Új privát üzeneted érkezett!

na, duplán is feltöltöttem, én, a műszaki zseni :) - Annus, tudom vhogy törölni az egyiket? (meg vmi miatt nem a képek mappába tette :? :shock:

voltam bent Erzsi ill. Petrus dokijánál, nagyon szimpatikus, kedves ember. A szülést elvállalta, azzal a feltétellel, hogyha esetleg pont vidéken lesz, akkor nem tud bejönni, de minden egyéb esetben szívesen. Ajánlott szülésznőt is a kérésemre, akivel már beszéltem is - nagyon kedves Ő is a telefonban - majd másju 5-én megyek hozzá az első CTG-re, a doki bent lesz akkor, így leveszi a hüvelykenetet is, meg vesznek le vért is :) :)

emese1979
 
 


Sz.Eszter!

Mi a baj a gerinceddel amiért altatni akarnak? Nekem nyitott gerincem (spina bifida) van pont az S1 segmentumban, és mégis érzéstelenítéssel császároztak!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!

Megy a drukk Lara születéséhez! :)

Visszaolvasok :)
Vendég
 

 
 

Emese!
Képet rendeztem!!!

Szofi!
Te is fel tudod tenni!Van egy olyan bejegyzés h telefonszámok,nyomj a szerkeztésre és akkor be tudod írni!De ha nem megy küld el nekem és beírom,nem gond!

annus11
 
 


Nem találom a szerkesztés gombot! :evil: :evil: :evil:
Nem sikerült elfogadnom a szerkesztők közé a meghívást? Nem hiszem, mert a profilomat tudtam pl. szerkeszteni... HELP! :x :x :x

Addig is Annus, akkor megy a privi... Köszi!

Emese, én megtaláltam a képek közt Kamilla fotóját! Köszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Kamilla gyönyörű kislány!!Jó hogy van sok tejcsi neki!
Mesi örülök hogy találtál dokit!
Lányok!!A dokim nincs jövőhéten.,azt mondta ne szüljek,várjam meg.
Meg most vasárnapig még szedjem a magnerotot,magne b6-ot.Nem ártok ezzel Hannának?Hogy ilyen sokáig szedem?Viszont gyógyszerem csak péntek reggelig van,aztán már csak magne b6 lesz itthon.Szerintetek baj ha csak addig sedem vasárnap helyett?Apum és férjem szerint azért szedeti mert azt akarja hogy nála szüljek,számít a hálapénzre.Szerintetek?Mert furcsa is,mivel úgy tom 36 hétig lehet ezeket szedni,én meg holnap már 37 leszek.Ti mit tennétek?
Most megyek mert kb jött a védőnő.
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Nálam ma nagyon szar a babanet...

Trixi,
porckorongsérv, csigolyaívszakadás, meg még 4 nyalánkság. De ez bíztató, hogy téged nem altattak.
Remélem engem se fognak, de tényleg nem nyünyörgök akkor se, ha úgy döntenek, hogy altatással kell, akkor az lesz. Ők tudják.

Kamilla nagyon tündéri :) Szofi, Emese köszönjük a közbenjárást :)

Emese,
tök jó, hogy bejött a doki, meg a szülésznő! Reméljük a szülésnél is sikerül ott lennie.

Mozza,
szép kocsi :)

Dóri,
várunk a hírekkel.

kiülök a kertbe, hátha ott jobban megy a tanulás :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Eduának és Larának megy a drukk 1000-rel!!! Ügyesek lesztek. Könnyű és gyors szülést kívánok!

Én is voltam ctg-n + nyúlka-piszkán.
Remek fájásokat produkáltam és 1 ujjnyira nyitva vagyok. Doki arra kért, hogy még ezt a hetet bírjam ki, ha lehet. Szép nagy baba 3kg-ra saccolta. Innentől kezdve betiltotta a sújemelést és pihire itélt. Tegnap este voltak brutál fájásaim nem bírtam megmozdulni , férjem meg folyton azt kérdezet, hogy akkor most megyünk szülni?! Mondom még nem!Azért jó lenne még min.2-t hetet egyben kibírni, legalább is én erre gyúrok bár tudom, hogy ehhez én kevés vagyok. :shock:

Kép
Kép
incike
 
 


Szofi: köszi a vígasztaló szavakat... én is így próbálom felfogni, és próbálok pihenni, de két gyerkőc mellett nem túl könnyű feladat!!

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Hu de izgi, úton az 5. baba. Hajrá Ildi!

Kamilla tényleg tündéri :-)

Mi meg voltunk védőnőnél, teljesen jó a vérnyomásom így a végére. Meg Majának megvolt a 2 éves méricskélése. Amúgy meg úgy mennék ki a teraszra, de már fáj a torkom is meg a fejem is. Egész telet megúsztam, és most leszek beteg, hihetetlen....
pumuklii
 
 


Annus, próbáltam privit küldeni, de nem ment el szerintem a dög. (Bár tesóm szerint 2szer is elment..?) na nem érdekel, ez úgyis céges szám, szóval ezt kéne betenni a blogba: 30/670-5817

Köszi

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Nálam is szarakodik a babanet....

Látom még semmi hír Ildiékről....hűűűűűűűű....biztos a finishben vannak....nagyon drukkolok nekik!

Végső 'elkeseredésemben' hozattam málnalevél teát....tudom, hogy már rég el kellett volna kezdenem inni....de mind1...háthaaaaaaaaaa... :roll:

Anita!
Miért szeded a magne B-t? Hanna már akár jöhetne, nem? Sokat keményedsz? Szerintem már nem kell visszafognod a méhtevékenységeket....de passz, ez az én véleményem...keress rá neten, hátha találsz vm. hasznosat.

Kép
mozza
 
 


Szofi!
Ott egy ceruza a bejegyzés alatt!!!!Az a szerkeztés!

Anita!

Azért mondják h a 36.héttől ne szedjünk a magnéziumot,mert ugye az a szülésnél lesz majd hátrány!A babának nem ártasz vele!!!!Nálad azért kell szedni h ne jöjjön ennyivel elöbb a baba!!!Az a 2 nap meg nem számít amúgy!
Ami a dokit illeti...szerintem nem feltétlenül a pénz miatt szólt h nem lesz.Hanem h tudd!Ez így korrekt!Gondolj bele elindul a szülés te meg számítanál rá és nincs,nem is tudsz róla...azért az elég bosszantó!!!

Incike!
Tudod,csak 38.hét után szabad szülni!!!Addig kitartás!!!!Az én uram is folyton kérdezi h na szülünk,de mindig leintem :wink: Mondtam is neki h ha van vmi úgyis szólok! :lol:

annus11
 
 


Beírom akkor neked!Privit nem kaptam...
amúgy mindenkinél szarakodik a babanet,le van kissé terhelve....

annus11
 
 


Mozza
látom ma töltöd a 39. hetet, Maját én pont ekkor szültem :-)

Csinál valaki gátmasszázst?
A régi olajam márciusban lejárt, most szedtem elő. Számít vajon az az 1 hónap? Lehet másikat kéne vennem....
pumuklii
 
 


Novygirl!
Neked akartam még íni hogy jobbulást!Remélem most már csak akkor kell befeküdnöd ha jön a baba!! :wink:

annus11
 
 


Pumukli!
Passz...vajon mi olyan van benne ami miatt lejár???
Amúgy pont én is akartam kérdezni csinálja e vki.Én csak annyit csinálok h bekenem a gátat olajjal és kész.Fürdés után úgyis lassan már mindenemet kenem,ezen ne múljon :wink: De semmi masszázst nem csinálok.

annus11
 
 


Én se értem mi járna le, mert van külön mandulaolajam is meg muskotályzsálya (ezeket vittem a szülőszobára) és azokon nincs lejárat.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Hétfőn én is voltam dokinál,cak nem volt erőm írni.
Sajna picikék vagyunk :cry: ,csak 2 kilo Hanna,és a doki szerint a 36. héten legalább 2,5-nek kéne lennie.Nst-n,és a flowm.-en minden rendben,ezért nyugtatott,hogy ne keseredjek el,de azért nagyon aggódom!Csütörtökön és jöv. hétfőn is kell mennem nst-re,hogy tudjuk Őt követni.Mozgások,szívhang,áramlás(köldökzsinor,szív,fej),minden ok.Köv.flowm.jövő héten csütrötökön.
Addig is szigorú pihenés!!!
Azt mondta,max.nem lesz csak 2,5-2,6 kg.
Én abban is benne lennék,csak egészséges legyen!!!!!!!!
Még zárt vagyok,úgy hogy simán bent maradhat még 4 hétig,és addig még hízik is,remélem.
Védőnőnél ma voltam utoljára,nagyon közvetlen és aranyos,kicsit megnyugtatott.Bemutatott a gyerekorvos néninek,aranyosnak tűnik,sokat nem beszélgettünk.

Megnézem a bloggba a bausokat! :)

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Meg azon is agyalok, hogy milyen tortát süssek Majának.
Nincs valakinek egyszerű, de nagyon fincsi tortareceptje?
pumuklii
 
 


Hajni!

Szerintem nincs baj!!!Ha fejlődik akkor minden oké!!!Még az is lehet h később fogant,túl is hordhatod,és 4 hét az sok idő!!!Bőven ráér hízni!A másik h ez megint csak genetika!!!!Nem lesz 4,5 kilós babád,ez van :lol: :lol:

annus11
 
 


Fabri
ne izgulj feleslegesen! UH alapján mondta? Maját 36 hetesen saccolta 3 kilóra az uh, és 39 hetesen született 2,8-val. Össze- vissza mérnek ezek az UH-k.
pumuklii
 
 


Pumukli!
A desszert.eu-n nagyon jó receptek vannak! Én sokat sütök onnan. Be lehet állítani, hogy hány személyre szeretnéd és úgy számolja ki a hozzávalókat. A francia csokitorta és a new york sajttorta nagyon jó!!!!!

Fabri!
Annyira azért nem kicsi. Ráadásul simán benne van, hogy nem pontosan mértek. Nyugi, ha 2,3kg megvan, az már jó....és még van 1 hónapod! A végén hetente már majdnem 1/2 kilót híznak a babók/hét!!!!!!!Szóval nyugi! :)

Annus!
Dettó, már nekem is mindenki olyan gyorsan, idegesen kapja fel a telit, ha hívom....szóval a helló helyett én mostmár a 'szia, még nem szülök' üdvözléssel kezdek. :lol:

Kép
mozza
 
 


Néztem a dessert.eu-t, a sajttortát valamikor ki is próbálom, de most valami mutatósabbat akarok a szülinapjára.
pumuklii
 
 


Mozza,
irtam privit :)

Hajna,
tényleg sok az a 4 hét még, simán fog hízni Hanna. Ne aggódj. Meg tényleg legalább nem lesz 4,5 kg-s baba :) bár ki tudja, lehet ráturbózik a végén :)

Incike,
pihenj sokat, még picit tartsd bent a babót .

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Köszi Csajok,aranyosak vagytok!Jól esik a nyugtatás.
Igen UH alapján mérte,és a férjecském is itthon rögtön azzal kezdte,hogy netről leszedett cikkekben van olyan h. szülés előtt két nappal fél kiloval kevesebbet mutatott az UH.Azért ennyit meg nem hízthat ilyen rövid idő alatt.Azért bízom benne,hogy még hetente legalább 20 dekát hízik pici Hannám,és akkor 2,8-cal már jöhetünk majd haza.Nagyon nem szeretek panaszkodni,azért is írok ritkábban,most is lépek vissza vízszintbe,mert már nagyon fáj a bal oldalam,de olvasok és szurkolok minden babának-mamának!!! :)

Szép délutánt!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Mozza,nagyon szupi a kocsi,tetszik a színe is.
Annus igazad van,lehet azért szólt,de ajánlhatott volna valakit maga helyett ha mégis lenne valami.
A bogyókat meg ugye azért kellett 30 htesen elkezdeni mert megrövidültem,görcsöltem keményedtem.De kb 32 hetes korom óta egy keményedésem sem volt.
A védőnőm szerint már ne vegyek többet,mert ha beindul a szülés,ezek a bogyók miatt nehezebb lesz nekem,mert ugye ezek vissza tartják a dolgokat.Hanna meg már végülis jöhet elvileg,mivel olyan 2600gr és 2900gr között lehet.
Fabri ne aggódj,nincs ott baj,csak neked tényleg nem lesz 4 kilós babád.Úgy ahogy soha nekem sem.
Volt a védőnő,minden ok.A héten mennem kell az utolsó vérképre.
Megyek pihizem kicsit.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Na, kiderült, ma még maradunk 1ben. 300 mg fehérjevizelés számít negatívnak, nekem 2100 mg. De 2 és 5 g között még ki lehet várni (nekem ugye 2,1) egy darabig, hát most pénteken ugyanazt kell végigcsinálni, amit ma, és akkor meglátjuk. Pénteken viszont már csak másfél hét lesz a koraszülésből. Annus, külön engedélyt kérek betöltött 37 hétre szülni, mert különben félni fogok! :) De az is lehet, hogy már pénteken szétválunk. Minden az eredményektől függ. Meg, ha magasakat mérek bogyóval, akkor is lehet, hogy válni kell. De Orvosomat hívni mindenképp.

Köszönöm a drukkokat! :)

Mindenki, aki aggódik a helyzete és babája helyzete miatt! Én vagyok az egyik legkésőbbre kiírt emberke a topikban, és már az én babám is van akkora, hogy nem kell neki túl sok ahhoz, hogy akár inkubátor nélkül is ügyesen éldegéljen idekint!!! Szóval, kedves mindenki, ne féljetek!

A betegeskedőknek - akár nátha, akár hasmenés, akár bármi - jobbulást!!!!

Kamilla nagyon helyes! Gratulálok!

Lányok, köszönjük Zsüciékről a híradást! :)

Szofi! Nagyon kedves volt tőled, amit írtál! Semmi tolakodót nem találtam benne! :)

Én mindenkinek drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Ildiékről nincs hír?

Anita! Sztem szedd a bogyót, amíg van, a 2 nap nem számít,de tényleg azért mondta a dokid, hogy szedd még, hogy egyben legyetek, mire hazajön. És nem a pénz miatt! Hanem, mert gondot akar rólatok viselni!

Na, nem tudom, mit serettem volna még!
Vendég
 


Ja, nálam is kaka a babanet.

Dóri, Ildi, mi van már...???

Tinu, Zsüciéket hazaengedik holnap reggel, szóval én lehet, hogy akkor a relaxot is kihagyom, mert nincs kedvem gyalogolni... Jövő hét esetleg? Akkor már lesz kocsim, szóval el is tudok érted menni valahova.

Fabri, szerintem az a lényeg, hogy minden OK vele, egy 2kg-os baba is már teljesen rendben van, és hol van még a vcége! Ne aggaszd magad, én nem akarok pl. nagy babát szülni, nőni idekint is lehet. Nézd meg, hogy Marci meg az ikrek is milyen szép nagyok!

Annus, köszi... :oops:

Pumukli, szerintem cseppents egy cseppet a célterületre. Ha nem tapasztalsz 1 napig semmi gyanúsat, akkor használhatod. Én szerintem a szülésznőm javaslatára fogom csinálni a jövő héttől...

Sok puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Na, van telepátia, Dóri, de jó, hogy megjöttél. Akkor várunk... Addig pedig csak semmi izgalom!!! Puszillak!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Dóri!
Örülök h még egyben!!!Bírd ki még egy darabig azért!!!És tudom könnyű mondani,de csak semmi idegeskedés!!!

Ildiről még nincs hírem....pedig reméltem h már délelött meglesz a baba...de nem.Pedig neki már a 2.De az is lehet h mégse volt olyan közel ez a szülés mint gondolta...amint kapok hírt már írom is!!!!Ha véletlenül megint szarakodna a babanet akkor a blogra írok!!!

annus11
 
 


Dóri,
Tényleg bírjátok még ki picit! Reméljük pénteken is minden rendben lesz. Nyugi.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Szofi: hát ha azt mondják, hogy reggel elengedik, akkor az tuti, hogy dél lesz. :) Mindegy, én úgyis hamarabb fogok beérni, majd rácsörgök, bent vannak-e még. Csak lécci küldd át nekem Zsüci telszámát!

Esztó: úgy néz ki, hogy nagyjából megvagyok a fordítással, úgyhogy nem fárasztalak ma. :P Majd legközelebb. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Dóri örülök hogy egyben vagytok!Pihenj és ne idegeskedj,rendben lesz minden!
Képzeljétek,anyósom hívta az uram,hogy holnap elhozzák Hanna fülbevalóját mert megvette a leendő keresztanyukája.Úgy néz ki mégis csak változik a kiscsaj.Csak rohadtul félek hogy nem tetszik majd,de akkor is azt kell a fülébe tenni.Mikor Grétinek vette hugom,Sanyi ment vele hogy olyan legyen amit mi szeretnénk,pedig tesómnak még ízlése is van.De a férjem hugának semmi ízlése.
Na majd kiderül holnap.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Dóri!Küldöm!Nem tűntem én el.Délelőtt elmentem a melóhelyemre,ott mindenki megállított,kérdezgetett,alig tudtam eljönni a barátnőmmel kajálni.Annyira drága volt mindenki. :lol: :D Imádom őket!!! Persze kivétel mindig akad, de ez ilyen..Aztán bevásároltam, és rettenetesen elfáradtam, úgyhogy ledőltem. Ennyi a dolog.Most meg lassan készülődök az esti kutyasétához. Nagyon elrohant ez a nap is. Azért akkor nem mondtam nagy butaságot a víz-vérnyomi dologra.Ennek örülök.Rendeződni fog!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Dóri!Küldöm!Nem tűntem én el.Délelőtt elmentem a melóhelyemre,ott mindenki megállított,kérdezgetett,alig tudtam eljönni a barátnőmmel kajálni.Annyira drága volt mindenki. :lol: :D Imádom őket!!! Persze kivétel mindig akad, de ez ilyen..Aztán bevásároltam, és rettenetesen elfáradtam, úgyhogy ledőltem. Ennyi a dolog.Most meg lassan készülődök az esti kutyasétához. Nagyon elrohant ez a nap is. Azért akkor nem mondtam nagy butaságot a víz-vérnyomi dologra.Ennek örülök.Rendeződni fog!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Tinu,
pedig már rákészültem :)
azért szólj legközelebb ha kell segítség.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


ELCSÓRTAM ANYA MOBILJÁT,HOGY SZÓLJAK:MAI NAPON 15 ÓRAKOR MEGSZÜLETTEM.SÚLYOM 3000 GRAMM,52 CM VAGYOK.PUSZI:LARA

Nagy nagy gratula Ildinek!!!!Egyenlőre részleteket nem tudok,bár gyanus az a 15 óra...lehet h császár volt????Remélem h csak véletlen ez az idő! :wink:

annus11
 
 


:D :D :D De jó! Hatalmas gratula Ildinek és Larának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
mozza
 
 


Kép

annus11
 
 


Ildi és Lara! Nagy-nagy gratula, sok boldogságot nektek!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Ildinek és Larának
Hatalmas ölelést. Jó egészséget és sok tejet kívánok!

Kép
Kép
incike
 
 


Hatalmas gratula Edua a kislányodhoz. Sok tejcsit és jó egészséget kívánok!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


Én is sok szeretettel gratulálok babának is mamának is!!! Juhéééjjj!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Edua!
millió gratula Lara babához! :P


még én is 1-ben, semmi tünet, se görcs se keményedés. :roll:
várom a melegfrontot 8) igaz azt nem mondanak mostanság :roll:
Vendég
 


Nagy-Nagy Grtaula Eduának és Larának!! Sok Boldogságot és Egészséget no meg Tejcsikét!!!!

Képzeljétek holnap megyek be a kórházba! Felhívtam ma a Docenst hogy tegnap óta hányok és két óránkét van 1-1 fájásom és azt mondta menjek be! Rá egy fél órára már 10 perces fájásaim voltak de abba maradt! 2 órán keresztül! Nem tudom mi van de érzem hogy valami nem kerek ma is elég rosszul voltam meg olyan gyengének éreztem magam!!! Menni is alig tudtam!!!! Na majd holnap kiderül mit mond a Docens úr!!!

Dóri én is szorítok neked!!! Remélem minden rendben lesz nálad is!!!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Dóri! Nem a párom van távol tőlem hanem én tőle! Ide kelett jönnöm Anyukámékhoz Kistarcsára mert közelebb vagyok Pesthez mint Hatvantól! És ha beindulna Pici lánykám akkor hamarabb beérek innen mint otthonról!!! Ő meg nem tud jönni mert állandó éjszakás és csak 1-1 alvós pihenője van 3-4 éjszakázás között! :( De hát valahogy majd csak átvészeljük már ezt a kis időt! Ha péntekig nem születik meg Nadinka és nem kell bent maradnom a kórházba akkor pár napra haza megyek a párocskámhoz! Szegénynek is hiányzom!!!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


De jó!!! Gratulálok Ildinek és Larának! Ügyes csajok voltak!

Nagyon szépen gyarapodunk! :D

Kép

Kép
sissy29
 
 


Ildi: nagy-nagy gratula a lányzóhoz!!!

Kamilla tényleg szép kiscsaj, remélem, holnap élőben is megkukkanthatom. :)

Dóri: szorítok, hogy azért még egyben legyetek egy ideig!

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: