Új privát üzeneted érkezett!

Anita

Ügyes vagy. Én is elkezdtem haladni a bepakolással, de még mindig messze vagyok a késztől. A babaruhák rendben vannak. A textil pelenkák is a fejük alá. Még kell vásárolni pelenkát és nekem a kórházi csomagomba dolgokat. szőlőcukor, stb. Szóval az én babáim még nem jöhetnek.

Néha elgondolkozom azon mennyire izgalmas lenne, ha nem tudnám kicsodák ők, úgy mint Petra. Dehát a férjem nagyon kíváncsi volt. Nagyon szép lányruhákat kaptam. Viszont a babák a legszebbek akkor is fehérben. :)

Kíváncsi leszek Dórinak kisfia vagy kislánya lesz e. Dániel vagy Zsuzsanna? Jól emlékszem?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Anita

Ugyan. Szépen összepakoltál mindent. :)
Nekem van még 3 szatyor ruhám amit ki sem csomagoltam, mert vagy nagyobbak, vagy nem tartom praktikusnak. Én az elején úgyis csak rugdalózót és bodykat fogok használni.

Nekem nagyon aktívak a babáim. :) Biztosan jól vannak odabent. Ez ugye lepényfüggő is. Apornál a lepényem a 40. hét plusz 4. napon mondta fel a szolgálatot.

Huh, de sokat írok ma. :) Ahelyett, hogy olvasnálak benneteket. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


anika lányomnál 24. héten 3100-as volt, 34. héten 2100-as a méhszáj és 37. hét 6 napra született :)

Most a 32. héten rövidült 2,5000-ra és 36. héten 2111-re nyílt ki, úgyhogy passzolok mikor jön :)

anita nagyon csajos a kuckó :), most én is nivea popsitörlőt vettem tartóval, meg neogranormont :), lányomnál eleinte pamperst használtink, aztán mindenfajtát, még pennyset is :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 

 
 

sziasztok,

Szofi,
Angelina Jolie száj... :lol: :lol: :lol: dilis vagy :) én is tovább gondoltam :)
nálunk sincs ezzel probléma. Nem hanyagoljuk el egymást :wink:

Mozza,
sztem te még így vizesen is tuti jól nézel ki :) végig olyan modell voltál :)

Böbi,
örülök a tesód javulásának (itt is :) )

Petrus,
annyira szépek az ikrek!!mééég képeket.

Vanni,
Te is rakj képet Marciról, ha tudsz. Remélem jól vagytok.

holnap megyek ekg-ra, dokihoz, kedden ctg, szerdán két vizsga egymás után...már előre utálom a jövő hetet...

szép napot.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


anika ez miben mutatkozott meg?

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Anita,
nagyon szép lett :) ügyik vagytok

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


tegnap kérdeztem férjemet, mikor szüljek: szerinte ma, mivel 19-e van (Édua is 19.-ei), vagy szerdán (ez is Édua miatt) :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Eltűnt amit írtam. :(

Akkor még egyszer.

Ildi
Ha a méhlepényre gondolsz, akkor a túlhordás miatt az orvosom a méhlepényt és a babát ellenőrizte uh-val minden nap. A 40. hét plusz 4. napon nem tetszett neki, eléggé meszes volt. Másnap hajnalban burokrepesztés.

Jó, hogy a te méhszájad ilyen szépen felkészült. Az unokatestvéremnek c-3000-rel repesztettek burkot, természetes szülés lett, nagy nagy vérzéssel, vérszegény lett utána. Most nem azért írtam, hogy bárki megijedjen, ez sem akkora probléma, csak jobb, ha a babák akkor indulnak útnak amikor mi is felkészültünk. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Harhaj: meghoztad tegnap a kedvem a nudlihoz....bár mivel én nem állhatok ennyit a konyhában „csak” gyorsfagyasztott nudlit szereztünk be, de én abból ma úgy bereggeliztem...
Ami a hízást illeti én már 20kg felett járok :shock: :shock: (most hogy visszaszedtem magamra azt ami lement az előző egy hét kényszerkoplaláskor), de rettenetesen vizesedek. Felismerhetetelenre képes dagadni a lábam...De lassan itt a vége, már nem érdekel hogy még jön-e + 1-2-3kg, csak hízzon a kislányom az a lényeg.

Petrus, annyira csodaszépek a babák. És most néztem csak a kezedhez (ha az a te kezed...) nézve jobban látszik milyen pindurik.
Ez a vizesedés ilyesztően hangzik. Nekem most is akkora a lábam, hogy ha még egy kicsit dagad széthasad a bőr rajta...
Ezt leszámítva jól vagy? Hogy van a sebed?

Kitty: irigykedek a muskátlitok miatt. Nekünk van egy szomszéd (másik házban lakik és látjuk az erkélyét: tehát szomszéd :D ), akinek évek óta olyan burjánzó muskátlija van, hogy a nyálunkat csorgatjuk valahányszor látjuk. Elhatároztuk apával már többször hogy lekörözzük, de nem lehet...nekünk olyan buja sosem lesz. Van valami jó muskátli turbósító trükköd? Mi már az összes létező tápoldatot kipróbáltuk.

Picihencso: szerintem mindig mindent meg kell említeni a dokiknak ami történt veled :!: , ami számodra szokatlan vagy rosz, és majd a dokik szelektálnak hogy az fontos-e vagy sem.

Annus: nekem is a sok vízzel jöttek meg most a patik...természetesen a legcsontosabb helyekre az arcomon, hogy még jól fájjanak is. Mindig az van a fejemben, hogy a szülésre ki kell kupálni a fejemet, nehogy a kislányom megijedjen, hogy ilyen ronda anyukája van.

Panndi: Én is utólag Boldog Névnapot kívánok! (nem mentegetőzés, de én folyton benézem az ilyen ünnepnapokat, és lemaradva köszöntök).

Anita: nagyon szép a kiságyatok, meg a szoba. Olyan ügyes vagy hogy már kész. Nálunk is apa tegnap rakta össze a kiságyat, mára megszáradt az ágynemű, be is rendeztük, mindjárt én is teszek képet.

Ma hogy ismét ilyen szép idő van, azon gondolkodtam, hogy milyen jókor jönnek ezek a csöppségek, szép tavaszi időben. Így majd a szülinapi gyerekzsúrokat már lehet a kertben csinálni. Elképzeltem ahogy sok gyerkőc szaladgál, mindenhol lufik...a szülők beszélgetnek egy jót....Már csak egy kertes ház hiányzik. Ez naaaagy nagy álmom még. :P
Na jó, ideje magamhoz térni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Annus

Rengetegen vagyunk a táblázatban. :) Krémmel mi van? Ő eltűnt?

Hízás
Én most nem tudom, hétfőn fog mérni a védőnőm. 12 tuti.

Panndi
Utólag Isten éltessen!

Petra új képeket rakott fel? Én is megnézem.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Köszi a dícséreteket!
Anika,még egy csomó ruhája anyuék van,majd ahogy nő úgy kerülnek el ide.Amúgy mindent anya és férjem csinált.Én épp csak néhány apróságot.
Édua mi is Grétivel mást asszem Johnsons törlőt használtunk,most újítani akartam.A többi meg végül Gabi márka lett,de szerintem jók.Pelust végül Pamperst vetettem,mert Grétivel Libero volt és az anyatejes kakit nem csípte.Persze később meg mikor milyet használtunk általában dm--est.Pelust 16 hóig Liberót,de aztán kiütéses lett tőle és dm-esre váltottunk.
Majd még a dm-be akarunk venni kisdobozos popsitörlőt,mert ha megyünk valahova olyan praktikus.A Grétié valamerre elkavarodott.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Még valami, aztán lehet eltűnök. :)

Petra
Édesek a babák nagyon.

Vanni
Marci is nagyon szép. Ő mit kap? Látszódik a képen.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


anika igen azért tudja már a testem mire számíthat :)

én most eda nélkül szeretnék szülni, meglátjuk mi lesz belőle :)

vanni izgatottan várom a szüléstörténetedet :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


anita én nem veszek babakozmetikumot, dokinő felírja a hydrofiles fürdetőt az jó lesz, popsikenőcsként meg bepantent és sudocremet fogok használni, olajat nem akarok, hajmosásra meg babé koszmó elleni sampont fogok

férjem nekem meg kidobta a vékony pamperses popsitörlő tárolót tavaly :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ja !Anika nekem 33 hetesen c 1000,nagyon megrövidültem.
A lepényem pontosan nem tudom mikor adta fel,de olyan 34-35 hetesen.Most még tökéletes!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Popsikenőcsöt gabit vettünk,de szerintem veszek még bepanthent.Később meg dm-esre váltok,Grétinél nagyon bevállt,jobb volt mint a gyógyszertári.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Kép

Nóri kiságya.
Tudom, nem szokványosan kislányos, bár a halvány barackos rózsaszín azért árulkodik, de mi direkt nem akartuk túlcicomázni.
Apa rögtön mondta is hogy de jó hogy betűk vannak a rácsvédőn, a kislányunk hamar megtanul olvasni. :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!

Na én is késve keltem ma, meg reggel filmeztünk egyet.Marley meg én című filmet néztük meg.Nagyon aranyos.Babázós kutyázós film.Nekem nagyon tetszett :)

Edua,
én is kíváncsi leszek hogy melyinkünk lesz a következő befutó.Nekünk is sok még a tennivaló szóval jó lenne ha még maradna egy kicsit.

Anita,
szép a kiságy.Szerintem nálunk is az ágyunk mellett lesz a helye.Aztán ha nagyobb lesz akkor persze szereném ha külön szobában lenne.

KépKép
harhaj
 
 


Jaaaa, és a függöny átmeneti. Az le lesz cserélve, csak valami kellett hogy ne lássanak be az utcáról...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


pingi nagyon szép a kiságy, én a kispárnát meg a takarót bele sem rakom, feje alatt textilpelus lesz, és takarni meg pléddel fogom, Éduánál is így volt :) a kispárnát alig használtuk, a takarót meg mikor már nagyobb volt, majd rakok én is fel képet :)

anita gyógyszertári popsikenőcs, amit doki ír fel nálunk nem vált be, anyósom kente el az egészet a kezére :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Na én is itt!Csak néztük a F1et,aztán apcim útnak indult....vonalbeutazás :roll: Nem tom mikor érkezik...
Én meg elkezdtem főzni!

Anita!
Szép lett a kiságyas rész!Nem baj az ha nincs külön szoba :wink: A babakocsival meg tényleg jó üzletet csináltál!!

Szofi!
Áhhh ez a táblázat dolog már nagyon megy!Pikk-pakk frissítem!Amúgy meg mindenki szülni fog...csak kérdés az h mikor!Szóval csak 1-2 napot leszek távol :lol: De majd értekezünk ezügyben,úgyis a legfrisebb táblit kéne küldenem ha vki átveszi arra a pár napra,tehát ha itt az idő majd visszatérünk rá h lesz e pont szabad emberke aki megcsinálja,amúgy első dolgom úgyis az lesz h jövök vissza közétek és tudósítok! :lol:

Anika!
A császár ill normál szülést már jelöltem.Az h kinél meddig tart az meg relatív,nem?Szóval lehet vki már csak az 5 perceseket veszi észre,más már a 20 perceseket is,megint másnál a magzatvíz folyik el...De amennyiben megírják a többiek én beírom,ezen ne múljon! :lol:

Amúgy a születéstörténeteket lehet ám írni a blogba!!!!Amint a 2 újdonsült anyukáknak lesz ideje,örömmel fogjuk majd olvasni! :wink:

annus11
 
 


anika, anita lepényt nekem Éduánál nem is nézték, vagy nem mondta a doki soha, most 36. hetesen I. fokban érett :), szerdán meg kiderül hogyan alakul :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Pingi!
Szerintem szupi a kiságy!Az olvasás pedig nagyon fontos dolog :lol: :lol: Apuka jól látja :wink:

Akartam kérdezni h issza még vki a málnalevél teát?

annus11
 
 


annus én nem, anélkül is készül a méhszájam :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Edua: a kispárna nekünk sem lesz benne, mert fulladásveszélyes. Textilpelus lesz a lányzó feje alatt, de mivel adták a garnitúrához így most beraktam ezt is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


pingi igen nekünk is így van kompletten :)

nálunk csak a frotir lepedőt kell majd felrakni, de majd ha hazajöttünk :), jajj az olyan izgi, mikor hazaértek és nézitek minden mozdulatát és tudjátok, hogy ő a tiétek, csak annyira nehéz felfogni :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Edua!
Azt gondoltam :lol: :lol:
Akkor úgy kérdem h más hasonszőrű mint én hogy teljesen zárt még mindig issza e a málnalevél teát??? :wink:

annus11
 
 


annus bár lehet, hogy hamarabb kitágulsz majd mint én, végig ihatod segíti az anyagcserédet is

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Annus

Érdekes, nem vettem észre. Megnézem alaposabban. :)
A szülésről csak 1-2 szót gondoltam, több meg valóban mehet a blogra. :)
A málnalevél teát én hétfőn fogom kezdeni.

Pingi
Szerintem is szép a kiságy.

Anita
Igen, én is észrevettem, hogy a méhlepény működhet az egyik terhességnél jól, a másiknál nem. Ki tudja min múlik ez. Nekem fogalmam sincsen.

Ápolószerek
Én a gyógyszertári dolgokat fogom használni. Aport még mindig a fürdetőkrémmel fürdetem. Szeretem még a Neogranormon kenőcsöt is, ha baj van a popsival.

KépKép

KépKép
anika78
 
 



ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Annus: én végül nem kezdtem málnalevélteát inni, mert TÜcinél is jól tágultam, most meg nem akarom siettetni. Ráadásul nem volt kedvem tea után járkálni, teát főzni. MÉg a csalánlevélteát sem iszom, pedig elvileg jó vizesedés ellen.

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus: én végül nem kezdtem málnalevélteát inni, mert TÜcinél is jól tágultam, most meg nem akarom siettetni. Ráadásul nem volt kedvem tea után járkálni, teát főzni. MÉg a csalánlevélteát sem iszom, pedig elvileg jó vizesedés ellen.

Kép
Kép
tinu
 
 


Hean: neked akartam még írni, de nem emlékszem, hogy végül eljutottam-e odáig, hogy a négyágyas szoba egyáltalán nem gáz, szép tágas. Egyetlen bibi van benne, hogy amint megszül valaki, teljesen mások lesznek az igények, mint a még nem szült anyáknál. Ugyebár ha éjjel sír a pici, akkor zavarja a még terheseket a pihenésben. Míg az sokkal megértőbb, akinek szintén ott van a gyereke és tudja, hogy az övé is sírhat bármikor.

Kép
Kép
tinu
 
 


tinu Miskolcon teljesen más emeleten vannak a kismamák a megszült anyukáktól

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Dunaújvárosban is külön van a terhes patológia és a szülészet.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!!!!

Köszönöm a tanácsokat! Én is azt gondoltam hogy fogok szólni ezekről a dolgokról a Docensnek csak valahogy úgy érzem fölösleges! Valamiért már azt érzem hogy már nem úgy törődik velem mint az elején! És nem tudom miért! Pl. most pénteken vagy két órát kellett rá várnom rá és a végén le szólt telefonon az ambulanciára hogy sorry nem tud "elszabadulni" így megbízott egy másik dokit aki csak annyit mondott hogy tökéletes ez a CTG! És ennyi! Pedig előtte nem sokkal láttam a liftben civilben már! Szerintetek? Kicsit csalódottnak érzem magam! A kisfiamnál ilyenkor sokkal figyelmesebb volt! Nála azt mondta hogy semmi képen nem várjuk meg a 38. hetet hanem a 36. héten tervezett császár lesz most meg semmit nem mond semmi kilátás nincs! Csak azt érzem hogy húzni akarja nagyon a dolgot aminek valahol örülök de azért mondhatna valamit mire számítsak mik a kilátások nem pedig csak hallgat!!!

Na nem panaszkodom többet!!!!

Végre láttam a Babócákat nagyon szépek!!!! Mind a hárman!!! Gratula hozzájuk! Jó hogy ti már túl vagytok rajta!!!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Tök jók a kiságyak!!!! Szépek nagyon!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Heni

Sajnálom, hogy csalódtál az orvosodban. Ez nagyon rossz így a végén, az elején meg hagyján van idő találni egy másik szimpatikusat.

Én nagyon meg vagyok elégedve az orvosommal. Nagyon alapos, törődik velem, mindig kedves, mosolyog, udvarias és remek humora van. Eléggé népszerű is a hölgyek körében. :))) 50 körül lehet maximum, nagyon nagy már a tapasztalata. Megbízom benne. Apor is nála született. Csak akkor él a császár lehetőségével amikor muszáj.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Picihencso!
Miért mondta az előző babádnál, hogy semmiképpen nem várjátok meg a 38. hetet? És végül hogy született? Érdekelne (bár, lehet, hogy régebben már írtad).
Bosszantó látni, hogy több olyan doki is van, aki nem figyel eléggé a kismamájára. vagy hagyja kétségek között örlődni.
Engem nagyon aggasztott, hogy mi lesz a tesóval, ő is tuti császárral születik, vagy megpróbálhatom természetesen is. Már fél évvel a fogantatása előtt rákérdeztem a dokinál. És bár azt mondta, hogy nagyon sokmindentől függ, de nem zárkózott el tőle, hogy majd megpróbáljuk.
Szerencsére nekem olyan dokim van, akitől bármit megkérdezhetek, deőszintén sajnálom azokat a társaimat, akik bizonytalanságban vannak, vagy nem 100 %-ig biztosak a dokijukban.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Gerbomoncsi

Azt hiszem új vagy, ugye? Még nem találkoztam veled. Üdv. közöttünk.

Ma nagyon aktív vagyok, sokkal jobb így, mint amikor 4-5 oldallal is lemaradok. :)

Ledőlök olvasni. Heinrich Böll: Biliárd fél 10-kor.
Olvasta valaki?

most lehet eltűnök estig,
sziasztok,
anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


heni én dokim is egyre rendesebb, de pl az, hogy most hétvégén kirándul, azt nem várhatja el senki tőle, hogy ne tegye, csak én parázok miatta legfeljebb :)

anika jó olvasást

na lányom elment partyzni :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Hát Anika így van itt a SOTE I. -en is van több szinpatikus doki! Lenne lehetőség orvosválasztásra de így már nem akarom úgy vagyok vele hamar vége lesz és akkor többet úgy se fogok vele találkozni! Remélhetőleg!

Gerbomoncsi: Mert nem férnek el a babák mert túl kicsi és vékony vagyok! Állítólag ezért is nem szülhetek spontán! Meg most hogy az előző baba császáros így ez miatt se! Pedig én is bíztam benne hogy lesz esélyem rá hogy simán szülhetek de mikor bementem 2 hete fájásokkal elkezdtek koplaltatni és szomjaztatni mert úgy volt hogy az éjszaka folyamán megcsászároznak! Vagy más nap de semennyit sem nyíltam és így nem kellett!!! És így le tettem róla :(

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Gerbomoncsi azt elfelejtettem neked írni hogy a 34. hétre császárral született a kisfiam

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Nóri kiságya is szép nagyon!
Heni sajnálom hogy csalódtál a dokidban!
Anika jó pihenést!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hát ha jól tudom, az Imrében csak egy szoba van, ami terhespatológia, a négyágyas és az a gyermekágyas részlegen van. Szerintem ez jobb, mintha a nőgyógyászaton lenne a terhességmegszakítók között. :roll: Mondjuk az szerintem sem túl jó szokás, hogy bent hagyják a négyágyasban a már megszülteket, de lehet, hogy csak akkor van ez, ha telt ház van a gyermekágyon. Nem tudom. Meg nem is akarok hülyeséget mondani, annyira nem ismerem a kórházat. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Piciheni!
Szerintem előfordul h a dokinak épp más dolga van!Gondolom nem véletlenül mondta h nem ér rá!De látod küldött maga helyett mást!És azért most nincs is gond a terhességeddel,nem?Ezek a fájások meg szerintem nálad is csak jóslók!Persze bármi panaszod van inkább beszéld meg a dokival!

Ha mondjuk belegondoltok szerintem bárkinél előfordulhat h a fogadott dokija nem ér rá!Hiszen ők is csak emberek!És nem lehet elvárni h semmi magánélete ne legyen!Arról nem is beszélve h munkaügyben is lehet távol.Akár továbbképzésen stb.Ez benne van a pakliban! :wink:

annus11
 
 


Hát igazad van Annus! Meg hát sok páciense is van! Csak szerettem volna vele pár dolgot megbeszélni meg kérdezni tőle! Arról meg nem beszélve hogy azt is mondta hogy megvizsgál hogy nyitva vagyok e! Vagy elkezdtem e már nyílni! Na de mind 1 ő tudja azért valahol csak megbízok benne! Én csak azért félek nagyon mert tudom hogy nincs a picinek helye és ahoz képest meg nagyon sokat mozog és félek nehogy rátekeredjen a köldökzsinor!!!! Én kicsit jobban érezném magam ha befeküdhetnék a kórházba és kéznél lennék ha baj van! Ezt is furcsálom mert a kisfiamnál már a 31.héten befektetett most meg szó nincs még erről se! Aminek lehet örülnöm kéne de félek! Ha ezt a babát is elveszítem az orvosok miatt abba én belehalok!!!

Amúgy köszönöm szépen a meghívót!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Annus,
én egy-két bögrével iszok naponta.Mindíg előző este megfőzöm aztán napközben kellemesen hűsít a melegben.Különben nem rossz cukor, citromlé és nagyon kelllemes íze van,szerintem.

Most nézegetem hogy a méretei alapján egy héttel idősebb Gábor,mint a mensi szerint,de teljesen zárt vagyok meg semmi komolyabb jele nincs annak hogy ki akarna bújni.Nem igazán szeretném túlhordani mert ugye az se biztos hogy jó.
30-án lesz egy előadás, amit az egyik szülésznő tart.Szülésről, 3 napos kórházi tartózkodásról, mit biztosít a kórház mit vigyünk mi meg szülőszoba látogatás.Remélem még eltudok menni rá.Mert máskor nem nagyon lehet bejutni a szülőszobára csak ha már élesbe megy az ember :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Nagyon szépek a kiságyak lányok!!!Biztos nagyon fogják szeretni a kishölgyek.:)
Én béna vagyok,de ezt az Angelina Jolie-s dolgot nem értem.Addig jutottam el, hogy nagy a szája.Béna vagyok,sajnálom.:(
De érdekes ez a méhszájas dolog.Nekem egyetlen egyszer nézte,amikor a vesekövem volt a terhesség alatt,hogy nem nyílt e ki,de jó zárt volt. Azóta sosem.Most sem tudom milyen állapotban lehet. Biztosan zárt.
Ez az arc eltorzulás olyan érdekes.Gyakran járunk egy helyre fagyizni, és ma megkérdezte az ottani csaj, hogy mikorra vagyok kiírva.Mondom neki,mire ő látszik nagyon megváltozott az arcom.Hát nekem fel nem tűnik. Én most drukkolok Rikinek, hogy bújjon ki szerdáig. Ha nem akkor gyúrhatok egy vitára a dokival,mert a programozást tényleg nem engedem, ha nem indokolt, csak azért, hogy neki kényelmes legyen.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle,
kitartás majd csak kibújik Riki.És lehet hogy az utolsó pillanatban fog megfordulni is.Ne izgulj, minden megy majd a maga utján.

KépKép
harhaj
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: