Sziasztok!
Kata, Tulipános! Nagy-nagy gratula nektek!!!!
Úgy döntöttem nem hétfőn, hanem már most pénteken elmegyek a dokihoz, mert szeretnék toxoplazma szűrést kérni.
Soha nem volt macskám, se gyerekkoromban, se később. Nem bírom őket. Viszont egy kóbor macska ide szült a kertünkbe a tuják alá. Van egy kiskertem, ahol magunknak megtermelek néhány zöldséget és már egy hete ettem a kertből az újhagymát, mikor láttam egyik alkalommal, hogy odamegy a macska és lepisili pont a hagymámat!
Azóta nem ettem, de a férjem mondja, hogy nekik sok macskájuk volt gyerekkorában és ezek mindig egy helyre járnak WC-zni.
A biztonság kedvéért, kérek beutalót a dokitól és tanácsot.
Gabi! Ne is mondd, ma is nagyon rosszul vagyok! Éjjel is ébren voltam valamikor, olyan hányingerem volt és pisilni is nagyon kellett. Ma reggel a szokásos öklendezős hányingerrel keltem. Egész nap ez van, napközben enyhül egy kicsit, estére újra előjön. Soha többé nem leszek terhes, bárhogy is alakul most a babával! Olyan betegségérzetem van minden percben! Szédülök, sokszor remeg a kezem, alapból nagyon alacsony a vérnyomásom is. Még egyik terhességem alatt sem voltam ilyen rosszul, pedig ez már az 5.!
Alig várom, hogy túllegyek ezeken az időszakokon!
Csillag! Szia!
Szerintem jól teszed, hogy elmész a gyógyszerért, csak hasznodra fog válni! Biztos nem lesz uh?
Cucka! Üdv köztünk! Nagyon sokan vagyunk itt, akiknek az előző gyermekük is decemberi. Milyen érdekes!
A folsav tényleg most a legfontosabb. Én az elevitet szedem, de egy cseppet sem aggódom a folsav miatt és semmi más vitamin miatt sem. A missed ab utáni kontrollon, december legvégén a dokim csináltatott vérképet, hogy megnézze hogy állok. Tökéletes lett.
Ennél jobb szót nem is tudott rá mondani. Pedig akkor csak néha vettem be egy-egy elevitet szeptemberben mikor kiderült a babóca, tél is volt és az sem utolsó, hogy már lassan 2,5 éve szoptatok, soha semmilyen vitamint nem szedek és beteg is egy évben max. 1x vagyok.
Akárcsak a gyerekek vagy a férjem.
De hozzátartozik, hogy mi nagyon sokat járunk horgászni a vadonba, nyáron is egy hétig sátrazunk a nádasban a Velencei-tónál. Nem számít se eső, se 40 fok, mi mindig megyünk.
Most húsvétkor is 3 napig voltunk, sátraztunk a parton a Ráckevei-holtágnál. Most is megyünk május 1-én.
Ezért lehet ilyen erős az immunrendszerünk.
Az én szervezetem fel van töltve mindenféle méregdrága vitamin nélkül is. Ha elmegy a baba vagy bármi baja lesz, akkor nem emiatt lesz.
A lányomnál nem szedtem semmit, pedig 20 évesen nem éppen a vitamindús táplálkozásról híres a főiskolás koleszos!