Sziasztok lányok!
Naspi: szegénykém, kitartás. Nem könnyű ez. Gégéét is sajnálom nagyon, hogy egyedül marad. Remélem ott majd megtaláljátok a számításotokat. Igen, babócák mindent megéreznek. Tuti, Milóka is érzi, hogy változás lesz.
Winchi: tök jó, nagyon ügyes vagy!!!! Hát nekem nincs ilyen jó kézügyességem. A varrás sosem volt az erős oldalam
Jó volt a Balcsin? Mit csináltatok? Séta? Kirándulás?
Katinka: retro fürdetés nagyon kiráááááály. Lehet jobban is érzik magukat, mint a sziper-szuper kiskádakban.
Lilit sajnálom, szegénykém milyen csalódott lehetett. Hát igen, nagy dilemma mire is tanítsuk őket, hogy érvényesüljenek ebben a világban...
Mancsa: szuper jófej a férjed. Koktélparty......
De jó neked, már én is vágyom egy kis kikapcsolódásra, de még eddig nem jött össze. Dorcsika, szegényke, remélem már jól van. Nem lehetett könnyű neked a kórházban vele. Jobbulást neki! Leviről van bicós képed?
Wicca: jó, hogy kezdtek ráhangolódni egymásra Bálint babával. Majd hozz képeket, ha tudsz jönni. Másik két pasi hogy van??? És te???? Szülési fájdalmak, varratok? Helyrejöttél már?
Gégéé: ez jó volt ez a fosi story......
Már én is jártam úgy, hogy beletette a sarkát a pelusba, de észrevettem. Ne aggódj, szerintem nem volt égő. Nyugi.
Remélem visszaáll az éjszakai rend nálatok.
Köszi a dicsit, de én még így is tehénnek érzem magam. Ráadásul a 3 kg amit fogytam, a cicijeimen látszik legjobban, olyanok, mint egy üres tejeszacskó, és ez még enyhe kifejezés.
Próbálnék még fogyni, de nincs időm tornázgatni, majd a kerti kapálás megoldja azt hiszem.
Jaffa: jó, hogy jöttél, gyere gyakrabban, ha tudsz. Remélem nálatok is helyreáll a rend alvásügyileg. Mi is készülünk majd május körül állatkertbe. Én is szeretem az ilyen progikat. Szerintem Dorcinak is tetszeni fog, imádja az állatokat...
És ti hogy éreztétek magatokat? Milukának tetszett?
Lara: ok, várom majd a képeket a keresztelőről. Dorkának sem lett másik neve, Szent Dorottya a védőszentje.
Mi: keresztelő szépen lezajlott, szép volt, nagyon tetszett. Szombat délelőtt 6-ra mentem vezetni, du. pedig sütés-főzés, vasárnap hajnali 4-kor keltem, hogy a húslvest feltegyem főni. Mondhatom nem volt könnyű 14 személyre főzni, de megcsináltam. Büszke vagyok magamra. (hátbaveregetés, ügyes vagy ancsi....
)
Kétfajta pöri volt (marha, sertés) noki, tarhonya, husilves, rántott husi, rizs, sütemények. Én nem sokat ettem, mert már hányingerem volt a sok szagtól és kajától..
Anyós is segített sokat. Rám is fért nagyon.
Jól elfáradtam, ma próbálok kicsit lazítani, amennyire Dorci engedi...
Kislányom a misén először kiabált, és mámmmámmmáá, bábáábábááá-zott, aztán bealudt a keresztapja kezében, csak akkor ébredt már fel, amikor a fejére öntötte az atya a szenteltvizet, akkor persze ordítva, de aztán hamar megnyugodott, és nagy szemekkel leste a plébánost. Itthon meg senkitől nem félt. Mindenki felvette, dajkálta. Annyira örültem hogy ilyen barátságos volt.
Papa, már jobban van, a héten még bennt lesz, de talán hétvégére hazajöhet már. Küldtem neki fincsi marhapörit, az a kedvence, ha már nem tudtak eljönni. Remélem gyógyítólag hat rá..
Vezetés: egyre jobban megy. Először iszonyatos béna voltam, de már alakul. Szerintem lassan majd megyünk vizsgázni. Próbálunk apával sokat gyakorolni, meg ha sógorom ráér,akkor vele is szoktam gyakorolni. Az oktató szombaton a másik két csajjal kibeszélt, hogy milyen ügyes vagyok. (Én azért nem érzem annyira...)
Dorcikám: szombat du. vihettük dokihoz, megfázott, náthás. Nem győzöm az orrát porszívózni, de ettől mindig úgy megsértődik, hogy alig néz rám utána, és ordít, ha meglát bármiféle dolgot a kezemben, ami hasonlít egy orrszívóra, orrcseppre, zsebkendőre...
És apához kéreckedik tőlem. Szép kis anya!!!!
Ja, és egyedül feláll a járókában. Mióta megtalálta a kapaszkodót, ahol fel tudja magát húzni, azóta nem hajlandó ülni. És már a mászás is megy előre, úgy is, hogy a fenekét felemeli. Persze csak kellő motiváció esetén, pl. mobiltelefon, távirányítóért jön oda...
Na, most visszaülni is sikerült a felállásból, épp az előbb. Eddig csak eldőlni sikerült, mint a liszteszsák.
Puszi mindenkinek, most mennem kell.....