Pendi
De ugyi vagy mar kesz van minden aztaaaa fel 6 asszme en is lemegyek a boltba es csinalok valami lightos kajat aztan etse 8kor meg jon a majkremes kenyer lila hagymaval Apa meg igen nem sejtett semmit foleg,hogy azt a botot mondtam neki ahol minden veben nyaron veszek vagy 2-3cipot kezdvenc helyem es mondtam hogy a nyari kollekcio miatt mentem...aztan kerdezte es nem v olt semmi jo mert ugye nem vettem cipot mondom meg nem jottek meg az uj cipok Jo volt ngyon Igen apa egyre erdeklodobb talan mostmar erti mi is tortenik velem es nem azon van a szo,hogy en most akarok babat hanem azon,hogy nekem lehet talan mar most sem lehet kesobb meg plane nem azaz engem az ido surget nem pedig a turelmetlensegem
Fejfajas nalad is van monnyon le epp most lattam a cikket gondoltam felteszem.
Closti-s honap huuuuuhaaa majd szoljal mikor kell szoritani tuszorepi szurit is kapsz majd
Szobatarsekat meg remelhetoleg mar nem sokaig kell birni ez igy nem is mehet...minden na hajnal 3-4fele hazatamolyogni nana,hogy delig alszom utana
Kitty
Tenyleg mar csak 1het Igen apa baratkozik a gondolattal...az a kerdes meg semmi volt...azt is kerdezte:"neked normalian van manzid " azt sem tudja hany nap meg mi meg hogy csak olvasott ondolom valamit arrol hogy elmaradozik meg ilyenek szal erdeklodik meg ha azt sem tudja neha mirol is kerdez
Eskuvore mentel rucit nezni es lett belole minden csak az nem 12bolt haaat lehet en is kikeszultem volna Napszemcsi f@sza
[quote]( írta:ő anyuékkal él, mert már özvegy, és nincs gyereke).
Ez szep anycidektol Ruhat akkor vegul nem talaltal vgy naciban mesz
Noci
Lehet hogy egybol lombik lesz mivel petit sem tudnak nekem csinalni szal latja,hogy itt mar nem is azzal van abaj,hogy mennyi lesz hanem eloszor is legyen 1erett szep is :rollApa a lufibol nem a micimacist kapta mert az azt mondja a vegen hogy boldog szulinapot baratom es meg nem akartam azt adni neki hisz mi nem baratok vgyunk ugyhogy harom ilyen hura fej figura van rajta es az enekel de jooo
Figyu ma ezzel az ugyveddel kapcsiban te tudod bizonyitani,hogy o neked tartozik vgy hogy van nyert ugyed?engem erdekel ez mert tudod mondtam nekek is tartoznak Mondtam mar a boldog 23.hofordulot mer akkor most mondom
Csajok mindenkinek koszonom apacska jokivansagait es koszonom a drukkokat is