Most jöttem haza a postáról a fiúkkal. Nektek adtuk fel a borítékokat: Giny Anyko Zsu Jucus Ánizs Legkésőbb csüt-re oda kell érjenek. Kérlek jelezzetek már vissza, tudni szeretném, hogy megérkeztek-e, azok után, hogy amit Kata nekem két hete feladott szőrén-szálán eltűnt
Együtt érzek veled! Engem nagyon dühít, hogy a posta egyre lassúbb, ráadásul a szolgáltatás színvonala is egyre inkább a béka s...e alá kerül! De van egy olyan érzésem, hogy nem fog javulni, sőt...ennél már csak rosszabb lehet! Bízom benne, hogy azért a szalvik többsége célba fog érni! Anyko
Megkaptam a szalvétákat! Köszönöm szépen! Nagyon jók! Én ma megyek postára. Akinek még nem küldtem el, annak feladom! Van néhány! Bocsi a késésért! Anyko
Sziasztok! Én is megkaptam mindenkitől (akitől vártam )a szalvétákat, NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
Drezsy ! Tőled régebben kértem kék csörgős, kék cipős és tornyos szalvit, de nem kaptam meg. Lehet, hogy csak akartam kérni? Megvannak még ezek? Ha igen, akkor kérem szépen Köszi Timi
Tegnap adtam fel Kirának és Anikónak a borítékot. Kirának elsőbbségivel, Anikónak simán. Kíváncsi voltam. Mindketten megkapták ma. Ennyit az elsőbbségiről.
Kira! Ezek szerint épségben odaértek a picurkák is. Biztos láttad, úgy becsomagoltam mint a hímestojást.
Jubi! Nem néznéd át miket kértél tőlem? Szerintem újra kellene küldeni.
Csajok! Ha valami nagyon megtetszik és nem tudunk csere szalvétában megegyezni, (lassan nem férek már el a sok doboztól) akkor odaadom szívesen teáért, kávéért, konyakért cserébe - vagy kitaláljuk.
Csak azért ajánlom, hogy ez ne nehezítse meg a dolgunkat - az nlc-n úgyis így csináljuk, mindent mindenre cserélünk :-)