Új privát üzeneted érkezett!

Aranynap: nekem azt hiszem a 22. héten nézett először méhszájat!

Maszatmama
maszatmama
 
 


Köszi!
Akkor ez úgy látszik, dokifüggő... Akkor nem is kérdezem meg. :)

Sok vért veszítettél, azért voltál ájulékony?

KépKép
aranynap
 
 


Aranynap!
Szerintem ha vizsgál a doki akár kézzel akár uhval ő érzi a méhszájat,ha gond lenne biztos mondaná!Igazából a végefelé szokták mondogatni h még zárva vagy már esetleg nyitva van vmennyire.Van h vki nagyon hamar elkezd nyílni,ilyenkor több pihenés kell,nagyobb a fertőzés veszély is stb.Szóval ha nem mond semmit akkor bizti oké minden! :wink:

Szerintem is hasznos volt a fekészítő,az ember úgy rákészül a dolgokra!

Dóri!
Huuu,ez nem hangzik túl jól....és hogy lehet a felújított szobába kerülni? :lol: Vagy oda születni kell :lol: :lol: (amúgy gondoltam h még nincs meg minden szoba...de persze a látogatáskor oda vittek be,nem pedig a lepukkantba...) :wink:

annus11
 
 

 
 

Annus: nagyon vicces volt, hogy a folyosón munkások rohangáltak, én meg általában egy szál ciciben hevergettem az ágyon (gyógyítgattam őket a levegőn), célszerű becsukni a szobák ajtaját! :lol:
Egyébként engem a szülésznő vitt fel a kórterembe, de én azt sem tudtam, hogy van felújított szoba.
Bea mesélte, hogy náluk a füriben több napig nem volt áram, csak egy gyertya. Meghitt lehetett :lol:

Aranynap: már az utolsó laboromnál is határértéken volt a hematokrit vagy mi, amit a szülés után is néztek. Szóval nagy adag vasat kell szednem még most is. Szerintem ezért akartam ájuldozni! De azért nem volt vészes (szerintem).

Maszatmama
maszatmama
 
 


Aranynap: még a metróhoz: jó neked, hogy mostanság vagy várandós! Nekem össz-vissz 2* adták át a helyet, mert a télikabátomban nem látszott semmi! Pedig utazgattam rendesen, a XII-ből Kispestre!
Ja meg azon a napon akartáka villamoson átadni, amikor szültem, mert akkor már csak egy felső volt rajtam (persze naci is) :lol:

Na eldugultam, mert velem van tele az oldal!

Többiek! tessék írni, meg képeket felrakni stb...

Maszatmama
maszatmama
 
 


Hű, nem túl biztató, amiket írtok. :D Bár az országunkat nézve, nem tudom, miért lepődöm meg. :lol: :shock:

Annus!
Ja, azt nem tudtam, hogy az UH-val is látja, hogy mizu a méhszájjal, mert valóban nem szokott mondani ezzel kapcsolatban semmit. Általában "csak" megnyugtat, hogy a Babával minden oké. :)

Maszatmama!
Ééééééértem már. :) És mi újság Kata babával? :)

No és a többi Babával? Sokan már régen jelentkeztek. :(

Detti!
Ma már jobban vagy?

KépKép
aranynap
 
 


Aranynap: Kata baba általában eszik, alszik (ezért is van ennyi időm írni) :lol:
kivéve este 10 és éjfél között, akkor ordítás van, meg pelenkázáskor, és fürdetéskor is!

Egyébként a füriért mindig bosszút áll, vagy előtte vagy utána, amíg a kezemben van pucéran, mindig kakil vagy pisil egyet! :lol: :lol:
De egyszerűen imádom. Férjemmel már fogadunk esténként, hogy mi kerül a kezembe és a ruhámra! :lol:

Sajna még sétálni nem mehetünk, de majd a hétvégén!! Alig várom!

Maszatmama
maszatmama
 
 


Sziasztok!

A 126-osban akkor égett ki a körte a fürdőben, mikor én cuccoltam haza :shock: Sajnáltam a lányokat, mert szombat volt és azt mondták, nincsenek karbantartók, ezért hétfőig igy marad...

Hella béjbi sem szeret fürdeni, csak az öltöztetésnél hallgat el. Mondtam is az apjának, jobb, ha, már most elkezd spórolni, mert öltözni szeret a leányzó :wink:

Nálunk ez a nap fénypontja, mikor mind2en alszanak...hihi Ilyenkor van időm netezni..

chanel_28
 
 


Na akkor beteszek egy villanykörtét is a kórházi csomagba! :lol: :lol: Vagy egy zseblámpát,biztos ami biztos :wink: Lehet ezeket is fel kéne írni a Mit vigyünk a kórházba? listára :wink:

annus11
 
 


Maszatmama!
Válaszoltam a prividre, és kérdeztem is benne, de már itt látom a választ. :D Bocsi, csak nem néztem előtte a fórumot. :)

Remélem, azért viszonylag rendben lesz minden, mire én megyek szülni, bár ez a villanykörte v. zseblámpa dolog nem rossz ötlet. :D Ezekről nem beszélnek a felkészítőn... :D

A mellettem ülő kolléganő dohányzik, és mikor visszajön cigizésből, annyira zavaró, hogy büdi. Valami nagyon gáz cigit szívhat... :( Már úúúúúúúúgy nem szeretek itt lenni. :)

KépKép
aranynap
 
 


Sziasztok!
Ismét hírem van.A Lili barátnője,aki 2,5 éves,ma reggelre tiszta pötty lett,meg lázas.Elvitték a dokihoz,bárányhimlő.Most mit mondjak?Minden nap együtt van a Lilivel,puszilgatják egymást,együtt esznek-isznak.Tuti nekünk is ki fog jönni,amivel csak az a baj,hogy,akkor én is elkapom.Anyukámnak fogalma sincs,hogy én voltam-e,vagy sem.Annyira ideges vagyok.Veszélyes a magzatra és rám nézve egyaránt.Ráadásul 2 hét múlva szakdoga védés.Pöttyösen,fertőzően?
Szóval,nagyon elkeseredtem. :cry:
Vendég
 


Jaj...ez nagyon gáz....de lehet h te is voltál és akkor nem kapod el!!!Drukkolok h minden oké legyen!!!!

annus11
 
 


sziasztok,
Gabi: én is remélem, hogy minden oké lesz Lilivel és nem kapott el semmiféle pöttyös izét.
Olvaslak titeket a klinikai szobákról. Hát akkor én marha mázlista voltam a 127-es szobával. Nálunk volt villany mindenhol, viszont nem volt penész, se dugulás. nekünk csak melegünk volt, de nagyon. így már értem, hogy miért mászkáltak a folyosón a mestermukik. igaz hozzánk is bejött Sára Levente doki és puffogott, hogy milyen lerobbantak a szobák, de ezek szerint volt rosszabb is.
üdv, o
orelle
 
 


Gabi, nincs valamilyen szűrés, amivel meg lehet állapítani, hogy voltál-e bárányhimlős? Ha jól tudom, rózsahimlőre van...
Remélem nem lesz semmi baj!

Maszatmama
maszatmama
 
 


Sziasztok!

Hú, de le vagyok maradva... Mátém 10h-16h-ig alvássztrájkosat játszott, aztán mindketten kidőltünk, így a fürcsi is csúszik egy órával.

A fürdetést, a pelusozást és az öltöztetést nem bírja a kiskrapek, de ezeket leszámítva nyugodt baba (mert ezen kívül eszik-alszik és bámészkodik) :D

Maszatmama!
Kiadták az orosz lány picijét, amikor én bennt feküdtem, de éjjelente jöttek és mindig szurizták szegényt, rossz volt nézni...

Aranyap!
Éljen a jóidő! :)

ajaj... felébredtünk...

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Sziasztok!

Már itt is vagyok, félig... a másik felemet most még etetésre használom... :) Mire is jó egy laptop...

Gabi!
A pöttyösödés nem jó... remélem megússzátok :?

Egy képecske a turitapózról, annyira pasi... :D

Kép

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Dóra: Jaj de nagyon helyes!!!! :D

Maszatmama
maszatmama
 
 


Sziasztok!

Dóra!
Jajj, de cuki Máté ezen a képen!!!! :D

Gabi!
Én is úgy tudom, hogy vérből meg tudják állapítani, hogy milyen fertőző betegségeid voltak anno.
Egyébként ha Lili nem pöttyösödik be az elkövetkezendő 1 hétben, akkor megúsztátok, mert ha folyton együtt voltak, akkor kábé egyidőben kell nekik bepöttyöződniük. Szóval szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!

KépKép
aranynap
 
 


Dobok képet!!!Tegnapi pocakfotó!
Kép

annus11
 
 


Annus!
Nagyon csinos vagy!!!! Tök jó! Olyan, mintha csak lenyeltél volna egy nagy strandlabdát. :D

KépKép
aranynap
 
 


Aranynap :lol: :lol: Hát elég nagy az a strandlabda :wink: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!


Nem tűntem el, csak volt egy-két esemény nálunk..... Hát az egyik, hogy kicseréltettük a zuhanytálcát+kabint Marci érdekében. A régit kibontották (beton, tégla, óriási zaj és óóóóóriási mocsok) és az újat beállították. Egy mély zuhanytálcás modellt vettünk, ez olyan mintha egy kis kád lenne alul, így Marci jól tud benne pancsolni! A babakádat már eléggé kinőttük.

A babák GYÖNYÖRŰEK!
Remélem, Máté is rendbe jön hamarosan! Elképesztőek a csecsemős nővérek! Persze azok alapján, ahogy fürdetik a picurokat, már semmin sem csodálkozom. :shock: Megfogják őket a pocakjuknál, bedugják őket a folyóvíz alá és megcsutakolják, mint egy lovat! Még szerencse, hogy nem történt ennél is komolyabb baj. Ezután nem csoda, ha a picurok otthon már a fürdővíz látványától is üvöltenek. :(

Marcinak sajna jön egy foga, nyűgős, szegénynek úgy folyik a nyála, mint a Niagara-vízesés. :(

És, hogy ne érezzem magamat olyan jól, nekem kifordult a térdem, akkorára dagadt, mint a fejem. Injekciózzák... :(


Annus!

Jól nézel ki a képen!


Gabi!

Jobbulást Nektek!


Detti!


Vigyázz magadra, az agyrázkódás nem játék! Remélem, már jobban érzed magad.

ambrob
ambrob
 
 


sziasztok,
szépek a bébik. Annus pedig nagyon csini.
szegény Alexandra (orosz lány)! milyen vacak érzés lehet egy idegen országban, aminek a nyelvét is alig beszéled ilyen kiszolgáltatottnak lenni.... remélem, hogy már felépültek mindketten.
mindenki vigyázzon magára, fejére, térdére!
üdv, g
orelle
 
 


Sziasztok!
Még nincsenek pöttyök,legalább hétfőig ki kellene bírjuk,mert akkor megyek az utolsó vizsgámra Sopronba,ami kell az abszolatóriumhoz.Anélkül nem mehetek államvizsgára.
Vendég
 


Dóra!
Máté nagyon kis vagány!!!Tán már lefelé mászna a mérlegről!! :shock: :lol:

Lilisgabi!
Drukk a vizsgához!!!

Ambrob!
Te meg vigyázz magadra!!Zuhanytálca bizti tök jó!!!Én is gondolkoztam h lecserélem a kádat egy ilyen mélyebb zuhanyzóra...aztán majd meglátom,egyenlőre jó a kád,csak olyan keskeny....alig férünk el benne :lol:

annus11
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Nem tudom hogy kell felrakni képet..én annyira szégyenlem hogy ilyen béna vagyok...

Ma voltam benn a klinikán, mert megszúrták Vilmost, hogy kell-e még adni neki az antibiotikumot..de hál istennek kigyógyult a fertőzéséből. Annyira boldog vagyok!!! :-)

Alexandrával találkoztam benn, szegény nagyon le volt törve...hát én is 10 napot voltam benn...már nagyon kivoltam, úgyhogy el tudom képzelni mit érezhet...
Egyébként amíg én vajúdtam kinn a sétálóban..hallottam hogy kiabál benn a szülőszobán..kicsit meg is ilyedtem, megkérdeztem a szülésznőt, hogy én is így fogok majd kiabálni? Mondta, hogy ááá nem, neki nagyon nehéz szülése van, és nem engedi hogy bármivel könnyítsenek neki (oxitocin, fájdalomcsillapító) Hát én hatszor jobban kiabáltam mire odakerültem, de hál istennek este kilenckor már senki sem sétálgatott, egyedül szültem akkor.

Igen romantikus gyertyafényben törölgettem magam után a vérpacákat szédelegve első éjszakán a fürdőszobában :-)) Remek volt!!!

Vilibaba jó fiú egyébként, eszik-alszik. Kis vasgyúró!!!

Annus: nagyon szép, és nagy hasas van, nem lesz kicsi a bébi!!! :-)

Dóra: nagyon cukker Máté...ilyenek ezek a pasik!!!

Orelle: jól emlékszem, hogy egyszer írtad hogy Diósdon laktok?
beatrix161
 
 


Szia Bea!
Jó hogy itt vagy!! És hogy minden rendben van!
Hát a kép felrakáshoz sajnos én sem értek, férjem szokott segíteni!
Kiderült, hogy milyen fertőzést kapott Vili baba?

Hú képzeljétek ma fogok először egyedül fürdetni, mert a férjem elment zenélni! Kicsit izgulok!

Annus: nagyon csini vagy!

Ambrob: nálatok aztán zajlik az élet! :D

Szép estét mindenkinek!

Maszatmama
maszatmama
 
 


Szia Maszatmama!!!

Fúú az egyedül fürdetést én is átéltem..minap...drukkolok!!!

Nem derült ki... :roll: azt mondják ezt nem tudják kideríteni...annyit mondtak, hogy vagy a terhesség utolsó hetében vagy a szülés alatt kaphatott el valamit. Vasárnap szültem, hétfőn még vért vettek tőlem és abban semmit sem láttak..így nem tudom elképzelni hogy bennem volt egy ilyen komoly fertőzés, hogy 3 hétig nyomassák a babámba az antibiotikumot. Mindegy, lények hogy túl vagyunk rajta!!!

Szép estét!!!
beatrix161
 
 


Na vissza most nem olvasok,nézzétek el nekem!
De úgy tűnik h megyek szülni :lol: :lol: 6:15kor kis pukk,na mondom ez gyanus...kimásztam az ágyból és hupsz,egy kis magzatvíz :lol: :lol: Uramat visszairányítottam a munkából :wink: Aztán megyünk befelé ha hazaért!Amint van vmi fejlemény szólok!!!!

Addig is kéretik a drukk!!!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Hajrá Annus, ügyes legyél!

Mi jól vagyunk. Alexának valószínüleg most van a 6 hónapos fejlődési ugrása, mert nagyon elkezdett kajálni, tegnap este 260 ml-t evett. És tegnap este jól megijesztett. Negyed 8-ra értünk haza (tanítottam), és elég nyűgös volt, már a kocsiban is. Itthon meg élesen elkezdett sírni, és alig bírtam megnyugtatni. Egy kicsit megnyugodott, és kezdődött előről. Ijesztő volt. Fürdés előtt adtunk neki egy kis Panadolt, és vagy az, vagy a meleg víz hatott, mert megnyugodott, egyet még vigyorgott is, aztán evett és elaludt. Gondolom, a fogacskája okozza ezeket a hirtelen sírásokat, de mindenesetre jól megijedtem.
Ambrob! Honnan tudod, hogy jön Marci foga, és nem más miatt nyűgös? Én nem tudom megállapítani előre, csak amikor már kibújt, és akkor ezzel tudom magyarázni az előző nap(ok) nyűgösségét. De előre nem tudom, és félek, hogy én erre fogom, közben meg valami más baja van. És hogy van a térded?

Az én fejem ok, hülyébb nem lettem az agyrázkódástól.

Dóra! Máté jó hosszú baba! Nagyon aranyos! Hogy van a karja?

Nem irigyellek titeket az egyedül fürdetésért! Nálunk ugyan én fürdetek, és apa segít, de akkor is. 2 hete kellett először egyedül fürdetnem, és emlékszem, mennyire pánikoltam. A kiskádat betettem a nagy kádba, mert egyedül nem bírtam volna átcibálni a gyerekszobába. Így viszont ott görnyedtem, hogy megtartsam Alexa 8 kilóját (alig bírtam kiegyenesedni utána), és utána szenvedtem, hogy hogy tegyen bele a kiscsajt a fürdőlepedőbe, stb. De mivel végigkacagta az egész fürdetést, meg az utána következő eseményeket, végül eddigi kis élete legszebb estéje lett. Maszatmama! Remélem, minden rendben volt! :)

Bea! Vilinek fájt is valamilye a fertőzés miatt? Vagy volt láza, ilyesmi? Egyáltalán hogy jöttek rá?

Szép napot (főleg Neked, Annus!)!

Detti

Kép
Kép
detty74
 
 


Annus!

Nagyon szorítok Neked!


Detti!

Én onnan gondolom, hogy jön Marci foga, mert amikor először jött a fogacskája, akkor is ilyen tüneteket tapasztaltunk és az ínye is duzzadt. Én ilyenkor VIBURCOL kúpot szoktam adni Marcinak éjszakára, ez homeós cucc. A térdem, fogjuk rá, hogy javul, bár a napi 2X séta+2 emelet fel-le Marcival nem segít rajta. Fásli, kenőcs, injekció...


Bea!

Képet felrakni így kell:

- Bejelentkezel és megírod a mondanivalódat, majd rákattintasz a mellékletek feltöltése feliratra. Ott kiválasztod a tallózás gomb megnyomása után azt a kép file-t, amit fel szeretnél tenni. Persze előtte le kell egy kicsit kicsinyíteni a képet. Ha ez nem megy Neked, szívesen megcsinálom, csak küldd el nekem e-mail-ben az eredetit. Az e-mail-ben részletesen leírom, hogyan kell csinálni a kicsinyítést, itt hosszú lenne.

A tickernél pedig a PHPBB kód-osat kell beilleszteni. Remélem, tudtam segíteni. Ha van kérdésed, írj!

ambrob
ambrob
 
 


Sziasztok!

Annus, gondolok Rátok!!!!! :)

Maszatmama!
Milyen volt az esti fürdetés? :)

Detti!
Örülök, hogy jobban vagy! :)

Ma lesz kismami találkozó a városligetben. Akik szeptemberre vannak kiírva. :) Tök jó, alig várom!!! :)

Két napig úgy éreztem, szétszakad a pocim, olyan kemény volt az egész. Nem fájt vagy ilyesmi, csak olyan volt, mintha szét akarna durranni. :D Pedig nem ettem többet vagy felfújósat... Ma már nem érzem ezt. Nektek is volt ilyen?

KépKép
aranynap
 
 


Sziasztok!

Aranynap! Valószínüleg nő a méhed, így a keményedés normális, és jobb, ha hozzászoksz, mert egyre több ilyen lesz. Ilyenkor, ha tudsz, jobb, ha pihensz egy kicsit, mert a kifáradás jele is lehet. Vigyázz magadra!

Detti

Kép
Kép
detty74
 
 


Hajrá Annus!!!!!!! Küldöm a millió drukkot!!!

Köszönöm az érdeklődest, túléltük a fürdetést, szegény nagyon sírt a kiságyban egyedül, amíg megcsináltam a vizet! De nem volt rosszabb, mint máskor!

Ma megyünk először sétálni, nagyival, és a férjemmel, (ja Kata is ott lesz ám :D)pedig legálisan csak hétfőn szabadna, de olyan szép idő van!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maszatmama 2009.10.18 20:29-kor.

Maszatmama
maszatmama
 
 


Detti!
Köszi a választ! Igen, érzem néha, hogy jó lenne beiktatni a hét közepén egy-egy pihit, illetve hogy jó lenne, ha a munkaidő csak 3-ig tartana... De jövő héten csak 4 napot dolgozunk, aztán májustól sokat leszek szabin. :)

Jah!!!
Tegnap kiválasztottuk a jeggyűrűnket, hétfőn rendelnek méretet. :) Majd rakok fel képet. :) Semmi extrát nem kell elképzelni, mert mi az egyszerű dolgokat szeretjük, de szerintem nagyon szép. :D

Maszatmama!
Hát ez tényleg egy cuki kép!!!! :D Milyen édi kis lábikói vannak, meg kell zabálni! :D
És jól teszitek! Menjetek csak sétálni. :wink:

KépKép
aranynap
 
 


Én már olyan kíváncsi vagyok, hogy mi lehet Annussal!!!! :shock: :)

KépKép
aranynap
 
 


Annusról semmi hír???
Azért reggel 6óta már eltelt egy kis idő!!!
Remélem már Izázik! :D

Maszatmama
maszatmama
 
 


sziasztok!

Jaj de jó! Annus már biztos babázik is! Várjuk a híreket.

Bea! szívből örülök Vilike szuper eredményeinek!!! Majdnem Diósdon lakunk :) igazából nagytétényiek vagyunk, de csak egy kőhajítás innen Diósd. Ti ott?
Szegény Alexandra....

Kata továbbra is gyönyörű. Na megyek, mert Julis nyöszörög.

üdv, o
orelle
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan...

Máté hosszúlábú legényke :) Olyan mint az apukája! :)

Annus!
Jaj, de nagyon drukkolok, hogy már csöppel a kezedben legyél! :) Hajrá!

A többit majd igyekszem visszaolvasni... :oops:

Szép estét!

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Sziasztok!

Kérdésem lenne!
Ti hogyan oldjátok meg a fürdetést? Mi akkor szoktuk amikor felébred (7 és 8 óra között), de akkor ugye már irtó éhes, szóval szerintem ezért is üvölti végig a fürit, de tele pocakkal nem jó fürdetni, ugye?!!
Vagy kezdetben minden baba utálja a fürdetést???

Annusnak továbbra is drukkolok!!!

Köszönjük a dicséreteket!

Maszatmama
maszatmama
 
 


Maszatmama:Szerintem eleinte minden gyerek ordít síráskor. :D Később szereti,imádja,aztán ennek vége 2-3 éves kor körül.Na,a Lili bőg,hogy nem fürdik,könyörög,hogy jó lesz,csak ne kelljen fürdeni.Eleinte bedőltem! :lol: Néha kimaradt. :oops: De ma már tudom,hogy csak cirkusz,beteszem a kádba,ordít előtte,ordít,mikor beteszem,aztán 1/2 óra múlva könyörgök,hogy szálljon már ki. :wink: Akkor meg azt nem akar.Érted ezt?Próbálkoznak.Ha sírt,gyorsan megfürdettem,és kikaptam.Mikor már nem sírt,akkor játszottunk is.Adj neki valamit,tegyél a kádba 1-2 játékot.Nálunk bevált.A legjobb egyébként az üres flakon.A kedvence egy mini nivea intim mosakodógéles palack volt sokáig.A képeken is ott lebeg a víz tetején. :shock:
Ma nagyon mocorog a Lotti,akkorákat rúgott,hogy le kellett fognom.Eddig nem tette. Napoztam a kertben,kemény 20 percet fürdőruhában,és közben forgolódott,meg most is.Lehet,ha közelebb tenném a hasamat a klviatúrához,ő verné a betűket. :D
Jó hétvégét,ha nem jönnék,szombat mindig takarítás,vasárnap meg kertszépítés.Kis gazolás,metszés,virágágyás rendezése.
Vendég
 


Sziasztok! :)

Ma sehol senki?

Annusról semmi hír? Ma már ezer százalék, hogy a gyerekágyon babusgatja Iza babát! :)

Na, a mai sztori:

Etetem a csöpp lurkót egy szál semmiben az ágyon, éppen rátalálunk a megfelelő pózra, amikor kopognak az ajtón... Kikiáltok, hogy etetek, mire anyós rámtöri az ajtót... (én is, gyerek is összerezzenünk) és kissé ingerülten ismétlem, hogy etetem Mátét, mire csak áll az ajtóban..., aztán közli, hogy itt a Laci bácsi (anyós öccse)... mondom én meg etetek, mire ő... csak egy képet szeretne csinálni... (elborul az agyam :x ) MONDOM ETETEK! "Akkor most nem alkalmas?" Összeszedem a maradék higgadtságom (nincs sok) "Hát nagyon nem alkalmas!!!" Áll tovább a tárt ajtóban én fekszem az ágyon, a gyerek csüng a mellemen... "Mondjan még hogy etetek?" Mire ő: "Nem kell, értem..." és áll tovább a tárt ajtóban... Na itt elvesztem a bájos tarsalgásnak minden tanult elemét és (mint egy őrült) visszafolytva az ordítani óhajtást: "akkor csukd már be az ajtót!!!!!!!"

Így visszagondolva szakadok a röhögéstől :lol: !

Szép hétvégét!

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Sziasztok,

a II-es klinikán fogok szülni májusban. Tudna valaki abban segíteni, hogy pontosan mi az amit adnak a babónak és mik azok a dolgok amiket be kell vinni neki?
előre is köszi
szép napot Nektek
Fitie

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie
 
 


Szia Fitie!

Ha visszaolvasol, sokszor előkerült már ez a téma, és sok mindent megtalálsz. De nagyvonalakban be kell vinni:

pelenkát (eldobható és textil)
popsitörlőt (krémet adnak)
Jó, ha van kesztyű (ha a baba nagy körmökkel születik, és karmolja magát), és kissapka (mert látogatáskor kint van a folyóson, ami sokszor huzatos).
Ruha nem kell, csak amikor hazaviszitek.

Azt hiszem, ennyi.

Jó vasárnapot!

Detti

Kép
Kép
detty74
 
 


Sziasztok!
Dóra,nyugi!Az Anyósom az őrületbe kergetett,amikor a Lilit hazahoztuk.Ők már csak ilyenek.Rosszkor időzítenek. :D
Nekem minden második nap jött,kikapta az alvó gyereket (aki beteg volt,gyógyszereztük) a kiságyból,kézmosás nélkül,és nem volt hajlandó hazamenni 3 órán keresztül.Nekem már szoptatnom kellett volna,meg fejnem,meg pihennem,meg tanulnom,de őt nem érdekelte.És 2 naponta hozott spenótot,hogy az kell.Addig szerettem,azóta rá sem bírok nézni.Szóval most az elején tedd rendbe a dolgokat,én már most mondtam,hogy 6 hétig senkit sem akarok látni. :wink: Tényleg zavaró tud lenni.És még a másik mániája az idősebb nőknek,anyuka,nagymama,anyós,hogy megnézik,hogy szopik a gyerek.Ettől mentem a falnak.Mondtam,hogy nem,erre meglesett.Normális szerintetek?Szerintem perverz. :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Gabi!
Szerintem is durva... :roll:

Nálunk, (hogy a kép teljes legyen) nem tudom az anyóst hazaküldeni, mert itthon van! Emiatt kicsit nehéz helyretenni is, bár nagyon igyekszem. 67 éves (a legidősebb fia 3 nappal idősebb anyukámnál...), így annyira nem künnyű megértetni vele, hogy egy "kicsit" másképpen látok dolgokat... Amúgy nincs vele sok gond... Mindenben igyekszik a kedvemre tenni, csak elfelejti megkérdezni, hogy mihez is lenne kedvem... :shock: Így kialakulnak izgalmas esetek 8)

Anyum, nem egy igazán nagyi típus, így eljött, megnézte a gyereket, örült és hazament, hogy majd máskor is jön MAJD...


Éhes a lurkóm...

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Halihó!

Annusnak megszületett Izája szombaton 19:11-kor 55 cm-rel és 3270 grammal, sok hajjal. :)
Vasárnap már írta, hogy hétfőn hazaengedik őket. :)

Dóra!
Hogy van Máté? Jobban van már a kis karja?

KépKép
aranynap
 
 


Sziasztok!

Nagyon-nagyon gratulálok Annus! Ha lesz időd írj, és rakj fel képeket!!

Aranynap milyen volt a találkozó?

Gabi köszi a fürdős infót!

Később még jövök csak Kata mostanában elmúlt mintagyereknek lenni, és ha nem cicizik, akkor bömböl, mint most!! :(

Maszatmama
maszatmama
 
 


Sziasztok!

Köszi az mindenkinek az érdeklődést, Máte karja javulgat. Már egészen szépen emelgeti. Egyelőre csak majdnem derékszögig emeli meg a felkarját, de az alkarját egyre többször és "kapaszkodik" is már a kezecskéjével... (legtöbbször a hajamba :) )


Annus!
Éljen, éljen! :) Gratulálunk Iza babaához!

(Mi a fene van ezzel a kórházzal? Szuper, hogy hazaengednek, de ez, így EGY babával bent töltött napot jelent... :shock: )

Szép napot Mindenkinek!

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Most írtam sms-t Annusnak, hogy mizu. Majd írok, hogy mit válaszolt.

Maszatmama!
Lehet érzi Kata-baba, hogy jön a rosszabb idő. :( Jó vígasztalást! :)

Dóra!
Örülök, hogy Máté jobban van!!!!! :) Küldök gyógypuszit a karjára! :)

A tali tök jó volt. 14-en voltunk a Pocaklakókkal együtt. :D A hely viszont szerintem nem túl jó. Nem leszek sűrű Széchenyi-kert látogató. :shock:
Csatolok ide két képet. Végig ilyen jó hangulat volt. :)
Kép
Kép

KépKép
aranynap
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?