Új privát üzeneted érkezett!

moni fél liter fagyi nem sok...én volt mikor jó 2 iitert lenyeltem....és még ettem volna......
a fagyi meg szerintem nem hízlal annyira.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Móni: nálam nem érzel semmit???? :D:D:D:D:D:

pedi akkor jó mert tojcsim nem volt még minidg semmi de attól még talán lehet hogy most volt olyan pém amilyen ababához kell :):):):)

nálunk tesztet apa megtiltotta :D:D:d de csak azért mert mindig látta rajtam hogy mennyire kivagyok ha nega ezért sem tesztelek pedig a legszívesebben már én is tesztelnék de egyenlőre nem szabad :):):)május 4 meg nincs már annyira messze meg hát egy nappal előbb anyák napja is lesz lehet vasárnapra teszem a tesztet és anyósnak ezt viszem anyák napjára :):):):):)

nika70
Salgótarján

nik szívből kívánom hogy pozi legyen a teszted!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Móni! ne törődj vele az a lényeg ,hogy jóleset :D
Pedi! Köszi :D próbálunk rajta lenni,csak szerintem most annyi időm nem lesz rá sajnos, mert rengeteg tanulni valóm van,minden időmet azzal töltöm :cry:
Nika! van türelmed :D ,de viszont szép anyáknapja lesz számodra :wink:

EDI
ediii

melisch!! nem igazoltál még vissza :cry: , vagy nem téged jelöltelek?? :roll:

EDI
ediii

Móni! Ne törődj vele,a lényeg az,hogy jólesett! Most szabad.Különben is,jön a nyár,úgysem lesz nagyon étvágyunk,majd akkor "kiizzadod" :lol: Érdekes,én nem vagyok kívánós. Soha nem is voltam mondjuk édesszájú,de pont ezért mondták,hogy na majd ha babát várok...
Én holnap megyek a védőnőhöz,kiváncsi leszek,hogy most mennyit fog mérni.

KépKép
KépKép
nyuszi81

én utálom a mérlegeket mindenhol mindíg mást mutata...ja persze mindíg többet..... :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi csajok, már nincs is lelkiismeret furdalásom. :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy meg nem nagyon izgat a kiló téma, jön amennyi jól esik. A lényeg hogy jól érezze magát a pocaklakó (meg persze az anyukája :wink: ).

Nika!
Van megérzésem...............
Szerintem nagyon szép anyák napja elé nézel. :wink:

Ediii!
A tanulást jó néha levezetni egy kis.......... :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (remélem értjük egymást :wink: )

Nita!
Ezek a fránya mérlegek már csak ilyenek. Mindig többet mutatnak az otthonitól. :o

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Bocsi edii és nika nem olvastam mit ír fenn, meg voltam győződve én küldtem és ti nem igazoltok vissza :oops: :oops: :oops: :oops:

Nika nagyon szorítok neked.

Ediii fúj én már rá sem tudok nézni a könyvre, hogy tanuljak. Még jő, hogy férjem uram hallgat mert régebben mind nyaggatott egy szakvizsga miatt, ami nagyon nehéz és utána 3 év múlva megkaphatnám az engedélyt ami alapján könyvelhetnék mint magánszemély és adhatnék számlát vagy nyithatnák céget. Most jele pillanatban csak mint alkalmazott végezhetem a könyvelői munkát. A mesterire is ő zavart de doktorálni nem akarok nem érdemes az ő általa ajánlott vizsgával többet érnék. A barinőm az idén kell megkapja az engedélyt Az ő férje meg az enyém azon álmodoznak, hogy mi összeállunk nyitunk külön céget és könyveljük a cégjeiket a város másik végén és nem lennénk mindig egy helységben velük és nem hisztiznénk a fejőkben egyfolytában amikor stresszesek vagyunk valamilyen határidő miatt :shock: ennyire egyformán kibírhatatlanok vagyunk szerintük :lol: :lol: :lol: néha :oops: De én nem akarok most tanulni

Pedi ez a HONAP MÁR LETUDVA tudom míg nincs piri ...stb. de megy lefele a hőm így nem érdemes bízzak 3 nap és jön piri már a 4.ik hónapja így van :cry: , majdcsak egyszer felfele is fog menni.

Kép
Kép
melisch

melisch persze hogy fog felfele is menni........méghozzá hamarosan!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita köszi ari vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

Kép
Kép
melisch

:oops: :wink: :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

móni: nagyon remélem jó lesz nálam is a megérzésed :) amúgy mikor nem jött meg vasárnap akkor nekem is átfutott az agyamon hogy lehet hogy most??? bízom benne nem tudom meddig bírom majd ki hogy ne teszteljek egyenlőre ehez vennem kéne tesztet mert elfogyott amíg nem veszem rá magamat addig biztosan nem tesztelek :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Hőmérőzéssel kapcsolatban tudtok segíteni? felkeléskor kétszer is mértem hőt. két perc különbséggel. persze mindkét alkalommal mást mutatott. egyszer 36,5-öt utána meg 36,7-et.
vajon melyik lehet a jó adat?

Nem vagyok valami jó hőmérőzésben :)

Timi
titimee

titimee a hőmérőt ajánlatos este lerázni és reggel a megadott időben szájban/hüvelyben mérni az ébredési hőt. Én szoktam hagyni 5 percig a szájban, de nem olvastam utána mennyi idő után olvasható le a higanyos hőmérő. Szerintem az első mérés a jobb és értelmezhető eredmény. Minden mozgás nélkül mérd. Lehet a második mérésig már mozogtál többet azért mutatót mást, vagy nem ráztad le jól. A digitálisról azonban már hallottam, hogy mindig mást mutat. Én már mértem 2x is de csak 1 fokkal lett alacsonyabb a második mérés. Ma reggel is de közben forgolódtam első mérés közben, kitakaróztam és bejött a férjem vele beszéltem meg kaptam tőle puszit is. Tehát mozogtam. Én az első értéket tettem be a táblázatban. Ritkán mérek 2x, most magas volt és azért mértem újra. De nekem akkor sem lett volna nagy változás a görbémen ha a 36,8-at írom be de inkább 36,85 volt. Azonban nálad tényleg kényesebb a helyzet mert igy levitted a görbét ha meg 36,7 akkor menne felfele. Hát csak holnap tudod meg melyik volt a jó miután mérsz ismét, na meg holnap a 31. napod elválik lassan mi lesz a "hónap zárásod" remélem felfele fog menni és + teszt is lesz hozzá :wink:

Kép
Kép
melisch

melish: köszi az infot. digitális hőmérőm van, és a második mérés előtt kimásztam az ágyból... :)
gyanús volt, hogy az első mérésnél nagyon hamar csipogott a lázmérő azért mértem újra.

na mindegy, talán ma kapok egy higanyos hőmérőt is és a köv. ciklustól már normálisan tudom mérni a hőmet.

Timi
titimee

ha kimásztál az ágyból akkor szerintem a második mérés már nem értelmezhető. Sok sikert holnapra!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

hajrá csajok!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Titimee!

Csak azt tudom neked mondani amt Melisch. Ha már kimásztál az ágyból akkor az sajna már nem ér.

Melisch!

A te hőd meg nagyon bíztató. :wink: Látod, megindult felfelé. Megy a drukk ezerrel. :D

Nika!

Hogy vagy?Esetleg egy kis émelygés????? :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

köszi móni de én nem bízok mert már volt ilyen is, sajnos és másnap újra leesett. Akkor 7-ről felment 8-ra és másnap leesett 5-re és megjött piri, holnap 28. nap meglátjuk és a fertility szerint dpo 14 lesz tehát legkésőbb holnapután piri, már nincs sok.

Kép
Kép
melisch

:cry: :cry: :cry: nem lesz ilyen szerencsém

Kép
Kép
melisch

melisch drukk hogy ilyen magasan maradjon a hőd!!!!4igéretesnek tűnik...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch énis drukkolok neked :)

kismamák: nem akartok feltenni pocakfotót? vagy babafotót?

Timi
titimee

Sziasztok,
Tegnap voltunk dokinál, minden rendben a babával. Sajnos az utró a két hónap alatt kicsípte a hüvelyt és egy kicsit a belső méhszájat is és emiatt maszatolgatok. Ettől volt a sárgás váladék ami bacira utal. Kaptam fertőtlenítő kúpot és most azt dugdosom egy hétig, utána remélem vége lesz ennek a dugdosásnak :D A doki szerint nem kell feküdnöm, de csak lightosan legyek itthon, semmi megeröltetés, de azrét magamat nyugodtan elláthatom. Babóca nől mint a répa, most nem kaptam fotót, de ott feküdt a drágám és járt keze-lába, jól elszórakoztatja magát :lol:

KépKép
csige-bige

csige mért nem szájon át szeded az utrót?van olyan is...én is olyat szedtem......
titimee nkem a gépem nem ebged képet feltenni....mms-be tudok csak pocakfotót küldeni....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Most voltam a védőnőnél, és csak 2 kilót híztam,mióta legutoljára voltam. Így tartok most 7 kilónál.
Viszont van egy fura panaszom,kiváncsi lennék rá,hogy nektek volt-e a terhességetek alatt. A jobb oldalamon fáj a bordám,olyan érzés,mintha izomláz lenne benne. A férjem mondta,hogy hívjam a dokit,nehogy HELLP (remélem jól írtam) szindróma legyen(mindent elolvas a drágám). Beszéltem az asszisztens csajjal,azt mondta,hogy bizti ott van a Lili feneke vagy lába. De egyfolytában? Nem furi? Remélem nincs semmi baj! Basszus,nekem úgy tűnik,mindig van valami bajom,pedig nem vagyok egy panaszkodós fajta.
Melisch!Megy a drukk ezerrrel!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi szerintem is a baba lába vagy feneke nyomja a bordáidat...nekem is volt ilyen a fiamnál.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csajok aranyosak vagytok, kicsit én is reménykedtem reggel :oops: :oops: azon agyaltam, hogy is mondom el a férjemnek meg mindenki másnak. Legalább vasárnap estig tuti valami kiderül mire elmegy a párom mert másképp kipukkannék, hogy megálljam nem telefonom közöljem a jó hírt apával. Na ezen agyaltam, de inkább voltak menszis fájdalmaim délig, azóta elmúlt. De még ma csak 2 lekváros kiflit ettem, most meg megint felvittem a vérnyomásom mert nem álltam meg, hogy ne igyak kávét és szédelgek. De ez nem jel ne aggódjatok ezt érzem már vagy 4 hónapja, hogy nem tesz nekem jót a sok kávé mert ideges leszek tőle és szédelgek, szerintem ez a vérnyomás növekedés jele. Most már nem bizakodom szerintem nincs a pocakomban senki, lesz itt piri hamarosan.

Timi te, hogy érzed magad?????

Csige, hogy telik az idő :shock: :shock: nemrég jöttél a jő hírrel, hogy babát vársz és már 13. hétben vagy. Pihizz, hogy növögessen a picur.
nyuszi sajnos én nem tudok semmi tippet a hátad miatt. Ügyi vagy, hogy tartod a súlyod így tovább!!!!!!

Kép
Kép
melisch

melisch ne add még fel kérlek+++!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

melisch: fájdogál a hasam, de már napok óta. most már igazán megjöhetne hogy rá tudjak készülni a köv. hónapra...
drukkolok neked hogy ne mensis görcsöd legyen :)

és végre kaptam egy higanyos hőmérőt is :)

Timi
titimee

csajok hozzatok pozi teszteket!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita mennyit kérsz?????????????????????????????????
lopok a netről :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

húúú Csajok!!!!!!!!!!!!!!!!! Micsoda izgalmak vannak itt! Én is teljesen izgalomba jöttem tőletek! ( ne értsétek félre!!!) :) 3 kismama is lenne egyszerre, de jó lenne!

A mensis fájdalom is lehet babás tünet, barátnőmnek mind a kettőnel volt menszis fájdalom de nem jött meg neki! :)

Drukkolok mindenkinek: Melisch, Nika, Timi!!!!!!!!!! ++++++++++++
Hajrá! Hagy gyűljenek azok a pozitív tesztek!

Kép
pampalini

csige-örülök, hogy jól vagytok! Azért egy pocifotót dobhatsz! :)

nyuszi-ügyi vagy, hogy nem híztál! Nagyon szép kismama vagy! :)

nita-szép nagyon a pocid! :)

Kép
pampalini

Sziasztok!

Pampalini! Tessék is izgatottnak lenni, hiszen, nektek meg "akciódús" napok jönnek!!!Hajrá, hajrá, hajrá! :wink:

Melisch! Te csak add fel nyugodtan, majd mi "belebeszéljük" a pocidba azt a babát! :lol:

Timi! Azért ne adjuk még fel, hátha.... :wink:

Nyuszi! Én nem hinném, hogy baj lenne, bár még nem voltam a kismami, de a környezetemben már sokan. Ez mégcsak a kezdet, most a bordáidra "telepedett" rá Lili, majd lesz olyan, amikor a hólyagodra vagy bármi másra. Legalábbis a barátnőimnél így volt. Mikor kell menned dokihoz? Megy a drukk és gratula a kg-hoz!!!

Csige! De kár, hogy most nincs fotó, de az a lényeg, hogy a babával minden rendben van! Azért szerintem még pihenj, amennyit csak lehet, és mozogj annyit amennyi jól esik! És kérünk pocakfotót!!!!

Móni! Milyen napotok volt? Nem fáradtál el nagyon? Atika gondolom, élvezte a dolgot!!!

Nita! Te mikor is látod legközelebb a babucidat?

Nika! Merre vagy? Remélem, azért nem jössz, mert gyötör az émelygés!!! :wink:

Pusz Mindenkinek!
pedi
Kalocsa

Csige: Pocifotót!

:D :D :D :D :D

Kép
pampalini

Pedi ugy legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Pedi-akcióztunk is!:)

Kép
pampalini

pampalini 14 nap múlva kívánom meglegyen a gyümölcse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

melisch - jó lenne! Majd kiderül...

Kép
pampalini

Csajok ti nem vagytok álmosak?
Én dél óta ásítozom, pedig 9-kor keltem!

Kép
pampalini

Sziasztok!

2009.04.15.-én 3250gr 55cm-vel megszületett Petra.

Nagyon jo baba, eszik-alszik.

Kép
encike 2

Encike- gratulálok!!! Nagyon aranyos Petra baba!
Én is 3,25-el születtem.

És hogy érzed magad? Tejcid van?

Puszi Nektek4

Kép
pampalini

Köszi jol vagyunk, van tejcsi is.
Hisz pihenek semmit nem csinálok, mivel anyu itt van, nekem csak pihizni kell.

Hajnalba van egy kis fennlét evés után, de nem vészes.
encike 2

pedi jövőhéten pénteken látom újra!!!!!!!!!!!már nagyon várom!!!!!!
encike gratula!!!!!!!!!!!!!!!gyönyörű Petra!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike: nagy-nagy gratula a csodaszép kislányotokhoz :lol:
Nita: az utolsó héten jött ki a maszatolás és semmit nem éreztem, nem fájt. Most kezdett el fájni amikor már látványosan sárga volt a folyásom. Szóval semmi előjele nem volt. Ha tudtam volna hogy ez lehet, akkor én is szájon át szedem. Remélem ez a kúp majd segít, de ritka gusztustalan, nem is részlezem.
Tegnap még annyit mondott a doki, hogy a méhlepén szinte majdnem teljesen körbefogja a babát és a vége lóg rá a méhszájra. Én nem tudom de olyan nagynak tűnt a méhlepény, majd megkérdezem a dokit legközelebb, hogy ez nem gond e, bár gőzöm nincs mekkorának kell lennie.
Tök jó a babakocsitok Nita és szépen nő a pocakod.
Pampalini:
Ma este csinálok pocakfotót, de szinte semmit sem nőt a 8. héthez képest. Ahogy mentünk a dokihoz tegnap mondtam is a férjemnek, hogy nem is látszik hogy kismama vagyok. Aki nem ismer, tuti, hogy nem mondja meg. Holnap felteszem majd a fotót.

KépKép
csige-bige

csige első baba nem látszik olyan hamar.....máté nekem az 5. hónaptól kezdett látszani.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike- gratulálok én is!!! Nagyon aranyos a kislányotok és nagyon szép nevet választottatok neki. Nőjön nagyra!!!!!!

Kép
Kép
melisch

encike olyan jó nézni a petrát.........ugy szeretnék már én is it tartani.......... :roll: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?