Szép jó reggelt Mindenkinek!
Úgy látszik, ez a mai az én napom, ugyanis ma véletlenül teljesen jól vagyok, mondjuk enni nem nagyon merészeltem még, de jelen állás szerint, talán ma megúszom az émelygéseket.
(vagy egyszerűen csak az van, hogy tudatalatt összekaptam magam, mert délben oltásra megyünk Hunorral?
)
Nóna micsoda meglepetés! Örülök nagyon Neked!
és egyben tök furi érzés is... Gratula a picihez nomeg a mégkisebbhez!
Hunor valóban Székesfehérváron született (a dokinénink ezeréves barátosnőnk), a most szombati ultrahang is ott készült, de valószínűleg változtatásra kényszerülünk, több okból kifolyólag is. Doktornéni május 1.-étől a dunaújvárosi kórházba megy át dolgozni, az már kicsit messzebb lenne, sokkal körülményesebb lenne megoldani a lejárást a vizsgálatokra. Hunor ugye császáros baba lett, én mindenképpen szeretnék természetesen úton szülni, előre nem kivehető, hogy milyen várandósságom lesz, mennyire kell sürgősen pl. kórházba érnünk...stbstb. Szóval, elképzelhető, hogy Pesten keresünk valami áthidaló megoldást.
(de az is lehet, annyira flottul műkszik majd minden, hogy mégis ott születik meg Huncos KisTesója, ez még a jövő
)
Nekem az éjszaka teljesen jó volt, leszámítva a Zuram hajnal 3-kori reszelős horkolását...
akkor volt egy mosdó-túrám, jól megrázogattam az allergiás fejét, aztán aludtam békésen hajnal 6-ig, amíg a fiam hagyta.
Csillag engem Hunorral való várandósságomban riogattak a dokik... a hatodik heti ultrahangon, nemhogy szívhangja sem volt, hanem azt mondta a doki, lát itt valamit, de ez petezsáknak sem nevezhető, menjek haza nyugodtan (?!), amennyiben elkezdenék vérezni, azonnal menjünk kórházba, mert akkor elképzelhető, hogy méhen kívüli. Amúgy kérjünk egy hét múlvára időpontot egy újabb uh-ra, hátha addig több látszódik belőle. Azt az egy hetet senkinek sem kívánom... aztán most meg itt van, itt szedi szét a lakást, ez a nemlátszó "valami"