Új privát üzeneted érkezett!

Szorsolya! Hol dolgoztál?

Kép
Kép
szeles4

Cili: köszi :D

Bébic: járóka, ééééééééljen!!!!!!!!!!!!!

Laura: boldog évfordulót nektek!

Susy: hát, igen.... :oops: :P :lol:

Na, menek etetni...

Kép

Kép
gabilany79

Az összes huzogatós bekephassssa! (Nem azt! ;) )

Nem alvás nem gáz....a babának...és részvétem anyák

[quote]z írta:öldi: renben akkor jászai, ha ilyen lesz az idő akkkor is megyünk?
mert nálunk lóg az eső lába
már csak a tel. számod nincs meg:)

Orsi! Csak ha szakad az eső, akkor nem megyünk. De ma sem esett. És Vera is jön!!!
06-20/310-62-36
Várom, hogy csörögj!

...most olvaslak...jobbulást, és gyógyuljon meg holnapra!

Gaby! Kolléganőd ne normális! Puszilgasd csak, amennyit jólesik.

Kép
zölddisznó

Laura: mivíz :roll:
Vendég

gabi. nem normalis az a no. en is halalra puszilgatom. :lol: :oops:

laura. hatalmas gratula Zalannak. nagyon ugyes!!! meg nektek is az evfordulohoz.

nem tudom hogy emlekztek-e meg osszel irtam, hogy baratinknak is osszejott a bebi, es hogy milyen hamar (5hetes terhesen) mindekinek elujsagoltak. junius 11-re voltak kiirva, es ma megszuletett Jessica. ujra kellett eleszteni, 3 oran at nem lathattak, es most inkubatorban van. szoval szoritsatok nekik legyszi!

verzso a fiuk hanyadik hetre szulettek? es mikor engedtek haza oket a korhazbol?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.04.23 22:18-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Az összes huzogatós bekephassssa!

??????

KépKép
KépKép
mush589

Mush: :( én nagyon szorítok nekik.
[quote]A írta:z összes huzogatós bekephassssa!

Babakukikról volt szó délelőtt :wink: :D

Kép

Kép
gabilany79

Én is szorítok!

Zsiráááááf! Mannnnnaaaaa! És Nikííííííííííííííííííííííííííííííííííí! Gyertek holnap szigetelni!

Kép
zölddisznó

Solya, én is fecskendőt használok a vitaminok beadására!

Gabi, hát a friss születéses képeket elnézve, elég sok kis Kobold született „decemberben”!! :D (bocsánat, nem akarok ám senkit megbántani :oops: )
Én is állandóan puszilgatom Őket, ki sem bírnám, hisz annyira jó érzés, és szerintem ők is imádják!

Jaj, és nem is meséltem, Tibcsike kedden hasról hátra fordult, Mátéka pedig tegnap hátról hasra, na így ha össze rakom a két gyerek tudását, akkor forognak!!! :D :D

Laura, sokszor a „kardvirág” a legjobb ajándék!!! :D Nagyon ügyes kisfiad van!

Mush, 29+6 napra születtek szeptember 30-án 1410 és 1490g-mal és november 26-án jöttünk haza 2400 és 2530g-mal. 1 hétig lélegeztetőgépen voltak(volt próbálkozás levenni róluk, de muszáj volt visszarakni :cry: ), utána is még elég sokáig kellett nekik + oxigén, de mára kutya bajuk :D . Nagyon-nagyon szorítok a barátnődéknek!!! Nagyon sok kitartás, és TÜRELEM kell!!

verzso

Vera! Nagyon örülök, hogy sikerül! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vera, ez SZUPER!!!!

Héjjj, Kecskemétre nem akar senki jönni sétálni???????

Gabi, már akartam írni, hogy ha nem gond mi is szeretnénk majd menni az augusztusi találkozóra! :oops: :lol:

verzso

Sziasztok!

Laura! Köszi a gratulációt, én is gratulálok a nagyfiadnak az angol versenyhez! Nektek pedig boldog évfordulót!

Debrecenbe is lehet jönni sétálni! :wink: Még szállást is tudok biztosítani, mert ha minden igaz, fizetővendéglátóhelyet nyitunk! Babaneteseknek kedvezmény! :wink:

zsebi_baba

Sziasztok!

Zöldi: sajna nem tudok menni....next time! Üdvözlök mindenkit!

Puszi

Kép
mannababoca

Sziasztok!

HELP!
Odettnek a szájaszélén olyan vörös foltvan mintha pattanás vagy kezdödő herpesz lenne. (nem tudom milyen a herpesz egyikünknek sem volt még soha :oops: )Reggelre lett. Van egy nagyon pici sárga közepe is de nem hólyagos.
Tud vki segiteni mi lehet ez? Mit tegyek vele?
Hivtam a védőnőt Ő annyit mondott, hogy kenjek rá Bepanthent mert az nem baj még ha le is nyalja.
Aggódom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.24 09:34-kor.
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

Vera ez tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orsi nekünk sincs mézcukrunk!

Laura boldog évfordulót! Így utólag is!

Dani tegnap megkapta az oltást estére be is lázasodott, és reggelre is. Most talán lement, de nem tetszik nekem...

Elszaladtam bevásárolni. Holnap nagy főzés lesz több napra!

Kép

Kép
dcili81

Ezt meg kell mutiznom. Kicsi fiam fürdés közben ha teheti nyakig bedugja kezeit a szájába, lehetöleg az összes ujját. Ès anya közben fürdeti! Tegnap lefotóztuk!
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2009.04.24 10:19-kor.
susy75

Szorsi:
Elképzelhető, hogy simán pattanása van Odettnek. Bencének is volt műr többsözr.. De azért, ha a szája szélén, nem árt, ha megnézik, nehoy herpesz legyen..

Nekünk sajnos le kell állnunk a hozott tejcsivel, bence nem bírja. Annyira örültem pedig neki :cry:

mush:
Drukkolok nagyon a barátnődéknek!!! Mekkora súllyal született a baba? Egy ismerősöm december 20 körülre volt kiíra, és szeptember 10-én született meg a kislányuk 850 grammal. Most már nemsokára 2 éves, és jár !

Kép
Kép
Kép
mágnes

susy:
ez a kép nagyon jó!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok!

mush: altatódal én is mint Gabi több mint fél órán keresztül énekeltem Charlie számát az aludj el kisember refrénjét nekünk ez maradt meg,de lassan felváltja a babazene cd:)
annyira jó, Rékának is tetszik hamar elalszik rajta:)
http://www.babazene.hu/

drukkolunk a bnődnek:)

köszönöm a jókivánságokat:)

enikő: anyum hozott nekem 7 pontot, ami már nem kell, mert kaptam tőletek pontokat. ha kell elküldöm:)

zöldi: éjjel nyugi volt,7-kor kelt, eszik 11 felé sztem alszik 1-2-ig szóval 2-3felé el tudunk indulni:)
addig mosok, meg teregetek próbálom eltakarítania kupit:)

köszi, hogy megkérdeztétek a mézcukrot:)

suzy: Réka ugyanezt csinálja nekünk is:)
tegnap mi is lefotóztuk, majd megmutizom:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Helló Csajok!

Le a kalappal mindenki előtt, aki már hónapok óta szoptat+fej+tápiz! Én még csak néhány napja nyomom így, de elég nehéz összehangolni a dolgokat. Tejjel már nagyon hadilábon állok. :-(

Zsófi meg néhány napja nagyon nyűgős, sehol sem jó neki a házon belül. Bezzeg ha megyünk valahova... Lehet, hogy uncsi neki már bent?

Napközben alig alszik, és azt is elaprózva, nehogy tudjak vmit is csinálni. :-D

Mush!
Megy a drukk barátnődnek!!!

Vera!
Mikor költöztök???

Kép
Kép
lbernuska

Cili!
Mitöl lehet mindig höemelkedése Daninak? Mit mondott a doki? Ugye te írtad,hogy emiatt vérvételre kell menni?

ORsi!
Okés, várom a képet!

Ja és képzeljétek a héten már kétszer sikerült sötét szobában a kiságyában délután másfél órát aludnia. Remélem rendszer lesz belöle! :lol: :wink:
susy75

Kérdés: mit kell a kifözö vízbe tenni, hogy a cumisüvegek ne legyenek olyan opálosak, vízkövesek? :?: :roll: :roll:
susy75

Suzy tegnap este 38,1-t mértem (lejön a fél belőle) 37,6, kapott egy Nurofen kúpot, és elaludtunk. Reggel felébredt evett és már akkor forró volt a feje, megmértem, majdnem 38-t. Megint kapott kúpot, majd 2 órával később, megint meleg volt a feje, akkor már csak 37,6-37,7-t mértem. Most alszik, remélem lemegy...
Igen hétfőn viszem laborba, de nagyon bízom benne, hogy nem lesz semmi...

Kép

Kép
dcili81

Cili!
De akkor tegnap az oltás miatt volt lázas? Vinzent is belázasodott két napra a második oltás után! :cry:
susy75

Sziasztok!!!

Suzy:haláli Vinzent :lol:

Mush:megy a drukk a barátnődéknek,nagyon sajnálom :(

Mági:hogy hogy nem bírja Bence a tejet?

Szorsi:nem lehet hogy a szája körül Odettnek az attól van hogy fogzik és akkor erősebb a nyáluk és "kimarja" ott a bőrt ahova szétkeni a nyálat?ez csak tipp,nálunk Réka annak idején nagyon csúnyán nézett ki ettől

Nálunk:nagyon rossz volt az éjjel.alig aludtam valamit. :( Olivér ahhoz képest hogy náthás és köhög egyszer volt fennt éjjel.nem is ettől nem tudtam aludni hanem attól hogy majd megfulladtam annyira kellett köhögnöm,de nem nagyon mertem nehogy felébresszem a gyerekeket :roll:
Megpróbáltam ma reggel az adagolóval beadni a gyógyszert Olinak hát tök jól ment :lol: :lol:

Kérdés:ilyenkor ki lehet vinnem Olit levegőzni h tiszta nátha és köhög?Nem ártok ezzel neki?Vagy maradjunk bent?

solya051020
Káld

Hát most már magam sem tudom, hogy az oltás miatt vagy a foga miatt lázas. Gondolom a doki is ezt akarja kideríteni.
Azt sem tudom, ilyen pici babától hogy vesznek vért? Talpból? Olyan erős vénái még biztos nincsenek.

Én egy pici citromlevet teszek a kifőző vízbe!

Kép

Kép
dcili81

Solya a szomszéd csaj kisfia is picit náthás, és minden nap megy vele! Többször is!

Kép

Kép
dcili81

Cili!
Kézfejböl vesznek vért. Sajna Vinzenttöl is vettek márciusban,miattam. Ugyanis meg kellett nézni, hogy a pajzsmirigye rendben van e ,mert én szedek sajna rá gyógyszert. Szegénykém nagyon sírt és tiszta vér lett minden,mert leragasztotta a doki, de a vérzés még nem állt el. Mire észrevettük véres lett a pulcsija, plédje ,minden! :cry: :cry:

Solya!
:P :P
susy75

Susy! Nagyon édes Vinzent! Lehet hogy a foga miatt eszi meg a kezét. Nálunk is ez van, és annyira akarja rágni, hogy a cumisüveget folyton kitolja a kezével!
ecetet, vagy citromsavat!

Orsimorsi! Köszi szépen, ha elküldenél belőle 4-et (annyi kellene nekem, hogy a füzet tele legyen) megadom privibe a címemet.
Ez a babazene sorozat meg van nekünk is, de ez a 4 a legjobb. Nagyfiam mai napig erre alszik el!
Mézcukorra próbáltál interneten rákeresni?

Solya! Mindenképp jobb a levegőn a gyereknek, hacsak nincs szél vagy hideg minél többet legyen levegőn!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Már most sírok, ha belegondolok, hogy megint megszúrják...

Kép

Kép
dcili81

Cili!
Az ö érdekében muszály. Bár nekem is a szívem szakadt meg!
Akkor meg se mutatom a fotót ,amit utánna készítettünk szegényröl!

Enikö, Cili!
Köszi az infót kifözéssel kapcsolatban.
Hát lehet,már ö érzi,hogy van valami, én még nem látom. De persze nem csak a kezét, hanem mindent töm a szájába! :oops: :?
susy75

Nálunk ezen a héten még intenzívebb a nyálzás, és az ököltömés..., remélem most már hamarosan lesz egy kis rizsszem a szájába... :D

Kép

Kép
dcili81

Cili, ha vénás vv lesz, akkor kézfej, vagy buksi, ha elég az ujjbegyes akkor vagy kéz ujj, vagy láb ujj. Nálunk a fiúk ezt elég jól bírják, szinte csak felszisszennek a szúráskor utána meg dumálgatni szoktak.

verzso

Zsebi! Szólj, ha megnyitottátok! Mi szívesen leteszteljük!

Manna! Majd akkor next time.

Cili! Láztalanságot nektek!

Mági! És miből derül ki, hogy nem bírja, hasmenés?

Orsi! De jó! Akkor jó nagyot sétálunk. Meki sarkán várlak benneteket. Farmer, póló, 183 cm és egy 3 kerekű narancs babakocsi. Ja, meg egy Hanna ;)

[quote]Z írta:sófi meg néhány napja nagyon nyűgős, sehol sem jó neki a házon belül. Bezzeg ha megyünk valahova... Lehet, hogy uncsi neki már bent?

Berni! Bingó, Hancsi is jobban igényli a közelségemet. Még a 23 négyzetméteren is hurcolnom kell pl. teregetni, mosogatni, varrógéphz.... De nagyon aranyos, hogy így hiányol!

Kép
zölddisznó

Solya!
[quote]K írta:érdés:ilyenkor ki lehet vinnem Olit levegőzni h tiszta nátha és köhög?Nem ártok ezzel neki?Vagy maradjunk bent?

Sőt! Jót tesz neki a jó levegő. Csak ha lázas, kell bent maradni.

Kép
zölddisznó

Nagyon valószínű, hogy a "pótmami" szoptatós teát iszik, azt pedig Bence nem bírja, nekem is abba kellett hagynom. Ahányszor kapja a másik tejet, fáj a pocak, görcsöl, pukizik, sír... :cry:
Mg nem tudtam megkérdezni a csajszitól, mert most nyaralnak, de erre gyanakszom. Az biztos, hogya másik tejtől van. Sajnos.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Köszike a válaszokat!
A fogzásra nem gondoltam, hogy attól is lehet. Remélem, hogy az okozza.
Vendég

Na, csak idejutottam! :)

Délelőtt bevásároltunk, de még mindig építik hülye utat, ott szívtunk oda-vissza, szóval, amíg kész nincs, addig tutira nem megyek arra többet :twisted: Szegény Kobold a végére teljesen kikészült.

Verzsó: persze, gyertek!!!!!!!!! Tök jó!

Zsebi: mi is benevezünk a tesztelésre :lol:

Susy: nagyon jó a kép, nálunk is ez van, annyi különbséggel, hogy van saját fürdőkendője, mert amúgy az én kezemből szedi ki, és még azt tömi pluszban a szájába :)
Nálatok vettek vért Vinzenttől a pajzsmirigyed miatt?
Többiek: itt is szoktak, és csak nekem nem mondta még a doki? :?
Ha citromsavval főzöl ki, utána öblítsd el sima vízzel, mert kicsit savanya lesz minden (ecetnél nem tudom, azt még nem használtam :roll: )

Cili: :( remélem ,nem viseli meg nagyon Danit a vérvétel...

Kép

Kép
gabilany79

Kérdés: szerintetek van értelme megkóstoltatni Kobolddal a tejpépet? Olvastam, hogy azt is szoktak adni hozzátápi elejétől.
Mondjuk nem tudom, hogy Haberman etetőből tudnám-e adni, ha mégis szeretném, mert sima cumisüveget nem akarok neki adni, míg szopik (is). Szóval max. kanállal. :roll:
Szerintetek? Vagy hanyagoljam?

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! Ecet elpárolog, nem kell öblíteni!
Én nem adnék, adok, adtam neki tejpépet, max. csak 8 hós korától. Én Leventével gyümivel kezdtem, azt is 6 hós koról, utána jöttek a zöldségek (sárgarépa, krumpli, sütőtök, stb, minden féle kombinációja, aztán a HIPP-nek vannak a teljes kiőrléső rizs meg nemtom má mi gyümivel (ezt uzsira) és amikor ezek már mind mentek csak akkor jött a tejpép. És fontos, hogy ezek a pépek gluténmentesek legyenek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Igaz én 8 hós korára jutottam el oda, hogy a tízorai már teljesen gyümi volt és az ebéd is már elég jól alakult!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote]N írta:álatok vettek vért Vinzenttől a pajzsmirigyed miatt?

Gabi!
Nem tudom mi a szokás,én megemlítettem a dokinak, hogy szoptatok és,hogy igaz lehet mellette ezt a pajzsmirigyes bogyót szednem,de esetleg nem e lehetne azért megnézni, hogy nála minden oké e? Ès szerencsére rábólintott!
De Vinzentnél szülés után még a kórházban is nézték, akkor is rendben volt!
susy75

Enikő: köszi! Nálunk egyelőre még csak az alma megy uzsira szopi után, és ez még így marad 1-2 hétig, aztán jönnek a főzelékfélék ebédre.

Susy: most, hogy mondod, rémlik, mintha Kristófnak is nézték volna a kórházban. Még mondták is, hogy el kell telnie bizonyos időnek szülés után, de nem soknak, mert gyorsan ürülő gyógyszer :roll: Látszik, hogy nem annyira voltam beszámítható akkor :oops: :)

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Hát már idejét sem tudom mikor írtam ide nektek! Kicsit (nagyon) elfoglalttá tesz a két gyerekes lét. Hál Istennek!
Általában ha tehetem, be-be kukk ide hozzátok, de írni már vagy erőm, vagy időm nincs. Nem is tudtam folyamatosan követni az "eseményeket". Nyomon követem kicsit a fejleményeket és majd írok!

Rólunk annyi, hogy szerdán meg volt a 4 hós oltás. Mint eddig mindegyik oltás után most is kijött a náthája. Szegénykém nagyon taknyos lett. Gondolom rátesz, hogy éjszakára eléggé kihűl a lakás is. Vastag hálózsákba alszik éjjel.
Fog nincs. Enni eszik rendesen. Még anyatejet, nem akarom most siettetni most a dolgokat. Szerdán 6540 gramm volt, centit nem tudok.
Sokat mosolyog és igazából a bátyja tudja megrötyögtetni. Imádják egymást.
Dani jól van. Étvágy mikor milyen! És már létező jelenség a tesóféltékenység illetve a "visszababásodás".

Megyek olvasgatlak benneteket egy kicsit. Meg képet is rakok fel.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Zöldi!
Zsófi is egész nap rajtam lógna. Ez már lehet a szeparációs félelem? A Ranschburg féle könyvben azt olvastam, hogy 5-6 hó körül jön ki. Basszus, leteszem a játszószőnyegre, a segge ér még csak le, de már sír... :evil: Én is cipelem mindenhova.

Cili!
Danidnak jobbulást és drukkolok, hogy ne viselje meg a vérvétel!

Gabidani!
Üdv újra itt! Nem csodálom, hogy ritkán tudsz jönni... :-D

Kép
Kép
lbernuska

Körkérdés:
Zsófi pofija kipirosodott. Ez most nem ekcéma, olyan, mintha melege lenne, de hűvös az arcocskája. És nem múlik el. Lehet, hogy árnyékban fekve leégett?

Kép
Kép
lbernuska

Ibernuska!

Gergőnél is van ilyen "ugyan már! Meg ne próbáld, hogy leteszel, mert sírok" kitörés.

Már várom a holnapot. Egyik ismerőstől kapok ajcsiba egy testvérbabakocsit. Most már tényleg nem lesz akadály a séta. Daninak ugyanis olyan hisztijei vannak, hogy nem bírnék el kettejükkel egyedül. Gergőt tolni, őt a kezemben vinni, közben vergődik. Sétálni nem akar, földre veti magát. Hát ezt a korszakot is megéltük ill. éljük.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vera!

Gratulálok! Szívből örülök, hogy sikerült egy nagyobbra cserélni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?