Új privát üzeneted érkezett!

Igen,és annyira boldogok leszünk, ha meglesz a mi babink!
Addig marad a kép-alkotás, várjuk a tiédet, én majd később, most más szintem alkotok, kreatívkodmom, dekupázs, meg ilyenek, csak most félbe hagytam.
Vendég
 


A fiú lány, választás hol van?
Vendég
 


Hupsz, megjósoltam a laptetőt! Én boszi! :-)

Ezt a laptetőt sok-sok szeretettel, szívből megosztom: TWIST-tel, RÖPCSI-vel, RENA-val, ADRI-val!!!!!!
Hozzon mindannyiunknak a közeljövőben szerencsét, babát, kívánom mindenkinek a legjobbakat!!!!!!!!!!!!!!!!


Kép
Vendég
 

 
 

Kedi GRATULÁLOK A LAPTETŐHÖZ!!!!!!!!!!!! Kép
Vendég
 


Kedi, gratula!:)))) A legjobbkor jött a laptető!!! Holnap tessék tesztelni ezek után!!!
Köszönöm neked is és Röpcsinek is a megosztást, arik vagytok! Képzeljétek, hogy nekem ma az inszemis fórumon lett laptetőm, ott még sosem volt, mindig csak valaki felajánlotta nekem. Így, saját még nem volt.)

A fiú lány választásnál nem is látszik szinte, hogy választottál, de rájöttem, hogy egy virág van a képek felett és amelyik közepén piros pont jelentik meg, azt választottad. Na, muti a képeket!!!
Vendég
 


Twist, rájöttem, köszi! :D
Most meg az a gondom, hogy nem tudom, hogyan másoljam ki a képet ide?
Vendég
 


Oké, Twist, holnap megejtem a tesztet, aztán vagy együtt sírunk, vagy együtt nevetünk!
Együtt a legjobb, ahogy Röpcsi írta! Cuki az a kép, ott is 4-en! Hu-húúúúú!
Gratulálok a másik laptetődhöz Twist!!!!!!
Vendég
 


Twist, megírod nekem Kedi eredményét?
Nagyon kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég
 


Kép

Elköszönök egy időre,megmelegedett közben az ebédem, később jövök, várom Röpcsi baba sztárfotóját, majd én is összehozok valamit, aztán jelentkezem!

További kellemes időtöltés! (A fene, de éhes vagyok!)
Vendég
 


Röpcsike, úgy másoltam ki, hogy send to friend gombnál a képet egy levél mellékleteként készíti elő. Onnan meg nem küldtem el levélben, hanem jobb egérgombbal másoltam a jpg-s képet és beillesztettem az Intézőben a képek-hez. És onnan tudtam megnyitni. Szóval, cseles.
Jaj, nagyon kíváncsi vagyok, mit alkotott neked a gép!!!
Vendég
 


Röpcsi, holnap nem leszel gépközelben, azért írjam meg neked az eredményt? Szívesen, persze!!!!

Nagyon édi a kép, tényleg jó így együtt, sokkal könnyebb és jól esik a bíztatás. Én, amióta köztetek vagyok tele vagyok bizakodással, megnőtt a hitem is!:))
Vendég
 


Mennek kell most, de megpróbálom a képet felrakni!
Twist ugy írsz sms-t?!?!
Vendég
 


Twsit, nem sajnos nem leszek gépközelbe, azért kérem tőled, hogy értesíts a pozitív hírről! :D
Vendég
 


OK Röpcsi, küldöm az sms-t holnap!!!
Én is megyek most, mert le kéne már feküdnöm az utróval, csak eddig halasztgattam:)
Vendég
 


Olyan jó az oldal,amit ajánlottál Twist!
Jól elszórakoztunk a férjemmel. Elsőre négy babát hoztunk össze.
Itt jönnek a fiúk!

Kép

Kép
Vendég
 


Íme a lányok:

Kép

Nem hiszitek el, nekem turbános bébit adott ki!!!!!!!!! :lol: :D :lol:

Kép

Ha olyan bébi lenne, mint az első fiú, vagy itt a kis türkish baba, elégedett lennék!!!!!! :P
Vendég
 


Juj, Kedi, nagyon, de nagyon szép babák ezek a gyerekek!!!! Simán elfogadnám őket!:)))
Az első kisfiúnak jobb a frizurája:) A turbános kiscsaj is szuper jó fej! De mindanégy nagyon helyes!!!
Vendég
 


Jó ez a program, s a gép az én törökös mániámat is megérezte! :P
Még fogok kreatívkodni babákat, ha még engedi, amúgy az esküvői fotóinkat mixeltettem össze! Jó szórakozás nagyon!
Pihentél délután?
Vendég
 


Pihentem, de csak fél órát bírtam, mert annyira "ugrálhatnékom van".:-)
Ja, akartam mondani, hogy ma KÓDOLATLAN HBO van! Mindenféle jó vígjáték megy rajta.
Vendég
 


Még "kreáltam" 5 babát, olyan gyönyörűek, de az én kis kedvenceim az összes közül:


Kép

Kép

meg a fentebbieknél a mókás hajú! Lányok közül a No1 a törökös-turbános.
Nekünk mindegy fiú, vagy lány! Mégsem! Fiú! :wink:

Az az érdekes, hogy egyáltalán nem furik ezek a babák, olyan igazinak tűnnek! Jó lenne már itthon tudni egyiküket! :)
Vendég
 


Jó Reggelt! Nagyon édi a kacsás kiscsaj is!:)
Kár, hogy csak 9 babát lehet vele alkotni, mert még lenne pár fotónk, amik jobbak és még szebb babákat tudnánk vele készíteni:)

Kedi, nagy drukk neked a reggeli teszteléshez!!!+++++++++++++++++++++
Vendég
 


Jó reggelt!
(nekem rossz reggelt) Megvolt a nagy tesztelés, a párom nagyon morci volt emiatt, szerinte türelmetlen vagyok. Ez most csont -------- mínuszos, negatív lett!

Mit gondoltok korai volt a teszt? Ez volt a 24. ciklusnapom és az inszemi utáni 13. nap. Kétségbe kell már esnem, vagy még esetleg......? Teszteljek majd újat, vagy ez a hajó már elment? Ál. mikor ideális, azoknak, akiknek összejött mikor mutatta ki a teszt? (Most nem jött be a Papp könyv, hacsak ez nem a reális eredmény már most!)

Menzi még sehol, görcsi vissza-vissza téreget. Múltkor egy álmomban piros betűs napom volt, ez nem túl jót jelez. Most már úgyis csak az van, hogy kivárok, mást nem lehet tenni!
Meg ugye nézegetem a kreált babáim fotóit!
Vendég
 


Szia Drága! Még csak a 24. napon vagy? Ó, hát akkor még nem is szabadott volna tesztelni! Biztosan erről beszélt Murber doki. Ejnye-bejnye, rossz kislány voltál!
Szerintem csak a 28. napra tud összegyűlni annyi HCG hormon, hogy kimutassa a teszt. Sőt! A fórumon több lánynak csak a 32.-en lett pozitív a tesztje. Addig sehol a második csík. És csak nem jött meg neki, csak nem........ aztán egyszercsak végre megjelent a második csík. :)
Szóval, még nem elkeseredni! Várd ki a szerdát és fel a fejjel!!!!
Vendég
 


Ja és sokan nem is tesztelnek, hanem inkább vérvételre mennek, mert a teszt becsapós is tud lenni. Pl. nekem mindig pozitív, holott nem is volt baba (bár én rossz minőségűeket is használtam).

Képzeld Kedi, hogy nekem csúnya rémálmom volt, fel is riadtam.
Autóval mentem és valami útakadály volt. Kiszálltam a kocsiból és bepattant helyettem valaki és elvitte a kocsimat és benne a táskámat, kulcsaimat, telefonomat, mindenemet. Először még kérdezgettem a többieket, hogy hátha csak segített kikerülni az akadályt és vissza fogja utána adni a kocsit, de nem jött már vissza. Akkor összerogytam az utcán és zokogni kezdtem. Éreztem a mellkasomban azt a hatalmas fájdalmat, szinte sírva riadtam fel ezek után. Azóta is ki vagyok ezen akadva picit. Bár megnéztem a kocsit és megvan:)))
Most pedig szép aranyos kisbabákról szerettem volna álmodni, de nem ment. Biztos nagyon félek. Amúgy is izgulok a holnap miatt, szerintem éjjel nem is fogok aludni. Hátha csak ez a feszültség jött le az álmomban.
Vendég
 


Szia Twsit!
A párom is erről beszélt! A dolgok soha nem úgy mennek, mint a nagy könyvben, (mint pl: a Papp könyv!) megvan írva. Bizony, ezért tiltott el Murber doki a tesztektől. Ez 25-ös érzékenységű teszt, de fél úra leteltével is csak egy csík. Amúgy lehet, hogy több teszt a menzi elmaradás után jelez? Akkor nem esem kétségbe! Ezért volt bennem a bizonytalanság, de gondoltam hátha már menzi (28. ciklusnap) előtt látni vmit! Az is lehet, hogy a petikém ki sem szabadult teljesen még mikor bementek a kis katonák, akik 2-3 nap is elkóborolhattak bent, mire összeakadtak a petémmel (márha volt a tüszőben!) Oké, akkor még nem keskenyedem el, meg meg is jöhet és úgyis lehet baba!

Húúú, a rossz oldal befigyelt álmodban. Ez így van, ilyenkor jönnek a negatív dolgok, az van, hogy a rossz oldal nem hagy nyugiban lenni, bezavarnak, de ne hagyjad magad! Hülyeségnek tűnhet, amit írok, de az élet ilyen szenya, a jók nem jöhetnek szépen, mindig van vmi zavar. Ha érdekel megnézhetem álmodat az álmos könyvemben? Te ne törődj semmivel, csak a holnapi napra gondolj, ott várnak a kis babikák!

Szóval rossz kislány voltam, inkább hülye! :oops:
Írjad meg Röpcsinek, hogy 24. napon teszteltem.
Vendég
 


Kedi, megírtam Röpcsinek pont így, hogy a 24. napon teszteltél. Biztos ő is el fog dádázni virtuálisan!:))

Azért a 25-ös teszt szerintem túl erős. Aszem, hogy a 10-es mutatná ki csak mensi előtt, úgy olvastam.
Szóval, hallgass Murber dokira és csak szerdán tesztelj. Sőt, ha negatív lesz és mégsem jön a piri, akkor pár nap múlva tesztelj újra. És tudod, az a furi, amit Röpcsi mesélt, hogy egy ismerősének hónapokig megjött a mensije, mégis terhes volt. Szóval, annyira nem lehet kiigazodni a női szervezeten, nem?
Azt mondom, hogy a vérvétel mutatja meg igazából a HCG-t, csak a SOTE-n 1 héttel a mensi elmaradása után szoktak menni. Az tuti megmutatja az igazságot :wink:
Vendég
 


Köszi Twist, szerintem nem tesztelek többet, lesz, ami lesz! Most már kivárok. Hiába osztottam, szoroztam, hiába a korrekt megbízható szakirodalom, a szervezetünk érdekeseket tud produkálni. Csak tudod az a fura, hogy az inszemi után 5 nappal már görcsölgettem, a 10-11 ciklusnapon ez nagyon, de nagyon érdekes. Már egy hete megy ez így, szóval türelmetlen vagyok, de most jutottam el oda, hogy a bizonytalanság már kínoz!
Vendég
 


sziasztok,

kedi szerintem is korán van a 24.nap...
ne tesztelj többet várd meg mi lesz :!: :!:
nagyon arik a babák :lol:
én is kipróbálam.... :lol: :lol:

Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Igen, korai volt, de türelmetlenkedtem, meg is kaptam érte a magamét! Amúgy nagy katyvasz van a neten, össze -vissza írnak mindent, már nem különül el a fogamzás, beágyazódás, megtermékenyülés stb. fogalmak. Ki ezt írja, ki azt! Nekem amúgy rövid ciklusaim is voltak, vannak, olyan 20-23 naposak is, na ehhez képest is korán volt a teszt.
Vendég
 


Igen, korai volt, de türelmetlenkedtem, meg is kaptam érte a magamét! Amúgy nagy katyvasz van a neten, össze -vissza írnak mindent, már nem különül el a fogamzás, beágyazódás, megtermékenyülés stb. fogalmak. Ki ezt írja, ki azt! Nekem amúgy rövid ciklusaim is voltak, vannak, olyan 20-23 naposak is, na ehhez képest is korán volt a teszt.
Vendég
 


most egy fiú.... :lol:

Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Jó az az progi, amit Twist ajánlott! Nagyokat rötyögtünk, jót szórakoztunk tegnap a párommal!
Édi babákat ad ki.
Bocsi, az előbb telcsiztem, s nem figyeltem, hogy, már egyszer elküldtem a fentebbi üzit! :oops: Menyit bírok bakizni! :x
Vendég
 


Adri, halihó!!! Neked is cukorfalat bébiket kreált a gép!!!:))
Jaj, én még úgy próbálkoznék tovább, mert még vannak más fotók is rólunk és mindegyikkel más és más bébit adna ki, annyira jó lenne nézegetni! A párom is nagyon kíváncsi volt tegnap, miket adott ki a gép. Hát, nekem néha nem túl helyes babákat adott ki, de a többi ari-bari lett!:))))
Csajok, a páromnak kék szemei vannak. Nem lehetne a babának is kék szeme? Olyan szép lenne. Persze, nemcsak születésekor, hanem felnőttként is.

Kedi, tényleg a legjobb, ha a mensi ideje napján és utána is tesztelsz. Az inszemis fórumon van egy kedves lány, aki járt szülés felkészítőre a SOTE-ra és ott mondták el, hogy csak mensi elmaradása után szabad tesztelni, mert a mensi elmaradása előtt még hamis eredményt ad a teszt. Szóval, akkor szerdán, vagy később várjuk a jobb híreket tőled Kedikém!
Vendég
 


Köszi az infót Twist! Zöldfülű vagyok nagyon, szóval érdekel minden infó. Így ez a szülésre felkészítő tanfolyam is biztos jó lehet, na, eljön majd a mi időnk is, igaz? Mehetünk majd együtt négyesben, a többiekkel kiegészülve!!!!!! :D
Vendég
 


Igen, szerintem is jó lehet az a tanfolyam! A SOTE-n elég komoly előadások voltak, már amiket meséltek. Már most is érdekelnének, főleg mivel a tesztelésről is volt szó. Az meg szülés előtt aktuális.))))
Vendég
 


Találtam egy tematikát:

A Szülésre felkészítő tanfolyam tematikája

Szülés
• Kórházi csomag összekészítése, megérkezés a kórházba
• Szülés megindulásának gyanú és biztos jelei
• Vajúdás
• Szülés szakaszai
• Kitolási szak teendői
• Fájdalomcsillapítás vajúdás alatt
• Szülőszobai látogatás

Szoptatás I.,
• Lelki felkészülés a szoptatásra
• Anyatejes táplálás előnyei
• A női szervezet és a mell változásai a várandóság alatt
• Szülési módok hatása a táplálásra (császármetszés, többes szülés, koraszülés, fájdalom csillapítók hatásai)
• Hogyan találjuk meg a megfelelő testhelyzetet? Mire figyeljünk ? Honnan tudjuk meg a csecsemő eleget szopik-e? Meddig és milyen gyakran szoptassunk? Elegendő-e a tej?

Szoptatás II., Rooming-in,
• Nehézségek a szoptatás első napjaiban
• A fejés. Az anyatej tárolása és melegítése
• A baba-mama szoba előnye, hátránya

Csecsemő gondozása, ápolása
• Az újszülött sajátosságai
• A babakelengye összeállítása
• Csecsemő, fürdetése, pelenkázása, öltöztetése
• Köldök ápolása
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Tegyünk fel iker képeket!:))

Kép

Kép
Vendég
 


Oké, erre gondolsz, Twist?
Kép
Vendég
 


Ja és küldök neked én is egy ari gólyát! Ő hozzon babát mindannyiunknak!:))

Kép
Vendég
 


Kedi:))))))))))))))))))))

Szerintem ma sztrájkolnak a laptető felelősök! Egyik fórumon sincs laptető!!:))
Vendég
 


Úgy tűnik,pedig aktuális lenne, a gólyádnak a laptetőn van a helye!
Vendég
 


Tegyünk majd a laptetőre egy gólyát mindenképpen!:))

Ez a csapat hozza nekünk:

Kép
Vendég
 


Kép

Na, mindenkinek jutott?
Vendég
 


Ez tényleg kínai fal hosszúságú oldal...........
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Találtam egy csomó klassz blogot, olyanokat is, ami Kaális lombikról szól.

http://pillebaba.blogspot.com
Vendég
 


Na mi újság a laptetővel?
Vendég
 


Kép

Kép
Vendég
 


Többiek, hol vagytok? Magamban írogatok:))
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?