Szia Twist!
Bizony, nálad ez már most kismamiság, s így is marad 9 hónapig! Helyes vegyél sok finom friss dolgot a kicsikéknek, de nem emelni, nem cipelni, s nyugiban sétálni! Ugye, milyen jó így lót-futi nélkül?!
Szép napot neked!
Adi, lehet, hogy én is csüt.-ön kikötök a klinikánál, ma hívom őket mi most a teendő, hogyan tovább!
Gondolok rád holnap, s gyere majd beszámolni!
Röpcsi megy a drukkkkkkk!!!!!!!! +++++++++++ Dobjál egy pozitívat, nagyon szorítok! Várjuk az eredményt, de izgi!!!!
Igen, Twist, ez így van, menni kell tovább, nem tudni mi lehetett a baj, nem találkoztak a katonák a petivel, vagy nem is volt petikém, vagy nem ágyazódott be, bármi lehetett. Tudod, az esélyeim feleződnek, mert csak egy petefészkem van, mindig az "dolgozik". Szendei megmondta az endom miatt nekem max. 3 inszemi javasolt, be is óhajtom tartani, lenyomjuk az inszemiket, s még mindig nem vagyok babás, akkor hajrázunk lombikkal, már ezt is eldöntöttük.
Nagyon egyszerre mennek a dolgaink, most indul be a lakásvásárlásunk, ott úgy néz ki a hírek jobbak, de még az elején járunk.
Az rossz, hogy ez a két fontos ügy így egyszerre, egyidőben zajlik!
Délelőtt telcsizek a klinikára, aztán jelentkezem, de lehet, hogy csak este bírok!
Üdv mindenkinek!