Sziasztok,
Remélem mindenkinek jól telt a szép hétvége.
Zsani,
Tündériek a lurkóid.
Tényleg milyen nagyfiú Máté... és milyen ügyes!
Kicsi Lilinek szép a haja!! Örülök, hogy jó az érték! 700 ml az rengeteg, hogy sikerült belediktálni??? Infúzióval???
Szilvi,
Sajnálom, hogy betegek a lurkók...
Gondolom aztán jobban lettek, hogy el mertetek menni Pestre?
Tudom a Sallay doktornéni néha kemény, sokan nem kedvelik a stílusát, (olyan mint anyukám őt se szerették a beoszotottjai), minket is leszúr ha este telefonálunk és már nappal is lázas volt a lurkónk, pedig mi tök jóban vagyunk vele és nekünk is be kellett vinni hozzá a Rékát éjfélkor mert mondta, hogy kb. 3 körül érne csak ki, addigra pedig lehet már rég alszik majd Réka. Így is volt különben, fél 2-re már itthon ágyban volt és aludt reggelig (ez már egy éve történt kb...)
Ti nem tudtátok megoldani? Apa éjszakás volt? Esetleg mamáék ilyenkor nem tudnak átjönni? Nekem volt hogy András vidéken volt felhívtam anyósékat, azok kijöttek vigyázni az alvóra én meg intéztem a másikat.
Egyébként az is nagyon jó, főleg a tünetek enyhítésére (pl.magas láz, kruppos köhögés) ha követed a telefonos utasításokat, aztán majd ha nyugi van elviszed orvoshoz.
Nekem komoly házipatikám van itthon (recept köteles dolgokból is, de ugye ami nem antibio és mindig frissítem) így egyszerűbb a telefonos gyógyítás. Pl fulladásos köhögésre: calcium, fenistil csepp, inhalátor fiz.sóval töltve, hidegre (nyáron hűtő kitárása) kiállás, párásító bekapcsolása...
Bocsi, egyáltalán nem téged akarlak kioktatni, tudom hogy 3 gyerek mellett már eleget tapasztaltál. Remélem nem haragszol.
Csak kicsit megvédtem a doktor néninket..
A múltkor beleláttam a munkájába, 2 nap alatt 5X taliztam vele, (hol itt, hol rendelő, hol útközben), hallottam hogyan telefonál, szerintem tök a biztonságra megy és kijárja az utat a szakorvosoknál, ha kell leüvölti a röntgeneseket, stb..
Tudom azt is Pődör dokit illetően sem egyezik a véleményünk.
Nekem ugye kitapintott egy éppen megtapadt Réka babát, peteérést követő 15.napon, amit pár nap múlva uh is igazolt. Pedig nekem is van hogy hónapokig nincs mensim... és én azért jártam hozzá mert már a terhességek előtt tök szipi volt, bejött a stílusa a vizsgálatokról, felszabadultan mondtam el neki bármit...
Egyszer egy volt szülésznő ismerősöm mondta, hogy nem ajánl senkit, mert MINDENKIRŐL tud jó és rossz történeteket is mondani.
Állatkert szupi, mi is tervezzük!
Csak már eléggé be vagyunk táblázva a tavaszi hétvégéket illetően...
Végre látom Mártit!!
Ha csak képen is!
Fürcsis kép szupi, meg Dórikának a hitása tetszik a legjobban, ott (is) olyan szép!
Betti,
Nagyon édes a kocsimosós kép!
Erika,
Torta szupi!
Petra nyuszi nagyon jó nyuszi lehetett ha így eljátszott vele Viki!
Nálunk (anyuéknál) egy nagyon idióta volt és a barátnőmék se vmi jót fogtak ki. Lehet tényleg az a lényeg hogy fiatal legyen. Csak ezeket már jó előre le kell foglalni. Hamar elfogynak!
Cirmike
UI: Tuti mindenki csavarog valamerre ilyen szép időben, azért nem vagytok itt!