Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hope, sajnálom, hogy ilyen rossz hírt kaptatok a dokitól. Tutira van megoldás a bajra, csak ki kell deríteni a miértet! Ha egyik doki nem megy semmire, kell keresni egy másikat, hogy valaki megmondja, hog ymi a baj konkrétan. Én azt látom, hogy még jobban kell dédelgetni ezeket a férfiembereket ilyenkor, hogy ne adják fel, ne keseredjenek el! Tudod, leendő anyatigrisek vagyunk! :lol:

Vayacon, megnéztem a Róbert Károly klinika honlapját, szimpatikusnak tűnik a hely :)
A BMC ről viszont azt hallottam,hogy az ember a fél életét ott töltheti mire sorra kerül. . .Mivel én addig nem akarom a munkahelyen nagy dobra verni, hogy mire készülünk, amig nem muszáj, ezért tényleg olyan helyet szeretnék találni, ahol az időpontokat tudják tartani. Most Dr Kopa Zsolthoz jár a párom. Vérvétel volt, de még nem jött meg az összes eredménye, így még turbózó gyógyszert nem kapott.


Szép napot mindenkinek!

Beni
benigna
 
 


Beni, az én párom is a Kopához jár. holnap már többet fogunk tudni.
Mmzso, amint tudok jelentkezem az eredménnyel, de lehet, hogy csak a hétvégén jutok majd újra a nethez.
dina34
 
 


Sziasztok lányok.

Nagyon köszönöm az ösztökélő szavakat, sajnos ránk fér.

Dina- nagyon drukkolok a katonavizsgálathoz!!

Vayacon- Milyen érdekes, a helyedben én is tuti megnéztem volna a felvételt, nekem már az is érdekes volt amikor hsg után elkaptam a röntgenfelvételt és láttam magam, hogyan is nézek ki. Örülök, hogy jobban vagy és gyógyulgatsz belülről. Mikortól lehet próbálkozni műtét után? Meglásd hamarosan babás leszel!

Dina-
Várjuk nagyon az eredmémyt!

Köszi mindenkinek a segiséget, sokat jelent.

Nem tudom, hogyan tovább!!! A párom munkája egyáltalán nem tolerálja az eltávozást ( katonavizsgálatra is alig akarták elengedni :( ) Talán én könnyeben el tudtam volna lépni, ha nekem kelett vlna menni :( Hát egy kicsit megrekedtünk az az igazság. Tegna és azelőtt egyáltalán nem beszéltünk róla, nem akarom erőltetni a dolgot, hétfőn még megvitattuk, de azóta semmi, nem tudom merre és hogyan, azt sem ezt a herebiopsziás lombikot csinálják-e egyáltalán nállunk.. Annyira hihetetlen, hogy már van egy gyerekemost meg ennyire semmi sincs :( Lehet tényleg kell egy kis idő feltöltődni erővel és pozitiv gondolatokkal mielőtt belevágunk, igy nem szabad semmihezsem hozzáfogni mert ugy se sikerül. M indenképp meg kell vizsgálni van-e valamilyen szervi oka, hereviszér vagy valami hasonló, és azok tudatában kell tovább lépni.
Bocsi lányok, kicsit szomorú hangulatban vagyok most, hát nem monhatom, hogy túl jól telik a szabim, de igyekszem előhozni a mindig optimista és derűs természetem. Bocsánat, hogy csak nyavalygok itt, azt hiszem jobb ha nem rontom a topik hangulatát.
majd jövök ha összeszedtem magam.

Mindenkinek szoritok!

Hope
hope5
 
 

 
 

Hope!
Ha van már neki gyereke, akkor nem lehet fejlődési rendellenesség vagy genetikai cucc, és az jó!
Így tuti, hogy okozza valami, amit lehet majd orvosolni.
Esetleg nem volt mumpszos azóta?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Beni, Dina, Kopáról nagyon jókat hallottam, szerintem jó helyen jártok, ő biztos fog majd tudni segíteni.

Hope, remélem hamar helyrejöttök lelkileg, mert csak tényleg úgy érdemes belefogni a kezelésekbe. Biztos találtok valami megoldást. SZerintem ott is biztos megoldható, hogy munkaidő után menjen a párod, ha kell, vagy esetleg a szabit is rá tudja áldozni. Fel a fejjel, és gyere nyugodtan, ha szomorú vagy, azért vagyunk hogy lelki támaszt nyújtsunk egymásnak és bíztassuk egymást. :wink:

És igaza van Buminak tényleg jó jel hogy van már gyereke, így valami oknak biztos kell lennie.
vayacon
 
 


Sziasztok én is el voltam utazva azért nem írtam eddig.
Nagyon sajnálom, hogy igazán rossz hírekre jöttem Hope. Nem tudom mit is irjak neked mert még mi sem vagyunk igazán nagyon informáltak ezen a téren. Mi is a rossz eredmény óta nem sokat mentünk sehova. Pedig már kellett volna újabb vizsgálatot végezni de a férjemnek látom esze ágában sincs. Sőt hiába voltam pé-n inkább elkötötte az ünnepek alatti sörözés míg nem lett hányingere mint a babaprojekt. :cry: Neki elég 3-4 sör és már keresi róka koma de ilyenkor leáll apukámmal inni meg az öcsémmel akik bírják a piát. Na de mindegy én nem foghatom a kezét csak csendben szenvedek. Bár nagyon-nagyon haragszom rá emiatt. Éppen talán a pé estéjén együtt voltunk de azután meg előtte 1-2 nappal semmi. De lehet akkor sem lett volna valami ha minden nap együtt lettünk volna mint a nyulak :oops: .

Látom sajnos új taggal is bővültünk. Hát én is olyan feketének látom a világot, hogy most nem igazán tudok lányok lelket önteni belétek sem.


Hope ha az elküldött írásodat akarod javítani nézd meg a jobb felső sarokban van két gomb idézet (ami mindenkinél látszik) és szerkeszt csak a saját üzeneteidnél arra ha rá klikk újra látod az üzeneted és ki tudod bármikor javítani. Sőt sokat lehet javítani rajta, kivéve az egész üzenetet kitörölni csak a szöveget lehet törölni. Úgy nem kell magyarázkodj senki nem fogja látni utólag mit is hibáztál :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


Koszi lanyok a lelekmelengetest,
Melish
Sajnalom a helyzetet, de tudod 1 egyuttlet is eleg ahhoz, hogy sikeruljon :wink:
Vayacon,
Igyekszem poztivodni :D takaritok itthon es maris jobb egy kicsit.
bumi
Bar ugy lenne ahogy mondod es lehetne rajta valamicsket segiteni, nem volt mumpszos azota azt hiszem valamikor kis koraban atesett rajta mar.
Probalok bizakodni lanyok!!!!!! :D :D :D [/quote]
hope5
 
 


Hope örülők, hogy sikerül ismét pozitívan hozzá állni a dolgokhoz. Tudom normális esetben 1 együttlét is elég na de ahol lassúak lehet mire célba érnek már lehalt az én sejtem, amilyen lusta katonák vannak nekünk :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!

Mindkét petefészkemben 5-6 tüszőcske nődögél, mnyh 9 mm. Pénteken megint megyek vv-re, meg uh-ra.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Hajrá, Bumi! :lol:
vayacon
 
 


Bumi megy a drukk +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
melisch
 
 


Bumi,
ezek remek hírek!Nagyon drukkolok!

Vayacon,
mikor beszélsz a dokival a továbbiakról?Vagy nem is kell?Mikor is lesz katonavizsgálat?Bár én amiatt nem is izgulok,tuti jó lesz!

Nálunk 1 hét múlva lesz "eredményhirdetés" :wink:
Vendég
 


Bumi!
Hajrá!!!Szurkolok ezerrel! :)
horváth beáta
 
 


Zsó, május 7-én lesz a konzultáció, annyira várom már! Képzeljétek hallottam egy lányról, akit endóval műtött Fülöp doki és egy év (!) spontán próbálkozást javasolt neki. Olyan jó lenne, ha nem lenne szükség lombikra.

Katonavizsi ápr 28-án lesz, még elég soká. Hát amiatt is izgulok azért, remélem, tényleg rendben lesz. Kicsit aggaszt, hogy azt mondta Forgács doki, hogy kicsit lassúak 50 helyett 40 százalék volt a mozgó, de remélem még az is javul. Szedjük lelkesen a vitaminokat!

ARanyos vagy Zsó hogy bízol bennünk :lol:

Szerintem nálatok sem lesz gond, és hamarosan babaeső indul. CSak úgy virítanak majd a zebrás tesztek az oldalon. :lol: :lol: :lol:
vayacon
 
 


Sziasztok csajok!

Hope,
hát szívből sajnálom a rossz eredményt, de annak én is örülök, hogy "fölemeled a fejed" :) Így kell, pozitívan menni tovább! Ha sikerül valamilyen okot találni, meglátod a megoldás is hamar meglesz. Saját példánkból okulva, a lelki okokat is kutassátok...onnan is jöhet ilyen rossz eredmény.

Melisch,
megértelek, hogy a férjedre kicsit megharagudtál, mert úgy érezted a pé-t nem akarata "körbe lőni" :) De néha egy kis sörikézés oldja a feszültséget a pasiknál...és a rossz eredményeik miatt bizony van bennük feszkó. Nem érdemes görcsölni, mert az is csak rontja a helyzetet.

Bumiii!
Hajrá tüszőcskék! :lol: Szépen sokasodnak és a mnyh is nagyon szépn alakul! Megy a drukk! :wink:

Vayacon,
remélem Fülöp doki spontánkodásra ítél benneteket és a nyár meghozza a gyümölcsét! :wink:

Zsó,
akkor egy hétig drukkolok a nyerő eredményhez! :wink:

Az újaknak üdv! :?

...én most nagyon mérges vagyok a szervezetemre. Megjött a 24. napon a mensim. :oops: Alapból 26 naposak a ciklusaim, de mostanűában 27-28 napos volt. Mivel a férjem hivatalosan is tenyészbikának nyilvánították, egyre jobban magamat kezdem okolni, amiért még mindig nincs eredmény. Így nagy elhatározásra jutottam, én is felkeresem Fülöp dokit. Szeretnék egy teljes kivizsgálást a Róbert Károly klinikán...Egyébként nem tudom, hol keressem fel először. A magánrendelésére gondoltam, bár szerintem a kórházban is rendel. Szeretném ha csinálnának hormonvizsgálatokat és mindent ami a lombik előtt is már megvolt.


Vayacon, az árakkal kapcsolatban vannak infóid? Úgy értem, mennyire lett most fizetős ez a hely? Amikor nekünk ott a lombikot csinálták, még teljesen máshogy működött... A műtétért rendesen számlásan fizetni kellett? Jöhet priviben is ha nem szeretnéd nyilvánosan. Előre is köszi! :)

.... na ez jó hosszú lett :oops:
T
tapedli
 
 


Melisch én is megértem az aggályaidat de néha muszáj engedni a fiúknak hogy lazítsanak görcsösen úgysem megy ez az egész. És a legtöbbször nem ezen múlik..

Az én párocskám is bejégerezett a múltkor, pedig nem jellemző rá a nagy ivászat most pedig úgy sikerült hogy másnapos is volt. de megigértettem vele, hogy műtét után nem csinál ilyet legalábbis amig összejön a baba.

Szóval néha engedni kell, de néha nem árt egy kis szidás sem csak a középutat kell megtalálni.
:lol:

Tapi örülök hogy te is Fülöp dokit válaztod szerintem a legjobb kezekben leszel. Továbbra is nagyon jókat hallok róla, sehol nem tapasztaltam még ilyen alaposságot.

Szerintem menjetek a kórházba, ha úgyis meddőségi kivizsgálást akartak, talán az olcsóbb is (azt hiszem a magánrendelésén 12 ezer itt pedig 10 az első konzi). Utána a konzultációkért már csak 6-8 ezer forintot kér el.

Épp most írta egy másik fórumon a lány, hogy a meddőségi kivizsgálás 70 ezer forint körül van, nem tudom ebbe mi van, de szerintem speciálisabb vizsgálatok is mint máshol.

A lombikot egyelőre nem támogatja a tb de állítólag úton van az engedélyeztetési folyamat az 400 ezer körül van.

A lapar 270 e volt, és igen rendesen számlásan kellet fizetni érte. Ez nem olcsó de lehet h érdemesebb erre szánni mint mondjuk sikertlen lombikok sorozatáért kiadni pénzt. Mikor csinálták neked a lombikot? Melyik doki?

Sajnálom hogy megjött de fel a fejjel, jól teszed hogy kivizsgáltatod magad, biztos meghozza az eredményét. Vagy esetleg közben bekopogtat majd a babó. :wink: :wink:
vayacon
 
 


Képzeljétek ma olvastam a Cosmopolitán itteni kiadásában, hogy egy 19-20 éves csaj 8 hónaposan tudta meg, hogy terhes :shock: :shock: :shock: Egyetemen van szüleivel lakik és van barátja, de azt nem írta, hogy sikerült a baba nekik. Egyik alkalommal nagyon viszketett a hasa. Szüleivel utaztak az autóval. Anyukája felfigyelt a vakarózásra és kérte húzza fel a pólóját. Mondta, hogy nagyon feszes a hasa és másnapra rendezett időpontot egy dokihoz nézzék meg nincs daganat. Az uh után mondta neki a doki néni, hogy kapaszkodjon mert 8 hónapos terhes. Elájult mikor megtudta arra ébredt, hogy a nővérke locsolgatja vízzel. Végig a 8 hónap alatt pontos havija volt max 1-2 nap eltéréssel, semmi jele nem volt, hogy terhes még a hasa sem volt nagy. Állítólag nagyon ritkán de előfordul. Másnap viszont a nagy izgalom miatt sürgősen kórházba vitték és egy 2.8 kg kislányt szült 1 óra alatt :shock: A picit elfogadták az apuka szülei is és sokat látogatják, az apa meg ha teheti elviszi sétálni, játszik vele. A picit a csaj anyukája neveli mert ő közben sulizik és nem tudja, hogy feleségül megy-e a sráchoz. És miután magához tért megváltozott és tudja, hogy az ő lánya rengeteg szeretetet kap tőle meg a nagyiktól.

Na míg meg könyörgünk egy babáért és nem akar megfoganni

Kép
Kép
melisch
 
 


Tapedli,
és amikor a lombik volt,előtte csináltak hormonvizsgálatot meg átjárhatóságit és negatív volt?Néha van ám,hogy anovulációs a ciklus normális esetben is.. :roll: emiatt az egy mensi miatt ne ess kétségbe!Mióta is próbálkoztok,úgy értem,mikor nyilvánították "tenyészbikává" a férjed?Mi adtunk egy évet magunknak,februárig nem megyünk sehova.

Melisch,
ez naggyon durva!Hát igen,a mi barátainknak is véletlenül lett,ezért volt gyors esküvő,de még egyik se gondolt rá,eléggé kétségbe is voltak esve,mikor megtudták...aztán képzeljétek,elment a baba :( és én még olyan ronda irigy voltam,szinte haragudtam rájuk,hogy nem akarták és mégis sikerült...de ebből is látszik,hogy nem szabad irigykedni...szégyelltem magam nagyon,mikor megtudtam,hogy elment!
Vendég
 


Vayacon!Türelem mindjárt 28.-a lesz! :) Kiváncsi vagyok mit mondanak majd konzultáción.

Bumi!Drukk!!!

Melisch!Hihetetlen történet,mik vannak!

Zsó!
Én is vagyok így. :oops: Néha engem is bosszant. :( Mostanában a mi baráti körünkben is babaeső van.Már 3-an is bejelentették,hogy babát várnak!!!( volt amelyik nem tervezte )Ilyenkor mintha hidegzuhany kapnánk és megdöbbenünk hiretlen.Persze örülünk nekik csak mégis ott van az ember agyában akarva-akaratlanul hogy nekünk mért nem jön már össze és mi már mit szenvedünk érte! :( Párom legjobb barátjánál is elment a baba nemrég ( irtam nektek mulkor szegényt ) akkor én is így éreztem,mint te nagyon rossz érzés volt bennem is.Csak olyan rossz hallani mikor mondja a párom hogy látod mindenkinek sikerül csak nekünk nem.Ilyenkor könny szökik a szemünkbe mind a kettönknek. :cry: De próbálom mindig biztatni hogy ne szomorkodjon hamarosan csak lesz nekünk is.

Amúgy nekünk kedden lesz a 3. inszem.
horváth beáta
 
 


Bea,
nagyon szurkolok!Előbb-utóbb nekünk is lesz,és akkor huss!elszáll a sok szenvedés! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Melisch!
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nem vette észre hogy terhes. Ha máskor nem, hát akkor amikor a baba elkezdett mozogni.

Zsó, Bea!
Nekünk is rosszul esett, ha más terhes lett. De a legnehezebb az volt, amikor a húgom bejelentette. Amióta azon túl vagyunk, azóta nem izgat ha más terhes lesz.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bea akkor nagyon drukkolunk kedden!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi is jót nevettünk múlt csütörtökön: a férjem tolatott az autóval a ház előtt, mikor észrevette a szomszéd kisfiú labdáját. Megijedt nehogy ő is ott legyen és elgázolja. Látta, hogy sehol senki visszaült és kérdem hova ugrált olyan gyorsan. Mondja hát mentem nézni, hol ez a kölyök nehogy elüssem mert mit csinálok ha elütöm és jön az anyja követelni rajtam a gyerekét és csináljak neki másikat oszt az nekem nem megy :lol: :lol: :lol: Persze ezt viccből mondta nem ilyen szívtelen. Mondtam is neki, hogy akkor nagyon vigyázzon mert előbb nekem kell babát gyártson nem a szomszédnak.

Sajnos nekünk is keserű a szánk íze ha babát/gyereket látunk. Vasárnap voltunk a barátkáékkal babát sétáltatni 2,5 hónapos 4,5 kg kisfiú olyan édi, csináltunk képet ahogy mi toljuk a babakocsit :lol: ők ajánlották a képet. Szerintem a barátja tudja mi a szitu nálunk. Nekik is besikerült 2 hónapra hogy összejöttek :oops: ilyen az élet.

Kép
Kép
melisch
 
 


bumi nem állítóm, hogy ez igaz is hiszen máshol nem hallottam csak a Cosmopolitánban írta és érdekesnek találtam az esetet. Tán volt egy kanadai nő aki szilveszterkor szült 2008/2009 között. Ő akkor ment be a kórházba szilveszter éjszaka, hogy vesegörcse van, közbe meg szülési fájdalma volt és fiút szült még akkor. De van aki azt mondja, hogy csak média fogás az egész mert már 2. gyereke volt a kanadainak és azt vallotta, hogy az elsőt hamarabb szülte úgy, hogy elment pisilni és beesett a baba a wc-be neki. Na ne szidjatok, hogy dilis vagyok nem én találtam ki és azt sem állítom, hogy igaz. Sajnos a magyar sajtó nem ír róla, csak a romániai lapok írtak róla pár sort igy nem linkelem, hogy hol irják.

Kép
Kép
melisch
 
 


Bea, de jó, akkor már két embernek drukkolhatunk. :) ++++++++++++++ neked is!

Melisch hát tényleg elég hihetetlen ez a sztori, de az élet néha produkál furcsaságokat. mondjuk az ilyen női lapok sok mindent összefirkálnak aminek a fele sem igaz. nem tudhatjuk

hát nekem is el szokott szorulni a szívem, ha megtudom valakiről, hogy babát vár. bár engem még eléggé megkímélt az élet, mert sok kisgyerekes ismerősöm van, de konkrétan azota nem lett senki terhes a környezetemben mióta próbálkozunk. csak az ikertesóm de hát az meg hatalmas öröm volt

amúgy gondoljatok arra lányok hogy mi sokkal jobban fogjuk értékelni hogy gyerekünk van és sokkal türelmesebbek leszünk hozzájuk mint akinek csak hipp hopp jött. sokat lehet tanulni ezekből a rossz dolgokból. úgyhogy fel a fejjel mindenkinek lesz itt babája, és visszagondolva nem is lesz olyan kinszenvedés ez az időszak mint ahogy érezzük
vayacon
 
 


sziasztok, itt vagyok. párom katonái javultak, a mennyiség elég az inszemináciora, a gyorsaságuk nem az igazi, és morfologiailag is lehetnének jobbak. hormonvizsgálat, genetikai vizsgálat eredményei májusban lesznek meg. ma voltunk a Forgácsban, mhny 7mm, mindkét oldalon 2 tüszö, hétfön megyek inszemre. csodák történnek mindig, hiszek a csodákban :D
Vayacon, szerintem az inszemet ti is megprobálhatnátok, a katonák miatt mondom. sokkal jobb állapotban vannak, mint a mieink.
Bumi, te lombikra készülsz? a mhny miatt is kérdezem, mert ez a 7mm nekem nagyon kevésnek tünik az esetemben. nyugtass meg egy kicsit, mert nagyon izgulok :(
dina34
 
 


Szia Dina!

Jaj de jó hírek, tuti babaeső lesz!

Én úgy tudom, Fülöp doki nem ajánlja endósoknak az inszemet, mert bedurrantja a hormonokat ami nekünk nem jó és ugye a lombiknak azért jóval nagyobb az esélye. De május 7-én meglátjuk, hogy mit mond.
vayacon
 
 


Szia Vayacon!
bárcsak igazad lenne babaesöt illetöen! május 7 is lassacskán itt lesz, de addig is dolgozzatok a babaprojekten. Forgácsban mikor voltál? az endodrol tudnak?
dina34
 
 


Sziasztok csajok!

Vayacon, köszi az infókat :) Azt nem tudom még, hogy a klinikára ha simán telefonálok is adnak időpontot Fülöp dokihoz? Anno, a nőgyogyim ajánlotta Vereczkey Attilát, aki a lombikunkat csinálta. Első találkozásra a magánrendelésére hívott, mert neki a mobilját adta meg a nőgyogyim. Egyébként mondjuk azért is jobb lenne a klinikára mennünk, mert ott van az összes előző leletünk... Na asszem ez lesz :)

Zsó, a lombik előtt mindent megcsináltak. Még átjárhatóságit is és az is negatív volt. De ilyen furcsaságokat nekem a lombik után kezdett csinálni a ciklusom. Volt egy időszak, amikor mindig csak 2-3 napig tartott és kevés volt. Ezt a természetgyógyász szépen helyreállította. De most az izgat, hogy milyenek lehetnek a laboreredméyneim. Kb. 8 hónapja volt egy hasonlóan rövid ciklusom, egyébként nem szokott ennyire rövid lenni. Persze tudom, anovus ciklusban ez előfordul... Asszem megint kezdem túlpörögni fejben ezt a dolgot. Talán ezért is jobb lesz ha kivizsgálnak és megnyugszom :D Mert az eredmény persze negatív lesz! :D

Melisch, nem semmi ez a történet. nekem is elég hihetetlennek tűnik :shock:

Bumi, hajrá tüszőcskék! :wink:

Dina, hajrá inszem! :D

Bea, mostanában ritkán jársz erre :roll:

T
tapedli
 
 


Sziasztok lányok!
rég voltam igen, de minden nap olvaslak titeket. Eddig nem igazán szóltam hozzá. Mi még mindig nem mentünk semerre sem. Most spontán idő van. Már amikor együtt vagyunk. Abszolút nem figyeltem az elmúlt 2 hónapban sem a pére sem a menszimre.
Valahogy időm és erőm sincs ilyenre.
Nagyonsok a melóm, és ha hazaérek örülök,hogy levegőt kapok, és alhatok.

Melish ezek a történetek nem semmik. Egyébként nekem is van egy ismerősöm, aki múlt hónapbanszült. Ő sem tudta, hogy terhes. Kicsit molett csajszika. A hasa nem látszott, és menszije is volt. Már 5 hónapos volt mikor elment a dokihoz, hogy fáj a hasa,meg olyan furát érez. (mozgott). úgyhogy tényleg van ilyen. Jah és ők sem tervezték,sőt....
De ez van.

Mindenki drukk amihez kell.,

Kép
kissedi
 
 


Kiseddi!
Örülök hogy előbukkantál! :lol: Jó hallani rólad!

Dina!
Jó,hogy javult!Kis javulás is javulás!Hány millió lett most ha szabad megkérdezni? :roll: Hajrá inszem neked is!!!Első lesz ugye?

Tapedli!
Majdnem minden nap olvaslak bennetek csak nem mindig reagálok ha nem tudok hozzászolni! :oops:

Bumi!
Nagyon szorítok érted!!!!!!!Remélem most sikerülni fog!Tuti! :)
horváth beáta
 
 


Bumi++++++++++++

Tapedli,
Ti honnan jötttetek rá, hogy lelki eredetű a probléma? És mit tetettek, hogy a férjednek ilyen jó eredménye lett??????,

Vayacon,
Tényleg nagyon jó lenne, ha spotán jönne és nem lenne szükség lombikra. Kivi vagyok mit mond majd a doki nektek!

Nállunk minden stagnál, egyenlőre döntögetjük hogyan és merre tovább. Remélem idővel kisütünk valami okosat.

Hope
hope5
 
 


Dina,
nagyon örülök a javulásnak,és,hogy bele is vágtok mindjárt az inszembe!Úgy emlékszem,azt olvastam valahol,hogy tüszőrepedéskor kell 7 mm-nek lennie a mnyh-nak,így a tiéd egész biztos jó,és szóltak is volna,ha nem lennének vele elégedettek,szóval nyugodj meg!

Vayacon,
hát miért is kéne inszem,ha egyszer jók a katonák?Kívánom neked,hogy kapjatok ti is egy év lehetőséget spontánra!

Tapedli,
persze,nézesd csak meg,2 vérvétel nem nagy ügy.De az embernek időnként változik a ciklusa,főleg,ha beleavatkoznak(lombik).Szóval biztos negatív lesz.

Egész mostani ciklusom alatt olyan pozitívan gondolkodtam,ahogy nem szoktam.Még most is.És bízom benne,hátha!Jaj,csak nagyon nem szeretnék elkeseredni meg kiborulni,ha mégis megjön!Nem akarok sírni meg minden,az olyan rossz a férjemnek is!Remélem,"jófej" leszek :lol:

Jaj,Melisch,tökjó humora van a férjednek!Külön szuper,ha valaki a saját "nyomorán" tud poénkodni-így könnyebb egy kicsit,nem?
Vendég
 


Tapi, igen van két szám amin hivhatod őket. VAn egy mobil szám is ez Fülöp doki aszisztenséé: 30 6301480. Én először ezen hívtam megkérdezte meddőségi vagy nőgyógyászati gondom van-e mondtam mindkettő és akkor adott a klinikára időpontot. De már volt h ezen a számon hivtam és éppen valami öltözőben volt. Szóval a lényeg az, hogy a honlapon található vezetékes számon is fel tudod őket hivni fel szokták venni mindig.

Vereckey ha jól tudom már nem dolgozik ott egyedül Fülöp van most a meddőségin.

A rövid cikluson kivül nincs más menstruációs gondod? Mert ne úgy legyen de én olvastam vhol hogy az is lehet az endó jele ha túl rövid. De nem akarok vészmadárkodni csak érdemes mindennek utánajárni.

Képzeljétek mi történt: jóba lettünk azzal a csajjal, akit velem együtt műtött Fülöp doki. És egyszerre álmodtuk a dokiról azt, hogy hosszú a haja! (amúgy az életben teljesen rövid) mit szóltok? mennyi ennek a valószínűsége
:lol: amúgy utánanéztem és a hosszú haj férfiaknál erőt jelent, tehát sztem azért álmodtuk ezt mert nagyon bizunk benne
vayacon
 
 


Zsó neked is nagy drukk! Jó hogy ilyen pozitív vagy, ez kell a sikerhez! Jaj de jó hogy ennyi mindenkiért lehet szorítani! :lol:
vayacon
 
 


Sziasztok!
Zsó! Tök jó, hogy ilyen pozitív vagy. Én is az voltam ma reggelig. Ma vagyok a ciklusom 36.napján. :?
Menszim sehol, jele sincs. Tesztem nega.
előtte 28 ,max naposak voltak. Hogy most mi van nem tudom. Már a múlt hónapban is alig volt menszim. KÉt napig tartott semmi görccsel, holott nekem mindig halálom van akkor.
A melleim feszesek meg a hasam is.
Pedig annyira azt hittem, hogy végre sikerült. :cry: :cry: :cry:

Vayacon ez tényleg furcsa. Hogy egyformát álmodjatok. Tök jó.
Bumi nagyon szorítok értetek!!!!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!
Jobb oldalon 6 db, bal oldalon 4-5 db 13 mm körüli mtüszőcském növekkszik. Mnyh 9 mm. Rákérdeztem, hogy az baj e hogy szerda óta nem nőtt, de azt mondták ez jó,mert a tú vékony, meg a túl vastag se jó, bár a lényeges a szerkezete.
Hétfőn újra vv és uh.
Szerda körül lesz a leszívás, úgy gondolom.
És tuti sikerülni fog.

Dina!
Ez pont jó mnyh inszemkor, a Closti nagyon elvékonyítja, nekem sem volt soha vastagabb, sőt még volt, hogy ösztrogén tapaszt kaptam. Egyébként a inszemig ez még tuti nő 1-2 mm-t.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Edi!
Azt tudod, hogy m ikor volt péd? Mert ugye nem a ciklus hossza a mérvadó, hanem a DPO-k száma.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Szia Bumi!
Elvileg 03.31.-04.03. környékén lehetett. Nem igazán figyelem mostanában magam amúgy. Tojásfehérjés váladék is kb. 3 hete volt hétvégén ha jól emlékszem. De komolyan nem tudom, nem foglalkoztam mostanság vele.
Egyébként híg az agyam, annyi mindent elfelejtek.. :oops: :lol:
Hőmérőzést már nem csinálok,pedig az most segítene,hogy mikor volt pém.
Hát majd kiderül mi van.
Ha nem jön meg a jövőhét végén elmegyek dokihoz.

Kép
kissedi
 
 


hát csajok nagyon pörög az élet körületetek :shock: nayon beindultatok ki spontánra ki inszemre készül. Legalább 20 napon belül tessék sok pozitiv tesztel jönni. Maradjatok mind ilyen pozitiv hozzáállással és nem lesz baj!!!!!!!!!

Edi buminak igaza van a DPO álltalában mindig 14 nap, az előtte levő napok szoktak változni és határozzák meg a ciklus hosszát. Ha csak 4-én volt a pé-d akkor ma vagy a 15. napon és akkor még időben vagy. Nem tudok okosat mondani. Csak 1 tesztet végeztél? Lehet nem volt jó a teszt..., na de nem filózófálok

Kép
Kép
melisch
 
 


Mmzso köszi a megnyugtato szavakat!¨és drukkolok, hogy 2 in 1 ben legyél.
Bumi a lombik tutira sikerülni fog most neked, érzem. ha szerda körül van a leszívás, akkor a jövö hétvégén, de legkésöbb hétfön már terhes leszel :lol:
mindenkinek nagyon jo hétvégét kívánok!
dina34
 
 


Lányok,rohanok,mert esküvői tanúk leszünk mindjárt :lol: de!
Kissedi,
pár nap türelem,utána újabb teszt,nincs más ötletem.Nagyon drukkolok neked!

Bumi,
ez a beszéd!Tuti sikerül!++++++++

A Többieknek,Mindenkinek szép hétvégét kívánok! :wink:
Vendég
 


Köszi a drukkot csajok. Rámfér. :cry:
MIlyen volt tanúskodni Zsó?

Igen Melisch csak egy tesztet csináltam. Mindenképp csinálok másikat ha nem jön meg a héten,mondjuk ennek semmi jele.
De a múlt hónapban is alig volt meg 2 napig,és egyáltalán nem görcsöltem. Hát lehet hogymost sem érzem meg, csak látom.....
Jó éjt mindenkinek.

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok lányok!

Dina! Nálatok milyen mennyiségnél mondta azt a Kopa, h inszemre már jók vagytok!? És a morfológia!? "Mi" még csak most fogjuk kezdeni a gyógyszer szedést, amit a véreredmények alapján írt fel. Énis bízom a javulsában.
Nektek a javulás magától jött vagy volt gyógyszeres kezelés!?

Vayacon! Hipp-hopp itt a máj.7! :lol: (Én is mindíg ugy várom a dokihoz menést, mintha azzal valami pozitív dolog történne, pedig eddig csak egyre beljebb keveredtünk a bajba... :roll: )

Szép napot mindenkinek!

Beni
benigna
 
 


Sziasztok Lányok!

A babaneten nem vagyok olyan új, mert már 2006 óta írogatok, de sajnos úgy tűnik, hogy ez a téma is érint minket. Néha írogattam a hőmérőzős topikba. Rólam annyit, hogy 2007-ben volt két angyalkánk, :cry: majd úgy felborult a hormonháztartásom, hogy több mint fél évig nem jött meg. :? Ev végén meghalt férjem anyukája, :cry: majd elkezdtünk építkezni és 2008 októberében ráálltunk a babaprojekre. Nem akartunk sokáig próbálkozni három hónapot adtunk magunknak, majd elmentünk a Kaáliba. Ott megállapították, hogy apagond van. 1 látótérben 1 élő kiskatona. :cry: Két hete volt apa genetikán és hormonvizsgálaton 28-án megy ismét katonavizsgálatra és májusban Papp professzorhoz. DE jobban szemügyre vettük a dolgokat és megállapítottuk hogy bal oldalon valószínüleg visszér van. :shock: A doki szerint barátkozzunk a lombik gondolatával. (engem ez se érdekel csak legyen babánk) Van már valakinek tapasztalata visszér ügyben. Létezik olyan fokú javulás műtét után, hogy spontán összejön a baba? :roll:
Köszönöm a válaszotokat, és remélem, hogy én is a kis csapatotok tagja lehetek. :lol:

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Beni! a mennyiségnek 4 millio felett kell lennie, ami morfologiailag is ok. hát a páromé épp hogy csak! vérvétel most volt a Kopa dr.-nál, eredmény csak május vége felé. szoval a javulás köszönhetö a maca vibének, cinknek és szelénnek.

Lili! a genetikai vizsgálat tulajdonképpen mit jelent a párod esetében?

Egyébként ha én akarnék menni genetikai vizsgálatra, akkor hova menjek és tulajdonképpen ebben az esetben sem tudom igazán, hogy mit rejt ez a vizsgálat magában, és hogy hogyan végzik. vki jártas már ebben a dologban?
dina34
 
 


Dina!
Megpróbálom leírni de még bennem sem tisztult le igazán. :oops: Két genetikai vizsgálatot végeznek nála. Egyik (amit jelzem nem tudom miért csinálnak) megállapítják, hogy férfi, a másiknál pedig az y kromoszómát nézik, hogy öröklődő betegségről lehet e szó vagy pedig valami mechanikai oka van mint például a visszér, hogy nem termel elegendő kiskatonát. Itt megtudják azt is ha esetleg kromoszóma rendellenesség miatt volt a két vetélés, és akkor viszont csak kislányokat kaphatok vissza a lombiknál. Jaj ez a geneika nekem annyira bonyolult de a dokimban és a Kaáli Intézetben nagyon bízok. :lol:
Genetikai vizsgálatot még az Istenhegyi Genetikai Központban is végeznek az tuti, mert a Kaáli is oda küldi azt hiszem. Mi a hormon vizsgálattal együtt fizettünk 50 ezer forintot.

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Lili!
köszi az útbaigazítást. szoval nálatok is májusban derül ki, hogy miért vannak kevesen a kiskatonák. nekem is volt már 2 vetélésem. az egyik a 11.héten a másik pedig a 7. héten. nagyon szeretnék már anyuka lenni! remélem mindnyájunknak sikerül ez a vágya és minél elöbb!
dina34
 
 


Dina!
Nagyon szívesen! Sajnálom és átérzem a fájdalmadat! :cry: viszont én hiszem, hogy mindenkihez beköszönt a gólya :lol: , csak van akiknek egy "kicsit" többet kell harcolni érte.......

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Sziasztok!

Dina, a maca nálunk nem vált be sajna. Rossz volt tőle emberem közérzete. :roll:
Ilyen antioxidáns izéket szelén cinz e-vitamin ő is szedi hősiesen. :)

Lili, hát nektek sem egyszerű az életetek! Drukkolok, hogy mihamarabb a végére tudjatok járni a bajoknak!

Szép Hétfőt Mindenkinek! :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benigna 2009.04.20 05:43-kor.
benigna
 
 


Szóval Cink :lol:
benigna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: