Sziasztok!!!
Voltunk Szegeden, többet nem kell menni, csak ha esetleg gond van, de miért is lenne...
Mondtam a doktornőnek, hogy teljesen rendben vagyunk, és mondtam azt is, hogy mivel gyógyítottam meg. Mondta, hogy jól tettem, hogy adtam neki Pro Gastrot. Csak azt nem értem, ha annyira jól tettem, akkor ő miért nem ajánlotta. Bezzeg a tápszerre rá akart beszélni.
Amúgy tök rendes volt, meg minden, csak ez a része fura a dolgnak...
Ja, egy csomót vártunk, ráadásul alvásidő volt, ráadásul anyós, aki eddig kb. 5-ször találkozott Borival eljött segíteni.
Remek móka volt! Kivette a kezemből a gyereket, hogy akkor ő most babázik. Én meg nem adtam, mert ha babázni akar, akkor jöjjön el hozzánk, de ne a kórház folyosóján akarjon megismerkedni az unokájával, mert ha Bori elkezd sírni, akkor mit csinálok vele . Többször is elvette tőlem Borit, én meg mindig visszavettem. Asszem a körülöttünk lévő emberek észrevették, hogy itt valami hatalmi harc folyik...
A legjobb az volt, amikor Bori elálmosodott, és magamra kötöttem, hogy elaludjon. Odamegyek hozzá, lóg rajtam a gyerek, erre nyúl érte, hogy majd ő sétál vele. Naná, hogy zengjen a ház a fáradt gyerektől...
Mondtam, hogy most altatom. Öt perc múlva mondta gúnyosan, , hogy "nem is alszik"... Ne tudjátok meg! Füstölt a fejem, úgyhogy mentem egy kört, hogy ne szóljak be, meg közben megbeszéltem Borival, hogy most sürgősen el kell aludnia, hogy nekem legyen igazam. Mire visszaértem anyóshoz, Bori aludt....
Egyébként se értem ezt a dolgot. Nem igaz, hogy nem tudja, hogy egy hat hónapos gyerek nem szereti (legalábbis az enyém nem), ha kézben van. Neki az a jó, ha beszélnek hozzá, és szórakoztatják (ha már nem fekhet a földön, és nem foroghat). De anyósomnak az nem felelt meg, hogy ott volt a gyerek mellette, lehetett volna vele dumálni, meg bábozni, meg mondókázni, meg bármit. Nem... sétálni akar vele, amit én sose csináltam Borival, mert tudtam, hogy ehhez én gyenge vagyok.
Szóval kiakadtam. Jó hogy eljött, mert legalább nem lopták el a cuccainkat, amíg én sétálgattam a folyosón, meg így legalább nem azon idegeskedtem, hogy mennyit kell várni, hanem azon, hogy miért nem hagyja békén a gyereket.
Bocs, hogy ilyen sokat írtam erről, de tényleg nagyon kiakadtam. Két hónapja hívom, hogy jöjjön el hozzánk. Nem jött. Akkor meg ne tegyen nekem szemrehányást, hogy nem ismeri meg a gyerek.
LKata
Én még nem láttam ilyen kengurut, meg a google se ad képet róla (legalábbis olyat nem, ahol benne van a baba), de nekem ott az oldalán olyan fura. Ott van rajta egy csomó?
Amúgy valahogy így kell állnia, de azt ott nem értem...
Nekem is mondták, már, hogy "de szép kisfiú", úgy, hogy Borin még a zokni is rózsaszín volt...
Ja, és ha kérdezik, én is azt mondom, hogy fiú... csak anyuka Barbi babát csinál belőle....
Sensi
Nekem is ez a bajom a háti hordozással. Én általában egyedül vagyok, és el sem tudom képzelni, hogy mit csinálnék, ha Bori elkezdeni sírni. Még levenni se tudnám a hátamról, mert ahhoz vagy segítség kell, vagy egy fotel. Mondjuk már kitaláltam, hogy keresnék egy jó füves részt, letérdelnék, ill. majdnem feküdnék, és úgy le tudnám venni.
Az emberek meg néznének, hogy mit fetreng ez a csaj a fűben...
De most komolyan... Ezt mások hogy oldják meg? Még a cumit se tudom a szájába rakni, ha egyedül vagyok. Márpedig én egyedül vagyok.
LKata
Jó ez a fekvőtámasz!
Timi
Plussz kilók...
Passzolom. Nekem csak a hasam nagy, de az annyira, hogy még mindig meg szokták tőlem kérdezni, hogy jön e a következő baba...
Mondjuk nekem van tuti tippem a fogyásra, de azt senki nem vállaja be, csak ha cukorbeteg és ráadásul a gyereke allergiás egy csomó dologra... Szóval ezt most nem írnám le. Úgyhogy légyszi ne irigykedjetek, hanem örüljetek, hogy megehettek egy szelet sajtot, ha kedvetek van, vagy egy szelet krémest, vagy amikor úgy tartja kedvetek, akkor két alma helyett hármat, mert én még ezt sem tehetem meg...
Viszont a bébidesszert után újabb felfedezést tettem. A Holle rizspép majdnem olyan, mint a tejbegríz, úgyhogy ez is ott lesz az étrendemben...
Képzeljétek, ma elmentünk vendéglőbe, és alig találtam valamit, amit ehetnék. Minden panírozva volt, vagy sajtos volt. Végül kénytelen voltam cigánypecsenyét enni, mert más nem találtam, amiben nem volt tojás, vagy tejtermék. Ilyenkor mondjuk elég car...
Már megint fosom a szót. Szegények! Szerintem az én hozzászólásaimat már mindenki átugorja, mert nincs kedve ennyit olvasni...
Befogom...megyek fejni...