Új privát üzeneted érkezett!

Tinu!
Támogatom az ötleted!Felesleges a terhesség utolsó heteiben ilyenen idegeskedni!Főleg h nem is vonatkozik ránk!Megszavazva sincs még semmi.Mire meg behoznák új kormány lesz,szóval szerintem ezen ne agyaljon most senki! :wink: :lol:

Kitty!
Az amúgy tök jó!Én is támogatom majd ha menne a kisvasútra!Aztán majd kiderül mennyire tetszik neki az apja szakmája :lol: Mamám úgyis ott lakik nem messze!Legalább be tud menni vhova ha van vmi! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Szívből gratulálok Zsücinek! Kamilla igazán szép méretekkel rendelkezik! :D :D :D

Csatlakozom a nem jól alvósok táborához! :( Az éjjel többet sétáltam, mint aludtam, annyira bekeményedett a pocom, hogy nem tudtam sehogyan sem feküdni! :cry:

Aki tudja segítsen legyen szíves, a mai naptól már szedhetem a homeós bogyóimat, vagy csak a jövő héttől szabad, mindenhol más van írva! :lol:

KépKép
ancsika80
 
 


Jó reggelt!

Na, úgy látszik ma csak én aludtam jól?Szinte hihetetlen, hogy csak 2x kellett mosdóba mennem, azon kívül mint a bunda....

Szerintem se politizáljunk itt, épp elég az hogy reggel megpróbálok megnézni egy Híradót és ott is ez ömlik állandóan. :?

Nekem ma a babaruhákat kell mosni-vasalni elpakolni. Még jó hogy ebből a mosás részt a mosógép önként elvállalja :lol:

Anyukám hozott nekem egy BonPrix katalógust (olyasmi mint a Quelle, Otto) még sosem láttam ilyet korábban ismeri valaki? Van egy két dolog amit megrendelnék szivesen, de egyáltalán nem ismerem ezt a céget, nem tudom mire számíthatok. Amúgy nem vagyok egy nagy pénzköltős vásárolgatós maca, de hónapok óta egy bugyit nem vettem magamnak, jól esne egy új BÁRMI :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 

 
 

jajj a gyomrom már görcsben van, pedig csak 11-re megyek nst-re :)

politikát tényleg hagyjuk attól nem lesz jobb, ha idegeljük magunkat, de nem vagyunk struccok sajnos :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Pingi!
Hát még jó h van ez a mosógép :lol: mi lenne velünk nélküle!Én sajna nem ismerem ezt a katalógust...Én múlt hónapban vettem bugyit magamnak!200 ft vot a 100as boltban,de marha jó!!!Előző héten pedig kaptam 2 zoknit is! :lol:

Ancsa!
Ha betöltötted a 36.hetet szedheted!Te mit szedsz amúgy?Én is szedem őket 2 hete....szerintem csak a szülés után fogom megtudni h mennyit ért!


Kutyafüle!
Akartam írni a gyümilevest!Én annyira imádom!!!Nagyon finit készítek :oops: A múltkor agyba főbe dícsértek itthon milyen fini lett :lol: Mondjuk az olyan volt amit főzés nélkül el lehet készíteni!Ha gondolod átküldöm a receptet!Ma lehet h almalevest főzök...azt már rég ettünk :wink: Ja és amire rászoktam.A meggyszósz!Amit a menzán adtak a sült húsokhoz!Annyira isteni!!!! :lol:

annus11
 
 


Annus:
Van itthon egy raktárnyi, mert minden barinőm odaadta a maradékát, és már nem is vagyok biztos benne, hogy melyikkel kell kezdeni! Szóval, van: Caulophyllum thaictroide 5 ch, aztán cimicifuga racemosa 15 ch! A többi szerintem már vajúdás közbenre van, meg szülés utánra!

KépKép
ancsika80
 
 


Aha,értem!Hát igen,ezt a 2t szedem én is!Meg heti1szer az arnicát is.Többek között az aranyér miatt.Volt egy pici de tök szépen elmúlt!

Jut eszembe!
Mit mondtatok a csíkokra,merthogy csak lett 1-2...körömvirág és mi a másik amivel kenni kell????

annus11
 
 


Jó reggelt!

Zsücinek nagy-nagy gratula!

Én meggylevest szoktam csinálni. Múlt héten kétszer is! Tejszínnel, pudinggal. Nagyon-nagyon finom. :P

Politikától hányok. Nekünk egyébként is nagyon rossz jelenleg az anyagi helyzetünk, szerintem lassan én vagyok az egytlen akinek még mindig nincs babakocsija. Nem tudjuk megvenni. :cry: :cry: Az orvosomat hónapok óta a nagyszüleim fizetik, szülés után lehet, hogy nem tudok neki pénzt adni, mert nincs miből. A februári csekkjeink sincsenek befizetve. :shock: És ezek után még jön Bajnai, hallgatni sem bírom. :evil: Na most jól ideírtam mindent. Bocs mindenkitől, hetek óta el vagyok keseredve ez miatt, eddig bírtam.

Kép
Kép
g_reny
 
 


greny mi is a félretett pénzből húztuk ki a telet, de a következőre nagyon rá kell készülni a nyáron :)

lassan kapnom kellene az első 2 heti tp-t, kiváncsi vagyok mikor utalják :)

dokim ma már dolgozik, szülhetek :)

annus nekem nem lettek újak, pedig Éduával zebra voltam, (akkor pedig egyfolytában avonos terhességi csíkra való krémmel kentem magam) igaz akkor 10 kg-mal több is voltam, de zuhany után olyan fényes a pocak, mint a tükör :)

most még csak testápolót sem használtam

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Jaj ezt le kell írnom! :oops:
Indexen egyik főcím:Bajnai beindította a fájásokat!
Ezen röhögök 5 perce....na mondom én még nem érzem h szülnék...de ha miatta beindul...hát akkor tudhat vmit :lol: :lol:

Ecua!
Hát nekem pl tegnap is annyira viszketett...már kentem mindennel!Olajjal,krémmel,körömvirággal is....általában elmúlik ha bekenem,de most vhogy nem akar.Na meg jött pár csík,jó lenne ha legalább halványítani tudnám vmivel...

annus11
 
 


REny: nálunk ha nem lennének nagyszülők, már rég éhenhaltunk volna. :( Azon rimánkodok nonstop, hogy az apósommal két szívinfarktus és egy szívműtét után ne történjen semmi végzetes, mert vicc-nem vicc, de gyakorlatilag ő tart el minket is. :roll: Elég siralmas, hogy még mindig itt tartok lassan 35 évesen, és mondhatnátok, hogy felelőtlenség két gyereket vállalni ilyen egzisztenciára, de akkor mikor szüljek? 40 évesen már nem biztos, hogy összejön. :? Úgyhogy megértelek...

Kép
Kép
tinu
 
 


Bizony nem túl vidám a helyzet, de pár napon/héten belül lesz minek örülnünk! Nehézségek meg mindig voltak, lesznek, rosszabbak is... Húsvétkor mesélt nagyapám húga, h a háborúban és utána milyen volt... azért jó most. És jönnek a gyerkőcök! :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Gondolkoztam, hogy ezt leírjam-e, de végülis mindegy.Először is bocsánat, ha megszegtem a fórum szabályait. Én arra emlékszem, hogy Petrus a kórház és az ikrek miatti aggodalom miatt kért meg minket, hogy ha valami horror téma,akkor írjuk apróbetűvel,mint egy jelzésként neki, hogy ne olvassa el. Ő megszült,egészségesen,más pedig tudtommal nincs veszélyeztetve. Másfelől azt hiszem félreértettem miért vagyunk itt. Azt hittem Ti is egyedül vagytok viszonylag naphosszat,vannak gondolataitok és érzéseitek és meg szeretnétek osztani valakivel.És nem csak a gyerekről. Várom én is Rikit borzasztóan,és eljutottam arra a pontra, hogy az életemnél ő már jóval fontosabb, de én elsősorban ember vagyok.Akit érdekel számtalan dolog,nemcsak az, hogy nyílik-e a méhszájam vagy nem vagy most ez jósló volt vagy sem. Nem akarok a hátralévő 1-15 napban arra koncentrálni, hogy na mikor kell indulni. Úgy érzem jó érzés a gondolatainkat, félelmeinket, örömeinket megosztani másokkal. És igen,figyelgetem a politikai történéseket, tegnap kicsit felhúztam magam rajta, leírtam mit gondolok, és volt,aki reagált rá.És én ma válaszoltam.Kiemelve, hogy politikáról írok(szóval,akit nem érdekel,ne olvassa).Ennyi.Az áprilisiaknál is ez volt a téma, nem gondoltam, hogy ez nekünk tabu lenne.Nekem is sokszor van, hogy bizonyos beírásokat átugrok,vagy felületesen elolvasok, vagy teljesen elolvasom,csak mivel nem érdekel nem reagálok rá. Mert 20 ember van itt,mindenkit más érdekel, de ez így szép.Szerintem.De azt hiszem rosszul látom.
Mivel már a császár parámkor is úgy éreztem idegesítelek Titeket,és most megint ezt érzem, talán jobb lesz, ha csak figyelgetem mi történik veletek. A gondolataimat és félelmeimet meg megtartom magamnak, nem idegesítek vele senkit. Nehéz szívvel jutottam erre a döntésre, de így csak én érzem magam piszok rosszul, ha agyalnom kell, hogy most leírjam-e valamiről mit gondolok, ha az nincs kapcsolatban a terhességgel és ne adj még negatív is. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle: arról írsz, amiről akarsz. Én csak arra kértelek, hogy amennyiben szeretnél tekintettel lenni rám és a lelki békémre, akkor a politizálásra használd az apróbetűt. Nem hiszem, hogy ez olyan óriási kérés lenne...

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Nagyon nagy gratula Zsücinek és Kamilla babának! Ügyesek voltak!

Lányok: leírtam a blogba Patrik születését. Kicsit megkésve, de még azelőtt, hogy Nóriét írhatnám :D
Ez az első "blogolásom". Büszke vagyok Magamra.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Hát köszi Tinu . Én is úgy vagyok vele, hogy ha most nem vállaltam volna a kicsit, akkor ha visszamegyek dolgozni, már nem biztos, hogy még egyszer nekifutok, pedig van veled szemben 5 év előnyöm. Meg az is igaz, hogy amikor terhes lettem közel sem álltunk ilyen szarul anyagilag. Azóta a férjem munkahelyet váltott, és annak ellenére, hogy most 2 helyen dolgozik süllyedünk lefelé. Na de most már nem traktálok senkit a személyes problémámmal.
Ha valaki tud egy extra fizetésű állást az én szuper beszélőkével megáldott férjemnek, szóljon! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Szilvi, egy ilyen szülést kérek én is! :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Jó reggelt,

Kutyafüle,
sztem nem kéne "megfigyelő állásmódba" helyezkedned ezek miatt. Senki nem esett neked a császáros témánál sem, csak próbáltunk a pozitívabb irányba terelni. Az meg hogy kisebb betüvel írjuk ezeket a témákat, sztem továbbra is jó ötlet, én pl nem szívesen olvasok rémtörténeteket a császárról, mert én is félek ez sztem természetes, de nem spanolom magam még jobban. így át is ugrottam.
Így van ez a politikával is (legalábbis részemről) eleget hallom a tv-ben, rádióban, mi is nehéz helyzetben vagyunk, de amikor a fórumot olvasom, valahogy nem erre vágynék. Persze, le lehet írni, senki nem tiltja, de támogatom én is Tinu ötletét és kis betűvel.

Szóval, ahogy már a többieket- se Tinut, se Panndit, így Téged se fogunk elengedni :)


szép napot

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Mi is így állunk anyagilag. Nálunk az én szüleim-nagyszüleim a háttér... Azért minket is érintenek ezek dolgok: egy kicsit nagyobb, mint fél (na jó, háromnegyed...) pedagógus-fizetés, és egy GYED, amiből meg kéne élni... De nem ez az, amivel igazán baj van. Mert biztos vagyok benne, hogy majd valahogy megélünk. Minden bizonnyal kell kezdeni vmit ezzel az országgal, olyan személyre és köré olyan táborra van szükség, aki kitalálja, hogy hogyan lehet megállítani a válságot, hol lehet viszonylag fájdalommentesen (de NEM LEHET fájdalommentesen) visszafogni pénzeket-juttatásokat, majd ehhez, az emberek bizalmát elnyerve mer a tervhez ragaszkodni, és az esetleges támadások ellenére is végigcsinálja. Hogy erre ki alkalmas Magyarországon, hát, fogalmam sincs.

Még vmi picivel, ami velem volt tegnap, és ami most igazán baj... Reggelre megbeszéltem szülésznőmmel, hogy leveszi nekem a vércukrot, meg viszek neki vizeletet. Megvolt, kérdezte, van-e még 20 percem, mondtam van, akkor csináljunk CTG-t. Mondtam, ok. Nem volt egyszerű megtalálni manó szívhangját, az nem derült ki, hogy addig nem, amíg fejjel lefelé volt, vagy csak nem jó helyen keresték, de egy idő után ismét keresztbe fordult, úgy jól hallható lett a gyerek. Csak sajnos megint nem fejjel lefele van... :( Na, de amíg keresgélték a szívhangját, kérték az ügyeletes orvost, hogy nézzen egy flow-t UH-on, így is lett, bár mionden rendben volt a CTG-n. Nem találta a kzs-t, mert háttal volt a gyerek. Mondta, 1 óra séta, aztán menjek vissza. Rendben. Meglett, norm. flow. De eddigre meglett a laborom eredménye: fehérje a vizeletben. Magas a vérnyomás. (Hát persze, nekem a stresszre ugrik, és ha más mére... Most ha magamnak mérem, akkor is parázok, hogy mennyi lesz, és jaj, akkor mi lesz...) Vizesedem. Terhességi diabétesz is van - bár ez teljesen uralva van. Na, az orvos kiakadt, hogy most neki kell felelősen döntenie arról, mi is legyen velem... Bent akart tartani. De megbeszéltük, hogy tegnap úgysem csinálnának velem semmi olyasmit, amit itthon nem tudok, Orvosommal értekezem, és megígérem, hogy bemegyek még tegnap, ha nem normalizálódik a vérnyomás. Gyűjtenem kell 24 órás vizeletet, mérni a vérnyomást, szedni a csökkentőt. Hogy miért voltam ideges? Azért, mert elmesélte, hogy amennyiben a 24 órás vizeletben 5 g-nál több a fehérje, azonnal szülni kell, mert veszélye van a rángógörcsnek, ami mind a kettőnkre nézve végzetes is lehet. Általában anyuka túléli, magzat nem. De ezt egy laborból nem lehet eldönteni, azért tartana bent, mert ha ilyen adódik, kell a kórház... Rögtön kikapni a gyereket. És, mivel keresztben fekszik, ezért a szülésindítás szóba sem jöhet. Egyből császár. Hát, nem szeretnék császárt... Nem is tudom, mit csinálnának, hogyan jutnának el a babáig a nagy zsírrétegtől... Szóval itt paráztam egész délután. Hogy mi lesz így vagy úgy. Mert ha bemegyek a kórházba, akkor meg mi lesz itthon... Szóval holnap délutánig nem tudom, mennyire lebegünk élet-halál között, de az ügyeletes doki eléggé megijesztett, de meg kell állapítanom, hogy egyébként nagyon rendes volt, hogy tényleg gondosan akart eljárni. No, kb. ennyi a történet. Orvosommal tartjuk a kapcsolatot, elvileg ma is megyek hozzá, bár még lehet, hogy megkérem, legyen az este helyett (amikor az sztk-ban rendel, és messze van annyira, hogy tuti kelljen pisilnem közben, mikor gyűjtenem kell...) legyen inkább holnap reggel a kórházban, mert úgyis megyünk a vizelettel holnap, meg ott lesz a szülésznőnk is, szóval, ha nem annyira fontos, hogy megnézzen, akkor jobb szeretném holnap reggel. Azóta viszont egész jó a vérnyomásom, tegnap nagyon csúnyákat produkáltam... De akkor van így, ha lefoglalom az agyam vmivel - pl. olvaslak benneteket, szóval ÍRJATOK SOKAT!
Vendég
 


Dóri,
remélem minden rendben lesz! Nyugi! mennek a drukkok!!

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Szilvi,
ez aztán tényleg gyors szülés volt :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Dóri! Ne idegeskedj, igyekszünk sokat írni!!! Nem lesz baj, ne foglalkozz semmivel, csak magatokkal. Nyugi, és rendben lesz a vérnyomi. :)

Kép
Kép
g_reny
 
 


Dóri: Ezek nem túl jó hírek! Próbálj nem idegeskedni, és nagyon vigyázz Magatokra! Ha meg nincs más megoldás, inkább a kórházi befekvés, minthogy valami bajotok legyen. Nagyon drukkolok!

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Kutyafüle! Íram sms-t!
Vendég
 


Sissy! Tök jó a szüléstörténet! :) Még jó, hogy nem az autóban bújt elő Patrik! :)
Vendég
 


Annus: a másik a körömvirág mellé a Neogranormon volt. De nekem arra azt amondta a védőnő (és látok benne valamit), hogy ne kenjem azzal, mert az sebre való elsősorban hámosító, szárító összehúzó hatása van, és ez nem kivitelezhető feszülő pocakon.

Így ezt abbahagytam. Viszont ami baromi jó az a Gabi tégelyes baba test és arckrém, meg a Szentkirályinak van illat- és tartósítószer mentes testápolója....pikk pakk beszívódik, nappalra az tök jó, estére/éjjelre meg a Gabit szoktam, és jelenleg az eddig rákvörös csíkjaim is csak halvány gyöngyház színűek lettek. Pedig még most is feszül.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Dóri, minden rendben lesz, ne izgulj! Hallgass egy kis zenét- gondolom van egy pár kedvenced, amit előkaphatsz nyugtatásképp!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Kutyafüle!
Szerintem emiatt ne lépj le!!!Én úgyse engedek el senkit! 8) :lol: Nyugodtan írd le a véleményed,ahogy másnak is volt hasonló kérése h kisbetűvel,úgy szerintem ezt is meg lehet érteni.És nem nagy dolog kisebbel feltenni :wink: Tehát nem az a kérés h ne írj róla!!!Csak jelezd h esetleg kényes téma,ennyi!
Na meg nem hiszem h a császárral idegesítettél volna bárkit is,hiszen mindenki csak biztatott ebben a témában!
Mindenki parázik vmin,ez természetes ilyenkor! :wink: Na meg az is ha az ember a 4 fal között van akkor más témája is van mint a baba,de eddig is írtunk másról is. :wink: :lol:


Pingi!
Köszi a tippet!Egyenlőre piros csík nem sok van...na de fenét se érdekli,amúgy se készülök szépségversenyre :lol: :lol:

Dóri!
Na akkor csak olvass! :lol: Miről írjak neked kisregényt? :lol: :lol: Azért remélem h nem lesz gond,de biztos jó kezekben vagy!Nagyon elővigyázatos a doki,minden rendben lesz!És igaza van h jobb ha benn vagy,és ki tudják kapni a babát!!!Otthon meg minden rendben lesz!!!Ezen pláne ne aggódj most!Amúgy se tudom hogy van ennyi erőd ellátni mindenkit!Én örülök ha az uram igényeit kielégítem :oops: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!


Látom jó sok történés volt....

Kutyafüle!
Én nagyon szívesen olvasok minden babával és nem babával kapcsolatos hozzászólást. Nem feltétlenül kell kizárni a külvilágot....persze, hogy érdekel az aktuálpolitika, amikor nagyon nagy kihatással van az életünkre, és a Pici pockóbabáinkra is....szóval sztem emiatt nehogy passzív megfigyelő legyen belőled!!!! Csak, írd kicsivel az ilyen gondolataidat, ahogy a többiek kérték. Bár tényleg, direkt odaírtad, hogy aki nem szeretne politizálni, az ne olvassa tovább....szóval maximálisan korrekt volt!!!
Én már kitomboltam magam a program olvasása után...a szuperbruttosított adózás stb. miatt....inkább no comment.

Dóri!
Hogy vagy? Legrosszabb esetben mi a dokid terve? Befektet? Mikor derül ki? Nagyon szorítok értetek!!!!!

Annus, Pingi!
Én kiállok a neogranormon mellett- nem szárít, csak fertőtlenít, hámosít, gyulladást csökkent. Plasztikai sebészek keloidos sebgyógyulásra is ezt szokták ajánlani!!!!!! Az egyik barátnőmnek nagyon sokat segített- mellplasztika után kicsit szétrepedt a bőre....Feat körömvirág...tuti kombó! :wink:

Esztó!
Nagyon csini heppi kismami vagy a fotón. Neked is már egy ideje kb. ekkora a pockód, nem?

Na, mikor lesz a kövi front.....én még mindig fájogatok....és semmi.....Panndi? Te? Mizujs?

Kép
mozza
 
 


Dóri, ezek tényleg komoly dolgok, és az ilyesmit tényleg jó komolyan venni, de azért ebben biztosan benne van az is, hog yaz orvos biztosra megy, sosem kockáztatná az állását, és lehet hogy sokkal inkább durvábban adja elő a dolgokat mint amilyenek valójában.

Jaajj, ez annyira ideillik, hogy el kell mondanom.
Amikor voltam az egyik szülésfelkészítőn, akkor az osztályvezető főorvos mondott egy nagyon jó mondatot, amit azóta is itt lebeg a szemem előtt ha úgy érzem valamit túldramatizálnak még a dokik is.
Azt mondta, hogy ha orvosi szemmel akarunk gondolkodni, akkor mindig így kezdjük a mondatot:
"Tisztelt bíróság...."
Tehát az orvos gyakran úgy gondolkodik, hogy ha hoz egy döntést, akkor annak a következményeit mérlegeli, és ezért figyelnek oda minden vacakra a dokik néha túlzottan is, mert így gondolkodnak: "hogyan magyaráznám meg a bíróságnak, hogy akkor éppen miért ezt a döntést hoztam....". Legyen ez egy plusz vizsgálat, bármi.

De egyikünk sem halálos beteg, "csupán" babát várunk, és kérem szépen itt igenis mindenkivel minden rendben lesz és kész!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Na ma nagyon sokan mentek dokihoz!!!Megvárom őket a táblival,bizti kaptak új időpontot!Vagy lehet h pl Mozzát haza se engedik :lol: :lol:

Addig viszont dobok babás táblát! :wink:
Kép

annus11
 
 


Kutyafüle: el ne tűnj nekem!
És köszi az infokat a ruhákról! :D Azt hiszem megpróbálom.

Egyszer rendeltem az Otto-ból egy fürdőruhát, ami tök szuper volt, az anyaga is stimmelt, a fazonja is...csak egy gáz volt....nekem nem voltak akkora és olyan gömbölyű cickóim mint a csajnak az újságban... :lol: :lol: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Mozza,
igen, sztem se nőtt mostanában túl sokat. Két hete ekkora volt:
Kép

Dóri,
akkor ma vagy holnap mész dokihoz?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Á, én nem megyek sehova Annus.....a mait és a holnapi vizsimet is lemondták m. héten, illetve megcsinálták már csütörtökön.....azt hitték, már nem leszek ma 2in1.....na,. ennek ellenére semmi változás.....
Szóval a kövi időpontom: 23., csütörtök- NST....

Nálad mizujs? Fájdogálsz? Nyákdugesz megvan még?

Kép
mozza
 
 


Esztó!
Napoztattad Álmost? :lol: Nálunk ha nap éri még felsőn keresztül is a pockóm, maszatkám ö-vissza ugra-bugrál, kidugja mindenét....sztem tetszik neki. :lol:
Sztem kb. már 3 hete elérte a végleges nagyságát az én pockóm is....max az alakja változik (minden egyes babómozgásnál....)

Kép
mozza
 
 


Sissy!
Ez nem semmi születéstörténet!Belőled csak úgy kipottyant a baba...milyen mázlista vagy!A másodikkal egyáltalán beérsz majd a kórházba? :lol: :lol:

Mozza!
Ahogy most nézem ma és holnap kettős front,csütörtökön hideg front!Az egyik csak segít :wink: :lol: De én csütörtökön nem akarok szülni!!!!!!(4 éve anyum ezen a napon halt meg...szóval ezt inkább kihagynám)

Na akkor azt csinálom h kipróbálom a 2 krémet,aztán ha látom h ne jó leállok vele.Mondjuk a körömvirág az mindenre jó!Nálunk az a csodaszer :wink: Párom nagymamája szokott is házilag csinálni körömvirág krémet,meg szeszt is ami körömvirágos!De most kivételesen egy nagy tégelyest vettünk a patikában :lol:

annus11
 
 


Mozza!
Nekem tegnap egész nap fájt de az egész hasam!!!Nem tom mitől.Nyákdugó még megvan!De hát én totál zárt vagyok szerintem még mindig!De Sissy története a példa!Izának fel is adtam a leckét! :wink:
Na az én dokim is egyik héten szüleszteni akar,másik héten meg jön a májussal :lol: :lol: Akkor beírom 23at!


Eszzti!
Tényleg jó a pocit napoztató kép :lol:

Pingi!
Na igen...vhogy nekem is ez a bajom...az újságban mindig nagyobb a mellük a csajoknak...persze h rajtuk jobban áll :wink: :lol: Bár lassan a mellméretem eléri a kívánt méretet :lol:

annus11
 
 


Mozza,
igen, napoztattam, bár a napallergiámnak nem tett jót :) nem láttam hogy lesifotó van :)
De Álmos is szereti, remélem neki normális emberi szine lesz :)

Annus,
átküldöd nekem is a gyümi leves receptjét?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó: szép a pockó!!! :D

Dóri: értem már, hogy miért idegeskedtél tegnap, de maximálisan egyetértek Pingivel, hogy az orvosok sokszor inkább túlzottan is elővigyázatosak, de ez még a jobbik eset. ÉN valahogy úgy érzem belül, hogy nincs veletek semmi baj! Azért jó, hogy megfigyelnek, de jó ötlet, hogy csinálj minél több relaxáló dolgot, ami tudod, hogy kikapcsol. Szerintem a forró fürdő már mehet ilyenkor, nem? Vagy nem is tudom. Az biztos, hogy a meleg ellazít, de lehet, hogy az is elég, ha folyatod magadra a zuhanyt és közben énekelsz magadban valami szépet!

Én ma totál ideggubanc vagyok amúgy. Délelőtt, vagyis reggel a gyerekemet szegényt leugattam párszor, mert az idegszálaimon táncol a nonstop nyávogásával. Valszeg ő is fáradt, mint én. SZerdán referálnom kell(ene), de képtelen vagyok felfogni a cikket, ami angolul van és én nem vagyok épp perfect belőle. :roll: Persze fordítani csak ilyenkor tudok, mikor Tüci épp alszik. Napi 1 óra. Na megyek is.

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus: tedd fel a recit a blogra, engem is érdekel!

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Felbuzdulva szilvi Blogozásán én is megpróbálkoztam vele.Feltettem mind a 3 szülésem.Jobb mint a Bajnai csomag.Nem fájt annyira.Inkább ezt olvasgassátok.

Kép
KépKép
csorna
 
 


Sissy: még gyorsan rákukkantottam a szüléstörténetre! Ismerős volt. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Már nem bírom az agyamban tartani, hogy kinek is volt a név-vagy szüli napja, De sok boldogságot és jó egészséget kívánok.)szita az agyam) :oops:

Zsüci
Gratulálok Kamillához. Jó egészséget és sok tejet kívánok+növeszd továbbra is szép nagylánnyá itt kint a picurit.

Csatlakozom én is a rossz alvókhoz. Nekem 2-3 napja vannak mensis görcseim és már egyik oldalon sem jó az alvás.

Kutyafüle
Ne tűnjél el csak azért, mert a véleményedet leírod és nem épp a neked megfelelő választ vagy reakciót kapod. Akkor már én is leléphettem volna párszor, de nem tettem. Látod itt vagyok, pedig kavartam én is porfelhőt párszor. A kisbetűs írás meg nem a világ vége, de te sem tudhatod, hogy ki, hogy reagál bizonyos dolgokra vagy veszélyeztetett e és éppen azért nem akarja magát idegelni.
Szóval nem elmenekülni!!! Írd le nyugodtan amit akarsz csak jelöld valahogy a külömbséget.

Kép
Kép
incike
 
 


Tinu,
ha kell segíteni fordítani, szívesen segítek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszti!
Elküldtem a receptet,de akkor feltezsem a blogra is!Így egyszerűbb!

Na megyek elolvasom a születéstörténeteket! 8)

annus11
 
 


Megkaptam Annus, köszi. :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Én nem bánom, ha másról is beszélgetünk, bármiről. Jobban megismerjük egymást. Én imádok az irodalomról is dumálni, érdekel ki mit olvas. És a politika is , bármi. igaz ez egy babás fórum, ezt aláírom. A kis betű nem rossz javaslat. Akit nem érdekel így átugorja.
Egyébként szeretek tájékozott lenni mindenben, nem szoktam homokba dugni a fejem. 18 éves korom óta képben vagyok, napilapokat olvasgatok stb.
Mindig örültem mikor Pumukli is, asszem ő tett fel nekünk hasznos információkat különböző változásokról.
No a kisbetű rendben. :)

Mosópor
Valaki ajánlotta nekem egy másik fórumon a Tomi folyékony mandulatejes mosószert. Annyira meg vagyok vele elégedve és olyan finom illata van, nem használtam hozzá öblítőt, végül is az egy plusz vegyszer.

Terhességi hetek
Hát én is eléggé közel vagyok, bár nem tudni. Az ikerbabák 50 százaléka a 36. hét előtt születik, persze kerülhetek a másik részbe is. Én még szeretnék 2-3 hetet egyben maradni, utána mindegy.

Még olvasni akarlak benneteket!

Csak annyi még:

Reny
Ne keseredj el, én sem állok jól, eléggé sok az adósságom. A szerencsém nekem is, hogy van egy férjem és az ő családja eléggé jómódú. De én borzalmasan állok. A babakocsit az anyaságiból szeretném megvenni. Mi is most csak a legfontosabb dolgokat vettük meg. Ne aggódj, a babakocsi meg úgysem kell szülés után két héttel korábban. :) Nekem is van még néhány csekkem. fel a fejjel. :) Én nyugodtabb vagyok, most a 2 baba miatt semmi miatt nem vagyok hajlandó idegeskedni.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Csak annyit akarok még egyszer leírni, hogy nem az a bajom, hogy megkértek, hogy valamit kisbetűvel írjak, hanem hogy már nem az első dolgot kéne kisbetűvel írni,így én már ahogy írtam nem merek írni,mert nem tudom mi az, amit kicsivel írjak és mi az,amit ne. Már úgy értem,ha megint pont elkapok egy olyan témát,ami valakit idegesít. És huszonegynehány embernél mindig van egy ember,akit valami idegesít. Ez így természetes. Én sem írtam soha, hogy ezt most légyszi ne már,mert elegem van a témából.Pedig a mai napig vannak ilyen dolgok. Én mindig az élni és élni hagyni pártján vagyok,így ha engem az első mondat után tudom, hogy ez pont olyan téma,ami irritál, akkor nem olvasom el. Egyébként Mozza rátapintott a lényegre.Jeleztem miről írok,így akit zavar a politika,átugorhatta volna. Másrészt nem egy ember reagált rá, és leírta a véleményét,és a félelmeit. És lehet, hogy jól esett nekik.,És lehet, hogy szívesen beszélgetett volna róla korábban is,csak úgy érezte nem "traktál" minket a bajaival, hiszen mindenkinek megvan a magáé. Pedig akkor mi másért van a fórum? De én meg nem szeretnék görcsben lenni, hogy milyen témáról írhatok, ha eszembe jut. Ehhez én túl lelkis vagyok.Így egészségesebbnek tartom, ha csak olvasok. Köszönöm,aki visszatart,nagyon jól esik,és olvasni fogok ezt ígérem, sőt lehet, hogy írni is.Csak nem akarom senki lelkivilágát zavarni. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na feltettem a blogba a gyümileves receptet!Illetve egy jó hosszú irományt a szoptatásról!Én már nem tudom honnan szedtem le...de hátha vki hasznosnak találja!Esetleg ki is lehet egészíteni a tapasztalt anyukáknak,mert gyakorlatban gondolom más a helyzet :wink:

Anika!
Tényleg jól bírod az ikrekkel!És nincs is semmi panaszod amúgy?Nem jelzi semmi h már jönnének kifelé?Biztos jól érzik magukat odabenn :wink:

annus11
 
 


Dóri

Nem lehet most könnyű, nagyon sokat pihenjél és ne idegeskedjél semmin. Azt hittem előrébb vagy, jó lenne a babának még 2 hét.
De te is nagyon fontos vagy. A baba meg szépen megnő idekint is. Sajnálom, hogy nem jól fekszik.- Hát ezen én is aggódom. Az enyémek is folyton variálnak.
Hasonló cipőben járunk. Én 15 plusszal kezdtem ezt a terhességet, ráadásul ikrek is, nekem is figyelnem kell mindenre. A vizeletem negatív, de a vérnyomásom mindig a határérték körül mozog. Kórházba én sem akarok menni Apor miatt.

KépKép

KépKép
anika78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: