Új privát üzeneted érkezett!

OK Röpcsi, hozd majd be a leírást és idézz belőle, nagyon érdekel!

Egy videoklippet keresek, mostanában megy a tévében, de csak dudorásztam eddig, a címét és előadóját nem tudom.
Nagyon tetszik még Lady Gaga: Just Dance c. száma is.
Próbálok haladni a korral és a mai zenéket is követem:)) Hiába a 37 év, én örökifjú szeretnék lenni:))))))))))
Vendég

Badró, merre vagy? Nagyon kíváncsiak vagyunk mi volt a dokinál!!! :D
Vendég

TWSIT LAPTETŐSSSSSS!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Bocsika, Twist!
Vendég

Köszi Röpcsi, megnyugodtam, hogy még menzikor is van esély. Meg tudjuk, hogy ikrek inszemikor is lehetnek, meg első inszemi is lehet sikeres, de ez szerencse kérdése is!
Olvastam arról én is, hogy a szervezetünk beáll erre ugye havonta, s idő kell neki mire átáll a más állapotra, ezért van aki babásan is menzizik.
Jó hír, kicsit kiengedtem ettől. Rossz, hogy így az elején nem tudni a jelekből semmi biztosat, ezek nem egyértelműek, persze ezekre mi lombikos, inszemis kismami-jelöltek figyelünk, mert mi napra pontosan tudjuk mikor mi történik. Akik spontánul babásodnak, ők meg együtt vannak a párjukkal, aztán nem is nézik utána a testük minden jelzését, csak akkor mikor mondjuk késik nekik, s vesznek egy tesztet. Milyen egyszerű, könnyű nekik! Nem is biztos, hogy tudják!
Igen, már el kellett volna kezdődni egy új lapnak! Ki érti ezt, de most jó csevegni. A priviig még nem jutottam el, de azonnal írok ott is!
Vendég

De jóóóó, laptető!!!:))))))))
Szeretném Kedi-vel megosztani a laptetőmet, mert nagyon szeretném, hogy ő teszteljen elsőként zebrásat, nagyon szorítok neki!+++++++++++++++++++++++
Vendég

Nálatok volt a családban olyan, akinek mesterséges úton lett babája?
Nálunk senkinek. Csak ismerősi körben volt ilyen. Én vagyok az úttörő nálunk, de majd tudok segíteni annak, akinek gondjai vannak a babásodással. :wink:
Vendég

Na, amíg pötyögtem a fenti cuccot, addig bőven jöttek írások még az előző oldalra is jutott 2 Röpcsis!
Aztán ki került fel a tetőre!!!! TWIST! Állati jó!!!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sok ilyet kívánok neked, Twist: ++++++++++++++++++++++

Köszi, hogy megosztod velem a laptetődet! :lol:

Lady Gaga: Just dance számát én is szeretem, meg a Poker face dala is jó, olyan fiatal a csaj, 23 éves. Szeretem Beyonce, Shakira, L.Lopez dalait is! Shakira nagyon hastáncos.......Törökországban a bazárban shakira néven illetik a rázókendőket! Húúú-húúúú
Vendég

Bocsi J.Lopez!

Igen, nagyon eltűnt Badró! reméljük minden rendben vele! :roll:
Vendég

Megvan a klipp!

http://www.youtube.com/watch?v=y-LhyAVzDBI

KATY PERRY "Hot'n'cold"

Ez is nagyon tecc:))
És persze Beyonce: Singles ladys c. száma is:) És még van néhány, csak a címeket nem tudom.
Vendég

Lányok nálunk mindenkinek spontán lett babája, nuku segítséggel, így gőzük sincs arról, mi min megyünk át! Sokszor lefárasztanak a kérdéseikkel, hozzáállásaikkal, de Én mindig azt mondom, ha a helyembe, helyünkbe lennétek akkor sokkal de sokkal másképpen állnátok a dolgokhoz!
Könnyű spontán teherbeesetteknek osztani az igét, teljesen más egy olyan helyzet amikor az embernek spontán lesz babája és teljesen más amikor orvosi segítséggel, kezeléssel.

Kedi, igen tényleg nem tudják milyen könnyű nekik! De Én azt mondom, hogyhogy ha Én örülök annak, hogy nekik ilyen könnyen sikerült és főleg annak, hogy nem kell ezt a rögös utat végig járniuk, akkor valahol elvárnám tőlük, hogy ne fogják fel a mi küzdésünket olyan egyszerűnek.
Az emberek végülis nem ismerik azt amiben nincsenek benne, nem igaz?
Vendég

Twist ezt ismerem erre szoktam jó gyorsan tekerni, szeretem az ilyen pörgős számokat.

Én nem nagyon szoktam megjegyezni a számok előadóit, csak a számot.
Vendég

Én Celin Diontól nagyon szeretem a kisegér számot, annyira jó pörgős, előre látó dal!!! :D
Vendég

Röpcsi, azt nem ismerem. Mindjárt megkeresem a youtube-on. Új dal?
Vendég

Azt vettem észre az ismerősök körében, hogy sokszor mondják azt a nők, hogy ahogy kitalálták, hogy babát szeretnének, azonnal összejött. És később kiderült, hogy ez nem igaz, és komolyan dolgoztak rajta hónapokig. Ejnye-bejnye....

Ismerek olyan lánykát, akinek spontán sikerült a baba, de végigizgulja a terhességet, végig kell feküdnie, sok a gondja vele. De szerencsére a babó nagyon jól érzi magát:)
Igazából az első hónapban nem tudnak még a babáról és addig jó nekik, de aztán már izgulnak a szerencsésebb mamik is szerintem :wink:
Vendég

Nem.

Itt van:

Ez a lassab verzió:

http://www.youtube.com/watch?v=GTOoa7DbPis

Ez a gyorsabb: (azthiszem ez az új)
http://www.youtube.com/watch?v=FZWOjgTY ... re=related
Vendég

Twist, a laptetőhöz én adom a gólyát, erősítésnek:

Kép

És ilyen pöttöm babát szállítson nekünk!

Kép
Vendég

Mindig lemaradok a témákban, tudjátok nagyon úúúúúúúúúúuuuuutálom azokat a kérdéseket, hogy mikor mész már férjhez, meg mikor jön a baba, még nem akartok stb. Mindezeket azok kérdezik persze, akik férjhez mentek, szinte az iskolapadból, míg én a fősulin görnyedtem, aztán ugye spontánul jöttek a gyerekek sorban, mint az orgonasíp. Meg sem fordul a fejükben, hogy esetleg itt nem az akaráson van a hangsúly, hanem egyéb akadályok vannak. Olyan szörnyű ez, mivel nálam ilyen nehezen megy a babásodás, a férjes ismerősöktől, meg a nem férjesektől meg egyáltalán senkitől nem kérdezgetek ilyeneket. Nem lehet tudni kinek mikor miért nincs babája, férje stb.
Úgy látom, akinek simán megy minden az életben, azok meg sem becsülik amijük van! Azt értékeljük jobban, amiért meg kell küzdeni, nem azt, ami az ölünkbe hullik! Legalábbis én így gondolom.
Még visszajövök a homeopátiás cuccal, csak előásom a gépemről!
Vendég

Kedi, örülök, hogy jól alakulnak a dolgok! Azért mennek a DRUKKOK és szólj nyugodtan! :wink:
Vendég

Köszi Röpcsi!

Küldök nektek egy szerencse ciculit!

Kép

Minyáúúúúú! 8)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsi,hogy nem jöttem de szar volt a gépem..... :( :(
Először is Twist gartula a sok petihez.....és nagyon szorítok :!: :!: :lol:
arik vagytok,hogy hiányoltok :lol: :lol:
Na kedden voltam a leleteimért de a rákszűrésem csak jövőhéten lesz kész remélem csütörtökig meg lesz :!: :!:
A 3.napi véreredményem a következő: -TSH: 1.620
-Ösztradiol:139.3
-Progeszteron:4.4
-Prolaktin:371.0
-FSH:7.46
-LH:4.42
-Tesztoszteron:1.25
Szerintetek :?: :?: :?:
a prolaktinom a multkori mikor nem szedtem a Bromot 790.volt... :(
Ja,nekem mindegy mi lesz fiú vagy lány...csak legyen már :!: :roll:
most már fogok ám jönni :lol: :lol:
mindenkinek megy a drukk :!: :!: :!: +++++++++++++++

Kép
Adri
badró1

Köszi Kedi!

Én is küldök egyet! 8) Kép
Vendég

Szia Adri!
Nagyon vártunk, örülünk, hogy visszatértél közénk!
Az értékekhez sajna nem konyítok, de azt tudom mondani, hogy az a legjobb, ha nem állítasz magadnak korlátokat, ha nem ragaszkodsz csak a lány, vagy csak a fiú babához! Ez a jó hozzáállás, csak legyen már, majd meglátod meg is lesz az eredménye! :D
Nahát, te szerdán mész, nekem akkor már kiderülhet, hogy megvan-e a baba! Micsoda összefonódás! Nagy nap lesz az!
Vendég

Sziaaaaaaaaa Adri!!!!!

Nekem a TSH értéked magasnak tűnik, de meg kell otthon néznem az értékeimet. Kijöttem a lelet olvasás, értékelés gyakorlatból. :lol:
Vendég

Tudjátok mi a fura, én pl. leleteket a sote-n nem kaptam, se a férjem, se az inszemiről semmit! Urbancsek dr. csak eldarálta, hogy a vérvétel eredményem jó, csak a prolaktin magas. Ha nem kérdezek rá, hogy az akkor a gyakorlatban mit jelent, simán továbbrobog a mondandójában! Egyedül a hsg-ről, meg a szuribeadásról kaptam papírt. Nem érdekes ez? :shock: :?
Vendég

Kedi
Én is csak úgy kaptam, hogy kértem róluk egy másolatot, hát a 2 év alatt nem sok leletem gyűlt össze.
Vendég

Lassan elköszönök, megyek tornászni! 8)
Aztán fürcsizni!

Kép
Vendég

Hát igen Ő rá is ráférne már egy kis fürcsizés, na majd ha nagyon meleg lesz! :lol:
Vendég

kedi,csütörtökön lesz a konzi nekünk de szorítok neked ám :!: :!: :lol: :lol: ott lesz az a baba :lol: :lol:
köszi röpcsi de remélem nem túl magas... :!: :?:

Kép
Adri
badró1

Röpcsi, megnéztem, nagyon tecc a gyorsabb változat:)

Adri, de jó, hogy írtál!:) Szépen lement a prolaktinod, szerintem most már normális tartományban van! Ezek szerint a bromo levitte neked és most már beállt a rendes szintre? Tök jó!
Na, én sem értek az értékekhez.
Nézek erre egy jó internetes oldalt:
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0816/5000 ... erje_1.htm
Vendég

Édes a ciculid Röpcsi! :P
Elszámoltam magam Adri, bocsi, nagyon közel van akkor is a konzi!

Twistnek ígértem homeós ajánlatokat, egy honlapon bukkantam rá de ez igazából arra vonatkozik, aki nagyon hányós, majd kutatok tovább, hogy a kismamik a kül. bajaikra (pl: fejfájás) miket szedhetnek, a minem árt a babának, de használ a mamának!
Most csak ez van sajnos!

Émelygés, hányinger és hányás ellen létezik két kiváló homeopátiás szer, ami enyhítheti az első harmadot megkeserítő tüneteket.

Az állandó émelygés, szagundor, étvágytalanság, ételundor a terhesség első heteinek kellemetlen velejárója. Ezektől a tünetektől a Colchicum D6 golyó révén szabadulhatunk meg. Napon 2-3 alkalommal 1-1 golyócskát kell a nyelvünk alá téve elszopogatni.

Ha az émelygés mellé állandó intenzív hányinger, rendszeres hányás, vagy hasmenés is társul, akkor az Ipecacunha D6 jelenthet megoldást, melyet naponta 2-3 alkalommal 1-1 adagonként érdemes bevenni.

Elköszönök mára, mindenkinek szép estét, jó pihenést!
Vendég

http://egeszseg.origo.hu/kalkulator/labor

Még ezt találtam.
Röpcsi, édes a cicusod!!!:))
Igen, én is úgy kaptam leleteket a SOTE-n, hogy kértem. De azonnal kinyomtatták, odaadták nekem, nagyon rendesek.
A Kaáliban régen, 10 éve minden leletet megkaptam, de most nem is kértem el semmit és nem is kaptam. Ha kérnék, biztosan kapnék egy másolatot.
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!

Adri, behoztam a leleteimet, megnézem majd az értékeket. :D
Vendég

Köszi, szerintem is cuki a cicus! :D
Vendég

Húúú Lányok olyan jót tornásztam tegnap este 8)
Nagyon könnyen ment most a mozgás, lehet, hogy azért mert beiktattam egy, két új mozdulatsort.
Az interneten láttam videókat és kettőből vettem egy, két ötletet. :)
Vendég

Találtam egy tökcuki képet:

Kép
Vendég

Itt egy másik is: :D

Kép
Vendég

Na még egy

Kép
Vendég

Twist remélem pihizel! :D

Többiek merre vagytok?
Vendég

Jajjj, nemsokára laptető! :shock:
Vendég

Vagy mégsem? :?: :!: :?: :!:
Vendég

:( :( :(
Vendég

Én ezt nem hiszem el! :shock:
Vendég

ÁÁÁ találtam egy esküvői képet rólunk, megmutizom Nektek:

Kép
Vendég

Nem adom fel, küzdök a laptetűért!!!!!! :D :) :D
Vendég

Na mi van? :roll:
Vendég

Bocsi, Csajok! :(
Vendég

Csao! Gyerekek, nemrég keltem fel. Reggel felriadtam, amikor a párom ment dolgozni, de feltettem az utrókat és azonnal elaludtam. Az olyan altató hatású, hogy alig merem a déli adagot használni, mert elalszom a végén és mennem kéne a kocsi kerekeit nyárira cseréltetni. Beállítok valami csörgőórát.

Röpcsi, gyönyörűek vagytok a képen! Látszik, hogy nagyon nagyon szeretitek egymást!:-)

Na, én megyek is, lefekszem az utróval egy órát, aztán ha sikerül felkelni, akkor gyógyszertárba és postára is kell mennem. Kell magzatvédő vitamin (mert már terhesség előtt kell) és MagneB6-ból ipari mennyiség.

Puszi mindenkinek, este jövök!
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!
Megjöttem, melóban voltam intéztem magamnak munkát a jövő hétre! :roll:
Röpcsi nagyon hajrázol, de szeszélyes ez a laptető, de majd most, mindig én vagyok mostanában sereghajtó!
Édesek vagytok a képen, mikor volt az esküvő!
Cukik a cica-baba fotók! Inspiráló nagyon, levehetjük a mintát! :lol:

Twist nálad már befigyelnek az ikrek nagyon!!!!! :D
Röpcsi írj a laptetőre, érzem, tied lesz a pálya! :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?