Új privát üzeneted érkezett!

Dóri,
biztos rendbejön a vérnyomásod, ezek a bogyeszok nagyon tutik :)
Köszi Neked és Annusnak is a dokit, holnap kiderül, hogy Novygirl orvosa vállal-e, aztán jelentkezem holnap.

Pumukli,
szép nagy pocid van! A felsőd meg nagyon tetszik :D :D

Petrus,
a képeket várjuk!! biztos nagyon szép babókák 8) :lol:

emese1979
 
 


Tinu!

Igen, a Bánya u-ban lakunk, és nagyon szeretjük ezt a helyet. Minden szempontból jó, hiszen mindenhez közel van, mégis a csendesebb, zöldebb részek vannak itt.
Egyébként ha venni akartok, akkor írd meg priviben, hogy milyet, és árban meddig, mert van a családban eladó lakás...

Emese!
Jelenleg nekem sincs dokim, pedig lassan én is szülök. De én úgy döntöttem, hogy már nem foglalkozok ezzel, majd meglátom hogyan alakul a dolog. Sote I, vagy Dél-pesti...

A ruha kérdésről meg csak annyit, hogy ha 24 órában Veled van a Babó,akkor nem lehet kavarodás a ruhából. Én mindent vittem, és nem bántam meg. Így voltam nyugodt!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Na mégis visszaolvastam, nem bírtam :)

Emese,
bakker, ez a doki nagyon durva...én a helyedben megöltem volna. Bár én most elég gyenge idegállapotban leledzem, de akkor is...menjen a francba...

Petrus,
tök jó, hogy írtál :)
várjuk a képeket.

Böbi,
remélem most éjjel nem fogsz görcsölni. majd jól utánanézek neked, mi jó még erre.

Mozza,
küldök privit.

na most már tényleg megyek aludni. Reggel vérvétel, meg meglátogatom apumat.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

 
 

Trixi: ez a dokiügy tényleg mérhetetlenül felháborító!!!
Nem gondolkodtál azon, hogy esetleg megírod a nevét nyilvánosan, hogy legalább más ne fázzon rá vele? Nem érdemli meg, hogy praktizáljon - szerintem!

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Esztó! Azért örülök, hogy túléltétek a vizsgát! :) Remélem, azért nem annyira reménytelen, mint ahogy most látod. Szerintem csak lefáradtál. Amit nem is csodálok... :roll: Szóval drukkolunk. Mikor lesz eredmény???

Pumuklii! Irtó csini kismami vagy! :)
Nem, asszem nem viszem túlzásba a dolgot, hajlamos vagyok inkább odázni a problémákat. Büszke vagyok magamra, hogy szembenéztem vele, hogy baja is lehet belőle. :oops:

VÁRJUK a képeket!

Vanni???

Tinu, jó, hogy jelentkeztél! Biztos rossz lehetett Tündének, hogy nem látott egész nap!

Ha nem jönnék már többet, akkor jó éjszakát!
Vendég
 


Sziasztok!

GRATULA PETRUSNAK A BABÁKHOZ! :)

Üdv az újaknak! Tök jó, hogy egyre többen vagyunk!!! :)

Huh, ma jól elfáradtam!
Egész nap úgy csináltam, mintha dolgoznék... Remélem, legalább lesz eredménye...

Emese! Ez nem semmi! :twisted: Szerintem nem is az a legdurvább, hogy a doki most közli, nem vállal, hanem az, hogy végig HAZUDOTT!! Ez engem totál felháborított! Írd csak ki a nevét!!!
Ha nem ragaszkodsz a SOTE-hoz, a MÁV-ban tudok egy fiatal doktornőt. Én még egy fillért nem fizettem Neki eddig...

Annus! Jelentem, a leendő babaszoba ki van festve! :) Még szárad.. Egyenlőre semmi extra. Fehér falak. +Apuci elkezdte a világítást csinálni. Természetesen ledes halogén... :)
A 7végén keresünk v.mi padló-félét, és lerakjuk. 10nm az egész, remélem, gyorsan meglesz..

Most megyek aludni, mert hulla vagyok. Leszakad a hátam...

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
szkitty
 
 


Emese, ez nagyon durva! Szerintem is írd ki a nevét, hátha más is olvassa, megérdemli, ha csak egy-két fizető pácienstől elesik, már az is megérte!

Pumukli, ne szégyelld magad azért, mert türelmetlen voltál, nem vagyunk mi sem fából, néha felbosszant a gyerek, ez van! Örülök, hogy lassan megoldódik a helyzet! Csini vagy nagyon!

Mozza, az anya elsők között volt, de szerencsére a mama még nem megy! Hű, tudom, ez nagyon gonosz volt, de nem érdemli meg.... A NEM volt az első szava, és még tud kb 20-at, de javarészt csak az első szótagot.
Köszi, hogy megnyugtattál a nem tenyészett ki dologról! :-)

Tinu, én hétfőn megyek legközelebb NST-re, igyekszem nem elfelejteni rákérdezni. ÉN is azért szeretnél privit, mint Dóri, hogy oda bejöhet a család. DE a fogaim viszik a pénzt rendesen a háztól, így nem biztos, hogy marad rá....

Esztó, köszI!!!

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok, csak néhány gyors hozzászólás!

Pumukli, te aztán 34 hetesen is igazi bombanő vagy! A férjed irígylésre méltó helyzetben van!

Dóri, nagyon örülök, hogy sikerült pályára terelni a problémát. Nem lesz semmi gond, az a lényeg.

Emese, én is teljesen egyet értek Kittyvel. Az egy dolog, hogy nem tud vállalni, de a hazudozás, meg borítéktovábbítás, ez nekem baromira bűzlik! Arról nem is beszélve, hogy a 100 e enyhén szólva k. sok. Csak abban az esetben fizetnék ki ennyit bárkinek, ha végigkísért a terhességen, megbízom benne, fasza orvos, a tenyerén hordoz, és a végén is 1000%-ig meg vagyok elégedve. Egyszerűen botrány! Szurkolok, hogy a saját megnyugvásodra minél előbb találj mást, akivel sikerül jó kapcsolatot kiépíteni.

Tinu, köszi a tippet, és jó hogy előkerültél. Az én anyukám, ha a pajzsmirigy eredményei javulnak, és tényleg nem lesz már semmi fizikai oka a tüneteinek, akkor egyenesen szakemberhez megy (pszichológus, pszichiáter). Szerintem ő is hajlik rá, én pedig szükség esetén - és most ez a helyzet - nem rettenek vissza egy kis érzelmi zsarolástól. Lásd Dóri varázsigét: szükségem van rá, nem csinálhatja ezt tovább. Jó hír, hogy intelligens asszony, szóval jó eséllyel ezt magától is így látja majd.

Esztó, szerintem csak meglesz az a vizsga! Csak görbüljön!

Petrus, de jó hogy írtál! Úgy örülünk nektek!

Na jó bő lére erdet! Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Böbi, én azt hittem, hogy egyáltalán nem jöhet be idegen a társalgón túl a gyermekágyra. Ha privi a szobád, akkor mégis?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi, te is éjszakai bagoly vagy? :-)
Én úgy tudom, hogy ha priviben vagy, akkor a közvetlen hozzátartozó bejöhet, de rá fogok kérdezni!
Vendég
 


Sziasztok!

Hát nagyon lemaradtam, az biztos, felgyorsultak az események. Még Emesét sem olvastam nem tudom miről van szó, de visszakeresem.

Dóri
Szorítok a vérnyomás miatt, nehogy ne szülhessél emiatt rendesen.
Igen, engem is ezért érdekel az egyágyas, hogy Apor és Apa bent lehessen időnként velünk. Gondolkodom rajta nagyon. Adraci nélkül is. :)

Szofi
Ha fizetsz a szobáért akkor nem szólnak bele. Bent is lakhatnának veled.

Orvos
Nekem elég drága és most ráadásul kéthetente megyek, viszont abba nem szól bele, hogy szülés után mennyit adunk. Amennyit módunkban áll. Én 50-et vagy 60-at fogok adni,a körülményektől is függ. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Jó reggelt!

Nem bírok aludni!
Babó jól viselkedik, de mostanában felgyűlt néhány dolog amit egyszerűen nem lehet elintézni.Meséltem ezt az árvasági ügyemet.Erre a hónapra még mindíg nem utalták és már lassan 2 hete írtam nekik hogy mi van.Jár vagy nem jár?Mert jogász szerint jár, de ezeket a hivataéban lehetetlenség utolárni.
A másik hogy elveszett a telefonom kértem új sim kártyát, az előzőt letiltattam.Oké, azt mondják 4000 forint és a következő havi számlámra terhelik,na nem tudom mi történt de valami 60 ezer forintos tétel jött ki.Most ezt is intézhetem.Pedig azt hittem most már minden ok és végre csak a babára kell koncentrálnom.

Bocs hogy kicsit kiborultam,de nagyon rosszkor jöttek össze a dolgok és ki kellett írnom magamból.

Pumukli,
nagyon csini vagy!

Nekem sincs fogadott orvosom.De ahogy hallom vannak nagy szemetek akik jól kihasználják a kismamákat.Én Veszprémhez tartozom itt is lakunk,kórház 5 percnyire és így is úgy is el kell látniuk.Nekem nem hiányzik hogy addigra érjen oda az orvosom mire már megszültem meg előbb indítson mert neki el kell mennie valahová.És mellette minden alkalommal meg szüléskor is adni neki az ezreket.Na hagyjuk, visszafekszem.Hosszú napom lesz ma.

KépKép
harhaj
 
 


Jó reggelt :)

Remek éjszaka volt, nincs hangom, fáj a fülem, köhögök, Zsófi egyre taknyosabb, gyógyuljunk már meg!

Igyekszem visszaolvasni, pumuklit láttam, nagyon csinos :)
Vendég
 


Na szép jó reggelt!!Br itt kicsit be van borulva...remélem eső nem sok esik majd...
Éjszaka:hát nehezen aludtunk el,Iza táncversenyt rendezett odabenn!De amint abbahagyta aludtunk szépen! :lol: Ja a parketta meg a méhszéjam volt,már megint úgy szúrt,de ezen már csak röhögtem,mert így elég viccesen közlekedek.
Ja és telt ház is volt.Ugye itt van öcsém is meg egy haverunk is.Jöttek egymás után,mindkettő első szava h de nagy hasam van.... :lol: :lol:

Pumukli!
Nagyon csini vagy!!!Jó ünneplést nektek a hétvégére!Nálunk is sok az ünnepelt!Holnap én is vmi szülinapi bográcsolás félére megyek tesómékhoz :wink:

Dóri!
Örülök h vérnyomás téma rendben!Tessék nem aggódni tovább!

Szofi!
Remélem anyudnál javul a hlyzet hamarosan :wink:

Harhaj!
Sajnálom h így összejöttek a dolgok...de csak megoldódik gyorsan az egész!!!

Kitty!
Na akkor haladtok szépen lassan!10 nm az nem sok,pikpak megvan a parketta is!

Tinu,Eszti!
Remélem sikerült kipihenni a tegnapi napot!!!Majd jelentkezzetek!

Én meg írok smst Vanninak!Remélem válaszol!!!

annus11
 
 


Jó reggelt!
Petrus de jó hogy írtál!Várjuk a képeket,biztos gyönyörű babák!!!
Pumukli nagyon csinos vagy.Jó ünneplést nektek!
Tinu,de jó hogy még egyben.Köszönöm a tanácsot.Majd elbeszélgetek anyummal,mert valamit lépnie kell,túl fiatal még,42 éves.De szerencsére nem zárkózik el semmitől.A kocsit én is félve veszem,de képek alapján tuti.Hát remélem.Ha megérkezik majd jelzek hogy milyen.
Dóri örülök hogy minden ok,ne izgulj és pihizz!!
Mesi a dokid egy................Én is kiírnám a nevét.
Annus akkor Iza is eleven volt az éjjel.Hanna sem sokat aludt.
Panndi sajnálom a fülfájást,én is ebben voltam.Nálunk van ilyen kis zöld növény aminek a levét kell belecsepegtetni a füledbe és elmúlik.Fül-fül a neve.
Nem tom mit akartam még....
Most megyek visszafekszem.Gréti alszik,remélem nem lesz ma is hisztis.Mostanában szörnyű hiszti rohamai vannak.Mit lehet ellene tenni??Valaki tud tanácsot adni?Bár szerintem már az is a baja hogy hiányzom neki,mert én csak fekve tok vele játszani.Remélem változik ha megszültem mert ha nem akkor megőrülünk.
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita!
Tuti jobb lesz ha már felkelhetsz!Lehet hogy már jövőhéten!!! :wink:

annus11
 
 


Jó reggelt!

Kitty,
gratula a szobához, lassan csak elkészültök :)

Harhaj,
kitartás a telefonszámla intézéséhez, reméljük mielőbb megoldódik a dolog!!

Böbi,
Neked akartam még írni, hogy mostanában nekem is elég durván görcsöl a vádlim éjszakánként, pedig mellette nyomatom a mg-t.. Na de reméljük néhány hét, és rendeződik, ahogy megszületik a baba :)

Annus,
itt is be van borulva :? pedig ma sok helyre el kéne mennem, többek között a házassági a.k-i kivonatért, mert még 1-2 dolgot intézni. Remélem nem fog esni ...

Az orvos neve dr. Vígh Lajos, szívesen megírnám rémdokik topicba is, ha van ilyen :?:
És tényleg az a legfelháborítóbb, hogy nem 1-2 napja tudta meg, hogy nincs helye a kórházban, hanem a kezdetektől fogva félrevezetett, hazudozott, a lóvékat meg bezsebelte... Pluszban a sogórnőm keresztapja, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen megeshet.

emese1979
 
 


Köszi csajok!

Legalább tudom mit intézek ma abban a 1,5 órában ami az uh meg az nst közt lesz. :lol:

Nálunk is be van borulva,remélem holnap jó idő lesz mert jön anyum.Megyünk egynyári virágokat venni.Végre rájött hogy nem kellene az egész házat körbemuskátlizni.

KépKép
harhaj
 
 


Jó reggelt!

Kitty,
gratula a szobához, lassan csak elkészültök :)

Harhaj,
kitartás a telefonszámla intézéséhez, reméljük mielőbb megoldódik a dolog!!

Böbi,
Neked akartam még írni, hogy mostanában nekem is elég durván görcsöl a vádlim éjszakánként, pedig mellette nyomatom a mg-t.. Na de reméljük néhány hét, és rendeződik, ahogy megszületik a baba :)

Annus,
itt is be van borulva :? pedig ma sok helyre el kéne mennem, többek között a házassági a.k-i kivonatért, mert még 1-2 dolgot intézni. Remélem nem fog esni ...

Az orvos neve dr. Vígh Lajos, szívesen megírnám rémdokik topicba is, ha van ilyen :?:
És tényleg az a legfelháborítóbb, hogy nem 1-2 napja tudta meg, hogy nincs helye a kórházban, hanem a kezdetektől fogva félrevezetett, hazudozott, a lóvékat meg bezsebelte... Pluszban a sogórnőm keresztapja, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen megeshet.

emese1979
 
 


Emese!Szegénykém, ritka gerinctelen egy dokit sikerült kifognod!Dühítő,amit csinált!Nagyon sajnállak érte. :(
Petrus!De jó volt olvasni Téged!!!Nagyon boldognak tűntek a soraid!Az a lényeg tényleg, hogy egészségesek vagytok mind a hárman, és mostmár babázhattok ezerrel!!!
Mindjárt a többit is visszaolvasom, csak annyira megörültem Petrusnak és kiakadtam Emese dokiján, hogy ezt le akartam írni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jajj bocsánat!Az előbb nem köszöntem.Jó reggelt! :oops:
Pumuklinak akartam írni, hogy nagyon csinos vagy, és hihetetlenül sokat nőtt a pocid a legutóbbi kép óta.Most már olyan "kismamis": :lol: Tudod,ez nálam azt jelenti, hogy nagy! :D De Te tényleg nem híztál,ezt nagyon irigylem Tőled.
Tegnap olyan jó volt.Nem ment Dani edzésre,együtt lehettünk végre egy estét.A hétvégi 3 nap után teljesen elkényeztetődtem, annyira szuper volt. Sétáltunk Stellával a Tisza parton. Olyan büszke vagyok.Hiába van ott vagy 10 fajta kutya,mindig Stella a sztár.Mondogatják, hogy milyen szép,meg milyen okos,meg milyen selymes a bundája,nekem meg dagad a keblem. :lol: Aztán kimentünk a Tescoba és kaptunk Dreft-et.Vettem is rögtön 3 3l-est,mert ennyiért nem egyhamar lesz megint. És 9l+1 volt itthon, szerintem majdnem végig kitart,amíg külön kell az ő kis ruháit mosni. Ma meg délben NST,meg remélem végre megvizsgál a doki Uh-val is,mert aggódok a lepényem miatt, hogy táplálja-e a kismancsom rendesen.Ha nem,akkor bekeményítek,mert mint írtam ő is szét van esve mostanában.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jó reggelt!

Anita! Ha Gréti hisztizik egész egyszerűen öleld át és szorítsd magadhoz. Ezen meglepődnek, mert más reakciót várnak a hisztire. Simogasd kicsit és kérdezgesd tőle, hogy mi a baj? Mi az amit szeretne, miért viselkedik így? Ha érzi, hogy figyelsz rá meg lehet nyugodtan beszélni vele. Tudom nem könnyű mindig ilyen türelmesnek lenni, néha inkább odacsapnánk egy-egy ilyen hisztinél, de próbáld ki és meglátod ez sokkal hatásosabb. Én mostanában mindig ezt csinálom, és a kislányom ilyenkor megértő lesz, és azt is meg tudom vele beszélni amit előzőleg nem akart. :)

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Hoztam az ígért képekhez a linket, reggelizem egy gyorsat, aztán próbálok jönni hozzátok....

http://babaszoba.hunccutka.fotoalbum.hu/viewpicture/pictureid/6052684

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Szép reggelt/napot!

Sikerült ma jó gyorsan ébrednem, f8-kor csöngettek. Gyors ki az ágyból, magamra vmit, száguldás ki... Most rendeltem először Teletáltól, hát hamar hozzák... :lol: Pedig reggel tudok inkább pihenni, éjjel pisijárat van, meg vhogy "könnyebb" lesz egyre a hasam, kényelmesebb.
Beleszakadt a kullancs feje a macskába- hogy kell kiszedni? Nem járnak csak max a szomszédba, szóval nekünk is figyelni kell a vérszívókra... Blankit meg majd beoltatni.

Emese, durva volt ez a dokidtól. Direkt átverés a pénzért.

Panndi, hipergyors gyógyulást!

Neki kellene állni takarítani... Tegnap mentek el a munkások, gyerekszobát szigetelték, jó kis por van.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Vki! Én elvinném a cicámat az állatorvoshoz, mert ha beleszakadt a feje, akkor kiengedi magából a kullancs a trutyit, nehogy fertőzött legyen. Kullancsencephalitis. Lyme-kór, stb. :?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Petrus: Szívből gratulálok Bencéhez és Lucához! Szép nagy babák lettek. Biztos hamarosan együtt lehetsz Velük!

Emese: Ezt a bunkó dokit le kellene lőni! Picit előbb szólhatott volna :evil:

Mozza: Én is bent voltam a kórházban nagyon erős, rendszeres jóslókkal 1,5 napig. Aztán elmúltak a sok fekvéstől. Tegnap délben jöttem haza. Sajnos nem találkoztunk. Vagy lehet hogy igen? De szerintem a dokinődet láttam. Szimpinek tűnik.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Üdvözlöm a most előkerült rejtőzködő Kismamákat. Nem sutyiban olvasni, bátran kérdezni! Itt mindent megbeszélünk, szóval csak bátran kérdésekre FEL!

Emese
A dokidon enyhén szólva elszállt az agyam. Hihetetlen, hogy csak így közli a dolgokat ilyen fals dumával. biztos is lehetsz benne szerintem, hogy ezt ő már előre tudta.

Harhaj
Sajnálom ezt a telefonos ügyet. Nem éppen jókor jött ez most, de mikor is jönne jókor. Soha. Ügyes vagy és ezt is jól meg fogod oldani. Ne idegeskedj(könnyű ezt mondani).

Anita
Lehet az időjárás is rátesz Gréti hisztiére. Igaza van Renynek. Öleld meg és beszélgess vele és figyeld meg , hogy megváltozik a reakciója. Többet elérsz vele, mint ha kiborulsz és azt látja rajtad, hogy te is feszült vagy. Meg fog nyugodni.

Pumukli
Te sem híztál csak a pocak nőtt. Nagyon csini csajszi vagy. Gondolom apának dagad a melle, hogy milyen kis helyes a felesége még pocakkal is.

Annus és Rossz Alvók
Veletek tudok érezni. Nekem is mindíg éjjszaka kezdődik a disco odabent. Na meg a pisi járat.

Szofi
Anyukádnak jó gyógyulást. Te meg ne engedd, hogy depizzen. Légy határozott és próbáld meg, ha még zsarolással is magához téríteni(de hülyén hangzik).

Böbi
Örömmel olvastam, hogy a bátyád már képes kommunikációra, ha még minimálisan is. Csak így tovább innentől már csak javulhat a dolog, de ahhoz az kell, hogy ne a szomorúságot lássa az arcokon amiket nap mint nap lát. Továbbra is szurkolok neki, hogy hamar felépüljön.

Huncutka
Nagyon szép és vidám lett a kisszoba. Ügyik vagytok.

Kitty
Ti is jól haladtok a szobával. A padló letétel már gyorsabb lesz és már csak a takarítás és lehet is rendezkedni.

Kép
Kép
incike
 
 


Nagyon kedvesek vagytok! A képen nem látszik, lehet az alapozó miatt, de jó foltos a fejem. Nekem ez jutott :-)

Jó hétvégét mindenkinek! Én megyek pakolászni.
pumuklii
 
 


Szilvi
Akkor te is parában lehettél a fájások miatt. Pihenj többet és még tartsd bent pár hétig Nóri babát.
Tudod a szabájt csak a 38. hetet betöltötteknek van engedélyezve az albérlet felmondása. Külömben kikapsz. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Nekem érdekesen feszíti a bordámat Bence jobb oldalt. Már néha a sírás szélén állok, mert annyira nyomja kifelé, hogy megmozdulni is fáj. Ja és belilult. A doki azt mondta ez normális, de szerintem nem. Na meg mostanában annyira lent van, hogy csak terpeszben vagyok képes járásra. Vicces lehetek mikor megyek az oviba vagy boltba, de képtelen vagyok normálisa menni. Másnak is van ilyen?

Kép
Kép
incike
 
 


joooo reggelt :)

tettem fel kepeket a blogra

varom a fel kettot, akkor mehetunk simizni, remelem holnaptol probalkozhatok az etetessel is!!!!

mindenkinek kitartast kivanok meg sok ++++++++++++ energiat kuldok :wink:
Vanni??
Vendég
 


Jajj,nagy élményem volt,muszáj megosztani Veletek. :lol: Olvasom a Dr.Spock könyvet és épp a mell fejésénél,stb járok. Olvasom, hogy a kézi fejést hogy kell csinálni,hát gyakorló célzattal meg is próbáltam,és jött előtej belőle. Képzelhetitek a döbbenetem.De hirtelen annyira megörültem neki.Tudom, hogy ez nem jelent semmit,mármint ettől még nem biztos, hogy lesz tejem vagy ilyesmi,de mégis örömet okozott. Csak el akartam mesélni.Na futok le a kuttyal,mert már nagyon szomorúan néz,hogy ő bizony csavarogni akar. :) :(

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok csajok!

Bocs,hogy hetek óta nem irtam de nagy munkába voltunk.A szobát parkettáztattuk meg festettük,szóval a feje tetején volt a ház.
A szoba kész még a kiságyat kell bevinni,mert most a nappali közepén kerülgetjük.
Ha meglesz megpróbálom rávenni a lányom,hogy fényképezzen és segitsen feltenni ide,mert én tökre almafabéka vagyok hozzá.

Gratula vanninak és petrusnak.Irigylem őket,hogy túlvannak rajta.
Nekem egyre inkább beremeg a lábam ha a szülésre gondolok,pedig már a 4. lesz.

Nekem sincs fogadott orvosom de az tényleg brutál amit emese dokija tett.Lehet,hogy mindenkinek ezt a dumát adta be most meg röhög a markába.

Kép
KépKép
csorna
 
 


PetrusGyönyörűek meg is könnyeztem.

Micsoda boldogok lehettek!!!!!

Kép
KépKép
csorna
 
 


Petrus,
megnéztem a blogot, gyönyörűek a babucik. Az utolsó két képből meg elég egyértelmű, hogy melyikük Bence és melyikük Luca :wink:
Olyan jó, hogy Te már foghatod őket, bevallom kicsit irigykedem :oops:

Nekem is jó sz@r éjszakám volt, valószínűleg benyeltem valamit, mert folyamatosan rókáztam, hasmassal párosítva. Hőemelkedésem is lett, így hívtam a dokit. Kúra előírva, csak az a gáz, hogy utazni szeretnénk a hétvégén, már a szállást is lefoglaltuk. Szóval most fel van adva a lecke... meglátom délutánig miként alakul a dolog. Remélem gyorsan átvonul rajtam!!!

KépKép
novygirl
 
 


Petrus
Meglestem a babákat és NAGGYON TÜNDÉRIEK. Sok Boldogságot Hozzájuk.

Kép
Kép
incike
 
 


Novygirl
A Smecta Por jó rá én is azt kaptam most terhesség alatt mikor ilyen problémám volt. Azért a dokit kérdezd meg. Vény nélkül is kapható.

Kép
Kép
incike
 
 


Petrus!Gyönyörűek a babák!!!El sem hiszem, hogy elfértek odabent. :oops: Olyan nagy boldogság lehet!!!!!
Mi meg elég gyorsan visszajöttünk sétából, Stella kicsit csalódott is,mert elszakadt az egyetlen szandálom,amibe kényelmesen belefér a lábam.Megpróbálom megragasztani.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


petrus: gyönyörű babák :)
Vendég
 


Hol lehet bébiket kukkolni?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Csorna! Almafabéka! :lol: Ez tetszik. :)

Petrus! De szépek!!! És hasonlítanak egymásra! De aranyos dolog ez! Még egyszer gratulálok!

Anita! Tuti jobb lesz Grétivel, ha tudsz majd szabadon mozogni. De tényleg jó lenne, ha érezné, hogy nagyon szereted. Mi tudjuk, hogy így van! :wink:

Kutyafüle! Ügyi vagy a mosószerrel meg a tejjel! :)

Mindenki egyben van? Jól vagytok?

Sajnos úgy tűnik, a fehérje is megjelent a vizeletben - bár ez most csak a teszt a védőnéninél, labort kell csinálni minél hamarabb. De nem tudom, hogyan szerzek beutalót... Mert dokim csak hétfőn dolgozik... Persze kb mindegy, ha a vérnyomás rendeződik, akkor minden rendben lesz elvileg. Na, izgi. Legalább velem is történik vmi. :)
Vendég
 


Petrus még egyszer szívből gratulálok!Nagyon szépek a babák,megkönnyeztem a képeket!Jó kis husisak,nekem Grétike sokkal vékonyabb volt.Majd dobok képet ha érdekel!Szombaton meg már együtt lesztek és ügyesen hamiznak majd!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hunccutka! Nincs bejárásod a blogba? Annus tud küldeni meghívót... Ha még nem tudsz belépni, akkor meg kell várnod Annust, hogy küldjön meghívót.
Vendég
 


Köszia hisztis tanácsokat!Kipróbálom az ölelős dolgot!
Dóri vigyázz magadra!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Igen, igen, bébiket szeretnénk nézni! :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


annus ma ment ultrahangra?
Vendég
 


zdori írta:Hunccutka! Nincs bejárásod a blogba? Annus tud küldeni meghívót... Ha még nem tudsz belépni, akkor meg kell várnod Annust, hogy küldjön meghívót.



Nincs... Nem voltam annyira aktív tag, hogy lenne ilyenem. Sőőőt, azt néztem, az utolsó táblázatban sem szerepeltem már... :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Halihó!

Megnéztem a blogon Petrus babáit! Annyira cuuuuuuuuuuuuukiiiiiiik! :) És absz. nem picikék, simán mint 2 egyke baba. Hogy fértek el benned Petrus???? :shock:

Emese!
Brutál, amit a nődokid művel...sztem simán levenné a 'jutalékát' a 100-ból, amit kért....annyira átlátszó ez a 'ne balekolj a pénzzel, majd ő átadja' duma.... :evil:

Sissy!
Simán elképzelhető, hogy láttalak a folyosón, bár akkora pörgés volt....NSTre is vagy 6-7 kismama várt. Voltam a szülőszobán is, ott vizsgált meg a dokim, meg belógtam UHra is....vm. fődokihoz...Henrik?...na az ő stílusa elég érdekes volt....velem normális volt, de az asszisztensével üvöltözött vizsgálat közben.... :shock: :?
Másfél napig? Hogy-hogy? Nyíltál is, vagy csak rendszeresek lettek a fájásaid? Milyen szobába kerültél? Milyen volt? Nagyon érdekelnek a részletek, írd majd meg akár priviben is!

Kutyafüle!
Furi a ciciszivárgás mi? :lol: Danid nem lett kiváncsi? Az én férjem lesi, hogy mikor lát meg egy foltot a felsőmön.... :lol:

Nálam még semmi....szokásos jóslók, meg szúrkálás....úgy néz ki, nálam ez nem lesz egy 'villám-menet'....simán a túlhordásra készülök....de muszáj, hogy időben jöjjön a pici....apukája elutazása előtt! Drukkoljatok! Még áprilisban bújjon ki!

Pumukli!
Nagyon csini vagy! (és nagyon tetszik nekem is a felsőd!) Majával is így néztél ki anno, vagy észlelsz valami változást?

Csajok a linea negra mindenkinél előjön? Nálam absz. semmi. a köldököm már egy ideje totál kifordult (és nagyon érzékeny), de ennyi....

Kép
mozza
 
 


Dóri!Laborbeutalót tudsz szerezni a házidokitól is. Ha ma elmész,hétfőn már mehetsz is a laborba,du eredmény is van.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok

Igértem, hogy amint némi erőre kapok jövök, hát ez most jött el.
Ma szerintem csa visszaolvasok úgy estig :oops:

Csak lenne egy gyors kérdésem.
Szerintetek az lehet, hogy a napi 3x2 MagneB6-tól mozog alig a baba? Mert olvastam hogy ez nyugtatólag hat...na de ennyire?
Néha csuklik, naponta 1-2x jól belémrúg, de amúgy nem mocorog annyit mint korábban.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: