Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Minden baba , gyerek gyönyörű!!! és milyen dolgosak!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepet kívánok!

Elán Kérdezted az etetést és az elalvást.

Nálunk 5 körül van vacsi. Akkor fözit kap husival. Rögtön utána nincs szopi, mert ujjabban ha megszoptattam kijött belőle a menü. Így 6-kor szopi. 7- fél 8-körül fürdés után szopi.Ez kb 8 körül van. Vagy elaszik vagy 9-kor ujra szopi és ugy alvás éjfélig. Hu nem tudom érthető-e.
Az én kicsi fiam még mindig nem a nagykönyv szerint étkezik. Ha rajta mulna óránként csak szopna, amit nem engedek.
Viszont én is kérdeznék tőled. Ti már esztek darabos kaját?
próbálom a darabos gyümit adni, de nem hajlandó rágni. Vagy a szájában tartja a darabot, vagy ha lenyeli, akkor öklendezik tőle. Mindent agyon kell pépesitenem neki. Nem beszélve arról, hogy délig csak szopi van. Nem hajlandó semmit enni délig, csak szopni.
Most megyünk majd a védőnőhöz, majd rákérdezek, hogy ez igy jó vagy erőltesem jobban a kaját.

Jaj vendégek jöttek, mennem kell.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Rebe
annyira édesek a csajok :P :P :P én is én is akarooook egy kis kendőset :oops: :oops: :wink: :wink:

Elan
ha este 7 kor már nyügi akkor jó lenne elöbb fektetni,mi annó 7 kor mentünk fürcsizni utána kaja és alvás,most már 8 kor van fürdés és alvás :wink: :wink:

na és akkor a hinta fotó :lol: :lol: Kép Lukikám,van ám még egy hintának hely:))))

Kép

Kép megtalálta a nyuszit:)))

Kép és kinőtt végre a nyuszifülünk:))))))))

Napcsiii
gyere már és mesélj magadról :wink: :wink:

Zsókuci
jaj de jó,kééépeket gyorsan,nagyon kiváncsi vagyok!

Benszikém
na jó volt a buli??majd hivlak :wink: :wink:

Lukikám
látod van hel ymég a hintán,nagyon várunk titeket :lol: :lol:

a diétámnak húsvétkor annyi volt :shock: :shock: sonka kalács és csoki hegyek :lol: :lol: na de mától ujra folyt köv,ma gyümi nap,istenem pedig a szekrénybe lapul még sok nyuszi csoki :oops: :oops: akaraterőőő :shock: :shock: :shock:

bibar

Bibar, isteni hintátok van!!! Hú de jó nektek!!! A diétádhoz további kitartást, végre én is elkezdtem, de csak lájtosan... egyelőre abban merül ki, hogy nem eszem olyan dolgokat, amiben hozzáadott cukor van. Majd meglátjuk, mire megyek ezzel, máshoz most nincs elég kitartásom. Pedig jó lenne ledobni 7 kilót.

Olivér örült a hintának? Nagyon édes ebben a sapiban :)

Erika, köszi, hogy leírtad, ti hogyan "működtök". Nagyon sokat szoptatsz még, de ha nem kellemetlen még Neked, akkor szerintem hagyd, hadd szopjon, amennyit akar. Ha viszont az, akkor nincs mese, csökkenteni kell a szoptatások számát. Én mondjuk könnyen beszélek, mert Gabi sosem volt cicifüggő, biztosan nem lesz könnyű dolgod. Mi úgy csináltuk, hogy közvetlenül szopás előtt adtam neki főzeléket/gyümölcsöt egyre nagyobb adagokban, míg végre már nem akart szopni utána, elég volt neki a kaja.

Darabosat még Gabi sem eszik, de nemsokára el szeretném kezdeni. A kenyérhéjjal, bulátával csak játszadozik, rágcsálja, de nem nyeli le :) Majd megpróbálok neki kis puhára főtt zöldséget adni, hátha.

Csajok, ti mikor kezdtétek el kiváltani a reggelit? És mivel?

Kép
elan

Sziasztok!
Szégyellem, hogy régen jártam erre, de mentségemre szóljon, kicsit átalakítottuk a házat a nagyfiú érkezése miatt. Visszaolvasni nem tudtam, a képeket megnéztem, nagyon szép mindegyik! :D

Lenne egy kérdésem, bár Gabicsibe már régebben felajánlotta segítségét, szóval aki a Jánosba szült, tud ajánlani szülésznőt? Hallottam, hogy mindegyik jó, nekem nagyon szimpatikus aki a szülésfelkészítőt tartja (Héber Judit), de szívesen hallgatok véleményeket.

Pusszantás Nektek! Majd igyekszem sűrűbben jönni :wink:

KépKép
süni76

Süni, nekem Májer Annamária lett volna a szülésznőm, ha nem császárral szülök. Találkoztunk, szuper kedves, és nagyon profi (persze nem saját tapasztalat, ezer helyről hallottam, és a nőgyógyászomnak is ő a kedvence). Ha gondolod, megadom a mobilszámát. Hátránya, hogy mivel nagyon népszerű, be van táblázva erősen, és havonta csak 3 kismamát vállalhatnak a szülésznők, szóval jó időben bejelentkezni hozzá.

Kép
elan

Elan, köszi a gyors választ!

KépKép
süni76

Elan, nekem tök jónak tűnik az alvás és evésetek. Ha 4-kor ébred délután akkor a 9 óra nekem nem tűnik későnek. Valahol egyszer azt hallottam, hogy a délutáni és esti alvás között legyen legalább 4-5 óra. Na, ne kérdezzétek hogy hol...

Bibar, szuperek a képek!

Rebe, egyszerűen zabálnivaló kis gombócok a Lányok!

Süni, nekem nem volt választott szülésznőm de aki épp bent volt nagyon kedves volt, nem volt baj, hogy nem volt "sajátom"..főleg, hogy császár lett a vége..

2 tegnapi fürcsis kép: Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Először néhány kép, hogy még megismerjetek minket :lol: :oops: 8) Kép márciusi hócsata Kép márciusi hóember Kép cipőmánia...vajon kitől örökölte?:-) Kép a legjobb pajtival Kép végre tavasz Kép húsvét a kertben

KépKép
naposoldal

Na, ezt nemtom, hogy sikerült így kétszer, de mindegy :oops: :lol:
A lényeg, hogy most minden évszakot bepótoltam, hihi.

Hát, igen...régen voltam, amire semmi elfogadható indokot nem tudok írni :oops:
Nem neteztem mostanában, szinte egyáltalán, de azért gondoltam rátok.
Először Nóriról:
Hát látjátok talán ti is, imád élni :lol: :lol:
Nem győzöm csodálni minden nap, olyan sokat változik, olyan gyorsan nő.
Igazi hedonista, ebben is az apukájára ütött. Legyen körülötte társaság, szeret enni, nevetni, élvezni az életet. Igazán szerencsés anyuka vagyok.
Mindent elmond, elmutogat a maga módján, a beszéd viszont még csak néhány szóban merül ki.
Arról, hogy a pocakom növekszik, úgy tűnik, egyelőre nem vesz tudomást.
Pedig ha még nem is fogja fel, biztos vagyok benne, hogy elégedett lesz a szüleivel, mert a testvérkéje is kislány lesz :lol: :lol:
Szerencsére a várandósság az első hónapokat leszámítva -amikor csak a napi túlélésre játszottam- problémamentesen zajlik.
Az emelgetést nem tudom megúszni ( kb 11 kg), de úgy tűnik ez így is működik.
Viszont elképesztő gyorsan repülnek a hetek, hónapok.
Nórival a napokat is számoltam, most meg néha annak is utána kell gondolnom, hanyadik héten is tartok 8)

Köszönöm, hogy kajtattatok utánam az iwiwen, így legalább elszégyelltem magam, és itt vagyok, sőt Gabicsibe még valami májusi taliról is írt, ami felkeltette a kíváncsiságomat :wink:
De részleteket nem tudok...
Megpróbálok képbe kerülni..

KépKép
naposoldal

Mindenki jól el van tünve megint :(

Vicuska, látom, a kis piszéd is szeret fürödni :D Köszi az alvással kapcsolatos véleményt, tegnap már egész vidámka volt este, lassan hozzászokik a kiképzéshez ;)

Naposoldal, annyira jó, hogy jöttél, és hoztál fotókat, gyönyörű a kis Nórikád :) Látszik rajta, milyen jókedvű baba. A kisbarátját hol vettétek? Mostanában szeretnék Gabinak valami pihepuha alvópajtit beszerezni. Szóval, ahogy olvaslak, nőuralom lesz nálatok :D Nevet választottatok már?

Ahogy itt a jóidő, egyre többet agyalok a nyaraláson. Az már vili, hogy valami apartmanba kéne mennünk, mert hát Gabi még nem étterem-képes, főznöm kell neki. És hát a Balaton déli partja lenne optimális. Vagy a Tisza-tó. Nem tudtok valami jó kis helyet? Gabicsibe, Rebe, ti már tudjátok, hogy hova mentek?

Kép
elan

Csak gyors bekukk...

Süni
Mayer Annamáriát én is ajánlom, nála szültem. Én úgy tudom 5-t vállalhatnak havonta.

Kép

Kép
agnese

Elan
köszi :wink: :wink: én már nem is emlékszem mikor kezdtük el a reggelit kiváltani,de elég hamar áttértünk a tejpépekre elöször,majd később jött a szendvics,na most nem sokat segitettem :oops: :oops: hajrá diéta :wink:

Vicuska
édesek a fürcsis fotók :lol:

Napcsi
nagyon szép a lányka,megmondom őszintén hogy amikor a képet néztem még nem láttam ki rakta fel és azt hittem hogy Mammnak Zsófibabája :oops: :oops: azért ejnye bejnye,mi Lukival már nagyon izgultunk értetek,biztosra vettük hogy baj van :oops: hála az istennek nincs és boldogok vagytok,máskor azért néha adjál hirt magatokról :oops: ééés gratula a kiscsajszihoz/apa mit szólt hozzá?//nem akar egy kukisat is?a kendős rucis kéoen megzabálom a csajszit :lol: örülök hogy minden oké a picivel is,emelgetés is megy,az eleje nagyon szar volt??jaaajjjj de szeretnék én is pocakos lenni :lol: pocakos képet légyszi légyszi

Elan
már én is nagyon várom a nyaralást,mi almádiban leszünk sokat,mert a sóginőmék most költöznek oda és igy megusszúk a házbérlést :lol: :lol: :lol:mondtam nekik hogy egész nyárra számitsanak rám :lol: :lol: :lol:

Sünike
bár én az iwiwen látlak,de azért ide is jöhetnél gyakrabban és képet is a pocidról :wink:

Olivérnek még mindig folyik az orra,igy nem megyünk gyerekek közé és már szétunom magam :twisted: holnap zenebölcsi lenn,de háááát maradunk a kertbe :cry:

bibar

Elan
köszi :wink: :wink: én már nem is emlékszem mikor kezdtük el a reggelit kiváltani,de elég hamar áttértünk a tejpépekre elöször,majd később jött a szendvics,na most nem sokat segitettem :oops: :oops: hajrá diéta :wink:

Vicuska
édesek a fürcsis fotók :lol:

Napcsi
nagyon szép a lányka,megmondom őszintén hogy amikor a képet néztem még nem láttam ki rakta fel és azt hittem hogy Mammnak Zsófibabája :oops: :oops: azért ejnye bejnye,mi Lukival már nagyon izgultunk értetek,biztosra vettük hogy baj van :oops: hála az istennek nincs és boldogok vagytok,máskor azért néha adjál hirt magatokról :oops: ééés gratula a kiscsajszihoz/apa mit szólt hozzá?//nem akar egy kukisat is?a kendős rucis kéoen megzabálom a csajszit :lol: örülök hogy minden oké a picivel is,emelgetés is megy,az eleje nagyon szar volt??jaaajjjj de szeretnék én is pocakos lenni :lol: pocakos képet légyszi légyszi

Elan
már én is nagyon várom a nyaralást,mi almádiban leszünk sokat,mert a sóginőmék most költöznek oda és igy megusszúk a házbérlést :lol: :lol: :lol:mondtam nekik hogy egész nyárra számitsanak rám :lol: :lol: :lol:

Sünike
bár én az iwiwen látlak,de azért ide is jöhetnél gyakrabban és képet is a pocidról :wink:

Olivérnek még mindig folyik az orra,igy nem megyünk gyerekek közé és már szétunom magam :twisted: holnap zenebölcsi lenn,de háááát maradunk a kertbe :cry:

bibar

Naposoldal!

Nagyon szép ez a lányzó! :)

Vicuska!

Jók ezek a fürcsis képek!:)

Kép
nika28

Szijjjjasztok :D én most pár naspig nem voltram netközelben.... :D

Napcsi

hát ez a lány csodaszép és mekkora már!!!Hát azért néha nézz már be mert mi máer úgy aggódtunk Bibarral!Mesélj hogyan kezelted a hámnyós korszakot Nórival,csakhogy infót gyűjtsek a jövőre nézve :lol: tényleg,nevetek van???Nekem már megvannak a lányneveim a következőre :lol:

Bibarkám

hát ez a hinta csúúúúúcs!Nas és a kis tulajdonosa.... :lol: meg kell zabálni,pöffeszkedik ezerrel :lol: Azért az tök jó lesz ha egész nyáron albádiban lógtok majd :? ne má :lol:
Nemsokára költözüüüüünk 8) 8) 8) 8) 8) :D :D :D :D :D
Rebe

ezek a kis husi csajaid,hát kész vagyok tőlük :lol: és mindig olyan csini rucikban vannak :lol:

Elan

nálunk is volt rendszeresen hogy Falat felébredt és óriási játékba meg kurjongatásba kezdett,kb 2 órát játszott :shock: maradtam ott mekllette a sötétben :roll: remek volt 8) aztán bealudt.Máig nem tudom mi volt az,még most is előfordul néha,de sztem ezek a dolgok jönnek-mennek,majd elmúlik :roll:
Kaja ügyben:Mi 6 felé vacsizunk,néha előbb ha éhes,mondjuk fél 6-kor,aztán fél 8-8-kor adok neki tejet(rízstej és rakok bele sinlacot)Van hogy már bele sem iszik,mégis alszik reggelig,van hogy felhajtja az
egészet.Sztem a pocak nem fog fájni ha 6 körül vacsiztok.Vagy told előrébb a vacsit picit.

Vicuska

tüneményes a kis hercegnő!!! :D

Kép
lukrécia

Ja ,nincsenek írásproblémáim csak anyámnál vagyok és bénázok a billentyűzeten mert béna. :D

Kép
lukrécia

Nem csak a billentyűzet béna ha az előző írást nézem :lol:"bénázok,mert béna.... :roll: " na jó,elrakom magam holnapra...... :lol:

Kép
lukrécia

Luki, Bibar, igazatok van, bocsi a lógásért, tudom, nem volt szép így eltűnni :oops:
A névkérdés napirenden van, de nehezen egyezünk...hát valamit majd csak kitalálunk. Nóriét gyorsan kitaláltuk, most nem haladunk.
Hányós korszak vicces volt így utólag ( akkor nem annyira 8) ).
Most nézegettem akkoriban készült képeket, háát mindegyiken az látszik, hogy fetrengek valahol, Nóri meg rajtam, mellettem,körülöttem játszik. Mindig alig vártam,hogy dél legyen, és alhassak kicsit, míg ő is alszik.
Sokat hánytam, amit Nóri a maga módján elsajátított 8) :lol: :
a fogmosás-mint tudjuk- érzékeny program a terhesség elején, gyakran végződik hányásssal, öklendezéssel. Ha Nóri meglátta a fogkefémet a kezemben, vagy ő megkapta a sajátját, rámnézett, és eljátszotta az öklendezést :lol: :lol:
Szétröhögtem magam rajta. Mára már elhagyta, rájött, hogy nem egyenlő afogmosás a hányással, de nagyon sokáig csinálta még azután is, hogy én már nem hánytam.
Az emelést a terhesség elején is csináltam, nemigen volt más válsztás, de azt hiszem, sokat kibírunk mi nők. Jól vagyunk összerakva :lol:
Hát igen, Bibarci, apa örülne egy pöcsösnek is, de mi ( ha az égiek is úgy akarják) három gyerkőcöt ( minimum ) akarnánk, úgyhogy van még esélye :D
Korábban én is fiút szerettem volna, de Nóri annyira " bejött" nekem, hogy örültem nagyon, hogy most is lányka lesz.
Különben meg édesmindegy, tudod, csak egészséges legyen!

Elan, Nika, köszi a dicséretet, arik vagytok :wink:

Rebe, annyira szépek a lányok, és tényleg mindig olyan csinin vannak ruházva

Vicuska, háát elolvadok ám a Ramitól. Szereti, ha fotózzák?
Nekünk Nórit úgy kell titokban lekapni, mert mindig tiltakozik ellene.
Így nem is tudok közelit csinálni róla.
Ja, egy picit visszaolvastam, és láttam, hogy felmerült, hogy Nóri egy embriből lett volna...ez sajna nem így van, valaki rossszul emlékezett. Ketten voltak.
Korábban volt egy embriós beültim is, de sajnos nem volt nyerő.
Nem akartam a reményeket csökkenteni, biztos van ilyen siker is, de az igazság ez.
Drukkolok neked,és Bibarcinak is!!! ( meg persze mindenkinek, aki vágyik a pocakra)

KépKép
naposoldal

Ja, csajok, elmondaná valaki, mikor lesz a tali?

KépKép
naposoldal

Ja, Elan

Nóri pajtija az ikeából van, ez az egyetlen plüss, ami érdekli, a többi nem izgatja, de ez szerelem volt első látásra, és azóta elválaszthatatlanok.
Együtt alszanak, ha fáradt, ha sérelem éri, egyből keresi, kéri.
Brúnónak hívják, mint az igazi bernáthegyinket, akivel szintén nagy a szerelem. Ő még csak annyit mond rájuk : Búú.

KépKép
naposoldal

Lukikám
először is fiú neveket keressél,mert kell az én leendő kislányomnak egy vőlegény :lol: :lol: :lol:
másodszor pedig természetesen csak akkor megyek balcsira amikor éppen te nem érsz rá,vagy pedig jössz velem :lol: :lol:

Napcsi
azt hiszem 23.án lesz a buli :wink: édes lehetett a közös hányás :shock: vagyis öklendezés.milyen érdekes hogy az első terhességnél hogy vigyáztunk,most meg emelgeted,mert ugye muszáj :oops: itt is igazolódik hogy amelyik baba ott akar maradni az ott is marad :wink: :wink: pocakos képet még mindig kérek!!3 vagy TÖBB gyerek??atyaég nagyon bátor vagy :shock: :shock: na akkor hajrá harmadikra kukis :lol: :lol:

bibar

Napcsi, nagyon szép és aranyos Nórika!
Raminak nincs semmi ilyen "odabújós" állatkája, egyszerűen ezek nem érdeklik. A játékos dobozához hozzá sem ér. Hát talán majd lesz ilyen..
és köszi a beültis infót!

Én egyre jobban be vagyok tojva holnaptól, múlt hét hétfőn jött meg a mensim, azóta igaz elmúlt, de a császáros vágásom mögött bal oldalt egész nap tompa fájdalmat érzek, ami nagyon kellemetlen..nem tudom mi lehet ez, de pont annyira fáj, hogy elrontsa a napjaimat..
Anyu belém ültette a hülyeséget, hogy vajon van-e a Zeke magánjában uh gép. Mondtam tuti, neki ez egy alap eszköze, de az én drága anyukámnak azért sikerült az ördi-bördit belém ültetnie.
Szerintem tuti van!

Benszi, merre vagy, nagyon eltűntél! Még a végén a fakkom ki lesz veled! :lol:

Kép

vicuska2007

Vicuska
van neki :lol: az én dokim ugyanott rendel,csak más időpontba,tuti rendelő mindennel felszerelve,közte hüvelyi uh is :wink: szóval ne aggódj emiatt :oops: remélem nem talál semmi oda nem illőt :oops:

bibar

Csajok, egy ismerősömnek szeretném megadni Zeke doki rendelőjének a címét és a telefonszámot, ahol be lehet jelentkezni, megírnátok nekem? Köszi!

Kép
elan

Nahát, nahát, előkerült a mi Napcsikánk! :)

Örülök, hogy jól vagytok, és jól bírod a pocakos léted egy kis örökmozgó mellett! Micsoda csaj lett már a kisbabából!

Hát, szánom-bánom, de én voltam az, aki úgy emlékezett, hogy Nóribaba egyedül került a pocidba. :oops: Bocsánat mindenkitől a téves infóért.

Én is úgy tudom, 23-án lesz a tali. Gabicsibe szervezi. Van táblicsku is néhány oldallal előrébb.

Vicuska!
Édes a fürcsis kép!
Remélem nincs semmi gond a pocakodban! Szorítok, hogy minden rendben legyen!

Bibar!
Megy a gyógypuszi Olivérnek! De legalább a kertben kinn tudtok lenni.

Luki!
Hajrá költözés! Akkor újból bp-i csajok lesztek?

Ébredeznek, mennem kell....
Puszi
Gica

Kép
gica1

Elan, megírtam neked priviben!
vicuska2007

Sziasztok!!

Hát ugynézki a dolog hogy elkiabáltam a dolgokat. Tudjátok a Bencus multhét kedden 2 oltást kapott. a 15-hóst meg a barihimlő ellenit. . eddig nem volt semmi baj azthittem megusztuk de tegnap hőemelkedése lett a drágámnak ma meg már 38 fok a láza. Felhivtam a doktornéninket aztmondja ez teljesen normális :shock: :shock:
Szuri után 8-10 nappal jönnek a tünetek. egyszer hányt is. Egész nap nyügi nem lehet eltalálni a kedvét sehogy sem . semmi nem jó! :cry: :cry: Sajnálom szegénykémet!!!
Csajok akinek már van tapasztalata ez tényleg igy van????????????????? Tényleg igy normális??????????????
Tiszta para vagyok.

Kép
Kép

Kép
fiona66

Hát csajok a több oldal visszaolvasása mégsem megy. :oops: De Gomba nektek nagyon örülök, gondolatban már akkor gratuláltam, csak az írás maradt el.
És képek is szuperek, az összes! :wink:

Köszönjük a dícséreteket! Imádom őket öltöztetni! :lol:

Mi amúgy jól vagyunk. Habár Blanka arcán, a szája körül hólyagos kiütések jöttek ki 2 hete.
Először azt gondoltuk a nyál, aztán másnapra 39,3 volt a láza, de fél nap alatt el is múlt. Elmentünk a dokinkhoz, kaptunk ecsetelőt (szerinte bakteriális fertőzés), aztán múlt héten elmentünk bőrgyógyászatra, mert nem akart elmúlni. Ott kaptunk kenőcsöt, de nem tudták megmondani mi lehet ez pontosan. :shock: Már egészen jól elhalványodott, de azért még mindig látszik. Ráadásul begyulladt a lábán egy köröm, szóval szegénykémmel minden egyszerre történik. Közben meg jön egy újabb foga. :roll:
Mióta meg itt a jó idő, mi is nagyon sokat kint vagyunk, sétálunk, játszózunk, ezért is jövök kevesebbet, de mostantól megpróbálok megint naprakész lenni. :lol:

Zsókuci, De jó, hogy írtál! Kíváncsian várjuk a képeket! :wink:

Nika, Ugye mi most voltunk bőrgyógyásznál, és rákérdeztem a napvédelemre. Azt mondta a doktornő, hogy ő leginkább a Daylong Microsun Baby-t ajánlja 1 év alatti babáknak. Amúgy a La Roche-Posay és Bioderma termékeket javasolta még.

Elan, Mi későn fektetjük le apa miatt őket, de így tud apa is velük lenni, és igénylik is. :D 9-kor fürdetünk, és 10-kor fekszenek. Ők is nyűgik 6 körül, így akkor szoktak egyet aludni. (De ez függ attól is, hogy mikor érünk haza.) Kb. 1 órát. Alszanak még 11-12 körül kb. 1 órát. És séta közben is kb. 20 percet.
Kajával kapcsolatban: én nem váltottam ki a reggeli tápot, és nem is fogom egyenlőre. :oops: Reggel és este tápot kapnak, és én még egy darabig nem is fogok ezen változtatni, 1 éves korukig tuti, aztán még nem tudom.
Van olyan, hogy tejpépet adok nekik helyette. Vagy olyat szoktam pl. reggel, ha valamelyikük kevés tápot iszik, akkor adok mellé egy joghurtot. Nekem a doki is, meg a védőnő is azt mondta, hogy fontos a reggeli és esti táp, mert ebben a legtöbb a kalcium.
Nyaralás: Nem biztos, hogy megyünk. A tetőteret csináljuk, autót is kéne venni, így lehet mégsem lesz nyaralás az idén.
De a Balcsira hétvégenként biztos többször lemegyünk. :D

Erika, Mi már eszünk darabosabb kaját. Én már kb. 1,5 hónapja elkezdtem apránként bevezetni. Pl. kenyeret, kekszet, banánt, almát, sajtot kis pici falatokban, tésztát picire eltördelve. Az enyémek is öklendeztek eleinte egy pár napig, aztán azóta semmi gond, simán megeszik. Azt próbáltad, hogy darabos gyümit teszel a pépbe, és úgy adod együtt? Aztán növeled a darabos arányt? Amúgy szerintem nem gond még ilyenkor, hogy nem akar darabosat enni.

Süni, Néztem a pocis képed az iwiwen, nagyon csini vagy! :D Tegyél még képeket, meg a szobáról is. A császárnál valamilyen Anna volt a szülésznőm, nagyon kedves, segítőkész volt, pedig akkor látott először!:wink:

Naposoldal, Jó, hogy jöttél, már én is kíváncsi voltam mi lehet veled. Pocis képet nem kapunk? Gyönyörű Nóri, kendős kép csúcsszuper! :wink:

Vicuska, Gyere majd a hírekkel, mit mondott Zeke. Édes a kiscsaj!

Bibar, Jobbulást!

Fiona, Szerintem próbálj megnyugodni, ha a doki is azt mondja ez így normális. Cuki a fiad! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Bibar, szerencsés vagy a sógórnőd miatt :) Nekem is elkelne egy rokon a balcsin :-P

Luki, köszi a tanácsot! Igyekszünk hamarabb vacsizni, hát, van, amikor nem megy, mert úgy érünk haza a játszóról, hogy fél 7-7 lesz belőle. Egyelőre nem panaszkodott a srác ;)
Gabi menetrendszerűen 3-4-ig, van, hogy fél5ig szórakoztat éjjel, én is ülök mellette a sötétben, és lefektetem, ha feláll.

Naposoldal, gyere talizni!!! :) Megnéztem az ikeás plüssöket, és tényleg szuperek!!! Köszi a tippet.

Vicuska, köszi az infót! ;)

Fiona, szegény Bence :( Sajnálom, remélem, hamar túl lesz rajta. Ha a doki mondta, hogy lehet ilyen, ne aggódj! Tudom, mondani könnyű...

Rebe, köszi a leírást! Azt hiszem, én is meghagyom a reggeli-esti tápot/szoptatást 1 éves korig, főleg, hogy tejterméket úgysem adhatok addig. Ja, képzeld, kikezeltem Gabi ekcémáját! Van egy Halicar nevű homeós kenőcs, azzal kentem naponta 3x. 1 hét alatt elmúlt. Ausztriából hozattuk, mert itthon most hiánycikk, de állítólag májustól majd lehet itthon is kapni. A naptejes infót is köszi, szimpatikus nekem a Daylong nagyon, főleg, mert nincs benne kémiai fényvédő. Nem tudod, a webshopon kívűl hol lehet kapni? Ti már vettetek? Ja, mi sem nyaralunk idén. Körülnéztem, és hát az apartmanos árak... ráadásul elég macerás lenne, naponta főzni kéne Gabinak. Megvárom a jövőrét, amikor már azt eszi, amit mi :D Cserébe sok programot csinálunk majd, vízpartra is megyünk sokat, itthon nyaralunk :D

Nálunk újdonságok vannak. Gabi még mindig nem ül le állásból. De tegnap óta több alkalommal térdelésbe ereszkedett. Ezt úgy csinálja, hogy a rácsot fogva egyre hátrább lépked, közben mereven nézi a járóka/kiságy alját és koncentrál. Amikor elég messze eltávolodott (szinte már hasal, hehe), akkor letérdel. Ja, és hasalásból fel tud ülni! És mindezt egyetlen nap alatt úgy, hogy már 1 hónapja semmi sem történt :D

Na, nyomok egy képet a kis kalózomról és megyek aludni.

Kép

Kép
elan

Fiona,
tényleg így van ennél az oltásnál. :cry: Kitartás!

Elan,
nagyon cuki Gabi!:lol: :lol: Reggelihez is akarok neked írni, de Kornél most itt kínlódij a kezemben...

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Elán Rebe Köszönöm, hogy leirtátok, hogy étkeztek.
Voltunk a védőnőnél. a kisrác renben van. 9 hónapos 8,5 kg 74 cm. Hallása jó. Hát a darabos kaját erőltetnem kell. Legalább is ezt mondta. A szopit meg csökkenteni. Hát ez nehéz lecke lesz.
Tegnap átgondoltam a dolgot és ugy döntöttem, hogy darabosat adok, de szopi továbbra is megy. Megint jön 2 fogunk. 2 óránként kelünk.

Elán Nagyon aranyos Gábor és nagyon ügyes. Tud a kis srác.

Rebe Szépek a lányok. Iwiwen megszoktam nézni őket. A darabos kaját most megint elkezdem adni neki, hátha nőt már annyit, hogy rájöjön, hogy kell rágni, enni. Elvégre 8 foga van. Használja. Szoktam neki mondani, hogy 9 hónaposan csak anyatejen nem lehet élni. Főleg mikor sztrájkol, nem hajlandó enni semmit.

Bibar, Vicuska Már régeben is akartam irni, de elfelejtettem.
Hajrá, ha mentek a kistesóért. Szoritok, hogy sikerüljön.
Vicuska Remélem minden rendben ott bent. Mikor mész Zeke dokihoz? Lemaradtam. A fürcsiképen a kiscsaj gyönyörű, és ezek a szemek igézőek.

Bibar Jó hintás kép. Látni Olivér, hogy élvezi.

Fiona Jobbulást a kisfiadnak.

Mennem kell. Kell a fiam. Estére próbálok képet rakni.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Rebe!

Köszi Neked is a naptejes tanácsot! :)

Elan!

Nagyon cuki Gábor! :)

Fiona!

Nem semmi! Tuti, hogy én is paráznék.
Én már a hőemelkedésnél betojtam. :oops:

Mi szerdán kaptuk meg a 3hós. oltást, de ezt megúsztuk láz nélkül.
Szépen cseperedik a Drágám, kerek 7 kiló, és 67 centi. :)

Kép
nika28

Mégsem írok most sokat. Ez a hidegfront betett nekünk. Máté alig aludt, Kornélt viszont ébreszteni kellene, h egyen végre valamit. Fél 4 körül szopizott egy kicsit, aztán visszaaludt.

Nika,
míg elnem felejtem. Úgy tűnik bejöttek Kornélnak a homeós cuccok, na és persze a jobb idő. Szóval, amit alkalmaztunk:
- Sambucus Nigra 9CH 2x5 golyó,
nem emlékszem mikor kezdtük, de kb. 5 napig használtuk. Már a 3. nap hajnalban tudott úgy szopizni, hogy nem kellett előtte orrot szívni. 2. naptól kezdve jobban alszik.
- Euphorbium orrspray minden orrszívás után, most már ritkábban, de még használjuk.
- És természetesen sóoldta minden orrszíváskor - már-már ipari mennyiségben. 2 nagy flakon sterimart elfogyasztott már.

Ati mennyivel született? Hányszor eszik egy nap? Tudod, hogy egy alkalommal mennyit?

Húú, Kornél kis soványka hozzá képest a 6 kg 9 dekájával. Igeeen! Elérte a bűvös 6 kg-t végre. :wink: :lol:

Nagyon megviseli a 3. hós oltás. Levert, nyűgös, aluszékony, nincs étvágya!, és még hasmenése is van egy kicsit.

Na, abbahagyom. Máté még akar írni nektek valamit. :lol: Én pedig azon morfondírozok, h mivel járnánk jobban. Ha kimennénk ázni és csatakossá válni, vagy itthon kínlódunk estig. Apa csak hajnalban várható haza. Azt hiszem megyünk. Máténak már megmutattam az esőkabátot és esőnadrágot. NAgyon be van lelkesedve. Ezt üzeni nektek:

--jhuoizvvvverzortrrzo m n7rg>,uhdegchbunnn

Kép
Kép
share

Share!

Köszi, én is kipróbálom. :)

Mi is Sterimarral kezdtünk, de a Fluimare jobban bejött.

Ati 4 kilóval született. 5-ször eszik, de volt már olyan is, hogy csak 4-szer, mert 8-kor kelt fel, és akkor már csak 4 fért bele. egyébként a 6 órai ébredés az általános.
Nem tudom, hogy mennyit eszik, mert már nem mérem.
Az elején kellett, mert nagyon rossz evő volt, és tejem sem volt olyan sok.
Aztán amikor belendült akkor kegyetlen mennyiségeket tudott bekebelezni. Volt, hogy a napi adagja 1030g volt. :shock:

Nagyon édes Máté! :)
Puszi Neki az üziért!:)

Ez ma készült:
Kép Na várj csak, egyszer úgyis elkaplak!

Kép
nika28

Sziasztok!

Megjöttem!!
Csupa jó hírt kaptam Zekétől! Endónak nyoma sincs, viszont van egy gyönyörű 22 mm-es tüszőm és a nyálkahártyám 9 mm-es a 12.napon. Szerinte kár lenne kihagyni a beültit. Ha úgy döntünk, hogy legyen, akkor hétfőn vár újabb uh-ra és akár meg is lehet a hét végén a beültetés.
De azt is elmondta, hogy 1 embrinek nagyon kicsi az esély..na, a lecke fel van adva! :D

Kép

vicuska2007

Nika!

Szép méreteket öltött Ati :) Az én lánykám is 6 kg fölött van, és már 74es rucikba nyomjuk. A minap taliztunk egy 8 hónapos babával, és alig 1-2 cmel volt kissebb... Hova nő ez a lány... :shock: Édes Ati a képen :)

Vicuska!

Gratulálok :) Tudod, próba cseresznye :) Hajrá babó :)

Share!

A front nálunk is gázos, Jamina 3 napja ébren van egész nap, és rajtam csüng :) Énekel, beszélget, imádom :)

Elan!

Gabi még mindig elbűvöl :)

Fiona!

Remélem minden okés, így hogy a párod távol van... A pici fiad édes nagyon:)

Lányok!

Mindne baba csudi szép, imádom a képeket nézegetni :)

És egy kép az én kincsemről, ez még húsvét előtt készült

Kép

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!!

Majdnem még köszönni is elfelejtettem ahogy itt olvasom Vicuskát!!

Vicuska!!!

Hűhahűhahűha!!!!!!!!!!! Kistesó program indul??? Szoritok ezerrel!!!Szerintem sikerülni fog!!! Na végre megint lesz kiért drukkolni!!! :lol: :lol: A fürcsis kép nagggggyon ott van. :lol: :lol:
Nem is tudom.... irigyellek is meg nem is.... Megint pocakosodni az tutti jó!! Végig aggódni..hát az nem jó. Mert én szuper para voltam végig. Legszivesebben a hasamra ragasztottam volna az uh-ot hogy mindig lássam!! :lol: :lol: De lehet hogy te nem ilyen parás vagy.

Nika!!!

Atti nagyon ügyesen emeli a fejecskét!!! 7 kilo?? :shock: :shock:
Nem semmi a szentem. Jó kis husika :lol: :lol: :lol:

Share!!!

Mond meg Máténak hogy én is igy gondolom ahogy ő irta! :lol: :lol: :lol: Puszi arra a két ügyes kezére!! :lol: :lol: :lol:
Ha választani kell asszem én is azt választanám hogy kicsit elázunk mint bent kinlódni. Olyankor a Bence két kézzel üti a bejárati ajtót..... :shock:

Elan!!!

A kendős kép nagyon toppon van. :lol: :lol: Nagyon ügyi a kiscsávó :lol: :lol:
Bence is csinált ilyethogy hetekig nem produkált semmit aztán meg hirtelen belendült. Most a fogaival kapcsolatban is valami ilyesmire számítok. Ugyanis kábé 3 hónapja nem jött egysem :shock: :shock: :shock: 8 fogunk van és slussz :lol: :lol:

Rebe!!!

A csajok naggggyon csinik! Hol szoktad venni nekik a cuccokat?? Látom a hello kitty nagy kedvenc :lol: :lol: :lol:

Egyébként a Bence is reggel és este kap tápszert. A dokinénink aztmondta az jó neki. Egyébként ugy állunk hogy mára olyan pöttyös lett mint a pöttyöslabda. Még mindig van egy kis höemelkedés. Az étvágya sem az igazi. És a jókedvünk is nagyon törékeny. Egész nap intenziven kell vele foglalkozni hogy ne nyafizzon. Elégé fárasztó.......
Kép

Kép

Kép
fiona66

Fiona, még nem bizti a kistesó program. Én már meg vagyok győzve, de férjem nem igazán akarja. Hát igen, 42 négyzetméter nem túl nagy..most viszont egy nagyobb lakás..nagyobb törlesztővel..háááát!
De ahogy megláttam Zekét egyből vissza jött minden emlékem, a várandósság meg a szülés..olyan fantasztikus dolog! Tegnap még azt gondoltam, na ne, még nem legyen tesó, most meg..minden gondolatom az új emberkén jár..normális ez??
Amúgy a felesége az asszisztens, nagyon szimpi!!

Nekem nagy hír: ma volt az első este, hogy Rami nem ringatásra és éneklésre aludt el. Ő maga bemászott a helyére (ami köztünk van) és kb. 30 perc forgolódás és a hajam fogására elaludt. Mondhatni majdnem egyedül..remélem ez már így marad, főleg ha belültetés után nem nagyon akarnék emelgetni.. :oops:

Kép

vicuska2007

Witch, na az ilyen képek hozzák meg a kedved még egy babához! Isteni édes!!!!!!!!!

Kép

vicuska2007

Vicuska!
Micsoda hírek! Nagyon örülök! Persze nehéz a döntés, de 42 m2 indulásnak nem rossz, aztán idővel jöhet a nagyobb lakás. De majd apával eldöntitek!

Witch!
Ééééédes!

Fiona!
Remélem hamar rendbejöttök!

Pusz
Gica

Kép
gica1

Vicuska
örülök hogy Zeke mindent rendben talált :lol: :lol: jaj de jó lenne ha visszamennél a fagyiért,megértem a dilemmátokat,nem nagy a lakásotok :cry: de azt is megértem hogy azóta ezen gondolkozol,miota fejembe vettem hogy májusba visszamegyek minden nap ez jár az agyamba :lol: ugyhogy igen,normális ez :lol: :lol: és ilyen gyorsan meglenne a beülti?hányadik napon vagy?te beszámitattod az ötbe ha mentek vagy fizeted a 100.000at?jaj nagyon izgi,én nagyon drukkolok :lol: szólj ha eldöntötted :wink:
Rami elalvásához meg nagy gratula,ugy látszik készül a kistesóra,kiméli anyát :wink:

Witch
nagyon édes a manód :lol:

Fiona
jobbulást :wink: :wink: nekem már tejecskét iszik reggel és este,illetve néha keverek hozzá pár kanál tápot,mert még megmaradt2 csomag :oops:

Elan
nagyon édes ez a kópé baba :wink:

na bocsi most ennyire jutott idő,szólit a főnök :lol: :lol:

ja még Nika
nagyon édes Ati ahogy emelgeti a buksiját :wink:

bibar

Fiona!

Szegény kis Bencus, remélem hamar túl lesz rajta...

Lányok!

Köszi a dícséretet :) Imádom az én kis kopi babám :) Hátul van ám haja, elöl is csak kevés :)
MOst vitte el papa meg mama a dédikhez, úgy izgulok, sohasem volt még így nélkülem... :shock: :oops: De nekem most dolgozni kell...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Köszi a dicséreteket!
Nagyon szépen tartja a kis fejét. Valamelyik este a hasamon feküdt hanyatt, és addig ügyeskedett míg fel nem húzta magát ülő helyzetbe. És ma is húzta fel magát a babakocsiban. Pedig az üldögélés még odébb van. :)

Share!

Az orrsrpay-t megvettem, de a bogyót meg kellett rendelni, és csak hétfőn lesz meg.

Vicuska!

Ezek nagyon jó hírek! De izgi! :)

Witch!

Nagyon édes Jamina! :)
Mi is 74-es rucikat hordunk, mert a 67 centire már nem igazán jó a 68-as. :)
Megértem, hogy aggódsz amiért nincs melletted.
A múlt héten szombaton apa vitte el sétálni, és én tiszta stresszben voltam, mert ketten még nem voltak.:)

Kép
nika28

Bibarka, Zeke azt ajánlotta számítsuk be a lombikba, nekem eddig kettő volt, de szerinte egy embrióra ne adjunk ki 100 ezret és ha nem jön össze akkor még mindig van 2 stimu lehetőségem.
Holnap "lepasszoljuk" Ramit anyuéknak, mi meg ketten elvonulunk egy kicsit átbeszélni mi legyen.
De én már látom, férjem nem akarja, szerinte bele gebednénk egy nagyobb lakás törlesztésébe.
Viszont az, hogy a szervezetem most ilyen jól működik tök jó, csak hogy az endometriózis igen kegyetlen dolog, mivel menstruálok bármikor előjöhet megint..
Azért elég gáz, hogy 2 és fél éve az életemet oda adtam volna egy babáért, most meg itt filózunk. Bele gondolok, hogy ez az akkorihoz képest mennyivel jobb probléma..

Elan, Nika, csuda édesek a fiúk!!
Fiona, pöttyök? Akkor ez nem lehet, hogy a 3 napos láz? Az utolsó napján jönnek ki..

Kép

vicuska2007

Ja,Bibar, tegnap voltam a 12. napon. Már 22 mm-es tüszőm volt.
Hétfőn mehetnék egy kontroll uh-ra, hogy kipukkadt-e, ha igen, akkor mivel 3 napos embriónk van, akkor szerda v. csüt. meg is lehet a beültetés.
Ha nem volt meg még a tüszőrepedés hétfőig, akkor kapnék egy repesztő szurit.

Kép

vicuska2007

Vicuska!

Irigyellek, szerencsés vagy hogy nem jött vissza ez a dög, tudod nekem is endóm van, és igen szerencsétlenül jártam, mert nekem nem múlt el. A császárnál látott a doki dolgokat, és cisztám is van... A dokim fogigátlót fog adni... Én szeretnék visszamenni egy pár év múlva a manókáimért..., de ha nem lehet már akkor abba is belenyugszok, de fájni fog a szívem... Az endónál nem lehet tudni meddig van lehetőség és ebben igazad van...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vicuska
én is be akarom számitattni,nekem még 2 lehetőségem van :oops: hááát igen,ha most ilyen jól müködik a szervezeted szerintem be kéne rakni a babót,mi lesz ha később ujra támad az endó? :oops: meg hát a gyerekek egy szobában is elférnek :lol: :lol: dugjátok össze a fejeteket apával,mindenesetre ez olyan sorsszerű hogy ennyire minden klaffol és mehetnél is már a héten beültire :wink: remélem nálam is igy lesz,nem is megyek el a 2. napon,majd csak később,hátha megúszom a feljárkálást :oops: és nagyon szép nagy tüsződ van :lol: na majd tudósits hogy mi a végeredmény :wink: :wink:

Benszikém
most tényleg nagyon el vagy tünve,azért irhatnál irgum burgum :oops: :oops: hivlak ma az uram telójáról :wink: :wink:

Lukikám
na mi van máááááár?mikor lesz már május??már annyira várom :wink:

Chesti
mi van a lányka hajával??növöget már?képet dobhatnál arról a kis huncutról :wink: :wink:

bibar

Szevasztok csajok!

Itt vagyok csak semmi időm nincs,mert délelőtt kint vagyunk motorozás,hinta,homokozás,kaja,alvás és kb.1órám van az alvás alatt,mert Balu akkor ébred és ha nem vagyok mellette,akkor kijön a szobából és soha többet nem alszik vissza!Utána felkelés,kaja és kimenet estig,majd apa haza jön és még kb.8-ig kint autóban őrjöngenek a skacok,mert imádnak benne zenét hallgatni meg kapcsolgatni mindent!Szóval a lakás úszik,főzni alig van időm,ráadásul Balu kegyetlen hisztiket nyom.
Sehova nem tudok kimozdulni velük,mert ketten kétirányban mennek és egyedül ezt nem vállalom be!Ettől eléggé depis vagyok és néha komoly üvöltéseket vágok le,amik miatt ott a lelkiismeretfurdalás!Szóval fakkom kivan!Egésznap egyedül nyomom velük!
Apa tegnap eljött velünk a játszóra és mondta,hogy ez dög unalom!Kérdeztem tőle,jé,akkor ugye nem csodálkozik,hogy zaza a a neje.Ülnek a homokozóban,néha motorra pattannak,hintáznak kicsit oszt ennyi!Mit várt?Bandázni még nem tudnak,mert kicsik.Otthon is ezt csinálják,szerintem most rájött milyen anyukának itthon lenni és egy kicsi izelítőt is kapott Balu nagyon kemény makacs jelleméből!
Bocsi csajok,de kijött belőlem!

Alig olvastam vissza és bocsi,amiért nem reagálok!Képeket megnéztem,de nem akarok kiemelni senkit,nehogy sértődés legyen,de minden baba gyönyörű!

Napcsi!
Jó,hogy jelentkeztél!Atyaég,mindjárt szülni fogsz és még csak most szóltál nekünk,hogy jön a kistesó!Grat a hugihoz!

Vicuska!
Itt vagyok,ne legyen ki a fakkod!Beszéld rá apát a tesóra,oszt hajrá!Drukkolok nagyon!

Bibarkám!
Várom a telcsit!

Több nem jut eszembe!
Vendég

Sziasztok!

Ma Ramit leadtuk anyuéknak Újpestre, mi meg elmentünk Szentendrére. Azt a döntést hoztuk, hogy még várunk a beültetéssel. Először legyen meg a nagyobb lakás, meg Péter szervez még egy munkát magának, ez őszre fog összejönni.
Akkora halasztjuk..egyik felem azért sír..de közös és logikus döntés volt.
Meg épp rendbe jöttünk, szerinte ilyen kicsi lakásban még egy csecsemővel kész lennénk..

Kép

vicuska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?