Új privát üzeneted érkezett!

szia Lili, sajnálom, hogy ti is ilyen problémákkal küzdtök. Nálunk sajnos megállt az élet, férjem nem igazán akar törődni vele pedig már régóta vissza kellett volna menjen új vizsgálatokra. Így én csak reménykedek hátha begyorsultak a katonák és összejön a spontán is, bár tudom kicsi az esély. Lehet megint ki fogok akadni hiszen hétvégére esedékes piri, ha megjön akkor dühös leszek az uramra, hogy ennyire nem törődik az egésszel és én szenvedek egyedül. Ma éjjel is babáztam :oops: . csajok örüljetek ha a párotok hajlandó elmenni a vizsgálatokra és mindent megtesz a baba véget.

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!

Melish!
Lehet, hogy most egy kicsit bele fáradt a párod a vizsgálatokba. Adj neki egy kis időt. :wink: Mi még csak most kezdtük, nagyon az elején vagyunk, és meg kell mondanom nem én akartam ilyen gyorsan a vizsgálatokat hanem ő. :shock: Lassan ott járunk, hogy ha meglát egy babát könnybe szalad a szeme. :cry: Én megpróbálom nyugtatni és erőt adni neki mert tudom, hogy jelen esetben most sokkal rosszabbul érzi magát. Persze nagyon dühítene a dolog, ha ennek ellenére nem éredekelné semmi.
Ti mióta jártok vizsgálatokra és mennyire súlyos a dolog? Nektek lombikot nem javasoltak? Én nagyon hiszek benne.
Nekünk nem mondták meg, hogy az 1 látótérben 1 db élő katona összesen mennyi. :shock: az biztos hogy még az 1M-t sem éri el. Szerintem.

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


lili77 mi nagyon az elején vagyunk. 16 hónapja próbálkozunk de csak januárban ment el a párom katonavizsgálatra. Addig azt hittem nekem nincs peteérésem mert tavaly augusztusban LH teszteztem és nem volt pozitiv. Összetörtem és valahogy januárban eldöntöttem nekem 2009-ben kell baba lesz ami lesz nekivágok a vizsgálatoknak. ismét teszteltem 17. nap + volt, én augusztusban 15. napig teszteltem. Ez visszaadta a reményem és ekkor küldtem el a párom. Eredménye 07.02.2009 15,5 millió/ml, ejakulált 62 millió de ebből mindössze 14% a mobilitásuk, sőt a progresszív csak 1%, koncentráció 15,5 millió/ml. Aztán 1 hónapra rá elment urológushoz az nem talált nála gondokat, onnan elment egy szexológushoz, mivel közben végeztek nála hormon vizsgálatot. Az LH szintje volt határérték de a doki a tesztoszteronját akarta felturbózni a mobilitásuk miatt. Akkor kapott egy Nebido nevű hormoninjekciót aminek hatása 3 hónap, amiből már 2 lassan eltelt. Közben keltett volna visszamenjen és ismételje a vizsgálatokat de már nem ment.
Az én dokim ínszemet ajánlott de ő nem csinál és ajánlotta menjünk Szegedre, de még próbálkozni szeretnék spontán hiszen nekünk mindent fizetnünk kéne és nem kis pénz lenne, meg állandóan utaznunk kéne, van vagy 200km addig. :cry: Ezért reméltem javulnak férjem eredményei de most nem is tudom mi van vele. Ő meg nagyon önfejű csak azt csinál amit akar. Ha meg kitörök akkor morog és neki áll feljebb. Most nincs szükségem még a veszekedésekre is. Örülj, hogy a tiéd vállalja a vizsgálatokat. Az enyém is szereti a gyerekeket csak nem akar továbblépni.

Kép
Kép
melisch
 
 

 
 

Benigna!

A Fer24-t próbáltátok már. Igaz elég drága meg csak neten lehet megrendelni, de nekünk bevált. Bár nekünk valószínűleg félremérték először az eredményt (5 milliót, majd egy meddőségi kp-ban 23-at), de én bízom benne, hogy segít. Nekünk urológus ajánlotta.

Melish, sajnálom, hogy ilyen nehéz fejű a párod. Sajnos nem egyformák az emberek, biztos nehezen viseli szegény ezeket a procedúrákat. De értékeld, hogy ennek ellenére már elment vizsgálatokra és finoman próbáld puhítani ha lehet. Szurkolok Neked. :wink:
vayacon
 
 


vayacon köszi vigasztaló szavakat, sajnos nekem rajtatok kívül nincs ezt kivel megbeszéljem, hiszen még a szüleimnek sem akarok panaszkodni nem szeretném ha ők is okolnák a párom amiért ilyen nemtörődöm. A család tudja mi is a gond, hiszen már annyira várták a ki trónörököst, hogy nekem nagyon nehéz volt mindig hallani a kommentálásokat és persze mindenki meg volt győződve, hogy én nem akarok még babát :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch
 
 


hát az anyóspajtikkal aztán meg végképp nehéz. nálam meg mindig az volt a szöveg hogy biztos túlságosan akarom. ettől én meg tudok őrülni hát persze hogy akarom de mindig is úgy gondoltam hogy egészséges akarás tudtam hogy nem ez a gond. szerintem még most a műtét után sem hiszik el hogy biztos hogy ez volt a gond. de én már feladtam nem magyarázkodom rájuk hagyom a hülyeségeket. csak így lehet ha nem akarsz folyamatos feszültségben élni :evil:
vayacon
 
 


Ne is mondd,Vayacon,én is utálom ezt a sablonszöveget,hogy "ne akard annyira"...ezt persze általában olyanok mesélik,akik 2 hónap sikertelen próbálkozás után "lelazultak" és lám-lám,3.hónapban össze is jött a baba... :twisted: az ilyeneknek azt szoktam mondani,hogy képzeljenek el egy éhező embert és javasolják neki,hogy ne gondoljon a kajára...

Szia,Lili,üdv.itt,a fene egye meg,hogy neked is ilyenekkel kell foglalkoznod...
Nálunk visszérgond volt,megműtötték a férjem és használt.Igaz,a mozgással nem volt gond,a szám volt kevés(10-12 M/ml),ami aztán 25 lett fél év alatt.Papp professzor majd megmondja nektek a tutit,és a Kaáli is jó hely.

Bea,Bumi,hogy is van,kinek van milye ma és kinek csütörtökön?Tudom,hogy a napokban nektek kell szorítani! :wink: Gyertek a hírekkel!

Nálam ma volt egy kis hasfájdogálás,lehet,holnap megjön(vagy szerdán).De még reménykedem kicsit,hogy nem,olyan jó reménykedni...
Vendég
 


a "mije" az miért ly?nem tudom... :lol:
Vendég
 


Zsó, az is lehet, hogy még legalább 9 hónapig nem jön meg. :lol: drukk hogy így legyen

ja nekem még az is vicces volt hogy néhány napos különbséggel mondták h ne akarjam annyira illetve hogy a lelkem mélyén még biztos nem akarom. szeretem az ilyen okos megjegyzéseket :twisted:
vayacon
 
 


Sziasztok!
Jobb oldalon és bal oldalon is van 5-6 15 mm körüli tüszőm. mnyh 11 mm. Csütörötökön punkció.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ma voltam inszemen. 2 hét múlva tesztelek. már nagyon várom!

Bumi! minden rendben lesz! :D csütörtökön drukkolok, hogy mind a 11 meglegyen

Melisch, a párodat buzeráld, hogy menjen vizsgálatokra! muszáj öt rábeszélned mindenképp! szép szavakkal vagy akár nem szép szavakkal!
dina34
 
 


Bumi Dina megy a drukk!!!!!!!! +++++++++++++
vayacon
 
 


Melish!
Szerintem ne sürgesd. Meglátod rajta lesz az ügyön csak türelem kell hozzájuk. :wink: Nem vagytok Tb támogatottak? Miért kell kifizetni a lombikot? A múlt héten történt, hogy nem éreztem jól magam és automatikusan mindenki arra gondolt, hogy terhes vagyok. :twisted: A szüleim tudják a problémánkat és szerencsére meg is tudjuk velük beszélni szerencsére. (persze az azért nem olyan mint itt) Nagyon rosszul esik nekem is amikor a rokonok barátok ilyen tapintatlanul reagálnak. :evil: Semmi közük hozzá. Én még azt se merem megkérdezni, ha valaki tényleg kicsit elkezd pocakosodni. Mi van ha csak egy kicsit meghízott. Tök ciki lenne nekem, neki pedig kellemetlen. :oops: Ezt tapasztalaból tudom, mert fordítottan megtörtént velem mikor Elevitet szedtem. :shock:

Zsó!
Köszi a biztatást! :lol: A javulás után spontánkodtok? Nem javasoltak inszemet? Mennyi idő telt már el? Bár lehet, hogy nem is lesz már rá szükség. :lol: Drukkolok hogy inkább róka koma látogasson meg! :lol:

Bumi!
Ez nagyon szép eredmény! ++++++++++++++++++++++ Az első lombikod? Hány babót kértek vissza?

Bocs lányok, hogy ennyit kérdezek! :oops:

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Dina!
Drukkolok nagyon, hogy eredményes legyen a mai napod!!

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Bumi!Ez már szép! :) most mindenképp sikerülni fog meglásd!Nagyon szorítok!!!

Dina neked is megy a drukk ezerrel!!!++++++++ :)

Zsó!Nekünk holnap lesz az inszem.

Dina!Ti milyen eredménnyel mentetek inszemre? ( bocs lehet már irtad ám csak én nem emlékszek :oops: )
horváth beáta
 
 


Bumi!Ez már szép! :) most mindenképp sikerülni fog meglásd!Nagyon szorítok!!!

Dina neked is megy a drukk ezerrel!!!++++++++ :)

Zsó!Nekünk holnap lesz az inszem.

Dina!Ti milyen eredménnyel mentetek inszemre? ( bocs lehet már irtad ám csak én nem emlékszek :oops: )
horváth beáta
 
 


Bumi,
remek a helyzet,drukk!

Dina,
ááá,te vagy,akinek kedden volt "valamije"!Ezer drukk!

Lili,
spontán próbálkozunk,ez a 3.hónap.Nem mondták,hogy inszemezni kéne,és nem is szeretnénk,minek?Jó a spermakép.Adtunk 1 évet magunknak spontánra,aztán meglátjuk.
Viszont ma elhatároztam,hogyha májusban megyek rákszűrésre nőgyógyászhoz(SZTK),kérek beutalót HSG-re,mert az bizony még nem volt :oops: .Nem hioszem,hogy bármi gond lenne a petevezetőkkel,de megnyugodnék egészen,ha ezt is kizárnánk.
Vendég
 


Á,közben Bea is megjelent! :wink:

Hajrá,Bea,drukkolok holnap!

Jaj,lányok,ne nézzetek hülyének,egész nap azt hiszem,hogy ma kedd van,azért írok ilyen hülyeségeket!
Szóval ma hétfőn,Dina inszemezett,holnap kedden Bea!Na! :lol:
Vendég
 


Sziasztok,

Bumi, ez nagyon nagyon jo, kuldom feled a pozitiv energiakat!!!++++

melish,
Szerintem is adj egy kis idot a parodnak, de ne tul sokat!! Mindenkepp probald meg szepen, de ha nem megy akkor egy kicsit eroteljesen is. Lehet, hogy tenyleg bele faradt, de az is lehet, hogy valojaban attolfel, hogy semmi sem valtozott nalla , marmint jo iranyban! Ez is lehet szamara flusztracio, nem gondolod, plane ha erzi, hogy te mennyire akarod es o az aki "miatt" nem lehet, tudom, hogy nem keressuk es nem hibaztassuk a masikat de a pasiknak szerintem meg rosszabb mint nekunk amikor megtudjak, hogy nalluk van a hiba.

Dina,
szurkolok neked ezerrel es nagyon szep poziti tesztet kivanok 14 nap mulva.

Lil, Udv itt, sajnos :( :( remelmem nem sokaig, es megtalaljatok a modjat a javitasnak.

Vayacon,
Mindjart itt a majus mar alig varoma afejlemenyeket nallad. Arra meg ne adj semmit ki mit mond, plane ha a csaladban vannak ilyen nagyon jot akarok, ezt nagyon nem szeretem, mert minden ember aki megtapasztalta ezt amit mi tudja mit erzunk, aki nem az meg fel se fogja hiaba mondja. Na en ezert em mondom senkinek, mert tudom ugysem tudnak mi van bennunk legbelul.

Nallunk egyenlore stand by allapot van, holnap kezdem a melot, nagyon gyorsan elmult a szabi es nagyon elveztem minden pillanatat, csak rovid volt :( :( :( :( tovabbiakban apa szedi hosiesen a vitaminokat, kb 2 het mulva meg lemegyunk az urologushoz.

Mindannyiotoknak kellemes estet kivanok.

Tapi,
Le irna ha nem gond milyen lelki okok voltak es, hogy kezeltetek, hogy ilyen jo eredmenyetek lett, mar kerdeztem, csak biztos nem lattad. Legyszi!!!

Hope
hope5
 
 


Lili nem tudom mi lenne támogatott mivel mi Romániában élünk, jó, hogy UE-s állam vagyunk de nem tudom mennyire számítana és a nagy költség miatt én még adnák akár 1 év esélyt is a spontánnak, mivel minden egyéb gondok mellett férjem nagyon stresszes életet él és most egyáltalán nem könnyű neki és nekem sem. Ilyen lelki állapotban talán még nehezebben hozhatnánk össze a babát és csak kidobnánk egy csomó pénz és nem maradna meg. Szeretném látni, hogy javul a cégnél a helyzet, hogy kicsit kilábalunk a problémákból mert így nem is szeretném férjem egyedül hagyni mert nem tudnák nyugodtan itthon pihenni, ha meg bemennék munkába nem tudnék nem idegeskedni. (Saját vállalkozásunk van és minket is kicsit megviselt ez a válság. Bár van szerződésünk új munkálatokra - építkezés - de még nem fizettek előleget február óta, így azóta halogatódnak a munkálatok. De most úgy néz ki be lehet indulni 1-2 héten beül, bár akkor a férjem megy el napokra az építkezési telepre ami nagyon messze lesz így itt maradok egyedül de legalább a férjem sem fog annyit aggódni mit adjon munkát a munkásoknak.)


Bumi, Bea, Dina nagyon sok sikert nektek, hogy a beavatkozásoknak mielőbb meglegyen a gyümölcse, a + teszt :wink: :wink:

Zso ha a doki nem ajánlja a HSG gondolod meg kell műtened magad? Ha a férjednél van a gond nem jó ha bebeszéled, hogy nálad is gondok vannak, miért nem hagyod még a dolgokat a maguk útján. Engem nem is akar a férjem dokija még hormonvizsgálatra sem küldeni azt mondja míg nála van gond nem kell parázni.

Többieknek puszi és szép napot holnap!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch,
szerintem pedig érdemes megnézetni a hormonokat,2 db vérvételt jelent.Mi is megnézettük,nem volt kérdés a doki számára sem.Attól,hogy a férjemnél volt gond,még nálam is lehetett volna,és akkor hiába műtik meg a férjem... :roll:
A HSG nem műtét,semmiféle érzéstelenítést nem igényel.Hüvelyen keresztül felhelyeznek egy katétert,hogy feltölthessék a méhet és a petevezetőket kontrasztanyaggal.Ezután röntgennel követik a kontrasztanyag útját,és ha minden rendben,akkor látszik,hogy átfolyik a kontrasztanyag.

A spermavizsgálat,a hormonvizsgálat és a HSG alapvizsgálatok,ha meddőséggel küzd az ember.Én megnyugodnék egy negatív HSG-től.
Vendég
 


Én még nem akarok annyira parázni. Szerintem és a doki szerint is a mai világban ez nagyon gyakori probléma, mármint, hogy nehezen lesz baba. Szerintem meg kevesen vannak akinek tökéletes az eredménye és attól még terhesek lettek ha valahol volt határértékük. Én a nyugot élet mellett teszem le a voksom és szerintem néha tudunk bizonyos tüneteket előidézni. A férjem hormonjai is a határértékeken belül voltak mégis adtak neki hormonkezelést ha már elment dokihoz :evil: pedig lehet csak ha nem csilizne kevesebbet stresszelné magát, rendszeresebben enne és közben sportolna, na meg szedne pár vitamint is nem lenne gond.

Mi még nem indultunk meddőségire és még nem akarok menni mert bízom benne, hogy összejön a spontán :lol:

Akkor a HSG nem is fájdalmas mint a laparoszkópija :shock: én még a vv-től is félek rettegek a tűttől és minden orvosi beavatkozástól és amennyiben ez elkerülhető és elkerülöm.

Én tudom, hogy most hiábavaló volna nálam minden vv meg beavatkozás ameddig férjem ilyen stresszes úgysem lenne jó eredménye én meg csak idegesítem magam :oops:

Ne gondold, hogy elítélem azokat akik mindent megtesznek már elsőre csodálom őket, de én még bízom nagyon abban, hogy a mi gondunk csak a körülményeknek köszönhető és az idő megoldja elvégre még csak 16 hónapja próbálkozunk és volt amikor hónapom maradtak ki férjem tüdőgyulladása miatt. Na meg nem igazán figyeltük mikor is kéne együtt lennünk, sőt sokszor a 14. nap után 1 hét szünet is volt és nekem meg 29-30 napos ciklusaim voltak így persze, hogy csökkent az esélye. Én még adtam magunknak 1 évet és csak azután akarok én is különböző vizsgálatokat végezni.

Kép
Kép
melisch
 
 


Hát csajok megvolt az inszem,de most is kevéske lett api eredménye.Megint csak 0,6 millió. :( Meg nekem is csak 1 tüszőm lett.Minden hónapba kevesebb. :( Nem táplálunk nagy reményeket ( azért bízunk,de ... )kezdünk megbarátkozni a lombik gondolatával. :oops:

Többieknek drukk!!! :)

Szép napot!
horváth beáta
 
 


Sziasztok,

Bea, sajnálom az eredményt, de még reménykedjünk, abból a sok százból is betalálhat egy. Fel a fejjel. :wink:

Melish ezt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mikor menjen orvoshoz. Ugyanakkor én is úgy gondolom, hogy az alapvető vizsgálatokat nem árt elvégezni a nőknél (legalább nőgyógyászati vizsgálat, hormon).

Bár a mi esetünk extrém, de ha nem hisszük el már az elején vagy legalábbis jobban utánajárunk hogy a férjemnek valóban volt-e baja akkor már lehet hogy én is rég kikötöttem volna az orvosnál. Én ugyanis szentül hittem hogy nálam nem lehet semmi ha a férjemnél találtak vmit annak ellenére hogy még fájdalmaim is voltak (igaz előtte azzal már kétszer voltam azzal orvosnál).

A HSG akkor biztos nem fáj, ha uh-n nézik, ha röntgenes az valakinek fáj vkinek nem.

Dina drukk és gyere majd a pozitív eredménnyel.

Bumi nemsoká punkció, gondolok majd Rád és téged is pozitív eredménnyel várunk! :lol: :lol:
vayacon
 
 


Köszi mindenkinek, hogy gondoltok rám és drukkoltok a jo eredményért!

Bea,
nálunk 3 mill. volt a kiskatonák száma (bíztam benne, hogy több lesz, mert az andrologusnál 4 mill. fölött voltak) és nekem 2 tüszöm van, ami alkalmas a megtermékenyítésre.
Drukkolok nektek!

Melisch, nekem a Forgácsban csinálták a hsg-t ultrahangon, és nem fájt. ha vmi baj van, elzárodás a petevezetékeken, akkor szokott fájni, de állítolag akkor is az ultrahangos vizsgálat nem olyan szörnyü, mint a röntgenes.
dina34
 
 


Sziasztok!

Dina, Bea!
Drukk!++++++++++++++

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Én ma fogorvosnál voltam, mert még csütörtökön este nagyon belevertem a bögrémet a fogamba elől, és azóta is fáj. Végig is idegeskedtem a hétvégét, most megnyugodtam, mert nincs eltörve, meg nem is mozog, szóval el fog múlni a fájás.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bea na aggódj nem lesz baj, mi nagyon drukkolunk neked!!!!!!!!!4
Dina és Bumi nektek is drukkolok

Most ti lesztek kicsit a középpontban :lol: :lol: :lol: 14 napig

Kép
Kép
melisch
 
 


Kösz lányok nagyon aranyosak vagytok! :) majd csak lesz valahogy. :)

Dina!Amit visszakaptál inszemkor az volt 3 millió?Az nagyon jó akkor.drukk neked is!!!+++ ( nekem össze vissza vannak a tüszök volt már 6db,2db,most meg csak 1db. :oops: )

Bumi!Kitartás,hajrá!!! :)
horváth beáta
 
 


Kösz lányok nagyon aranyosak vagytok! :) majd csak lesz valahogy. :)

Dina!Amit visszakaptál inszemkor az volt 3 millió?Az nagyon jó akkor.drukk neked is!!!+++ ( nekem össze vissza vannak a tüszök volt már 6db,2db,most meg csak 1db. :oops: )

Bumi!Kitartás,hajrá!!! :)
horváth beáta
 
 


Sziasztok,egy hosszú nap után!

Bea,
az 1 tüsző nem baj,legalább csak 1 fele kell koncentrálni a katonáknak :lol: (bocs a poénért),szóval nagyon szurkolok,hátha sikerül!Ha nem,akkor jön a lombik!

Bumi,
hajrá holnapra!

Én is úgy hallottam,hogy a HSG kinek fáj,kinek nem.Majd beszámolok,ígérem :lol:
Melisch,régen én is irtóztam a tűtől,de miután mellrákkal kezeltek,és ez járt néhány vérvétellel,infúzióval,injekcióval,így kellőképpen megedződtem :lol: :lol: :lol:

Amúgy reggel megjött,de nem kenődtem el,csak kiszóltam a férjemnek,hogy "na,2 hét múlva újra kezdjük" :wink: neki is könnyebb volt így,és képzeljétek,mivel előtte napokban sem stresszeltem magam,szinte nem is fáj a hasam,pedig az utóbbi időben elég kellemetlen volt,mikor megjött.Biztos számítanak ebben is a lelki dolgok...
Vendég
 


zsó várom a beszámolót lassan gyűjtőm az infókat ezt a hónapot is lassan letudom, ma elindult a hőm lefele tehát max 3 nap múlva jön piri ez van eléggé kicsi volt az esély na de reménykedni mindig lehet :lol:Sajnálom pirid :cry:

Dina neked ma lesz a nagy nap, nem drukk!!!!
Bumi neked holnapra mindent bele

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok,

Nekem rontgenes hsg-t csinaltak kb. 2-3 honapja, hat nekem elegge fajt, de ez tenyleg valtozo, egyik ismerosom azt mondta, hogy o azt se vette eszre mikor kezdik el csinalni es mikor van vege csak szoltak neki, hogy kesz es mehet haza. nedkem valoszino azert fajt ennyire mert ossze voltak picit tapadva azt mondta a doki, mert atjarhato vagyok csak borzasztoan fajt amikor eloszor benyomott egy pici levegot, na akkor azt hittem ot maradok, a kontrasztanyag mar nem fajt. De azert nekem egy nap pihi kelett es vereztem 3 napig. Visszagondolva meg semmi eletveszelyes :D :D :D amikor mar atesett rajta az ember sokkalta konyebb minden :wink: Meg jo volt megtudni, hogy oke minden, akkor meg igaz en annak tudtam be azt, hogy nem lettem babas, hogy ossze voltak tapadva es apa katonai nem tudtak atfurakodni :( :(

lanyok ugy nezem van most kikert szurkolni!!! Mindenkinek szoritok!
hope5
 
 


Csajok!Ha a Fer14-nél "lejár" a 3 hónap,utána szüneteltetni kell?
horváth beáta
 
 


Melisch,
nekem miért ma van a nagy nap? és miért nem drukk? :shock:

Bea,
igen, az volt 3 mill., amit visszakaptam.

Bumi,
drukk holnapra! :D
dina34
 
 


Melisch,
menjetek el meddöségibe. ne várjatok a spontánra. ha minél elöbb babát szeretnétek. lehet, hogy csak gyogyszeres kezelés lenne, és rögtön összejönne. nem lenne szükség inszemre vagy lombikra sem. bízni kell a dokikban!
dina34
 
 


Dina,
az tök jó!Mármint a 3 milla!

Melisch,
egyetértek Dinával.Csodára várni nem érdemes,néha történik,akkor örülni kell neki,de nekünk mindent el kell követni a siker érdekében,első lépés a teljes kivizsgálás.

Bea,
mi abbahagytuk a Fer-t 3 hónap után,mivel az volt ráírva,hogy 3 hónapig ajánlott szedni és ha jól emlékszem,azt is kifejezetten kérték,hogy ne lépjük túl...már nem emlékszem pontosan,de nem szedte tovább a férjem.
Vendég
 


Dina :oops: :oops: :oops: úgy emlékeztem ma van neked is beültetés, ezek szerint nem akkor most csak várni kell, hogy gyere a + teszttel?????

Nem akarom több marhasággal tölteni ezt az oldalt így abbahagyom az önsajnálkozást/ önsajnáltatást. Ha eljön az ideje és mindketten készek leszünk tovább lépni biztos megtesszük, de ameddig férjem nem reagál addig én nem akarom erőltetni. Tudom kis duzzogással elérnék sok mindent de minek? Jobb a béke és ha valóban fontos neki is a baba ő fog szólni mikor van kész újabb vizsgálatokra és akkor megfogom a kezét (mert tuti megint lerázna és egyedül menne) és együtt megyünk a dokijához és megbeszéljük vele mi is a következő lépés. Egy gyerekhez 2 ember kell, még megcsinálni is :lol: tehát amíg ő nem látom, hogy akarja addig jobb így, mint később emiatt megromoljon a kapcsolatunk. Most ha kérném a csillagot is lehozná nekem de nagyon önfejű, makacs és haragtartó tud lenni és én sem vagyok jobb így vigyáznunk kell az indulatainkra mert szavakkal nagyon sok rosszat tudunk egymáshoz vágni, szavakkal amik sokáig megmaradnak és fájnak.

Mikor megismertem a párom az első csók előtt megmondta, hogy kedvel, szeretne velem lenni de ahhoz, hogy a kapcsolatunk jól működjön tudnom kell, hogy neki a munkája nagyon fontos és ha ezt nem tudom elfogadni akkor őt sem és akkor nincs miért összejöjjünk. Én akkor megígértem, hogy tiszteletben fogom tartani a munkáját és most tudom neki megint az az első, hiszen a megélhetésünk függ tőle. Most nem várhatom el, hogy orvoshoz járjon mikor hétfőn mennie kell jó 400km-re egy építkezési telepet elkezdenie és ott kell maradjon, hogy felügyelje a munkálatokat. Tisztelettel elfogadom a döntését és még azzal sem fogom rágni a fejét, hogy pé-re jöjjön haza. Tudom ezt szeretné és ha lelkileg jobban van ki tudja a következő vizsgálaton lehet meglepetést produkál, ha meg idegelem akkor csak rontom a helyzetet.

Nem elköszönni akartam csak lezárni ezt a témát. Ezentúl is jövök írogatok és lehet a ti jó példátokból ihletve hamarabb rászánom én is magam a következő lépésre. Még friss az egész ki kell tisztuljon. Szerintem egy sikertelen inszem most engem még annyira megviselne, hogy nem egyhamar mernék újra próbálkozni. És szerintem ha valaki elindul ezen az úton, mint ti is, nem szabad visszanézni. Ha bármikor elesel fel kell állni és tovább menni, na én erre még nem vagyok elég erős.

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok! Vayacon a Fer 14 - et nem próbáltuk még, egyelőre azt mondta Kopa , hogy valszeg a hormonokra kell gyógyszert szednie, de még nincs meg a hormonvizsgálat eredménye, ugyhogy valójában még semmit sem tudunk pontosan, csak a rossz spermaképet :(

Dina! Drukkolok, hogy két hét múlva órási mosolygós szmájlival gyere! Bea, Bumi, Nektek is szorítok!
[img]http://www.free-smiley.info/generator/generated-5-Hajrá_Csajok!.gif[/img]
benigna
 
 


Bea, én úgy tudom, a Fert lehet folytatni 3 hó után is, legalábbis Fülöp doki ezt írta szakértőként az egyik oldalon.
vayacon
 
 


Hát most rendeltem meg neki a 3.havit szerintem utána abbahagyjuk.Most is azt mondta minek szedje semmit se javult neki. :oops: Lehet majd utána veszek neki valami mást.

Dina!Érzel valamit? :)

Bumi?Helyzet? :)
horváth beáta
 
 


Sziasztok!

12 petét sikerült leszívni, holnap 10 után kell telefonálni, hogy mennyit sikerült megtermékenyíteni.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!
A 12 az nagyon jó!Biztos elég megtermékenyül majd!!!Fúúú de izgi! :) Sok sikert!!! Majd irj ám közbe a fejleményekről!DRUKKKK!!!
horváth beáta
 
 


Sziasztok Csajok!

Bumi,
ez fantasztikus eredmény!!!! gartulálok, nagyon szépen növesztetted a kis petécskéket! :lol: Szuper! Ezerrel drukkolok, hogy ugyanilyen szépen termékenyüljenek is meg!+++++++ és persze utána is tegyék a dolgukat :wink:

Hope,
egy természetgyógyász műszeres vizsgálattal mérte meg a testében lévő enegiákat, illetve azok hiányát. Ezekre az elváltozásokra kapott személyre szabott cseppeket, amiket 3 hónapig szedett. A végén még lúgosító szert kellett szednie és utána mentünk a vizsgálatra. A konkrét ok tulajdonképpen nem igazán fontos, mert mindenkinél más valószínűleg ha lelki eredetű. Az én férjemnek azt mondta, egyfajta elégedetlenségből fakadó túlzott birtoklási vágy alakult ki a pszichéjében. Ami valóban igaz is volt, mert állandóan a hi-fi cuccaival foglalkozott akkor és azelőtt jó ideje. Mostanra ez is megváltozott. :D Nálunk egyébként megvolt a lombik idején a férjem teljes kivizsgálása és sem visszeret sem hormonális okot nem találtak anno.

Beus, Dina!
Küldöm az energiákat és szorítok ahogy tudok! ++++++++++++ :wink:

Zsó,
pedig drukkoltam :shock: De nem gond, drukkolok egy hónap múlva is!! :wink: örülök, hogy nem törtél le...

Melisch,
A férjed reakciója érthető...adj Neki egy nyarat. Azt meg élvezzétek ki minden percében. Aztán ősszel ha eljön a befelé fodulás ideje, talán már ő is szívesebben indul el a vizsgálatokra.

...én még nem jelentkeztem be Fülöp dokihoz. Lehet, hogy a nyarat én is hagyom, és inkább élvezem a jó időt :D túllendültem a lelki mélyponton. Most minden ok. :lol: Hajszínt váltottam és az egyenes hajam (bár csak alkalmi jelleggel) de begöndöríttettem. Imádom! :D

Pusszantás mindenkinek és persze drukk!
T
tapedli
 
 


Bumi hajrá most indulnak feléd is a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tapedli ilyen változás én is csináltam márciusban levágattam a hajam és elmentem kozmetikába, manikűr, konditerem. Nagyon jó volt csak magammal törődnöm és szebbnek érezzem magam. Esetleg kaphatunk képet az új frézidről? :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch
 
 


Bumi,
továbbra is hajrá!

Tapedli,
nehogy elhidd,tegnap délutánra már letörtem,mint a bili füle :cry: volt nagy bőgés meg minden...de már jobban vagyok.
Vendég
 


Zsó úgy sajnálom. :cry: de örülök, hogy már jobban vagy, irány a következő hónap.

Nekem végre megjött, és most kivételesen örültem is neki. (mivel esélye sem lehetett a babának) Egyelőre jól viselem, egy pici szurkálást érzek ott ahol régen fájt, de minimális. Gondolom még nem gyógyult be teljesen a heg.

Bumi nagyon drukkolok te (is) leszel a következő kismami (lekopogtam)

Melisch abszolút megértelek nem olyan egyszerű azért a férfiakkal. Lehet h a te párodnak több idő kell mig feldolgozza a dolgokat. Meg hát tényleg látnod kell rajta, hogy ő is akarja azt a gyereket. (bár szerintem biztos szeretné csak a problémája miatt megijedt) A munkamániásokkal meg aztán végképp nem egyszerű, sok türelem kell hozzájuk.

Kismamik, Lilla, Katerina? VEletek mi újság? Ha ráértek tessék írni a babókról és hogy hogy vagytok!

Tapi biztos jó az új hajad. :) Jó hogy adsz időt magatoknak, mert az eredményetekkel simán összejöhet. Aztán még nyár után is elmehettek ha nem jön össze (bár ez kizárt :) )

BEa, ha nem javult a fer-től az eredmény, akkor felesleges tovább szednie. Inszem eredményét mikor tudjátok meg? Neked is mennek a drukkok ++++++++++

Dina és nálatok mikor lesz eredmény?

Mindenkinek szép napot! :D :D
vayacon
 
 


Zsó megértlek, hogy kiborultál, én is a kiborulás szélén állok. A tegnap átvert a hőm felment ígéretesen 36,8-ról 36,9-re a 27. napra. Éjszaka annyira izgultam alig tudtam aludni, 2 órakor muszáj volt felkelnem vizet inni, meg ha felkeltem wc-menni, azután 3-kor újra vizet ittam, rengeteget forgolódtam az izgalomtól. Na de mára minden reményem szertefoszlott lement 36,65-re, na ennyit az egészről csak bízom, hogy piri holnap jön ne legyen megint 27 napos a havim.

Bea, Dina, Bumi most rajtatok a topik szeme, hozzatok 2 csíkos tesztet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek szép napot![/url]

Kép
Kép
melisch
 
 


MEGJÖTT PIRI hát erről ennyit.
Köv. hónap kilőve, férjem hétfőn elmegy 2 hétre........

Kép
Kép
melisch
 
 


Bumi

Ez fantasztikus eredmeny, szoritok ezerrel!!!! Biztos minden jo lesz

Tapedli

Koszi a valaszt, olyan erdekes amit irtal errol meg nem is halottam, termeszetgyogyasz alatt te homeopatat ertesz. Ne haragudj ezekert a buta kerdesekert, de nallatok borzaszto mennyi fajta orvoslas van, mimeg ezen a teren teljesen le vagyunk maradva igy a fogalmakkal is sokszor elegge el vagyok maradva.

Melish

Sajnalom a pirit nagyon :( :(

Lanyok en allandoan kutato olvasok a neten az azoospermijarol, mivel ugye nekunk az van de lassan kezdek beleorulni, minel tobbet olvasok errol annal kilatastalanabbnak hiszem a helyzetunket, mindenhol azt irjak ez a legrosszab fajtaja a ferfigondoknak stb.stb. teljesen kezdek ketsegbe esni........olyan hihetetlen, hogy 10 eve meg gond nelkul lett gyereke spontan most meg semmi, es egyre jobban belezuhanok ebbe a kilatastalansagba, foleg ami itt a ami orszagunkban uralkodik, mar a mi forumainkat is olvasgattam, nem jo ez nekem, lehet le kellene allnom ezzel az olvasgatassal mert igy csak meg rosszabb lelkiallapotba viszem magam, magunkat. :cry: :cry: :cry: :cry:
hope5
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: