Új privát üzeneted érkezett!

Minnie!
:D :D :D
Lassan szülinapja lesz a kis "nyuszitoknak",remélem valami dögös cuccban lesz! :lol: :lol: :lol: :wink:
Szerintem nem lenne semmi bajod az elevittől,de ha nem jó szívvel vennéd be,hagyd a csudába!

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok!

Wepe,
iegn, S.dokihoz fogok járni. Már szerdán megyek is. :lol: Tegnap azt vettem észre, hogy elkezdett eléggé nőni a hasam és már férjecském is látja :lol:
Amúgy semmi rosszullétem nincs.

Dezsina,
óriási drukk holnapra!!!!

Belluska,
Kata egyszerűen gyönyörűáséges! :lol:

Beszippantott a rengeteg tennivaló :roll:

i.kata

Kata!
:D :D :D Köszi!
Örülök,hogy nem gyötör rosszullét!!!!!
Húúú akkor már Maszatka nagyon beindult biztos a növekedésben!Kíváncsi leszek szerdán mekkora lesz már! :lol: :lol: :lol: :wink:

Dezsi!
Tőlem is megy a drukk!!!! :lol: :lol: :lol:

belluska

Belluska,
én is nagyon kíváncsi vagyok :lol: Azért örülnék, ha szerdán nem 9 hetesnek mondaná a doki, hanem többnek, mert addigra már a mensim alapján majdnem 10 hetes lennék.
Te írtad, hogy csodálod hogy bírom a párom távollétét?
Elég nehezen... Ráadásul már ma este visszamegy, hogy szerdán jöhessem velem a dokihoz. Olyan édes, mert nem szeretne lemaradni semmiről :lol: Ő is nehezen viseli a távollétet. Már rég kellett volna keresnie albérletet, de nagyon húzza és ha kint van állandóan beteg lesz. Nála gyakran van ilyesmi lelki oko miatt. Ahogy hazajön, már szinte kutya baja. :lol:

i.kata

Kata!
Ne idegeskedj a méretek miatt,mert biztos,hogy nincs okod rá!
Minden rendben van a kis Maszatkával és könnyű elmérni is a kis picikét még ilyenkor!
Nekem a 4D-s uh.-on mindig mást mondtak mint a sima uh.-on,de azzal teljesen pontos volt mindig szerintem,mert a gyerekek súlya mindkétszer akkora lett mint amit mondtak!Ráadásul pontosan!Lehet hogy véletlen persze! :D :wink:
Ezen nehogy görcsölj tényleg!!!!!
Elhiszem,hogy nagyon nehéz a párod nélkül,ilyenkor amúgy is érzékenyebb az ember,legalábbis én az voltam!Lehet,hogy már írtad,de ez a munka mennyire végleges ill.hosszútávú?
El is hiszem,hogy nem akar lemaradni semmiről!Párom imádta az uh.-okat,feledhetetlen valóban! :lol:
Hát akkor repítem az időt szerdáig neked!!!!!! :P :wink:

belluska

Belluska,
bizony érzékenyebb vagyok. Amúgyis nehezen viselem az egyedüllétet, de ma valahogy 100x jobban megvisel. Ez a munka még nem tudjuk mennyire lesz hosszú távú. Itt van a cégnél 2 éve, most átszervezték a központot, ezért kell kimennie dolgozni. Most úgy néz ki, hogy 1 év múlva mindent költöztetni akarnak Münchenbe Milánóból. Oda már párom is szívesen menne, nekem meg igazából már mindegy, csak a férjecskémmel lehessek. De ha a cég számít is rá, mi úgy tervezzük kb. 2 évet maradnánk maximum, mert van egy telkünk, amire 2,5 év múlva fel kell húzni a házat, különben kamatos kamattal fizethetjük az illetéket :evil:
Na szóval elég képlékeny még az egész, de most nem is görcsölünk ezen. :lol:

Az időrepítést nagyon jó néven venném :lol: :wink:

Dezsina,
nagy-nagyon drukkolok holnapra!

i.kata

Szia Kata!
Most végeztem a vasalással :? gondoltam még írok neked ha már bekukkantottam! :D
Persze az a lényeg neked is hogy férjikéddel lehessél,ez csak természetes!Aztán pedig édes hármasban :!: :!: :!: :lol: :wink:
Párom is mehetne Ciprusra dolgozni,lehetne vinni a családot is,de én nagyon "hazavágyakozós" típus vagyok,meg hát kicsik még ehhez a gyerekek én úgy érzem!Szüleimről ne is beszéljünk,ők is hiányoznának nagyon! :oops: :D

Aludj jól Kata és gondolj a szerdára!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Mindenkinek jó éjt!!!! :P

belluska

sziasztok!

végre ma reggel nagy nehezen és keservesen két napi fejfájjással megjött a pirike... 8) nemsoká hivom doktrobácsit, hogy akkor új időpont hajrá!!!! Már most izgulok!

Belluska!
millio puszi a sok-sok drukkért :D :wink:

Wepe!
szóval úgy döntöttem, hgoy hisztero után igen is egy inszem! Vagyis kisirtam Ibolyánál egy 11-i konzit, hogy megbeszélhessük, hogy a kövi ciklusban menjen az inszem!!! Nagyon nagyon bizakodom. Tudom, hogy a hisztero után terhes leszek!!!

Kata!
Kitartás! nemsokára együtt lesztek! és ami a legfontosabb, ketten vagytok!!!! :D :wink:

Minie!
szeritem beszedheted...

Ladiva!
mizu? hol vagy? :)

Kriszti!
:)
dezsina

30-án lesz a hiszteróm!!!!
dezsina

Sziasztok!

Dezsina,
pont jó ez a 30-a, mert utána már mehetsz is konzultálni, és akkor megkapod a recepteket is az inszemhez :lol: Mostmár gyorsan telik majd az idő :wink:

Belluska,
én is nagyon honvágyas vagyok ám. Eleinte hallani sem akartam az egészről. De aztán belegondoltam és mvégülis jót fog tenni egy kis levegőváltozás is. Nekem sok volt így ez a 3 év: tavaly még 2 sulit csináltam párhuzamosan, mellette állandóan inszemeztünk, aztán lombik, most szakdoga+lombik... kicsit besokalltam és már szinte várom a kölözést.
Meg igazság szerint kicsit az is sok, hogy minden hétévgén rohanunk a szülőkhöz (akiket természetesen imádunk), így alig marad időnk egymásra. Dehát mindenki várja hogy menjünk, és nagyon fárasztó.

i.kata

Dezsina!
Hajrá 30.-a,aztán már csak repülnie kell az időnek 100-as sebességgel,és jöhet az inszem! :lol: :lol: :lol: :wink:
A hozzáállás szuper,ezt már szeretem!!!!!!!!! :P :P :P :P :P

Kata!
Persze eszméletlen sok minden történik(történt) körülöttetek és hát nem könnyű együtt is lenni,tanulni is és még rokonlátogatásra is menni!Csoda,de egy nő nagyon sok mindenre képes,nagyon sok mindent kibír, de a legnagyobb kincs a pocakodban van!!!!! :lol: :lol: :lol: Az a legfontosabb,hogy vele(veletek) minden rendben legyen!!!!! :P :P :P
Pocak simi millió!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért pihenjél is sokat,hacsak lehetőséged van! :D

belluska

Kriszta!
:D :D :D
Puszillak téged és lánykádat is! :lol: :wink:

Wepe,Ladiva és többiek!!!
Puszi nektek is!!!! :lol: :lol: :lol:

belluska

Belluska!
köszi!!! :D nagyon igyekszem!!! :wink:

Kata!
Jó lesz az meglátod! :lol:
hát remélem utána már tényleg repüni fog az idő!!!
dezsina

Sziasztok!

Olvaslak benneteket, csak most éppen velünk nem történik semmi. Élünk boldogan, dolgozunk és gyereket nevelünk, ha hagyja magát :lol: :lol:
Most igazán azt várom hogy megjöjjön és tudjam hol állunk. És május közepén megyek vissza a vesémmel a dokihoz, akkor derül ki hogy mehetünk e tovább. Akkor szerintem bevállalnánk egy fizetőst.

Kata
Szerintem megnőtt már a pocaklakód hidd el. Szorítok szerdához. A kórházba vagy a rendelőjébe mész?
Én voltam nála a kórházban ott nagyon profi gép van :!:

Belluska
Puszi nektek :lol: :lol:

Dezsina
Olyan jó hallani hogy történnek veled a dolgok. Várakozni nagyon nem jó :cry: És a műtét után szerintem és a nődokim szerint is sokkal nagyobb az esélye mindenkinek :lol:

Zsuzska
Pocaksimi nektek :lol: :lol:

Ladiva
:lol: :lol:

Többieknek is szép hetet :lol: :lol:
Vendég

Kriszta!
Reméljük a veséddel kapcsolatban minden rendben lesz és akkor indulhat a "babaprojekt" :P :!: :!: :!:
Tudod hogy nagyon szorítok értetek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Kép

Jó éjszakát mindenkinek csajok!!!!! :D

belluska

sziasztok!

Kriszti!
nagyon szorítok Neked, hogy tudjatok tovább menni! Belegondoltam, hogy milyen rossz, hogy nem elég, hogy lombikozni kell, még egy plusz problémád is van! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Belluska!
óvó-védő angyalkám :D :!:
Tegnap nagyon csehül voltam a mesi miatt, de mára már sokkal kedvezőbb a hangulatom!!!
dezsina

Dezsi!
Az ám bizony! :P :P :P :wink:
Felpörögnek most veled az események és meglátod hamar babás leszel!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is minden mensi után nagyon cudarul voltam(bőgés...stb.),de most fogd fel úgy ,hogy ez most téged előrébb visz! :D :wink:
Puszi neked!

belluska

Kata!
Holnap szerda :wink: ,jön apa,uh :!: :!: :!: ,szuper!
Ilyenkor biztos termelődnek nálad a boldogság hormonok! :lol: :wink:
Pocaksimi! :D

belluska

Sziasztok!

Belluska,
bizony, már mindjárt mehetek Maszatka lesésre :lol:
Tegnap nem tudtam elaludni és már 5-kor ébredtem, úgyhogy nagyon kivagyok. Elég stresszes napom volt, és ahogy elnézem ilyen lesz az egész hét :evil: Már aludtam 1,5 órát, de még tudnék vagy 3-at, annyira kivagyok.

Dezsina,
remélem ma már jobban vagy!

Kriszta,
Drukkolok hogy minden rendben legyen a veséddel. Eldöntöttétek, hopgy mentek fizetősre, ha nem vesznek most előre?
Holnapa magánba megyek.

A magánban szerintetek tud videót készíteni?

i.kata

Kata!
Sajna,hogy ilyen stresszes most ez az időszak nektek,de reméljük lesz még nyugisabb is!
Vigyél kazettát,mert tud csinálni felvételt videó kazettára! :lol: :lol: :lol:
Gondolok rád holnap sokat!!!!! :wink:

belluska

Belluska,
videókazettára? :shock: Akkor holnap ki kell szaladnoma suliból venni, ja és persze videónk sincs :roll: :lol:

i.kata

Sziasztok

Belluska őrangyalom:
Igyexünk, igyexünk. Azt hiszem hogy nem lesz probléma.

Kata
Igen úgy döntöttünk hogy bevállaljuk a fizetős beültit.

Dezsina
Szorítok neked. :lol:
Vendég

Kata!
Hát nekünk is egy ősrégi videónk van amit nem is használunk,de amikor én jártam akkor nála erre volt lehetőség!Azért jó,hogy az is volt,így minden hónapban volt felvétel róluk! A 4D-s felvételeket pedig külön cd-re vették fel!
Várunk holnap a hírekkel!!!!!És kis Maszatka méreteiről infókat!!!!
:lol: :lol: :lol:

Jó éjszakát mindenkinek! :D

Kriszta!
:lol: :lol: :lol:

belluska

Jó reggelt!

Belluska,
akkor ma elmegyek és veszek egy videókazettát, egy cd-t és egy dvd-t, hátha már korszerűsödött a gép a rendelőben :lol:

i.kata

Kata!
Persze,biztos ami biztos,vigyél mindent!
Jó Maszatka kukkolást,apa ölelgetést és "jó" tanulást mára!Gondolom a suli ma végkép nem hiányzik!!!! :?
Kép
:lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

sziasztok!

bekukkantok :)

velem semmi extra.... alig van meg a mesim. elkeserítő, hogy ebben a hónapban nem szedte össze magát a szervezetem.

Zsuzska!
emlékszem, hogy tavaly csinált neked a tanárúr egy petevezték átjárhatóságit, de UH-sat ilyen valamilyen oldatosat, nem röntgeneset. :roll: :roll:
elmondanád hogyan volt?
az az igazság, hogy megfordult a fejemben, hátha összetapadtak már az én vezetékeim annyi év óta. :?
dezsina

Na szóval, végre ide értem és elis olvastam az elmúlt napok termését!!!!

Pénteken délután fél háromig aludtam Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Nem elég, hogy jött a front, de még a migrénem is előjött... volt fejgörcs és hányinger is rendesen. De mire felébredtem délután, addigra majdnem rendben voltam.
Aztán szombaton elment a netünk... a lényeg, hogy a barátainkkal fizetünk egy netet, tőlük jön hozzánk. Náluk van a router, az állt le, amíg ők nem voltak itthon. Azt kellett újra indítani. Amúgy szombat délelőtt kimentünk vásárolni a piacra, haza felé meg vettünk kaját a kínainál. Itthon kipakoltunk, és apa kitalálta, hogy menjünk le a Duna partra piknikezni, és szóljunk a barátainknak is és társasozzunk is egyet. Szóval majdnem öt óra volt, mire feljöttünk. Nagyon jó volt!!!!
Vasárnap meg aludtunk, ebédet főztem, feljöttek ebédre a barátaink is, ja délelőtt Forma 1-et is néztünk, aztán megint aludtunk, és elmentünk egy másik baráthoz bográcsozni.
Hétfőn meg mi is volt???? Arra már nem emlékszem Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Ja de!!!! Délelőtt felsöpörtem és felmostam, és persze kimostam. Aztán pihentem egy pár órát. Egy röpke ebéd, majd csináltam egy kis gombapörit rizzsel. Aztán átmentem babázni barátnőmhöz.... annyira jó volt fogni a kis új jövevényt.... Marci baba már sokkal érdeklődőbb a tesó iránt Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Tegnap délelőtt elmentem a könyvtárba, aztán vettem egy nokedliszaggatót (ma tojásos nokedli lesz salátával), aztán ebád itthon, pihi, pedikűr, bejelentkezni barátnővel fodrászhoz, utána nagy séta a Duna parton, haza, dumcsi, vacsi, nagy alvás. És most itt vagyok!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Jó hogy jöttél és írtál nekünk! :D
Hú már nekem is úgy hiányoznak a régi szép idők mikor még volt idő piknikre,társasra,kártyára,activity stb...,de ezt a néha nem könnyű feladatomat persze nem cserélném el semmire!Erre vártam rég,de azért jó visszaemlékezni azokra az időkre is! :D :wink:
Most nézem,hogy már mindjárt AFP-re mész,úgy rohan az idő!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vigyázzatok magatokra!!!!!!
POCAK SIMI A KIS PICIKÉNEK!!!!! :P :P :P

Dezsina!
De attól még,hogy nem viselkedik jól a pirike még mehet a hisztero ugye?Biztos még a hormonok nem? :roll:

belluska

Dezsi!
Mindjárt itt a konzi!!!! Jaj, de jó!!!!!
Hajrá hisztero!!!!!!!
Jaj, igen, az átjárhatósági.... szóval az egész úgy zajlott, hogy bementem, felfektettek, felvezettek egy katétert amin keresztül fecskendővel felvezették a sóoldatot.... amikor éreztem, hogy nagy a nyomás, akkor abba hagyta, és utána folytatta. Közben mindent magyarázott a Tanár Úr, hogy mit látunk a monitoron. Kb. 10 perc volt az egész és egyáltalán nem fájt. Ja még 10 percet kellett utána feküdnöm, hogy a sóoldat kifollyon. És közben kérdezték, hogy nem vagyok-e rosszul, nem fáj-e a fejem? Aznap pihenni kellett, de már másnap nem pecsételtem. Csak aznap.
És előtte három éjszakát Betedine kúpot kellett használnom.

Wepe!
Homeos bogyót nem próbáltam. Szerencsére délutánra szinte teljesen elmúlt a fejfájásom!!!!

Belluska!
Tündéri Katáról a kép:-)))

Kata!
Mindjárt itt a 9. hét:-))))))))))))))))))))))))))))
Pocisimi!!!!!

Kriszta!
Nagyon szorítok értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Belluska!
hát persze, a hisztero már tuti meglesz... mindegy mit csinál pirinénje. Valószínűnek tartom, hogy még nem állt fel a hormonháztartásom a beavatkozást követően.

Zuszska!
nem mondom mozgalmas napjaid vannak :P :!:
köszi az infót az átjárhatóságiról :!:
dezsina

Dezsina!
Örülök,hogy abba már piri néni nem kavarhat be! :D :wink:
Minden rendben lesz ne izgulj!!!!! :lol: :wink:

Kata!
Remélem ma még tudsz majd írni nekünk,hogy mi volt Siposnál! :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!!!! :P

belluska

Sziasztok!

Rövid leszek...
Nem volt szívverése a picinek és csak 3 mm-t nőtt közel 2 hét alatt. Kedden be kell feküdnöm a Sotéra befejezésre.
i.kata

Kata!Szavakat nem is találok:őszintén sajnálom,a k...életbe.... :(

salygabó

Kata!
Hát igazából nem találok szavakat,nem is lehet ilyenkor mit írni!
Nagyon-nagyon sajnálom és sok erőt kívánok neked!
Sokszor ölellek!

belluska

Kata!
Borzasztóan sajnálom. Én nagyon együttérzek veled. Meg vagyok döbbenve. Igazán engem semmi és senki nem tudott megvígasztalni. Nagyon sokat sírtam és csak napok múlva lett egy kicsit jobb.
Kitartást kívánok neked. :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Kata!
istenem, vigasztalhatatlan vagyok! Rettenetesen sajnálom, nem találok szavakat a döbbenettől! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
dezsina

Kata!
El sem tudom mondani, mennyire sajnálom!!!!!! Nem találok szavakat!!!!! NEM HISZEM EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
((((((((((Kata))))))))))

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sajnos mostanában állandóan vacakol a netünk a munkahelyen, sokszor még belépni sem tudok, ezért ritkán tudok jönni.

Kata!
El sem hiszem, amit írtál! Őszintén sajnálom! Kívánok neked sok erőt, energiát ahhoz, hogy feldolgozd. Szívemből sajnálom.

Ezek után igencsak félve említem meg, hogy úgy tűnik, hogy jövő héten kezdünk.
Vendég

Ladiva!

nagyon örülök, hogy kezdtek a jövő héten! nagyon drukkolok Nektek!!! Long vagy short protokoll lesz?
dezsina

Ladiva!
Szívből örülök és szorítok nagyon!!!!!

belluska

Aranyosak vagytok, köszönöm, long protokoll lesz. De félek. Sok szép és örömteli dolog történt az elmúlt időkben, de sajnos történtek tragédiák is. Nem tudom, hogy mire számítsak. De azért nagyon örülök, mert végre eljött az időnk.

Dezsi, neked drukkolok a hiszteróhoz. Őszintén nem is tudom, hogy annak örülnék-e, ha találnának valamit, mert akkor legalább lenne valami kézzelfogható oka az eddig sikertelenségnek, vagy inkább ne találjanak semmit. Mindenesetre ahhoz nagyon szorítok, hogy bárhogy is legyen, utána sikeres legyen akár az inszemed, akár egy spontán siklusod.

Zsuzska, nemsokára AFP, remélem, hogy minden OK lesz.
Vendég

Ladiva
Ez szuper. Kezdődhet a böködés :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!

Katám!
még mindig sokkolva vagyok.... :( nagyon sokat gondoltam rád! Nagy ölelés!
és tessék már arra terelni a gondolatokat, hogy van sorszámod és mész a következőre és sikerülni fog! A szervezeted már tudja mit kell csinálni!!!! :wink:

Ladiva!
Hajrá szurik! és hogy mire számíts? Hát arra, hogy babás leszel :P :!:
köszi a drukkokat.... :)
dezsina

Sziasztok,

Kata, nagyon sajnálom, ami történt Veled :cry: :cry:
Én is sok erőt kívánok, hogy mielőbb fel tudd dolgozni !!!

Ladiva, szurkolok ezerrel :D :D

Mindenkinek szép napot ! :)
wepe

Szép napot és hétvégét mindenkinek!!!

Én hamarosan elmegyek a tüdőgondozóba, aztán suli, vásárlás, és holnap elutazunk négy napra. Majd szerdán jövünk haza és lehet, hogy csak csütörtökön leszek legközelebb. Addig is vigyázzatok magatokra!!!!!

Lavidia!
Mennek a drukkok jövő hétre!!!!! Szurokhegyek!!!!

Kismamikank pocisimi, leendő kismamiknak meg HAJRÁ!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ladiva!
Mindenképpen tessék pozitívan állni a kezdéshez,hiszen eljött a várva-várt időpont!Ne izgulj annyira(tudom nem könnyű),de mindent megfogsz te is tenni azért hogy sikeres legyen a többi pedig nem rajtad múlik!Mi mindannyian nagyon fogunk neked szorítani!!!!!! :P :P :P :P
Nem szabad félelemmel teli elkezdeni a dolgot,hiszen babásodni készülsz! :lol: :wink:
Nagyon-nagyon drukkolok neked!!!!! :D

Kata!
Nagy ölelések neked!

Zsuzska!
Jó pihit nektek!!!!Majd várjuk az élménybeszámolót! :lol: :wink:
Vigyázz nagyon a picikédre!!!!!

belluska

Sziasztok!

Nagyon köszöm az együttérzéseteket, nagyon jólesik.

Ladiva,
ugye tudod, hogy ez amin most a párommal keresztül megyünk, az nem törvényszerű. Ne az én példám lebegjen a szemed előtt, hanem csakis az, hogy nektek ez a lombik most tuti sikerülni fog. A továbbiakon meg eleve ne gondolkodj még.
S. doki azt mondta ilyenkor legtöbbször valami genetikai probléma miatt történik az, ami velünk is. Ha tényleg így van, akkor a picinek is jobb, hogy nem kell betegen leélnie az egész életét.
Hidd el, nagyon drukkolok, hogy nálatok szerencsésebben alakuljanak a dolgok.

Puszi Mindenkinek!
i.kata

Kata! Őszintén kívánok sok lelki erőt, hogy feldolgozzátok. Abban teljesen igazad van, hogy ha valóban betegség állt a háttérben, akkor mind a babának, mind nektek jobb így. Az idő, és a következő lombik sikere majd elveszi a fájdalmat.

A sorszámos listáról egyébként lekerültél? Neked is valahogy mostanában lett volna aktuális a kezdés. Ha ez az időpont még megvan, akkor talán csak egy kicsivel kelljen tolni és már két-három hónap múlva újra kezdhettek? Vagy muszáj volt új időpontot kérni?

Zsuzska, nektek jó pihenést, vigyázzatok magatokra.

Dezsi! A hiszteró is mindjárt itt van! Sok ujjam vagy összeszorítva, hogy minden OK legyen.

Wepe, te is lassan kezdesz!

Kriszti, nálad már lehet valami közelebbit tudni, hogy mikor tudtok újra kezdeni?

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, igyekszem babásodni! Szép hétvégét mindegyikőtöknek. Bellus, jó időt mondanak, a gyerekek biztosan élvezni fogják, ha sétálni, kirándulni mentek.
Vendég

Nem tudok semmit a sorszámomról, de szerintem tuti elvesztettem. Ladiva, én a 245-ös voltam, szerintem nem sokkal lettem volna utánad.
i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?