Judit,
Igen, én is hallottam arról, hogy aki éjszaka születik hajlamos éjszaka ébren lenni. Meg a pocakomban is este-éjjel kezdte a murit, főleg mikor végre lefeküdtem, olyan 9-10 körül
Most is inkább ezzel az időponttal vannak a gondjaink. Nehéz megnyugtatni, elaltatni. Az éjszakára igazság szerint nem lehet panaszom. Ugyan 3 óránként kell (leszámítva az 1. itthon töltött éjszakát, akkor volt egy 6 órás szakasz is
), 10 perc alatt szopizik, majd alszik tovább. Legalábbis általában. Van hogy egyszer-kétszer vissza kell menni hozzá, de a cumi csodákat tesz
Maja egyáltalán nem cumizott, még cumisüveg is kimaradt Nála. Na most pótolja
Majd rakok fel képet.
Köszi az Aventes linket, de nekem gyanús hogy miért ilyen olcsó
Szandra,
Köszi! Tuti élek majd a felajánlásoddal
Az ovit úgy oldjuk meg, hogy Tomi viszi-hozza Maját, kivéve hétfőn és szerdán, mert akkor suliba megy. Ma Anita vállalta be Maja szállítmányozását
Kata,
Marcinak jobbulást!
Köszi a segítséged szívóval kapcsolatban! Kézim nekem is van, ráadásul 2Avent, Chicco), de már Majánál falhoz csapkodtam volna szívem szerint
Aztán a patikából beszereztem egy kicsi pumpás szerkentyűt, de azzal meg egyszerre olyan keveset tudok lefejni a kis tartálya miatt, hogy az agyam elunom, míg lejön minden. Általában feladtam
Viszont most olyan nagy igényei vannak a krapeknak, hogy muszáj lenne valahogy több termelésre bírni a ciciket
A Medeláról én is jókat hallottam.
Katus,
Köszi a dicséretet
Évi,
280 milit???? Én annyit soha nem tudtam kipréselni
Nekem is Aventos van, de régebbi típusú, és vagy hiányzik belőle valami alkatrész (örököltem), vagy rosszabb széria, vagy (és ez a legvalószínűbb) egyszerűen béna vagyok
Az Önkormányzattal szembe, a Telepi út sarkán van egy panzió. Vagy nem ilyen szállásra gondolsz?
Kis tesó - A prototípus szuper, úgyhogy mindent bele!!!
Gyöngyi,
Jobbulást a lányoknak. Főleg Mariettának.
Ezek az idilli napok? Akkor csak rosszabb lesz?
A tej mennyisége egész jó, bár néha úgy érzem többet enne a lurkóm. Bár asszem csak lusta, mert az elején is kicsit fejek, hogy könnyebben beinduljon Neki, mert különben begorombul. Gondolom a végén meg már fáradt és lustika kiszívni a nehezebben jövőt. Muszáj lesz megtanulnia
Na meg persze rendesen kéne fejni, nem csak immel-ámmal
Nagyon jó ez a gyerekszáj
Nagyot röhögtem rajta. Sanyi is röhögött?
Anita,
Köszi a mai napot! Még beszéljünk.
Én szeretnék muskátlit. Kiagyalom mennyit.
Ennyit az én okos, nagylányomról.....
Anikó