Új privát üzeneted érkezett!

Ja, rövidek és tömzsik :x Én meg ezért nem találok jó nacit, mert ami tetszik, biztos túl hosszú, az összes nacimat fel kell varratni :?

Egyél sok-sok vitamint, a fázás a rossz vérkeringéstől is lehet.
Vendég

Maleszka: Köszönöm a hiányolást:)Ari vagy. sajnos a munka elkezdödött vége van a szabimnak.

Bridget: Mit mondtak a miómádra?? Én annyira szeretném ha a párod összekapná magát és azt mondaná gyorsan egy lombikot csináljatok végig. Valahogy rá kéne világosítani.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Na elmentem ma a dokkerhoz fél 5-re értem oda 7-ig van rendselés, de már nem fogadott, mert még 21-en voltak! Fasza! Holnap a 2 labor között mehetek nödokkerhoz is csak másikhoz! :? :? :? :? :? :? :? :? Pedig ehez semmi kanalam! Ma már tul akartam esni!!!! Hát ez az én szerencsém!!!

Enis! Visszajelöltelek! nagyon kis csinike vagy! És a vonalzod meg szerintem nem véletlenül nem számolt!!!!!! Mert ugy is minjá babás leszél ahoz meg nem kell vonalzó!!!

Hát amugy nem tom holnap leszek e és ha igen mikor! Szal nem bizti!

Brid! Egyébként kivi leszek mit mond holnap neked a dokker aki mindent rendben talált anno! MIndenképp számolj be lécci!!!!!!!!!!

Zsuzsu! Jó sokáig tart a vissza olvasás!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendi! Te merre csaviztál ma??????

Ki ad nekem egy szem öszibarackot?????? Azt kivánok, de nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SOS, SOS, SOS!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na itt vgyok...csorikam fel 2utan ert haza a melobol :x es meg utana leult intezni a vizumat az usaba :roll: valahogy nem akartam hajnal 2kor meg minden massal az agyaban elkezdeni a mondokam :roll: viszont mikor agyban voltunk kerdezte hogy szoval rosszak az eredmenyek :?: mondtam igenaztan kerdezte mikor megyek legkozelebb mondtam hogy jovohet hetfon :roll: lattam hogy probalna beszelgetni rola de azt sem tudja mit kerdezzen en meg fel 3kor mar amikor hulla az agyban es reggel 8kor kelnie kene nem kezdek ra a mondokamra ez amugy is tobb figyelmet erdemel...lekell ulni es el kell magyaraznom nekem nem eleg 10perc az agyban elalvas elott foleg hogy o is faradt :roll: simizett es jo kozel is bujt elalvas elott :) es ugy nez ki ma sem jon haza koran :roll:

Csucsu
Kar,hogy nem jottel :roll: jokat dumcsiztunk volna :wink: Miomara aszonta a no nem baj :roll: hat nana egyenlore nem de a terhesseggel ezek elkezdenek am nonies akkor tudnak galibat okozni :? foleg az ujdonsult miomam aszonta figyelni kell valtozik e no e :roll:

Noci
Dokker mondjon le :twisted: Ahova en jarok oda 11:30ig bemesz es lekell add,hogy itt vagy....aztan aki 12utan jon azt nem fogadjak el...de aki addig beert azt mindenkit foganak :arrow: en pl odaertem 11:30ra idopontom nem volt ugye (de ha van is akkor sem idore adjak csak napra a datumot es 11:30ig megkell erkezni ) elmondtam vervetelt szeretnek...bementek a dokihoz ra 10percre kaptam a papirom a vv-telre mehetek...megkerdeztem mi van ebben a vv-telben es csak a LH FSH es a E2 volt en meg ugye mindent szerettem volna :roll: es szoltam,hogy en ezt mind szeretnem...visszamentek a dokihoz(noverke) kijott oke mindent neznek :arrow: mentem vv-telre senki nem volt ott en jottem egybol...aztan az az eredmeny 1ora mire megvan... :roll: kozben bekuldtek uhu-ra is es ahogy letelt a vv-teltol szamitott 1ora jottem is a sorban :roll: Marha jol csinaljak jo mondjuk megerkeztem ott volt vgy 30no tutira :shock: en is rosszul lettem de vgy vgy 3-4dokker mindenki mashova kerul :roll:

Szal ezert szeretek ide jarni :roll: az mar mas kerdes hogy utana lemesz fizetni es varni kell mire osszeszedik a szamladat az legalabb fel ora :twisted: szal fel 3korul vegezem tegnap... :?

Fuu remelem na ngyon szerencsevel jarsz 8)

Kitty
Rovid labak :lol: edi ahogy mondod en meg ugy fogok kinezni mint egy korte :shock: mert csak popora es combra hizok :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Enis
Nana hogy sok lenne 2ev nekem elmeletben mar most sem muxik :roll: amugy ha jol tom lombikhoz is normal LH es FSH arany kell legyen :roll: tavaly elott mikor karikor korhazban voltam a petefeszek beverzesemmel 2007.dec akkor mar aszonta a csaj hogy nem szabad varniminnel hamarabb kell baba legyen o olyan 1eves hataridot mondott persze ezt nem lehet igy elore megmondani :roll: ugyhogy most mar azota eltelt masfel ev....gondolhatod... :roll:

Amugy meg:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Most csak azért jöttem, hogy köszöntsek!

Enis
Ez a nap más, mint a többi, ezt te is jól tudod,
Másként kelt fel reggel a Nap, és másként járt a Hold.
Köszöntünk hát téged, ha már így együtt vagyunk,
És ajándékul fogadd el vidám kis dalunk:
Boldog, boldog, boldog születésnapot,
Kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod.
Bródy János

Kép

Később jövök, csak mindjárt itt van a barátnőm.
Vendég

Talaltam egy tok jo oldalt itt a bnetesek tortenete:
http://www.babanet.hu/teto/index.htm

En epp ezt olvastam el lehetoleg a kismamik ne olvassak ezt el :!: nem kell feleslegesen aggodniuk :wink:
http://www.babanet.hu/teto/index.htm

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Nócika,
akkor ma sem fogsz unatkozni. Jó sok helyre kell menned!

Bridget,
legalább apa kérdezett, ez is valami. Szerintem is jobb lenne akkor beszélni, mikor több időtök van, és nem is vagytok annyira fáradtak.

Enis,
Boldog szülinapot!

Kép
Vendég

Sziasztok lánykák :)

Bridg!Véééégre megérkeztél!! :)
örülök annak, hohy apácskéval azért sikerült zöldágra vergődni! :) Biztosan lesze bből még előbb is baby :wink:
Majd írj, hogy mi volt!

Enis!Újra Boldog születésnapot Neked, Isten éltessen sokáig és kívánok Neked a lehető legjobbat és amit szeretnél de nagyon, hogy történjen meg! :wink:

Kitty! :) Hány cm vagy?

Pendi! Jó barátnőzést! :)

Nóci! :)
Sok sikert a dokkerokkal!
Számolj be te is, mi volt!! :wink:

Csucsu! Sziiiiiiiiiiiiia!!! :D

Kis Tücsköm tegnap extra nyügi volt, vagy az időt érezte, vagy a második foga miatt :?
Éjjel sem aludt valami jól, most meg visszadurmolt, kiváncsi leszek, meddig. :D
Délután megyünk méreckedni.
Képek majd lesznek :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, tegnap úgy el voltam havazva, hogy nem tudtam jönni.
2x főztem, mert apa megy dolgozni vidékre, és kellett neki vinni. Meg jöttek tesómék, meg itt volt a barátnőm, meg kórházban látogattam. Aztán mire hazaértem, kész lettem mindennel, este volt, és már nem volt kedvem semmihez, csak lefeküdni.
Ma megjött. és végre 29 napra, nem 23 meg 24. A dufaston megtette a hatását.
Na a nagy örömre véletlenül most vettem a clostyt. Nem tudom miért. meg voltam keveredve. Jól elcsesztem, de talán nincs annyira nagy baj. Legalábbis remélem. Majd ma úgyis hívnom kell a dokit az eredményemért, majd megkérdezem tőle, hogy mit is csináljak.
Tegnap egész nap, meg most is borongós volt az idő. TEgnap volt egy kisebb felhőszakadás. Írtóra esett.

Melaszka
A kecskék tényleg nagoyn cukik, és most mondta a Mami hogy lett még egy. :)
Marcell baba meg nem is csoda, hogy nyűgi. AZ idő is olynan sz@r.

Nócika
Tudom, emlékszem erre a tanulós sztorira. Még akkor sem értem a szülőket, mert nem kellett volna izgulni annyira, hogy ne engedjék a kgyereket. Ha meg ennyire féltik, akkor meg miért nem vitték ők át neked?
Az idő tényleg nagyon szalad. :) Már én is várom, hogy mikor lesz meg a picurka. Már képeket nézegetnék. Persze nem úgy, mint az eddigieket! Azokkal mi a helyzet?????
HÁt apácska nem volt valami aktív asszonnyá tétel ügyben. De miért ilyen konok? Nem akar nősülni? Pedig semmi nem változna. Már így is együtt vagytok évek óta, lesz babátok, van közös házatok, életetek. Mitől tart ennyire?

Kitty
Látom, túlélted a bulit. :) aza tavalyi legénybúcsú tök jó lehetett. :) SZernád? ez tetszik. :)
Milyen kis ügyes voltál tegnap, hogy ennyi mindent megcsináltál.
Miért mondod, hgoy rövidek a lábaid? SZerintem nagyon csinos vagy!

Enis
Micsoda hétvégétek volt. :) TÖk jó. :) Hmmm rakott káposzta??? De szeretem. :)
Ha a hasadra megy a zsír azon azért egyszerűbb segyteni. egy kis torna az jót tesz. :) Mondom én, amikor nekem is mindig van kifogás. Én inkább elmegyek futni.
Te is mensizel? Akkor mi együtt mensizünk. :)

Bridget
Ne is engedj surlódási felületet apának a bnettel. Mi tudjuk, hogy hétvégén nem mindig tudsz jönni. Elfogadjuk, csak otthon ne legyen balhé.
A névnapi köszöntést köszönöm! Bocsi, de nem nagyon szoktam nézni a hirdetőt. Én apát kaptam névnapomra, mert itthon aludt. :) Nekem már az is ajándék, hogy ittnhon van. Mert most sincs, meg éjszaka sem volt, meg nem is lesz, csak holnap este. :(
A barátnőmnél bútorpakolás volt. A srácok pakoltak, mi főztünk.
Na az eredményeid a táblázat alapján nem valami jók. Nagyon sajnálom. A doki mit mondott? Sajnos én sem tudom igazából, hogy ez mit jelent, csak látom, hogy nem jó. És most erre mi a lehetőséged? Csak a lefagyasztás? És még egy mióma is????!!! Erre mit mondtak? Műteni kell? Nagoyn sajnálom, hogy ennyi minden összejött.
Az idegen petivel én is így lennék. Abszolút igazad van. Nekem sem tetszene az idegen. Mert én is belőlünk szeretenék babát, nem másból.
És hány petit tudnak lefagyasztani? Pont ezért, hogy nehogy ne legyen elég.
És ez a menj, mert én nem tudok egyenlőre többet igérni szöveg nem valami jó. Miért mondja ezt? Annyira fura a párod. Egyszer azt látom, hogy majd megőrül érted, egyszer meg azt, hogy nem partner a dolgokban. Miért ilyen változékony?
De látom, hogy most megint egy cukiság volt. :)
Megértem, hogy ki vagy bukva. Most hogy vagy?

Zsu
Nincs netetek? Hát mi történt? Valamit szerelnek?

Csucsu
Látszik, hogy megint melózol. Megkezdődtek a dolgos hétköznapok? Gondolom alig várod a hétvégét. Gondolok majd rád!

Ma megint nem tudom mikor tudok jönni, mert 1000 a dolgom. De majd azért igyekszem.
Vendég

Sziasztok!

hát kicsit pipa is vagyok meg boldog is! Reggel apum elvitt ne csatangoljak annyit elég lesz visszafele!
Nos odaérek 7 elött pár percel oda megyek a kartonozoba és közli gunyosan a nő, hogy nincs beutalom nem tud felküldeni a laborba! Mutatom, hogy ez a lökött doki mit adott, de közli ez akkor sem beutalo! na és ma nem is fog rendelni a diabetologus faszi hanem csak csütörtökön! Na fasza pumpám az egekben jár! Na akkor mondom írjon fel a nőgyogyihoz, mert oda is menni akarok! Tudtam, hogy 7-től van rendelés közli a doki ma csak fél 9-re jön! Na mondom nem baj megvárom! Mérgemben ettem a büfében egy melegszendot és ittam szölölét! nagynehezen felkászálodok a dokihoz senki sincs elöttem tök happy vagyok na gondoltam majd én leszek az első! Hát koppantam! Volt 3 nst-s! Nem gond mondom mire fél 9-re jön a dokker addigra azok lezajlanak! Hát nem! Negyed 10-ig vártam nagynehezen bejutottam! mondom a dokinak minek jöttem aszongya gomba! Mondom én is sejettem azt normálisan beszélgettünk kérdezte hogy vagyok mint vagyok meg izé meg bigyó kérdezte a magzatmozgást! Na én akkor füllentettem aszontam ma még nem éreztem pedig igen és akkor igy csinált uhut! Na azért lettem boldog! kértem képet!! Tudom fel fogom rakni! Ezt is lehet a listámra írni!!! Amugy szerinbte is kispunim lesz!!! Szal minden jó, ha a vége jó!!!!!

Pendi! Hát hogy mit ne mondja ezt a gyerek tanulásos témát én már nem értem, de már nem is akarom megérteni! Így jártak! Amit nem akarok azt nem is fogok tudni csinálni ugye???
A lagzival meg az a baja a Petinek, hogy az csak egy papir és szerinte az lehet, hogy tönkre tenné a kapcsolatunkat! Én probálok ebbe belenyugodni, de nem tudok! Sajna!

Melaszka! A képeket már nagyon várom!!!!!

Kitty! Hálistennek nem megyek ma már sehova! csak föznöm kéne!

Brid! Hát igen! meglátszik, hogy az ottani eü nem magyarországon van! Kicsit zsirozottabban mennek ott a dolgok mint itt!!! Meg ott bizti nem olyan lepukkantak az intézetek!!!! Itt mikor a nődoki vizsgál minid a plafont bámulom, hogy mikor akar rám esni a penészes faldarab!!!!!

Én ma millánoit csinálok! Nyam! Jó kis szilva beföttel rántott husival és sajtal! Már folyik a nyálam! Nem gyözök nyelni!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Pendi
Parom furi a javabol ez van :roll: O olyan hogyismondjam jot akar nekem-kent mondja hogy menjek ha ugy erzem nekem most kell mert ha ez a szivem vagya es o nem tudja megadni az ugye nem jo...es o az en boldogsagomban nem gatol :roll: anno amikor 1eve ezen egyszer elbeszelgettunk azt mondta ha en nem vgyok boldog az nem jo mert ezek szerint o nem tud engem boldogga tenni amitol o sem boldog es akkor inkabb elenged,hogy boldog lehessek....okes en ezt valahol ertem de eleg hule felfogasa van szo ami szo :lol:
Koszonom kerdesed jobban vgyok mert ma egesz nao elvoltam foglalva :wink:
Petifagyasztassal az a baj azt sem tudjuk menni sikeredik es ugye lehet csak 4-10 15meg barmi lehet bar eleve rosszul stimulalhtao vgyok ami lehet hogy azzal jar nem is lesz sok peti...legalabb 2ilyen stimuzos honap kene :roll: mondjuk egy itt egy meg USA-ban de meg az sem azt jelenti,hogy az eleg hisz nem lehet tudni ennyibol lesz bebi :roll: na meg az ara sem semmi :shock: apa kiakadna o nem tudja ezeknek a lombik dolgoknak a %-os sikeret :roll: Na de ne is beszeljunk errol :roll:
Piri monnyon le :twisted: 29nap ?Az tenyleg jobb,mint a 23-24 :shock: Mi van a clostival mert azt viszont nem ertettem teljesen :oops:
Butorpakolas :shock: atrendeztek a szobat vgy uj butort vettek :?: 8) mit foztetek?A gida marha ediii hogyhogy lett meg1?Ezek most szulettek :shock: Mar csak 11nap van vissza a fogyikurabol :shock: juhuuuuu 8) :lol:

Kitty
Most latom neked meg 9nap a fordulotokig 8) keszulsz valamivel?Valami extra ujdonsagos vacsi,sexi ruci 8) :lol:
[quote]l írta:egalább apa kérdezett, ez is valami. Szerintem is jobb lenne akkor beszélni, mikor több időtök van, és nem is vagytok annyira fáradtak

Ugy ahogy mondod...legalabb kerdezett tudod olyan tipikus ferfi modjara :lol: zavatan azt sem tudta mit kerdezzen :lol: :lol: :oops: :lol: es igen ido kell ezek nem olyan dolgok es amikor neki a meloval van tele a feje nem tud ilyen uj informaciokat befogadni...nem is ert hozza ugyhogy ezt elkell magyaraznom neki hogy s mint :roll: Mai tervek? 8)

Noci
Te ezzel a dokikkal mindig megjarod :twisted: nem tudtad,hogy kell beutalo? :roll: na te kis hamis meguhuztattad magad 8) :oops: :lol: :lol: :lol: o is latta,hogy nunis 8) :lol:
Hat igen aldott is vgyok azert,hogy itt ilyen jo az ellatas...csak tod a gyogyszerek itt mashogy mennek :roll: de ezt mondtam mar :?

Jelentes
Kepzeljetek ma elmentem es levetettem 3anyajegyemet is :shock: :oops: ugyhogy en ma egy nagy hosse valtam :lol: 4re volt idopontom de en azt hittem csak konzultacio :oops: a szobatars barinoje jott velem mert ugye csomo papir munka meghat ha esetleg valamit forditani kell :arrow: na nem mintha o beszelne angolul :lol: fel 4re ott voltunk...papirmunkanak fel ora alatt elinteztuk...utana megvizsgaltak az arcborom es aszontak ngyon szep es ngyon jo :!: :shock: aztan megbeszetuk megcsinalnak 1-et es ha ugy erzem mehet akkor a masik kettot is leveszik :roll: a nagy az 6mm-es volt :shock: a masik ketto 5mm-es
Lezerrel szedtek le es gyokerestol eltavolitjak!Ott lesz egy kis ures resz ami 2het alatt begyogyul :shock: Beleboktek egy injekciot aztan elkezdtek....hat utana nekivagtam a masik kettonek is igy 5-re vegeztunk is :shock: eszmeletelen :shock: meg en sem tertem magamhoz :shock: :lol: :oops: 2het mulva kontroll 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Előszőr is,mindenkinek köszönöm a köszöntést :D

Nem voltam itthon,aztán meg nem engedett be a babanet,a reggel egyáltalán,most is alig.Nem tudom mi van,mert más minden műxik,csak ez nem :evil:

Pendi,
igen,egyszerre mensizünk. :lol: Bár én csak ma vettem észre,hogy 31 napra jött meg.29-re szokott,de jó így is,úgyis tudtam,hogy ebből a hónapból nem lesz semmi,jobb,ha úgy kezdődik.
Hát hallod,nálatok sem egyszerű menet összehozni egy babát,ha apa nincs kéznél,amikor kell :lol: (bár nem is kéznél kell lennie :lol: )

Bridget,
nem semmi vagy :shock: Én amennyire szeretem a spontán dolgokat utazásban,nyaralásban,a dokikkal nagyon halogatós típus vagyok :lol: Előszőr kell 1 hét,hogy lélekben felkészüljek(pedig nem félek soha),tudnom kell,hogy aznap én dokihoz megyek :lol: Utána 1 hét,hogy eldöntsem melyik nap menjek,és még 1 hét valamire,aztán még 1 hét mittudom én még mire.....és így soha nem jutok el :lol:

Hol volt neked anyajegyed?Az arcodon?

Én valamit azért nem értek.Mi az,hogy "már késő számodra",ez nem azzal jár,hogy egyre ritkábban jön meg a mensid is?Neked meg rendszeres.
Lehet egy nagy marhaságot kérdezek.Nem használna a tűszőrepi szuri?És utána progit szedni?(remélem ezt szokás,nem tévesztem őket).Ugye így uhu-val követhető a pé,és ha biztosan jókor vagytok együtt+a progi,hogy megmaradjon a terehesség?Hm?

Apával persze,olyankor beszélgessetek,mikor ő is oda bír figyelni,nem hulla fáradt :? Hogy mindent át lehessen rágni.

Nócika,
akkor biztos a kiscsaj? :wink:
Te sem vagy túl szerencsés a dokikkal...de kiérzik az írásodból,hogy most boldog vagy az uhu miatt :wink:
enis

Melaszka,
akkor a laptető miatt neked lehet drukkolni? :wink:
Akartam kérdezni mikor kell megjönnie,de eszembe jutott,hogy még nem jött meg.Ne is várd már :lol:

Még egy fogacska?Szegényke :? Nekünk szerencsénk volt,egyik sem kínozta meg a lányomat,csak azt vettük észre,hogy kint vannak.Remélem azért jól emlékszem és nem csak az idő múlása szépítette meg az emlékeket :lol:

Méretek???

Kitty,
suli van?Nem voltál túl bőbeszédű ma még :(
enis

Sziasztok!

Melaszka,
160 cm vagyok.
Majd írd meg, mekkora már Marci! Fogacskákhoz kitartást, ez egy ilyen időszak sajnos...
Képeket várjuk :wink:

Pendi
köszi a dicsit, de azért nem kell túlozni :oops:
Milyen bútorokat pakolgattatok? Nem is mondtad, hogy ilyenen töröd a fejed. Vagy ez csak úgy hirtelen jött?
Azért a bútorpakolás nem nőknek való ám :wink:

Nócika
ügyi vagy, hogy elintéztél egy potya uh-t! Legalább már valami hasznod is volt a sok rohangálás után, nem csak mindig az idegeskedés.
Fini a mai menü ;)

Bridget,
bátor vagy az anyajegy leszedetés miatt! :wink: Ezek amúgy gyanúsak is voltak, vagy csak egyszerűen zavartak? Gyors gyógyulást!
Évfordulóra szeretnék vmit kitalálni, de még nem tudom mi lesz. Ez a szexi ruci az én fejemben is megfordult, majd szétnézek, hátha találok addig valami dögöset 8) Meg valami mutatós szép sütikére gondoltam, aminek a tetejére írok valamit ;)

Enis,
lesz ünneplés is? Torta, stb?

Én ma suliban voltam, aztán mikor hazaértünk, mentünk párom mamájához, hoztunk palántát, meg kaptam névnapomra tőle egy törpe rózsát :D
Aztán meg itthon vetettünk csemegekukoricát, már van egy csomó kukoricánk a kerítés mellett, de legalább nem lát át a vén pletykás öreg néne :twisted:
Vendég

Szejasztok!

Na mára kivok mint a kutya!!! Az még hadján amit írtam, hogy mit fözök ma a drágámnak, de csináltam még hozzá krokettet! Szal most elég fáradt lettem!!!

brid! De hogy is nem tudtam, hogy kell beutaló! Csak én nem néztem meg igazán, hogy milyen papirokat adott meg mikor láttam, hogy nincs beutaló már az ablaknál áltam! Na és akkor mondtam, hogy a dokker küldött! De különben is! Nekem kellett volna figyelmeztetnem a dokkert, hogy adjon beutalot?????
Hát te tényleg a nap höse vagy! Gratulálok! Nekem a honaaljamban van egy szép kis szemölcs és azt sem merem levetettni! Szal le a kalappal elötted! És ezt most elküldik szövettanra is???? És ugy kontroll????
És amugy azt mondják élelmesnek áll a világ! Szal muszály volt a kontrolt kijátszani!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitty! Köszi a diccset! Hát igen! Enyi már járt!!!!

Zsuzsu még vajon mindig visszaolvas???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Kitty,
nem,nem lesz.Soha nem volt,mert nem szeretek ennek nagy feneket keríteni :oops:
Ma férjemet is nagyon sajnáltam szegényt,olyan boldogan jött vagy 8 db napszemüveggel,egy Nike cipővel meg 10 tangával,hogy válasszak.Mármint a tanga mind maradt volna(de különböző méretek voltak,és csak 1 volt jó :oops: ),a napszemcsik közül egyik sem tetszett,meg a cipő sem :oops:
Végül rábeszélt,hogy bár a cipő maradjon,de aztán utánaszóltam telón,hogy mégsem kell,mondja a srácnak,hogy visszaviszi,ne fizesse ki neki.
(Eddig mindig márkás parfümöt kaptam,van 3 még dobozban,már1 hónapja mondom neki,hogy idén nem kérek parfümöt a szülinapomra :lol: )
Szóval ilyen nehéz nekem ajándékot venni,de biztosan azért,mert nem szeretek kapni,csak adni :oops: De sajnálom szegényt,teljesen elkeseredett,hogy akkor semmi nem jó nekem?De nem kell sem drága napszemcsi,sem cipő,ha egyszer nem tetszik és nem hordanám :evil: Majd később még biztos hoz egy csokor virágot :D

Lányok,nagyon szemét vagyok szerintetek? :roll: :oops:

Különben az éjjel 24óra01 perckor írt egy sms-t,hogy Isten éltessen és nagyon szeret--ez nekem elég volt,mert nagyon ritkán mondja,és most nem volt kényszerítve rá :lol:
enis

Kitty,
mekkora a telek?Pár hete egyfolytában vetsz,ültetsz.Még van hely ? :shock:
enis

Enis,
van hely, dögivel :lol: 1300 nm :lol: És egy rész még be sincs vetve, meg az őszi vetésű fűnek is van hagyva egy darab :lol:

Én is ilyen vagyok ám, semmi se jó, főleg ha még kérdezi is hogy mit szeretnék. Nekem nem kell semmi, csak legyen velem kedves, normális, meg odafigyeljen rám, szeressen. Ennyi nekem elég :wink:

Nócika
de ügyi vagy a főzéssel! Én nem főztem ma semmit :oops:
Vendég

Jó reggelt!

Nócika
A tegnapi uh tényleg elég kalandos lett. De a végén csak jó lett minden.Láttad picurkádat. Ez a lényeg. :)
Hogy viseled ezt a hideg-meleg változást? Babócád mennyire mozgékony?

Bridget
Értem én, hogy a párod jót akar. De nekem még mindig fura az egész. De tudom neked is. Annyira nem tudnék ebben a bizonytalanságban élni. Nekem az kell, hogy kerek-perec ez van, és kész. nem, hogy majd ez meg-az.... Na de eléggé kibeszéltük már a párodat. :)
A petifagyasztásról: Jó lenne minél többet lefagyasztatni, mert hát ugye nem tudjuk mennyi lehet még. Kinn is tudsz? utána néztél már? Mármint amerikában. Az árakról tudsz valamit? Apa álja?
Nekem a closty "csak" annyi, hogy tegnap az első napon véletlenül bevettem egyet, pedig csak holnap kellene. Meg voltam keveredve. A doki azt mondta, hgoy nem gond. Ma megint fel kell hívnom, mert tegnap nem tudta megmondani az eredményeimet.
A butorpakolás meg azért volt barátnőméknél, mert a párja szülei otthonba költöztek, de már vagy 2-3 éve. a bútort nem vitték magukkal. Na azt a bútort vitték fel a lakásukba a 4-re, és cserélték le az ott lévőt. Csak hát a garázs, ahogy eddig volt a bútor, elég messze van a lakástól, kellett hozzá utánfutó, meg jó pár ember, mire ennyi bútort megmozgatnak. Én kisütöttem a husit, meg a halat :)
Hát neked ennyi volt az anyajegylevétel? Én meg itt szenvedek a húzódó varratommal már lassan 2 hete? Hát hol itt az igazság? :) :) Jó gyorsan túl voltál rajta. És kötés, meg ilyen van? Fájt? Kaptál érzéstelenítőt? Mikor kell visszamenned? Mikor lesz szövettan?

Enis
A babanet velem is szórakozott tegnap. nekem is csak a fórum oldalak nem jöttek be. Minden más bejött.
Volt valalmi ünneplés? Torta, ajándék? milyen napod volt?
A párod jó csalódott lehetett.:) Nem tetszett semmi, amit hozott? Milyen cipő volt? vlami alkalmi?
Szerintem nem voltál szemét. Legyél őszinte, mert különben lesz még egy dobozod, ami cipőkkel, meg napszemüvegekkel lesz tele.
így legalább tudja, hogy mi tetszik. :) Az sms nagyon édes volt. :) Gondolom ez nagyobb ajándék volt, mint az összes többi. :)

Kitty
Milyen palántát kaptál a nagyitól? A rózsa nagyon aranyos. De olyat kaptál, amit el tudsz még ültetni, vagy vázába kaptál?
A kukorica jó ötlet.:) A szomszéd nénike nagyon kíváncsi lehet. :) Ennyire ráér? Na na. Mint minden nyugdijas :) Bezzeg, ha sorba kell állni.... :) :) :)
Vendég

Eloszor is Nocikaaam Happy Nameday!!!

Kép

Hat nem azt mondom neked kell szolni de en mielott elindulok lecsekkolom megvan e minden ami kell maskulonben latod 2szer mehetsz :? :roll: Szoljal ha lesznek fotok wiw-en :wink:
Az anyajegyet nem kuldik el szovettanra mivel lezerezve lett :roll: azaz mr nincs mert leegettek :shock: de ezert van borteszt mielott csinalja az ember...es ha olyan gazos lett volna 1cm-es vgy ilyesmi akkor elkuldenek korhazba nagy dokihoz egy ellenorzesre meg mielott leveszik.De a bortesztem jo lett sooot meglettem dicserve milyen szep borom van :shock: meg jobb volt mint a szobatars barinojee 8) pedig o 22eves :lol: szal leegettek es volt nincs...aztan visszamegyek kontrollra hogy hogy gyogyul es hogy minden ellett-e tavolitva vgy esetleg rakell menjen meg egy kicsit :shock: ennyi...hat azert az injekciokat ereztem na meg ugye most meg ezzel a 3tapasszal is bajlodnom kell :x de meglesz az eredmenye mert nem lesznek tobbe :wink:
[quote] írta:s amugy azt mondják élelmesnek áll a világ!
:lol: :lol: :lol: Igy van jol kijatszottad ugyi voltal :)

Pendi
Neked,hogy van a varratod :roll: neked mennyiert csinaltak tb-vel :?: :roll: es hanyat is szedtek le? :idea:

Enis
Koszonom az elismerest hat mit ne mondjak nem biztos,hogy mas is bevallalta volna mindharmat egyszerre foleg,hogy en 2kor tudtam meg,hogy ez nem csak konzultacio lesz :shock: 4kor meg mar bele is fogtunk :oops: De tulvgyok rajta es ez a lenyeg nyarra begyogyul :wink: Az arcomrol nem vetettem ki mert az a sxepilem allitolag :lol: bar en nem ngyon voltam sosem oda erte :? a karom alatt honajtol 10centire lent pont a melltaro ahogy van szal amikor furdorucim van akkor messzirol virit girnyo felsotesemen az oriasi barna csomag :oops: meg volt egy a lapockan meg egy hatamon lejjebb kozepen jobb oldalt :roll: csak olyan zavaro volt hogy ugy kiall es ott van ennyi :roll: apa mindig simizi a hatam es akkor mindig ezeket buzeralta :twisted: aszonta hogy az az en pot bimbom :twisted: :lol: hat mondtam neki nincs tobb extra bimbo :lol:
[quote] írta:n valamit azért nem értek.Mi az,hogy "már késő számodra",ez nem azzal jár,hogy egyre ritkábban jön meg a mensid is?

Na szoval ugye nekem korai petefeszek kimerultsegem van...amit az okoz,hogy anno en kevesebb szamu petevel szulettem ,mint mas no...ennek tobb oka lehet miert...es mivel a pfeszkem kezd kimerulni ezert lett korai klimaxom :!: Szal nekem nem a korai klimax okozza a pfeszek leallasat hanem pont forditva :!: szal bar van menzim ami mostanra 2naposra csokkent :shock: tobb jelet is tapasztalom a korai menopauzanak de persze nem vgyok vegso stadiumban...ezert menzim meg lehet de az nem azt jelenti,hogy van petem is :roll: es forditva azert mert nincs menzi mar nem azt jelenti,hogy nincs peti :idea: Itt ez az oldal inglis :lol: itt megtalalhato,hogy mitol lehet?mirol is van szo egyaltalan?hogy lehet lecsekkolni es minden egyeb mas info...ngyon erdekes:
http://www.earlymenopause.com
Tuszorepit hiaba adnak ha nincs tuszom :roll: es nekem nem azzal van a baj,hogy megmaradjon a baba a pocimban hanem hogy egyaltalan osszejojjon elmeletben nem eleg jo minosegu a petem mar ha van :roll: Majd meg itt leirom aljabb,mit mondott a doki :wink:

Kitty
Koszonom neked is az elismerest 8) :lol: Nem voltak gyanusak csak zavartak :roll: a hasamon is van par olyan 2-3mm-esek de marha draga volt ez a 3is :roll: es azok a kicsik egyenlore annyira nem zavarnak :roll:
Na majd ird le milyen otleted tamadt a forduloval kapcsiban :wink: kiwi vgyok naon 8) apat nem lehet csini rucikkal felizgatni max egy farmerrel egy poloban es bezbol sapiban tunam felizgatni :lol: :lol: erre bukuk :? :oops:
a suti is de jo otlet...enyem apa meg dietazik aszonta ugy sussek hogy o diatazik :twisted: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jelentes!
Szoval hazajott apacska es elkezdett kerdezni olyan furi dolgokat...az embrio fagyasztasrol es hogy en amugy a magas FSH-el teherbe e tudok esni?Utazhatok-e ha mondjuk itt beultetik?vgy visszakell jrni kontrollra?meddig all el az embrio atkuldethetem e az usa-ba oket meg ilyenek :shock:
Aztan mondta menjek vissza ahoz a dokihoz aki tavaly mindent rendben talalt es kerdezzem meg tole :roll: es erdeklodott azirant is mi van ha egybol visszateszik :shock: :oops: aztan az agyban megint feljott a tema mikor mentunk aludni :roll: es kerdezte,hogy megy ez a lombik :!: mondom van papirom rola megmutizom....villany felo megmutattam olvasgatja :roll: olvasgatja :roll: aszongya mi az az embrio :shock: :lol: mondom mikor mar egyutt van a peti meg a katona 8) olvassa a folyamatot :roll: aszongya ez mennyi ido alatt van meg :?: mondom ahogy megjon ra 2hetre mar szinte ultetik is vissza ennyi :roll: Elolvasgatta....neha poenkodott 1-2 dolgon :lol: pl hogy rossz katonaknal leszivjak a golyokbol :shock: na aszongya azt o ugyan tuti nem engedi :lol: Aztan abban maradtunk,hogy megyek reggel a dokihoz es felteszem neki a sok kerdesemet :)

Reggel 11:30-ra mentem dokkerhez 12ig vannak 8) 2ember ha volt elottem de max ha 10percet vartam :shock: mar bent is voltam 8) es akkor mutattam neki,hogy a masik korhazban megint mit mertek :roll: es hogy elvgyok keseredve :? es hogy a lombik ugyeben erdeklodnek es a fagyasztasrol :roll:

Hat aszonta a dokim mindenkeppen varni kene egy olyan honapra amikor is csokken az FSH-em :roll: mert amig ilyen magas nem vgyok stimulalhato :( Es o annyit tud tenni,hogy megnezzuk a kov honapi 3cn-en vett vert megint es ha 10alatt van akkor stimulal de ha 20felett lesz megint nem stimulal max azt tehetjuk,hogy azzal az egy petevel ami ugye erik elmeletben minden honapban :arrow: azzal probalkozunk leszivjak es azt az egyet megprobaljak beultetni :roll: de hat ez nem hangzik valami jol hisz lehet nem is jo minosegu az az egy ami van minden honapban es akkor ablakon idobott penz :? :roll: Utazni utazhatok 8) minnel tovabb vannak fagyasztva annal jobban romlanak :? Meg egy ngyon fontos dolgot mondott :!: Mivel fiatal vgyok ezert a babasodas ha mar beultetik jo eselyem van ra!konkretan a baj az,hogy egyaltalan tudnak e petit levenni tolem vagy ha le is vesznek milyen a minoseguk :? Szal aszonta a magas FSH nem befolyasolja a beagyazodast 8)

Hat ennyi volt ma..ugyhogy 3cn.-en megyek ide vissza es megnezzuk mi a helyzet na meg apaval is beszelnem kell :? :oops: Tiszta gaz mert hirtelen mindennapos tema lett :oops: :roll:

Jah es azt is mondta a doki,hogy az USA-ban nem fognak elfogadni ilyen magas FSH-el es ok azt fogjak ajanlani,hogy peti donort keressek :? hat ez nem hangzik valami jol :roll: mindenesetre a lenyeg ha kifogok egy olyan honapot ahol az FSH-em 10alatt van(az FSH minden honapban mar eredmenyt mutat szal lehetseges :roll: ) akkor mehetne a stimu es beulti vgy fagyasztas amibe ember epp belemegy :) Most izgulok es kerek FSH levivo szurkokat Majus 14-ere elmeletben aznap lesz a 2.cn-em es megyek vervetelre 8) Na meg ahoz is szurkokat kerek,hogy apacska esetleg most belemenjen ebbe a kovetkezo ciklusban elesbe 8)

De persze ha nem most akkor majd amcsiban kivarok egy jo kis alacsony fsh erteket en meglesz csak sok sok szurkot kell begyujtenem toletek 8) :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Először is!

Nócika!
Kép

Bridg.!
Azért végre, hogy tényleg kiderült a baj, de ez az ijesztgetés nem tudom miért kellett a doki részéről!(mármint az USA-ban a donorra)
Hidd el imádkozni fogok érted a családdal együtt!!!

Többieknek is puszi, most mennem kell :)
Majd jövök, ha lesz időm :wink:
Vendég

Melaszka
Nem remisztgetett csak elmondta mi a helyzet odakint :? :roll: vegulis ok sem inditanak stimulalast magas fsh-el de a penzemert bevallalhatom azt az egy ero tuszo leszivast :roll: az usaban meg inkabb azt ajanljak donorra menjel mert lehet a gatyank ramegy majd a petik osszeszedesere :? de nem adom fel :twisted:

[quote]H írta:idd el imádkozni fogok érted a családdal együtt!!!

Ez pedig marha jol esett :oops: :oops: Kép
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Előszőr is,
Nócika
Boldog névnapot...amolyan Reginásan :lol:

Kép
enis

Na szóval, végre ide értem és elis olvastam az elmúlt napok termését!!!!

Pénteken délután fél háromig aludtam :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Nem elég, hogy jött a front, de még a migrénem is előjött... volt fejgörcs és hányinger is rendesen. De mire felébredtem délután, addigra majdnem rendben voltam.
Aztán szombaton elment a netünk... a lényeg, hogy a barátainkkal fizetünk egy netet, tőlük jön hozzánk. Náluk van a router, az állt le, amíg ők nem voltak itthon. Azt kellett újra indítani. Amúgy szombat délelőtt kimentünk vásárolni a piacra, haza felé meg vettünk kaját a kínainál. Itthon kipakoltunk, és apa kitalálta, hogy menjünk le a Duna partra piknikezni, és szóljunk a barátainknak is és társasozzunk is egyet. Szóval majdnem öt óra volt, mire feljöttünk. Nagyon jó volt!!!!
Vasárnap meg aludtunk, ebédet főztem, feljöttek ebédre a barátaink is, ja délelőtt Forma 1-et is néztünk, aztán megint aludtunk, és elmentünk egy másik baráthoz bográcsozni.
Hétfőn meg mi is volt???? Arra már nem emlékszem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ja de!!!! Délelőtt felsöpörtem és felmostam, és persze kimostam. Aztán pihentem egy pár órát. Egy röpke ebéd, majd csináltam egy kis gombapörit rizzsel. Aztán átmentem babázni barátnőmhöz.... annyira jó volt fogni a kis új jövevényt.... Marci baba már sokkal érdeklődőbb a tesó iránt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap délelőtt elmentem a könyvtárba, aztán vettem egy nokedliszaggatót (ma tojásos nokedli lesz salátával), aztán ebád itthon, pihi, pedikűr, bejelentkezni barátnővel fodrászhoz, utána nagy séta a Duna parton, haza, dumcsi, vacsi, nagy alvás. És most itt vagyok!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócika!
A héten nem fog össze jönni a talink, de jövő héten szerdától bármelyik nap!!!
És megyek én vonattal is!!!!
Boldog 23. hetet!!!
Örülök, hogy sikerült megnyugodnod és Regi baba mocorog újra rendesen!!!! Pocisimi!!!
Kalandos egy uhu-d lett:-)))

Pendi, Kitty!
Nagyon jók lettek a képek!!!!! Aranyosak vagytok mindketten:-)))
Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok nektek!!!!!

Bridg!
Mi is szeretünk, baby:-))
Nálunk mindenki tudta, hogy inszemes baba lett.
Úgy sajnálom, hogy ilyen rosszak lettek az eredményeid!!!!! De kitartást!!!! Kíváncsi leszek, hogy ha még nálatok fagyasztotok, akkor át tudjátok-e vinni az Usa-ba?
Myoma-val mi lesz???
Gratula a hősiességedért, hogy leszedetted az anyajegyeket!!!!!!
Mindenhez gigamegadrukkhegyeket küldök és babaragacsot is ezerrel%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Kitty!
Azt hiszem, én sem mennék el így a leánybúcsúra.

Melaszka!
Igazából csak azért mentünk, hogy minél több infónk legyen.

Pendi!
Istenien fest ez a pigiköltemény!!!!
Bele tudnék harapni!!!!
Kombinált tesztben van egy uhu és egy vérvétel. Igazából egy genetikai vizsgálat, ahol uhu-n nézik a baba tarkó redőjét, a gerincet, és az orrcsont meglétét. Vérvételből pedig próbálják kiszűrni a rendellenességeket, mint pl. a Down-kór.
Nagyon ééééééééééédik a kiskecskék:-)))

Enis!
Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!
Grillparty???? Irigy irigy:-(((

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja és nem is mondtam még, de szombaton elvisz Egerszalókra és majd csak szerdán jövünk haza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Megyünk fürdeni, nagyokat sétálni, arborétumba, moziba, stb.!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Drága Nócikám!

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget,
gáz,nem gáz,most ez van és apácskának is "joga" van tudni mindenről.Hogy majd ne mondhassa,hogy ő erről vagy arról nem tudott,és ha tudta volna....
Látod,hogy érdeklik a dolgok, férfi,persze,hogy sokmindent nem ért,honnan is tudna ő ilyesmit.Ők azt hiszik,hogy egy kis etye-petye és mikor akarják jön is a baba. :roll:

Na,így már értem,köszi a kimerítő magyarázatot.Az inglis oldalt később áttanulmányozom,de lehet hogy már ezt olavstam,csak nem elég figyelmesen :oops: Most mindenesetre hagyom,amíg teljesen oda tudok rá figyelni :oops:

Még valamit árulj el akkor nekem,miért nincs esélyed a spontán teherbeesésre?Egyetlen kevésbé jó minőségű petike is meg tud elvileg termékenyülni.Vagy csak nagyon kicsi az esély,és mivel fogynak,nem érdemes tovább várni?

Melaszka,
na,mekkora a legényke?
enis

Zsuzska,
szia.

Hú,de jó lesz nektek :)

Nokkedli szaggató,majd írd meg,hogy boldogultál vele,nekem már 2 is van,de kész gyötrelem vele a szaggatás. :evil: Pedig imádom a nokkedlit,de így inkább nem kell. :x
enis

Enis!
Rendicsek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na itt vgyok :) elfelejtettem mondani,hogy a meddosegiben adtak egy dvd-t is ami a lombikrol szol :shock: apacskanak,hogy jobban ertse 8) :wink:

Aztan elmentem megvettem neki az iPodot meg elmentem a lufiboltba ahol vettem egy gazzal toltott ballont mici macko van rajta ooooriasiiiii es ha megutod elenekli micimacko a Happy B-dayt :shock: Majd teszek fel kepet 8) Ugyanis apacska ejfel utan 32eves lesz :D

Enis
Te is bika jegyu vgy? :shock:
[quote]M írta:ég valamit árulj el akkor nekem,miért nincs esélyed a spontán teherbeesésre?Egyetlen kevésbé jó minőségű petike is meg tud elvileg termékenyülni.Vagy csak nagyon kicsi az esély,és mivel fogynak,nem érdemes tovább várni?

Na a doki aszonta persze lehetseges!Ha jo minosegu es egyaltalan a tuszoben van peti :roll: es meg a jo oldalon is van ugye mert az egyik oldalam kisse elvan zarodva :? Rossz minosegu peti az nem jo mert van nem lesz belole embrio vgy egyszeruen nem no tovabb par hetnel tovabb vgy beteg is lehet :roll: Varni nincs mire mert mar igy sem sok a petim kesobb meg megennyi sem lesz marha egyaltalan meg van :shock: ezt csak akkor lehet tudni mikor mar leszivtak es megneztek :roll:

Fuuuuu csajok innen folytatom mert apa irt,hogy jon haza :shock:
Jo koran van es kajat is adok neki aztan ha tok jovok ha nem akkor majd reggel 8) Ne hari csajok :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Nócika
Utólagosan itt is kívánok neked nagyon boldog névnapot! Kívánom, hogy minden vágyad úgy teljesüljön, ahogyan szeretnéd!
Jó volt hallani téged! :) Mindig olyan mosolygós a hangod. :)
Kép
Vendég

Brigdet
Érdekes, hogy ott mennyivel fejlettebben szednek le még egy anyajegyet is. :) Ott pikk-pakk kész, itthon meg 2 hétig nem tud rendesen fürdeni az ember a varratoktól.
Nekem egyébként csak egy volt. Tb-vel csinálták. És holnap szedik ki a varratokat.

Nahát!!! Hurrá!!! Még egy jó nagy lépés előre. Ez az érdeklődés már nagy lépés apácskádnak. :) Már megint egy jó nagy meglepit okozott. :) Ez azért tényleg jó hír, hogy a beültetésre a korod miatt nagy esélyed van.:) Akkor most "csak" az FSH miatt kell aggódni. Ami persze épp elég. Nagyon szorítok. Mennek a drukkok!

apácskádnak pedig nagyon boldog szülinapot! az a zenélő lufi tök ari lehet! :)
egyátalán nem haragszunk, hogynem tudsz jönni. fontosabb a családi béke!

Melaszka
Hazaértél? Gondolom most van dolgod, mert azért elég sokáig odavoltál. :) Azért keríts időt a pihire is. Marcika hogy van? Fogacska még mindig szenvedteti?

Enis
Ez a kép nagyon szép! Annyira édes az a csöppség rajta.:)
A nokedlivszaggatóval mi a gond? írd meg, hátha tudunk segíteni.

Zsu
nagyon szép napotok volt.:) Az a Dunaparti piknik nagyon jó lehetett.:) de ne győzöm olvasni a teendőket. Azért pihenj is.És micsoda kaják! De imádom a tojásos nokedlit is.:)
És boldog 14. hetet így utólag is.:)
Örülök, hog ymindn rendben van a kombinált teszttel. :)

Nócika
Neked először is, boldog 23. hetet! HIhetetlen, hogy már túl vagy a felén. :)
Vendég

Kép
enis

Pendi,
hogy mi a gond?Egyszerűen nehéz vele úgy összességében.
Enyém ilyen
Kép
gondolom nem ez a jó.De én Pesten is,itthon is,csak ezt a fajtát láttam. A netten megnéztem egy kisvideót is a nokedliszaggatásról :lol: ,ott is másféle szaggatója volt :cry:
enis

Enis
A legjobb szaggatód van. Nekem is ilyenem van. Arra figyelj, hogy a tészta ne legyen nagyon kemény. De nagyon folyós se. Egyszerre ne tegyél bele sokat, hogy nehogy kijöjjön belőle. Próbáld meg biztosan sikerül majd! Ügyes vagy te!
De van olyan fajta is, aminek van egy edénye, és abba kell beletenni a tésztát, és azt kell húzogatni a szaggatón, de nekem az azért nem tetszik, mert nagy a lyuk rajta. Én jobban szeretem ha kisebb.

Bridget azt üzeni, hogy nagyon benne van a takarításban, és nem tud jönni.:) nagyon ügyes a lányzó! :) Épp skypolunk. :)
Vendég

Sziasztok Csajszik :)
Jövök gyorsan a képekkel, lehet, kicsit sok lesz :oops:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

irigy-irigy :twisted: :lol: Zsu
Nalad maradt abba az iras :oops: Kitarto leszek tudod en nem az az elhagyom magam tipus vgyok 8) :wink: A hosiesseget meg koszi :lol: Marmint a jelzo 8) Latod az egyetlen kerdes amit elfelejtettem megkerdezni az az hogy atvihetik e repzivel :roll: bar szerintem ha van is ilyen marha draga hisz -1000valahany fokon kell tartani :shock: meghat ugy nez ki egyenlore nem all fent ez az esely hisz egyenlore peti sincs :? Koszonom a drukkokat neked is 8) Nagyon jol jonnek :)
Az a dunapart melletti piknik naon jol hangzik 8)
En sem vgyok semmi alvo de delutan 3-ig hogy aludtal :?: :shock: :shock: :shock: :o :lol:
Egerszalok aztaaaa :o ot en 1szer voltam de azota allitolag normalisan megvan csinalva 8) na meg en ejjel voltam es ott dugtak a vizben :x :twisted: Kivett Zoli szabadcsagot? :roll: De jo fej :) Azert akkor nalatok is valtoztak a dolgok :wink: es mar 14hetes vagy :shock: Gartula a 14.hethez 8)

Pendi
Jo volt megint dumcsizni 8) Es te legalabb lathattad a zenelo lufit is 8) :wink: :lol: anyajegyrol annyit,hogy en magan klinikara mentem :oops: nana,hogy ott lezeres dolog van de az arat is megkertek :roll: :oops: Nekem a fagyasztasos is eleg lett volna de a neten ezt talaltuk es itt van kozel hozzank kb 3perc uj hely szep korszeru igy ide mentem :roll: Holnapi varratszedeshez meg sok gyogypuszi 8) utana se kenni semmi nem kell :roll:
Igen azert mostmar mashogy latom a vilagot,hogy uj hireink vannak :) most mar csak lekell vinni az fsh-t es jo minosegu petiket kell termelnem 8) bar ilyenkor nagy a valoszinusege,hogy stimulalasnal is csak max 3-4peti lesz es abbol talan ha 2felhasznalhato :roll: ami fagyasztas reszerol nem a legjobb de ha lombikot szeretnek es egybol visszaultetni akkor az pont eleg :wink: Koszi a drukkokat neked is most tenyleg kell 8) Nalatok mizu?Most szeded a gyogyot es mikor kell visszamenni? :roll:

Enis
Azaz egeres kep :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ennyire megnevettetett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nokedliszaggatok ilyenek szerintem amit a kepen mutattal te is bar anyumnak is valami korszeruje van ami nem faraszt annyira es jobban szereti 8) ha kell utanakerdezek :wink:

Melaszka
Ez a gyerek lassan mar futni fog :shock: pedig en meg emlexem,hogy tavaly nyaron pocakos voltal :lol: Kedvenc kep masodik sor elso :D de az osszes klafaaaaa 8) :lol: Szerintem meg mindig rad hasonlit :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!!!

Nekem megint szétmegy a fejem. Hülye eső!!!!!!
Köszi mindenkinek a gratulációkat!!!

Enis!
Nekem nagyon jól sikerült tegnap a nokedlim, csak úgy termeltük befelé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jóban vagyunk a nokedliszaggatóval. És ugyanígy néz ki az enyém is. Szerintem csak ilyen van. De én fakanállal szoktam szaggatni, nem használom hozzá azt az izét.

Bridg!
Nagyon boldog szülinapot kívánok apácskádnak!!!!!
Úgy aludtam háromig, hogy egyszer felkeltem fél tízkor reggelizni, megírtam a hsz-t, aztán szépen vissza bújtam az ágyikóba és aludtam tovább.

Melaszka!
Marci egyszerűen zabálnivaló :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira szép szemei vannak!!!! És a combján a husik.... hát tudnám harapdálni!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na fel 1kor kaszalodtam ki az agybol :shock: :oops: :oops: :roll:

Tegnap fel 12kor agyba kerultunk es mar alig vartam elteljen az ejfel,hogy felkoszonthessem a lufit is eldugtam ajijat is 8) ejfelkor pont kezdodott a doglott aktak az egyik kedvenc sorozatom 8) aztan kimentem(mar a haloban teveztunk ugyanis)es behoztam neki a zenelo lufit mar raztam a popsim es a fulem korbeerte a szamat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D o meg csak bambult...szerintem nem szamitott semmire ugyanis egesz este folyaman figyeltem arra,hogy ne jojjon szoba se a gyerek tema se a szulinapja...azt akartam kicsit lazitson :) Orult neki ngyon majd lefotozom a lufijaval :lol: aztan atadtam neki az ajimat is :) annak is orult :wink:

Persze mikor kerdezte miert mentem Shibuya-ra aszontam neki magamnak mentem cipot venni 8) ahaaa aszongya cipooooot :lol: es mikor az ajit odaadtam aszongya akkor nem is cipot voltal te nezni :roll: mondom neeeem :lol: :lol: :lol:

Orult neki es en lehettem az elso aki felkoszonti :wink: aztan jott a villanyoltas simi es megint kerdezett a dolgokrol,hogy most akkor mi is volt a dokinal :?: :idea: 8) en meg elmondtam...aszongya es akkor most mit fogok csinalni :?: mondom hetfon megyek vv-telre meg uhu-ra aztan a masik dokihoz majd a 2.cn-en megyek vissza :roll: egyenlore meg nem tom hol lenne jobb csinaltatni :? A korhazban van ennel a magannal ahol tegnap is jartam...inkabb a magan fele huzok mert o legalabb odafigyel ram :roll: a korhazban mar az 5.dokival targyalok...es annyit nem mond ukk mukk fukk :twisted: jah es mondtam neki hogy 2.cn-es vv-telen majd elkkel donteni eredmenytol fuggoen persze,hogy most akkor mit is szeretnenk :roll: :oops: :roll: aztan meg1szer megnezte az arlistat ...merthat ha nem stimuznak akkor is azt az egy petet ami epp erik lekell szivni stb szal ugyanannyiba kerul :? az meg eleg draga ahoz hogy azt az egy ero tuszot vegyek le amiben talan nincs is jo minosegu peti :? :roll: szal apanak van 2hete gondolkodnia :roll: Olyan izgi...szerintetek lehet hogy belemegy :shock: :roll:

Na mind1szal villanyoltas volt 2korul megint aztan hallom hazajott a szobatars barinoje es elkezdi engedni a vizet megy furodni :shock: a kad az pont ugye a mi szobank falanal van :twisted: na mind1 3utan hazatalalt a szobatars is :x fel 4kor arra keltem izzadok mint a lo :x kimentem pipilni atoltoztem magam alatt torolkozo csere :x alvas tovabb....fel 7kor megint arra kelek csurok a hatamon kezemen labamon egyszoval mindenhol a viz :x megint felkeltem agyott ruha le tiszta fel torulkozo csere paplan forditas...8utan apanak csorgott az oraja :x fel 9korul kel en mar 3szorra cserelek :x aztan apa 9:30korul eltuzott :roll: utana meg aludtam fel 1ig :P persze ilyenkor ugy kell feltaplaszkodnom d nem is csoda mert este egyaltalan nem alszom jol :twisted:

Aztan mivel a takaritono besztrajkolt es nem jott :twisted: ki tudja miert :roll: marmint a helyettese mert a mienk most 2hetre elutazott...na gondoltam talan ma jon :? :? de nem igy nekialltam furdot takaritottam,lehuztam az agyat,letoroltem a ejjeli szekrenyeket nappaliban az agyszatokat wc-t kitakaritottam hat a vasalassal meg varok ma biztos mar nem :roll:

Ettem egy gyors levest meg agyra tiszta agynemut huzok aztan valami ertelmes kajat is ennem kene :oops: :roll: Ma apat tuti eviszik a fiuk az ejszakaba 8) ugyhogy keson jon majd en meg jol behagymasom vacsira majkremeskenyerrel :wink: :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsu
Jaaaah ugy konnyu :lol: amugy az irigy irigy az a piknik utan van minnya kijavitom mert ez a hule ide az elejere tette :twisted: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsu
Ezt nezd meg :twisted:
http://borsonline.hu/news.php?op&hid=20216
Fejfajas monnyon le :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helló!

Itt vagyok én is.
már bepaníroztam a husit, meg a májat, megcsináltam a sallit is, és már csak sütni kell.

Melaszka
ez a kissrác továbbra is elrabolja a szívem. Annyira édes. És mekkora ???!! :) :) Nagyon aranyos kislegény. :) És nem igazán sok kép. :) csak dobjad őket nyugodtan. Én nagyon szeretem nézegetni őket.:) Biztos vagyok benne, hgoy a többiek is.

Bridget
Nekem is jó volt egy kicsit dumcsizni megint. na hallod az a lufi, valami fenomenálisan jó! Nekem nagyon tetszett.:)
Kész lettél a takarítással?
Eza cipőt mentem nézni szöveg elég hihető. :) A párod nem is sejtett semmit. :)
Apa egyre többet kérdez erről a baba témáról. Ez azt jelenti, hgoy egyere jobban elgondolkodott rajta. :) ez jó jel. :)
A szobatárs barátnője meg igazán lehetne hajnalban halkabb. Nem szép dolog, hogy felveri az egész házat.
Nálam mától beindult a closty. Úgyhogy ebben a hónapban gyúrunk majd apával rendesen.:)
Igaz, Zsunak írtad, azért én is elolvastam a cikket a mai fejfájásról. Azt hiszem, én is azt fogom tenni. Köszönjük, hogy feltetted.

Zsu
Hülye fejfájás monnyon le! Itt is elég borongós az idő. Nekem még nem fáj, de nem is igazán jó a fejem.
Vendég

Sziasztok!

Pendi
paradicsom palántát kaptunk, a miénkből sztem nem sok minden lesz... mondjuk a mama erdei földbe tette, mi meg csak sima földbe :roll:
Szomszéd nénike nagyon ráér, mint minden öreg néni :roll: 82 éves, állítólag nagyothall, de igazából csak szelektív a hallása :lol:

Bridget,
az én párom nem diétázik :lol: Sose fordult még meg a fejében, meg nem is fog :lol:
Majd megírom, mi lett végül a meglepi, még van egy hetem :wink:
De jó, hogy apa ennyire érdeklődött! Jót nevettem azon, hogy megkérdezte, mi az embrio :lol:
Ezek szerint akkor van esély, csak nem egyből - az nem is baj, addigra apa is megbarátkozik a gondolattal ;)
Apácskának boldog szülinapot!

Zsu
köszi utólag is! És a dicsit is :oops:
Jó programjaid voltak, kivéve a migrénes fejfájást :?

Melaszka,
nagyon jók a képek :D

Én tegnap suliban voltam, aztán mentem anyuhoz, ebéd és irány ruhát nézni az esküvőre. Szegény anyum kikészült tőlem és azt mondta többé nem jön velem vásárolni :oops: Pedig csak 12 boltban voltunk :oops: De legalább lett naci, ing, táska, cipő. És ezeket névnapomra kaptam anyutól meg a papám tesójától (ő anyuékkal él, mert már özvegy, és nincs gyereke). Bátyámtól meg kaptam egy napszemcsit, meg pénzt 8)
Mikor visszaértünk, papa tesója csinált tejbegrízt, megvacsiztunk aztán jött értem a párom és este 8-ra értünk haza :oops:

MA meg főzök, a husilevest már feltettem meg lesz még krumplifőzi meg sült virsli ;)
Vendég

Sziasztok!

MIndenkinek nagyon köszönöm, hogy gondolt rám! Nagyon jól esett!

Tegnap voltam a behajtonál kikértem a papirt utána meg mentem az ügyvédhez! Nagyon rendes volt! Elmondtam a történetet elmondta a verziot azaz hogy mit is tehetek pontosan és nagyon rendes volt! na és a lényeg, hogy mielött perre mennék mondta, hogy beszéljek a srác szüleivel hátha Ők vesznek fel lovét kifizetik azt a kölkön meg behajtják! Nos elmentünk tegnap a szülökhöz bezséltem velüók felvázoltam, hogy ha nem fizetnek perre megyek és akkor a házuk kerül bajba! Na aszonták menjek perre! Oké! Szal most várom , hogy felkeljen a tesom és menjünk a földhivatalba! Ott szépen kérek infot a házról, majd várok pár napot hátha meggondolják maukat és legkésöbb hétfön visszahívom az ügyvéd urat, hogy akkor inditsuk el a dolgokat! Csak az a baj, hogy minden illetéket ki kell elöre fizetni ami nem kevés szuszi lesz! Még, hogy honnan nem tudom, hogy honnan de elö kell teremtsek rá zsét! Szal ma is mikor éjjel kimentem pipilni akkor mikor visszafeküdtem ezen lovagolt az agyam! Már nem az idegesit, hogy mi lesz meg hogy meg izé meg bigyó, hanem a lóvét honna szedem elö! Mert ezt is vissza pereljük, tehát elöbb utobb visszakapom ezt a lovét is de most honnan??? Na mindegy! A lényeg, hogy nyert ügyem van és ez a lényeg!!!

Zsuzsu! Nos akkor szolj, ha gondolod és akkor talizunk oxi????? Nekem elvileg bármikor jó!!!

Brid! Örülök, hogy apácskád ilyen érdeklödö lett! Lehet, hogy volt ideje egy szusszanásnyi és mindent mérlegelt! Lehet, hogy nem is lesz petifagyi a végén, hanem irány a lombik???? Jaj szivből kivánom, hogy igy legyen! És Párocskádnak nagyon boldog 32. szülinapot! És az a micimackó nadon édi lehet!!!!!!

Melaszka! Tündéri a kis prücsök! Ennivaló!!!!!!!
Nos ma még ezer dolgot ötlöttem ki mit is akarok csinálni nem tom mennyire jövök még ma! De addig is legyetek jó rosszak!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia Kitty! Épp ma én is krumplifözikét csinálok!
Jó kis bevásárlás volt akkor tegnap! 12 bolt?? Az igen! és legalább mindenhol probáltál jó sokat????? Szegény anyud! megértem!!!!! Én ezért nem szeretek senkivel se menni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika
tegnapra

Kép

Ne idegesítsd magad. Amúgy meg elindítani biztos nehéz, meg költséges, de úgyis megnyered a pert, és akkor mindent kamatostul behajtanak rajta. Ahogy látom a srác szüleit se nagoyn érdekli a dolog, szóval jól teszed, hogy perre mész :wink:

(anyunak is volt már ilyen ügye, de nyert, és egy csomó kamatot kapott vissza :wink: )
Vendég

Bridg!
Köszi az infot :wink: Sajna elég frontérzékeny vagyok, még terhesség előtt is megérzetem. De nem ennyire. Most felerősödött a dolog.

Kitty!
Szép bevásárlás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nócika!
Csak óvatosan az idegeskedéssel!!!!!!!
Kitartást!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X