Sziasztok Lányok!
Bocsi, hgy nem jöttem eddig... Sajnos most sincsenek képek, de ígérem a hétvégén mindenképpen teszek.
Szülinap egész jól sikerült. Nagyon jól nevelt gyerekem van.
Nem nyúlt a tortába.
Pedig direkt ezért sütött anyukám egy tortát csak neki, hogy a vendégekébe ne nyúlkáljon, de ő a sajátjába sem nyúlt bele. A kutya marcipánt kicsit átalakította, de miután attól tejszínes lett a keze, nyújtotta, hogy töröljem le. Kapott sok szép ajándékot, ruhát, FP-s járássegítő vizilovat. Na az a kedvence. Az oldalára fordítja, és visszalöki. Örül a nagy koppanásnak és mondja, hogy "Hoppá!" Kapott hintát is, de azt 15 percnél tovább nem élvezi.
Jó volt a nagy szülinap, de azt hiszem a következőt már csak szűk családi körben tartjuk. Délutáni alvást elbliccelte, és attól kezdve már csak 1x alszik naponta. És sajnos akkor is max. 1,5 órát. Van olyan, hogy csak 40 percet alszik naponta. Utána pedig csak nyüglődik, nem tudom elaltatni. Legjobban kézben szeret, mivel mászni és járni nem tud, így cipelni kell a fenekét, ha supermant akar játszani. Babykompunk nekünk is van, de nem hinném, hogy ez nála ártalmas, mert naponta kb. 20 percet van el benne. Ennek köszönhetően már megtörtént az első balesetünk, odacsukta mind a 4 ujját a konyhában a fiókkal. Előző nap pedig ülésből hasra akart fordulni, és beleesett a dohányzó asztalba. A nagy produkció: Hasra fordulás pelenkázás közben, és kúszás, de csakis hátra. Felállni nem akar, feltérdelni igen, de sanjos még nem sikerült.
Voltunk 1 éves mustrán a doktornéninél. 75 cm, és 11,5 kg. Azt mondta a dokinéni, hoghy társaihoz képest mozgásban le van maradva, viszont beszédben előttük jár. Már mond szavakat, és utánoz. Mama, papa, anya, apa, dédi, háp-háp, vau-vau, tik-tak, stb. Szinte mindent megért.
Nagyon sokat vagyunk kint, ezért nem jut időm szinte semmire, csak éjjel. Ti hogy csináljátok? Én éjjel takarítok, vasalok, sütök. Mert, ha alszik is egy kicsit, az alatt az idő alatt szinte semmit nem lehet csinálni. Ha ébren van, akkor igényli, hogy vele foglalkozzak, max 10 percig van el egyedül.
Naptej!
Nekünk Babe 50+-os van. Szerintem nagyon jó. Tubusos, krémes állagú. Én már kb. 1 hónapja kenem az arcát, mert nagyon fehér bőrű, és leégne. Esténként, hogy megnyugodjon a bőre, gyógyszertári testápolóval kenem.
Nagyon aranyosak a babák!
Mindenkinek boldog hófordulót, névnapot, szülinapot kívánunk.
Na azt hiszem röviden ennyi.
Igyekszem a képekkel. Sajnos nem mi fényképeztünk, ezért nem sikerültek valami jól.