Sziasztok!!
Gyorsan a kérdésem, mielőtt elfelejteném:
MILYEN VIZET ADTOK A BABÁKNAK???????? (palackos, vagy sima csapvíz forralva, hűtve)
Köszönjük a fogdícséreteket, a héten jövünk a következőért!
( a jobb alsó is nagyon készülődik kifelé)
Bettike!
Hogy megy a különalvás??????
A minap kérdezte egy anyuka a játszón, h én hogy csinálom, h alszanak éjjel a fiúk, hogy szoktattam le , h ne aludjanak a mi ágyunkban. Mondtam, h az enyémek csak a szopi és a családi hancurozás idején voltak-vannak a mi ágyunkban. Panaszkodott, h az Ő lánya 1,5 évesen is velük alszik, 20 szor!!!! ébred, szopizik .... ja és Ő volt Ábel védőnénije.......
Biztosan nem marad fogatlan Máté!!
Uzsonnacici: Biztosan adddigra már ki van "éhezve" SZOMJAZVA rá Máté, ezért követeli.
Fogtabletta, fluorid, fogvitamin: Most még nem kérdeztem meg a doktornéninket, de anno Ő nem ajánlotta. Csak fluorid tartalmú ásványvizet. "kutatásaim szerint" a theodora és a nestlé vizekben van a legtöbb fluorid, így Ábel ilyet iszik.
koszmó: nekünk is elmúlt, de most ismét előjött. újra lekezeltem, most szép, remélem már marad is ilyen szép.
hiszti:
nálunk már hónapok óta megfigyelhető, feszíti magát, homorít. Ha épp nincs bekötve a hordozóba, akkor lecsúszik és dobol a lábaival és persze sír. Sokszor "jogos" a műsor, mert kakis, éhes..., de nem mindig tudok azonnal vele foglalkozni.
akarat:
próbálok mozgásteret hagyni a fiaimnak, de veszélybe nem engedem, h sodorják magukat-másokat.
peluscsere: nagyon nehéz. ha hason van a hátára, ha a hátán akkor a hasára akar fordulni......A lábrágcsáról már nem is beszélve.....
kuki:
most, h irod nálunk is piros egy picit a vége. Többször látta a doktornéni, de nem szólt semmi. Rákérdezek majd...
Ildi!
A céklát a zöldségeknél találod a lidlben, vákumcsomagolt. 1 egészet késsel, villával feldaraboltam, botmixer, a többit egyesével lefagyasztottam.
10 kanál az szuper....!! Ha a répa nem jött be, majd valami más tetszeni fog és később visszatérsz a répára....
Éva!
Vigyorgós, hullahoppozó Áronnak puszik, Zolikának gyógyulást!!
Áron:
Bettyna!
Te még meg tudod mérni Szabit????????? aztaaaaaaaaa
vasárnap nekünk is sikerült lemázsálni Konstit, de csak komoly küzdelem árán. etetéseket én is mérnék, de képtelenség.....
Gratu a gyarapodáshoz!
képek: olvadozok, nevetek....
videó: megölelgetném, de nagyon...
Mi:
Konsti éppen csak 7 kg ruhátlanul, alig hízott
Nem tudom tömni és nem is akarom. Nem látszik rajta, h éhezne...
Tegnap beszélgettem a logopédussal, volt egy konferencián és ott hallotta, h pld. 7-8 hónapos babának már ismernie kell 3 szót. Pld. a saját nevére hallgat (próbálom leszoktatni magam gyorsan a Rozizásról), szia, tesó, anya, apa szavakra reagál. Igazából nehéz megítélni , mert ugye ahogy ránézünk , megismer és vigyorog....
Csajok!
Közeledik az anyáknapja............. :lol:
Nekem ez a legszebb ünnep az évben..... Ábel első anyáknapjakor önálló léptekkel adott nekem virágot.....
Idén már kétgyermekes édesanyaként pityereghetek ...