Linácska köszönöm szépen a hozzászólásodat. A vércukormérővvel, és a vérvételel is kapcsolatban.
A férjem is utánna járt, és neki is ezt a típust ajánlották. A héten szerintem megvesszük, mert ahól érdeklődött utánna volt is akcióba készülék. A szomszéd csajtól meg kaptam egy digitális mérleget kölcsönbe, úgyhogy azt nem kell megvenni
Már csak a főtkajákkal vagyok gondba, hogy hogyan főzzek. Te ezeket hogyan csináltad, lemérted először, aztán utánna szemmértékre? Vagy minden egyes alkalommal méregetted?
Tök jó, hogy nálad rendeződtek a dolgok, és remélem szülés után is így marad már. Tök ügyi csaj vagy
Ma úgy feszül a pocakom, nem fáj csak feszül, lehet, hogy nő? Vagy az idegeskedés?
Mandaran: voltam a múltkor a turiba, de leginkább magamnak szerettem volna rucit, de nem volt semmi ami tetszett volna
Babónak meg nem veszek már ruhát, mert már most annyi van, hogy nem is nagyon tudom hova tenni. Babakocsi, hordozó, kiságy van. Már csak egy két apróságot kell beszerezni.
Szülésfelkészítővel hogy állsz? Én még mindig nem hívtam fel őket, de holnap erre is sort kertítek mostmár
És a kis háznak mi lesz a funkciója?
Mi volt a múltkori kérdésed a szocpólal kapcsolatban? nem emlékszem pontosan, de asszem tudok rá válaszolni neked majd ha újra leírod a kérdést.
Bikmakk de jó, hogy jöttél
pont valamelyik nap gpndoltam rád, hogy mi lehet veletek. És hogy érzed ott kinnt magad?
Gratula a kispöcsöshöz
Mimi hál isten végre te is előkerültél, már kezdtem aggódni, hogy a játszótéren maradtatok
Bori remélem a te eredményed jó lesz. De az én apum is cukros, mondjuk a diétájával meg a bogyóival nagyon jó értékei vannak, és a diétát is elég lazán veszi e miatt.
Bea és most akkor mekkora lakásba költöztök?! Tök jó, hogy így pörög az életetek, legalább gyorsabban telik az idő, és olyan sok élményt kapsz most. De azért csak óvatosan a költözéssel.
Nálunk apa jövő héten festi a lakást. Úgyhogy jó kis pakolós pörgös hét lesz az aztán biztos.
Jah és hogy valami jó is történt velem, apa elvisz egerbe majd egy hosszúhétvégére május végén. Juhéjj