Új privát üzeneted érkezett!

Mozza megy a drukk!!!!!+++++++++Szerintem csak napok kérdése nálad és mikor nem is várnád megindul kifelé a kishölgy! :wink:
Dani nem tudom kíváncsi lett-e,de egyből felhívtam. :oops: Csak olyan büszke voltam. :oops: Vizes pólót hiába nézne, mert ezt én kreáltam belőle,nem magától jött.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Mozza
Ne ilydj meg, ha neked nincs csíkod. Nem mindenkinek jelenik meg. Nekem Marcinál is volt és most is van.

Kép
Kép
incike
 
 


Kutyafüle
Kezd nálad is éleződni a helyzet. Már csak bő 1 hét és te is babázhatsz. Annyira tudok izgulni , mintha most szülnék elsőnek pedig nem. :oops:

Most sütök lekváros buktát. Áfonyásat. Imádjuk.

Kép
Kép
incike
 
 

 
 

Mozza

Nekem sincsen vonalam és Aporral sem volt, nincs mindenkinek.

Pingi
Az én babáimat nem nyugtatja meg a magnézium, nagyon aktívak. De nem egyforma minden baba. Nem tudom mit mondjak, mikor mész orvoshoz? Egy ultrahangot megér. Mikor voltál utoljára?
Baj nem hiszem, hogy van, de fő a biztonság.

Lehet kérdeztem már tőletek, csak nem tudtalak benneteket olvasni, hogy mikor van a 30. hét után ultrahang? Most nem az olyan orvos érdekel, aki állandóan nézi a babákat. Az én orvosom csak akkor mikor kötelező, szerintem nem jó nekik amúgy. Szóval egy szóval, mikor kötelező legközelebb. :)


A fiam végre jár, el sem hiszem. Én még egy ilyen óvatos gyereket nem láttam. 6 hónaposan mászni kezdett és azóta mászik. :) Ha igaz jót tesz az agynak a sok mászás, akkor ő teljesítette. Már hónapok óta járt egyedül, de csak 5-6 lépést, most már sokkal többet. A játszótéren még mindig mászni akar. :) Vagy nyújtja az egyik kezét.

Még olvaslak benneteket!

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Anika!

A kövi kötelező UH a 38 hetes....de szerintem ikreknél ez hamarabb kell hogy legyen....

Kép
mozza
 
 


Háááát anika nálam ez bonyi mert sok baj volt velem mostanság..., de UH az 2 hete volt. Viszont az azt követő két hétben történt annyi minden, csoda hogy még élek...
Legközelebb jövő héten találkozok a dokival....

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Mozza! Nekem te voltál az első topic-babás tippem. Szóval mostmár szülj! :lol: Viccen kívül, drukkolok, hogy még Apa itthon legyen nektek!
Vendég
 


Na akkr gyorsan sorjában!
Csak oda voltam csavarogni!Elkísértem a dokihoz a szomszédot,kellett igazolás h mehet a gyerek a bölcsibe.Aztán elentünk a Józsefvárosi piacra,de nem is vettem semmit hála az égnek!
És képzeljétek!!A szomszéd kisfiú kimondta h Anna :lol: :lol: Annyira örültem,majdnem sírtam.Tök egyértelműen,szépen tisztán mondta.Meg alig akart leszállni rólam.Mikro lementem átölelte a lábamat és nem akart elengedni.Aztán csak én adhattam rá a cipőt meg a kabátot.Biztos érzi h hétfőtől már nem lát,csak hétvégenként :( :(

Blog:akinek még nincs hozzáférése dobjon nekem egy email címet mert arra tudom küldeni a meghívót hozzá!

Huncutka!
Nagyon szép a babaszoba!Visszadoblak a tábliba,csak akik nagyon eltűntek kivettem mert így is annyian voltunk h nehéz volt számon tartani.De természetesen máris teszlek vissza!!!!! :wink:

Vanninak írtam smst de még nem válaszlt...remélem jelentkezik!!!!

Petrus!
Nagyon tündériek a babák!!!!Drukkolok h minnél elöbb kijöhessenek az inkubátorból!

Dóri!
Szerintem is háziorvos ad beutalót!Hétfőre akár eredmény is lehet!!!

Na akartam még írni de szita az agyam...

annus11
 
 


Pingi! Mi az, hogy csoda, hogy még élsz??? Amúgy ne aggódj, az én babám is keveset mocorog. Ha hallgatták a szívét mostanság, nem lehet baj. Ha nagyon aggódsz, akkor viszont mindenképp hívd fel az orvosod. Így tudsz megnyugodni vlsz., mert mi itt nem értünk hozzá igazán...
Vendég
 


Mozza: Na igen, jót paráztam. Szerda hajnalban már 7 percenként jöttek a fájások, némelyik igencsak fájt . Úgyhogy fél 5 felé berobogtunk a kórházba. A gép mutatta is a fájásokat, de nem nyitották a méhszájat. Most 2110-es. Így kitettek az osztályra és megfigyeltek még egy napig. Szerdán kora délutánra múltak el a fájások. Gőzöm sincs mitől voltak, de már kedden délutántól jó szarul voltam. Állítólag kedden tele volt a szülőszoba. Valami frontos cucc volt megint. Normál szobába kerültem, nem kértem alapítványit. Abszolút kibírható, de babával mindenképp alapítványit szeretnék, hogy jöhessen a család, amikor csak tud.

Lányok: Gondolok a Hozzátartozóitokra is. Mindent olvasok, és képben vagyok, csak nem reagálok mindig időben. Küldök mindenkinek sok-sok pozitív energiát és kitartást!

A betegeknek is mielőbbi gyógyulást kívánok! Úgy látszik a megpróbáltatások sok mindenkit elérnek :(

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Pingi!
Szerintem ne aggódj!Amúgy vannak napok amikor nem oyan aktívak,meg elméletileg a nap nagy részében alukálnak...tisztelet a kivételnek,de hát nem lehet mindenkinek olyan izgága lánya mint nekem :lol: :lol: Ma egész nap buli van odabenn...

Anika!
Nekem a 36.héten volt uh,az bizti h az utolsó hónapban is van uh,a töbi meg egyéni.Én mondjuk megint megyek a jövő héten,néznek flowmetriát.

annus11
 
 


Nem tudtam a házidokitól kérni, mert mire kiderült, hogy kénr, már nem rendelt... :lol: Persze, nekem is eszembe jutott... :)
Vendég
 


Szilvi

Neked sincsen sok hátra. :)

Vanni hogyan szült? Természetesen vagy császárral?

Pingi
Nem tudom mi történt veled, vissza kell olvasnom. remélem sokkal jobban vagy most már.

Kötelező uh
Hát igen, az ikrek gyakran megszületnek a 38. hét előtt. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Vanni természetes úton szült!A tábliban is jelölöm a zárójelben N betű azt jelenti!

annus11
 
 


Incike,
köszi, a dokim is ezt ajánlotta. Összeszedem magam és lebatyogok a patikába.

KépKép
novygirl
 
 


Sziasztok lányok!

Tegnap nem tudtam jönni (ahogy Vanni babájának születése napján sem), erre megszülettek Petrus csöppségei, akikhez ezúton gratulálok! Megnéztem a képeket és gyönyörűségesek! :lol:
Nos, ezek után rendelhettek, mikor ne olvassam a fórumot, mert akkor tutira történik valami!
:D

Tegnap jól elfáradtam, barátoknál pizzáztunk késő estig.

Ma ismét Marci cuccokat mostam, mert a jövő 7en a párom Budapesten dolgozik és mennem kell vele, mert nem mer itthon hagyni. :lol:

Nekem is rohadtul görcsöl a vádlim időnként hajnalban. :?

Anika! A jövő 7en megyünk Dunaújvárosba NST-re, a privi szoba pedig egyértelmű! :wink: (gondolom oda jöhetnek látogatók, meg a saját ruháit is rá lehet adni a picikre ?)

Pumukli, szép kis pocakod van!
Dóri, neked meg remélem magához tér a vérnyomásod! Mondd meg neki, hogy ezt üzenem!

Panndi, te meg gyógyulj mostmár meg!

Annus, te meg jól nyomod még mindig. Minden napra szervezel valami túrát magatoknak? :lol:

Én mindjárt indulok valami balerina-cipő vadászatra, a jelenlegiek már elég nyúzottak!

Anita! Tetszik a babakocsitok!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
adraci
 
 


Na kérem.
Most már hogy végre mindent visszaolvastam (egy pár napja elvagyok vele), felhatalmazottnak érzem magam arra, hogy Tiszta szívből gratuláljak Vanninak és Petrusnak a babákhoz, és jó egészséget kívánok + sok sok tejcsit.

Képzeljétek azt mondta a dokim, hogy számoljuk inkább mégis a mensitől Nórikám érkezését, mert jobban járok ha egy hét miatt nem tartják koraszülöttnek a kórházban ha egyébként fejlett, mert koraszülötten nem lehet velem, és többet kell szülés után bent maradni. Így végül most mégis az eredeti időpontom a jó, és ha jövő hét csütörtökig egyben maradunk, akkor jó.
Át kell írnom a vonalzómat is megint... :?

Annus: neked valóban sokat mozog Izabel, pont most is hogy olvastam vissza szinte mindenhol írod, hogy diszkó van...a mi babáink kúszni fognak tanulni mikor Iza már ez első táncóráját fogja venni... :lol: :lol:

Akartam már kérdezni, szerintetek tüdőgyulladást az oldalon való fekvéstől is lehet kapni, vagy csak akkor ha hanyatt fekszik az ember? Elkezdtem köhécselni....remélem nem ez a következő tortúrám....

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi!
Nem hinném h azért mert köhögsz picit rögtön tüdőgyulladásod lenne!Én azt se tudtam h a hanyatt fekvéstől tüdőgyuszit lehetne kapni....
Sajnálom h mindig jön vmi...azért jó lenne még Nórit benn tartani!

Amúgy Mozza Lilije is sokat mozog!!!Ezek a csajok már csak ilyenek,bizti ezt örökölték!Részemről volt is kitől :lol: :lol: Mindig mondom h izgága mint az anyja :wink: :lol:

annus11
 
 


Annus:igazad lehet...csak hát a paramami beindult újra :oops: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Annus: dobnál nekem erre a címre egy blogmeghívót? pawlik@pr.hu
Megnézném a babócákat!! Köszi előre is!

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Sziasztok!

Zdori! A kerületi SZTK nőgyógyásza is ad beutalót,ha kell, vagy éppen a terhesrendelés!!!
Ma eljutottam fodrászhoz. Kissé félve mentem be egyedül a városba, de túléltük. Mondjuk az nem esett jól, hogy mire végeztem, elkezdett szakadni az eső! :(
Ilyen az én szerencsém!

Az orvosokra visszatérve egy kicsit, sztem én már nem is fogadok fel senkit,hiszen az ügyeletes dokinak éppúgy kötelessége ellátni, mint ha fizettem volna érte. Ezért kapja a fizuját! Anno a régebbi fogadott orvosom miatt majdnem meghaltam! Az ügyeletes doki mentette meg az életemet! (szó szerint)
Ha jól leszünk, és meg leszünk elégedve, akkor úgyis adok neki pénzt, de legalább nem lesz az az érzésem, hogy kötelező, és csak azért van ott, hogy tartsa a markát! Jó esetben egyébként is csak a végére jön oda, minden mást a szülésznő csinál!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Annus! Én is kérek szépen meghívót! trixi78@gmail.com

Köszönöm

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Ment!

annus11
 
 


Annus: köszi!!!!

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Köszönöm, már is néztem! Szépek a babák, és jó lehetett ez a találkozó is! :)

Akartok még szervezni ilyesmit?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Nagyon kiborultam.A doki közölte velem,hogy nem valószínű, hogy el fognak altatni.És nem a baba miatt elsősorban, hanem az én érdekemben. Én annyira berezeltem, hogy fél órája csak bőgök. Lányok nem bírom ki a műtétet érzéstelenítve. Belepusztulok. Meg utána abban a r..dt poszt op szobában.Mi lesz,ha valaki hány???Nem mozdulhatok meg, nem tehetek semmit,marad az éktelen ordítás....Mert állítólag mindig ezt csinálom, ha nem menekülhetek el. Ja meg most már ő sem jelentette ki egyértelműen, hogy nem lesz programozva.Na akkor meg az érzéstelenítésnél már ki fogok borulni. Hát kell ez nekem? Nagyon nem akarok szülni így........Miért nem lehet természetesen?Miért van az, hogy szinte mindenkinek befordul a babája,csak nekem nem?? Bocsánat, hogy ennyire kiborultam, de kikészültem most nagyonb,reszketek és tömöm magamba a csokit.Dani csak lecseszett a telefonba, hogy hagyjam ezt abba.Az anyám meg lecseszett, hogy miért nem azt a dokit választottam,akit ő mondott. De jó nekem!!Semelyiktől egy kedves szó, egyik sem próbál meg segíteni csak vádaskodnak.Mindegy abbahagyom,mert már a könnyeimtől nem látom a billentyűzetet.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle! Ne aggódj, nyugodj meg! Érzéstelenítésben is ki fogod bírni a műtétet, ráadásul gazdagodsz azzal az élménnyel, hogy rögtön láthatod Rikit, amint kikerült a pociból. Én sosem felejtem el azt a pillanatot amikor először láttam a kis rózsaszín csomagomat. Hányni pedig nem fog senki. Miért is hányna bárki? Ha meg annyira félsz, hogy vki elhányja magát, kérd meg az orvost, hogy rakjanak külön szobába vagy vigyenek le rögtön az osztályra. Nem is értem miért nem egyből oda visznek. Ja és a legfontosabb: Riki még mindig megfordulhat!!!! Ma voltál a dokidnál? Megnézett ultrahanggal?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Petrus! A babáid egyszerűen tökéletesek. Olyan szépek, hogy ilyet csak rajzolni lehet. Egy szőke, egy barna. Én egyből láttam ki kicsoda. Luca annyira lányos arcra is, hogy össze sem lehetett keverni. Büszke lehetsz rájuk. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Kutyafüle!
Nyugi!!!
Én nem értem....elvileg az kell hogy legyen amit te akarsz! Persze ha orvosilag indokolt, hogy ne altassanak (magas vérnyomás stb.)..... ha nem, akkor követeld ki magadnak az altatást!!!! Ma már a paciens dönt, nem 1980-at írunk!
Lehet hogy nálad a pszichés rizikófaktor miatt máshol simán belemennének!
Ne hagyd magad sztem, legyen úgy, ahogy szeretnéd.
De addig is próbáld rávenni Rikit, hogy forduljon meg! Milyen sűrűn csinálod a gyakorlatokat? Van csörgős lánc a nyakadban??? (áll. az segít...)vagy valaki arra esküszik, hogy miközben csinálod a fordítós gyakorlatot, legyen sötét a szobában és a lábaidnál csinál fényt (éjjeli lámpa stb.), arra sok baba reagál és arccal felé fordul!!!

Sztem ne hagyd magad, ha valóban így-ezt szeretnéd, akkor érvényesítsd az akaratod!

Kép
mozza
 
 


Mozza
asszem Majával kisebb pocakom volt. De azért nem nagyon. Más változás nincs.
Na nézem én is a blogot.
pumuklii
 
 


Mi is a blogunk linkje? Itt nincs elmentve...
pumuklii
 
 


Ja és Kutyfüle még annyit akartam, hogy miért nem engedi a doki, hogy megpróbáld simán? Nem egy faros baba született már természetes úton. Az, hogy nekem kapásból csaszi ha nem fordul meg az ok, mert nekem már volt egy császárom, persze, hogy nem mer senki kockáztatni. De nálad?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Aranyosak vagytok.Hát eddig napi egyszer csináltam,de mostantól többször fogom.Igazából csak akkor csináltam,ha Riki ébren volt. Mert alva nem tud fordulni,és azt meg csak este tudom elkapni,mert reggel szinte mindig kell menni valahova. Amúgy meg egész nap alszik szinte.
Reny,nem most sem csinált,mert elhúzódott az NST,és már nem volt uh vagy mi.Nem értem én ezt. Mert a múltkor meg este 7-kor csinálta. A franc tudja. Egyébként ne haragudj, ez tudom önző dolog, de látom én a babát ébredés után is. A kolléganőmnek,akinél tegnap voltam is csaszija volt,és hiába mutatták meg neki.Tartott vagy 10 másodpercig,és pont az arca előtt volt a keze és nem látta rendesen. Na ennyi.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Reny,azt én sem merném kockáztatni.Faros szülésnél egy kis időre mindenképpen elzáródik a köldökzsinór,és a baba oxigénhiányos állapotba kerül. Aki először szül,az nem ügyes a kitolásnál,és ilyen esetben pedig gyorsan kellene kinyomni,mert az oxigénhiány agykárosodást okoz. Márpedig inkább én haljak meg a műtőasztalon,minthogy neki bármi baja legyen.Ez olyan túldramatizálva hangzik,de szerintem mindannyian ezt választanánk.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nehéz kérdés, én nem tudom mit csinálnék. Nekem egy ismerős szülte farosan az első babáját, semmi gond nem volt. Szerintem az is baj, hogy egyre kevesebb doki vállalja be, egyre kevesebbnek van így tapasztalata belőle, és félnek tőle. De a sima szülés is épp elég para...

Valaki küldje a blog-linket,plííííííz!!!!!!!!
pumuklii
 
 


Kutyafüle, szerintem nagyon kéne az az uh. Nehogy már asztalra rakjon úgy, hogy közben már lehet, hogy meg is fordult Riki. :shock: Végül is te már bármikor szülhetsz, mikor akarja megnézni?

Kép
Kép
g_reny
 
 



Kép
Kép
g_reny
 
 


Köszi Reny!

Kutyafüle
szaladj át a védőnőhöz,ő megmondja merre van a feje.
pumuklii
 
 


Kutyafüle: én csak a saját tapasztalatomat írhatom, és hidd el, nem fogod megbánni!
Engem a lányomnál 2000-ben altatni kellett, mert 16 óra küzdés után sem tudtam megszülni, nagy volt a feje. :( Hát mit mondjak, altatásból ébredni, na az a rémálom! Én akkor voltam hisztis és sokkos állapotban. Leginkább az fájt, hogy nem lehettem egyből a lányommal, rossz anyának éreztem magam!

Aztán a fiamat 2007-ben élből prog. császárral szültem, érzéstelenítve, és ez maga volt a mennyország!! Tényleg! Érezni tényleg nem fogsz semmit, hallani sem, mert direkt dumcsiznak a dokik, látni sem, mert paraván lesz előtted, a babócát viszont rögtön megmutatják neked, ahogy becsomizták. Szerintem ennél megnyugtatóbb érzés nincs a földön!!! Utána 2-3 órán keresztül még nyugton kell feküdni, mondjuk amúgy sem tudnál mozogni, mert benned van még az érzéstelenítő! Utána nem túl kellemes a fájdalom, ami a műtét miatt van, de túl lehet élni.

Most 3 és fél hét múlva újra prog. császárral jön világra a 3. gyerkőcünk is és nem cserélném el más megoldásra, hidd el! Az, hogy magadnál vagy, mindenről tájékoztatnak, szerintem sokkal többet ér!!!

Mindezt vígasznak írtam, nyilván a Te döntésed!!! Arról nem is beszélve, hogy az altatás árthat a babának!

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Tényleg nagyon helyesek az ikrek. Olyan csalókák a képek még ilyenkor, olyan nagynak tűnnek:-) Persze szép nagyok is, Maja 2540-re lefogyott a kórházban, ők meg ekörül születtek.
Petrus, olyan jó lehet most nektek. Ilyenkor már én is várom, amúgy meg parázok. Majánál nem voltam ilyen, lehet mert akkor még nem tudtam mi vár rám:-)
pumuklii
 
 


Nekem volt pár műtétem, ötször altattak, és mind az ötször hánytam ébredésnél... :? Nem biztos, hogy az altatás a jobb...
Vendég
 


Sziasztok!
Nem tudtam visszaolvasni,majd pótolom.
Megjött a kocsi,még egy karc sincs rajta,nagyon meg kímélt állapotú.Ma vagy holnap dobok képeket is.
Most fekszem,mert mindenem fáj,szerintem a front,eső,szél.Vagyis remélem mert szülni még nem akarok.Még Annus lejönne Karcagra és kikapnék!!
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na én is visszatértem.

Petrus,
megnéztem a képeket.Tündériek a babák.Épp 2 hete láttam egy ikerpárt akiknél szintén ez volt, az egyik szőke volt a másik barna.Ők olyan 6-7hónaposak lehettek már.
És milyen pufik.Mikor engednek haza benneteket?

Incike,
Gábor is rúgdossa a bordáimat, elég rendesen.Bár nem ver kék zöldre azért gyakran könnybe lábad a szemem.

Pingi,
én sem hiszem hogy tüdőgyulladás lenne.Tavaszodik és előjöttek a bacik.Lehet hogy valami aprócska légúti fertőzés.

Trixi,
az orvosfogadás nálam sem jött be.Sőt ma olvastam a kórházban, hogy akit fogadni szeretnél orvos, szülésznő, neki semmilyen pénzt nem szabad elfogadnia a kismamáktól, mert ez ütközik a kórház elveivel.Ennek ellnére nyugodt szívvel elfogadják a borítékokat.Ha szülhetnékem lesz a 2 ügyeletes közül eldönthetem melyiknél szeretnék szülni.És nem utasíthat el illetve nem kérhet tőlem semmilyen összeget sem.

Kutyafüle,
nyugi!!!
Még mindíg van ideje Rikinek megfordulnia.Szerintem ne hallgass az orvosra.Mondja el hogy pontosan hogy zajlik a császár,de mond meg neki hogy te az utolós pillanatig bizakodsz hogy megfordul.Van akinek az utolsó nap fordul be a baba.Nem kényszeríthet rá ha te nem akarod a császárt.Persze érzéstelenítés stb terén jobb előre tudni hogy császárlesz e vagy sem, de sokan vannak akiknél az utolsó pillanatban derül ki mondjuk hogy nem fér ki a baba feje és császározni kell.Szóval ne engedd hogy kényszerítsenek.

4 órába telt hogy mindenre sort kerítsek, de minden rendben.
Uh,BPD:92.2 méhlepény mellsőfali, picúr még mindíg fejjel lefele, ahogy illik.
NST:10 perc alatt 6 mocorgást produkált és nagyon szép görbék jöttek ki.Vagyis itt is minden a legnagyobb rendben.Azt mondták hogy nem kell aggódnom nem mostanában fog kibújni.A lepényem is remekül ellátja a feladatát.

KépKép
harhaj
 
 


Nálunk annyi jó hír azért van, hogy vlsz. visszafordult harántból ez az okos babó. :)

Ezért én biztos vagyok benne, hogy Riki is tud még fordulni, ha még felfelé van a buksija. A másik, Kutyafüle, hogy előre nem érdemes semmin aggodalmaskodni. Tényleg. Miért nem akarnak altatni? Lehet, hogy tényleg van orvosi indoka... De remélhetőleg nem is lesz ez kérdés, mert nem lesz császár!!! Már kérdeztem, de még egyszer megkérdezem: az orvos amúgy rögtön császároz, ha farfekvéses marad? Tudom, azt mondtad, hogy te nem kísérletezel megszülni így a babót, de az orvosod meg merné próbálni? Ha igen, én azért átgondolnám. Életerős, fiatal, stramm nő vagy. Ha vmi gond adódik, akkor is lehet sürgősen változtatni a stratégián, ha kialakult a helyzet. És az, hogy az interneten erről mit találtál, hát... Sok-sok éven át nem volt kérdés, hogy megszülhető-e egy farfekvéses manó. És nem lett semmi bajuk. Riki is erős baba, szerintem nem lehet neki sem semmi baja.
De egy szó, mint száz, Riki, tessék megfordulni!!!
Vendég
 


Sziasztok, először is nagy gratula a babáknak és a mamáknak.)
Én még kórházban vagyok, maradok is a szülésig...A babám harántfekvésben van, időnként farosba fordul, úgyhogy műtét lesz a vége, de még nem tudni, hányadik héten legyen..Mondjuk ő már nagy, 34 hetesen 3140 grammot becsültek, azóta eltelt 3 hét....
Az alapbaj megvan továbbra is, azért nem mozdulhatok innen, bár óvatosan lifttel a jó időre való tekintettel néha lemerészkedhetek auz udvarra.. Łányok, tavasz van, csak most vettem észre:)
Láttam, valaki az NST és CTG közötti különbséget kérdezte, találtam egy jó kis cikket, nagyon összefoglalt, és az értékelés szempontjaira is kitér..Mindenkinek minden jót, majd még remélem jövök.

http://www.webbeteg.hu/index.php?page=n ... tokografia)-es-az-NST-(nonstressz-teszt)

Kép
Kép
zili
 
 


Drukkoljatok, hogy ne kelljen kórházba kerülnöm, kérlek!!! Mástól nem nagyon félek, mert talán tényleg ki fogom bírni, ha baj van, azt is. Csak ne kelljen előbb bemenni, mert összeomlik a családunk... Nem tudom, mit fognak csinálni nélkülem, ha hetekig bent kell lennem...
Vendég
 


Szia, Zili! De rég láttunk-hallottunk! Remélem, azért a lehetőségekhez képest minden ok!
Vendég
 


Kutyafüle!
Szerintem se aggódj!!!!Nekem 2 műtétem volt.Egyik altatás a másik érzéstelenítő.Igazság szerint egyiknél sem volt gondom...na de egyik se szülés volt,így azt hiszem ez nem oszt nem szoroz!
Amúgy minden rendben lesz,Riki így vagy úgy de ki fog jönni onnan ahol most van minden gond nékkül :wink:
Amúgy úgy tudom h itt se nagyon altatnak...csak ha vmi nagyon indokolja.

A blog címe a profilomnál fel van tüntetve!!!Szóval ha vki elfelejti oda direkt emiatt tettem fel vki kérésére a múltkor! :wink:

Anita!
Front van,szóval nyugi!Amúgy ha ma megszülsz holnap lemegyek az tuti!Úgyis holnap van a férjem nagymamájának a 70,szülinapja :lol: Max ott szülök én is és még szobatársak is lehetünk :wink:

annus11
 
 


Minap láttam egy faros csaszit, és ott is először a popija, lába jön ki, csak a legvégén a feje, és mivel nem könnyű azon a kis vágáson kitornászni a babát ez is eltarthat néhány percig. Tekerik, forgatják szegényt, hogy ki tudják venni. Szóval az oxigén hiányos állapot ilyen esetben is bejátszhat. Szerintem manapság az orvosok is paráznak a faros szüléstől pontosan azért, mert nincs meg hozzá a szükséges gyakorlatuk.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Zili!
Drukkolunk akkor továbbra is!Ha tudsz jelentkezz!!!Biztos nem lesz semmi baj,igazán nagy már a baba!!!!

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: