Új privát üzeneted érkezett!

Bébic
[quote]G írta:ondolom már úgyis sok volt belőlem....

Hülyeséééééég! Na, megyek én is csicsizni.
Nekem is eszembe jutott délután, hogy mi lehet Andyval. :roll:

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Életjelet jöttem adni.
Mostanában nagyon sz@rul vagyok,nem fizikailag hanem lelkileg.asszem most kapott el a szülés utáni depi,nagyon pocsék érzés...Na nem akarok panaszkodni csak bekukk hogy megvagyunk jól vagyunk mi is.

solya051020
Káld

Ja és bocsi h senkinek nem reagáltam,de mindenki nagyon gyönyörű:)
Lehet mostanában nem leszek,esetleg akkor ha elmúlt ez az izé :roll: :roll:

Ja és Sina Boldog 4hónapot Mesinek,és nekünk is :lol:

solya051020
Káld

[quote]k írta:örkérdés:nagyon fája torkom apa hozta haza vírusos torokgyuszi szedem a homogen9-t, megiszom az aloe gélt.
de mi van akkor ha a Rékais elkapja, én alig birok nyelni, mi lesz ha ő se fog tudni, mert annyira fáj neki
vajon elég még az anyatej védőképessége, vagy mellette lehet vmit adni neki?
és ha esetleg kialakul akkor mit lehet adni mint fájdalomcsillapító a torkára?

Orsi! Először is jobbulást, aztán meg:
Aloe szerintem szopi alatt nem szedhető. Bébinek Cebion cseppek (C vitaminos) adható, bár nem tűzoltásra, de ha folyamatosan kapja, jelentősen erősödik az immunrendszere.

[quote]I írta:lyen korban már zavarják a külső ingerek és szükségük van arra, hogy nyugodtan intim helyen pihenjenek.

Erika! Hanna ezt csak az esti elalváskor igényli. Amúgy nem. És semmi sem zavarja.

Kép
zölddisznó

[quote]u írta:gye csak 6 hótól lehet úgy használni hogy nekem háttal van?

Lyndee! Nem egészséges a kifelé fordított bébihordozás. Persze rövid időre nem okoz nagy bajt, de huzamosabb ideig semmiképp!

Kép
zölddisznó

[quote]H írta:u, Zsiráf, dejó, hogy vagy! Kérdésem van: legeslegelső lépésként hogy adjam Ákosnak az almalevet?
Védőnéni szerint reggel cici, aztán 10 óra körül csak almalé, amennyi jólesik neki.
Barátnőm szerint a tízórai is legyen először cici, aztán első nap csak 1-2 kanál almalé, másnap már 2-3 kanál és így tovább....

Bébic! tesóm szerint MINDEN hozzátáplálási eksön előtt cici - vagy utána, ezt majd a bébi dönti el.

[quote]D írta:e én ennek nem látom értelmét, hisz ez csak korlátozza majd a mozgásban meg lubickolásban, nem?

De.

Susy! Én sokallom az árát. Ennyiért lehet újat is venni.

Kép
zölddisznó

Jóreggelt! :)
Ma végre süt a nap reggel, még a kedvem is jobb! :D

Solya: Sajnálom azt az izét! :( Hullámvölgyeim nekem is vannak, remélem, nálad is hamar elmúlik!
De gyere ide sokatsokat, és majd mi felvidítunk! :D

Boldog 4. hót Olivérnek meg Mesinek is! :lol:

Zöldi: Hú, látom Te megint éjjeli bagoly vagy! :D :D
Kösziii a hozzátápis szakértést (meg tesódnak is :D ), nekem is inkább ez a változat volt a szimpatikus.
Na, akkor anyóst leállítom majd erről a kompos témáról, mert teljesen felesleges! :twisted:
bébic

Hát szép jó reggelt!

Itt csak tegnap volt egy kicsit rosszabb idő, most is 7 ágra süt a nap.

Ma du. megyünk vissza Pöstre. Holnap Vivicitta, aztán meg Critical mass-os hordozós felvonulás. Nem jön valaki?

Kép
zölddisznó

Kép
zölddisznó

ja lyndee, zoldinek tetszeni fog a szine. :wink:

zoldi. ki tudnad deriteni legyszives, hogy lehet e szedni szoptatas alatt Voltarol tablettat 50mg. mar ha van otthon ilyen. sirni tudnek annyira faj a hatam. koszi

KépKép
KépKép
mush589

Musi! Nem akar most működni az az oldal, ahonnan veszem az okosságokat.
www.doktorinfo.hu

Kép
zölddisznó

koszi. asszem otthon nincs ilyen gyogyszer.

hozzank ma jon a pedofil dedi. mar hetek ota halogatjuk. :evil:

nagyon jok a kepek minden babarol.

bebic. deDivat hehehe

van egy lany, akivel egyutt jartunk altalanosba, nem tartjuk a kapcsolatot, de a heten mar masodszor almodom vele. gondoltam irok neki iwiw-en, de torolte az ismerossegunket. azert megtalaltam, de nem tudok neki uzenni, mert folyton egy tetves reklam van a gombokon, es nem tudom lezarni. megut a guta. :evil:

KépKép
KépKép
mush589

na nalunk tuti elkezdodott a fogzas! egy focilabda nagysagu nyaltengert hagyott kincso az agyamban. :shock:

KépKép
KépKép
mush589

mush:még nem használtam konkrétan csak itthon,tegnap elég rossz idő volt.gyakorolni kell hogyan tegyem bele a bébit és ki ha kocsival megyünk vhova.
Így hogy jobban nézem lehetne szebb zöld is :lol:

bébic,aida,boci:hatalmasak a srácok :D

gaby:koboldot meg lehet zabálni? :lol:

éljenek a dédik!Az én kis bogyómnak három dédije is van. :wink:

solya:ne ijesztgess,tessék jönni többször!

Altatás:nálunk eddig simán ment minden.Beletettem a kiságyba és puff 10 perc alatt aludt is.De vhogy most a foga miatt is ölbe szoktattam.vagyis elringatom és bele a kiságyba.így sem rossz,mert a végeredmény ugyan az csak későb lesz húzós ahogy Berni is írta.

Ma éjjel felébredt,istennek sem akart visszaaludni,sírt.(nagyon régen volt ilyen)
Bekentem az ínyét dentinox-szal és már aludt is.

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Zöldi! Kár, hogy Debrecenben nem lesz ilyen babakocsis CM, szívesen elmennék én is! Mi ma egy geocaching túrára akartunk menni, ez: http://www.iranydebrecen.hu/hu/hir/2786 De sajnos reggel még esett az eső, valószínüleg minden csurom víz lett, így most babakocsival nem mertünk elindulni, meg egyébként is délután kerti partyra megyünk, és a család szerint ez sok lett volna egy napra :cry: . Kár. Apropó! Van Andrea köztünk? (merthogy Andrea napra megyünk) Ha igen, boldog névnapot kívánok!

zsebi_baba

sziasztok.

én megyek a börzére árulni. ha megkapom az asztal számomat leírom és aki jön meglátogathat.

infacol:1770ft.

hozzátápi nálunk is úgy megy mikor igényli hogy cici és csak utána kanalas.

Izának most olyan jópofa rekedt hangja van. ami lényegébe véve nem jó hogy be van rekedve csak jól áll neki.

fürdetőkarikát most askarok venni majd a börzén ha talizok. ha meg nem akkor majd a neten veszek mert utál feküdni.

harivera
Budapest XXI. kerület

Helló!!

Lécci szavazzatok Noli babára:
http://palyazat.picibaba.hu/0-2-evesekn ... orrend=abc

Köszi :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

már nem emlékszem ki kérdezte a könnyű babakocsit. Én most egy ilyenre vadászok: youpa-la quick smart 3. Ez egy marha picire összecsukható, hátra vehető asszem kb. 4 kilós kocsi. 20e körül szokták árulni használtan, újat mostanában nem találtam sehol.

Ez az ideális repülős stb. babakocsi :) (bár szerintem fél évesen még nem túl nyerő mert nem dönthető a hátlapja, de később egy 1-2 éves gyereknek szuper megoldás lehet)
Vendég

Zöldi!
Azonkívül,hogy drágának tartod, azért szerinted 6 hósan ez már jó?
Ujonnan 10 körül van, de használtan tényleg kicsit sok 8e-ért.
susy75

Ja és azt elfelejtettem írni, hogy Vinzent tegnap este 10-kor elaludt és ma reggel 9-kor kelt!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: 11 óra egyhuzamban!!!
Ha nem lenne légzésfigyelönk, már aggódtam volna! :wink:
susy75

hahó

gyors helyzet nincs sok időm de aranyosak vagytok h gondoltok ránk.

először is zöldi: cebiont milyen sokáig adhatom szted? adom pár hete de meddig mi az a huzamosabb idő?

sajna csak 1 oldalt tudtam visszaolvasni az ottani babák édesek és milyen nagyok!

velünk: elvileg nem vagyunk már betegek, csak engem nyugtalanit, h néha hallok olyan megnyult légzést nála kilégzéskor és még mindig nagyon félek az asztmától és allergiától:( és dokik meg nem mondanak semmit.
elvittem meghallgattatni a háziorvoshoz persze semmit nem hallott, mondtam h csak akkor hallani ha terheli magát pl fizikai aktivitásra örül szopik sir stb de persze h csak bámult rá még levegőt is alig akart venni nemh zihálni. rá pár napra egy másik doki is meghallgatta a védőnőnél ott volt pont és megkértük ő meg hallott vmi zörejt de szte lehetett még a broonchitistől. amugy obstruktiv azaz asztmás bronhitiszünk volt mint utólag kideritettem és utánaolvastam a neten. szal izgulok nem vagyok nyugodt. vettem hidegpárásitót salvust kutya el, stb ja állandóan porszivozok mit tehetek még h ne fulladjon be? sajnos 60%nál is több az esélye az allergiára miattunk és hiába h mi "csak" szénanáthásak vagyunk ő lehet akár asztmás is. az állitolag jó jel, h nincs bőrproblémája mert az fokozott hajlamot jelentene, de jelentem én még mindig csak krumpli huson élek ám. mi lesz ha már nem szopizik? igaz neki sem adok allergént majd 1-2 éves koráig de akkor is.

lehet magam megnyugtatására felkeresek majd vmi allergologus gyerekorvost h legalább mondjon esélyeket megelőzést akármit.

különben regus nagyon jókedvű szépen fejlődik, csüt.i mérés 7950 gramm:) 64 cm és ma pont 5 hónapos!

ja és hasról átfordul hátról még mindig nem de folyton ülne is persze nem engedem neki meg egyedül még nem is tud. viszont ma sportrész előkerült mert a mózesban már üvölt meghát ki is nőtte :oops: trombi nemtok visszanézni irtál arra amit kérdeztem erről? nagyon teccett neki sztem marad. eléggé le lehet dönteni. aludt végig benne.

éttermeztünk és végig aludt édeske:) amugy megint dumál folyton lehet a betegség miatt hagyta akkor abba. sikongat és röhög:)

vki irta régebben h egerben is lesz ringató belinkelné megint? nemtom visszakeresni. köszi.

keresek még vmi uj képet aztán megyek.

ja és hétfő éjjel meg ugatós köhögés!? aszittem infarktust kapok. felkaptam és abbahagyta :shock: kolleganőmnek kruppops a kisfia és aszonta h az nem ilyen mert az nem mulik el csak igy hanem akkor fulladás tart folytatódik sokáig. védőnő szerint is. szte a nyálától köhöghetett v rosszat álmodhatott. apa szerint is az utóbbi. hát remélem mert mondom olyan para. ez is meg a zihálás..

lényeg h ezek óta velem alszik :roll: pedig neki nem volt soha gond a kiságy de nekem most az. igy nyugodtabb vagyok sokkal. csak apa nem örül mert nála alszunk a hálóban ő meg nem tud igy olyan jól pihenni de ideje h 5 hó után ő is észrevegye h mivel jár a gyerek. mondjuk még eddig nem gond, mert tegnap is letettem a kiságyba este h még fogat mosok stb és mire értementem már aludt simán:) még pár napig tuti igy alszunk mert nekem nagyon jó és sztem neki is v neki kb mind1.

na megyek mert olyan édesen sikongat ah apa olvas neki:) betegsége óta folyton vele lennék.

andy

Kép
andy30

ja kutya jó helyre kerül ugy néz ki koppkopp majd beszámolok később

és akkor toka:) Kép meg rumbatök Kép

Kép
andy30

Jó estét!

A fiúk meccsen vannak, a kicsi most aludt el, úgyhogy enyém a gép!

Szóval hunor napi menetrendje annyira változott meg, hogy délután nem alszik már 2,5-3 órát, általában csak 1-et, jó esetben 1,5-et. Este 9-fél 10 körül eszik, aztán rögtön el is alszik egyedül a kiságyban. Alszik fél 6-ig-6-ig, szopizik, aztán 7-ig, fél 8-ig alszik tovább. Napközben van, hogy 2,5 óra múlva enni kér, de van, hogy 4 óra is eltelik. Továbbra is 6-szor szopizik, és este még mindig fejek, úgyhogy a fagyasztott tej még mindig megvan mind egy cseppig. Minden második nap eszünk 3-4 kiskanál almát a délutáni szopi előtt, utána szigorúan cici. Más gyümölcsöt nem adok még és az alma gyakoriságán se akarok változtatni. Boldog vagyok, hogy elég a tejcsim, Zalánnal már ilyen idős korára kiürültek a tartalékok és kevés volt a tejcsi, ezért hamarabb kezdtünk hozzátáplálni. Napközben Huni minden 2 szopi között alszik kb. fél órát. Sokat vagyunk kint, nagyokat sétálunk. Nagyon kiegyensúlyozott, vigyorog, kurjongat, kacarászik, ügyesen felveszi maga mellől a játékokat. Korábban szépen fordult hasra és vissza, most pár napja sztrájkol, de nem erőltetem.

Írtam, hogy a gépen lévő összes képünk elszállt. Most a családnak szétküldözgetett képeket gyűjtjük vissza, elég sok megvan a telefonokon is, de sok már nem lesz meg. Tanultunk belőle, mindent azonnal ki fogunk menteni.

Tegnap este apa indult éjszakára dolgozni, délután többször is volt áramszünet. Épphogy elment Jancsi, megint elment az áram. Megszólalt a mobilom. Hát képzeljétek, a férjem a liftben rekedt. Hívta az ÉMÁSZ-t, nem tudom mi volt, de egy teljes városrészben sötétség volt. Lényeg, hogy fél óra múlva állt helyre a rend, a párom kiszabadult, 20 órára pont beesett a rendőrségre. Szegény Zalánkám meg itt pityergett, féltette az apját! :cry:

Apropo Zalán. Nagyfiam szerdán angol nyelvű szavalóversenyre megy, csütörtökön meg megyei angol versenyre. Szorítsatok nekünk!

Írtam Bkatinak, de március 29. óta nem járt az iwiw-en, a blogjában sincs új bejegyzés. Remélem, azért jelentkezik!

Babák gyöyörűek! Az éppen depis időszakot élőknek üzenem, hogy az élet szép, különben meg a szar is le van szarva! :lol: :oops: Mi boldog anyukák vagyunk, csak nézzetek a kicsitekre és máris szép a világ! :lol: Egyébként meg tényleg inkább gyertek gyakrabban, mint elvonuljatok nagy magányba!
Bocsi, ha kicsit sok voltam, de jó pár napig nem tudtam jönni és fájdalmas íráskényszer gyötört. Holnap teszek én is friss Huni-fotót.

Kép
Kép
szeles4

Zsebi, nagyon köszi,én Andi vagyok. :D

Andy,Boldog Névnapot Neked is :D

Kép
Kép
zsiraf8

suzy. de jo neked!!!

KépKép
KépKép
mush589

Na, sikerült idejutnom! Csak gyorsan, szünet van a Miss Marple-ben :D

Zsiráf, Andy:
Kép

Solya: ha rossz kedved van, csak szólj/írj, azért vagyunk, hogy segítsünk/vigasztaljunk meg minden :)

Zöldi: én akartam menni, csak közben rájöttem, hogy öcsémnek szülinapja van :oops: (még épp időben...), és megyünk holnap haza.

Susy: ilyenkor már alhatnak 10-11 órát húzóra (legalábbis ezt olvastam...)

Andy: édi a kistokásod :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Andiknak én is így itt kívánok nagyon sok boldog névnapot!

Enikő, csinálom a kekszszalámit, már áznak a kekszek, holnap rakom össze. Kérdésem az hogy kakaóból mennyi kell bele, mert mennyiséget nem írtál? A kemény műanyagfólia mi fán terem? Anyumnak említettem nem tudta mi az de ő azt mondta alufóliába is csomagolhatom. Úgy is jó? Köszi!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Andy! Nagyon örülök, hogy jelentkeztél és jólvagytok! Remélyük Reginek nem lesz asztmája. Tüneményes kis csajszi!

Andy, Zsiráf! Boldog névnapot kívánok nektek!

Laura! Nagyon ügyes a fiad! Szorítok neki!

Aida! Miért áztatod a kekszet? Vagy a rumra gondolsz? Kakaóból attól függően, hogy milyen kakaót használsz (én a hollandot szoktam) annyi kell bele, hogy jó sötét legyen a szirup! Én mindig látszatra teszem, sosem mértem. :oops:
Kemény műanyagfólia: az a fólia, amit méterben lehet kapni (azt hiszem) pl. mezőgazdasági boltban. Az a lényeg, hogy ezt a masszát, amit kapsz, ha beleteszed, a foliátt ráhajtod és jól össze tudd gyúrni, hogy összeálljon, különben mikor vágod fel szétesik. Alufólia is jó persze, csak az sokkal könnyebben szakad, így azzal nehezebb dolgozni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Susy! Finom lett a kekszszalámid?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Igen a rumos cuccban áznak a kekszek. :) Ahogy a receptben volt, egy éjszakát áznak aztán holnap csinálom tovább. Köszi!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Enikő, amúgy büszke lehetsz, népszerű a kekszszalámid! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Büszke nem vagyok, mert nem én találtam ki! :roll:
De örülök, hogy megoszthattam veletek és szeretitek! :lol:
Amúgy tényleg egy finom és könnyen elkészíthető süti.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Nem úgy értettem, hanem hogy olyan receptet sikerült feltenned ide amit már többen megcsináltunk. Erre gondoltam.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

'Stét! :)

Kipurcantam, egész nap mentünk, délelőtt 11 óta most eszek újra...
Bababolt (elugrottunk a Felicitasos csomiért), C&A, DM, METRO....

Kispocok délelőtt kapott almalevet, szerintem, ha nekiadtam volna, benyakalja mind a 2 decit! :lol: :lol: :P

Nagyon boldog Andi-napot Andik! :lol: :lol: :lol:

Lyndee: 3 dédi? :shock: :D Az hogyan?

Andy: Tündéri Regi! Jó, hogy írtál!

Szeles: Sajnálom a képeket! :(
Mennek a drukkok Zalánnak!
bébic

Gabi: Boldog szülinapot Öcsidnek! :)
bébic

orsimorsi, gabi, bebic, zsebi, es meg valaki (nem ugrik be, hogy ki volt az otodik :oops: ) megvan az aru. majd kuldjetek cimet priviben. koszi!

ma egesznap jottunk-mentunk. kincso beajult a cicin, betettem a kisagyaba, kivancsi vagyok meddig birja.
este elmentunk setalni. nagyon nem tetszett neki a kenguru. 20 perc utan ki kellett venni,mert uvoltott, mint a sakal. :cry: pedig nekem a bb nagyon kenyelmes volt.

KépKép
KépKép
mush589

Megint van egy hozzátápis kérdésem :oops: : egy adott fajta gyümit meddig adjak neki, mielőtt másikat is kipróbálunk?
Mondjuk úgy jó, hogy most 1 hétig csak almalevet kap, aztán utána őszilevet? Vagy az 1 hét az kevés egy új gyümi bevezetésére?
bébic

Mush: Én írtam, hogy párom elmenne érte majd valamikor, meg kérdeztem, hogy a zsozsót odaadhatja-e anyudnak (fontot vagy forintot?), ha megy, vagy utaljam? :lol:
bébic

Hali!
Párnás alvás:
Én Annának csak 2 évesen adtam párnát, azt is csak azért, mert imádja. De ez sem olyan párna, mint a miénk, hanem egy vékony kis lap. Nem jó a párna nekik, a gerincüknek a leglaposabb helyzet a legjobb.

bébikomp:
én sem használom, annak idején Dévényes néni megtiltotta,el is magyarázta miért :)

bébic:
hogy duci??? Hány kiló Ákos? Attól ,hogy hurkás, még nem duci. :)

Andiknak boldog névnapot kívánok én is!!!

Dédik:
Mi néggyel büszkélkedhetünk :)

Bébic: az 1 hét az elég egy gyümölcsnek, aztán jöhet a másik, utána a kettő akár kombinálva.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: Köszikösziiii!
Akkor még lehet egy kérdésem? Ez most csak lé, amit adok, mikor mehet a pép? (védőnő azt mondta, adjam 1 hétig a levet, aztán adhatom neki a pépet is)

Ákos 2 és fél hete volt 7230 gramm és 67 cm. Köszi a megnyugtatást! :lol: :lol:
bébic

bébic:
én adtam a pürésített almát is. Mondjuk én 6 hónaposan kezdtem, de nem hiszem, hogy gond lenne ebből. Szóval pár kanál lé után megpróbáltam a pürét is.
Csak viszonyítás képpen: Bence a 3 hós mérésen volt 6700 gramm és 66 cm.... :oops: Szóval, ha a te fiad duci, akkor az enyém micsoda is?? :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bence egy éééédes kis tündéri kismanó!
bébic

felebredt es sikerult cumival meg ringatassal visszaaltatni. jeee!

KépKép
KépKép
mush589

bebic. persze tudom, hogy te atmeszerte. nyugodtan adhatod neki a penzt, nem kell utalni. felesleges macera lenne. ha odaert. akkor majd szolok.
orsimorsi. ti is atmentek erte?

KépKép
KépKép
mush589

Bébic: én asszem, hogy 2x adtam neki levet, de mivel bejött neki, utána már pürésítve nyomtuk :) Jövő héten jön a kövi íz :)
Asszem Cili szakácskönyvében úgy van, hogy ha létől nincs baja (pocifájás, székrekedés), és ízlik is neki, akkor jöhet a püré akár már másnap. Ja, és ne lepődj meg, ha először ki akarja tolni a nyelvével, csak kicsit nehezen esik le neki, hogy ehhez nem a szopis/cumis szájtartás kell :lol:
Ja, és az első 1-2 kanálnál fintorgás van, mert az édes tejcsi után még a legédesebb alma is savanyának érződik kicsit :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Enikö!
Igen fincsi lett, de azt hiszem írtam is. :wink:

Aida!
Èn sima alufóliába raktam, jól összenyomtam.
Bár egy picit puha lett,de nem esett szét.
De én csaltam,mert nem hagytam kekszet egy éjjel ázni, egyböl összegyúrtam!

Bébic!
Mégis csak kipróbáltam az alma-körte pépet Manónál. Már kétszer evett belöle, és meg kell állapítani, hogy imádja!!!! Az általam reszelt almát, levet annyira nem értékelte, de ezt csak ugy nyammogta befelé!!! :P :wink: :wink: Szerencsére nem lett pocifájás vagy ilyesmi belöle!!!
susy75

Sziasztok,
Bocs sok leszek, de olyan jó itt lenni, csak 3 napig nem voltam és már megint mennyi minden történt.

Musi,
Annyiszor mondtad az ebay-t h én is elkezdtem nézegetni, még a fizetési módokkal kell valahogy megbarátkoznom.

Lyndee,
Jaja erősen küzdök h nem engedem anyámat érvényesülni.. a mai nap után szerintem többé nem is találkozom vele… de ezt majd a végén leírom
Balcsit illetően majd este, pancsizás után amikor már mindenki alszik akkor fórumozunk.
Nagyon zupper a kenguru.

Aida,
Gasztroenteorológus ? Esetleg Nolit vele kellene megnézetni.
Ha segítség kell szólj, megpróbálunk segíteni. Azért az hatalmas segítség és megnyugvás lehet hogy a szüleid ilyen segítőek… hiszen ez is a normális.
Nagyon király az a tornázó. Kiváncsi vagyok milyen sikere lesz.
Képek szupik.

Zöldi,
Tessék csak megmutatni Hannának azt a képet !!

Bébic,
Én ajánlottam az anya taníts engem
http://www.teszvesz.hu/search.php?strin ... ADts+engem
Babylove pelus simán jó, nekünk nagyon bejött.
Nálam nincs kiságyellenesség, bármikor nagyon jókat tud benne aludni szerencsére.
Bébic jó a póló nagggyon.

Mázlista Zöldihez csatlakoznék, nincs olyan amiben apa ne segítene, meglát dolgokat, vagy csak kivasalja a ruhám amit szeretnék felvenni, esetleg enged egy kád fürdőt nekem, vagy éppen meglep valami meglepivel (szinte minden héten) vagy nem is tudom felsorolni…

Gabi,
Baby on board tapadókorongosat mi az Astiban vettünk (soroksári út) ami tőletek nagyon messze van sajna.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Zsiráf,
Most őszintén semmi furcsát nem látok Laja fején. Nálunk Marci kezdetektől hanyatt fekszik és úgy alszik, akkor nekünk is palacsintasütőformájúaknak kellene lennünk ?
Bébicnek igaza van, piciket de mindig tedd hasra, Marci nálunk is utálta most már teljesen jól el van vele.

Mush,
Kérnék egy micimacisat, és én el is megyek érte Anyudhoz majd  Huh most olvasom h már megvetted őket, de még nincs vasárnap. Akkor lehet ???? Olyan jó lenne.
Mindenképpen valahogy változtatni kellene, az együttalvások számát és próbálkozni a kiságyas alvással. Biztos nem lesz könnyű de el kell(ene) kezdeni szerintem, mert ahogy írod még 5 évesen is veletek alszik akkor és az lehet hogy jó de …..

Manna,
Csatlakoznék. Fürcsi a fiúké, nagy nevetések vannak ilyenkor a fürdőben. Csak tudnám mit is csinálnak.
Egyébként szavam sem lehet, tünemény, bárhol bármikor, bárhogyan és nagyon jót tud aludni. Az éjszaka meg végigalvás. Yeah. Sírás meg szinte nem is ismert nálunk.

Nagyon jó pihit. Hogy tetszett a szálloda ?

Cili,
Huh mekkora kifli !

Susy,
Csatlakoznék a csajokhoz. 6-7-8 között ébred, pici kaja, visszaalvás akár 12.30-ig is mint a héten többször.

kubuspace

Szeles,
Welcome back, huh de gáz h elvesztek a képek, nagyon sajnálom. Remélem minél többet sikerül összeszedni.
Drukkok Zalánnak.

Boci,
Prevenarból mennyit fogtok kapni 2 vagy 3 adagot, állítólag éppen most van változóban és készül az új szabályozás.

Solya,
Depi hess minél előbb, boldog 4 hóst Nektek, írok ám hamarosan csak én is depülök.

Andy,
Rumbatök, hát igen, élni tudni kell.

Zsiráf, Andi boldog névnapot nektek.

kubuspace

Rólunk annyit h ma is volt egy családi heppening. Hugiék ő anyósáék, anyuék és mi.
Szokás szerint elhangzott az extra negatív vélemény a panelban lakó lusta emberekről, kegyetlen szemrehányó nézés a még vissza nem húzódott hasam miatt illetve anyám nyomta ezerrel h a húgom milyen áldott jó ember, szorgalmas stb. stb. és h mennyit készült. Erre megjegyeztem h húsvétkor én is készültem kajával de semmit nem ettek. Válasz: őőő ők nem is tudták h van kaja. Azt persze én meg ma jöttem a holdról. Mindegy, qvára kikészültem, gyomrom egyadta görcs, gyomorszáj nagyon fáj most kegyetlenül szenvedek. Hát ez van, asszem idén nekem már nem lesz anyák napja. Most őszintén mit mondhatnék neki ? h köszönöm h megszülettem és h ő az édesanyám. Ne haragudjatok h már megint leírom, de kegyetlenül szenvedek… még mindig. És most eldöntöttem h nem lesz keresztelő, nem fogom kitenni párom családját a rengeteg lenéző megjegyzésnek, tekintetnek. Hát ennyi.

Egyébként ami nekünk a legfontosabb Marci ma már többször bekapta a lábát. Egy hétig küzdött a drágám és végre ma sikerült.

kubuspace

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?