Új privát üzeneted érkezett!

Ja és Emese!
Isten éltessen sokáig ezen a szép napon!!!Legalább még 3szor ugyanennyi szülinapot kívánok neked!!!!

annus11
 
 


harhaj: Nálunk már több ilyen ballagás volt, igaz mi mindig 50-60 főben utaztunk, de a legegyszerűbben szerintem úgy tudod megoldani, ha egyszerű kajákat készítesz, ami lehet melegíteni. Frissensültek nem célszerűek, se a bébi miatt, se az idő miatt (gondolom ballagás után azonnal ennétek).
Ilyesmire gondolok: Pörkölt, töltött káposzta, mint melegíthető kajcsik, aztán ami hidegen és melegen is jó: egybefasírt, sült csirkecomb...

Petrus: Ez nagyszerű hír, tök jó nektek, hogy már mehettek is haza. Én kezdek egyre türelmetlenebb lenni, de azért még koordinálom a dolgot! :)

Trixi: Nekem is Anita hastartóm van, és nagyon bevállt, tényleg jó hátfájásra is, mi erre vettük, ugyanaz a fajta, amit kitty a linken mutat.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Esztó, Annus
köszi, szép kerek szám a 30 :D :shock:

Esztó,
csak ügyesen ma, ha jól emlékszem, már több vizsgát nem tervezel Álmos születésééig?

emese1979
 
 

 
 

......................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.19 08:17-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


Emese,
hát nem sikerült a múltheti vizsgám, így jövöhétre visszatapsoltak :D

köszi a drukkokat.

Maumau,
én is nála szülök, sztem hétfőn találkoztunk a rendelésen :)

na megyek , majd este jövök csak.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Maumau,
üdv itt :)

Nekem a házidokim tantum verde szopogatótablettát javasolt, ezt lehet terhesen is, meg egész jól bevált nekem. De többen a meleg sós vizes gargalizálásra esküdnek :)

emese1979
 
 


......................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.19 08:16-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus, én is szeretek a konyhában tevékenykedni, de szerintem egy ballagás levezénylése, pici bébi mellet, nem a legjobb alkalom a "macerás" kajákra. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Na micsoda véletlen találkozások :wink:
Pont most emlegette vki a Bvel kezdődő neveket!Szép neve lesz a picilánynak :wink:

Lara babáról kép a blogban!!!!

annus11
 
 


Helló!!

Maumau, üdv körünkben! Mesélj kicsit magatokról!

Annus, köszi szépen. Ezt az u.n. leticitn lehet gyógyszertárban kapni? sajnos még sosem hallottam róla!

Van valakinek hideg párásítója? Mi tervezünk venni a babszobába, de nem tudom, hogy tényleg olyan jó-e, mint mondják. Mert állítólag hiperszuper, irtóhasznos, de én sem tudok többet... Még légtisztítón is gondolkodtunk, de az iszonyat drága.

Na puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Huncutka!
Igen,én is pont ezt mondtam!Csak megjegyeztem h imádok tenni venni.Amire az utóbbi időben nem sok módom volt...még a pizza tésztát se magam gyúrom hanem a gép... :roll: De hát oda se férek a pocimtól a pulthoz :lol:
Én szeptember elején akarok a gulyásfesztiválon főzni!Tavaly is olyan jó volt :wink: Na ott aztán tényleg csak bele kell tenni a bográcsba a dolgokat és kész!Apcimmal úgyis együtt csináljuk megint,így megoszlik a munka!Na meg Iza is bizti besegít majd :lol: :lol:

annus11
 
 


maumau, én is Dunakeszin lakom :)
Vendég
 


Annus!
Amióta a pocakméretem nem kompatibilis a konyhapulttal, azóta én hanyagolom a konyhai tevékenységet, de már nagyon várom, hogy újra lehessen konyhatündérkedni.
Igaz, mire hazaérek a napi munkából, igazi megváltás, hogy a szülők-nagyszülők részéről a kész kaja vár... :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


......................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.19 08:15-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


Szofi!
Lecitin a neve,szerintem rossmannban vagy DMben találod meg még.De azt a fajtát én nem ismerem,de bizti jó.Szőlőmagot is ugyan ott,sőt van tea is belőle.Az a neve h pollen grape.
Ha nem találnál tudok neked venni az ökonetnél,én tag vagyok így nem kell belépned.
Viszonyítás képpen írom h ott mennyibe kerül.A Lecitin(100dbos) 2640FT,Szőlőmag(60db) 1950 Ft.
Szívesen segítek,csak szólj!
Na meg bárki akinek ökonetes cucc kell szóljon,én nem kereskedek vele,csak itthonra szoktam venni dolgokat,ha vkit érdekel szívesen segítek neki!Amúgy www.okonet.hu fenn vannak a termékek :wink:

annus11
 
 


Sziasztok,

Üdv az újaknak milyen jó hogy ennyien összejöttünk itt. :)

Lara babához pedig nagy nagy gratula!!!Szép kis csaj ő is

Harhaj, én is ilyen újra melegitős kajákat csinálnék, amit előtte már el lehet késziteni, én is majd a keresztelőre ilyenekre gondoltam ha itthon tartjuk majd.

Annus, én meg szeptemberben a Parajdi káposzta fesztiválra akarok majd menni babával együtt, minden évben ott vagyunk hát remélem az idén sem fog kimaradni.

Jajj csajok én mar 4 óta ébren vagyok egyszerüen kidobott az ágy,nem birtam aludni, meg főztem ki takaritottam most meg ragad le a szemem de persze Jázmin már hozza a cipőcskéit hogy, menjúnk le. :D
[/b]

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Maumau!
Nem baj az ha fiatal vagy! :wink: Azt hiszem itt elég széles a skála,már ami a kort illeti :wink:
Biztos elkészül minden időre!Ha meg nem,abból sincs nagy baj...vhogy csak megoldódik 1-2re.Az meg tök izgi h nem 100% h kislány :wink: Bár én már tuti megbolondultam volna...így is olyan nehéz unisex ruhákat venni....

Huncutka!
Huu ez nagy mázli azért!Jó,mondjuk én nem dolgozom,szóval nekem könnyű megfőznöm napközben!Ma mondjuk nem kell,mert maradt a tegnapi chilis babból :wink:

annus11
 
 


Maumau,
igen én voltam az :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


maumau: az nem baj, ha fiatal anyuka leszel :) Én 24 évesen szültem Zsófit, 26 vagyok most, és úgy tervezem, hogy 30 évesen négy gyermek édesanyja leszek :) Ha ilyen tempóban jönnek a többiek, akkor már 29 évesen teljesül az álmom :wink:

Azt álmodtam, hogy jött a dokim értem (ma itt rendel Dkeszin), hogy bevisz a kórházba, menjünk szülni :shock: Én meg kiakadtam, hogy szőrös a lábam, ma akartam szőrteleníteni, én így nem mehetek :lol:

Jaj, tegnap meg míg Zsófi aludt ebéd után, kitaláltam, hogy takarítanom kell, alig vártam, hogy felébredjen és elkezdhessük :)
Vendég
 


......................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.19 08:14-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


Halihó!

Na, még mi is 1ben. :?

De jó, látom még mindig jönnek új mamik! Üdv Arrivederci és Maumau!!!! Írjatok magatokról! Hogy viselitek az utsó heteket?
Az utsó napos kismamik itt- legalábbis én speciel- már elég nyűgösen...

Annus, Kutyafüle?
Helyzet????? Annus, te is holnap NSTzel, ugye? Nagyon kiváncsi vagyok mit mondanak....főleg, hogy azt hitték, ilyenkor már nem leszek 2in1.....

Tegnap óta iszom a málnalevél teát.....a gyerek nem akar tőle jobban kijönni, viszont igazán remek tisztító kúrához, csak ajánlani tudom :lol: ...napi 6-7 WC járat borítékolt... :shock: :shock: :shock: :oops: :?
Ti nem tapasztaltatok hasonlót???????????
Tökmag nagyon szúrkál lent.....néha mintha késsel döfködnének.....gondolom a kis fejével néha eltalál 1-2 ideget........ :? ........
Keményedés már alap, jóslófájás szokásos mennyiségű és totál rendszertelen.....ez van.....már nagyon letörtem.........kis lustim még maradna 1-2 évet a pockóban......

Petrus, Vanni!
De jó nektek, hétvégén már otthon babázhattok! :D Elfoglalják a manók a kérókat! :lol: Írjatok majd, hogy milyen érzés, hogy viselik a pirinyók stb. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mozza 2009.04.22 10:34-kor.

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!
Jó reggelt, napot Mindenkinek!

Emese
Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!
Kép

Üdv az újjabb babásainknak! Gyűlünk szép számmal itt a végére.

Kép
Kép
incike
 
 


Ez hihetetlen, a tegnapi irományom óta máris két másik oldalt termeltetek. :shock:
Nekem éjjel rendes fájásaim voltak, de az összevisszaságukból, illetve abból hogy elmúltak arra következtetek, hogy jóslók voltak. De ez nem olyan sima keményedés volt, rendesen görcsöltem, mint mensikor. Kicsit megijedtem :shock: , meg apa is...mondtam neki hogy ez mostmár lehet bármikor...szokjon hozzá.

Délelőtt voltam védőnőnél, nem volt semmi különös (sosem szokott semmi extra történni mint tudjuk...), megismertetett a gyerekorvossal, és megkaptam a babápolós cuccokhoz a recepteket.

Amúgy tiszta ideg vagyok, mert nem találom a születési anyakönyvi kivonatomat, pedig az kell az apasági intézéséhez.Gondolom újat igényelni/kiállíttatni nem egyszerű, ha esetleg nem kerülne elő... A vicc az egészben: kb két három hete adta oda anyu, eddig nála volt, és én meg akkor emlékszem, hogy félbehajtottam és betettem valahová, közben arra gondoltam, hogy ne feledjem el majd betenni rendesen az irataink közé....hát nem tettem be, de most nem is emlékszem akkor hova suvasztottam. Az idő meg szorít, ma kéne mennem intézni. Ááááá

Emese: nagyon boldog szöletésnapot kívánok!
Üdv itt arrivederci és maumau!

Szofi: nekünk van hidegpárásítónk, és egész jó. (bár hangosabb mint gondoltuk). Még télen vettük (asszem 14e Ft volt), mert a konvektorok miatt nagyin száraz itt a levegő, és gondoltuk baba mellé úgyis kelleni fog. Tényleg használ, jobban aludtam tőle mert nem száradt ki a légutam, de nem egy nagy csoda.

Panndi: tök jó hogy már gyógyulsz, itt a jó idő, ideje túllenni a betegségen. (Azért ez az orrjárat átmosás nem hangzik túl jól....én teljesen kikészülök ha valami az orromba megy, hátmég ha ez szándékosan történik, pl orrspray...)

Petrus, de jó újra hallani felőletek. Tök szupi hogy hazamehettek pénteken.

Picihencso: akkor ha te Kistarcsán vagy, holnap elég közel leszek hozzád, mert mennem kell a háziorvosomhoz Kistarcsára. A szüleim, pontosabban már csak az apukám ott lakik, gyakran megfordulok arrafelé. Melyik részén vagy most?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Maumau!
Szőrös láb.... :lol: :lol: :lol: Ismerős érzések....én naponta min. 2szer fürdök + mosom a hajam, hogy rendben legyek, ha indulni kell. :lol: :lol: :lol: Ja, és persze már ki van készítve, hogy mit kapok majd magamra s.o.s.-ben (azt már nem veszem fel, nehogy épp mosásban legyen)....kezdek meghülyülni.... :shock: :lol:

Kép
mozza
 
 


Petrus
Olyan jó olvasni a boldogságos soraidat. Megkűzdöttél rendesen a két kis tökmagért. Most már jár a boldogság, büszke lehetsz magatokra és mi is azok vagyunk rátok (itt minden májusi topikost értek). Örülök, hogy pár nap és mehettek haza.

Vanni
Neked is örömmel olvasom a soraidat és rád is büszkék vagyunk. Nagy szó azért még az is, hogy le tudtál szervezni 1 pocakos találkozót mielőtt a bébi megszületett volna(biztos gondolta magában, hogy ennyit még engedek anyák és holnaptól már engem dédelgessen. :D ) Örülök, hogy ti is mehettek haza Marcival.

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!

Maumau! Üdv itt! :) Mostmár lassan egy egész regiment vagyunk! :) Tök aranyos, hogy találkoztatok Esztóval!

Sajnálom, Esztó, hogy nem sikerült a vizsgád! De remélem, a maiakkal minden rendben lesz! Hajrá!!!

Mi van a szülőkkel, Szofi, Esztó?

Harhaj, itt már mindenki olyan okos dolgokat írt, hogy én nem is írok... :) De az tök jó, hogy van kedved megcsinálni! :) Én szeretem az ilyen izgi dolgokat!

Ági! Akkor sétáljatok egyet, aztán hátha alszik Jázmin is egyet, és te is pihenhetsz! Vagy nálatok nem így szokott lenni?

KÉPZELJÉTEK!!! Tudom, kicsit buta dolog, hogy ilyen nagy számnak tartom, de ma éjjel AKKORÁT aludtam, hogy csak na! :) TÖbb napja csak 2-3 órát sikerült összehozni a sok agyjáratás és félelem közepette, de mostanra teljesen lenyugodtam, és kb éjféltől fél 10ig aludtam! Ok, pisilni felkeltem, de vissza is aludtam rögtön. :)

Emese! Boldog szülinapot kívánok én is Isten áldásával!

Erika! Engem is érdekel, hogy hogyan van a terhesgondozás-szülés Hollandiában! Mesélsz erről?
Amúgy ilyen vonalzót, mint a miénk, úgy tudsz készíteni, ha rákattintasz vmelyikőnkére, megcsinálod, amilyet szeretnél, és az url-jét bemásolod a profilodban az aláírásodhoz! Ha nem stimmel vmi, csak kérdezz!

Na, nem tudom, mit akartam még írni...
Vendég
 


......................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.19 08:13-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


Mauma
Itt szerintem már elég sokan vagyunk azok akik nem tudnak háton aludni, de nem is célszerű, mert kevesebb oxigén jut a babához(Remélem nem írtam hülyeséget! :shock: Valaki erősítsen meg, már nem forog az agyam. :? )

Kép
Kép
incike
 
 


Jaj, igen, Petrus!! De jó, hogy hazamehettek!!! Akkor sokat fejlődtek a manók! :) Biztos csudajó velük foglalkozni! Milyen szép! Apa meg nagyon serény nálatok még mindig! :)

Vanni! Az is milyen jó, hogy benneteket is elengednek a hétvégén! Nagyon örülök!

Majd írjatok, mikor tudtok, meg rakjatok képeket!!!

Ez a kórházban-maradósdi: ha az ember szerdán szül, császárral, akkor elvileg, ha de. szül, szombaton, ha du., akkor vasárnap elengedik. Legalábbis a mi kórházunkban így van. Hétvégén is hazaengednek, ha minden rendben. Én is szombaton jöttem haza.

Emese! Nagyon örülök, hogy sikerült a dokival egyezkedni! Sztem kedden akkor egyszerre voltunk a kórházban! De nem láttalak, én a szülőszobán voltam, gondolom, te a 8.-on...
Novygirl, Emese! De jó lenne, ha ilyenkor tudnánk, hogy ki mikor jár arrafele, én pl. viszonylag sűrűn ott leszek, szóval jó esélyünk van, lányok, találkozni! Ha tudjátok pontosan, mikor mentek, írjátok meg, ha van kedvetek összefutni...
Vendég
 


Szia Maumau!

Én 21 évesen szültem az elsőt (na, pontosítok: 2,5 hónappal a 22.szülinapom előtt), most fogom 33 -vagy épp 34- évesen a 4. gyerkőcöt. Így visszagondolva, ezerszer jobb volt korán szülni!!! (1997, 1998 és 2001-ben szültem az első 3-at.) Szinte meg sem éreztem a terhességeket! Most meg mindig csak nyögök. Ja, és ez meg idegesít, mert u.azt vártam, mint az előző 3 terhességnél. Szóval szerintem sokkal jobb korán szülni -ha va rá lehetőség... :)

Nekünk már van egy Boglárkánk, és naaagyon gondolkozunk az általad is írt néven... ja, és nálunk sem egyértelmű, hogy fiú vagy lány. Pill.lag 2:1 az állás a lányka javára... :)

Kép
szkitty
 
 


A szőrtelenítéshez:
Én megkérem apát, hogy ügyködje le rólam a bundát. Marcinál is lelkes volt, remélem most is az lesz csak majd valahogy kárpótolnom kell szegényt, mert reakció nélkűl nem fogja kibírni. :oops:

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!

Üdv. az újaknak, tényleg rendesen szaporodik a létszám így a végére :lol:

Ildinek nagyon nagy gratula Lara babához!!!

Petrus,
de jó, hogy mehettek már pénteken haza. Izgi lesz két csöppséggel egyszerre :)

Pingi,
az infúzió nekem is csodát tett, annyival jobban lettem tőle, hogy az hihetetlen. Káliumpótlást is kaptam mert egy kissé lezúgott a szintje annak is. Azt hittem, hogy sosem lesz vége, de szerencsére teljesen rendeződött. Ma beszéltem a dokival, a széklettenyésztés is negatív lett, így rejtély, hogy mi okozta a tüneteket. Valószínűleg egy gyors lefolyású vírust sikerült összeszednem :?

Ma is voltam ctg-n és ma már produkált a méhem elég szép keményedéseket. Kezdünk edzeni a szülésre. Ultrahang csak hétfőn lesz, remélem, hogy ismét fejvégű fekvést produkál a csöppségem. A szülésznő szerint elég lent volt ma a szívhang, így elképzelhető, hogy visszafordult. A streptococust is hétfőn veszik le.

Most néztem, hogy utolsó lettem a tábliban...

KépKép
novygirl
 
 


Sziasztok!

Ha már ekkora hatása volt a zugolvasók "elleni" felszólalásnak, akkor visszajelentkezem én is... :) Anno még alithia néven nyomultam, de ez a gyakrabban használt nevem, az A. csak átmenet volt. Szóval, ha nem gáz, akkor jönnék megint.

És akkor egy bemutatkozás újból: Bp-en lakunk, van egy másfél éves kisfiúnk, Jakab, én meg 29 vagyok. Még. Május 9-re vagyok kiírva, a Szent Jánosban fogok szülni. Ifjabbik kiskoma Simon lesz.
Azt hiszem igen szerencsés géneket örököltem, mert nagyon szeretek terhes lenni, még ilyenkor a végén is. Persze kisebb-nagyobb kellemetlenségek vannak (kinek nem), de mivel ezek úgyis elmúlnak, hát nem is lényegesek.
A szülést pedig határozottan nagyon várom. Egyre több részlet jön elő J születéséből is, és egyre inkább úgy érzem, hogy fog ez menni másodszor is. Elsőre nagyon jó volt - persze voltak kemény részek, de összességében tökéletes és meghatározó élmény.

És szeretnék gratulálni az eddigi anyukáknak és babáiknak!
kalloni
 
 


Nálunk Anegila Goli(nem tudom leírni :oops: ) nem játszik, ha le kell hajolnom megszülök. :shock: Tegnap is folyton keményedtem és görcsöltem pedig semmit nem csináltam csak filmet néztem(mese).

Kép
Kép
incike
 
 


Maumau
A rosszuléteidhez annyit szeretnék még szólni, hogy nem biztos az , hogy a következő terhességnél is rosszul leszel. Nekem Marcinál semmi rosszullétem nem volt, ezt a terhességet meg majdnem a feléig végig rókáztam és itt nem napi 1 v. 2 rókáról beszélek.

Kép
Kép
incike
 
 


......................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.19 08:12-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


......................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.19 08:11-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


Maumau
Amennyiben mostanában kezdődött ez a problémád az oldalfekvéssel akkor csak azt tudom mondani, hogy szokj hozzá , mert innentől kezdődnek a rövidebb éjjszakák. Jön még hozzá a pisi járat is. :lol:

Azért annyira ne legyen messze, mert a túl nagy korkülömbség sem jó. Nálunk 3+1/2 év külömbség lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.04.22 11:12-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Nekünk Lilink lesz. :) De sikerült meggyőznöm a férjem, hogy hivatalosan Lilia legyen. :D :D :D

Háton alvás tényleg nem jó, a méh súlya nyomhatja az oxigént szállító főeret. A bal oldal sem a legtutibb, mivel az is egy fontos eret nyomhat. Így marad a jobb oldal.....és a zsibbadás reggel :?

Kalloni!
Én azt hiszem emlékszem a másik nevedre! :)
Miért tűntél el? Hogy vagytok?

Kép
mozza
 
 


Dori,

én legközelebb jövő hét szerdán megyek, csak még nem tudom, hogy mikorra hív a szülésznő. Általában 8, fél 9-re járok. Majd megírom ha már lesz konkrét időpont, hátha sikerül összefutnunk.
És persze konzultálhatunk a jövőben is, biztosan lesz átfedés és akkor talizhatunk.

KépKép
novygirl
 
 


......................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.19 08:10-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


Maumau!
Én nagyon sokáig a hátamon aludtam,mert máshogy nem volt jó!Aztán pár hete valahogy már nem megy,azóta egyik oldalamról a másikra gördülök éjjelente....elég nehéz mutatvány,de legalább így tudok aludni az esetek többségében! :wink:

Dóri!
Örülök h neked is sikerült pihenni!És ez igenis nagy dolog!!!Főleg h mennyi minden dolgod van otthon!!!

Kalloni!
Üdv itt újra,azt hiszemén emlékszem rád... :lol: Na de mért tüntél el,ejnye-bejnye!A lényeg h újra itt!Így veled is együtt várhatjuk a babákat!!!!

Mozza!
Megmosolyogtam a kikészített ruhát!Az úgyse lesz rajtad sokáig :wink: Gondolom szülés közben vmi kényelmesebbre váltasz!
Szörtelenítés:én még magamnak csinálom,úgy vagyok vele h akármennyire is sietni kell majd befelé,mivel a kórház 10 perc,így mindenképp fürcsi,hajmosás,borotva.Ennek bele kel férnie :wink:
Málnalevél engem nem hajt meg,de mivel szedem a vasat is,így pont jó.Minden nap van széklet :wink:

Én meg picit festettem!1-2 helyen eltüntettem a koszt a falról.Csiszolás majd festék.A konyhában is van egy falrész ahol nincs csempe,viszont mellette még ott a pult...azt hiszem nem kell mondanom h egész menü volt rajta...na persze nem olyan látványos,de engem zavart...meg az előszobába is előszeretettel rugja le mindenki a cipőjét....
Aztán még a 2 szobában is kell,de az már apcimé,mert ahhoz létrára kell mászni :lol:

annus11
 
 


Mozza: nem úgy van hogy pont a jobb oldalon is nyom valami eret és a bal oldalon kell aludni? :oops:
Komolyan úgy készültem az egész terhességre, de így a végére minden tudományomat elfelejtem.....

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Mozza!
Lilia?Nem is hallottam még így ezt a nevet....ez milyen változat?
Ja meg nem holnap megyek CTGre,hanem pénteken.Mert egy csaj a barátnőjével akart menni és már nem volt akkora időpont,de pont ott voltam és felajánlottam az én időpontomat,így tudnak együtt menni.Mert utána még uhra is mennek.Csak pár nap különbséggel vannak kiírva,tök arik voltak.Szóval én majd péntek fél 8!

annus11
 
 


Ezekkel a nevekkel én még most is bajban vagyok. Párom éjjel 1-2 között eszmélt (mikor máskor), hogy neki nem is tetszik annyira a Bence, mert nagyon rövid a vezetéknévhez . Anyukám kitalálta legyen Igor , mondom ja a kis orosz maffiózó (szó sem lehet róla). Szóval most újra a Benjamin, Botond és Dominik van képben. Remélem mire kibújik meglesz a végleges neve, mert már kicsit zavar ez a névtalálgatás.

Kép
Kép
incike
 
 


Ja, hülye vagyok, a jobb oldal és a hát a nem javallott, a bal oldal a szerencsés, az alvást illetőleg! Sorry!

Annus!
Összesen 3 polóból nincs kint a pocim....szóval muszáj 1et félretennem, ha indulni kell :wink: ....a maradék 2-t 'variálom' hétköznap....ez van....mostmár nem veszek kismamicuccot. Ki kell húznom ennyivel.
Én parázom azért azon, hogy ha beindulnak a dolgok, akkor max egy 2 perces zuhira lesz időm, akkor mégsem állnék neki hajatmosni....nálam az kb. szárítással együtt másfél óra!!!!!!!! Addig simán megszülnék. :lol:

Kép
mozza
 
 


Emese

Isten éltessen!

Maumau
Üdv. közöttünk.

Délután vagy este tudok olvasni, és érdemben hozzászólni.
Most csak annyit, hogy voltam a diabetológián. 32. heti terhelés.
Az éhgyomori jó, a terhelés pedig 7,8 helyett 8. Szerintem nem vészes, most mégis úgy kell diétáznom, mint a testvéremnek, akinek már az éhgyomori és 7 felett volt diétával. Holnap megyek oktatásra. Állítólag riogatni fognak, engedjem el a fülem mellett. Mindenesetre betartok mindent, ez van. Legalább többet nem hízom.

Ma délután megyek a nőgyógyászomhoz, jelentkezem. Lehet utána úszni visszük Aport.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


......................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maumau 2009.11.19 08:09-kor.

Netti
Kép
maumau
 
 


Igen, Lilia. :D Rajtam kívül senki nincs annyira odáig érte.....de nekem nagyon-nagyon tetszik így és benne van a Ladó-ban. :D
Vsz. az oviban lesz még 1-2 Lili rajta kívül....sajna, felkapott név mostanság....de Lilia tuti nem lesz! :lol:

Kép
mozza
 
 


Most, ha lányom lenne könnyebben boldogulnék, mert akkor Alexa v. Alexszandra lenne. Marci is Szandinak készült egészen a 37-38. hétig, amikor megmutatta végre, hogy mi is van a lába között. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: