sziasztok, na itt
Bori, hat anyosom eleg kemeny...tobbnyire negativ a hozzaallasa a dolgokhoz, mindenben a rosszat latja meg, pl h Zsofi maszik, jajj, majd stoppolni kell a terdet, meg ilyen hulyesegek, total lefaraszt, es egyutt voltunk delutan 2-tol este 8-ig, kb, igaz, mentunk kozben Tucsok-zenere, aztan meg anyukamhoz, ott sok gyerek volt, ugyhogy kicsit megszabadultam tole...csak hat Zsofi is eleg nyugos volt, gondolom, meg az oltas miatt, allandoan maszott ram, nem akart vele jatszani, ugyhogy Zsofi logott rajtam, anyos meg allt mellettem, es mondogatta neki, h csak anya kell, csak anya kell?...AAAAAAA....raadasul mindent legalabb ketszer elmond. Mindig hoz vmi szornyu ruhadarabot, amikor jon, pedig mondtam mar neki, h nem kell ajandek, eleg, ha o jon, nem tudom hol veszi ezeket, de sztem csomo penzt elkolt, aztan ugysem hordjuk, elsullyesztettem a szekreny melyere...a masik meg, h mar tobbszor mondtam neki, h Zsofi mekkora meretet hord, hatha nem tudja, de hiaba, most is hozott vmi 98-as bodyt, meg 23-as zoknit, talan jovo nyarra belenovunk, ha meg nem feledkezem roluk
ja, meg egyfolytaban az egezseges taplalkozast, meg a gyogynovenyeket nyomatja, de olyan eroszakosan, h pont az ellenkezo hatast eri el vele, mar barmit mond, tiltakozunk, pedig lehet, h kivetelesen nem hulyeseg...na abbahagyom, orakat tudnek meselni rola...most van egy hetem, h kipihenjem szegenyt.
orulok, h bejott a kolesgolyo, utana gondoltam, h jajj, lehet, h te nem is akartal volna neki ilyet adni, en meg meg sem kerdeztem, bocsanat! Zsofi azota racuppant a kiflicsucsokre is, meg vettunk olyan almasbananos csirket, meg kortes barackost is, az is bejon neki, akar egy fel uvegnyit is meg tud enni egyszerre!
Zsofi, na mostmar latom a kepeket, jok lettek!
Tunde, ne haragudj, nem volt idom valaszolni a kerdesekre, most mar keso?