Új privát üzeneted érkezett!

én is vagyok iwiwen :) gürtler mónika salgótarján :) többieket én is megnézem majd :) puszi mindenkinek

pedi: örülök hogy jobban vagy :)

monyó drukkok mennek :)

nika70
Salgótarján

na mindenkit bejelőltem aki kiírta a nevét :) jó éjszakát :)

nika70
Salgótarján

Azt hiszem mindenkit sikerült jelőlnöm :lol: , már is jobban érzem magam,hogy már tudom archoz kötni az írásotokat :lol: :lol: :lol:

Melisch! köszönöm a segítséged,ma még próbálkozok vele,tegnap nagyon felidegesítet,hiába jelöltem be és mentettem,akkor se mentette el :twisted: de nem baj nem adom fel 8)

EDI
ediii

Sziasztok csajok!!

Ediii!
Sajnálom pirit! :evil: :evil:

Melisch!
Nagyon tuti a hőd, és remélem így is marad. :wink: :wink:

Nyuszi!
Azt hiszem, te kérdezted hogy hogy kell képet feltenni ide.
Szóval a kép méretét le kell kicsinyíteni max. 600X600 -ra. Ezt bármelyik képszerkesztővel megteheted. Aztán ahová szoktál írni ide, az alatt találsz olyat hogy melléklet feltöltése.Ekkor feljön egy tallózo, kiválasztod a képet és kész is. :wink:
Remélem tudtam segíteni.

Látom iwiw tali van. :D Fenn vagyok én is: Gicziné Vizi Mónika
Mindjárt jelölöm is a felírt neveket. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

ediii a hőt nem méred mert az nem látszik? Még babrálj valamit rajta, hogy a grafikont mutassa :wink:

Móni jelőltelek :wink:

Kép
Kép
melisch

Nita! Végülis visszaigazoltam,hogy ismerlek,mert tegnap valami volt a géppel és miután visszakerestelek,nem voltál az ismerőseim között? Amúgy nekem nagyon nem jön be most ez az új iwiw.
Köszönöm,nagyon aranyos vagy!

Épp nagyon jó dolgom van,a férjem takarít,olyan édes,úgyhogy nekem most csak az a dolgom,hogy netezzek,úgyhogy megyek is fel iwiw-re és mindenkit visszajelölök!

Móni! Köszi a segítséget!

Kistörpe! Köszi,nagyon édi vagy!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Melisch! sikerült végre :D :D ,kis dolgok is milyen boldogá tesznek :lol:

nyuszi! nagyon aranyos férjecskéd van,hogy így segít :D
Hát az iwiw nagyon gáz lett :evil:

Móni! ma már kirúgtam pirit :lol: :lol: , remélem nem jön vissza egy darabig.. :lol:

EDI
ediii

nálam is piri lesz ...következő piri után 10 nap kell a kaáliba mennem vérvétel ultrahang,mindn másnap uh,petekilökődést néznek és a megfelelő nap beülti.remélem a petécskék túlélték ezt a 3 hónapot...lányok dolgozom de mégsem,nem kell bejárnom mert ha vissza mennék ugye kötelessek vissza venni miattam kirúgnának egy emberkét mert a német anyavállalat kiköti,hogy hány emberkével dolgoztathat a cég,én ugyis májusba alig tdnék menni melózni a vizsgálatok miatt,igy megoldodtuk,jó ez igy mert állományba vagyok és ha össze jön a baba nem mindeggy hogy honnan mnnék el szülésire,meló helyről,vagy munkanélküli mellett.megint beborult szemerkél az esö .edii-nagyon jó ötlet volt tegnap az iwiwes gondolatod,tök jó hogy tudjuk hogy ki a másik.moni-téged pont igy képzeltelek el........mennyi hibát irtam megint,hiába front van.(mindent a frontra fogunk)
kistörpe

Sziasztok.

edii. engem is megtalálsz az iwiwen Molnár Titanilla Tímea néven...

pedi: jó, hogy visszatértél... legközelebb már tutti hogy sikerülni fog.

nyuszi: irigyellek, hogy a férjed ilyen rendes és kitakarít. :)

Nekem meg napok óta fáj a hasam, de még reménykedem, hogy nem jön meg. :)

Timi
titimee

Sziasztok! :)

Remélem mindenki jól van, babucik nőnek szépen, a leendő kismamik (mert persze, hogy mindenki az lesz a csapatban) pedig szépen nyúzzák apit ahogy kell. :)

Nálunk nem sok minden történt, Emma olyan, mint egy búgócsiga, de lassan minden reményem elszáll, hogy az apja természetét örökölje. Ugyanolyan határozott és erős jellemű mint én. :D Legalábbis a rúgásaiból ítélve. Talán ha kibújik megváltozik, de jobb ha felkészülök egy nyilvánvalóan elkényeztetett (naná mindenhol az első unoka) hisztis csitrire akit nekem kell megfegyelmezni. :D
Vendég

ediii most már téged is jobban tudunk követni a grafikon mégis többet elárul mint a vonalzóink, hajrá februári baba!!!!!!!!!!!!

anuk76 jót nevettem azon amit Emmáról írtam, ja Isten éltesse ma névnapja van!!!!

Kép
Kép
melisch

nyuszi nekem se jön be az új iwiw....nem lehet ki igazodni rajta......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Utólagos engedelmetekkel, jelültelek Benneteket az iwiwen. Már akit megtaláltam. Akit nem az jelöljön nyugodtan. Pécsi Edit- Kalocsa.

Nyuszi! Tényleg nagyon szép menyasszony voltál, és most is nagyon csini vagy! Mennyit híztál eddig, gondolom, nem sokat!

Kistörpe! nagyon szép a kisfiad, meglásd, hamarosan követi a tesóka!!!

Nita! Mi hogy hogy nem voltunk eddig ismerősök az iwiwen? Kérünk szépen pocakfotót!!!

Nika! A Te kisfiad is nagyon szép, vannak már képek az új lakásról? majd hozz, ha tudsz!!! :wink:

Melisch! Megy a drukk, annyira de annyira szurkolok Nektek!!!

Titimee! Sajnos nem tudlak megkeresni, mert egyszerűen nem tudok eligazodni ezen a rohadt( bocsi) iwiwen!!! :evil: De, ha neked megy, akkor várom a jelölést! :wink:

Ediii! Tőled is!!

Anuk! Nagon boldog névnapot kívánok a kis pocaklakónak!!!

Lányok! Ne hari, ha vkinek nem írtam!
Sajnos rohannom kell, de holnap jövök!

Puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pedi
Kalocsa

pedi én ugy tudtam hogy mi ismerősök vagyunk.....képet csak ugy tudtok látni rólam ha valakinek küldök mmst......pedi küldök neked.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,
Bocsi nem olvasok vissza, mert még mindig fekszem, csak bekukkantottam és lenne egy kérdésem is.
Júniusban lesz egy éve hogy megcsinálták a rákszűrést és akkor p2 lett, de a doki azt mondta hogy jó. Most lenne ugye aktuális a rákszűrés, de szerintetek terhesen el lehet végeztetni, nem lesz baja a babának? A doki azt mondta, hogy megcsinálja, de eddig nem voltam elég bátor hozzá hogy megcsináltassam, csak vacciláltam rajta. Szerintetek megvárjam a szülést és majd utána, vagy nyugodtan megcsináltathatom terhesen is.
Előre is köszönöm.Na megyek feküdni.

KépKép
csige-bige

Sziasztok.

Pedi jelöltelek Szép menyasszony voltál te is és nyuszi is.. :D

Timi
titimee

csige nekem már megcsinálték a 6.héten.....így derűlt ki a méhszáj sebem is......nyugodtan megcsináltathatod...nem árt a babónak........a p2 jó.....nekem is ennyi lett.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pedi már nem sokat kell szurkolni 5 nap múlva elválik megjön píri vagy az a kevés együttlét meghozza gyümölcsét, nem bízom mert kutya bajom, sőt még a cickóm sem feszül. Múlt hónapban előtte 10 napig kőkemények voltak, most az sem dagad.

Kép
Kép
melisch

melisch ez is lehet jel akár......nekem se volt semmi bajom..........és most itta pocaklakó......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én is mozillával kellett megnéznem az iwiwet mert az ie nem adja be rendesen nekem sem tettszik nagyon de ez van :):) mindenkit visszajelőltem :)

pedi a blogomban van kép róla
http://gnika70.freeblog.hu

csige a trehesség elején én úgy tudom automatikusan megcsinálják a kismamiknak nekem legalábbis benne volt a kötelezőkben :):):)nem lesz semmi baja babának :)

melisch én pont így vagyok elvileg 28 napos ciklussal számolva ma kellett volna hogy jöjjön de ne jöjjön :):):) piri de én érzésem szerint nem volt még pém sem hacsaknem azért nem volt tojásfehérjés váladékom mert
1. nem is volt még pém
2. olyan jól elkaptuk apával a dolgokat hogy nem volt ideje váladéknak lennie :):):):) remélem ez a második
két napja elég mensisen fáj pocim mindig azt hiszem megjött de nem hálaistennek eddig :)
két hét múlva kiderűl ugyanis eddig hat hét volt a leghosszabb ciklusom :)

nika70
Salgótarján

nika70 van amikor én sem tudom eldönteni a váladékot ugyebár együttlét után 1 napig nem tiszta :lol: akkor megy a drukk most neked

Kép
Kép
melisch

nika nagyon nagy drukk!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát úgy tudom, ha régen volt (fél éven túl) akkor a várandósság elején mindenképpen megcsinálják. A babának nem árt, hiszen nem Őt piszkálják meg, meg aztán egybe is lehet kötni egy vizsgálattal.
(Ki a fene szeret azon a lábszéttartós izén heverészni, főként ha nagyobb az ember hasa egyre nehezebb föl-le kepeszteni :? )

Csige pihengess sokat! :)

Próbálkozóknak tesztre váróknak pedig mennek a drukkok :wink:

Ja elrettentésül :D Bal oldalon 28. hét, jobb oldalon 32. hét pocakfotó. S még mindig nőni fog, lassan alá kell támasztani valami gurulós lábú asztalkával :D Bocs a képminőség miatt :oops:
Kép
Vendég

anuk szép nagy pocakod van!!!!!!!!!!!!!!és nem csíkos......... :) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

anuk szépen növögettek 8)

Kép
Kép
melisch

Dehogynem, csak kevés van és az is szép gyöngyház fényű, élőben sem látszik nagyon hála égnek, a combom belső oldalán több van :) Remélem nem is fog bevörösödni. 16. héttől kenegetem kakaóvajas krémmel, nekem az vált be.
Vendég

én nem kenegetem mert a hasam a combom és a mellem i striás lett .....sajna.... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hú,Anuk,jó nagy pocid van!! Leglább látom,hogy mire számíthatok éni is.... Vegyél hastartó övet,állítólag nagyon jó!

Pedi! Köszi,aranyos vagy! Eddig 5 és fél kilót híztam,de a héten megyek a védőnőhöz,tuti rádob még egy 3-at. Utálom azt a mázsás mérleget... Itthon mindig kevesebb vagyok,mint amit ott mér. De nem is érdekes,most nem érdekel az alakom.

Kényes kérdés lányok,de volt valakinek problémája aranyérrel? Nekem egy pár napja kijött,kenegetem Reparonnal,de ahogy elmegyek wc-re,újból kijön. Van valami jó gyógymódotok rá?

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi nekem annak idelyén volt a mátémnál.........nálam a narancslé segített......így nem jött utána ki az aranyér..........sokat számít az emésztésed is....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nita! Pórábálok most minden nap Activia-t enni,meg rostosat inni,reggel meg mindig is műzlit eszem. Nem fáj,de kellemetlen érzés

KépKép
KépKép
nyuszi81

Húúú nyuszi sajnálom, biztos kellemetlen. Nekem még nem jött ki, csak szorulásos problémám volt úgy félidő tájékán, de szerencsére az is rendbe jött.

Sok rostosat igyál, sok zöldség gyümölcs és pékáruból csak teljes kiőrlésű és abból is kevés. Viszont a nagyon nagyon sok folyadék muszáj.

Hastartó öv Hát már érdeklődtem, de jelenleg 122 cm-es pocaknál tartok, és mindenhol hüledeztek, hogy ekkora méretet nem is biztos, hogy be tudnak szerezni, pláne hogy még vissza van egy hónapom. :( Addig tartom kézzel, ha tömegközlekedek vagy lépcsőzök.
Ugyanígy vagyok szopis melltartóval. 95F jelenleg a méretem, de csak németből tudnak behozni. Legalábbis azt ígérték, ma megyek vissza megérdeklődni :(

Megyek is, lassan készülődnöm kell van néhány lakásügy elintéznivalóm. :)
Vendég

nyuszi azért szerintem igyál narancslevet is.........annak örülök hogy nem fáj.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Mindjárt jövök és írok is, de most hoztam két fotót, aminek szerintem mindenki örülni fog! :wink: Kép Nita 16 hetes pocija Kép Nita pocilakójának babakocsija
pedi
Kalocsa

pedi itt is nagyon köszi!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hű mekkora pocak :shock: :lol:
A babakocsi is csini...

Timi
titimee

titimee köszike!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita csini lakása van tesóbabának :):)

jó a babakocsi is:)

piri még sehol ne is legyen :)

anuk szép nagy pocid van nekem sem volt kissebb :):) nekem 90/f a szopis melltartóm simán kaptam itt nálunk esetleg neten nézz szét hátha :)

nika70
Salgótarján

nika köszi a dicséreteket........ :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Most sikerült "visszatévednem"!

Elég szomorkás az idő odakint, esik az eső. :(

Anuk! Hatalmas a pocid, biztosan remekül érzi magát Emma odabent! :wink:

Csige! Nyugodtan csináltasd meg a rákszűrést, amikor elmentem dokihoz, hogy megállapítsa a terhességemet, akkor nekem is megcsinálta. Vigyázz nagyon Magatokra, pihenj sokat! (És ha lesz időd, hozz légyszi pocakfotót! )

Nika! Nagyon szép nagy a lakásotok, gondolom, mostmár kicsi másképp néz ki, mint az ottani a képeken! :lol:

Móni! Merre vagy?

Nita! Mégyszer nagyon szivesen és mégegyszer nagyon csini vagy! :lol:

Timi! Neked is itt a ciklus vége! Megy a drukk!!!

Melisch! Azért még mindig megy a drukk Neked is!!!

Sajnos, megint rohannom kell, vége a napnak, majd holnap megpróbálok mindenkihez szólni! :oops:

Pusz-pusz!!
pedi
Kalocsa

Sziasztok!

Csinos pocik, és babakocsik a láthatárn!!!! :lol:

Pedi,
jó, hogy visszajöttél! Ez egy OKOS döntés volt! :D

Csige,
bátran csináltasd meg a rákszűrést, semmi bajt nem fog okozni (a doki meg sem csinálná, ha kockázata lenne). A babód közelében sem lesz a kis pálca! :D

Lányok,
óvatosan írkáljátok kia neveteket ilyen nyilvános topicban, mert nagyon-nagyon sokan visszaélhetnek vele!!!

Nyuszika,
nekem is kijött az első terhességnél azonnal. Langyos kamillás ülőfürdő sokat segített. Próbálj meg laza "nagydolgokat" ereszteni, tehát soka folyadék és rostos dolog. A müzli nem éppen jó, mert sok vizet szív el.

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Itt még süt a nap, de már gyülekeznek a felhők :(

Nita -nagyon szép a pocid, és a babakocsi is szuper jó! Jó helye lesz a picúrnak, ha megszületik! :)

Anuk-szép nagy a pocid! Gurulós asztalka :lol: :lol: Mekkorának becsülik Emma babát?

Nika -remélem elkerül piri egy darabig!!! Drukk!!! +++++++++++

Csige-jöhet a pocifotó! :)

Szép napot mindenkinek.
Épp kókusztekercet csinálok, remélem jó lesz!

Pussz Mindenkinek!

Kép
pampalini

lyly-miért gondolod, hogy visszaélnek vele? Az iwiw-en millió név ki van írva! :? (remélem nem élnek vissza vele!)

Kép
pampalini

köszi csajok a dicséreteket!!!! :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Pedi: köszi a drukkot :)
pampalini: kókusztekercs a kedvencem, biztos fini lesz.... sajna én fogyókúrán vagyok. nem ehetek ilyen fini édességet :(

Timi
titimee

Timi-mizujs? Nagyon a "végét járod"? Hogy vagy?

Kép
pampalini

Fájdogál a hasam, nyűgös vagyok és fáradt. Azt gyanítom hogy ezek nem babás tünetek :( de ebben a hónapban nem is nagyon volt pé-m. legalábbis az ovu teszt szerint.

Timi
titimee

csajok azért drukk nektek!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Örültem a pocakfotóknak nagyon csini mamik vagytok a picik tuti vígan kalimpálnak odabenn.
Nita a babakocsi nagyon szép már csak egy kislány kell hozzá.

Többet most nem írok fárad vagyok ma grilleztünk az öcsémékkel és az előbb mentek el. (Itt nálunk ma ünnep van még húsvét első napja mi nem tartjuk de nem is dolgoztunk) :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

hát reméljük hogy puncis lesz...akkor sok babaruhát kapunk ha fiu akkor keveset......de nem is ez a lényeg.....egészséges legyen a kis pocaklakóm...akire annyit vártunk!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! nagyon csini a pocód és jól néz ki a babakocsi :D

melisch! szépen alakúl a görbéd, mennek a drukkok!!!

Nika! nálad miújság?? késik piri?? drukk!!

Timi! látom te is az utolsó napokat taposod :D ++++++++++

Hozzatok minnél előbb pozi tesztet :D :D

EDI
ediii

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?