Új privát üzeneted érkezett!

Mági, sajnálom, de reméljük teljesen oké lesz Beni!! Mi máj.15-én megyünk kardiológiára zörej miatt Nolival.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Hát ahogy olvaslak titeket,kétségbe is estem.Mindenki írja h forog a gyereke,nálunk Oli eddig csak egyszer fordult oldalra és azóta sem. :( :( Kezdjek aggódni????????????

Orsi:Nagyon nagyon Boldog Szülinapot Neked!!!!

solya051020
Káld

Én is dobok képeket(nem annyira frissek...)

Kép

Kép

Kép

solya051020
Káld

Enikő:
Annának ritmuszavart hallottak, csak nála már magzati életben. Neki abberáns ínhúrt diagnosztizáltak, ez gyakorlatilag csak annyit tesz, hogy a sok ínhúr közül, amik párhuzamosan futnak, neki 2 db merőlegesen "nőtt" .Semmi probléma nincs vele, csak ettől lehetett hallani a melléütést.

Elefántot a Brendonban vettük, mindkét gyerek imádja :) Le volt árazva :wink:

Solya:
jelentem mi sem forgunk még..

Zöldi:
Hévhez.. hát..izé.. Nem igazán sajnos... :? Hévtól jó fél órás séta... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági!
Drukkolok Nektek, hogy Bence rendbejöjjön! :wink: :wink: ++++

Solya!
Még Vinzent se forog.Kétszer fordult át hasról hátra, de azóta se!!! :roll: :roll: Bár Vinzent két héttel idösebb ,mint Olivér.

Lányok!! Alma, és egyéb gyümölcspürékböl mennyi lehet adni ilyen korban???? Ugye kb egy hete adok manónak almapépet és hát nagyon szereti,egyre többet akar. Nem akarok még szopit helyettesíteni vele, csak nasinak , és kis ismerkedésnek szántam. Most kb 3 evökanálnyit, kb 50gr-ot simán megeszik és ha elfogy sokszor üvölt!!! :roll: :shock:
susy75

susy:
ha egy hete adod, akkor szerintem meg lehet próbálni ,hogy annyit egyen belőle, amennyit szeretne.

Kép
Kép
Kép
mágnes

magnes. remelem minden renben lesz Benivel a legkozelebbi vizsgalaton. a lila elefant nekem is tetszik.

KépKép
KépKép
mush589

Kincso se forog meg.

Zoldi. hol vetted azt a parnat, ami a masodik kepen van? en is akarok! :lol: nagyn tuti a napszemuveges kep!

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi! Hanna tündéri!

Zsebi! Köszi szépen!

Orsimorsi! Boldog Szülinapot!
Nagyon édes Réka! Ugyan ilyen bodynk van nekünk is!

Solya! De édesek vagytok!

Mágnes! Tudod a nevét az elefántnak? Vagy tudnál róla közelebbi képet feltenni?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

feladtam a csomagot, gondolom penteken vagy hetfon meg is kapja anyum, de majd szolok. erintetteknek ment a szamlaszam priviben.
na ennyi volt, hiv a hercegno. ma nem tud meglenni nelkulem.

KépKép
KépKép
mush589

Orsimorsi:
Kép

mi meg ma vagyunk negy honaposak.

bkv-val mennyire lehet kozlekedni babakocsival? regi villamosra, buszra megoldhato a fel is le szallas?

KépKép
KépKép
mush589

Orsimorsi!
Isten éltessen!!!!!! :P :P :P

Zöldi!
MAgyon tüneményesek a fotók Hancsiról!! :lol: :lol:

Mági!
Jó a járóka, de mindig ennyire lent használjátok? Miért?
Köszi a választ! :wink:
susy75

Mush: Kobold dobja a csókokat a 4 hós menyasszonynak :lol: Kép

Orsi:
Kép

Susy: mi kb. 1 hete almázunk, és szopi után simán betolja délután a majdnem 1,5 deci almapürét (az nemtom, mennyi lehet grammban :oops: :roll: )

Kép

Kép
gabilany79

Enikő:
Az elefánt márkája: TOLO Próbáltam rákeresni, de egyenlőre csak a sárkány változatát látom a Brendonban, mellesleg az még cukibb, csak nem volt leárazva... :wink: Rákeresek még, hátha megtalálom.

susy:
Ennek a járókának nem állítható a magassága, így lent van. Végül is nem gond, mert meleg van nálunk, alattunk pedig lépcsőház..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Orsi:
Isten éltessen nagyon sokáig!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Enikő:
Ez az elefáni testvére, a sárkány: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Kép
Kép
Kép
mágnes

na még egy, és eldugulok: A babyoutletben a játékok között rengeteg ilyen TOLO márkájú cuki van, és le vannak árazva 2-3 ezerre!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Gabi!
Köszike! :P Ès te csak almát reszelsz vagy adsz hozzá tejcsit is? Az kb egy egész almát jelent?

Mágnes!
Èrtem, csak gondoltam nem olyan jó hajolgatni!
Nekünk is van Tolo kutyus és egy nagy Tolo teve ,amin sokminden csörög, zörög. Nagyon édi,majd egyszer lefotózom! :D Nekem is bejönnek a Tolos játékok,meg Vinzentnek is!!! :lol: :P
susy75

sziasztok.

Nehari hogy most nem olvasok vissza és reagálok dolgokra de majd kiugrok a bőrőmből.

Kaptunk egy nagyobb lakáást!!!!!! Költözni foguunk!!!!!!!

És csak két utcával odébb van és közelebb sokkal a sulihoz ovihoz ahova most járnak.
Itt volt ma a pasi egy nőcivel csak én Iza éjszakája miatt aludtam és ők meg halkan kopogtak így csak cetlit hagytak és felhívtam őket és akkor mondták. Tökre örülök iszonyatosan.
Mi most 57nm-be lakunk. 1 szoba két lukba és amibe költözni fogunk az 79nm 3 szoba és egy fél. földszintes és erkélyes. jeeeeeeeeeeeeee

szeles köcike kérdésedet én már jól. mellem is kezd okés lenni Iza szája van még pár afta.

sinaszi haláli haja van a lányodnak:)))))))

víz: én a többivel beleestem abba a hibába hogy csak teát meg gyümilevet adtam a gyerekeknek és a vizet nem is voltak hajlandóak meginni. Nahh Izánál ezt nem fogom hagyni. már issza a vizet szépen.

tali
részemről is okéé. Margitsziget????

zöldi
nem kicsi már neki az a cumi? Mert az 0-2 hósig van

Orsi
boldog szülinapot

harivera
Budapest XXI. kerület

Susy: először cici, aztán alma, abba nem teszek semmit (tejet nem is tudnék, nincs annyi :oops: :) ). Most mucsu almát adok neki (jó lédús), az elég nagy, kb. 3/4-et eszik meg belőle. Goldenből simán betolná az egészet. Úgy van, hogy egy 2 decis üvegpohár kb. 3/4-ig van pürével.

Kép

Kép
gabilany79

Estét!

Ne hari, ha nem reagálok mindenre, de car napunk volt, kivagyok teljesen. :( Ákos nagyon nyűgi volt, én sem vagyok vmi jó passzban, nem tudom, miért olyan rossz a kedvem... :(

Orsi: Nagyon boldog születésnapot! :lol:

Mush: Nálunk az arány eddig olyan 60-40 volt a tejci javára, de múlt hét óta valami nincs rendben, alig akar cicizni, minden evés kínszenvedés....Úgyhogy erősen tolódunk a csak tápi felé.... :cry:

Vera: Ez szupeeeeeeeer! :lol:

Minden bébike csodaszép!

Mágnes: Mi is a babyoutletben vettünk épp néhány hete TOLO játékokat! :lol: :lol:
Most van egy Anthony, a hangyánk és egy Moo, a tehénkénk! :lol: :P :D
bébic

hahó

hát mi nem gyümölcsözünk meg semmi csak anyatej még mindig. 6 hóig igy tervezem. utána is csak azért mert már muszáj ugye? legszivesebben huznám még utána is az allergia miatt de ugy tom már kell akkor..? na meg igy is oolyan duci mi lesz akkor ha még azt is kap? :roll:

vera: grat a lakáshoz jobb lesz igy nagy szerencsétek van és mi is használjuk még azt a kis cumit amit zöldiék regi szereti:) meg a többi cumink is 1es v milyen azaz a legkisebb.

homeo: voltam gyóccertárban homeos nőnél és echinacea 5 ch-t ajánlott reginek immunra napi 3 golyót az amit orsi irt állitolag csak akkor jó v akkor kell mikor kezdődik egy betegség. holnap amugy elviszem dokihoz tanácsadásra h nézze meg mert nem mulik a szörcsögés az orrát meg hiába szivom nem jön semmi max 1-2 kis beszáradt darabka igaz ma a jobb orrából kicsit több jött. tüsszögés is van igaz az a betegség előtt is volt ugy tom minden baba tüsszent, meg köhécsel, de védőnő szerint a nyálát nylei félre téleg olyan amugy mint mikor félrenyel.

nektek is köhécselnek ilyen félrenyelősen v aggódjak? párom szerint rekedt a hangja :roll: hát nemtom inkább elviszemú

ja és holnap de. bölcsi beiratás szolt protekció bnőm h rohanjak hiába van megbeszélve velük hónapok óta irásban be kell jelentkeznem mert lehet már igy se lesz hely mert az uj gyed rendelet miatt megrohamozták őket az anyukák :shock:

most megyek fszoba aztán fekvés. midnenkinek jóét és szoritsatok h ne legyünk betegek.

andy

Kép
andy30

Mágnes: Remélem, minden rendben lesz Bencével, szorítok nagyon!
bébic

Csajok, mi baja lehet a babának, ha nem forralt vízböl kapott tápit???? Olyan hülye vagyok azt hittem az üvegben már elkészített víz van, de késöbb esett le,mikor már Vinzent benyakalta, hogy valszeg csak sima forralatlan volt. :oops: :oops: :oops: Biztos kiöblitettem párszor a tegnapi kajcsi után és bennehagytam a vizet! :evil:
susy75

ANdy!
Vinzetn is szokott csak úgy köhögni. Nyugi, ne aggódj annyit!!!
Meg félre is szokott nyelni ,olyankor is köhög!
Mikortól akarod bölcsibe járatni?
susy75

két éves korátol mert utána nem jönnénk ki a pánzből. remélem is h nincs semmi baja!

most téleg mennem kell puszpusz

Kép
andy30

Andy: Ákos is szokott köhécselni, de semmi baja, ne aggódj, Regivel sincs semmi baj!

Susy: Szerintem semmi baja sem lesz Vinzentnek, előfordul az ilyen. Meg végül is már megitta sajna, de szerintem ne aggódj!
bébic

Bébic!
Hát remélem,hogy tényleg nem nagy gáz! Bár még az is lehet,hogy forralt volt,már magam se tudom... :oops: De szerintem nem! :cry:
susy75

Jó estét mindenkinek!

Megkaptuk a 4 hónapos oltásokat.
6430 gramm
Szegénykém nagy hős volt csak egy kis pissz volt. De egész délután nagyon nyügi volt.

Még nem lázasodott be. Reménykedem, hogy nem is fog.A múlt hónapban éjfél körül szökött fel a láza 38 fokra.Nagyon nyugtalanul aszik.

Na akkor most megpróbálok visszaolvasni.
Vendég

Mági! Köszi az infót! Jaj de cuki az a sárkány!

Vera! De jó, hogy találtatok nagyobb lakást! Már elég szűk lehetett a másik!
Iza tündéri!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Susy: Én nem hinném, hogy bármi baja lesz manódnak, azért manapság a csapvíz is eléggé fertőtelnítve van, nem mint régen. A forralás gondolom az olyan "biztos, ami biztos" alapon javasolt.
bébic

Szorsi: Odett nagyon ügyi volt! :D Szorítok, hogy ne legyen lázas!
bébic

Szép álmokat mindenkinek, megyek, elteszem magam holnapra, hátha kicsit jobb kedvem lesz....Pussz!
bébic

Orsi: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! Nagyon szép kis család vagytok!!!!

Solya: ti is szépek vagytok!!!!

Andy: ne aggódj, Marci is szokott köhécselni, pláne ha félrenyeli a nyálát. Én már ezt észre sem veszem!!!

Mush: Boldog Hófordulót!

Bébic: fel a fejjel!!!!

Vera: jjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Gratula! Nagyon tünemény Iza!!!! :wink:

Forgás: Marci sem nagyon. Mostanában jobbra elfordul, de ennyi. Ja és ő sem szeret hason lenni, bár két napja rájöttem hogy a pelenkázón hosszú percekig el van úgy!!! Nem tudom miért???!!!! A földön vagy a játszószőnyegen fél perc után visít, pedig ő "kicsinek" rengeteget aludt hason, most meg azt sem csinálja. Mondtam a védőnőnek és azt válaszolta ne aggódjak. Az ő kisfia is 5 hósan kezdte el, aztán annyira belehúzott hogy 10 hósan már ment a kiscsávó (most 5 éves)!!!!!
Vendég

Bébic! Sajnálom, hogy Ákos nem cicizik! :(

Susy! Ne aggódj! Nem lesz semmi baj, ha sima víz volt! Már nagy fiú, nem olyan érzékeny mint egy újszülött.

Szorsolya! A mi gyerekdokink oltás után fél germicid kúpot javasol! Nekem eddig még sosem volt probléma egyik gyerekkel sem.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bocika! A pelenkázó nálunk is kedvenc hely! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Na akkor egy-két kép! Remélem nem leszek sok nektek! :oops: :oops:
Kép Oldalt, elefáni farkát rágicsálva :lol: :lol:
Kép Pelenkázón
Vendég

Bocika! Tündéri a kis Márton! És milyen ügyes!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikö!
Köszi,megnyugodtam! :wink:

Bocika!
Nagyon édi Márton!

Szerencsére már Vinzent is szeret hason lenni, legalábbis sokat fejlödött ezen a téren. Régebben pár perc után visított, most meg már nézelödik, vigyorog!
susy75

Trombi,
Most h mondod én is kértem a dokimat h írja fel az alátét de nem. Nem is tudta h miről van szó. Na mindegy… Egyébként minden rendben vele, csak hadar egy picit, gyorsan beszél úgyhogy nagyon kell figyelnem.

Manna,
Kép nagyon szupcsi. Jaja fürdőszoba nálunk is gáz volt…. Hmmm

Musi,
De gáz h meg kell kérdezni egy felnőttet h sikerült e kezet mosnia… habár ha belegondolok anyám annyira rosszul van a lakásunktól h képtelen bemenni a mosdóba wc után.
(azért zárójelben, semmi gáz nincs nálunk, csak éppen neki nem jó).
Egyébként angol szomszédaink ha átjönnek, mindig könyörögni kell hogy cipőt le, erre válasz de hát tiszta, a másik h rengetegszer úgy jönnek át a közös folyosón h zokniban vannak. ÁÁÁÁÁ

Mágnes,
Nagyon tutkók a képek, és a járóka szupi. Hol vetted ?

Zöldi,
Nane,, ki az a vagány napszemcsis csajszi ??? Megmutathatom Marcinak ? :lol: :lol: :lol:

Orsi,
Boldog szülinapot Neked.

Grátiszként unokaöcsi a fülöp-szigeteken 2 éves koráig csak cicizett :D
Vacsi után nekiálltunk apával tanulni, majd 2 órát magyarázott nekem, nagyon édike.
Holnap reggel 8-kor jön a tanár :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Mági:
Sajnálom Bencét. Remélem nem lesz vele a továbbiakban semmi gond és benő az a luk! Drukkolok.

Forgás: nekem a doktornénink úgy mutatta a forgatást, hogy az amerre forgatnád: alul lévő láb egyenes és a felül lévő láb térdben behajlitva és azzal lendited át a hasára. A keze addig alatta marad míg rá nem jön, hogy ki is tudja húzni. Nem eröltetve a dolgot csak játszva.
Ígaz még Odett sem forog de nagyon élvezi mikor ezt játszom vele. :D

Manna; Mági: Édesek a fickók. Nagyon szépek.

Mági: nekünk is van olyan lógos csörgőnk mint Bencének a második képen.

Zöldi: Óriási Hanna a szemcsiben. tuti jó az a szemüveg!!! :D :D :D

orsimorsi: Szép család vagytok ! és Nagyon Sok Boldog Szülinapot!!!

solya: Ti is szépek vagytok!!! Tiszta anyja a gyerköc!

Vera: jeeee!!!gratula nektek! És még mindig édes Iza!

enikő: köszi az ötletet a kúppal. Most már lemaradtam,legköelebb így csinálom.

bocika: Nagyon édi Marci.
Vendég

[quote]m írta:i még a telken elkezdtem óvatosan napoztatni Rékát.

Orsi! Ugye csak árnyékban?

[quote]O írta:li eddig csak egyszer fordult oldalra és azóta sem. Kezdjek aggódni????????????

Solya! Még akkor se aggódj, ha 6 hónaposan nem forog! (Max. nézze meg gyógytornász AKKOR)

Solya! Réka tiszta Te!

[quote]N írta:em akarok még szopit helyettesíteni vele, csak nasinak , és kis ismerkedésnek szántam.

Susy! De minek???

[quote]Z írta:oldi. hol vetted azt a parnat, ami a masodik kepen van? en is akarok!

Musi! Hát hol? Tesz-veszen :) (A napszemüveget meg Decathlonban. UV 100% és kék fény szűrős)

[quote]b írta:kv-val mennyire lehet kozlekedni babakocsival? regi villamosra, buszra megoldhato a fel is le szallas?

...ha ölég erős vagy, és van nálad baseball ütő ;)

Amúgy buszfüggő, de mindegyiken van korlát nélkülo ajtó, a régebbi villamosokon is. Meg 2 lépcső sjna.

Vera! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

[quote]z írta:öldi
nem kicsi már neki az a cumi? Mert az 0-2 hósig van

Nem mondta, viszont falja. A többit meg fél méterre kiköpi.

Lehet ilyet kapni nagyobban is? Hol hol hol?

Hanna köszöni a dícsérő szavakat! :oops:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Solya: Ne aggódj, nekem se forog Domi, egyszerűen nem érdekli. Az oldalára gyakran fordul, és ott aztán stop.

Kubu: Mit tanulsz?

Nekünk kiütéses lett a karunk :(, nem tudom, lehet, hogy a naptól? Annyira vigyázok, hogy nem érje, de nem tudom úgy tolni a babakocsit, hogy kizárólag az árnyékban maradjunk. Holnap jön a doki, majd megnézetem.

Kép
mannababoca

Manna! Lehet a naptól simán. Nem kented be előtte?
Péntek Margit? Manna, Zsiráf, Vera, Sina?
...és aki még szeretne!

Kép
zölddisznó

Gabi, nálunk is ugyanez a helyzet, mini is előbb fog kuszni mint forogni :roll: Hason ugy csinál mintha repülne, vagy uszna, és jár keze lába...
Az uj produkcio, hogy hanyatt fekve emelgeti a csipőjét. Ebből valyon mi lesz? Ez kell a forduláshoz?

Vera, gratula a lakáshoz..mikor költöztök?

Orsimorsi, Boldog Szülinapot :D

Sina, nekem a Városliget is jo, hétköznap du, okés. Mi ma is szigeteltünk, isteni volt. :D

Boci, Marci nagyon cuki, a pelenkázó nálunk is favorit :?:

Kép
Kép
zsiraf8

Helló Csajok!

Bébic!
Én is el vagyok keseredve. Nálunk ugyanaz a helyzet szopi-táp kérdésben, mint nálatok. Napok alatt iszonyatos mértékben csökkent a tejcim mennyisége, Zsófi már minden szopit kínszenvedésként él meg. Most megpróbáltam úgy, hogy lefejem a tejet és úgy adom neki oda. Basszus 30-40 ml jön le a két ciciből. Most még küzdök és fejek, mint őrült.

Vera!
Gratula az új lakáshoz!!!

Zsiri!
Zsófi is emelgeti a csípőjét. Ez szerintem csak egy újabb tornagyakorlat, mert a forgáshoz ő nem használja. :-D Fordulásnál felhúzza a lábait, elbillen valamelyik oldalra, aztán onnét tovább hasra. És már az is lazán megy neki, hogy amelyik kezére ráfekszik, azt kiszabadítsa maga alól. :-D

Aida!
Nolinak mennek a drukkok, hogy minden ok legyen a szívvizsgálaton!!!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Zöldi! Épp kérdezni akartam, hogy a napszemcsi csak játék vagy igazi? De ezek szerint igazi. Még az esküvőnkre kaptunk barátoktól Decathlonos vásárlási utalványt, és ott néztük ki a háti hordozót, ha már nrm vagyok olyan szerencsés, mint te a tesz-veszen :wink: . Úgyhogy valamikor mostanában szerintem útbaejtjük a Decathlont. Miskolciak! A miskolci Decathlon is olyan jó?

Forgás: Hasról hátra már régóta, de hátról hasra még csak egyszer-kétszer sikerült. Csípőemelgetés nálunk is van, és hason fekve tolja föl a popsiját, és húzza be a lábát maga alá. Úgyhogy lehet, hogy nálunk is hamarabb lesz mászás, mint forgás :) . Ja, és tegnapelőtt rájött, hogy be tudja kapni a lábujját! Meg kell zabálni!! :D

zsebi_baba

Bocika! Nagyon édes Marci!!!

Berni! Sajna a tejcsivel én is így vagyok :( Az elmúlt héten rohamosan csökkent a mennyisége. Már reggel sem érzem, hogy feszülne, pedig nem ritka, hogy 12 órát alszik Szabi egyhuzamban. De ahogy én indultam, minden napnak örülök, amikor még tudom szoptatni!

zsebi_baba

Reggeleket!

Hát, tejcsi fronton nálunk se túl rózsás a helyzet. Reggelre nekem se feszül már a "normális" cicim (deformcici már hetek óta csak mazsola), pedig akár 8 óra alvás is van. Deformcici szerintem lassan megadja magát, utóbbi napokban a reggeli szopit kivéve Kobold pár perc múlva kiköpi és sír, mint az őrület. Néha nagy "küzdelmek" árán sikerül még kicsit szoptatni belőle. A többi "tejfakasztó" módszer változatlanul van, de egyre kevesebbet ér. A fejésekkel most már 2 nap alatt jön össze 30-50 ml.
De ez van, én is úgy állok hozzá, mint Zsebi, ahogy indult már attól is boldog lettem volna, ha csak 4 hós koráig tudom szoptatni.

Viszont pár napja mi is megtaláltuk a lábunkat :) és arra is rájött a drága, hogy ha húzza a nadrágszárát, akkor a lábi is közelebb jön :lol:
És egyre többször van olyan pózban, mintha fekve ülne :D

Zsebi: decathlonban van háti hordozó? Rá is keresek mindjárt, mert nekem is nagyon tetszik, és mi is kaptunk egy rakás ajándékutalványt, amit ott is le lehet vásárolni.

Vera: de jóóóóó!!!!!!!!

Boci: nagyon édes Marcid van. A pelenkázó errefelé is mágikus hely.

Zsiráf: csípőemelés nálunk dettó, de nem tudom, miért :roll:
És köszi a segítséget :wink: :D

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?