Új privát üzeneted érkezett!

jo reggelt.

magi a sarkany is nagyon cuki.

suzy. kerunk kepet a kutyarol meg a teverol legyszi.

lemertem a bebimet es 7070gr. :lol: :lol:

ja eszembe jutott egy otlet, mit gondoltok? tegyunk fel kepet a bebikrol par naposan, 1,2,3 hosan illetve negy hosan aki mar elerte (ma kinek lehet gratulalni?), hogy lassuk hogyan valtoztak.

KépKép
KépKép
mush589

csipo emelgetes nalunk is bejatszik! van, amikor csak ugy, na de ha hiszti van, akkor be is feszit olyan pozban, akar kezben is. :? nagyon kell vigyazni, hogy ki ne ugorjon az ember kezebol.
meg a legujabb az allas, akar masodpercekig is kepes allni, es imadja.

bebic, berni, gabi. sajnalom a tejcsi dolgot. mivel mi egyutt alszunk, szinte egesz ejszaka a cicimen log, szerintem ez nalunk lenditett egy kicsit a dolgon.

bebic. a te tolo jatekaidrol is kerunk kepet.

Kincso ha kell, peldaul az agyunkban, ha cicirol van szo, pillanatok alatt kepes az oldalan lenni, de amugy meg nem csinalja. szerintem lusti.
pedig gyakorolunk a torolkozovel.

par napja megint nem szeret hason lenni. ennek mi lehet az oka? pedig elotte mar egesz jol elvolt.

KépKép
KépKép
mush589

zldi. es milyen neven fut az a parna?

vera. szuper!!! mikor koltoztok?

lyndee. te adsz mar almat?

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. igen lehet kapni olyan cumit nagyobban. mi a brendonban vettuk.
http://www.brendon.hu/shop/browser.aspx?keyword=mam

Kincsonek ez a kedvence, de ennek kicsit mas a cumi resze:

http://www.brendon.hu/shop/viewer.aspx? ... 1&pageno=1

ennek viszont ugyan olyan,mint a pici rozsaszin, csak nagyobb a cumi resze:
http://www.brendon.hu/shop/viewer.aspx? ... 1&pageno=1
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.04.22 10:02-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Kép Kép Kép

A kutyusnak zörög a füle, a tevének a csibe csipog,ami a hátán van, meg csörög a nyakában levö labda, és a füle is zörög.

Zöldi!
Csak úgy! Kivi voltam szereti-e, meg akartam,hogy mást is egyen néha! :oops: :oops:
susy75

Hason fekvés: Sokszor ha hasra rakom Manót jó nagyokat bukik!! :? :? Gondolom ahogy nyomja a hasát.
susy75

orsi:Utólag is boldog szülinapot!

Vera:hű de jóóóó,megértem az örömöd!

Mush:én még nem adok neki cicin kívül semmit,bár a szülők már mondogatják de amíg el van a cicivel addig feleslegesnek tartom.

Képeket jó ötletnek tartom!Nemsokára teszek én is :wink:

Zöldi:Hanna gyönyörű,nem hiába hogy Arninak ennyire tetszik! :lol:

Aida:drukk Nolinak,reméljük minden rendben lesz!

forgás:nálunk sincs még.Régebben többször véletlenül hasról hátra fordult.
És régebben jobban bírta a hasonlétet is.
Azt vettem észre hogy van amikor jobban "beszélget", akkor a testi aktivitása csökken és van hogy fordítva.
csípő emelgetés nálunk akkor van ha valamit nagyon el akar érni :lol: pl.hogy felvegyem

Mi megyünk ma a 4 hós oltásra.Már kettő pervenáron túl vagyunk,szerintetek most kap még vagy már csak a kötelezőt?

KépKép
lyndee

Ja és Sandy-nek hívják a tevét. Ès maga a teve is csörög,meg a pálmafa is zörgös anyagból van! :lol:
susy75

Arni akkor is köhécsel ha hasra rakom,lehet nyomja a tüdejét?

mushi:Arni is 7070 gramm,kivi vagyok most mennyit mér a védőnő!

KépKép
lyndee

Sziasztok!
Vagyok én is csak olvasó üzemmódban. Kicsit úgy vagyok mint Solya. (depi hangulat)
Péntek óta nincs cumi, így nyugodtabban alszik csak az elalvás kicsit nehezebben megy.
Hétvégén átrakjuk a szobájába, hátha nem kelek fel minden mocorgására és ha fe is ébred talán magától visszaalszik.

Musi! Ma Gergő 4 hónapos.

Aida! Szavaztam Noli babára!

Kép
Kép
Kép
erika26

Lyndee! Gergő csütörtökön kapta a 2. prevenart és azt mondta a doki néni, hogy nem lesz 3.

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Szerencsésen túlvagyunk az éjszakán!
Semláz, sem még egy kis hőemelkesés sem volt.
3/4 7 -ig aludt a drágám.

Zsebi: nem tudom neked megmondani, hogy milyen a miskolci dechatlon mert abban még nem voltam. Hamarabb eljutok a pestibe mert az utba esik. Ez pedig nekem nagyon kinn van.
Igaz a város azon végében dolgoztam de egy porcikám sem kiván arra menni. Nem nagyon hiányzik a munkahelyemnek még a látványa sem, mert mióta eljöttem teljes felforduláson seett át minden.
Vendég

Kukucs!

Végre elaludt. Én nem tudom, mi van vele már 3. napja, semmit sem úgy csinál, ahogy eddig, nyűgös, én meg kikészülök. :(
És még mindig nagyon car kedvem van, azt sem tudom, mi az ÉN bajom.... :cry: :cry:

Musi: Hozok majd képet róluk, csak Anthony a fejénél van és nem merek hozzányúlni, mert zörög... :P

Boci: Köszi, igyekszem jobb kedvű lenni, még az idő is tök szép én meg olyan nyomorultul érzem magam....
Tündéri Marci! A pelenkázón olyan, mintha épp olvasna! :D

Enikő: Ákos cicizik, reggel pl. mind egy cseppig kiszipákolja mindkettőt, de napközben, amikor ugye már nem dől annyira a tej, hamar elveszti a türelmét, elfordul és sír. :( Napközben kb. 4-5 percig eszik, így utána fejek, hogy azért ha lehet, húzzuk még egy ideig. De sajna nem sokat tudok kipréselni.

Bernuska: Sajnálom, hogy ti is hasonló cipőben jártok! :(
Már korábban kérdeztem, csak bizti nem olvastad, hogy megkérdezhetem a bőrdokitok nevét?
bébic

Gabi, Zsebi: Csatlakozom, örülök, hogy még van tejem. Főleg, mert most tudtam meg (anyu nem mondta, én meg sosem kérdeztem), hogy engem anno 3 hónapos koromig tudott szoptatni, öcsémet meg csak pár hétig, mert elapadt a teje. :shock: :( :(

Hát, lányok, mindenki babója nagyon ügyi!
Ákos is igyekszik, de hozzátok képest le vagyunk maradva....
No, sebaj, majd csak beindulunk, eddig minden "mutatványát" egyik napról a másikra mutatta be. :lol: :lol:
bébic

Mush: Sajna Kispocc már fel is ébredt, így tudtam fényképezni:

Kép Moo, a tehénke

és Anthony, a hangya:

Kép Anthony

Kép Anthony
bébic

Szerintetek ez milyen?:

http://www.teszvesz.hu/item607438318_pi ... dhato.html

Gergő nagyon szeret kenguruban lenni, de a mienk nem túl kényelmes nekem.

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Csak gyors bekukk

ma megyünk 4 hós oltásra

előtte benézek a bölcsőde vezetőhöz, hogy előjegyezzenek majd jövő év végére....

Zöldi:

ja igen péntek nekem jó, hol találkozzunk?
nekivágok bkv-val a városnak...

amikor csa bodyban volt, kizárólag árnyékba,sőt még napernyő is volt felette.
és 11-3ig nem teljes árnyékba voltunk
most olvastam egy cikket a babamagazinba, hogy kell elkezdeni a napoztatást, hogyan szoktassuk hozzá a naphoz.Abba írta, hogy egy két perc először, és csak a kezet meg a arcot, de csak a de. vagy du. és minden nap lehet emelni az adagot egy picivel. Majd a lábak is jöhetnek, és legutolsó sorban a törzs.
Amolyan folyamatos és fokozatosság elve alapján csinálom, mert a hétvégén megint megyünk le és maradunk jövő héten is ha jó az idő és szeretném ha kezdené megszokni.

ja igen meg naptej használatával, meg sapival:)

felteszem még egyszer hátha tudja vki rá a választ...főleg kenguru használok
sztetek miért nem szeret félóránál többet a kendőbe lenni?
múltkor kérdezte vki, hogy lehet-e úgy, hogy előre néz...csak a választ nem láttam... :(

nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket, nagyon jól esett.

KépKép

Kép
orsimorsi

Mush: tök jó ötlet, este, ha lesz időm, válogatok képeket :). Mi mondjuk már 3 nap múlva 5 hónapos "vénségek" leszünk :oops: :P :lol:

Bébic: sajnálom, hogy rossz kedved van, ma én is olyan kedvetlen vagyok, főleg, mert a déli evés is sírásba torkollt, deformcici gyakorlatilag üres :(
Nekem anyukám akor mesélte, hogy nem volt teje se velem se öcsémmel, amikor elkezdődött a "tejszaporító" mizéria nálam, szóval ezért örülök én is, hogy legalább eddig sikerült. És még most se mondok le róla, mert reggel még mindig elég csak a cici, csak valahogy napközben nem akar termelődni :? :(
Tetszenek az állatkáitok :)

Kép

Kép
gabilany79

bébic:
Anthony mekkora paraméterrel rendelkezik???

Kép
Kép
Kép
mágnes

Gabi: Ugyan ez van nálunk is, reggel még minden okés, aztán napközben jön a haddelhadd... :( Ebédre már csak az egyik cicihez volt hajlandó "hozzányúlni", a másodiktól már sírva fordult el 2 szippantás után.... :( :( Persze a tápival nem volt ilyen gondja... (vagyis gondolom a cumisüveggel...)
bébic

Sziasztok!
Köszi Mindenkinek Marci dicséretét. Ma nagyon jó kisfiú volt, mert este 11-kor evett utána rögtön alvás és reggel 5-ig bírta. Nálunk ez nagy előrelépés!!! :lol: :lol: :lol:

Bébic: hát persze már olvas!!! 8) 8) 8) Néha olyan tudományosan néz, hogy én már Dr. Aradi Mártonnak hívom!!! :lol: :lol: :lol:

Kevés tejes anyukák: fel a fejjel. Adjatok hálát hogy eddig tudtok szoptatni (én minden nap ezt teszem). Amúgy meg nagy tiszteletem felétek, mert látom mindent megtesztek azért hogyha nem is sokat, de valamennyi anyatejet tudjatok adni a babáitoknak. Tényleg elismerésem!!!!! :D :D :D

Mush: örülök, hogy nálatok is bejött a kamilla!!!!

Tegnap itt voltak azok a barátaink akiknek Down kóros a babójuk. Nagyon szívfacsaró volt látni. Amúgy minden elismerésem a barátnőmé, mert nem esett kétségbe és nagyon erős. Én biztos idegösszeroppanást kaptam volna!!!! :cry: :cry:

Tényleg használ valaki szundikendőt, mármint a baba??? Én gondolkodom hogy veszek, mert mostanában úgy alszik el Marcink, hogy valamit gyűrögetnie, fogdosnia kell (állítólag én voltam ilyen)!!!!
Délután megyünk a közeli "nagyvárosba" járókát nézni. Meg kéne vennem valami rucit, hiszen mindjárt lagziba megyünk. Rá jöttem, hogy a praktikusságot is néznem kell, hiszen biztos min. egyszer meg kell szoptatni Marcit. Remélem kapok valami jót!!! :lol:
Vendég

Mági: Kicsit csalóka a kép, mert közelről fényképeztem, de megkértem az én kis modellemet :lol: , segítsen megmutatni, kábé mekkora is.

Kép Anthony és Ákos

Ákos 3 hete volt 67 cm, úgyhogy Anthony kábé olyan 30 centis lehet.
bébic

Zöldi: meg szabad kérdezni, hogy mennyi pénzbe került a napszemcsi? Én is gondolkodom rajta!!! Tényleg és Hanna mit szólt mikor először ráraktad? Nem tiltakozott??? Amúgy bejelöltelek az iwiw-en!!!! :D

Gabi: na a napallergiával vigyázni kell. Én már nagyon rutinos vagyok benne, sajna sokszor kijött és egy csomót jártam bőrdokihoz! Több fajtája is létezik. Nekem pl. azért volt csalánkiütésem, mert a nap és a naptej allergiás reakciót váltott ki a bőrömön. Nehezen jöttünk rá, de amint kiderült és másik krémet használtam azóta nem jön ki. A legdurvább az volt, mikor Tunéziában a nászutunkon jött ki. Nem semmi volt. Aztán gyorsan vettem kálciumot és az javított a helyzeten!!!! Gondolhatod mire kézzel-lábbal elmagyaráztam mit akarok!!!! :lol: :lol: Mert angolul beszélek, de az ottani gyógyszertárban csak franciául tudtak!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

marci nagyon edes boci.
nekunk van szundikendonk, de bebi nem hasznalja. :cry:

tok jo a teve is meg a hangya is. na majd valami ilyesmit bekell szereznm, amikor otthon leszunk.

mentunk babamasszazsra...

KépKép
KépKép
mush589

Boci: ööööööö...... :? nem bizti, hogy nekem akartad írni, de a sztori tetszik :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

bocika:
Nekünk van szundikendőnk, azaz "nyunyónk", tettem is fel képet az előző oldalon róla. Ikeás van, és csak 690 ft, de nagyon édes, jó anyagból van, és nem utolsó sorban lehet pótolni, vagy cserélni. Annával megjártam, mert babyloveos csacsija van, és bevonták a kollekciót, most már hetek óta a csacsiért hajtok, mert elhagyta az egyiket, és nem tudom csrélni, csak azzal alszik... Már írtam a dm-nek is ,de b****tak válaszolni.. :?

bébic:
húú! Most vagy Ákos kici, vagy a kukac nagy :wink: Utóbbira tippelek, ezért nagyon megérte!!!! (Azért nem semmi a fiad, ahogy pózol.. :lol: )

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ahogy látom már itt is olyan is van aki 2010 végére jegyezteti elő a csemetéjét bölcsibe. Ilyen körülmények között azt hiszem lemondhatok arról, hogy Noel bölcsis legyen szeptembertől. Ami furcsa lesz mert vagy az utcán hagyom majd vagy bent ül velem a tanórákon mikor sulizok! :D Najó ez nem vicces. :? Fogalmam sincs hogy lesz, ha nem veszik be valahova.

Olvastam egyszer, hogy ideiglenesen is lehet bölcsibe vinni a gyerkőcöt. 1-1 napra, önköltségesen. Vajon mennyi ennek az önköltsége? Tudja vki? Nem mintha havi kb. 80ezer Ft-ból futná albérletre, gyerekre, megélhetésre és még bölcsire is... De azért érdekelne.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kis huncutom ;)

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:
esetleg megpróbálhatnátok csanát keresni, ide nem kell minden nap vinni a gyereket, azt hiszem valamennyit kell fizetni, de nem nagy összeg.
http://www.csana-info.hu/content/index.php?menu_id=2

Kép
Kép
Kép
mágnes

Itt meg tudod nézni, hogy hol vannak csanák:
http://www.csana-info.hu/napkozi/index. ... egye_id=14

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági, köszönöm utána nézek, még nem hallottam ilyenről!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Egész jók ezek, de még így is elég drágának tűnik, kb. havi 10ezer Ft-ot kéne erre szánnom csak el sem tudom képzelni ezt miből "sajtolnám" ki. Pedig jónak tűnnek nagyon.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Szundikendő: Nekünk is babylove-s csacsink van! Odett imád vele aludni. Addig gyürközi míg úgy be nem gyüri, hogy kitámassza vele a buksiját.
Mi ezt pár hete vettük. :roll:
Vendég

Zöldi!
[quote] írta:És egy Római partra könnyebben rávennéd magatokat? Én bárhová elmegyek.

Igen, ez elég barátságosnak tűnik!!!

Kép
trombibébi

Mági: Köszi, ari vagy! :D :D Azért Anthony se kicsi! :lol:

Aida: Kis huncutod nagyon édi! :D
Nagyon remélem, hogy azért meg tudjátok oldani majd valahogy!

Bölcsi: Hehe, én még azt sem tudom, itt Soroksáron van-e egyáltalán.... :? Lassan utána kéne járnom....De persze a kerület honlapján semmi infó sincs.... :evil:

Szundikendő: Az micsoda?
Én nem adok Ákosnak semmit sem alváshoz, mert állandóan mindent a szájába töm, volt, hogy itt ültem mellette, az egyik plüssállat lábát betömte a szájába, de szegénykém kivenni már nem tudta és nagyon megijedt.... :? és én is...
majd ha nagyobb lesz kicsit
bébic

Megjártuk az oltást.És csak egyet kaptunk mert már túl vagyunk a két prevenaron.Nem is bánom,mert így nem sírt a kis hősöm.Amikor kettőt kapott mindig sírt :(

7180gramm és 67cm :D

mi az a szundikendő?dobjatok már róla képet légyszi! :?

én is keresek képeket és ha nem ébred fel fel is dobom :wink:

KépKép
lyndee

Szundikendő:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Tegnap a babanetem nem ment (beírtam hosszan és elszállt még du. és utána már nem tudtam belépni), ma pedig az intyernety nem működött... :evil:

Orsinak mindenképpen akartam boldog szülinapot kívánni! A jó Isten éltessen sokáig!!!!

Manna! A tegnapi kép Domiról nagyon betalált! Tökéletes a kiscsávó! :D

Zöldi! Nekem már ez a hét nem lesz jó, mert holnap megyünk vidékre, de a jövő hét hétfő, kedd jó lenne vagy az azutáni hét... Bocsánat! Nem gondoltam végig! Meg most a net is bekavart egy kicsit! Szóval!?

Mági! Én Hozzátok is kimegyek, csak lehet, hogy mire kiérünk, fordulhatunk vissza! De nyáron már egészen biztosan meg lehet oldani! Legalább megint találkoznék Annáddal! :D

Sarmonnal mizu? Nem láttam, hogy mostanában hozzászólt volna. Vagy rosszul látom? És Bkati?

Most megyek visszaolvasok, meg kajcsiztatok, meg majd fürdünk!Ha tudok, még jövök!
sinaszi

megjártuk a dokit, megkapta a 4hós oltást meg a prevenart, picit sírt de hamar megnyugodott.

méreteink: 7330gr és 66cm:)

aida:itt az időszakos gyermek felügyelet Kispesten a bölcsikbe 240 forint/óra és 360FT/nap az étkezés.

nekünk van szundi kendőnk kettő is de Rékát nem köti le, nem érdekli még,pedig nekem is volt én anno imádtam(bár nekem egy horgolt kenőm volt)
Egy dm-s amit kaptunk rózsaszín asszem egérke de ebbe nem vagyok biztos(nem megítélhető)
a másik egy macikás ezt még anno amikor kint voltunk Lengyelbe akkor vettük

KépKép

Kép
orsimorsi

Kép
újszülött Arni

1 hós

Kép

2 hós

Kép

3 hós

Kép

4 hós még nincs de ez a legközelebbi hozzá

Kép

KépKép
lyndee

[quote="orsimorsi"]
írta:
orsimorsiaida:itt az időszakos gyermek felügyelet Kispesten a bölcsikbe 240 forint/óra és 360FT/nap az étkezés.

Köszi a segítséget! Az nem olyan rossz, a családi napközi 400 Ft/óra általában. És az ilyenre is elő kell jegyeztetni? Vagy ez nem olyan mint az állandó bölcsiztetés? Mert igazából nekem amúgy sem kéne mindennap és adott napokon is csak pár óra ez a dolog.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bébic!
Nagyon szuper a kis hangya is!!!

Gabi!
Hétvgén akarom megcsinálni az almás-baconos husit. Te mit szoktál csinálni köretnek hozzá?

Vinzent felfedezett új hangokat! Olyan vicces, tök hangosan eee-zik!!! :lol: :lol:
susy75

Lyndee, állati ahogy így sorba tetted a fotókat! :D Hogy nő a kissrác! Édes! :) Fellendülve ezen én is megnézem Noli hogyan fejlődött. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Susy: hát, én hagymás tört krumplit. Az ugyanolyan, mint a sima krumplipüré, csak kevés olívaolajon pirítok hagymát, arra öntöm rá a főtt krumplit, és úgy töröm össze és adom hozzá azt ,ami a püréhez kell (margarin, tej/tejföl), plusz reszelek rá egy kis szerecsendiót (de csak óvatosan, mert elég erős tud lenni), attól olyan pikáns lesz a krumpli. Persze sima krumplipürével is fincsi.

Aida:
[quote]F írta:ellendülve ezen én is megnézem Noli hogyan fejlődött.

Ide is kérjük a képeket sorban :) Amúgy ez Mush ötlete volt, hogy nézzül meg, kinek a bébije mennyit változott :wink: :D

Kép

Kép
gabilany79

újszülött Gergőm
Kép
1 hónaposan Kép
2 hónaposan Kép
3 hónaposan Kép
és a mai kis 4 hónaposomKép

Kép
Kép
Kép
erika26

Újszülött:
Kép

1 hónapos:
Kép

2 hónapos:
Kép

3 hónapos:
Kép

4 hónapos:
Kép

Majdnem 5 hós:
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi! Hanna nagyon csajos! Édes! Csakúgy mint Vera Izája! Vera! Megértem az örömöd! Mi is most hasonlóra várunk...

Boci! Holnap meg kell mutatnom Marcidat Mesinek! Nekem tetszik!!!!!!!!!

Csajok! Gyönyörűen fejlődnek gyerkőceitek! Erika! Gergőd igazi fess fiatalember lett!
sinaszi

Mush, jó ötleteid vannak!

Erika, Gergő nagyon vagány! És mekkora szemei vannak! :D

Gabi, Kiskobold tündéri, 4 hós kép a kedvencem! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

A fenébe! Látom lemaradok egy pénteki taliról.... :(

Berni! Mesivel gyakan járunk a Ligetbe!!!!!!! Általában 2-fél 3-tól 4-ig vagyunk kint! Nektek az jó lenne?
sinaszi

sziasztok.

Tegnap mennybe voltam ma meg a pokolba

köszönöm szépen a gratulát a költözéssel csak az a gond hogy sajnos nagyon úgy néz ki hogy elhamarkodott lett.
az a gáz hogy piti 160 ezer miatt nem fogunk tudni költözni. uGYAN IS VAN EZ A VÍZ MIZÉRIÁM AMI AZT JELENTI HOGY A CSEVAK A DRÁGA 3 ÉVE NEM VOLT KÉPES ÉRVÉNYESÍTETTNI MEG BEREGIZNI A VÍZÓRÁNKAT ÉS EZ MOSTANRA SIKERÜLT AMI AZT EREDMÉNYEZTE HOGY 3 ÉVES Ó bocsika a nagyért.
na szóval azt eredményezte hogy 3 éves víz számlát kaptam most. amire ugye számítottam is és kaptam volna rá jó részletet csak sajnos a cseréhez nullás számlákat kell bemutassak és most nincsen 160 ezer forintom és senki nem tud adni a köreimbe úgy hogy havi 35-40 ezresével visszafizetném úgy hogy adnak nekem 160-at én meg vissza adok 190-200-at.
így sajnos emiattbukni fog az egész. Egész nap sírtam emiatt. Még most is ha rágondolok elkezdek bőgni. Én vagy a párom nem tudunk már semmilyen hitelt felvenni és a csevak sem engedi hogy esetleg átvihessük oda a víz részletet.
Kivagyok hogy 160 ezer miatt ugrik az egész életünk jobbátétele mert azért valjuk be 57nm totál kicsi ekkora családnak és Iza is nő no meg a fiúk plusz ez szinte hatalmas nagy szerencse hogy ilyen hamar és így összejött ez a lakáscsere. Ilyen több alkalom nem lesz. Plusz pont olyan amilyenre vágytam.
Jajjj most is bőőgők:((((((((((((

Iza újszülötti
Kép

1 hósan
Kép

2 hósan
Kép

3 hósan
Kép

4 hósan
Kép

és ugye szombaton lesz 5 hós