Új privát üzeneted érkezett!

Nócika, akkor minden ok, ugye?
Mozog rendesen?már megijedtem, hogy baj van :shock: :)

Puszi mindenkinek, holnap jön uracskám, megyünk haza :)
Vendég

na nemmá hogy laptető lett :D
egyszer volt életemben laptető, tavaly márciusban.Babás is lettem :D
Vendég

Sziasztok!

Először is nagyon köszönöm a névnapi köszöntéseket! Nagyon aranyosak vagytok!

Ma névnapom alkalmából olyan szépen megszegtem a gyüminapomat, mint a 21. :) Már bekajáltam egy kis palacsintát, meg gombócot. :) :)
A következőt rendesen be kell tartani. :)
De hát kinn voltam a maminál, és olyan finomakat főz... :) Ja, és vannak új képeim kiskecskékről. :)
Kép
Kép
Kép

Enis
Nem baj, majd a Bridgettel megnézzük egy skype beszélgetés alatt, hogy hogyan lehet babát szerkeszteni. :)
Na én is felrobbantam volna a méregtől, ha így megváratnak.

Kitty
Oké, összehozzuk azt a talit, de mostanában sajnos nem fog sikerülni. Apa dolgozik, meg dolgozik, meg dolgozik. A múltkori egy ritka kivétel volt.
Várjuk a végleges frizuráról a képet! :)
Majd gyere, hogy hogy sikerült a buli. :)

Nócika
Jó is lett a pogi. :) A szomszéd néni segített, mert nekem nem volt jó receptem. De ez nagyon bejött. :)
A párocskám nem munkamániás, csak azt mondja, kell a pénz. Amiben igaza is van, de az egészség fontosabb lenne. Hiába beszélek vele, konok.
[quote]B írta:öven elég a mentözés meg a főállása, szerintem

Neki a mentőzés a fő állása! :) Másodállása az ügyelet, és harmad a mozgóörség.
De majd megmondom neki, hogy lecseszted. :) És jól is tetted. :) Hátha rád hallgat. :)
Örülök, hogy kis punisod végre aktivizálta magát. Nincs ott semmi baj, csak aludta a drága. Ez az idő vele is kitol.
Jó kirty partyzást!

Melaszka!
Nocsak! És most is laptető! :)
Vendég

Nócika
jó kertipartyzást!

Melaszka,
hát remélem, most is bejön a laptető :D Tök jó lenne!

Pendi
cukik a kecskék, az én mamámnál is vannak :)

Na, akkor lánybúcsú utolsó felvonás:
Délután hívja a vőlegény a páromat egy uccsó egyeztetésre. Kérdezi hogy megyünk, mire mondja párom, hogy ő csak egy másik sráccal megy, csajok nem mennek.
Erre kérdi miért nem megyek, aztán párom mondta, hogy beszélje meg velem. Elmondom neki, hogy a kedves menyasszonya nem hívott, meg egy szót sem szólt az egészről. Erre a pasi: külön kérvényt kell benyújtani? Mondom nem, csak a lánybúcsút nem te tartod, hanem ő, és oda az megy, akiket ő meg szeretne hívni. Na erre nem tudott mit mondani, de vagy 10 percig kérlelt, hogy menjek el. Kötöttem az ebet a karóhoz, hogy nem megyek, és punktum.
Ezután visszaadtam a telót a páromnak, és ő is mondta, hogy ő is ezt tenné a helyemben, és erről a csaj tehet, hogy így alakult.
A vicc az egészben, hogy a csaj még ezek után sem hívott fel, hogy te hülye bocs má, hogy nem szóltam, de szívesen látlak, vagy valami :?
Szóval a csajszi elásta magát előttem, eddig se volt túl magasan... :roll: Mondjuk nem is bánom, nem vagyunk annyira jóban hogy sajnáljam...
Vendég

Sziasztok!!!

Meg is jöttünk! Kicsit megrökönyödtem mikor a gyerekek bizijéről érdeklödtem! A középiskolás eddig 6 tantárgyból tuti bukás a kissebbik aki 4.-es azt 3-ból! Na ha akkor tanulhatok vele ugy ahogy kell akkor nincs ez!! DE én nem akarom azt mondani, hogy de én megmondtam!!! Ez szerintem a szülő szégyene és nem a gyereké ahogy ők mondják! Na mindegy én tuti nem igy fogom csinálni!!!!
Amugy a kaja jó volt fini volt!!

Kitty! Szerintem totál igazad van! Én sem mentem volna! Ez olyan mintha elmentél volna, hogy Te csuk ugy meghivattad volna magad! Szal én sem mentem volna el az biztos!!!!! Meg milyen már, hogy a csávó hiv meg téged a lány bucsuba?? Oda a barinőket hivják és nem mindenféle lányt akit csak szegről végről ismer, ha ismer egyáltalán!!! Na mindegy 100 szónak is egy a vége jól tetted!!!!

Pendi!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Rettenetesen sajnálom, hogy rosszul emlékeztem a munkákra! De én tök ugy emlékeztem!! Na mindegy!! Kell a pénz ezt megértem!!! De te is kellesz neki meg a baba is! És az ugy nem készül el, hogy állandoam dolgozik!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:
Írtó arik a barikák!!!! Ugy megsimiznám őket!!!!!!! Még sosem simiztam barit sem kecskuszt meg ilyen állatokat!!!!
A gyüminapnak na bumm!!! Most furdult elő elösször nem??? Na akkor nincs irgum burgum! Egyszer szabad vétkezni!!!! Különben is azért vannak a szabályok, hogy megszeglyük öket!!!!! Nem???

Melaszka! Hát igen én is megilyedtem rendesen!! Be vallom!! De minden rendben!!!
Laptetűűűűűűűűű??? Ugyis jöhet lassan a tesó program nem????? Akkor no para!! Had szoljon!! Csak avass be bennünket is, hogy elinditottátok a progit ne akkor mikor már a pocidban van a tesoka!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika
nem mentem! De jól tettem! Elmentem a barántőmhöz a sóginőjével, mert ők is kertpartyt rendeztek. Aztán mi csajok jól bepezsgőztünk, a fiúk meg beboroztak :lol: MOst ment el a barinőm sóginője, szegény bekészült :lol:

Remélem, nektek is jól sikerült a kertyparty! :lol:
Vendég

Nócika
Már kihallom az írásodból is, hogy megnyugodtál végre. :) Ennek nagyon örülök. :)
Te jó ég! Hogy lehet 6-ból bukásra állni? Mert ez durva. Ők az a család, ahol nem engedték el a gyereket tanulni hozzád? Mert hát ez nagyon durva. Csak egy kicsit kellene leülni foglalkozni vele. Nem értem én ezt.
Nem baj, hogy nem jól emlékeztél. :)
Most volt az első gyüminapos vétség. :) És igaz, a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. :)
a kis kecskék nagyon cukik. Az egyik nagoyn bújós volt. :) Még szoptatósak, és egyfolytában az újjamat akarták szopni. :) Meg mindig láb alatt voltak. :) Jó erős szőrük van. Nem puhák.

Kitty
Na azért nem semmi, hogy így odavágta a vőlegény, hogy miért kell külön kérvényt benyújtani? Én sem mennék, ha nem hívnak. Igazad van, hogy nem mentél úgymond hivatlanul.
Lehet, hogy nem is érezted volna ilyen jól magad a lánybúcsún, mint a kertipartyn. :)

Én ma nem leszek, megyünk a barátnőmhöz segíteni. :)
Puszi mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt! Vagyis jobbat, mert szétesik mindjárt a fejem :?

Pendi
jó barátnőzést mára!
az tuti, hogy nem éreztem volna magam ilyen jól! Ezért nem is akartam amúgy se menni, mert a tavalyi lánybúcsú is kész kínszenvedés volt számomra. De így legalább volt rá okom :roll:
Vendég

Sziasztok!!

Kitty! Nagyon helyes, hogy inkább a BARÁTNŐDHŐZ mentél szorakázni!!! Szal örülök, hogy jól alakult az estéd!!! És ma mi a terv??? Mi is mennénk valamerre csavizni, de hogy hova?? Lehet csak a városligetbe fel pestre vagy a amargitszigetre sétafikálni!!!!

Pendi! IIgen jól érzed drágám! Megnyugodtam!!! Most ujult erővel probálok a toppon lenni apa is megjegyezte, hogy most hogy mozog időben van ebéd és sikerült 3 nap után felmosni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És a gyerekek meg valóban ők az a család! De amelyik gyerek 6-ból bukik az nem náluk él, mert az a sogor első félresikerült házasságából való és arra az anjának kéne figyelnie!! Tiltja mindentől, de nem tiltani kell,szerintem, hanem foglalkozni velük! Bár lehet én gondolom rosszul! Nos a kissrác aki jött volna mármint szerettem volna vele foglalkozni az 3-ból fog bukovárizni!! :? :? :? :? :o :o Ez számomra rejtély! És van még azon kivül ott 3 ovodás gyerek akikkel mi lesz, ha suliba mennek??? Mind bukott szamár lesz????? Nos én nem mondom, hogy hibátlan vagyok, mert én is tanultam át nyarat a potvizsgára sőt még középiskolában az elsőt 2x jártm! Ez mind az én szégyenem teljes joggal, mert anyu járatta hozzám a külön tanárt még közép iskolában is és mégis én kurtam el!! De miután megvágtak kértem anyut, hogy ne hivja a magántanárt megjavulok! És után szinte kitűnővel a magam erejéből tanultam! Nekem volt akaratom!!! Neki szerintem nincs, mert szeretetre éhes! Én probáltam rácélozni, de rögtön meg lett magyarázva, hogy nincs igazam! Hát ez van! Nem gond! Majd csak rájönnek, csak nehogy késő legyen!!!!!

Nos ki mit fözött ma??? Én csináltam fini húsi levest meg pörit kagylótésztával apának meg sütöttem krumplit!!! El is van mosogatva! Már rajtra készen állok!!!!
Ja!! Meséltem, hogy szerdán megyek 13 órára az ügyvédhez???? A kedves barátunk miatt??? Na mpost jól szét szaggatom az tutkerály! Fáj, mert fáj, hogy ezt teszem, de nem vagyok jótékonysági központ! Ha lenne pénzesm se hagynám , hogy én fizessem az Ő sarát!!!!
Én most ugy ennék egy jó franciakrémest!!!! :o :o :o :o :o

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci
de ügyi vagy!
Biztos nem könnyű a barátodat feljelenteni, de amit tett, az már sok! Szóval helyesen cselekszel :wink:

Én ma döglök egész nap, lehet másnapos vagyok :lol: :?

Nem főztem semmit, csak salit csináltam póréhagymiból, lilahagymiból, sonkából, meg főtt krumpliból.
De úgyse bírok enni, szal majd holnap jó lesz :roll:
Vendég

Kitty! Kell az néha! És párod?? Ő mennyire csicsentett be a legénybucsuban???? Biztos Ő is jól érezte magát!!!
Nem hangzik valami rosszul az a sali amit csináltál! Nekem is kéne valami salit összedobni! És van neki ecetes leve is?? Vagy csak simán a cuccok???

Kép

Kép

Kép
nócika

Páromék is elkészültek rendesen, de már hajnali 1kor vége lett a bulinak, mert az egyik srác nagyon becsiccsentett :lol:

A salit összekevertem vegetás tejföllel, aztán ennyi. Az ecetes salikat én nem nagoyn szeretem, kivéve a sima ubisalit.
Vendég

KItty! És a párodék egy srác miatt abbahagyták a ramazurit???? Hát micsoda egy összetartó banda!! Vetközös lány volt?? Vagy valami észvaszajtő????? Mesélj már!! Én még sosem voltam lány bucsuban! És ott szoktak hivni chippendel fiút???? Jaj nekem is kell egy lány bucsú!! Bizti tök izgi lehet!!!
Nem hangzik rosszul ez a sali, sőt......!!! és egyébként milyen sonkát használtál hozzá?? Olyat mint a húsvéti?? Vagy gépsonkát??? Mert mondjuk minden van itthon csak sonka nincs!!! Tejföl is meg minden csak az nincs!!
Én egyébként szeretem az ecetes salikat bár nem nagyon szoktam csinálni! Max én is csak ubi salit vagy virsli salit! Leginkább görög salit szuktam csinálni! Azt nagyon szerressük, mondjuk mikor kint sütögetünk és azt köretnek!!!! Jajj drága kenyér már meg is kivántam!!!!
Amugy mi még sem mentünk sehova! Olyan van i kedvünk meg nincs is hangulat van! Az elöbb szötymörgött az eső és azért!!! Szerintem!!!

Többiek merre vagytok ma????? Brid ti merre csaviztok????? Csak nem nagy esemény van és lánykérés van?????

Kép

Kép

Kép
nócika

Amugy épp most írtam össze, hogy mi kell még a babának! Már nem is olyan hosszú a lista! Szerintem már hamarosan össze is készülök, hogy ha neki állunk a kémény bontásának akkor ezzel ne kelljen vacinálni! Már csak olyan aproságok kellenek, mint pl: olló, víz és lázhőmérő, alkohol, vatta fültisztitó pálcika, baba hajkefe, orszivó, tejtároló zacskó, melltartó betét, szopis melltartó, lázcsillapitókúp, fürdő lepedő, textilpelus abból mondjuk már van néhány, uszogumi szülés utánra nekem meg müanyagvödör a baba szennyesének!
Szal ez kb még néhány 10ezer és kész az eleje! Ja meg pelenka kell majd, de ezt leginkább csak a végefelé veszem meg!!!
A nagya meg van! Már még egy fontos dolog hiányzik! A baba a karomból!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Jó reggelt!

Mi tegnap ott voltunk a barátnőméknél. Jó kis eszem-iszom buli volt.

Kitty
Jól tetted, hogy inkább azt választottad, ahol jól érezted magad! És jól vagy már a másnapból: :) :) Na azért sajnállak is egy kicsit. :)
Olyan korán kiütötte magát a srác? Te jó ég! :) De azért jó buli volt? Mit mondott a párod?

Nócika
Még mindig nem értem, hgoy nem foglalkoznak ennyire a gyerekekkel. Ha nem megy a tanulás, vagy leülök mellé, vagy ha én nem tudok segíteni keresek valakit, aki tud. Pláne, ha ingyen lett volna, nem értem miért nem engedték. Tesómék havi 20ezret adnak ki azért, hogy az unokaöcsém külön tanárhoz tudjon menni. Tényleg nem értem.
Szerdára meg mennek a drukkok! Ne is hagyjátok magatokat!
Ti aztán jól bevásároltatok már.:) És tényleg már csak a baba hiányik. :)
Vendég

Sziasztok :)

Nóci, fotóóóóóóók!
A babacuccokról is :wink:

A Bridg hova tűnt? Vagy én le vagyok maradva? :roll:

Pendi :)
Olyan édik a kecskék!!Imádom őket!Marcellnek is mutattam őket vidéken :) Kacagott nekik :D Ha egyszer családi házunk lesz, tuti lesznek :) Irigy értük :)

Kitty :) Hogy vagy ma?

Csucsu, Enis, Zsu?
Vendég

Sziasztok!!!

Pendi! Hát valólyában az volt a baja a kedves szülöknek, hogy ők igzából ugy gondolták, hogy majd én mindennap átjárok hozzájuk ami nem kivitelezhető, mert nekem nincs kedvem egyrészt csumbujban tanulni a többi 3 meg ott ugráljon a nyakunkon másrészt, meg féltik, hogy ők felteszik a 10 éves gyereket a vonatra Monorierdőn és én 1 megálloval késöbb Monoron meg leszedem! Nos ez hozták fel a legnagyobb indokkal! Bár akkor én azt mondom, hogy 1 megálloért szolhattak volna a kallernak, hogy figyuzzon már a gyerekre 1 megálló erejéig és délútán tanulás után meg apucuja hazafelé menetben bejöhetett volna a gyerekért munka után és akkor már nincs gond! De tudod ezek csak kifogások! Amit nem akarok azt nem is csinálom!
Amugy a szerda miatt már elég izgatott vagyok!!! No de már csak 2 kell aludni!!!
És ugye?? Már csak a baba hiányzik! Épp tegnap gondoltam rá, hogy mához 4 hónap és jöhet a babó!!! Csak ugy szalad az idő!!! Nem rég csináltam a pozi tesztet! Fantasztikus!!!!

Melaszka! Lesznek fotok!!! De most a hét elejére abszolut nem igérek semmit, mert ma dokker délután dolnap reggel vérvétel haza fözni utána védőnő házi dokker majd diabetologia! Szerdán meg ügyvéd! Szal nem igérek most semmit!
Amugy nekem is furi volt, hogy Brid nem jött tegnep se és még ma se volt! Remélem nincs semmi gond!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Nóci, Pendi, Melaszka
köszi már megvagyok :lol:

Nócika
azért jobb így, hogy elkísérték a srácot, mert én láttam már részeg embert veszélyes helyzetben :( Így legalább nyugodtan engedem el, mert tudom, hogy ha nagyon elkészül, akkor is odafigyelnek rá a többiek. Szóval jó volt ez így!

Leánybúcsún tavaly voltak feladatok, mondjuk ezek lájtosak voltak, mert a csaj is olyan. Csippendél fiút meg nem engedte, de hallottam már olyat, hogy volt (nem is akármilyen pasi :oops: ). Amúgy a tavalyi tényleg semmi extra nem volt, beszélgetés oszt jóvan.
A fiúk közben átjöttek szerenádozni, marha jó volt, mikor tizenpár részeg fiú énekel :lol: Táncoltunk az utcán, fiúkat itattuk, aztán ők elmentek, mi meg punnyadtunk tovább :?

Fiúknál feladatok nincsenek, ők esznek, de inkább isznak :lol: Meg együtt őrültködnek.
Vetkőzős csaj nem volt most sem, tavaly sem, mert a tavalyi menyasszony lemondta - az ideit is :lol: Engem nem zavart volna, mert megbízok a páromban, meg ha más nő kéne neki, úgyis találna. Meg ebben az a baj, hogy ha lett volna csaj, sokan nem engedték volna a párjukat. no comment...
(amúgy amelyik csaj nagoyn ellenezte, annak a férje k*rvázik, csak a csaj nem tudja, szal ennyit erről)

Pendi
de jó, hogy ti is buliztatok! :D

Ki mit csinál ma?

Nekem főzni kéne valamit :?
Vendég

Enis! :D
Holnapra!:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Mi szombat éjjel grilleztünk,hajnali 4-ig.Vasárnap meg az erdőn voltunk ,megfuttatuk a kutyát,utána meg itthon pihiztem,lusta voltam élni is
:lol:

Kecskéket én is szeretem nézni,a szagukat nem bírom :oops: De nagyon édesek,azért meg szoktam simogatni őket :)

Ne haragudjatok,most nem írok név szerint senkinek,megyek főzni,mert eléggé ellustálkodtam az utóbbi napokban az időt és elhanyagoltam a házimunkákat :oops: Husilevest főzök,meg rakott káposztát a lányomnak, én tegnap óta csak salátát eszek 8)
Az elhatározás megvan,kíváncsi vagyok mennyire leszek kitartó :roll:
enis

Melaszka,nagyon kedves vagy,teljesen meghatódtam :cry: :D

Kép
enis

Enis,
jó kis grillezés lehetett :lol:
Ha fogyizol csak salit eszel? :shock: Én ezt egyszer próbáltam, ment is egy hétig, csak aztán emésztési gondjaim lettek... Szóval én inkább eszek mindenből egy kicsit...
Vendég

Kitty,
nem tudom,én még sosem próbáltam csaks alival,általában én is kevesebbet ettem.Sajnos emésztési gondjaim így is,úgy is vannak néha.(persze ilyenkor ritkán eszek sokat :oops: ).

Csak Bridget írta,hogy ő salin él az utóbbi időben,gondoltam kipróbálom...nem is biztos,hogy bírni fogja a gyomrom
:?
enis

Bridget,
hétfő van,ma szabad babanetezni :lol: [/b]
enis

Na itt vgyok en is :roll:
Szombaton ugye sutogetes volt aztan meg hazajottunk nem ultem ra a gepre bese kapcsoltam aznap talan :roll: aztan vasarnap is itthon voltunk nem hasznaltam apa elott a bnetet :oops:

Ma meg keltem es mentem a 3cn-es vv-telre ahol nem lettek jok az eredmenyeim :cry: igy nagy elkeseredettsegemben nem jottem :roll: meg elkezdtem keresni klinikakat ahol letudnank fagyasztani az embrioinkat...lombik nelkul :roll:

Pendinek es Kittynek bar iwiw-en irtam de azert itt is megemlitem:

Kép

Enis neked meg holnapra ha nem jonnek :oops:

Kép Kép

Es meg erdekesseg kepp akit erdekel megmutizom a hormon eredmenyt...a kovetkezo linken pedig lelehte csekkolni: http://www.geocities.com/babatakarok/hormonszintek.htm

LH 9.5
FSH 24.1
E2 97.5
PRL 19.32
TSH 2.97
T3 3.06
T4 1.20

Minnya osszeszedem magam es irok mindenkinek amennyi most tolem tellik :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brid! Nagyon sajnálom az eredményed! És erre csak a fagyasztás van?? Nincs erre valami bogyo???? Én sajna ehez abszolut nem értek! Ugyhogy ne harizz a tudatlanságom miatt!

Enis! Mi bejelöltük egymást az iwiwen?? Szerintem nem!!! Ha gondolod akkor bejelölhetjük egymást bárkinél megtalálsz az E. Noémi néven! És így akkor én is nagyon boldog születés napot kívánok neked!!!!!!!

Én ma nem igazán fogok fözni tegnapról maradt húsi leves meg pöri tésztával! Bár apácska kérte, hogy ha már ugy is van itthon túró meg tejföl akkor fözzek ki neki tésztát és piritsak neki hozzá szalonnát és akkor Ő csuszázik inkább! Nagyon helyes! Legalább az incsi fincsi pöriből több jut nekem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Kitty
Orulok,hogy vegul nem mentel....es latod sokkal jobban jartal :wink: Akkor ezekszerint jol megunnepeltetek a nevnapodat :lol: :lol: Parodtol kaptal viragot vgy mi volt a meglepi? 8)

Pendi
es te mi kaptal :?: 8) Romantikus randevut :?: :wink: Micsoda pogik :shock: ugy megkivantam :o :twisted: nekem is kell csinalnom a heten :roll: Azt,hogy 45evesen megyek ferjhez egy teszet megcsinaltam es abbol jott ki egy bolondsag csak hat azert megis...45eveseeen :?: :shock: :oops: :lol: 8) :twisted: Az angol nyelu oldallal skypeon barmikor segitek :wink: Azok a kis kecskegidaaaaaak :lol: :lol: :lol: en is egybol arra gondoltam de megsimiznem a buksijukat :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
[quote]N írta:eki a mentőzés a fő állása! Másodállása az ügyelet, és harmad a mozgóörség.

Parod nem semmi :shock: Mit segitettel a barinodnek :?: :shock:

Enis
Nem kell regisztralni az egy behuzos keres 8) ott viszont lehet valasztani,hogy kihagy es regisztracio nelkul folytat :wink:
[quote]A írta:múgy meg megnézném a fejét,ha pl jövő hónapban bejelentenéd az örömhírt.Ő most lehet abban a tudatban van,hogy ha mostanig nem jött össze, majd csak akkor fog,mikor ő is készen áll rá

Hat en is megneznem a fejet :twisted: :lol: de az a baj nem jok a hormonjaim es igy eleg nehezkes babat osszehozni :roll: talan ezert is nem sikerul :? Akkor latom nalatok is volt sutogetes...hajnalig :shock: mi csinaltatok ti hajnalig 8) :lol: En nem csak salit ettem :oops: de ngyon sokszor vgy egy nap 1szer legalabb :roll: fini volt es laktato 8) de ma husit eszem :lol: a salit meg ngyon kivanom 8)
[quote]B írta:ridget,
hétfő van,ma szabad babanetezni

:oops: :oops: Tuuuudom :oops: :lol: csak ma nem tudtam mit irjak nem vgyok a hangulat csucspontjan :roll:

Noci
Tudod,hogy a paramamisagot nem ugy irtam :wink: kulomben meg alig varom,hogy mondjad nekem,hogy nyugi nyugiiiii :lol: De latod en megmondtam,hogy minden rendben es mozog a kis hunut csak aludt :wink: Latom ti is kertiparty-ztatok 8) Sajnalom a rokongyerkocoket...emlexem mikor felajanlottad,hogy korrepetalnad oket :roll: Mi volt az ugyvednel? :roll: a "haver tarozasa ugyeben" :roll: Jah latom szerdan mentek :roll:

Melaszka
Hogyhogy irtad mentek haza :?: :shock: Miert hol voltatok :shock: lemaradtam valamirol :shock: :oops: :?: Es koszonom az allando keresest,erdeklodest (msn) :)

Zsu
Elnyelt a fold? :roll:

Kata
Elmult husvet gyere legyszi 8) [/quote]

KépKép
bridget0801
Kulfold

Noci
Hat mivel a petefeszek funkciom all lefele ezert lassan nem lesz petim :( aztan ha nincs petim nem lehet sajat babam sem :roll: csak esetleg mas petijevel :?

Csak az elso 2erteket kell nezni a tablazatban amit szinten mellekeltem az eredmenyek elott!
FSH
Ertekhatar 3-20 nekem 24.1
Az FSH az ovarium stimuláhatóságát mutaja.Általában 6 alatt kiváló, 6-9 jó, 9-10 még megfelelő, 10-13 nehezen stimulálható, 13+ nagyon nehezen stimulálható.

E2
Ertekhatar 25-75 nekem 97.5
Az alsó értékek jobb stimulálhatóságot jeleznek. Abnormálisan magas szintek a 3. napon funkcionális cystára, vagy kimerülő petefészekre utalnak.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah es meg azt is elfelejtettem irni,hogy a miomam maradt ugy ahogy van 5*5cm es van egy ujabb az izomban 1*1cm :(

Apa ari volt egesz nap erdeklodott hogy megy a dolog a korhazban es azirant is,hogy ha itt fagyasztunk akkor lehet-e pl az usa-ba vitetni :roll: persze nekem az sem gond ha visszakell utaznom erte szal most eloszor erdeklodott a dolgok irant es ugy csinalt mintha igenis erdekelne...tudom,hogy csak miattam tette de jolesett :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

DRága Brid! Tudom, hogy a paramamiságot hogy érted, csak sajna én ide nem tudom felltenni, hogy néha miket mosolygok itt magamban! No meg a fogalmazásommal is ugy látszik baj van! De no para a lényeg, hogy tisztázzuk!!!

Hát igen én felajánlottam, de nemk értek belöle ez van! Innentől kezdve én tuti nem ajánlom fel még 1x! Biztos lehet benne bárki! Mert már egésszen más dolgok vannak elörébb! Pláne a szülö hozzáállásával! Sajnálom a gyereket, de ez van! Meg mondjuk, ha neki sincs akarat ereje akkor megbatyhatom!! Mert ha meggebedek se jutunk elörébb! Bár lehet akkor másképp álna a dolgokhoz! Nem tudom, de ez már csak egy örök talány marad!

Köszönöm, hogy felvilágositottál a táblázattal! És apácska amugy tudja már ezt az eredményed??? Én nem tudom, de lehet jobb lenne, ha egy kicsit megint elbeszélgetnétek erről! mert azért akkor a ate biologiai órád rohadtúl ketyeg! Ezt neki is bekéne látnia! Bárcsak legalább mondana valami pozitivat valami olyat amibe legalább tudnál kapaszkodni! DE látszik, hogy pasi és nem fogja fel! És arra mit mondott, hogy a lefagyasztott peitkéket mikor akarja majd egyesiteni??? Mert hát azt is elöbb utobb kell!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Jaj drágám még mioma is??? Azt mütik akkor???
Na az meg egy jó lépés, ha akármilyen célból is, de érdeklödött! Ez egy fantasztikus nagy lépés! Nem?? Szerintem igen!!! Pláne, hogy ha amcsiba is vinni akarja kkor lesz lagzi és baby is!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Ja és nem meséltem el nektek valamit! Tegnap beszoltam apának! Valami reklám ment vagy nem is tom mi, és ment pancsizni mondom neki te figyelj má, mondom nem akarsz véletlenül asszonnyá tenni???? Aszongya nem soká az leszel! mondom csak édesanya leszek, de nem asszony! Mondom akkor mondom másképp vegyél feleségül! Aszongya én a kisujjam nyujtom, de neked az egész karom kell! Mondom nem csak a karod kell, hanem az egész tested a lelked szöröstül böröstül mindenestül akarlak! nekem nem elég mondom egy apasági nyilatkozat amit nem sokára aláírsz, hanem kell mindened! És csak röhög! mondtam neki a végére AKKOR KABD BE!!!! De ezt jó hangosan kiabáltam utána szerintem, ha valaki épp elment a ház elött akkor az ha süket is volt akkor is hallania kellett! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Bridget,
köszi :D
Nem kaptam semmit, mi nem vagyunk nagy ajándékozósak, nekem az is elég, ha normálisan viselkedik :lol:

Sajnálom a rossz értékeket :cry: És a miómát is :cry:

Ezek szerint minél tovább vártok annál rosszabb lesz? Nincs rá vmi gyógyszer, műtét, stb?

Apa ari, hogy érdeklődik :wink:

Nócika
jó ez a beszólás :lol: Én is szeretnék még gyerek előtt feleség lenni, de sztem nem fog összejönni, ahogy a pasimat ismerem :?

Enis,
akkor hajrá fogyi! Mennyi a cél? Vagy a kilók nem számítanak, csak a centik?

Én megfőztem, mostam két adagot, ágyneműt cseréltem, és el is mosogattam :wink:
Vendég

Kitty! te nagyon kis ügyi vagy! Nagyon sok mindent csináltál! Én ma annyit tettem mindössze, hogy beágyaztam elmentem a boltba a postára meg reggeliztem! és már nagyon éhes vagyok szal megyek ebédelni!
Amugy azért probáld ki ha gondolod! Szólj be neki te is! Hátha te elöbb leszel feleség mint édesanya! Én sajna anya leszek! Már mint nem ugy sajna! Jaj na most hogy is mondjam! Szal én mind a kettöt akarom! Ez a lényeg!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Tudja mar :roll: Mondta,hogy ne legyek elkenodve :roll: meg kerdezte hogy erzem magam :roll: A babat tudod beszeltuk aszonta 2ev :roll: jah en nem petit fagyasztanank magaban hanem embriot 8) azaz mar o meg en egyesitve :) ami az uccso lehetosegem talan arra hogy kozos babank legyen :roll:

Mert ugye van peti donor is de az mar nem en belolem van es ez az erzes elegge eelszomorit mert en a kettonk babajat szeretnem :( Nem is maradok sokaig mert allandoan a siras kerulget ngyon zaklatott vgyok :cry:

A miomam eddig is ott volt marmint a nagy :? a kicsi az uj szerzemeny es meg nem tudni mit fog okozni a jovoben :roll:

Apanal meg nagy szam az erdeklodes...azt hiszem latja az igyekezetem es igy o is jobban teper es probal megerteni :roll: Lagzni nem hiszem,hogy egyenlore lesz :? nem is erdekel csak irjuk ala a nyavajas papirokat es lenne pl egy lombik...de hogy lefagyasztunk pl most csak mondok valamit 4-5embriot az meg nem azt jelenti,hogy abbol gyerek is lesz :( szal marhara ez sem nyugtat meg es mire kiderul,hogy a 4-5 embriobol mi lessz 2ev mulva addigra lehet nincs tobb petim :cry: most meg van meg most lehetne tutira csinalni egyet...na mind1...nem huzom mar fel magam ilyenen apa aszonta ne idegeskedjek mert azzal nem valtozik semmi :( igaza van :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="nócika"]J írta:nócikaa és nem meséltem el nektek valamit! Tegnap beszoltam apának! Valami reklám ment vagy nem is tom mi, és ment pancsizni mondom neki te figyelj má, mondom nem akarsz véletlenül asszonnyá tenni???? Aszongya nem soká az leszel! mondom csak édesanya leszek, de nem asszony! Mondom akkor mondom másképp vegyél feleségül! Aszongya én a kisujjam nyujtom, de neked az egész karom kell! Mondom nem csak a karod kell, hanem az egész tested a lelked szöröstül böröstül mindenestül akarlak! nekem nem elég mondom egy apasági nyilatkozat amit nem sokára aláírsz, hanem kell mindened! És csak röhög! mondtam neki a végére AKKOR KABD BE!!!! De ezt jó hangosan kiabáltam utána szerintem, ha valaki épp elment a ház elött akkor az ha süket is volt akkor is hallania kellett! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na lehet nalatok elobb lesz a lagzi mint nalunk :wink: Ha csak nevet es nem mond egybol nemet az mar jo jel egy ferfinal :wink: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kitty
Koszi az egyutterzest toled is :( nincs sajna erre semmi gyogymod mert ha az ember ugye megoregszik leall a petefeszek funkcio...en meg azok koze a kiveteles egyedek koze tartozom akiket korai menopausanak hivnak azaz akar 20on vgy 30 evesen sinam eler minket :( megfiatalitani nem tudjak a szerveinket :cry: de van valasztas!
pl fagyasztjuk az embriket most amig van vgy pl hallottam olyanrol is,hogy lefagyaszthatod a sajat fetefeszkedet es amikor babat akarsz akkor visszateszik...na ez eleg cudarul hangzik nekem :shock: :? :oops: es hat lehet peti donor-t is talalni legalabbis az usa-ban tuti legalis...csak ugye az mar nem sajat baba :roll: szal most egesz nap csak kattog az agyam de olvastam mar sokmindent a neten...angol oldalak magyarok kozott eleg nehez talalni talan meg n em is talatam :?

Nem is az ajandek a lenyeg csak kerdeztem hatha :wink: en is ugy utalok ajandekozni muszajbol :twisted: te mar megint milyen serenyke voltal :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

DRága Brid! Ugy szeretném, ha nem lennél szomorú! Tudom én már könnyen beszélek! De ez nem így van! el tudom, nagyon is képzelni, hogy min mész keresztül! Szóval tényleg probáld ne örölni magad! és azt nem beszéltétek le apával, ha olyan egyesitett embriot fagyazstanátok le?? vagy az már neki tul komplikált???

Hát az a baj, hogy tudom, hogy nem vesz el! majd ha lejárt a ház hitel addig még van közel 16 év! Bár ha az autó lejár akkor már több esélyem van mint most!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika
de te kismami vagy, szóval kell neked a pihenés :wink:
Az még kiderül, hogy anya vagy menyasszony leszek-e előbb, én már bejelentettem az igényeimet, szóval tudja mikor szeretném megkéretni a kezem :lol: Nekem különben már az is nagy öröm lenne, ha eljegyzés volna, az esküvő ráérne ;)

Bridget,
én is olvastam már ilyeneket, de a fagyibabáknak nem sok esélyük van felébredni, főleg évek múlva. Úgy van legtöbb esély, ha azonnal vissza is teszik őket :roll:
Ez a petefészek fagyasztásos módszer elég morbidul hangzik :shock:
Peti donort meg hasonló okokból, mint te, én sem választanám :roll: Hogy az én párom meg egy másik nő petije... :roll:

Azért próbálj meg megnyugodni, hátha így már a párod is belátja, hogy nincs idő vacillálni, mert fogy az idő, és az esély a saját babára. Gondolom ő is tőled akar, szal majd megpuhul :wink:
Vendég

Noci
Egyesitett embriokat szeretnenk fagyasztani azaz ot meg engem :) nem csak siman petit :roll: En nem mondom,hogy te konnyen beszelsz de most nagyon elvgyok szontyolodva :( apat megvarom mig hazajon mert tudod o most melozik :roll: 10perc mulva konferenciabeszelgetese van aztan majd ha hazajott es felhozza akkor beszelunk errol...talaltam neki tok jo angol oldalakat ahol a korai menopausarol irnak :roll: talan ha beleolvasgat jobban megert :?

Normalis esetben egy no 50eves kora korul eri el a menopausa allapotat :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Noci
Apacskad meg szerintem csak mondja azt a 16evet :wink: lagzi nelkul is ellehet venni valakit 8) a papir alairasahoz nem kell penz :wink:

Kitty
Az embrioknak meg eleg jo eselyei vannak foleg az uj fagyasztasos modszerrel 99%os sikeruk van :!: A petifagyasztas magaban na az eleg rossz adatokkal rendelkezett de ezzel az uj fagyasztasos formaval az ha jol tom 70% ban sikeres ami azert nagy kulombseg bar a USA-ban ha jol tom 99%rol beszelnek en csak petit nem fagyasztok az tuti :roll: szoval jok az eselyek csakhat hogy megtapad-e ugye mert van akinek elosre sikerul a lombik van akinek meg 6.sem jon ossze...es ha pl csak 4embrikenk van abbol max 2lombik jon ki :roll: na de ilyenenk nem kell egyenlore filoznunk...egyenlore talalnom kell egy helyet ahol megcsinaljak :roll: A petefeszek lefagyasztas nekem is morbidul hangzik :shock:

apacska nem akarom,hogy emiatt rosszul erezze magat...talan puhulni fog de nem hiszem :roll: viszont a fagyasztast 100%osan tamogatja :roll:

Fuuu kicsit elmegyek tevezni mert mar bezizzanok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bocsesz, hogy eddig nem jöttem, de két perce jött vissza a netem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Péntek délután óta nem volt itthon net.
Igyekszem vissza olvasni és válaszolni mindenkinek!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget,
nagyon sajnálom,én el is olvastam mindent a táblázatból.Szóval stimuzni is nehezen lehet téged :cry:
A legrosszabb meg ugye az,hogy a lombik sem biztos,hogy elsőre sikerül ,így még x évet várni és ha végül nem sikerül,akkor már nincs honnan venni petikét.Nagyon nehéz lehet most neked,de igazad van,mutasd meg apának mit ír,nem menne bele hamarabb a lombikba vajon?Nehogy majd ha ő is akarja ne legyen miből összehozni :cry:

Persze,igaza van,hogy ne emészd magad,de az is fura lenne,ha csak úgy tudomásul vennéd,hogy ez van :shock: Na,és ő tehet a szomorúságod ellen,ez a lényeg.Remélem ráébred erre mihamarabb.
Azért szeret,és tutira érdekli mi van veled,nem csak úgy,mert te elvárod.

Köszi a köszöntést,de inkább gyere holnap,jó?Ha magadban tartod az még rosszabb.

Kitty,
cél?Nem is kilóra mennék,centire,igen.De nem méregetem magam,észreveszem úgy is,ha megy le az úszógumiból.Szerencsés vagyok mert könnyen fogyok,ha 1 hétig odafigyelek az evésre,3 kg tuti lemegy.Eddig legalábbis mindig így volt.
De 62 kg vagyok,januárban még 60 voltam.57 szeretnék lenni :lol:

Nócika,
mindjárt utánadnézek az iwiw-en 8)

Melaszka,
hihi,akkor hamarosan lesz még egy kismamánk?
:lol:
enis

Enis
Azaz igazsag amikor o ugy erzi en csak ezen az ugyon dolgozom akkor mindig aszongya (ez eddig 2szer tortent meg) hogy en ha ugy erzem,hogy nekem most kell mert kifutok az idobol akkor hagy elmenni es akkor keressek valakit mert o egyenlore nem akar :cry: persze most nem ezt mondta de a multkori esten is eszonta :roll: hogy o nem gatol en menjek de o nem akar :roll: szal nem tom mihez jutok kozelebb azzal,hogy ilyen drasztikusan szar a helyzetem :cry: talan enyhul amit kotve hiszek es elorebb jon minden :?: :!: :roll: vgy elhagy mert latja,hogy nincs mit tenni :? nem tom... :( en varnek 2evet ha lenne mire...de ilyen vegso fazisban talalni se talalnek senkit...meg nem is akarok en szeretem apacskat :roll: es ha o aban benne van,hogy nekunk nem biztos hogy lesz kozos baba hat most erre mit mondjak...az az igazsag szerintem o ezeket a dolgokat nem tudja :roll: de majd felvilagositom...vgyis felek felvilagositani mert nehogy megilyedjen aztan tenyleg mi lesz :shock:

Nem tom mi legyen...de mindenkienk jo babagyartast 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
szerinem mindenképp vázold a tényeket a pároddal, hogy tisztába legyen a de bajaiddal, meg a jövőbeni esélyekkel is.
Vagy esetleg együtt menjetek el egy meddőségi kórházba, ahol az orvos mondaná ezeket el neki. Talán úgy jobban fel fogná a helyzetet :roll:

Bocsi a belepoffért, tudod, hogy mindenki csak jót akar egymásnak :wink:

Enis
hány cm magas vagy? Én 160 és most vagyok 52 kg.
Vendég

Hat anno o is ott ult vele mikor kimondtak a dolgokat csak akkor eleg kezdetleges volt a kapcsi ugye 1evesek voltunk :roll:

Aztan tavaly osszel voltam egy masik dokinal aki mindent rendben talalt :shock: ott is ott volt...

Most meg visszamentem az elso helyre ahol ezt az egeszet mar diagnosztizaltak nekem masfel eve es megint ilyen eredmenyeim lettek :( szal o nagyjabol tudja ezeket...a fagyasztashoz ugyis elkell o jojjon aztan ott ugyis elmondjak mi meg hogy :roll:

De az is lehet holnap reggel visszamegyek ahoz a dokihoz a mai leleteimmel aki osszel mindent rendben talalt :roll: most erre o vajon mit mond :? mert ugye o nem ertette miert is mentem hozzajuk segitsegert...hat erre tessek :? :? zal reggel lehet megyek ehhez a dokkerhez a mai leleteimmel :roll:

Szal igy nagyjabol ezt tudja de konkretan a korai klimaxrol hogy mi tortenik pete azaz embrio fagyasztaskor,vgy hogy van a lombik...o ezekrol nem tud semmit :roll: pedig jo lenne ha tudna :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
nem egyszerű a helyzet...
Szerintem mindenképp menj el több dokihoz is, főleg ha azt mondta, hogy minden rendben :shock:
Apa hazaért már? Kivi vagyok, felhozza-e a témát :roll:
Vendég

Igen,én arra gondoltam,hogy talán ha ismerné minden egyes részletét a problémának,akkor elgondolkodna,és lehet belemenne előbb a lombikba.
Á,hiszen mondta,hogy pár év múlva szeretne majd....Ennyire drasztikusan ne gondolkodj.Csak beszélj meg vele mindent,EGYSZER tisztázzátok a dolgokat és többet nem kell őt ezzel ba...ogatnod.
A 2 év az nálad nagyon sok lenne?Úgy értem petikék szempontjából,mennyire gyorsan "fogynak"?
Elhagyni őt?Szeretitek egymást,együtt kell megoldani a problémákat is,fejlett az orvostudomány,a pénz sem akadály :wink: Csak pozítivan.

Kitty,
én 172 cm vagyok :D Nem kövér vagyok,nem az a bajom,hanem ami rámjön,az mind a derekamon van. :evil:
Mehetne pl a combjaimra,vagy a fenekemre,mert az sem nagy,de nem,neki a hasam tetszik :lol:
Majd nekifogok tornázni is,csak most mensizek(van kifogás :lol: )

Alig engedett be a Babanet :evil: ,félórát próbálkoztam :x

Zsu,
miért tudtam én,hogy el vagy utazva? :oops:
Nem értél még ide az írással.... :lol:
enis

Enis,
egyszerre írtunk :lol:
Nekem meg az a bajom, hogy deréktól felfelé oké, csak a lábaim túl rövidek és vastagok :x De azzal meg sajna nem tudok mit kezdeni, mert ha fogyok is, akkor se onnan. Ha sportolok, akkor meg izmosodik, és túl ronda... Nem akarok én testépítő csaj lenni :lol:

Itt meg olyan rossz idő lett, csöpörög az eső, dörög az ég, és hűvös van :(

Zsu,
ilyen sokáig tart visszaolvasni? :wink:
Vendég

Jót nevettem,hogy a lábaid rövidek :lol: Én volt,mikor nem kaptam nadrágot,mind rövidek voltak,a nő meg azt mondta,túl hosszúak a lábaim :lol:
A férjem azt mondja így pont jó vagyok,ha lefogyok szúrnak a csontjaim :lol:
Na,erről ennyit :lol:

Tényleg egyszerre írtunk,észre sem vettem,nagyon szarul megy nálam a babanet :evil: Itt is esett már az eső,én meg készülök megfagyni.Mióta tavasz van egyfolytában fázom :roll:
A vonalzóm sem műkődik :roll: ,megállt még az első napon
enis

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?