Emse!
Na ne fárasszá mán!!!
Csuda édi ez a Kiscsajszi!!!
Durca!
Én nem toom igazából, hogy milyen házról van szó
de nagyon szívesen segítek bármiben!!!
Egyébként meg Boróka
[b]Csillának boldog névnapot így utólag is! [/b]
És nagyon jó, hogy jöttél és írtál egy pár sort!
Eni!
Gondolom minden rendben volt a Királyhágón!
Mi május 27-én megyünk csípőkontrollra......17.15-re.
Bori!
A "szuper" Királyhágóról meg csak annyit, hogy a hely "rendben van" és európai kinézetű, és 5 percnél többet nem kellett várnunk Jázzal, de hogy nekem 3 és fél hétbe telt, kétnaponkénti telefonálással, mire időpontot tudtam szerezni a kophasicsípő Uh-ra, mert a "drága" doktorok nem tudták eldönteni, hogy áprilisban ki mikor akar szabira menni, mert ugye még ünnep is van ebben a hónapban......
...hát tudod erről megvan a véleményem!!!
A végén már kérdeztem a telefonos kisasszonyt, hogy kapcsoljon már nekem valami "főnökdokit", akit meginformálnék arról, hogy ha elviszem a gyerekemet magánba, akkor kifizetik-e nekem a költséget, mert nevetséges amit művelnek!!! És ehhez csak annyi, hogy ugye nekem azért (volt) fontos a csípőszűrés, mert én csípőficamos voltam és azért nem igazán mindegy egy kisbabánál, hogy mikor is veszik észre, ha netán mégis az. Mert ugye elvileg Jázmint 4 és 10 hetesen kellett volna megnézni (ahogy anno Adrit!!!) ehelyett először
9 hetesen nézték meg másodszorra meg 17 hetes lesz, mikor megnézik.
Hál'Istennek (egyenlőre) azt mondták, hogy minden okés, de ugye neki a kontroll "kötelező"...márcsak miattam is! És tudod a végén még az volt a "legszebb" a dologban, hogy majdnem engem akartak lecseszni, hogy miért csak most hozom
...na erre közöltem az asszisztenssel....hogy ne haragudjon, de a gyerek 3 hetes kora óta próbálok időpontot szerezni és csak mostanra tudtak adni, mert a kedves dokijaik nem tudtak megegyezni abban, hogy ki mikor menjen szabira!!!!
Na erre nem mondott semmit és mire visszatért a doki nénivel (mert ő éppen vizsgált és ezért kellett várni 5 percet).....na szóval biztos elmondta dokinak, amit tőlem hallott, mert a doki néni olyan kedvesen bánt velünk, hogy csak na és jó alaponsan vagy negyed óráig nézegette UH-n Jázt...főleg a csípőjét!!!
És ott akkor a vizsgálat végén már adta is a köv. időpontot kontrollra, ami május 27......8 héttel az első UH után!!!!
No comment!!! De legalább megvan az időpont!!!
Gyuzso!
Kérjük ám a pocakos képet!!!!
Adri!
Egy kapucsínó a mekiben????
Rita vagy aki tudja!
Hol van ez a Füsti, ahol a Bábanap lesz? És hány órától hányig lesz? (csak mert nálunk pont aznap van anyáknapja az oviban
)
Renáta!
Merre vagy Csajszikám???
És.....
Ancsa, Borsa, Arwen, Heni, és a Többiek???
Jó éjt Mindenkinek!