Sziasztok!
Éva!
Jaj, ti szegények, h mindig van vm!
Jobbulást nektek! Nagyon édes falat Áron!
Köszi a köszöntést!
8éves kiscsaj: szerintem is undorító!
Bettyna!
Neked is köszi!
Nagyon nagyon édes Szabi, az 1. éss 3. képtől kész vagyok!
A bicajos is nagyon vagány!
Valamiért nem hallom a videot.
Milyen mérlegetek van, amivel még mindig meg tudod mérni Szabit? Én kerestem oylat, amire ráfér még Lilla, de nincs.
Számolj be légyszi a dvd-ről, én is pont most akarom megvenni a héten.
Zsuzsu!
Későn értem ide, de én is forralt csapvizet adok most. Viszont már megiszik 100ml vizet naponta, így már érdemes felbontani egy kisüveg Jana-t, úh amint eljutok a dm-be, áttérünk. Eddig azért nem azt adtam, mert feleslegesnek tartottam, ha úgyis fel kell forralni 24 óra múlva. De így megissza már majd 2 nap alatt, úh mehet.
Ábi rendes ásványviet iszik? Csak azért, mert én úgy tudom, h gyerekeknek nem szabad olyat inni.
Nagyon édi ez a Konsti kép, és Ábiis nagyon aranyosan alkot!
Bettike!
Nagyon kis okos Máté, h ezeket már mind vágja…ari, h akkor is dugja a húzni kell.
De ügyes Máté, ahogy ül! Mi még nagyon messze vagyunk ettől. Édesek a képek!
Kata!
Nagyon édi Zsombi fogacskákkal!
LKata!
Gratula a másik fogacskához is!
Szerintem próbálgasd az esti rutint így-úgy, és meglátod, h mi válik be nektek. Nálunk is most alakul a változás, ma pl ő sem aludt este, uyganabban az időben, mint Norbi, hanem hamarabb fürcsiztünk, és hamarabb feküdt le…meglátjuk mi történik. Azért alakítottam így, mert egyre később kel (ma pl 11kor), és inkább keljünk hamrabb, és feküdjünk hamarabb, mint fordítva.
Norbinak nagyon ízlett a paradicsomos cucc!
Macianyu!
Édesek a képek, nagyon jó lehetett a progi!
Peva!
Gratula Dorkának, látod csak beindul!
Ildi!
Hihetetlen ari a video! Asszem nálatok is megérett az ágylejjebbállítás!
Alvás:
6-7 körül ébred egy 10perces szopira, belealszik, leteszem és 9-10ig alszunk
12-1 körül megint leteszem 30-90perc alvás
3.30-4 körül 30-90p alvás
7 körül 30-90perc alvás
10kor alvás (6-7ig)
Mivel egyre gyakrabban alszik 10-11ig, úgy döntöttem, h kicsit átalakítom a rendszert, nem lesz 3. alvás, max 9kor már le akarom tenni, és csökkenteni 8-8.30-ra …meglátjuk.
Nymalac!
Gratula Bori tüskéjéhez! És ügyi vagy a nyuszikkal, én már láttam is őket…
Marek!
Nagyon-nagyon sajnálom! Mi baja volt?
Clau!
Tökjó, h jól sikerült a lagzi! Az uszit sajnálom, nézzetek szét még máshol is, ennyi pénzért tényleg jobbat érdemel az ember!
Kenguru…elvileg 6hó. DE! Én ugye most belevetettem magam az MT témába, és olvastam a hordozásról cikkeket. Döbbenten olvastam, h a kenguru nem is egészséges, mert természetellenesen túl mereven tartja a hátát, a gerincnek pedig a láb lógása sem tesz jót. A kifelé hordozás pedig egyenesen nagyon gáz a babának, mert a hátát ebben a helyzetben abszolút nem jól tartja. Na ezután lett nekünk is Mt-nk, ami azért jó, mert nem annyira merev, így a természetes görbületében tartja a gerincet, a lába pedig békában van, nem lóg, ami így a gerincet sem terheli, és a csípőnek pedig kifejezetten jót tesz. Egyébként én is kengurut vettem még nyáron, de szerencsére kinőtte, mire nagyon belejöttünk volna a hordozásba, és ekkor olvastam a cikkeket, és egyből le is tettük. Bocsi, nem okoskodni akartam, csak eszembe jutott a kérdésedről az egyik cikk címe, és leírtam (Kifele NE, a babakocsiban SE).
Na most látom, Marek belinkelte, mind1, mostmár nem törlöm ki.
Ildi!
Ilyenkor Lottika nyüszög vagy sír is? Mert nálunk is előfordul ritkán, h amikor a kora reggeli szopi után teszem le, felébred, és elkezd játszani (általában ahogy leteszem, csukja a szemét, de néha nem), ilyenkor nem dőlök be, visszafekszem, néha van kis nyüszi, de arra sem veszem ki, max fél óra múlva alszik…tudom, h ilyenkor álmos még. Igaz egyébként, h az új dolgok miatt van ilyen, de ha nem sír, akkor lehet hagyni kellene kifárasztani magát.
Lilla elkezdte felhúzogatni a lábijait, úh gondolom ebből nemsokára kúszás lesz. Oda is kukacozott a rágókamacijáért a habtapin, mert nagyon kellett neki.
Azóta a főzelékrepertoárunkat is fejlesztettük, kapott már univeres zöldborsót, sütőtököt, és hippes finomfőzeléket. Az áfonyás alma is nagyon ízlett neki (hipp). Nem panaszkodhatom, eddig még nem volt olyan, amit nem evett volna meg. És főzelékből is mostmár egy teljes üveg símán lemegy.
Szokjuk az Mt-s hordozást, egy idő után azért nyüszi van, de haladunk. Kölcsön kaptuk Nymalactól a Beco-ját, és eddig ez a sláger, nagyon élvezte ma a sétát a hátamon, el is aludt 20percre, de felébresztették, tovább is aludt volna. Asszem lesz nekünk is egy Beco-nk, csak most rövid a pénztárcám, úh majd nyáron. A kötözős Mt-ben sajna még nem merem a hátamra dobni.
Megvastagodott egy kicsit Lillus ínye, úh sztem nálunk is hamarosan fog lesz, kiváncsi vagyok…nem nyűgösebb, az biztos.
Na megint nem jutott időm arra, h leírjam, milyen volt a szülinapom…de holnap mostmár bepótolom!
Csak már hulla vagyok….