Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Cucka, én is császáros voltam, de én nem is reménykedem, h. most máshogy lehet, mert csak másfél év telik el addigra... Neked mondtak valamit, h. mennyi a minimum idő, ami kell ahhoz, h. természetes lehessen a 2.? És nekem sem látták a kisfiamat először, 2 hétig járkáltunk uh-ra rendszeresen, összevissza ijesztgettek, szóval én is tudom, ez milyen szar érzés... mondta is utána a dokim, h. nem tudja, vajon miért is nem látták sokáig. Remélem nem bánod, h. olvaslak, ha gondolod, elküldöm priviben a nevem, és megkereshetsz az iwiw-en, akkor talán nem lesz olyan egyoldalú az ismeretség, és nem lesz olyan fura... :wink:

Éjszakai alvás
: nekem állandóan pisilnem kell, éppen ezért sem tudok aludni, meg amúgy is forgolódok összevissza... ja és nekem még vadabb álmaim is vannak, de ez tuti, h. a babó miatt, mert a kisfiamnál is pont ez volt. :)
nóna
 
 


lanyok, egy kerdes: van valami fontos vizsgalat (vervizsgalaton belul mondjuk), amit a dokik fel szoktak irni igy az elejen? mondjuk vitaminszint, vagy ilyesmi? teljes verkepet mar csinaltam a teherbeeses elott egy hettel, de tutira nem terhes. Holnap megyek a dokihoz es magatol szerintem semmit nem mond, de ha kerem, akkor megirja a beutalot.

Kép
pumipumi
 
 


jezusom, miket irok...ujra: teherbeeses elott egy honappal...es tutira nem teljes...nna jo, megyek pihenni :)

Kép
pumipumi
 
 

 
 

pumipumi: azért egy igazi olasz pizzát szívesebben ennék!
Vendég
 


Aki szeretné annak még elküldöm az iwiw nevem privibe! :D
Vendég
 


Pumipumi, itt van egy csomó minden, amit vérből néznek az elején, már nem is emlékszem mindre... volt vérkép, toxoplazma, vércsoport-vizsgálat, Hepatitis szűrés, meg talán vérbajra, v. valami ilyesmi :oops: de majd utánanézek. Plusz a háziorvosnál ilyen általános belgyógyászati vizsgálat ( EKG, vérnyomás), úgy emlékszem. Talán ez volt a 12. hétig.
nóna
 
 


Tulipános, én szeretném! Amúgy mi lehet a gond, ha hiába írok privit, nem jelenik meg az elküldött üzenetek között, szerintem nem megy el. Leírná vki, lépésről lépésre hogy csinálja? :oops: Lehet, h. gagyi a kérés, de nem tudom, hol a hiba. :oops:
nóna
 
 


nóna: rákkattintasz a névnél pü-re!
írod a levelet és küldöd!Mást nem kell csinálni!Én most küldtem neked!Fent tudod megnézni,hogy ott van-e nálad!
Vendég
 


koszi nona...akkor jo, vegulis semmi extra, ezeket mar mind megcsinaltak....13 flakonnyi vert vettek le az elejen...raadasul veszelyeztetett terhes beutalom van (igy nem fizetek es nem kell sorban allni, bar oszinten szolva nem igazan tetszik, hogy ezzel jatszadozom)...vagyis logikusan mar terhes voltam...es a vervetelen megkerdeztek, hogy hogyhogy ennyi vizsgalat, es hanyadik hetben vagyok....kopni-nyelni nem tudtam, hogy hnyadik hette mondjam, inkabb ugy tettem, mintha nem ertenem jol a nyelvet:) de most mar tok buszken megyek majd :):)

Kép
pumipumi
 
 


Melinda, Tulipános megvagytok!

Nóna jöhet nekem is! Gondolom már sikerült privit küldened. Addig nem engedi, amíg a tárgyhoz nem írsz be valamit.

Cucka Nóna sorait olvastam "nyomoztam utánad" megtaláltam a blogodat, tünemény a kisfiad. Olvasgattalak kicsit, már amennyire az időm engedi.

Pumipumi egy pizzát én is kérnék, ja, és egy jó olasz kávét is.
Én kávézok most is, igaz, sokkal kevesebbet, mint várandósság előtt. Nem erős kávét iszunk, de eddig biztos megittam a napi hatot sok habbal. Ebből maradt kettő, hab nélkül, mert annak a gondolatától is émelygek.
Érdekes, hogy ki mit kíván, azt tudom, hogy nekünk a vacsi bundáskenyér lesz valami salátával. Ezt kívántam most meg, utána lehet, mire megcsinálom, már csak salátát fogok vacsorázni. Remélem sok friss hozzávaló zöldséget sikerül vennem délután a boltban.
Vendég
 


Tulipános, bejelöltelek! :D

LÁnyok, én pár hete a pattogatott kukoricát kívánom majd minden este... :oops: Jó egészséges, mi? :D
nóna
 
 


Képzeljétek barátnőm a bundáskenyeret baracklekvárral szereti! :P
Nem semmi!
Vendég
 


Pfffff...meg szerencse, hogy egyaltalan nem vagyok kivanos :):) A pizza nalam most a terhesseg alatt tabu, bar egyebkent is ritkan, talan heti 1szer ha eszunk, de tenyleg nagggggggyon fincsi. nekem eleinte uncsi volt, mert mi ugye otthon mindent rahalmozunk, itt meg sokkal egyszerubb. es raadasul a helyi sutodek, ahol hatalmas tepsikben, es nem kor alakura sutik, es ugy mondod meg, hogy mennyit kersz...hat az az igazi....es a teszta szinte semmi...tenyleg szuper!!!
Nona!nem semmi vagy! Es be is vallalod minden este?
Gabi!Neked sem rossz a 6 habos kave :):)...nna meg a bundaskenyer :):)

Kép
pumipumi
 
 


Bundáskenyér baracklekvárral? Jelenleg nagyon bizarul hangzik, de egyszer kipróbálom. Nem mostanában lesz az biztos.

Nóna bejelöltelek, bár képet én már láttam Rólatok, csak itt a babaneten kellett kicsit szétnézni hozzá.
Fiatok huncut nézése nagyon hasonlít az anyukája nézésére :)
Vendég
 


Nóna megvagy te is! :D Édes a picúrod!
Vendég
 


Jaj én nem tudnám megenni lekvárral a Bkenyeret....rosszul fogalmaztam! :D Pont ellenkezőleg!Tojás és lekvár?
Én paradicsommal szeretem!
Imááádom a paradicsomot!
Vendég
 


Melinda, nem tudom, hogy annak a könyvnek-e a folytatása, mert én azt nem olvastam.

Tulipános, nálam az alvás már több mint egy éve elég változó. A kisfiam van olyan éjszaka, hogy majdnem óránként felébred és van olyan is, hogy végigalussza az éjszakát. Úgyhogy engem rendszerint ő ébreszt. Most viszont és sem aludtam még annyira jól sem, de rájöttem, hogy ha éjszaka kinyitom az ablakot, akkor jobbat alszok.

Gabi, majd csinálok ezek a vonalzók helyett én is nagyonbabásat, úgyis jobban tetszenek, csak még nem volt időm megcsinálni. Majd ma este. :) Addig is dec. 20. várhatóan a nagy nap.

Iwiw-es neveket, címeket nekem is küldhettek priviben, majd megkereslek benneteket estefele. Most indulok Szegedre az építésügyi hatósághoz, de nagyon nincs kedvem. Na, megyek is, majd este leszek.

Zsuzsi

Kép
Kép
szuszó
 
 


Basszus azért durva így olvasni a vonalzóm :"érkezik a harmadik"
Nem gondoltam volna,hogy bevállalunk még egy babát,de a sors így akarta,mi meg ettől olyan boldogok vagyunk!Ki hitte volna...!
Vendég
 


Köszi a picurdícséreteket! :)

Pumipumi, azért nem minden este vállalom be, bár most rituálé lett, h. kitöltjük egy nagy tálba, és a kisfiam felváltva etet engem és a páromat... annnnyira aranyos, olyan komolyan veszi, összehúzott szemöldökkel halássza ki a darabokat és tedzi a szánkba... zabálnivaló! :lol:

M&G, igen, mondják, rám hasonlít a fiam, a szeme meg pláne, mi vagyunk a kékszeműek! :lol: Apukájának sötét szeme és haja van. Kíváncsi vagyok, 2. picur kire hasonlít majd.
nóna
 
 


Lányok!

Itt egy rövid összesítés magunkról. Sajnos, táblázatban nem sikerül betenni, idővel annak a módját is kitanulom. Egyenlőre ennyi, remélem semmit nem írtam el.

Apkata (Kata) Budapest 1. baba 2009.12.04.
Cucka 2. baba 2009.12.18
Csillag25 1. baba 2009.12.19.
Dorcas Budapest 4. baba
Endaaj 2. baba 2009.12.12.
Fmelinda Veszprém 1. baba 2009.12.13.
m&g (Gabi) Szentes 1. baba 2009.12.01.
Mustyi (Bogi) 1. baba
Nóna 2. baba 2009.12.10.
Pókica Pest megye 3. baba 2009.12.15.
Pumipumi Róma 1. baba 2009.12.13.
Sleepin Budapest 2. baba 2009.12.01.
Szunyi77 2. baba
Szuszó (Zsuzsi) Csongrád megye 2. baba 2009.12.15.
Tulipános Ajka 3. baba 2009.12.18.
Vendég
 


m&g! Köszi, jó így látni magam a sok kismama között. Csak annyit tennék hozzá, hogy már dec. 18-ra vagyok kiírva, ez a hivatalos a tegnapi dokilátogatás után. :wink:
csillag25
 
 


Csillag javítottalak! Legközelebb már így kerülsz fel.

Ha esetleg Csilla az "anyakönyvi" neved, akkor ezúton kívánok boldog névnapot. Nem biztos, hogy jól tippelek a fórumos nevedből :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.22 12:16-kor.
Vendég
 


Csillag, Cucka...mi egy napra vagyunk kiírva!Kiváncsi leszek majd,hogy mennyire lesznek lusták kijönni a babócáink!Remélem azért karácsonyra otthon leszünk! :D
Vendég
 


Lányok!

Most lettem nagyon ideges... az egész napos kellemes társalgásunk után most hozta a postás a cythológia eredményét, melyben az áll, fáradjak vissza orvosomhoz :cry:
Úgy gondolom, ma délután így ismét megyek, mert hétfőig idegbeteg lennék, ha ma nem mennék el. Remélem nincs nagy baj, de szorítsatok nekem délután!
Vendég
 


Visszaértünk az oltásról, Hunc alszik, mint a bunda, a hiábavaló ellenállás a dokinővel mindig lemeríti. ;)
Nóna mindjárt írom a privit, csak nálunk nagyon lassú most a net, és kicsit időigényes válaszolnom, mégis most teszem meg, amíg alszik a Trónörökös.
Nekem azt tanácsolta a dokinő, hogy 2 év teljen el a két szülés között, ekkor van esély egy sima szülésre. Persze, ezt sem lehet általánosítani, mindenkinek egyéni a sebgyógyulása-hegesedése. Ismerek olyat, akinek a lurkói között nem egészen másfél év van, mégis simán megszülte a másodikat és van olyan ismerősöm is, akinek 8 év telt el a 2 szülés között, mégis kinyílóban volt a hege. Szóval alkati nagyon. Amit megpróbálok: csak pozitívakat gondolni, és abban bízni, hogy most olyan szülésem lesz, amilyenről álmodom. Ha mégsem sikerülne, most már nem ér váratlanul és tudom, mi vár rám egy császárral.
m&g örülök a "nyomozásodnak", nagy szeretettel látlak máskor is Nálunk. :)
A cithológiai kenettel én is így jártam, az előzőt meg kellett ismételni, így most szombaton vette le a nőgyógyászom ismét. :? Ne izgulj, nem lesz semmi baj. :)
tulipános Hááát, én is kíváncsi vagyok, melyikünk picurkája érzi majd hamarabb, hogy jönnie kell. ;)
Lányok engem se hagyjatok ki az iwiwes buliból! :lol:

cucka
 
 


Gabi! Szrítunk neked nagyon. Biztos nem lesz semmi gond, csak szeretik ijesztegetni a kismamikat! Várunk vissza ide!! És köszi az összefoglalót!!

Nona! Küldesz nekem is nevet priviben?

Pókica! Ti is nagyon aranyosak vagytok! Szép nagy gyerkőcök!! :lol:

Szuszó! Neked pedig elküldöm priviben!
Vendég
 


Cucka! Küldesz nekem is priviben nevet az iwiw-hez?
Vendég
 


Köszi lányok a biztatást, sajna ma nem tudok dokihoz menni, mert most értesítettem párom, nem ér haza időben. Így majd hétfőn tudok elmenni csak :( addig is majd Ti tartjátok bennem a lelket.

A hangulatom, mint az idő, éppen esik.

Kérem én is az iwiwes elérhetőségeket! Vagy, ha Melinda Neked is jó, mint ötletfelvetőnek, hogy akitől megkapod, azt a többieknek az iwiwen megírod, akik már ismerőseid között van?

Üdv. Gabi
Vendég
 


Gabi! Oké én elküldöm mindenkinek aki nekem küldi, ha gondoljátok. Most el kell mennem, de este 7 körül leszek. Addig küldhetitek a neveket!!!

Cucka! Olyan soka van abból a névből. Mondassz egy várost?
Vendég
 


Melinda: persze, Budapest :lol:

cucka
 
 


Gabi, Tulipános, Nóna, bejelöltelek titeket. Nagyon jók a képek, a gyerekek gyönyörűek.

A többieket is megkeresem majd este fele vagy elküldöm a nevem, címem.

Gabi, nálunk dec. 20. a picúr érkezésének napja.

Annyira furcsa, hogy semmi terhességi tünetem nincs. Emiatt már egyre jobban várom a holnap estét, remélem jó hírekkel fogok én is jönni. Olvasom hogy sokaknak étvágya nincs, meg émelygés, hányinger, nekem meg semmi, sőt még enni is tudok. Remélem, sőt tudom hogy azért minden rendben van.

Zsuzsi

Kép
Kép
szuszó
 
 


M&g! Ne izgulj, nem lesz semmi gond a rákszűrésnél! Nem kell mindjárt rosszra gondolni, lehet csak elkevertek valamit. Tudom ez nem volt megnyugtató bíztatás, de sokszor tényleg olyan bénák!

Köszi a kutatómunkát és a kigyűjtést!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


M&G, kérlek nyugodj meg, nem lesz semmi gond. Nekem most a tervezett teherbeesés előtt csinált rákszűrést a doki és mikor hívtam az eredményért, mondta, hogy "nem teljesen negatív az eredmény, atipusos laphámsejtek láthatók". Kérdeztem mi a teendő, mondta, hogy semmi, nyugodtan teherbe eshetek, fél év mulva kontroll. Ezelőtti rákszűrésnél kb. 1.5 éve nekem is jött a visszahívó levél, felhívtam a dokit, hogy mi a helyzet, azt mondta van egy kis eltérés, megismételjük aztán meglátjuk. Az ismétlésnél már rendben volt minden. Akkor mondta, hogy folyás vagy bármi más is okozhat ilyen eltérést.

Tulipános, Cucka, majd drukkolunk egymásnak, hogy mindenki hazaérjen Karácsonyra. :wink:
csillag25
 
 


Elsősorban Neked Nóna bemásolok egy közleményt, amit most adtak ki a gyedről. Itt a magyarázat, hogy mi miért nem eshetünk még bele az új rendszerbe!
Persze mindenki figyelmébe ajánlom, hiszen mindannyiunkat érinti!



Az intézkedés azonnali, de akár rövid időn belüli bevezetése alkotmányosan kizárt. E tekintetben a jogalkotónak mindenképpen meg kell felelnie a 43/1995. (VI. 30.) számú alkotmánybírósági határozat rendelkező részében szereplő „300 napos szabály”-nak. Eszerint a jogbiztonság a szerzett jogok védelme érdekében megköveteli, hogy az anyasági és a gyermektámogatási rendszer keretei között a viszonylag rövid és meghatározott idejű támogatásokat, köztük a gyest és a gyedet a már megszületett és a jogszabály hatálybalépésének napjától számított 300 napon belül megszületendő gyermek tekintetében a hatályos jogszabályokban meghatározottaknál nem kedvezőtlenebb feltételekkel és időtartamra biztosítsák. Eszerint ezen intézkedés pozitív költségvetési hatásai legkorábban a hatálybalépést követő egy év elteltével érvényesülhetnek.

Ez azért elég megnyugtató, nem? csak meg ne változtassák az alkotmányjogot, mert ezek erre is képesek! :twisted:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


M&G, nem Csillának hívnak, de nagyon aranyos vagy! :D

Elárulom nektek, ha kislányunk lesz, akkor Jázminnak fogjuk hívni. Ez már ősszel eldőlt és már van is egy olyan bordó törölköző -még Pesten vettük akkor- amire rá van varrva/hímezve a Jázmin név. Amikor megszületik majd ebbe bugyoláljuk be, biztos megnyugtató lesz neki a bordó szín, mint ha még bent lenne a pocakomban. :)
Ha kisfiú lesz akkor nem tudom, mert a férjem nagyon tovább szeretné örökíteni a nevét, én nem, így jobb ha kislány lesz. Bár még addig kiegyezhetünk egy fiúnévben is. :wink: Aztán beszerzünk egy olyan törcsit is, ha már biztos a baba neme.
csillag25
 
 


Pókica én már olvastam a híreket tegnap este, amiben az volt, h. marad a 2 év GYED, annak, akinek van előtte 2 év biztosítási ideje, de amúgy is a 2010. májusig született gyerekekre még teljesen a régi rendszer az irányadó. Bocs, h. eddig nem írtam, de biztos voltam benne hogy már mindenki tudja... :oops:

Iwiw-en jelölhetlek? Ha igen küldj egy nevet légyszi!
nóna
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a megnyugtató mondatokat!

Megjöttem a dokitól (mégis el tudtam menni), aranyos volt, közölte nem akart nagyon rámijeszteni, de látni szeretett volna, mert gyulladásban vagyok, és kúpot írt fel. Közöltem vele, legközelebb inkább a receptet küldje, ne a behívót.

Más: hatott a bundáskenyér és paradicsomsaláta. Jó étvággyal tudtam enni, azóta is semmi bajom. Jó kedvem van, nem émelygek, és még a fáradtságtól sem akarok össze esni :)
Mindenkinek ilyen kellemes estét kívánok!

Pókica megkeresnélek én is az iwiwen, ha tudnám, kit keressek.

Üdv. Gabi
Vendég
 


Szuszó! Várunk nagyon a hírekkel holnap! :wink: A tünetek miatt meg ne izgulj, majd utolérnek :lol: vagy azon szerencsések közé tartozol, akik jól viselik a várandósságot, akkor pedig örülj. :D
csillag25
 
 


ZSuzsi!Te mikor mesz holnap dokihoz? En csak delutan...fel4 korul er haza a parom, es utana...de majd gondolok rad, bar nem fogjuk tudni hasonlitgatni magunkat, mert en pont egy hettel elobbre jarok...de azert igy is jo :):)
Gabi!latod, milyen jo, hogy bevallaltad a bundaskenyeret:):) jo, hogy neha tortennek ilyen kis "aprosagok", minte z a dokis raijesztgetes...igy legalabb nem gyulladunk be minden alkalommal, ha arra gondolunk: multkor sem volt semmi :)
csillag!A Jazmin gyonyoru nev...nincs fiu valtozata?
Mara elbucsuzom, megyek tevezni...ami azt jelenti, hogy 10 perc mulva alszom :):)

Kép
pumipumi
 
 


Köszi Pumi! :wink: Nem tudok fiú változatról, meg ott még küzdenem kell, mert ugye az apuci a saját nevét akarja. Először abból kell kibolondítanom, mert addig nem is akar neveket nézegetni. :oops: Na mindegy, ez még úgy is messze van.
Jó pihenést Neked!
csillag25
 
 


Hú csajok van írókátok!
visszaolvastam, de már azt se tudom ki-kivel van. Holnap megpróbálom kibogozni

Kép
Kép
Kép
endaaj
 
 


Sziasztok lányok!

Egyszer már bejelentkeztem közétek az én kis 7 hetesemmel, de azóta ritkán voltam gépnél, most viszont már tudlak majd követni titeket. Persze azért előtte egy kis visszaolvasás, hogy képben legyek. :)
Vendég
 


Pumipumi, én csak este negyed hétre megyek, akkorra kaptam időpontot. Már nagyon várom.

Csillag, lánynévben nállunk is az egyik lehetséges befutó a Jázmin, de még nem biztos. A férjem nálunk is mindenáron az ő nevét szerette volna adni a fiunknak, de én nem szerettem volna, így második névként kapta meg. Ez is egy megoldás. :)

A császáros témához szerettem volna még írni, hogy nekem is császár volt az előző szülés, de nagyon szeretném ha most természetes úton menne. Majd meglátjuk. Szerintem is nagyon alkatfüggő, majd ha már elhagytuk a 20. hetet, akkor a dokitól is megkérdezem a dolgokat. De addig van még pár hetünk.

Nekem a mai nap is olyan volt, mint a többi, rohangálás a gyerkőc után, enni tudtam, nem volt semmi rosszullét és még a fáradtságot is elég jól bírom. Kíváncsi vagyok mi lesz pár hét múlva, bár az előző terhességnél se voltam nagyon rosszul. A Picúrt elég sokszor emelgetem, emiatt szokott is kisebb-nagyobb lelkiismeret furdalásom lenni, de sokszor nem tudom máshogy megoldani a dolgot. Más hogy van ezzel?

Zsuzsi

Kép
Kép
szuszó
 
 


Sziasztok!

csak benéztem hozzátok, hogy hogy érzitek magatokat és milyen sokan vagytok már:)

cucka, csilla. én Rékám is dec 18-án született 4 napot késett a kis csöppem.

bundás kenyér téma: én úgy szeretem, hogy majonézzel vagy ketchuppal:)

császár téma: nekem az lett bár én nem akartam, remélem a következő sima szülés lesz.


na hagylak benneteket beszélgetni, olyan jó lesz, kis közösséget fogtok alkotni:)

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Jo reggelt mindenkinek, remelem, ma mindenki jol van....vagyis ma mindenki bekajal :):)
A ferfiakat nem igazan ertem, miert akarjak a sajat nevuket...annyi rengeteg jo nev van, olyan nehez kivalasztani egyet...de szerintem unalmas ugyanazt az egyet mindig. SZerintem ez nem feltetlenul kellene hogy hagyomany legyen, ha a masiknak nem tetszik...vegulis a vezeteknevet mar ugyis viszi tovabb. Es a nev egy eletre szol, nem lehet onzosegbol adni. Meg nem hangzik maj idiotan, mikor utanuk kiabalunk: gabor! gabor! :):):) bar vegulis nem a nev a legfontosabb dolgo a vilagon, ezen tutira nem erdemes osszeveszni.
Zsuzsi! En pont egy hettel vagyok elotted a terhessegben, es meg nekem sincs semmilyen tunetem a faradtsagon kivul....legalabbis a tobb pisilest nem veszem eszre, mert amugyis fel orankent jarok..meg a mellbimboim erzekenyek nagyon...dehat ez meg nem a kellemetlen tema. En nagyon remenykedem, hogyha eddig semmi, akkor talan mar nem is lesz :) En kifejezetten jobban erzem magam, mint elotte.
POmpom!Irj valamit magadrol! Te hogy vagy azota? Doki?

Kép
pumipumi
 
 


Helló pumipumi!Ilyen koránkelő vagy?
Én csak azért vagyok itt mert suli(nagyfiút viszem) elött még idekukk!
A névválasztással kapcsolatban: nagyon is fontos a név,mert egész életére kihat!Minden névhez egy alapszemélyiség is tartozik!Ezt egy név jelentéses könyvben lovastam,de sajnos már nem tudom mi a címe... :cry:
Leventét is ígyválasztottuk!
Majd jövök késöbb!
Pumipumi jó kávézást... :D ..tudom,hogy már iszod,vagy túl vagy rajta!Én is most fogyasztom az enyémet! :D :D :D
Vendég
 


SZia Tulipanos!
Eleg koran kelek, mondjuk koran is fekszem. 6.20-kor indultam dolgozni ezelott, de a parom most is akkor indul...majd kesobb alszom meg :):) Amugy nem kavezom, soha nem is tettem, itt sem tudtak raszokatni, pedig minden szoba tele van kavegeppel. Elotte koffeinmentes kapucsinot ittam, reggelire, talaltunk egy bart, ahol az is isteni. De most mar azt sem iszom, helyette frissen facsart narancsle...de nem sovargok utana :):)
Igen, azt hiszem, igazad van a nevvel kapcsolatban...de meg mindig tartom, hogy fura az apai nevet kikenyszeriteni. ha nekem ikerlanyaim lennenek, az egyik Azzurra lenne, masiknak nagyon tetszene a Celeste (cseleszte)...de idiota, hogy az egyik egszinkek, a masik meg zoldeskek szint jelent...ugyhogy el is felejtettem...pedig annyira tetszik...de az azzurra tutira marad :)
Egy kerdes: ti mikor veszitek be a vitamint?...mar aki szedi. csakmert most olvastam, hogy jobb az etkezesek utan. De ez hulyeseg szerintem, mert az etkezesekkel mar ugyis beviszem mindig a max felhasznalhatot (pl fel l tej, egy teljes kiorlesu suti tobb, mint 500 mg kalcium, de tobbet a szervezet ugysem kepes feldolgozni egyszerre)..tehat ugysem ervenyesul az a plusz. Meg kulonben naponta 6-szor csipegetek, vagyis zsir es viz mindig van bent elegendo a vitamin feloldasahoz. Ti hogy csinaljatok? Lehet, hogy ki kene dobni a vitamint?

Kép
pumipumi
 
 


Jó reggelt lányok! Köszönöm a névvel kapcsolatos hozzászólásokat, majd megmutatom az uramnak. :D
Azt hiszem kezdődik nálam a rosszullétes időszak, most már elég rendesen émelygek. :twisted:
Pumi, én délután veszem be a Femibiont, de nincs étkezéshez kötve, amikor eszembe jut. :oops: Ősszel meggyanúsítottam a Gravidát, hogy attól volt olyan elviselhetetlen hányingerem délelőtt, így áttértem délutánra.
Pompom, örülünk neked, gyere beszélgetni. Én itt vagyok, de néha még így sem tudom követni az eseményeket. :oops:
csillag25
 
 


Sziasztok!
Most reggel elindult ilyen barnás-rózsaszínes folyás, egyre erősebb. Most indulok a dokihoz.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Pókica, nagyon szorítunk, mihamarabb gyere a megnyugtató hírekkel!!!!!!!!
nóna
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?