Új privát üzeneted érkezett!

Kutyafüle:
Az Angelina Joli-s dolgot úgy kell érteni, hogy témáztak itt a csajok a szexen, ki mikor mennyit, és az jött ki hogy többeknél ez már nem éppen a mindennapok része. Erre valakinél felmerült, hogy ha már konkrétan nincs meg a szexnek az a formája, akkor azért az Angelina Jolie-s szájjal csak lehet kezdeni valamit.... :oops:
(bocsi már nem emlékszem ki írta...)

Amúgy átküldtem ma reggel újra amit két napja írtam neked...valamiért úgy érzem segíthet, másképp nem erőltetném. :oops: :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Picihencso!
Nagyon kellemetlenül érzem magam, nem akartam felszakítani a sebedet az előző babáddal, nem gondoltam, hogy ilyen szörnyűség történt veled.
Nem az elejétől olvasom ezt a topicot, de elolvastam most a történetedet, és őszintén sajnálom és együttérzek veled.
De most tuti nem lesz semmi baj, én nagyon szorítok!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Kutyafüle

Hogyan is fekszik a baba? Nem tudom, hogy van e még esély, sajnos kevés. Mikor nézték utoljára a fekvését?
Egyáltalán nem biztos, hogy zárt vagy a 39. héten. Sőt az volna a jó, ha már nem c-3000 lennél. Neked ezt nem vezeti az orvosod a kiskönyvben? Nekem mindig nézi és beírja.

KépKép

KépKép
anika78
 
 

 
 

Sziasztok! Tegnap sajnos azt gondoltam,hogy én leszek a következő a sorban,de én nagyon nem örültem,hiszen én vagyok majdnem a "legkisebb" terhes közületek. Úgy fájt a derekam,hogy már délelőtt sírtam,de nem is lett jobb,sőt!!!!,estére pedig rendesen székelési ingerem volt folyamatosan.Persze,mindez hétvégén történik,felhívtam a kórházat,mondták,hogy a dokim nem ügyeletes. Azt nem akartam,hogy megint megvizsgáljanak idegenek csomószor és indokolatlanul befektessenek jó pár napra.Múltkor ez volt,utána el is kezdtem még jobban nyílogatni.De itthon szülni sem akartam,itt volt a barátnőm,aki gyerekorvos és benne bízva megvártam a reggelt. Most már jobb,de nem volt egy jó élmény. :(
Amellett ez a hülye csípő érzés sem nagyon szűnik,pedig már vettem Pimafucint is,előtte pedig végig használtam a Pevaryl kúpot.
Szóval,minden kínom-bajom van,pedig még ki kellene húznom legalább három hetet!!!!!!!!!
Gyönyörűek a szobák,a babakocsik,mi is most hoztuk el a miénket,olyan izgi már a vége!!!!!!
Picihencso!A doki, akiről írtál,szerintem az én előző dokim volt,hát.....én ugyanilyen panaszok miatt hagytam ott hét év után.
Annus! Feltennéd a blog címét,nem tudom a pici babákat megnézni!!!!! Köszi!
Szép napot nektek!!!!!!!! :D :D :D

Kép
f.ancsi
 
 


Sziasztok!

Kutyafüle, Pingi tökéletesen megfogalmazta a Jolie száj lényegét! :-) Amúgy Szofi vetette fel, én csak nem tudtam kihagyni a feldobott labdát! :-)

Tinu, amikor én voltam 2007 végén, akkor a terhespatológia a szülészeten volt, az IKEA szobával szemben és nem 4, hanem ha jól emlékszem 5 vagy 6 ágyas. Ott voltak az elfolyt magzatvizesek és a nagyon rendszertelen fájásos kismamák, ha erre gondolsz. ÉN csak kb 15 percig voltam ott, ameddig az NST-t nézték, aztán már mentünk is vajúdni.

Képzeljétek, péntek estére végeztünk a 4 fogammal, teljes egy napig élvezhettem a fogsoromat, erre ma megint kitört egy régi tömésem, elkeseredésemben sírtam is, ez már az 5. fogam a terhesség alatt.

Anita, nagyon szép a kiságy, nekünk is csak egy kis zuga lesz Iringónak, majd ha már átalussza az éjszakát, akkor tesszük össze Gyönggyel közös szobába, addig Gyöngynek sem ruháztunk be, majd együtt készítünk nekik csajos babaszobát.

Anika, nekem is a gyógyszertári "BCS" kenőcs jött be és a neogranormonn, ha fogzik és kicsípi neki. Most vettem bepantent, de csak azért, mert az bimbórepedésre is jó. Azt nem tudjátok, hogy ezt le kell mosni szopi előtt?

A hajamat még mindig nem tudom feltenni, mert nincs kicsinyítő program, de ha esetleg valakit érdekel, hogy milyen lett a rövid, akkor iwiw-en tettem fel a profilomba egy húsvéti családi képet, azon már rövid. (a férjem még minidg nem barátkozott meg vele.....)
Vendég
 


Jó hírrek jövök! Szofi ezt az sms-t kapta Zsücitől (Szofinak tönkre ment a gépe, úgyhogy pár napig nem tud majd jönni):
"Üzenem minden kedves sorstársnak, hogy egyáltalán nem rossz itt kinn, bár anyával mindketten megszenvedtünk a mielőbbi találkozásért, de megérte! Szóval hajrá áprilisi-májusi babák! Sok-sok puszi: Kamilla (2009. április 19. 8.03., 3210 g és 55 cm) és Zsüci

Nagy-nagy gratula Zsücinek!!! :lol:

Ha megyek szerdán NST-re, remélem, még bent lesz és meglátogatom. Csak a számát nem tudom. Tudja valaki? :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Kutyafüle, ezt már írtam, de hátha nem emlékszel rá, a szomszédasszonyomnak a 38. héten fordult be Marci baba, van még esély!
Vendég
 


Gerbomoncsi nem kell hogy kellemetlenül érezd magad! Már megtanultam vele együtt élni amúgy is most a kórházban több alakalommal is felszakították a sebeimet elég bunkón! Meg különben is nem tudhattad! És köszönöm a jókívánságod!!! Bízok benne hogy a Kis Hercegnőmmel nem lesz semmi gond!

Jajj lányok olyan rossz kedvem van rajtam van a sírás de napok óta! Egész terhesség alatt nem voltam ennyire érzékeny mint most a vége felé! A Párom is hiányzik már! :( De nem baj majd eltelik ez a pár hét! Csak jó lenne már túl lenni rajta és kintről Imádni ezt a csöpséget! Magamhoz ölelni! Már elég meglátom egy csöpséget vagy elolvasnom egy születéstörténetet és már elpityergem magam! Ez veletek is így van????

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Zsüci!

Szívből gratulálunk Kamillához!!!!!!!!! Sok örömöt, egészséget!
Vendég
 


F.Ancsi!

Annus profiljában benne van a blog címe!! :-)
Vendég
 


Böbi: amiről írsz, az nem a terhespatológia, hanem a vajúdó. Az tényleg a szülészeten van. A patológián olyanok vannak, akiket valamiért befektettek hamarabb, vagy pl. egy topiktársam azért volt ott napokig, mert elindult a szülés (nem folyt el a magzatvíz), de a vajúdás hosszú napokig tartott. Ja, de lehet azért volt bent, mert már amúgy is túlhordásban volt és be kellett feküdnie. De nagyon lassan indult meg a szülése és napokig ott feküdt benn. Én is már megszültem, mire pár nap múlva végre neki is sikerült.

Kép
Kép
tinu
 
 


Gratula Zsücinek és Kamillának! Sok Boldogságot és Egészséget!!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Tinu, értem. Én ilyen kismamával nem találkoztam, biztos ezért nem tudtam róla, hogy van ilyen.
Na lépek, megyünk vendégségbe, bár nem sok kedvem van a letört fogammal, még egy tisztességeset nevetni sem tudok. :-(
De ez legyen a legnagyobb bajom, nem igaz? :-)
Vendég
 


Mi is szívből gratulálunk Zsücinek Kamillához! Sok boldogságot és sok tejecskét!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Gratulálok a friss anyukának és Kamillának!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


F. Ancsi hát eddig nem volt problémám vele de mióta bent feküdtem azóta valami megváltozott vele! Pl. amikor bementem este másnap délelőtt bejött hozzám a szülőszobára és mondta csinál helyet nekem az egyik osztályon és majd meglátjuk mi lesz! Ez szombat reggel volt és Keddig rám sem nyitta az ajtót és amikor felhívtam hogy haza küldenek csak annyit mondott ha nincs semmi panaszom minden további nélkül! Másnap az osztályos orvos leküldött hozzá hogy nézzen meg nem e nyíltam ki és azt mondta hogy most ne majd jövőhét pénteken(ami most volt) amikor jövök ctg-re! És nem lett belőle semmi!!!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


azt elfelejtettem írni hogy a görcsök ugyan úgy fentáltak és hiába mondtam hogy görcsölök nem foglalkoztak vele! és hazajövetelem előtti este 5 perces fájásaim voltak igaz reggelre elmúlt minden de már inkább nem szóltam senkinek! Ezért kérdeztem tőletek hogy szerintetek említsem e a lábamat a szeméremcsont és lágyék fájásom fejfájásom orrvérzésem mert szerintem felesleges :( Ha a görcsökkel és keményedéseimmel meg azzal hogy nyíltam e nem foglalkoztak szerintem ezek is tök feleslegesek számukra!!!! Teljesen el vagyok keseredve hogy nem tudom mi történt!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Gratulálunk Zsücinek Kamillához!!Jó egészséget és sok tejcsit!!

Böbi sajnálom a fogad.Én már ugye az előzmények miatt nem mertem azt a 3-at kiműttetni,de mióta Hannát várom már 4 új fogam tört szét hátul.Porlanak el.
Heni most nem lesz semmi baj!!!!
Olyan izgi,egy újabb baba érkezett!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


zsücinek sok szeretettel gratulálok :lol:
Vendég
 


Böbi meglestem a hajad!Szerintem sokkal jobb így barnán,meg ez a hossz jobban áll!!!Csini vagy a képen.Gyöngyvirág pedig tündéri!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


GRATULÁLOK ZSÜCI!!!

Hihetetlen,tényleg jön a májusi babaeső.Jaj annyira izgatott lettem :P

Ancsi,
kitartás, de ha előbb is jönne a babád már van egy nagyon szép példánk,Vanni,akinél minden jól ment.Ez lebegjen a szemeid előtt, szerintem.Ha aggódsz az csak rosszabbá teszi a dolgokat.

Úgy várom már a mi kis babónkat, hogy kibújjon.Olyan jó olvasni ezeket az sms-et meg a babák is olyan tündériek.

KépKép
harhaj
 
 


Juhú!
Javul a nemek aránya! :lol:
Szívből gratula Zsücinek és Kamillának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép nagy baba! De jó! Beindulnak a babók! :lol:

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!Gondoltam csatlakozok ujra hozzatok,ha lehet.
kozmak
 
 


Csajok!

Betöltött 40 hét után már 2 naponta kell menni NSTre??????????
Mintha így hallottam volna valakitől?

Kép
mozza
 
 


Piciheni!
Hogy vagy mostanság? Elfér még benned a Tökmag? Rakj, ha tudsz pocis képet, kiváncsi vagyok nagyon! :)

Kép
mozza
 
 


jajj én megint itt bőgök annyira meghatnak ezek a boldogságos sms-ek :)

zsüci gratulálok kicsinek nem mondható lányodhoz, minden szépet és jót kívánok nektek!

mozza igen és akkor már talán ha nyitva lennél nézik a magzatvizet is

annyit ficánkol kicsi lányom nem tudom mi lelte, pedig általában egyik nap lusti másik nap majd kibújik és most lustis nap lenne :)

heni doki nekem havonta nézte a méhszájat, kötelező nem volt hozzá járnom magánrendelésre de én így éreztem, hogy tudnom kell és havonta kaptam kúpokat is, de most az utolsó sem tett helyre :( majd a szülés :), múltkor nst után rám is alig volt ideje, egész nap műtött, átküldött még uh-ra ahol mindent rendben találtak utána már nem tudtam elérni, délután elmentem a magánrendelésére és elsőként behívott és még a vizsgálati díjat sem kérte el :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Zsüci: sok szeretettel gratulálok Kamillához!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!

Jajj, gratulálok Zsücinek és Kamillának! :lol: Én is egyre izgatottabb vagyok ki lesz a következő!

Én vettem málnalevél teát -vagyis a tesóm nekem- csak nem tudom mikortól kell inni... (1 teáskanállal 1 csésze vízhez és napi 1-2 csészével???)

Nagyon tetszenek a kiságyak is!!!

Hallottatok már olyat, hogy a doki még egyszer sem vizsgált meg, csak amikor a tehesség elején cytológiát csinált??? Valami olyasmit mondott, hogy a 37-38. hétig ha nincs panasz, akkor nem szenvedtetne ezzel. :?

Ez a Joli-s dolog tök mókás. Nálunk vannak még szeretkezések -igaz kb. fele annyi, mint korábban- és a férjem elég tudományosan közelíti meg a dolgot: vajon mit érzékel ebből Marci? :) Én mondogatom neki, hogy szerintem semmi rosszat...

Meg már régóta témázik azon, hogy szerinte a kisbabák traumatizálódnak a születéskor (első lélegzetvétel, ahogy kibújik a sötét pocakból egyből a szemébe világítanak azok a kellemetlen, éles fények, hideg van, zaj van, stb.)

Kép

Kép
adraci
 
 


adraci nekem egyáltalán nem volt szenvedés soha a vizsgálat, meg sem éreztem, és meg is nyugtatott :)

most meg már szerintem csak felvételkor leszek vizsgálgatva :), de akkor az ügyeletes, ha váltás lesz akkor az is meg ha beér a saját akkor ő is :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Zsücinek nagy nagy gratula a babához!!!!

Be is írom rögtön!Én meg aludtam délután....olyan vagyok mint akit fejbe vertek...a pockom meg úgy feszít,nem tom ért fáj már megint... :roll:

annus11
 
 


Zsüci!!!!!Nagyon nagy szeretettel gratulálok!!!!!Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!!!
Pingi, köszi a felvilágosítást!Komolyan nem értettem. :oops:
Anika.Nekem még sosem nézett méhszájat. Ilyen c-s értéket meg végképp nem.Bár uh-val sem látott már márc 11 óta. :?
Na szorítok,hogy szüljön még valaki.Én úgy szeretnék 5. lenni.Az a kedvenc számom. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ildi, szerintem nekem se lenne szenvedés a vizsgálat -mindent ki lehet bírni- gondolom arra gondolt, hogy a nők nagy részét félelemmel, de legalábbis nem jó érzéssel tölti el, ha mondjuk havonta vizsgálgatják (én mondjuk nem értem miért) lényeg a lényeg, engem 1x sem vizsgált, de úgy tudom az uh is árulkodik sok dologról a méhszájjal kapcsolatban -az viszont volt a kötelezőkön kívül bőven.

Kép

Kép
adraci
 
 


kicsikém 2 óra alatt másodszor csuklik, belejött a dologba :)

kutyafüle ez a gond ezekkel a dokikkal, pl a 28. heti uh is azért volt, mert előtte voltam nála magánrendelésen és így beszúrta, a 36. hetit meg én kunyiztam ki, kiváncsi vagyok megérjük-e egyben a 38. hetit az kötelező úgy tudom :)

annus én egy órácskát aludtam 2-3 között :)

következő igazán lehetne mozza :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Kép

annus11
 
 


adraci uh nekem 8 volt a saját dokinál 1 meg 4D-s :)

lányomat is minél hamarabb el fogom vinni nődokihoz, nem kell tőle félnie, sok nő pl kolleganőm 50 éves és kb 15 éve nem is volt dokinál, azért ez meg a másik véglet :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


jujj most nézem 4 naponta jönnek a babák :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


én sem értem miért rémek a nőgyógyász bácsik, no meg a fogorvosok... :?

Kép

Kép
adraci
 
 


Annus,úgy feltennéd,hogy csak rá kelljen kattintani? Olyan béna vagyok,nem jön be. :oops:

Kép
f.ancsi
 
 


adraci a fogorvos nálam is mumus, bár rendben vannak a fogaim, de azt is magán nődokival csináltattam meg, szájsebészetre viszont már vagy 3 éve készülök elmenni, a bölcsességfogaimat kellene kiszedetni, igaz fogdokinő szerint amíg nem okoz gondot ő hagyná.

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


mozza: nekem naponta kellett CTG-re járnom betöltött 40. hét után, jó móka volt :D Remélem most elkerülöm ezt :roll:
Vendég
 


Édua!
Rajtam nem múlik....csak a kiscsaj lustizik még....inkább a pockólakja kibővítésén ügyködik...pár borda leválasztásával egybenyitná a tereket :lol:

A babaágyak nagyon cukik! Annyira édik ezek a baldahinok. Már csak a manók hiányoznak belőlük. :D

Mi is megvettük ma a babakocsit, meg az autósülést....még össze kellene szerelni....dobok majd képeket.

Kép
mozza
 
 


Most látom a méretek 1gyel kisebbel vannak írva!Na kijavítom gyorsan....

Engem a doki mindig megvizsgélt kézzel is meg uhval a magánrendelésen.Aztán most h járok CTGre,utána megyek hozzá és akkor is megvizsgál.Az első CTGnél nem vizsgált csak,akkor előre szólt h nem lesz bent.Most is mondta h a péntek neki sűrű,de mivel reggel megyek így az még jó lesz(ezek után remélem nem pénteken szülök...)Ja és engem tök sokszor küldött uhra is a kórházba.Szerencsére elég lelkiismeretes a doki,nem tudom h ez csak azért van e mert amúgy veszélyeztetett terhes vagyok...

Ancsi!
Megtaláltad a blog címét? http://2009majus.blogspot.com/


Piciheni!
Megértem h te jobban aggódsz!De akkor mondd a dokinak h régen vizsgált meg,beszéljetek meg egy időpontot,vagy a legközelebbi CTGnél mondd h nem vizsgált a múltkor stb,meg mondd el a panaszokat is!De én még mindig azt mondom h ezek csak a jóslófájások!Nem fognak befekteteni ilyen miatt!
Amúgy mikor tőle kérdi a doki h van e panaszom,akkr közlöm vele h csak a szokásos itt fáj,ott fáj,szurkál stb.Mindig olyan jót röhög rajta :wink: És én is pici vagyok,annyi előnyöm van h nem vagyok annyira vékony mint te...

Én bevállalom a 4.babát,de hát úgyse én jövök...szerintem a csapat fele beelőz majd :lol: Iza kis udvarias,előre enged mindenkit :lol:

Adraci!
Na majd a 36.héttől lehet inni a teát!Csak azért kérdeztem h vkinél van e már hatása,vagy ez majd csak később derül ki??

Kutyafüle!
Hát a te dokidról már hallottuk h elhanyagol...de azért márc.11 nem volt olyan messze!!Amúgy bizti nézi a méhszájat,csak nem mondja.Nekem is csak mondja h zárt,de semmi értéket nem mond hozzá h 3000 vagy ilyesmi :wink:

Mozza!
Én a 39.héttől már heti 2szer megyek CTGre!Tehát az az utolsó hetem ugye...a 40.től meg akkor lehet h 2 naponta,azt még nem beszéltük meg!

annus11
 
 


3hét és Én is sorra kerülök. :D tervezet szülés lesz
Gratula Zsücinek :)
kozmak
 
 


Hű Mozza,akkor Lili is aktív.Riki is nyomakszik vagy rugdal vagy mit csinál.Az oldalamat akarja kinyomni,meg a lengőbordáimmal próbálkozik. :lol: De jó!!!Dobjál majd képet az új szerzeményekről!!
Mi tegnap próbáltuk ki hogy kell a hordozót beszerelni.Nem állítanám, hogy simán és gyorsan ment. :oops: De sikerült végül.
Én ma olyan kedvetlen vagyok. Ez a borult vacak idő úgy elveszi a kedvem mindentől.Még egy nagy Stella sétának sem merünk nekiindulni. :(

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus!Egyébként lehet, hogy nézi ő az uh-val,csak nem mond ilyen értékeket. Végül is nem hanyagol el,csak nem olyan lelkiismeretes, mint a kezdetekkor volt. Ahogy mondtam már szerintem a magánélete változott meg. Jó doki ő, akárhogyis van.Bízom benne.De ne kényelmeskedjen!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szerintem sok függ attól, hogy mennyire volt problémás-problémamentes a terhesség, vagy akár az előző. Az én dokim sem UH-zott meg, mióta NST-re járok (már a második volt ugye, vagyis a 35-36. hétben volt UH utoljára). Kézzel most is azért vizsgált meg, mert pont a jóslós éjjel után voltunk. Heti két NST csak a 40. hét után lesz, viszont egy hét túlhordás után befekvés van.
Tücinél is úgy volt, hogy kb. a 3. NST után csinált UH-t bent a szülészeti UH-val. Aztán meg mikor betöltöttem a 40. hetet, akkor az NST után még átküldött a kórházi UH-ra, hogy nézzenek meg. Tüci pont jókor érkezett, mert nem kellett heti kétszer NST-re járnom. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


én az nst-k utáni uh-kat nem is számoltam szinte mindegyik után csinál áramlásvizsgálatot, mivel Lara mindig akkor lustizik :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


mozza kutyafüle, nekem is a bordáimat próbálja áthelyezni a kiscsaj :), de kitartó az tuti :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


A bordarugdosás következtében gyakorlatilag én csak a bal oldalon bírok aludni. A jobb oldalt fekvés eléggé fáj. Ezért inkább nem is fekszem. Nem gondoltam, hogy aludni is gyorsan kell... :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Én Grétivel csak 1xvoltam Nst-én,mert aznap szültem is.
Most heti 1x megyek,ha túlhordom kétnaponta kell menni.De azt nem akarom,mert 6ezer/alkalom.
Mozza várjuk a képeket,már kíváncsi vagyok!
Holnap Nst +doki,kíváncsi vok mi lesz.Holnap megbeszélném vele már a szülést is a szemem miatt.Meg még pecsételnie kéne a könyvembe hogy a mentő Karcagra vigyen,mivel más megye.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: