Új privát üzeneted érkezett!

Mi megyünk holnap!!

Nagyon édesek a gyerekek Szilvia!

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Rakok három friss képet (kb. 10 perces). Kisfiam egyedül felállt, tök lazán nyomja, mintha mindig is tudta volna! :)

Mi is megyünk!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bence egyedül felállás 1

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Állás 2

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Állás 3

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ügyes-ügyes Bence!
Hallod Szilvi pár héten belül kergetheted Bencust,mint mi Istikénket.
Ahol Emese is látszik a képen,ott tiszta egyforma a két tesó!!

Most eszméltem fel,hogy anyóséknál maradt a babakocsink. :D
Remélem reggel még otthon lesz valaki,beugrok érte.Vagy elkérem az utcánkból a mi réginket. :shock:
De valahogy eljutunk a Jubiba!
Istike már hajtogatja hogy megy a babanetes babákkal játszani. :lol:

Jóéjt!
Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Hát mi szerintem mégsem tudunk eljutni. Autóba nézünk ülést Daninak, és párom csak délelőtt ér rá, délutános :-(.

És a napomat ma bearanyozta a munkatársnőm. Lehet hogy tud szerezni nekem egy tesóbabakocsit tök ingyen egy ismerősétől. Neki nem kell és szívesen odaadja ajándékba. Annyira jó kedvem lett és már várom, hogy itt legyen mert ebbe a szép időben szeretnék minél többet kint lenni velük a szabadban. Most ezt erkélyezéssel oldjuk meg, ha apjuk nem ér rá. Kiterítettem egy plédet Gergőt leraktam és Dani is mellé-mellé feküdt. Gergő imádja a bátyját. Olyanokat rötyög neki.

Viszont van rossz hírem is. Dédimamám beteg. Állítólag nagyon sok baja van, tüdőgyuszi, vese... stb. Idén lenne a 100-adik szülinapja. Annyira izgulok érte!

Szilvia!

Jók a képek.
Ügyes nagyon Bence, hogy már ácsingózik.

Lola!

Tök jó helyen voltatok a hétvégén. Itt mi is voltunk már. Kicsit beszari vagyok, majd összepissentettem magam a bobon, de amúgy jó dolog.

Berna!

Örülök, hogy Istike azért elvolt a mamánál. De hát mégiscsak veletek a legjobb neki, ezt tudja Ő is. Szorítok azért az ovihoz.

Menek! Jó éjszakát!

Szép időt nektek a holnapi talihoz!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: sajnálom, hogy nem tudtok eljönni, na, majd legközelebb a tesókocsival! Majd meglátod, tényleg nagy szabadság! Én azzal elgyalogoltam már többször a plázáig, kórház, naponta suli, interspar. Stb. Mondjuk itt helyben már néha csak az egyeset viszem le, mert Dóri itt már tud gyalogolni, meg motorozik! Szegény Dédid! Kérdezd meg egyszer tőle légyszíves, hogy mi a hosszú élet titka! :) Biztos nem lesz gond és megéri a születésnapját!
Nálunk is így van, a két kicsi rajong Emeséért, Bence rajong mindkettőért! Bár Emese is rajong értük! :)

Köszi a bókokat Bencével kapcsolatban, tényleg nagyon ügyes! :) Persze minden kisgyerek a saját tempójában halad, de nekem a három közül Bence volt eddig minden mozgástéren az leggyorsabb és hiába három gyerekem van, én is meg tudok lepődni! :)

Csak azért jöttem ilyen korán, hogy van e valaki még jelentkező. Az időtől mehetünk szerintem. Várjatok meg, ha késnék is. Kettővel nem egyszerű az elindulás....

Szilvi: ha olvasod, gyertek ám Ti is, majd felvidítunk!

Betti: ari Istike, hogy várja a talit!

Többiek? TALI???

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, és tényleg Bence nagyon hasonlít Emesére. Emese ilyen baba volt, csak lányban. Állítólag mindkettő rám hasonlít, Dórika meg apja. De azért, hogy igazságos legyen, Emesének, Bencének kék a szeme, mint apjuknak, viszont Dórikának a tenger kék szeme zöld lett, mint az enyém! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

Vagyok én is. Várom az ebédet. Ja azt nem is mondtam, hogy rendeljük a kaját. Így valamivel könnyebb, változatosan eszünk, akkor van "kész" mikor éhesek vagyunk. Sokszor volt, hogy a gyerekek és apa 3 szakja miatt nagyon későn ebédeltünk. Így ez kipipálva.
Már túl vagyunk egy Gergő átöltöztetésen. Úgy össszekakkantotta magát a drágám, hogy komplett csere kellett. Hát igen, tegnap reggel óta nem volt kaka, ilyenkor meg aztán jön mint.....

Köszönöm a Dédi jókívánságot. Nagyon félek, hogy valami baj történik, bár hát már szegénykém annyi idős, hogy benne van ez az eshetőség, de annyira rossz lenne megint elveszteni valakit.
Nagyon büszke vagyok rá, hogy a gyerekeknek van üknagymamájuk, ez nem mindenkinek adatik meg. Igaz nem látta még őket, sajnos már nincs is nagyon képben a családtagokat illetően, de májusban mikor a szülinapja lesz, terveztem fényképeket küldeni neki. Istenem csak 1 hónap!!!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja és úgy fest, hogy tegnap megjött a mensim is. Borzasztó, hogy most tényleg intenzív szopi mellett is már 4 hónap után megjön, Daninál azt hittem, hogy az egyszer-egyszer kihagyott szopik miatt jött meg már 10 hét után. Most direkt ezért nem engedem ki ki Gergőt a kezeim közül, hogy mindig "friss" tej legyen neki, erre tessék.
Nagyon félek tőle, mert Danival mikor javában már megvolt, mikor Gergő is fogant, már nagyon fájt a hasam, rettenetesen görcsöltem, már azon voltam, hogy elmegyek dokihoz mert ez nem normális. Aztán Gergő rendezte egy ideig a helyzetet, de eddig tartott.

Na az irományaimból azt tűnik ki, hogy rossz a kedvem, pedig dehogy is. Nagyon tetszik, hogy jó idő van és sok öröm van a gyerekekben is mostanában. (eddig is volt)

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Sajna a mai talira nem tudunk menni. :( Remélem a legközelebbiről nem maradunk le.
Jó dumcsizást Nektek, képeket csináljatok!

Nagyon jók a fotók, amiket feltettetek!!!! Ügyes kispasikat láttam. :lol:

Gabi: Sajnálom a dédit, jobbulást Neki!

Üdv, V.erika
v.erika

Sziasztok!

Lassan mi indulunk,nekünk elég messze van gyalog.
Anyósék elmentek otthonról,de szereztem babakocsit. :D
Viszek fényképezőgépet!

Gabi!
Örülök hogy kaptok tesókocsit.Tényleg alegjobb kölcsönkapni,mert elég borsos az áruk.
Pirit sajnálom.Nekem szülés után éppen elmúlt a vérzésem és már meg is jött a rendes mensim.5hét múlva.Fu de utálom.De szerintem mindenki.Bár most nem panaszkodhatom,mert mig régen fetrengtem a görcsöktől,most észre sem veszem,és percre pontosan érkezik a "bajom".

Na megyek készülődünk.
Betti és Istibaba

Kép
berna23

Tényleg csajok ott a jubinál lehet mellékhelységet találni?? :lol:
Sajnos nálam ez központi kérdés. :oops:

Kép
berna23

sziasztok!

Most csak gyors,rohanok tavaszi nagytakarítást folytatom,Viki szobája készen van:)
Nemhogy én is inkább talira mennék,nem? :roll: Bár egyedül,Viki nélkül nem tudom milyen lenne.....majd legközelebb talán.....

sziasztok,később jövök bővebben:ERika
Jó talizást mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

cseriviola

Szilvi, Betti,Szilvianyu!
Jó volt a délelőtt nagyon!
A picasamba tettem fel képeket, most ez volt a leggyorsabb, rohanok fodrászhoz...

lola77

Sziasztok!

Nagyon jól éreztük magunkat mi is Istikével.Köszönjük csajok ezt a szuper délelőttöt.
Isti persze nem aludt el hazafelé,féluton hazáig cipelhettem.Tiszta izomláz vagyok. :lol:

Lola!
Nagyon jók a képek!
Pedig leakartalak beszélni a hajvágásról! :D

Emeseanyu!
Láttuk Emesédet!

rakok én is pár képet.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Hát... Bence se sokat aludt. Kb. húsz perc. Hiába, az ágyikójában szeret a legjobban aludni. Itthon aludt, de fél órát, mert közben meg újra éhes lett! :( Hát Lola, ez a tejpép sem a kedvence. Hígra csináltam, megette, azért szerintem úgy 150-180 grammot megevett, de nem imádta. Hülyéskedni kellett közben, hogy megegye. De megtartom, ha egy héten kétszer beszenvedjük, már annak örülök.
Dórika viszont aludt egy jót itthon, két órát. Addig leckéztünk.

Mi is nagyon jól éreztük magunkat, de jól elfáradtam!

Lola: szerintem se vágasd le a hajad, én mondtam is, szerintem így jobban áll Neked!

Hol láttátok Betti Emesét? A játszótéren, hazafelé?

Istid, még bírja? Nem kókadozik?

Lola: jók a képek, bár rólam... hagyjuk! :)

Na megyek, Bence nyűglödik. Napok óta sírósabb. Ha megáll a babakocsi, sír, nehezebben alszik el, meg alapból is sírósabb! :( Remélem, csak a foga készül kijönni...

Sziasztok

Jók legyetek

Szilvia

UI: Gabi és honnan rendeltek kaját? Finom?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bence álmosan Kép Noé alszik

Kép
berna23

Kép Dórika a homokóban Kép Kép ketten hintázunk!

Kép
berna23

Kép Kép Áron bébi hintázik Kép Jóétvágyat Dóra!

Kép
berna23

Kép Tökmagok egyrakáson Kép

Kép
berna23

Kép Bence ne csikizd a hátam! Kép Áron és Szilvia

Kép
berna23

Igen a játszón láttuk Emesét.

Kép
berna23

Sziasztok!

Valóban régen jelentkeztem :) , de olvasom a fórumot mindig. Sajna, csak ennyi időm van általában.

Megvolt Bendi 3. szülinapja. Kapott tőlünk egy Wall-e figurát, 50db minilabdát, egy Thomasos labdát, fürdőjátékot. Nagypapáéktól pedig egy hatalmas dömpert :) Anyu megígérte, hogy ők vesznek tortát. Persze nem vettek. Úgyhogy én rögtönöztem egy csokitortát, abból, amit találtam itthon. De tök fini lett. Sajna, nem egy díszes torta volt, de nem is ez a lényeg. Erre apósék is hoztak tortát. Nem szóltak róla, hogy ők is vettek.

Kicsit sűrűek a napjaim, mióta Bendi itthon van. De lassan beáll a napirendünk. Újdonság, hogy Bendi nem kap már pelust. Sokszor volt régebben is pelus nélkül, és szólt, hogy kell pelenka, ha pisilnie-kakilnia kellett. Szóval már tudta szabályozni. Mivel az oviba teljesen szobatisztának kell lennie, ezért elvettük a pelust.
Hogy ösztönözzük, kapott Thomasos alsónacit :wink: . Egy-két balesetünk volt, főleg az első napokban. Most már eljutottunk oda, hogy szól. És már a kaki is a wc-be ment :D . Nagyon büszke vagyok rá.

Ma beirattam oviba, ide kertvárosba (a Bányász műv-háznál). Szinte csak át kell mennünk az úton.

Voltunk tanácsadáson a Matyival féléves, Bendivel 3 éves kontrollon.
Milyen sokat számít a genetika. Bendi 12,15 kg és 90 cm. Kis csöpp. De a magasságához jó a súlya. Szóval Berna nyugalom, Isti sem vékony.
Matyi viszont 67cm és 8560g! Kis vasgyúró. Pontosabban mondva, már kis hájas. Teszek fel majd képet, hogy milyen redői vannak.
Hát igen, más apuka.

Mati két hete már kap gyümit-főzit is ebédre. Vacsira pedig jóéjt tejpépet. Mindent befal. Egész üveg kaját képes megenni :).

Lola
Nem tudom, hogy levágattad-e a hajad? De nekem is tetszett a mostani. A babakocsit nagyon sajnálom. Egyszerűen már nem tudok erre mit mondani.

Megyek, mert aludnom is kellene.

Anikó

Ui.: E-on nekünk 83e. No comment.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Nagyon jók ezek a babatalis képek majd a következőre mi is elprobálunk menni.
Most hogy láttom hogy a prücskök lent vannak a pléden én is lerakom majd a Lizát mert én mindig féltem hogy felfázik :roll:
Tök jólérezhettétek magatokat meg a gyerköcök is.

Lola

Jó ez a nyári bob!!!
Nagyon gonosz világ van nálunk is fent van a lakásban a babakocsi bár nekünk nincs tárolonk sajnos, megint ami " mozditható nincs lebetonozva" dolog nagyon dühitö REmélem koporsószegre költi!!!!
Ennyire szeemét hogy lehet valaki hogy elviszi teleholmival!!!!!!!!!!!na bocsi hogy újbol emlékeztetlek rá de csak most volt időm írni.

Emesedórabenceanyu

Nagyon ügyi kisBence hogy már felállt Jók a kilátóturás képek Emese kész Nő!!! Apának meg kb annyi haja van mint mi apánknak :)

Cirmike!

Tök jó a búváros kép!

Gabrielldaniel

Ügyes vagy hogy ugyanolyan ünnepi szerkóba öltözteted a fiúkat nagyon édik! Így könyebb lesz tesókocsival!

cseriviola

Viki nagyon aranyosan babázik a nyuszival!

Eagleszem

Nagyon megható a videó!

Zsanka

Gratulálok mégegyszer nagyon szép hajasbaba!

Szilvia1981

Nem irigyelek!

Berna!
Isti kis vagány! hát legfeljebb tanul a nagyoktól az oviban.

Akinek most nem írtam légyszi ne sértődjön meg!

Mi jól vagyunk popsi piroságot leszámitva eddig nem tudott kakkantani aztán ma egész nap.
húsvét elött pénteken mentünk anyosomékhoz hajdúsámsonba debrecen melett van, és vasárnap jöttünk haza. Liza egy darabig bírta bpestet átaludta aztán szegénynek egyszál badyban is melege volt 3szor öltöztettem át 6 óra alatt értünk le és 4szer áltunk meg. Most látta elöször a mama meg a dédi ö most 99 éves. Este sírás aztán köztünk aludt egy hihetetlenül kényelmetlen ágyon. Hazafele hasonlóan birta az utat aztán még pesten unokatesóinál megáltunk 4 éves a Réka babázott de azért féltékeny volt hogy nem körülötte forog a világ.
Kb röviden tömören.

Jó éjt mindenkinek
Sziasztok!
Timi

Kép
xytimi

Kép Én és Matyi Tatán
Kép Bendi hatalmas dömpere :)
Kép :)
Kép Az én nagyfiam
Kép Matyi és a hájredők
Kép hármasban

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Timi: örülünk, hogy írtál. Szegény Liza (utazás). Igen, én is volt, hogy egy szál ujjatlan bodyban, pelusban utazott tavaly Dóra (mikor egy napot Balcsiztunk).

Nyugodtan tedd le a fűbe, pokrócra (ne betonra). De mindig nézd át a kullancsokat, mert akár játszótéren is lehetnek!
Igen, apánk hajatlan! :)

Anikó: nagyon csinik vagytok a tatai képen, Matyi hájacskái ismerősek, de zabálnivaló! :) Bendi igazi férfi, nagyon szupi a scooby-s nadrágja. És hogy hogy nem vitt anyud tortát, ha megbeszéltétek?
Akkor most mégsem engedték meg, hogy maradjon még júniusig Bendi böliben? Hát nem egyszerű így most... átérzem. Nekem júniustól Emese is csatlakozik a csapathoz.... A két pici sem egyszerű, de imádom őket!!!! :)

Rakok két képet, így várt ma kistöki.... édes pofám! Lányok az ilyen dolgokat 9-10 hónaposan csinálták, úgyhogy Szilvi, ne aggódj, nem lusti Áron, csak másképp van kódolva! :)

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bencém áll a kiságyban (egyedül állt fel!)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Ez is az

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Matyi tiszta apukája!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Azért jöttem még vissza, mert gratulálni akartam Bendinek a pelenkanélküliséghez! Ügyes!!! Tudom, milyen nagy dolog ez, mi is úgy vártuk már Emesét. Annyira kényes téma, csináld, hogy szokja, de közben vigyázni, nehogy túlerőltesd neki! Ááááá... a lényeg, hogy Bendinek megy, szeptemberre tuti nem lesz gond. Különben Emese mikor kezdte az ovit, pár hónapig még éjjelre kellett ráadnom pelust, bugyisat vettünk, nem akarta felvenni, de azt mondtuk, hogy ez a "téli bugyi".

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Ma voltunk Tanácsadáson. 6540 gramm Gergő. Megkapta a kötelező 4 hós oltást. Prevenarból majd már csak 15 v. 18 hósan kap egy emlékeztetőt. Nagyon sírt szegénykém, és kicsit nyűgölődik is. Délután második felében már sírósabb volt.
Dani alszik fél 5 óta. Hogy lesz így este alvás!??

Anikó!(Eagleszem)

Már kérdeztem egyszer, hogy a párod nem a Közgázba járt!???
Nagyon édesek a gyerekek! Gratula Bendinek a szobatisztasághoz!

Szilvia! EDB anyu

Gastroyal-tól rendeljük ill. a héten Joker Food-os kaját eszünk. Ezt is ők szállítják, és szerintem olyan jó is.
Bár Zolival épp ma beszéltük, hogy jöv. hétre már nem fizetünk elő, mert neki eddig nem jött be, szinte én ettem meg az ő kajáit is. Hát igen!!! Nehéz az ő "kedvében" járni, elég válogatós.
Úgyhogy jöv. héttől megint főzhetek én.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

Csak gyorsan annyi, hogy nemigen tudok jönni, mert megállt a sz.gépem, mint a szög, be se bootol.
Ősszel lett összerakva új részekből. De jó! :roll:
A tv-nken meg állandóan elmegy a kép. Van hogy 5 percenként. Ilyenkor ki-be kell kapcsolni... :roll:

Jól vagyunk egyébként.
Mennek a programok ezerrel. Alig érünk rá.
Hétvégén férjemnek szülinapja lesz. Elmegyünk itthonról a gyerekek nélkül Gyöngyössolymosra a motoros barátokkal. Szerintem jó kis murit csapunk, grillezéssel, borozással. :lol:

Nem tudom mikor lesz gépem, majd vmikor jövök...
Jók legyetek, írjatok sokat!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Gabrielldaniel!

Bocsika. Igen, közgázos volt :)

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Szuperek a képek!!!!!!!!!!!!!!
Ügyesendek sorban a gyerkőcök,mindenkinek gratuláció !!!!!!!!!!!!!!!!

Lrita
Attinak nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jól vagytok?

Puszi mindenkinek:Erika

cseriviola

sziasztok mindenki!
Mi asszem eléggé eltűntünk mostanában de tényleg nem tudtam idejönni a géphez. Reggel kelünk elvégezzük a teendőket (kaja, gatyaganézás, játszás, dumálgatás) aztán 9,30-környékén már kint vagyunk az udvaron és van hogy csak 7-kor jövünk be. (persze leszámítva eközben is az evéseket, és a ganézást mert ezeket bent intézzük) Szóval ritkán vagyok még csak a közelében is a gépnek. Ha meg ide esek akkor megnézem a leveleim és már lépek is innen. Mindenkitől bocsi!!!!!
Próbálok képekkel nem lemaradni:
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
Kép
newcdina

Kép

Kép párommal tavalyelőtti balcsiskodás

Kép Ádi a bébihordiban bár ez a kép nem új, már 1-1,5 hónapja volt

Egyelőre ennyi

A szövegeket nem, de a képeket végignéztem és mindenkinek gratulálok a gyerkőcökhöz mert nagyon nagyon szépek és ügyesek!!!!!!!
sziasztok
(lassan előbújik a napocska úgyh megyünk is le)

Kép
Kép
newcdina

Sziasztok!

Edina: örülünk annak is, ha csak ritkán jössz, persze, ha sűrűbben jönnél, még jobban! :) Nagyon aranyos Ádám, amin felfelé néz és nevet, zabálnivaló! És hogy telik az anyaság? Megy minden? Ma végül is lementetek? Elég szeles az idő.... Legalább Te jössz.... Nagyon sok régi író elmaradt innen! :(

Velünk minden ok. Mindjárt indulunk Emeséért. Délelőtt tudtam vasalni, eljátszottak ketten a járókában! Édes szíveim! Bence még alszik, szegényt mindjárt keltem. Ma végre megette a zöldséget (borsó, karfiol, csirkemell). Egy hónapja csak gyümis főziket evett, mióta beteg volt egy hónapja, a gyomra miatt nem akarta ezeket megenni. De ma megint megpróbáltam és megette!!! És fő öröm, hogy saját főzésűt. Érdekes, jobban is lakott vele. Már alszik két órája. Ha csak üvegest eszik, még ha kétszer is egy nap, akkor is rövidebbeket alszik. Azért a saját kaja laktatóbb....

Dóri rajzolgat épp, mindjárt öltöztetem. Ő meg nagyon ügyesen lépcsőzik felfelé egyedül, egyedül eszik, az előbb csöngött a vezetékes, iderohant és levette a kagylót és a füléhez tettem! Azt hittem, megzabizom. Mondtam neki, hogy most már akkor jó lenne, ha beszélne, mert ha nem szól bele a telefonba, akkor leteszik a túloldalon! :)

Na megyek, készülődünk ezerrel!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

De jó hogy ennyi képeket tettetek fel.
A gyerekek egytől-egyig csudaszépek!

Edina!
Ádi hatalmasat nőtt,és még mindig gyönyörű.Gyere azért sűrűbben.

Anikó!
Gratula Bendinek a kisgatyához!OLyan édesek benne.
Matyi tiszta apuka,nagyon édes a hurkái.

Tegnap az épitkezési papírokkal futottunk gyerekestől mindenfele.
Istenem olyan unottpofával és lekezelően bánnak az emberrel.
Ha így folytatódik az ügy akkor viszlátot inthetünk a félszocpolunknak. :cry:
Ma tanácsadásra mentem Istivel,hogy beadassam a kulancselleni szurit neki.Tök szél volt igy mondta hogy fázik,visszafutottam takaróért neki,erre a lépcsőn megbotlottam nekiestem a házfalnak ami csontig lenyúzta a bőröm három ujjamon.Véztett nagyon.nagynehezen letapaszoztam vagy 6 darabbal,és elindultunk.Persze a tanácsadás továbbképzés miatt elmaradt.

Betti

Kép
berna23

Ja és mégegy "kis" baki részemről.

Tegnap rendezgettem a papírokat a fiókban,és basszus egy csomó számlát találtam. :oops:
A röhej hogy nem is emlékszem hogy mikor jöttek,valszeg bedugtam őket a fiókba,sajna rossz szokásom hogy nem szeretem ha elől vannak újságok,csekkek a konyhában.(bezzeg a szekrényekben káosz uralkodik,csak legyen meg a látszat hogy rend van :lol: ,fuu párom ugy kiakadt)
Én meg csodálkozom hogy lekorlátozzák netet,meg ilyenek.

Kép
berna23

Cirmike!
Akkor elfogadnánk a babakocsit.
Csatlakoztatható rá babyhordozó?
Jó utat hétvégére.Férjednek Boldog szülinapot!

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Jaj Betti!! Vigyázz magadra! Persze tudom véletlen volt. 1 hónapja én pedig a konyhaszekrény (vitrines, üvege) üvegjének a szélén húztam végig a hüvelykujjam. Nagyon vérzett napokig, már azt hittem elvérzek, de begyógyult nagy nehezen.
Mióta itthon vagyok, én is ilyen "dugogatós, elfelejtős vagyok". De hó elején, mikor megjönnek a fizuk mindig végiggondolom mi az amiért fizetni kell, csekk van hozzá (lásd. telefon, áram, súlyadó autóra...stb) és már össze is áll. Persze van, hogy még keresgetnem kell :-( hozzá.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Az előbb találtam ezt. Ha nem gond bemásolom.

Anikó

"Akik 1982 előtt születtek, azok valódi hősök, olyasféle igazi hollywoodi
mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg!

Gondolj csak bele, 1982 előtt születettek, azaz MI, kész csoda, hogy
életben maradtunk. Nekünk még nem volt gyerekülésünk az autóban,
sőt még biztonsági öv se nagyon, viszont bizton tudhattuk, hogy a
gyerekágyak festékében akadt bőven ólom. A gyógyszeres és
vegyszeres üvegek könnyedén nyithatóak voltak, nem volt semmi
furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókok és ajtók sem voltak
felszerelve biztonsági nyitóval, és mikor bicajozni mentünk, nemhogy
könyökvédőnk és sisakunk nem volt, de még rendes biciklink sem. Azért
az nem volt semmi.

Mi még csapból ittuk a vizet, és azt se tudtuk, mit jelent pontosan az
ásványvíz. Én speciel sokáig kevertem a szódavízzel. Azt hittem az
ugyanaz. Szúr-szúr. Semmi különbség a kettő között, miért pazaroljak
hát rá külön szót.
Mi nem nagyon unatkoztunk, ha tehettük kimentünk játszani. Igen, ki.
Egész nap kint voltunk, a szüleink, pedig csak sejtették, hogy élünk és
megvagyunk, hiszen még Matáv telefon se nagyon volt, nemhogy
mobil. Pláne nekünk! Nyáron a derékig érő fűben és közeli kiserdőkben
játszottunk, mégsem lettünk kiütésesek és nem tört ránk allergiás
roham. Nem tudtuk mi az a pollen, és a parlagfűről azt hittük, hogy a
sárkányfű egyenes ági rokona. Ha elestünk, megsérültünk, eltört
valamelyik végtagunk, vagy csak szimplán betört a fejünk, senkit nem
pereltek be ezért. Egyszerűen mi voltunk a hibásak.

Sőt! Ha az erősebb elgyepálta unalmában a kisebbet és gyengébbet,
az is rendben volt. Ez így működött, és a szüleink nem nagyon szóltak
bele ebbe sem.
(- Kisfiam, bemegyek az iskolába, az nem lehet, hogy téged mindenki
Rambónak csúfol / - Hagyd csak anya, ez az én háborúm!)

Étkezési szokásaink Schobert Norbi mércéjével mérve nap mint nap
tartalmazták a halálos dózis többszörösét, de még egy McDonalds-on
edződött átlagos amerikai elhízott kisgyerek is helyből nyomna egy
hátraszaltót attól, amit mi leküldtünk kaja címszóval. Gondoljunk a
zsíros kenyérre, a kolbászra, a disznósajtra (ki tudja mit tettek bele),
az iskolai menzára (ki tudja mit NEM tettek bele) és mégis itt vagyunk.

A kakaóban nem volt A, B, C, D és E vitamin, viszont "bedeko"-nak
hívták és már ez is elég volt a boldogságunkhoz. Szobi szörpöt ittunk,
ami hírből sem ismerte az édesítőszert, viszont tömény cukorból
készült. A limonádét még magunknak kevertük és mosatlanul ettük a
fáról a gyakran éretlen gyümölcsöt, a WC pereme alatt, pedig a
baktériumok ezreinek a kolóniái telepedtek meg a még háborítatlan
nyugalomban, a preDomestos korban.
Volt néhány barát, aki már ismert olyat, akinek videója volt, vagy
esetleg spectruma (az egyfajta számítógép volt), de szó sem volt
Playstationról, Nintendóról, X-Boxról, Videójátékról, 64 tévécstornáról,
műholdról és kábeltévéről, filmekről, DVD-röl, Surround Soundról,
Internetről, Fitness-Club kártyáról vagy mobiltelefonról.

Viszont voltak barátaink! Olyanok, akikkel találkoztunk kint az utcán, a
focipályán vagy a pinpong asztaloknál, vagy ha mégse, akkor
egyszerűen becsengettünk hozzájuk és beengedtek. Nem kellet
megkérdezni a szülőket. Sem a miénket, sem az övéket! Nem vittek és
nem hoztak a szülök autóval... Mégis itt vagyunk.

Nyakunkban lógott a lakáskulcs, mikor játszani mentünk, és nem ritkán
fadarabokkal, botokkal harcoltunk, labdával dobáltuk egymást, mégis
itt vagyunk. Nem ütöttük ki egymás szemét, a többi seb pedig
begyógyult. Focizni is csak az állhatott be, aki tudott. Akkor még volt
egy íratlan szabály, amit ma nehezen értünk már meg mi is: azt csináld,
amihez értesz. Aki pedig nem értett a focihoz, pláne nem tudta
rendesen kirúgni az ellenfél bokáját, az csak csalódottan nézhette a
játékot a rácson túlról, vagy odébb állhatott, és más játékot, más
játszótársakat kereshetett magának.
A szerelmet nem brazil sorozatokból tanultuk, csak egyszerűen
megéltük. Boldogan szaladtunk végig az utcán az első csók után, úgy,
mintha már sohasem akarnánk megállni. Ha egy tanár nyakon vágott,
nem szúrtuk le egy késsel és nem pereltük be, és nem sírtunk otthon a
szülőknek.
Sőt! Ha lehetett, el se mondtuk. Ismertük a törvényt, és ha vétkeztünk,
szüleink nem álltak mellénk.
Megtanítottak úgy élni, hogy tudjuk, mit jelent a kötelesség, a
bűntudat, a jóérzés, a felelősség.
Ismertük ezeknek a szavaknak a mélységét.

Ezek voltunk mi. Hősei egy letűnt kornak, amelyen a mostani fiatalok
értetlenül mosolyognak. "

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anikó: ez nagyon jó pofa! Ismertem, régebben már olvastam!

Betti: na, mi hír van a párod beadványával kapcsolatban? Sikerül??

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Anikó!
Boldog féléves Szülinapot MatyinaK!!
Páromnak felolvastam (ő 81-es).Tök jót nosztalgiázott. :D

Kép
berna23

Emeseanyu!
Még semmi,ma mondjuk nem is volt dolgozni(ügyeket intéztünk).
Remélem holnap megtudunk valamit.

Kép
berna23

Sziasztok!
Na levágattam ma a hajam (kedden nem mert megműtötték a fodrász ujját). Jó rövidre lekapta a csaj, kábé 25 perc alatt szárítással együtt... Majd megnő. Már kevesebb hajjal találkozok a lakásban. Asszimetrikusra vágattam, úgy néztem ez lesz mostanában a trendi... :wink:

Anikó!
Ügyes Bendid tényleg pelenkaügyben, elhiszem hogy büszke vagy rá. Matyid pedig hatalmas, tényleg nagyon apukája, hogy a többieket ismételjem.
Én is ismertem, nagyon jó, és sokszor eszembe jut a gyerekneveléssel kapcsolatban!

Edina!
Nem tudom eldönteni Ádid melyiktekre hasonlít, inkább vegyes nagyon, úgy látom. De nagyon nagy lett ő is, igazi pasis fizsimiskával... jóképűűűűű.

Betti!
Azta, az nagyon szar mikor ilyen házoldal nyúzza le az ember bőrét... sokáig gyógyul majd. Nekem van egy jó hámosító kenőcsöm, ilyesmikre azt szoktam kenni (Oriflames) de van gyógyszertárban is ilyesmire gyerekeknek való...
Nagyon drukkolok hogy sikerüljön a félszocpolotok!

Szilvianyu!
Amit vettem kecskeméti 8 hós kaja (sonkás zöldség) azt ette ma Noé, tényleg elég darabos, de képzeldd tök ette, semmi bokákolás, öklendezés! És rágómozdulatokat csinált, mintha tudná rágni... tök mókás volt!
Banános tejpép: jó nem akartam "elvenni" Bencétől (nem venném a lelkemre, ha lefogyna! :D ) csak megeszi, tegyél hozzá esetleg neki banánpürét.
Volt a héten a védőnő és a tojássárgát már ehetik állítólag. Meg azt mondta, 9 hós után durum tésztát is adhatok neki. Tojássárgát megpróbálom egyik nap spenóthoz. Ja vettem rizslisztet, potom 450 Ft-ért... még jó, hogy sokáig elég lesz!

Na tegyek fel képet a frizkómról, kíváncsiak vagytok?

lola77

Sziasztok!

Lola!
Persze, tegyél fel képet! Én is sokszor változtattam frizkót. Voltam már szőke rövid hajú is. Pl. esküvőmön. Majd teszek olyan képet:)

Az utóbbi pár napban nem bírok Bendivel. Szabályszerű hisztirohamokat rendez. De nem ám pár perceset. Az előbb is majd felrobbantam. Figyeljetek! Körberágta a konyhai papírtörlőt. Az egész tekercs tetejét. Mondtam neki, hogy majd bedugul a s***e lyuka.

Köszönöm a Matyi féléves köszöntését.

Berna
Én Bendi születése előtt fél órával zúztam szét hasonlóan az ujjaimat szekrényajtóval.

Mi is szerettük volna a félszocpolt házbővítésre. De ahhoz, hogy megkapjuk, egy éve bejelentve itt kellene laknunk. A szocpolt júli 1-től törlik el. Mi pont júli közepén lennénk itt egy éve :( . Pedig mindenképpen be kell építeni a tetőteret. Bendi szobája egy icipici félszoba, és a konyha csak főzőfülke.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Kép rövid hajjal

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: