Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

sziszko:
koszi a vonalzo tippet, meg fogom nezni mindenkeppen.
En is a BabyOutlet-re tippelnek, egesz normalis arak vannak. A Brendon-ban is jo cuccokat lehet kapni de ott azert magasabb arakkal.
A legolcsobb megoldas (es meglepoen jo minosegu dolgokat lehet kapni!) a HADA kft uzleteiben talalhato hasznalt angol es benelux baby cuccok. A Blaha es a Keleti kozott van egy oriasi, cask gyermekruhabol allo bolt (Az utca masik oldalan pedig a felnott aruhaz.) Ha nem kizart valakinel a hasznalt ruha, erdemes benezni! (En magamnak mar sok ruhat vettem a HADA-ban es nagyon meg vagyok elegedve.)

pattogobolha:
Mi most rendeltunk par napja magzati szivhang hallgatot, majd megirom hogy szuperal!

sünciboglya
 
 


Sziasztok!

pattogóbolha,
igen, a magzati szívhang hallgatók kozul az egyik csak a 7. honaptól használható, ezért vettuk meg a másik fajtát, mert azzal állítólag a 12 . héttol hallani a haszn. utasítás szerint!!! De nem így van, hiszen ahogy azt már tobbszor írtam,nem hallok vele semmit :roll:

Mrsparis,twins,
nagyon szép fotók! :D
ginuska
 
 


Sziasztok!!

Remelem mindenki jol van, csak ugy bepillantottam, s olvasgattam az altalatok irtakat. En olyan ritkan irok, hogy ugysem talalok beszelgeto partnert, de mindegy, jo azert olvasni a levelezeseiteket.
Twinsmomma: visszaterve a havi uh-ra, igazad van, nekem azert van, mert maganorvoshoz jarok, de annyira jo az orvosom, hogy soha nem cserelnem le, raadasul mar 5 eve ismerem s egy kicsit olcsobbak is a latogatasaim a normalisnal. (itt 50 egy vizit es 40 az uh, de nekem csak vizitet kell fizetnem, persze ez sem keves, de sajnos most meg biztositasunk sincsen, mert a ferjem biztit valtott es az ujra meg sokat kell varnia.) A 190 termeszetesen nagyon sok lenne, szoval tokeletesen megertelek!!!

Menyasszonyok: Sok sok boldogsagot kivanok Nektek, gyonyoruek voltatok az eskuvon!!!!

en hetfon /azaz 1 het mulva/megyek genetikai tesztre /meresek,tarkoredo, down szures, stb/, ha valakit erdekelnek az eredmenyek majd irok roluk.

Nalunk most volt husvet es nagyon jol telt. Ha valaha valakinek lesz alkalma eljutni ide Husvetkor ez egy fantasztikus elmeny itt Korfu szigeten. Egesz Gorogorszag ugy tartja, hogy itt a legszebb.

KépKép
KépKép
betty76
 
 

 
 

Ja, meg annyit a babak nemehez, egyetertek Pattogobolhaval, /azthiszem o irta?/, hogy azert ilyen sok a fiu, mert a kukik elobb latszanak, illetve ha mar latszanak, az biztos jele a nemuknek. egyebkent amig vartok a babatok nemenek meghatarozasara, van egy csomo vicces gender finder a neten /en angolokat tudok, de szerintem majdnem mindenki beszel itt angolul/, amivel saccolni lehet a babak nemet. Termeszetesen nem megbizhatoak, de azert jo szorakozas, meg aztan ki tudja. :D ( pl. rengeteg helyen olvastam, hogy a neon szinu pisi azt jelenti,hogy fiad lesz, s nalam vegig ilyen volt a kisfiammal.-de persze lehet,hogy csak veletlen az egesz.)

KépKép
KépKép
betty76
 
 


csajok mit szólnátok egy közös vásárláshoz? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 



Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nitacska:
huha, de szep pocid van:)))))))
Kezdek beparazni rajtam semmi nem latszik szinte, max a derekam tunt el. Se sulygyarapodas, semmi! De a meretek megfeleloek, legalabb az jo:)

betty:
NEON szinu pisi???? Hat nekem olyan rozsaszines inkabb (bar en verezgetek altalaban...) pedig en ugy erzem hogy fiam lesz.... vagy nem? :)))) Majd elmazsolazgatok a gender finder linkeken kicsit, hatha olvasok valami erdekesseget:)
Koszi a tippet:)

sünciboglya
 
 


Sziasztok!

Gyönyörűek az esküvői képek, szépek vagytok nagyon :-)

Ma elmondtam Babcit a munkahelyemen a közvetlen főnökasszonyomnak, aki szintén otthon van most egy 2 hónapos babával, de hamarosan vissza fog térni a munkába. Nagyon örült és gratulált, ahogy csak egy kismama tud a másik örömének örülni...a nagyfőnök már gázosabb lesz...férfi és önző(bb)...

Adós voltam még Babci legutóbbi fotójával. Ez a genetikai UH-n készült, annyit fickándozott az egész uh során, hogy végén a "fotózáskor" hasra vágta magát...

Kép

Kép
kkia
 
 


kkia:
gyonyoru a babad fotoja:) Ugy latom o is olyan rejtozkodos mint az enyem, (nekunk eddig egyetlen normalis fotot sem lehetett osszehozni rola...) edes ahogy hasra fordult:)
Gratula a picihez:)

sünciboglya
 
 


kkia cuki a babád!!!!!!!!!!! :wink:
sünciboglya neked is lesz ekkora pocakod....sőt még nagyobb is...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szisztok!

nekem is sajnos csak ritkán van időm írni ... de mindíg mindent olvasok amit írtok :)

Andi, MrsParis gyönyörűek az esküvői képek :) gratulálok!

ja és Andi, ikrekkel jó nagy lesz a mozgolódás, az már igaz! :wink:

+ a pocakokhoz és UH képekhez is :)

Nitácska szuper a pocakod! - jó neked :)
- Sünciboglya, hát nekem sem látszik max. ha jól bekajálok de az ugye nem ér :lol:
nekem a kilóim azért szaporodtak -sajnos- csak pocak nem nő, pedig ez a 15. hét már.

De akartam is tőletek kérdezni, hogy az normális ha derék (!) tájon indul el valamicske pocak féle? Nem lejjebb kellene?
- én nem pontosan emlékszem, de az első terhességnél sztem nem így volt ...
zsrit
 
 


bocsi, azt akartam írni h. gratulálok a pocakokhoz és az UH képekhez is Kkia és Sziszkó - csak kissé szétszabdaltam a mondandómat :)

és ha minden igaz kraáltam vonalzó, hejj!!

R

Kép
zsrit
 
 


Betty,
ne mondj ilyet, hogy úgysem találsz beszélgetopartnert, hiszen itt mindenki mindenkivel beszélget. :wink:
Korfun még nem jártam, de pár éve tervben volt, hogy oda megyunk nyaralni, de végul más lett az uticél. Biztos szép sziget!
Tavaly Torokországban voltunk, eddig ott tetszett a legjobban ! Voltunk Mallorcán is, az sem volt rossz, de a No. 1 Torokország :lol:
Majd kuld el a genetikai teszt eredményeit, természetesen nagyon várjuk és drukkolunk,hogy minden OK legyen!

Nita,
hát én nem fogok tudni veled menni kozos bevásárlásra,mert picit messze lakom Toletek, :wink: , de nem rossz az otlet, BP-i csajok, menjetek egyutt shoppingolni! :D
ginuska
 
 


zsrit: igen, nekem is ez a derektaji dolog van, mas nem igazan. (Arra a kovetkeztetesre jutottam hogy talan azert van (nalam) ez a dolog mert terhesseg elott mar volt rajtam 8kg felesleg, bar azota egy dekat sem hiztam ...)
A baratnom meg azt hajtogatja hogy ha valaki lany babat var akkor no inkabb "oldalrol" a hasa. Hat nem tudom, nekunk ovulacio napjan fogant a babus, akkor meg allitolag fiu....
Szoval ez egy enigma a szamomra:)
Szerintem a 16. hetre nekunk is lesz mar pocakunk, nitacska is megjosolta:)

sünciboglya
 
 


ginuska kár h nem tudsz jönni...de 1x bizti összejön...ha csak képzeletbe is...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!

Jöttem életjelet adni :D Sajna nem volt gépem, gallyra ment, mára sikerült felinstallírozni...

Visszaolvasok majd és jövök...

Húúúú, mennyi kisfiú :shock: :D :lol: !!!
Gratula a trónörököst váróknak!!! :D
(de a trón már leányágon iscöröklődik ám! :wink: :lol: )

Nálunk valszeg csak a 18. heti gen UHUn derül majd ki, hogy ki lakik odabenn...kivárjuk :D

tillidian
 
 


Huh, ezer éve nem írtam én sem, összejött sok sok munka és egyéb, sajna ritkán jutok hozzá :cry: Pedig jó sok érdekeset írtatok :)
Nagy gratula az esküvő előtt állóknak,és azoknak is akik mostanában tartották :lol:
És még nagyobb gratuloa a sok jó UH eredményhez. Hát igen, lassan mindenki túl van már a 12.héten...én pedig már a 17.-be léptem :D

Sünci
Azt hiszem te írtad, hogy a 16.héten mész a géndiagnosztikai központba :) Sajnálom a vérezgetést és azt, hogy lemaradtál az első vérvételről 12 hetesen, de hidd el ez talán nem olyan nagy gond. Én akkor szándékosan nem mentem el, mert mindenképp a magzatvízvételt akartam megcsináltatni, aztán meggondoltam magam. Elmentem én is 16 hetesen - ez igaz, hogy az integrált teszt második felével egyezik meg, de önmagában is teljesen értékelhető, ezt hívják 4-es tesztnek. 95% helyett 85% bizonyosság, de én ma csináltattam UH-t is, és így a kettő már kiadja a 90% biztonságot. Nekem ezek az értékek jók lettek, nagyon örültem neki:) És már az is 110% hogy kisfiú :P (csak végig hátat fordított :lol: )

Betty
Hidd el nem lesz gond a baci miatt, én is most megyek vissza a héten ellenőrzésre megvan-e még. Esetleg próbáld ki a Betadine kúpot, egy-két éjszaka, annyi nem ártalmas, de az is megöli a bacikat. Én is kipróbálom a héten, régebben már használtam és bejött.

Gina
Tedd már félre azt a szívhallgatót, csak magadat paráztatod :!: A mozgásokat hamarosan érezni fogod, és akkor minden OK lesz, megnyugszol majd :lol: Én a héten már érzek valami, apró vibrálást, remegéseket, így kezdődik ( pedig mellső fali méhlepényem van) :lol: Egyébként nálunk is protokoll szerint a 32-36.héttől van rendszeres CTG :D

Nita
Jó lenne vásárolni együtt, de én kissé babonás vagyok, azt hiszem mindezt a végére fogom halasztani :D

Gyakorló anyukák, akinek már kiesett tejfog
Mikor etek ki az elsők? Várni kell, hogy magától kiessen ha már mozog? :roll: Köszi a segítséget

:D

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Ginuska!
Igaza van Őzikének,ne idgesítsd magad a szívhallgató miatt!Nem tesz jót az se Neked se a babódnak! :roll: Lehet jobb is lesz ha majd magadtól fogod érezni a mocorgását!És akkor tuti biztos lehetsz benne,hogy minden oké! :lol:
A barátnőm most 19 hetes és kb 2 hete érezte először a baba rúgását,ficánkolását!Úgyhogy,nyugi! :D :wink: :lol:

Zsrit!
Köszi a dícséretet! :lol: :lol: :lol:

Kkia!
Neked is grtula a babóhoz!A kis szégyenlős! :wink: :lol: Az enyém is az,hisz az uh-n keresztbe tette a lábait! :oops: :lol: :lol:

Betty!
Persze,hogy kíváncsiak vagyunk a genetikai teszt eredményére! :lol:
Majd részletesen számolj be,hogy mi volt! :D
Ginuska írta,hogy még nem volt Korfun,hát sajna még én sem!De addig nem akarok meghalni,amíg egyszer el nem megyünk oda!Csak katalógusban láttam eddig,de nagyon gyönyörű! :D
Én Görögben egyszer voltam,kb 10 éve,Parálián.Nekem az is nagyon bejött! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Lányok, nem idegesítem rajta magam ! :wink:
Ne gondoljátok,hogy minden nap azon lógok, amióta megvettuk, eloveszem heti 1x, megnézem hallani-e valamit és kész! Csak szerettem volna tudni,hogy van-e valakinek tapasztalata vele, használjatok-e?! :oops:

Amin inkább idegeskedem, vagy jobban mondva kicsit izgulok, az a vizsgáim és a szakdolgozatom, amit most írok és nem egész 2 hetem van rá,hogy befejezzem....úgyhogy csajok megyek is és nekiulok!!!! :(

Teljen kellemesen a napotok :!:
ginuska
 
 


sziasztok!

Magzatmozgásokat már érezm, túl vagyok az afp-n. Ma reggel másfél órát vártam a vérvételre. Ha nem lett volna muszáj ma megcsinálni, akkor tuti otthagyom az egészet és bejelentkezek egy magánvérvételre. Nem értem, hogy a kismamákat miért kell az egyéb beteg (ki tudja milyen beteg :shock: :?: :?: ) emberekkel egy rendelésre rendelni???? Hihetetlen ez a szervezetlenség... Na, nem dünnyögök tovább.-

Pocak kérdés: ne aggódjon akinek nem látszik, nekem a 16.héten sem látszik. Most kezd valami elindulni, érzem, hogy húzódnak a hasizmaim és kezd picit kerekedni a pocakom. De ruhában még mindig nem mondaná meg senki rólamn, hogy az 5. hónapba léptem. :shock:

Esküvő: nálunk nem volt és nem is lesz. De jók a képek, amit feltettetek.

Nyaralás: idén nem megyünk külföldre, ez a családi kupaktanácsi döntés. Maradunk Mo-on, és a Balcsi lesz az elsődleges célpont.

Kérdés: van aki gyeden vagy gyesen van és úgy jön a baba? Tud valaki arról, hogy most a megszorításokkal mi lesz a gyeddel? Azt tudom, hogy a családi pótlékot nem fogják emelni, és hogy bennünket még nem fog érinteni a gyes 2 évre csökkentése, de a pénzösszeg érdekelne, hogy most ezzel mi a helyzet.

Kép
Kép
tündér09
 
 


sziasztok:)

Õzike:
Koszonom szepen az infot a genetikairol:) Kicsit ossze voltam kavarodva de igy most mar ertem a dolgokat:)
Gratula a kisfiuhoz. (Mi is fiucskara szamitunk, de majd kiderul mi lesz belole...)

tündér09
Maximalisan igazad van!!! En is sokat filoztam mar ezen. En azon durrantam be hogy a vervetelnel van amikor 20 perces sor van, en mint veszelyeztetett, akinek csak pisilni szabad felkelni, nincs konnyu dolga. Es a varakozas alatt egy kupac ember rank kohoghet, pruszkolhet, krakoghat. Tenyleg csak a JoIstenben bizhatunk hogy nem lesz bajunk. :(
>>> Hehehe, a huzodasrol tudnek meselni, en aludni sem tudok annyira huzodok mar a 12. het ota. Egesz nap faj az egesz hasam.(Bar ez nem altalanos a kismamaknal szerencsere.)

:)

sünciboglya
 
 


sziasztok!!!!nyáron mi is csakbalcsira megyünk.........de már nagyon várom,igaz a védőnőm azt mondta csak térdik mehetek a vízbe..... :cry: :cry: :cry: :cry: hogy fogom én azt kibirni???? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok,

kkia, gratula a Babácskához, nagyon édes fotó!

Nálunk az esküvő kérdés jegelve. Én nagy hassal nem óhajtok fergeteges heted7 országra szóló lakodalmat.

A vásárlással kapcsolatban én is babonás vagyok :roll:

Holnap reggel megyek vérvételre, épp aktuálisak voltak a tapasztalatok :P
ma meg Scorpions koncertre :D szegény Maszatom, remélem nem fog majd ijedezni :oops: :oops:

nyaralás: én el szeretnék utazni Spanyolországba június első hetében. Remélem összejön. Egy tengeri pancsi :P

Amúgy már olyan csalódott vagyok, h ez már erősen a 17. hét, de még nem érzek semmi mocorgást :?
olyan jó annak, aki érzi :shock:

gondolkodom egy 4d-s UH-ban az Istenhegyin a 19. héten. Mit szóltok?

Kép
screen
 
 


screen ha nem vagyon bunkó megkérdezhetem mennyi volt a jegy a scorpions koncertre? :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


haho mindenkinek!!!!

ginuska, tudom, hogy mindenki mindenkivel beszelget itt, csak ti joval elorebb jartok nalam s tobb es aktualisabb a megbeszelni valotok egymassal,s bar ez nem az elso terhessegem, megis annyi minden kiesik/nem emlekszem pontosan mindenre/lasd a temat az elso megmoccanassal kapcsolatban, hogy egy kicsit bekapcsolodjak a beszelgetesbe, s megosszam veletek az en tapaszalataimat is. Akkoriban annyira azon voltam, hogy minden rendben legyen a babucimmal, hogy sajnos az ilyen fontos esemenyekre nem emlekszem pontosan mikor is kezdodtek. Pedig ez az egyik legszebb pillanata a terhessegnek, emlekszem, amikor eloszor ereztem a kisfiamat annyira boldog voltam. Minden este arra vartam hogy lefekudjek s csakis ra koncentraljak. igy komunikaltunk mi minden alkalommal. Fantasztikus erzes!!!!
ginuska,megy a drukk a vizsgaidhoz is!!!!

ginuska, sziszko: Koszonom, hogy varjatok az eredmenyeimet, vegul is nem hetfon, hanem kedden megyek, mert hetfon nincs bent az orvosom csak deltol /addig meg nem tudok varni ehgyomorral :D / de mindegy, valahogyan csak kibirom keddig.
Ozike: mar kerdezni akartam hol vagy, hova tuntel, mikor ma lattam, hogy ismet jelentkeztel itt. HOgy vagy?? Te szedsz meg antibiotikumot? En ma vettem be az utolsot, de osszesen 12 szemet szedtem az elozo kuraval egyutt. A kup, amit mondtal, gondolom csak huvelyi fertozesekre jo, nekem pedig inkabb hugyuti a fertozesem mint huvelyi /bar huvelyi kenetbol allapithato meg/. Az antibiotikumon kivul mas itt nem segit sajnos, s az sem mulasztja el mindig. Lehet, hogy tok feleslegesen szedtem a gyogyszereket? ez tok idegesito, mert en annyira ellene vagyok meg a fajdalomcsillapitoknak is!!! A gyomromat is tonkretette, de mindegy, csak a kicsinek ne legyen semmi baja!!!

sboglya: tenyleg jo buli ez a gender finder. nezz majd korul a neten!!!ami pedig a neon szinu pisit illeti: az enyem tenyleg ilyen volt vegig a kisfiammal. Ja,azt is olvastam, hogy ha edeset kivansz inkabb sos helyett,akkor nagy valoszinuseggel kislanyod lesz. En mindekettot kivanom/na ilyenkor mi van?? :D

kkia:szep a babucid!! gratulalok!!! en is feltennek kepeket/a legutobbi mult het hetfon keszult stikaban/de sajnos nem fernek fel a kepeim ide. tul nagyok.

Akik meg nem voltak Korfun azoknak kivanom, hogy hamarosan latogassanak el ide, erdemes. Sajnos a Korfuiak nem vigyaznak a szigetukre, de azert szerencsere meg nem sikerult nekik teljesen elrontani a szepseget. A sokfele /homokos, sziklas, kavicsos../tengerpartot, Korfu varos olasz stilusu sikatoros utcait, az ezer kis tradicionalis falvait a szigetnek, az olajfaligeteket...stb stb stb. Egy kicsit olyan az idelatogatoknak, mint egy idoutazas a multba, mert rengeteg mindent megtartottak, igy a szokasaikat, hagyomanyaikat is orzik. Persze barmit is mondok Korfurol, akkor az igazi, ha tenyleg egyszer eljottok ide s sajat magatok tapasztaljatok mindezt. (csak egy dolog: barmelyik udulohelyre is kerultok, ami a legvaloszinubb az Benitses, Moraitika lent delen, probaljatok kimozdulni onnan s bejarni a szigetet. Ha egy helyen maradtok, semmit nem lattok Korfubol, foleg, ha tenyleg lent delen van a szallas)
bocsanat, hogy ennyit irtam, ma szofosasom van ugy latszik :D
udv minden kismamanak!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


sziasztok:)

betty76
Haaaat az edestol fraszt kapok, az biztos, egyszeruen keptelen vagyok megenni olyat amiben cukor talahato. (Szerencsere a savanyu alma es a banan OK, meg a szezonalis gyumolcsoket is le fogom mind gyurni, akarmi is legyen!) De egyebkent csak a sos cuccok:)

screen
Hat igen, az eskuvon is ugy jo ropni ha a pocak nem akadalyoz:)
A 4D jo alkalom lesz ra hogy lasd a babucid arcocskajat:) Biztosan csodalatos elmeny lesz !!! Majd tegyel fel fotot !:)

nitacska
A Balcsis furdes klassz lehet. Ne aggodj hogy csak labad lehet vizes... lehet hogy annyira keves lesz a Balatonban a viz hogy masok sem tudnak feljebb vizesek lenni majd:):):)

Nekunk van egy uszomedansze a kertben de meg a kornyekere sem nez senki... en meg itt az agyfogsagban max a fraszt kapom labszarig:) Huuuuuuuuu de jo lenne mar felkelni egy kicsit.....
Na jo nem turelmetlenkedem:) Csak neha leszakad a bili fule es akkor durrogok kicsit.:)

sünciboglya
 
 


Sziasztok :D

Kepzeljetek tegnap remes napunk volt. :shock: Charlotteot lelokte egy kisfiu a jatszoban a csuszdarol es felszakadt a szaja. :shock: Egyszer csak hallok egy nagy orditast es mivel magyarul orditott, hogy Anya,anya! ezert tudtam, hogy az en gyerekem. Rohanok oda, omlik a ver a szajabol es mutogat a kisfiura. Kicsit ideges lettem mert azzal a kisgyerekkel amugy is a tokom kivan..minden gyerket ver stb. mer viszik az ilyent ilyen helyre? :evil: :x Na mind1 rohantunk korhazba, osszevarrtak neki...szegeny ugy megijedt 3-an kellett lefogni, hogy engedje az erzestelenitot beadni. :cry: :cry: Ugy sajnaltam... :cry:

Twinsmomma
Szepek voltatok eskovun!! :lol:

MrsParis
Ti is nagyon szepek voltatok!! :lol:
ma voltal 4D-n...meselj mi volt!!! :lol: Hadd szinezzek!! :wink: :lol:

Betty
Hogyne lennenk kivancsiak az eredmenyekre! Sott!!! Kotelezo megirni! :lol: :lol: 8)

Kkia
Szep babuci!! :lol:

Ozike
Nevet tudjatok mar a tronorokosnek? :wink:

Tunder
Gratula a mozgas erzesehez!! :lol:

Nitacska
Mi az hogy CSAK Balcsi?? :shock: Sztem nagyon jo hely!! :lol: VAn is ott nyaralonk,nyaron ha megyunk haza, le is megyunk 1 hetre!! :lol:

Screen
Sztem jo otlet a 4D! :lol: :wink:


puszi,Moni
Vendég
 


sünciboglya nekünk is van itthon egy nagy medence de az akkor se ugyanaz egy olyannak aki nagy vizes...........imádom a balatont.....ha lent vagyunk csak egy napig akkor az egész napból max 1 órát töltök összesen a parton....a többit vízbe,.....no meg imádok csúzdázni si!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
monica és balcsin hol van a nyaralótok?
mi siófokra megyünk majd le..... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita
Nekunk is Siofokon van nyaralonk! :shock: :lol:
Vendég
 


na moni majd ha megyünk le igaz csak 1 napra a kerilányomékal majd akkor szólok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


SZIASZTOK!!!

Megvolt a 4D, hát Lányok CSODÁLATOS élmény, komolyan mondom, hihetetlen! Azóta már többször megnéztem a DVD-t :oops: :lol:
Monica, nagyon aranyos vagy, hogy így észben tartottál :!: :!: :!: Nemet illetően...hááát...nagyon óvatos volt a doki, de szerinte KISLÁNY!!! A Picur végigaludta a vizsgálatot felhúzott lábakkal, doki bácsi megpróbálta felébreszteni, amivel annyit ért el, hogy én majdnem bepisiltem :lol: a gyerek meg nyújtózkodott egyet, felnézett, hogy ki macerálja és aludt tovább :lol: :lol: :lol: viszont azt mondta a doki, hogy ő kislánynak látja, mert 3 pontot lát, ami csak lányra utalhat. Az mi lehet? A méhe meg a petefészkei??? Vagy ez hülyeség, mert ilyenkor még nem látszik semmi ott?
Úgyhogy talán Szófikánk lesz :lol: de nem is tudom, hogy színezzünk-e...3 hét múlva megyek a 18. heti UH-ra, talán ott majd biztosra mondja a dokim.
A 4D-t viszont mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Most másodlagos, hogy tényleg kislány-e, vagy talán kisfiú, de láthattam a kis arcát, kezeit, lábacskáit...! Annyira jó volt!!! És minden rendben, mindene megfelelő méretű!!!
Vendég
 


gratula a kis "puncishoz"..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ja tudom mit akartam kérdezni Tőletek: mikor lesz olyan vizsgálat, amikor megvizsgál a doki??? Nem mintha hiányozna, csak a méhszáj zártsága miatt meg ilyesmi...
Jó, hogy mindig van min izgulni :shock:
Vendég
 


Köszi Nita, remélem tényleg az :lol:

Ja és köszönöm mindenkinek a dícséreteket menyasszony-ügyben :P
Vendég
 


MrsParis
Dejoooo vegree megegy kislaanyy!!! 8) :lol: :lol: Gratulaa!!! :lol: :lol:
Hadd szinezzek lecci!! :lol: :oops: max bekekul kesobb... :wink:
Vendég
 


mrsparis adig örülj még nem vizsgálgat...egyépként hüvelyi uh-val a doki látja hogy milyen állapotba van a méhszájad......
engem nem piszkál a méhszájsebem miatt.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok!

Na, megjott a baba doppler (a szivhang hallgato cucc) Hat addig jutottunk hogy parom szivhangjat sikerult megtalalnunk. Se az en szivhangom, se a babae nem hallatszik....

Balaton: nekem megfelelne:) Egymillio eve nem voltam sajnos, de szivesen mennek:) Amennyire emlekszem, jol ereztem magam legutobb:) (Na jo, nekem marad az agyikom ....:S)

mrsparis
gratula a kis alvosbabahoz:):):)

sünciboglya
 
 


Sziasztok!

monica: szegény kicsi lány. :( Remélem azért már rendben van. Kiskoromban nekem is összevarrták a számat, de engem egy kutya harapott szájba. :P

mrsparis: juuuuuj gratuuu. :D Biztos élmény lehetett.
Nekem Lara 19 hetesen: http://www.babanet.hu/album/albumimages ... 269952.jpg
és 30 hetesen: http://www.babanet.hu/album/albumimages ... 280630.jpg
A doki szerint 28-32 hetesen érdemes elmenni 4D-re, mert akkor készülnek a legjobb képek a babáról. :)
Képet raksz majd? :D

Lőttem ma teszveszen babakocsit. Nem akartunk újat, de muszály, mert ami most van annak kicsi a kereke. Nagy kerék, meg a hülye önkormányzat miatt kell. Csatornát csináltak az utcában. Addíg sem volt jó az út ( tiszta kátyú ), de most mint a sivatag. És bacnak visszacsinálni a betonutat. :evil: :evil: :evil: A mostani kocsinknak meg félig! elsüllyed a kereke.. :evil: :evil: De úgyérzem ezzel jól jártam :D
http://www.teszvesz.hu/item610181849_ba ... elado.html

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


pattogobolha nagyon jó a babakocsi!!
enyémet láttátok már ugyi?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok!

4D : Én is folyamatosan ezen agyalok, hogy várjak-e még a 4D uh-gal vagy menjünk el most. A dokim szerint 25.hét után érdemes menni, de látom Paris már a 15.héten is szépen látja a baba minden testrészét és az arcát. Na, most légy okos! 8) :roll:

Monica: jobbulást a lányodnak. El tudom képzelni mennyire megijedhetett amikor le akarták fogni a rendelőben. Ismerős a dolog. :?

Pattogó: jó a kocsi. És nagyon jó állapotúnak tűnik.

Balaton: én az északi partot preferálom. Ott aztán lehet nagyokat kirándulni, ha nincs kedved lábat lógatni a vízben. :D

Kép
Kép
tündér09
 
 


nekem ezért való a déli rész......én lógatom a lábam a vízbe!!!!! :) :D :) :D
monica remélem már jól van a kicsi lányod? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


pattogóbolha,
tiszta szuper az a babakocsi, ráadásul annyi pénzért és sokminden van hozzá! Nagyon jó vétel volt! :wink:

Mrsparis
,
gratula a kislányhoz....irigy vagyok, hogy már tudjátok :lol: ,
én még várhatok 3-4 hetet, akkor lesz csak hajlandó a doki UH-t csinálni :evil:
Na de nem baj, addigis koncentrálok a vizsgákra :roll:

Monica,
szegény Charlotte, ilyen dolgoktól én annyira félek, már most elore :oops: , nem tudom, hogy hogyan fogom tudni kezelni ezeket a szitukat.
ginuska
 
 


Tündér!
szerintem nyugodtan menj Te is el most 4D-re!Megbánni Te se fogod!Sőt! :lol: A barinőm is 15 hetesen volt,mi is megnéztük a dvd-t amit kapott és nagyon csodálatos élmény már ebben a korban is!Mi is megyünk 2 hét múlva! :lol: Épp holnap fogok időpontot kérni!
Mi a Lehel tér mellé megyünk,a Kleopátra házba!10 ezer ft,adják az ott készült vizsgálaton készült felvételt dvd-re,kb 20 perc.+ 3 képet, + egy 70%-os vásárlási utalványt egy pesti babaáruházba.
Szerintem teljesen megéri!

Nita!
A másik topicba írtad,hogy rosszul vagy!Igyál sok teát,meg bújj ágyba ha teheted! :wink:

Pattogobolha!
nagyon tuti a babakocsi,amit vettél!Ha jól látom 17 ezerért vetted? :lol:

Monica!
Nagyon sajnálom a kislányod!Remélem már jobban van! :wink: :lol:

Mrsparis!
Gratula a kislányhoz! :lol: :lol: :lol: :D :D
Nekem a dokinőm havonta megvizsgál.Nézi a méhszájat,meg a zártságát.Azt mondta,ezt muszály havonta a biztonság kedvéért!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Monica,


színezz, aztán majd meglátjuk :lol:

Lányok DVD-m van, külön képek nincsenek, hanem egy 15 perces felvétel. Nem tudom, hova kellene feltöltenem, hogy be tudjam linkelni Nektek...! :oops:

A 3 pontra amit a doki látott nincs valakinek ötlete :?: :!:
Vendég
 


Twins, látom odataláltál Tesómékhoz :lol:
Vendég
 


Sziasztok kismamik!!

Huu nagyon rég voltam ismét. :oops: :oops:
Vagyis olvasgatlak ám titeket, csak az írásik nem jutok el.
Gratula a sok kisfiúhoz. Hát kiváncsi leszek hogy a végére milyen lesz az arány. :wink:

Paris!
Neked meg grat a nunishoz. :D Az eskövői kép nagyon szép.

Twinsomma!
Te is nagyon szép menyasszony voltál.

Nemis tudom melyik témához szóljak hozzá........ hisz volt itt babakocsi, esküvő, babamozgás és még sok más. így jár az aki nem reagál azonnal. :D
Nem tudom már hogy ki írta a Graco Quatro tour Deluxe típusu babakocsit, de nekünk is olyan van. Nagyon szerettem, de úgy gondolom be kell szereznem egy mély nagykerekű kocsit is. Hasonlót mint amit Nita és Pattogóbolha vett. Mivel a graco mózeskosara elég kicsi és max 1 hónapig tudtuk használni, és jócskán tél lesz mire azt kinövi a baba és a hordozós rész következne. Az meg nem igazán szél védett..... Ezért gondoltam hogy kell egy mély babakocsi.

A babakelengyés összeírás nagyon jó.

Monica!
Remélem a kislányod már túl van a traumán. Mi húsvét előtt jártunk hasonló cipőben. A kisfiam fejreállt a kismotorjával és felrepedt az álla. Szerencsére varrni nem kellett, ragasztották. De volt visítás így is. Úgyhogy teljesen át tudom most érezni a helyzetet. Mielőbbi felépülést a kicsi lánykádnak. :wink:

Vizsgálat!
Az én dokim is minden alkalommal (4 hetente) megvizsgál, ellenőrzi a méhszáj állapotát. Engem nem zavar, már megszoktam úgymond, az előző terhességem alatt is így volt.

Hát hírtelen ennyi jutott eszembe. :wink: Próbálok gyakrabban jönni.
Puszika mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Szegény Charlotte! Gyors gyógyulást Neki! Gondolom hogy meg lehetett ijedve...idióta kisfiú, nem tudom az ilyenre miért nem figyel jobban az anyja?! :evil:
Szóval GYÓGYPUSZIK mennek Charlottenak!!!
Vendég
 


Paris!

Hát fogalmam sincs mi lehet az a 3 pont....... :roll: :roll:
De a lényeg hogy egészséges a kis pocaklakó. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Gina
Kitartás a szakdolgozathoz! Mit tanulsz? :)

Mónika
jóbbulást a kicsilánynak, biztos fájt szegénykének :cry:

Paris
Gratula a kiscsajszihoz :wink:

Nita, Mónika, egyébként nekünk is Siófokon van nyaralónk :lol: én is nagyon szeretem a Balcsit :)

Betty, én holnap megyek vissza ellenőrzésre, megvan-e még a bacilus, amit írtam, az kiegészítésként jó szerintem. A gyomrodra tudom ajánlani a Protexin kapszulát -helyre teszi antibiotikum mellett a bélflórát!
Egyébként én sem jártam még soha Korfun, de nagyon szívesen mennék egyszer :D

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Csajok, nem bírtam ki, ezt vettem :D
Kép

Magamnak akartam venni valamit, hát így sikerült :lol:

Szép napot Nektek!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: