Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :)

Én is rosszul aludtam, négytől hatig bámultam a plafont, forgolódtam, és azon gondolkodtam, hogy milyen savanyúságot egyek az ebédhez :lol: Aztán kitaláltam, hogy ma oltás után Zsófival vásárolni fogunk. Meg azon is gondolkodtam, hogy mit lehetne Fruzsinak venni kb 10 ezer forint értékben, amit nem örököl Zsófi után. Anyósomék Apa diplomaosztójára Zsófis ajándékot vettek, most Fruzsisat szeretnének nekem, ami nagyon kedves tőlük, és örültem is neki, de hát szinte mindent örökölt.
Aztán reggel megvolt az oltás, és az én nagylányom csak legörbítette a száját, de nem sírt! :wink: Viszont én ügyesen ottfelejtettem a kiskönyvét :? Utána elmentünk a kenguruba, Zsófi kapott két nyári ruhát, meg mindkét csajszi kapott két vékony plédet nyárra, meg DM-eztünk, játszótereztünk, jól elfáradtunk :D

Fájások vagyogatnak, nyákdugó egy része ma reggel búcsút intett nekem, de ez semmit sem jelent, az Zsófinál is elindult.

Már nem tudom ki kérdezte, bocsánat :oops:

Zsófi kullancs elleni oltást kapott, a másodikat, most egy darabig csak Fruzsit oltják :)

Nisita orrsprayt, physomer orröblítő oldatot, isla-mint tablettát, meg homeos bogyót használok/szedek, na meg ugye holnap megyek harmadszor orrjárat-átmosásra, plusz ilyenkor a sószobában is ülök negyed órát. El sem mentem volna dokihoz alapesetben ezzel a betegséggel, de ugye azt mondták, így ne szüljek, szóval kúrálom magam ezerrel. Esténként meg inhalálni szoktam.

Politika téma engem nem zavar, ha valami nem érdekel, akkor átugrom, és nem olvasom el :wink:
Vendég
 


Annus: tábliba beírnád, hogy Zsófi másfél éves, és 23-án megyek dokihoz megint, meg CTG-re? Köszi :)
Vendég
 


Elolvastam a szüléstörténeteket és nagyon jók. Rájöttem, hogy nekem nem szabad ilyenekt olvasni, mert egyből sírhatnékom támad a meghatottságtól.

Annus a rumot helyettesíthetjük aromával is csak akkor oda kell figyuzni, mert az töményebb csak alk.mentes. Ugye helyettesíthetem?

Na most megyek vásárolni, majd még jövök.

Kép
Kép
incike
 
 

 
 

Sziasztok!
Eddig nem volt net...én meg szidtam a szolgáltatót.....mire kedve3s uram felvilágosított hogy nincs jól bedugva egy vezeték.... :oops: :lol:
Esztó csini a pocid!!
Kutyafüle ne csak olvass!!!Maradj,sok hasznos dologról írsz!!!A császárral sem zavartál szerintem senkit.Engem meg külön érdekelt,mert ma kiderül mi is lesz!Egy szó mint száz,maradnod kell!!!!!
Reny mi is így állunk.A kocsi is úgy lett meg,hogy mamám megelőlegezte az anyaságit,amit meg kell majd adnunk.Csak így azért kitudom majd vinni a gyereket.
Ebédelünk,mielőtt megyek írok még.
Ja a blogra még én is tartozom Gréti születésével,próbálom pótolni!
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ja igen, Esztó poci nagyon szép :)
Vendég
 


Panndi sűrű kis nap!De milyen jó lehetett!!!Zsófi ügyi hogy nem sírt,hát igen már nagylány!!
Drága Dóri!Fel a fejjel!Nem lesz semmi baj.Pihenj és vigyázz magatokra.A dokid tudja mit csináljon és biztos azt teszi majd ami neked és a picinek is a legjobb.Kint meg megnő!!Hidd el,Grétike is pici volt és nézd most milyen!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Kutyafüle

Nehogy eltűnjél! nem szegtél meg semmilyen fórumszabályt, akit nem érdekel úgyis átugorja. Én örülök, ha mással is foglalkozunk, főleg most hogy nagy az izgalom mi lesz velünk. :) Jó a gondolatokat elterelni időnként.
Én is kényes témára eveztem egyszer mikor panaszkodtam a cigánybűnözésre. Kaptam én is hideget meleget, de igazából egyáltalán nem baj, ha nem vagyunk egyformák és nem értünk egyet. :)

Még vissza kell olvasnom, valaki például olvasta e a Biliárd fél 10-kor-t. :)

Ja és ha már babafórum. :)

Voltam a védőnőnél. Minden rendben, két szívhang. Eddig 12 kilót híztam, az ikrekkel nem sok, csak ugye volt bőven súlyfeleslegem előtte is. Azt gondolom ennyi el is fog tűnni utána. A vérnyomásom a határon, a vizelet negatív. Mindig mindenki a befektetéssel ijesztget, röviden ennyi.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Kutyafüle

[size=9]Csak annyi, hogy annak idején a Bokros csomag is elvett sok mindent az anyukáktól és jött a Fidesz és visszacsinálta a régi rendszert. sőt tudtommal valami kárpótlást is adtak.
A többi megy privátba.
A családom nagy része bele van folyva az erdélyi magyar politikába. nem RMDSZ. megírom privátban. :)[/size][/size]

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Feladom, béna vagyok, nem tudom kicsinyíteni. :) Akkor a többi privátban. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Panndi!
Jó kis kört futottatok akkor megint!
De jó h neked is távozgat a nyákdugó!!!Persze ez nem jelent semmit tudom,de biztató jel!Tessék gyorsan meggyógyulni!!!Aztán mehetsz szülni :wink: Táblit átírtam!

Incike!
Ja persze!Jelen állapotunkban aromával készíthető! :lol: Én csak az alap receptet írtam be. :lol:

Anita!
Máskor figyelj a kábelekre :wink: És várjuk a te sztoridat is!!!

Csorna!
Azért nem semmi h már a 4.baba jön nálatok!De ez olyan szép!!!Én is vágytam sokáig egy kistesóra,,,de nem jött több.Öcsém meg olyan gyorsan jött utánam h ő nem nevezhető kistesónak(10 hónap különbség van köztünk) :lol:

annus11
 
 


Bizony jó kis kör volt, de úgy szeretek Zsófival így csavarogni :) És már emelnem sem kell, bemászik egyedül az autósülésbe csak be kell kötnöm :lol:

Egyik estére meg Apa beígért egy brendon túrát :D
Vendég
 


Kutyafüle: ha neked meg erre van szükséged a lelki béke megőrzése miatt, akkor tudod, mit? Írj nyugodtan továbbra is nagy betűvel, legfeljebb nemcsak a hsz-ed azon részét ugrom át, ami kis betűvel lenne... :?

Anika: kisbetűvel úgy tudsz írni, ha amit megírtál, kijelölöd és utána a betűméretnél átállítod kicsire a méretet. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Na a viták elekrülése végett.
Mindenki hagyja abba az idegeskedést. Mindenkinek más-más piszkálja a csőrét és így az utolsó hetekre Mindenki Ingerlékenyebb.
Szóval !:
Tinu és Kutyafüle
Ne civakodjatok már , ideje lenne túl lépni ezen a kisbetű-nagybetű témán. Szerintem mindenki értette miről van szó.

Kép
Kép
incike
 
 


Tinu

azt csináltam :oops: mégsem rakta át.

Kutyafüle
Megírtam a privát üzenetet.

Közben a gyermekem sóskát ebédelt. Minden zöld lett, dehát egyedül kanalazik. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Én is imádom a sóskát, de most husospalacsintát ettem.

Anika
Jól bírod kis pocaklakókkal. Lehet idekint is ilyen jól fognak viselkedni, mint most a pocóban. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Én mostanában olyan vagyok, hogy napközben zöldet és gyümölcsöt eszem este meg csoki mániám van. Másnap meg szívok a sok gyümi miatt, mert úgy meghajt. :?

Kép
Kép
incike
 
 


Hűű, csoki... úgy ennék.. de csak Zsófi kindertojásai vannak itthon, azt meg mégsem ehetem meg :roll:
Vendég
 


Incike :lol:
Nincs is szebb mint 40 9.hónapos kismama egy topikban Kép

annus11
 
 


Sziasztok!

Na megjöttünk Gyuláról, jó kis kaland volt utánaolvasni a dolgoknak :)
jó volt nagyon, végig ettük Gyulát, meg sokat mászkáltunk, jó sokat fagyiztunk (főleg én :oops: ). kutyika is nagyon jól viselte (vittük őt is), amióta hazaértünk, alszik a lelkem. pofátlan módon nem fizettünk utána (plsu maniért lehetett volna, de a recis csaj nem adta a számlához, én meg galád módon nem tipródtam, hogy fizetni akarok plusz 5000 ft-t...). Nagyon szép város különben, tisztaság, rend, mindenhol virágok, az emberek kedvesek, össze sem lehet Bp-el hasonlítani :? :shock:

Dóri,
drukkolok Neked nagyon, hogy minden ok legyen (meg persze magamnak, hogy 05.26-án egy szobába kerüljünk majd :) :) De a legfontosabb a Baba meg a Te egészséged, de a dokker tuti vigyáz rátok!!!

A szobaképek meg pocakforók jóók :)

Kutyafüle,
nemám lefarolni a szülés előtt 1-2 nappal!

Annus,
érzem az utólsó hozzászólásodból a kirekesztést, én még csak 8. hónapban vagyok :) :) :) de 6 nap, és már nem :) juhéj! a gyümileves receptet köszi, én is akartam kérni, miközben olvastam a topicot!! A rumtól legalább jó kedvünk lenne :lol: :lol:

Panndi,
a nyákdugeszhoz gratula! Hátha, most hamarabb beindulnak a dolgok! :wink:

És végül, de nem utolsósorban

hatalmas nagy gratula Zsücinek és Kamillának!!!! Kívánok én is sok boldogságot a kis családnak!

A szüléstörténetet várjuk, a blogon elolvatam az újakat. HÁt, Patrik jól nyomta, azt kell hogy mondjam :) Ki is van adva a kisasszonynak, hogy ez a minta követendő :)

emese1979
 
 


Hű lányok végre fél 3-ra hazaértem, persze babanet meg nem működött.

Egy kis izgalom: nst 11-kor kicsim persze szunyált, dokim jött megvizsgált, méhszáj 1111-es és beszólása: fájás van, mondom hajnal 2-től 4-ig nem aludtam a derekam úgy fájt, na mondja erre, hogy jó akkor most úgy vizsgált, hogy holnap 4-től legyenek fájásaim reggel 8-ra menjek be és délre babázunk :) én meg köpni-nyelni nem tudtam, hogy miből gondolja ezt, aztán volt áramlásmérés az jó lett, bár majd szétszakadtam odalenn, és a kézi vizsgálat után elkezdtem újra fájdogálni, aztán mondta, hogy akkor 1 órát mászkáljak és újra meg fog vizsgálni, így is lett fél 2-kor megvizsgált méhszáj még mindig 1111-es úgyhogy hazaengedett.

Reggel háromnegyed 8-ra megyek megint nst-re, ha éjszaka be nem indulnak a dolgok magától, és 3 perces fájásaim nem lesznek 1-1,5 órán keresztül.

A vizsgálatkor bevilágított a hüvelybe és mondta, hogy a magzatvíz tiszta, és látja a kicsim fekete haját :)

Mióta hazaértem még mindig vannak 5 percenként deréktáji fájdalmak hasfeszüléssel és a kezem is remeg egyfolytában az izgalomtól, de azért már jobb :)

Holnap férjemmel megyek, hátha tényleg szülés lesz belőle annyira várom már :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Na még ami eszembejutott...

Lányok,
addig örüljetek, amíg Angelina Jolie-s szátok van :D :D ha már Geronazzo Máriás, az már nagyobb baj :)

Adraci,
szexnél az én párom is azon aggódik, hogy szegény baba meg a buksija, biztos nem kellemes neki... :) :) de mindig megnyugtatom, hogy jól ellebeg a lánya a magzatvízben :) :)

emese1979
 
 


edua, tök jó :)
Vendég
 


Ja, még vmi, bezséltem Novygirl és Petrus dokijával, holnap 10és 12 között lesz bent a kórházban, kiváncsi vagyok, mit tudunk megbeszélni :) :)

Ildi, ha vmi beindul, tessék ám sms-t küldeni bárkinek, nem ám titokban megszülni :) :)

emese1979
 
 


emese annusnak küldöm majd, ő az elején van a telefonkönyvemben :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


megyek megpróbálok aludni, tök fáradt vagyok :)


ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Na megvolt a növényvásárlás anyummal.Elmentünk étterembe is meg fagyizni.Jó nagyot sétáltunk.De valahogy semmi keményedés semmi szúrkálás.Jól viselkedett picúr is.Én azt hiszem ma már meg se moccanok annyira elfáradtam, de Gábor még mindíg ugrabugrál :shock: Nem tudom hogy bírja. :)

Na szerintem se politizáljunk.Mindenki hallja és tudja hogy mit művel állambácsi.És persze mindenkinek megvan a maga gondja a válság nélkül is.Engem is idegesít sőt most még jött egy két szép számla is amit el kell intézni.Na de nem panaszkodok mert ha mindenki a bajait írogatná akkor mi lenne ebből a topicból.A lényeg hogy most csak a babáinkkal meg magunkkal törődjünk és azzal hogy egészségesek legyünk mindannyian.Ez a legfontosabb!

KépKép
harhaj
 
 


Ildi

Nem semmi, te leszel a következő?
Neked nem fájt a magzatvíz átvilágítás? Az egyetlen vizsgálat ami nekem fájt annak idején.

Emese
Gyula valóban szép.

Incike
Köszi. Tényleg nincsen semmi panaszom, keményedni sem keményedek, én még nem hiszem, hogy szülök mostanában.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Edua: ez tök izgi...akkor talán már nekem is látná a doki a kisasszony haját (ha van neki), így hogy 4cm nyitott a méhszájam....
Csajok úgy meg vagyok ijedve.
Annyira bedagadt a víztől a lábam, hogy alig tudom mozgatni és zsibbad is. Eddig csak a bokám volt ilyen, de már az egész lábfejem. Ugye nem tud/szokott addig dagadni hogy szétreped a bőr? :oops: Lefeküdtem és felpolcoltam...de egyenlőre sokkal nem lett jobb...bár nyilván nem javul meg azonnal. Mit lehet még csinálni a felpolcoláson kívül?

Emese:tök jó hogy lesz új dokid, remélem rendes lesz,és vigyázni fog mostmár rád!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Emese!
Biztos tök jól éreztétek magatokat!!!Az meg külön jó h a kutyut nem számolták el :lol: És bocsi h már a 9.hónapba soroltam mindenkit :lol: :lol: :lol:

Edua!
De izgi!!!!Akkor várom az smst!!!Nyugodtan küldheted éjjel is akár!Be vagyok kapcsolva mindig! net is már a seggemhez nőtt a 9 hónap alatt :lol: :lol: Szóval tudósítok rögtön!!!!Amúgy pihizz tényleg!Mert ha holnap szülsz,kell az energia!

Harhaj!
Hát na azt én se értem hogy tud Iza még most is ilyen aktív lenni....Ha én egy ilyen pici helyen lennék,akkor agy igyekeznék kifelé vagy legalább nyugton maradnék :lol: :lol:

annus11
 
 


Incike! Én is az előbb ettem meg a husis palimat! Most meg rádobok egy kis lekváros piskótát! :lol:

Ildi! Izgi a helyzet, én már előre drukkolok neked!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Pingi! Homeos bogyó!!!!
NATRIUM SULPHURICUM: A lábak és a bokák vizesednek, gyakran hasmenéssel jár együtt. Telt, hízásra hajlamos nőknél ajánlott inkább.
A gyógyszertárban megmondják milyen higításban van, és napi hányszor hány golycit kell szedni.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Pingi azt elfelejtettem, hogy zsibbadásra pedig BOVISTA kell.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Jányik,
a málnalevél-teát Ti hogy készítitek? 1 csésze vízhez 1 ek tea?

emese1979
 
 


Pingi, ha inkább vékony a testalkatod, akkor vizesedésre a natrium chloratum 9ch napi kétszet 5 bogyó. Nekem az első terhességnél hatott, most sajnos nem, de megéri kipróbálni.

Annus,
az én anyukám tegnap volt 21 éve, hogy meghalt, én sem akartam tegnap szülni....

Útban vagyok ma NST-re, amikor hív a szülésznő., hogy ne menjek, mert szülése van, na oké, nem tehet róla, de a sógornőm direkt szabit vett ki mára, áttettek szerdára, de egyelőe nincs aki vigyáz Gyöngyre. Jövőhéten már a kórházba megyek, ott nem mondják le, mert éppen szülnek.

Reny, Tinu, nagyon sajnálom az anyagi helyzetet! Mi sem vagyunk most eleresztve, de még kitartunk, viszont:

Nem panaszkodom, mert nem tudom, hogy hallottátok-e, hogy Nagyrédén a temetőben egy 6 éves kisfiúra ráborult az apja sírköve? Ő a párom gyermekkori barátja volt, én nem ismertem, de belegondoltam az anya életébe, 3 hónapja meghalt a férje rákban, majd a szeme láttára csapja agyon a sírkő a kisfiát. Ezek után az sem érdekel, ha kenyéren meg vizen élnük, csak egészségesek legyenek a lányaim.

Dórikám!!! Nagyon szorítok értetek, imádkozom, hogy semmi baj ne legyen!!!!!!!!!
Vendég
 


Böbi ezt az apró betűt ha akarom sem tudom elolvasnni. :lol: Pedig akarom!!!
A homeopátiához nem értek...bár mindig is szerettem volna. Köszi az ötleteket, hol lehet kapni homeos cuccokat? A gyógyszertárban a normál gyógyszerekkel együtt árulják vagy ezt valami gyógyboltban kell keresni?
BOCSI hogy itt szerencsétlenkedek, csak hát télleg annyira nem értek hozzá.....

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Halihó!

Ma csuklós nap van. Manó odabent egyfolytában csuklik. :)

Dokihoz végülis holnap reggel megyünk, mert ma gyűjtöm a pisit, nem bírnék ki annyit egyfolytában pisilés nélkül, míg oda nem érek hozzá, meg kivárom a sorom, meg visszaérek. Szóval holnap reggel, kórház. De teljesen jó értékeket tudok akkor mérni, amikor nem figyelek rá oda - most könyvet olvasva szoktam vérnyomást mérni. :lol:

Esztó, akartam már írni, csak elfelejtettem: jók a pociképek! :)

Zsófi de ügyes! Ez a kis maki fiam ma vmitől nagyon megrettent dokinéninél a méréseknél, és onnantól kezdve sírt, mint a fába szorult féreg. :) Nagyon édes volt. :) De túléltük! :wink:

Köszi, hogy sokat írtatok! :) Annus, KUTYAFÜLE, felőlem bármiről írhattok kisregényt! :) Nekem csak jót tesz. :) Szerintem az jól működhetne, hogy mindenki írhat, amit csak szeretne, tényleg!!!, és ha vkit bánt, akkor kedvesen jelzi, hogy legközelebb erről írjon az illető, vagy akik reagálni szeretnének, kis betűvel. Szerintem ez megy nekünk!!! :) Még akkor is, ha lassan valóban mind 9. hónapban járó kismamik leszünk! :wink:

Hú, Ildi, akkor nálatok tényleg nemsokára baba lesz! Nem szeretnék beelőzni...! Hajrá!
Mondjátok meg Pindurnak, hogy milyen jó fejjel lefele, légyszi! :)

No, most megyek, majd lehet, még jelentkezem!
Vendég
 


Inci: parancs, értettem. :lol:

Ildi: hű, de izgi, akkor holnapra egy kalappal!!! 8)

Kép
Kép
tinu
 
 


köszi lányok, megmondom holnap dokinak, én már csak babával akarok hazajönni, tegyen velem amit akar :)

nem bírok aludni, pedig tök fáradt vagyok :( , kicsim sem nagyon ficánkol, lefárasztotta a sok keményedés szerintem

lenne egy kérdésem: ti mikor és hogyan adjátok oda a szülésznőnek és a dokinak azt az összeget, amit szántok neki, vagy kért

emese csini vagy, ma én is csináltam gyorsan egy képet, bár annyira fura alakja volt a pocimnak

kutyafüle ne idegeld magad, és tényleg nem lelépni így mindennaposan :)

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Pingi! Szülésznőm a napi 1 grapefruitot ajánlotta a vízre, nekem vmit használ! :)

Ha kijelölöd a nagyon pici betűvel írt dolgot, akkor a kék háttéren a fehér betűket könnyebben el lehet olvasni! Nekem sikerült! :)

Igen, Böbi, én is így érzek! Köszi az imát! :wink:
Vendég
 


egyébként semmi bajom most, nem érzek semmit :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


PIngi, gyógyszertárakban lehet kapni, de van ahol nem tartanak, de ott is rendelnek neked, általában másnapra megvan. Az a lényeg, hogy előtte - utána fél óráig ne egyél, igyál. El kell szopogatni. A vizesedésre 2 fajta van, a testalkatodtól függ, hogy melyiket használod. Az apróbetű azért annyira apró, mert még véletlenül sem olvassa el senki, csak akit nagyon érdekel! :lol:

Ildi, hűha, csak mostlátom, hogy mit írtál!! Hajrá! :-)
Vendég
 


Ildi,
köszi a dícséretet, de sztm Esztóé az érdem, ő a csini nagypocakos kismami a képen :D :D

Dóri,
örülök, h jó értékeket mérsz, megy a drukk ezerrel holnapra!

emese1979
 
 


Ildi:én apára bízom szerintem a pénzügyi dolgokat. Gondolom én teljesen ki leszek tikkadva...De engem is érdekelne, hogy mi a szokás. Nyilván nem az lesz az első mozdulatok egyike...de hogy mikor illik odaadni azt én sem tudom.

Dóri, úgy örülök, hogy végre jókat mérsz!!! :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Én keddden szültem, pénteken mehettünk haza, vasárnap kellett visszamenni varratszedésre, és akkor adtam, oda a pénzt is. A szülésznőnek szintén, megkerestük a kórházban, és odaadtuk. Szerintem most is így lesz :)
Vendég
 


Sziasztok!

Pingi, én 1x rendeltem a Bonprix-ből 2 dolgot: az egyik cucc nagy lett rám (jellemző...), a másiknak meg nem azt küldték, amit rendeltem, szóval visszaküldtem mindkettőt és úgy döntöttem, hogy felejtsenek el...

Emese! :lol: :oops:

Ildi, én már komolyan mondom nagyon izgulok mi fog történni holnap!

Dóri, remélem holnap jól rászólnak a vérnyomásodra meg a fehérjére!

Csokit vagy sütit akarok! :D

Kép

Kép
adraci
 
 


emese jajj bocsi, de biztos te is csini vagy :)

esztó akkor nagyon csini vagy :)

nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni, szülés után én is hazaengedés előtti vizsgálatkor adtam oda a borítékot, de az a doki nyúlt is érte mintha gratulálna.

Mostani dokimnál már egyszer volt kínos szituáció, mikor méhszájplasztika után gondolom nem számított rá és nagyon zavarba jött ő is és én is :(

gondoltam belerakok egy-egy merci csokit a boríték mellé egy díszzacsiba és én is a férjemmel adatom majd oda :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Mozza: jut eszembe, azt akartam még írni neked, hogy az én védőnőm azt mondta (nem tudom, hogy igaz-e), hogy a tartós keményedés (vagyis, ha sokáig tart egyfolytában) nem túl jó a babának, mert rontja a keringést. :roll:

Ildi: nálunk az uram adta oda a szülésznőnek a pízt szülés után valamikor, a dokinőnek meg a 6 hetes kontrollon adtuk oda - már nem emlékszem, hogy konkrétan melyikünk.

Kép
Kép
tinu
 
 


mindig lemarad valami

anika egyáltalán nem fájt sem a vizsgálat sem a bevilágítás :)

panndi nekem nem volt varratszedés

adraci én is hidd el, most így tök jó, hogy adott egy támpontot, de mi van ha a kiscsaj másképpen gondolja :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi: na megpróbáltam visszaidézni, hogy is volt. Asszem úgy, hogy a férjem elintézte a szülésznővel a pénzkérdést szerintem még aznap, mikor szültem. Aztán csináltattunk fényképet a kórházban Tüciről, és akartam egyet adni a szülésznőnek is. Behozattam még egy doboz csokit és a fényképet azzal együtt még pluszban odaadtam neki, meg akkor még én is meg tudtam neki köszönni mindent - elmenetel előtt. A dokinőnek is úgy adtuk oda a pénzt, hogy mellette volt a borítékban Tüciről a kórházban készült kép, rajta köszönőszöveggel. Egész pontosan így volt. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


köszi :)

lehet megkérdezem dokitól, szülésznővel meg egy utcában lakunk, vagy majd hívom telefonon mikor bennleszünk még a kórházban, hogy dolgozik-e és akkor férjem oda tudja adni neki

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: