Új privát üzeneted érkezett!

Berni: Hidd el én is a teraszon nyomon és mivel egy éve nem ittam igazán, azaz egy pohár is elég… :D . Viszont!!! Én már tervezem az abbahagytamaszoptatástnagyonberugok bulimat! Lehet csatlakozni!

Képzeljétek összeraktam egy csomag használt - mosott - babaruhát, felhívtam pár alapítványt, mert elajándékoznám...erre nem kell sehol...mindenhol túl sok a ruha...beszarok...

Kép
mannababoca

Manna: :shock: Nem semmi! Esetleg Vöröskereszt?
Olyan bulit én is tartani fogok, az tuttttiiiii! (én különösen ki vagyok éhezve :P , szó szerint egy cseppnyi alkoholt sem ittam sem a terhesség alatt, sem addig nem fogok, amíg Ákosbaba "belőlem eszik".... nekem valahogy nem menne....de utána, ihajjjjj! :lol: :lol: )
bébic

Aida: Én még nem is emeltem meg a kalapom előtted, és a döntésed előtt! Minden elismerésem a bátorságodért és nagyon sok erőt és kitartást kívánok! És ne aggódj, minden rendben lesz, ha segítség kell, csatlakozom Zöldihez, szólj bármikor!
bébic

Kubu: Marci zabálnivaló, a kis kócos! :lol:

Vera: Iza is tündéri és te is jól nézel ki! :D

Az ültetést még mi is hanyagoljuk, nagy ritkán emelem meg kicsit a mózes alját, hogy kilásson, de főleg akkor, ha emberek veszik körül, mondjuk ha vendégek vannak, úgy neki is jobb nézelődni meg huncutkodni. :lol:

Jájjj, ééébredezik odakint, úgy hallom.... :lol:
bébic

bébikomp:
ha nem egész nap van benne hanem csak perceket akkor abszolute nem árt.
És körbe meg van támasztva teljesen és imád benne lenni no meg a hintába is. Ott is meg van támasztva.
Nekem balum is már ekkor kezdtem belerakni mert igényelte.
Feküdni totál utál így más nem marad. jahh és semmi baja nincsen balunak sem. Én meg úgy vagyok ezzel hogy inkább ezek a fejlesztő dolgok mint a börtön járóka. Nekem pl már többet van szőnyegen is. had tomboljon.

zöldi és többiek
köcike szépen de hála megoldódott a tejcsi gondom. puszi a felajánlást.

harivera
Budapest XXI. kerület

Napálinkásjóreggelt! :)

Megvarrtam Kristófnak a Bababmókás zoknit, hát azt az erőlködést, hogy meg tudja fogni :lol: Főleg, hogy az elején nem jött rá, hogy nem elég a kezét nyújtania, a lábát is közelíteni kell. Annyira édes volt!
Az almától ölég érdekes színűt és állagút kakkantott a drága.

Bébikomp: babamasszázs tanfolyáson azt mondta a gyógytornász, hogy káros a gerincre, mert torzítja a csigolyák egymáshoz való állását, mivel nem egyenletesen fejlődnek tőle az eltartó izmok, plusz az egyensúly érzéke is lassabban fejlődik a bébinek :roll: de gondolom, az arra vonatkozik, ha sokat van benne. Mindegy, én Bernivel értek egyet, én sem fogom használni.
A járóka meg szerintem akkor börtön, ha reggel beleteszem, este meg kiveszem belőle :twisted:. Arra pont jó, hogy Kobold eljátsszon benne, míg ebédelek vagy teregetek, stb. :D Később pedig nem a kiságyába kell beraknom, ha mondjuk WC-re kell mennem vagy ilyesmi :)

[quote]I írta:dézet:
Én nem érem be egy pohár borral.

Szesztestvérem! Nekünk ku...a nagy poharaink vannak!!!

Szájamból vetted ki az szót! :lol:

Kubu: tüneményes Marcid van :D

Manna: én már most mondom, hogy csatlakozom! Még a szülés előtt elkezdtem tervezni a szopi utáni IHB bulit :lol: :lol: :lol: , és a haverok is szigorúan csak akkor házasodhatnak, ha én már nem szoptatok :twisted:
Egyébként tényleg ez a jó a terhességi és szopis "piálásban", hogy már egy pohár bortól bizsereg a lábujjam :oops: :P :lol:

Kép

Kép
gabilany79

pont ez a helyzet. Kinek ez kinek az jön be. Ki ezt ki azt használja pár percig. soha nincsen két azonos formájú vélemény a dolgokról. Nekem tapasztalatom van sok mindenben és ez több mint más véleménye. :lol: :lol:
épp ezért én is elfogadom ha valakinek más a véleménye jahh és azért meg is hallgatom :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

[quote]s írta:oha nincsen két azonos formájú vélemény a dolgokról.

És ez így van jól :lol: Unalmas lenne az élet, ha mindenki ugyanúgy gondolkodna...
A tapasztalatod meg azt hiszem, vitathatatlan :D

Kép

Kép
gabilany79

[quote]A írta: tapasztalatod meg azt hiszem, vitathatatlan

Egyetértek! :D

Ja, a fikakiszedés témához: Én még sosem nyúltam Ákos nózijához, nála egy-egy hapcinál néha úgy lőnek ki a kis "gombócok", hogy győzzem összeszedni. :P 8) :lol:

Lányok, mit tudok tenni, ha Ákos jobb szeme váladékozik picit? Nem gyulladt meg semmi, csak picit könnyezik neki, meg a szemzugában összegyűlik egy kis sárgás váladék. A másik szemével semmi sincs, ezért is tűnt fel, hogy a jobb szemével valami nem stimmt....
Cseppentsek bele anyatejet?
bébic

...vagyis LÁTHATÓAN nem gyulladt. (de nagyon remélem, hogy amúgy sem... :shock: )
bébic

Gabi!
Nem dobnál fotót a zoknikról? Èn is gondolkodom rajta,hogy varrok egyet neki.
Amúgy mikor otthon voltam megvettem ezt a Babamókás könyvet. Imádja Vinzent a gyakorlatokat! :P :)

Enikö!
Jó lett a kekszszalámi. Jó kis diétás....

Èn is alkesz! :oops: :oops: Néha egy-egy pohár sör vagy bor azért lecsusszan!!! :wink:

Vettem a dm-*ben Nestlés Alma-Körte pürét 4 hós kortól. Totál minden mentes!! Csak azért mert kaptam kupont és igy olcsobb volt. Szerintetek megkóstoltathatom vele, ha amúgy még csak kétszer evett kis almapürét?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2009.04.16 12:44-kor.
susy75

A Babamókás könyvet meddig érdemes használni? Annyian írjátok, milyen jó, erősen gondolkodom, hogy megveszem, csak nehogy mire beszerzem, arra meg már ne tudjam használni. Van valami kor, ameddig hasznos?

Susy: Én körtével, banánnal (ezeket nem ajánlják jóideig) biztosan várni fogok, főleg Ákos érzékenyebb pocója miatt. (plusz ugye voltak ezek a kakigondok, a banán meg fog....szóval szerintem várj, de te érzed)
bébic

Bébic!
A Babamókás gyakorlatok egy éves korig vannak. Szerintem még nem késtél el vele, nyugodtan megveheted! :wink:

Akkor nem tudom mi legyen Lehet én is várok még vele. :shock: :?
susy75

Susy: Kösziiii, akkor beszerzem! FŐleg mivel itt nincs semmi torna meg semmi, ahova elmehetnénk Ákossal. Védőnéni ígért valamit, hogy megkérdezi, de azóta is kérdezi.... :?
bébic

Sziasztok!

Annyira jó képek vannak megint!

Zöldi doktornéni - a lépcsőházunkban bárányhimlő van. Mennyire veszélyes ez Pankára? Még nagyon pici hozzá, nem? Vagy az anyatej védi még???

Pankát is megkapta a nap, legalábbis lett egy kis színe - természetesen nem volt napon egyáltalán, de mióta beállt ez a jó idő, nagyon sokat vagyunk kint. Szerintem én is beszerzek majd naptejet, mert ha ennyi már látszik rajta, nem tudom, mi lesz nyáron.

Mi most jobban híztunk köszönhetően a pótlásnak. Így vagyunk most 5,65 kg.

Balcsi - mi júniusban megyünk Tihanyba (jún 10-17) :)

Csaki - szupi, hogy jelentkeztél, örülök, hogy jól vagytok!

Kép
trombibébi

Bocsi a zavarásért.Aláirásokat gyüjtenek a gyed leröviditése ellen

http://www.petitiononline.com/gyed01/

000kata

Manna! A LEA-t hívtad? Ott eddig mindig szívesen fogadták.

Vera! De jó!

Bébic! És anyatej cseppentés után egy kicsit masszírozd a szemzug felé az orr mellől indulva.
Egy éves korig vannak okosságok a Babamókában. Az enyém féláron eladó! ... ha visszakapom ;)

Trombi! Háááát, nem lenne túl jó elkapnia, az anyatej nem véd konkrétan ez ellen, de általános védettséget ad azért. Szerintem mot egy ideig ne nagyon állj le dumálni senkivel, nehogy cseppfertőzzön.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

[quote]a írta: lépcsőházunkban bárányhimlő van. Mennyire veszélyes ez Pankára? Még nagyon pici hozzá, nem? Vagy az anyatej védi még???

Trombi! Gergő 5 hónapos volt, amikor Bogi bárányhimlős volt. Gergő nem szopott, mégsem kapta el. Azt mondta az orvos, valószínűleg még az anyai ellenanyag védte. Gondolom szopcsi alatt ez csak fokozódik. Persze nem lehet általánosítani, de azért biztos van bizonyos fokú védettség. (azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy amikor aztán Gergő 4 évesen lett bárányhimlős, én elkaptam tőle, pedig gyerekkoromban már voltam!!! Ekkor tudtam meg, hogy 25 év elteltével csökken a védettség.)

zsebi_baba

Zöldi, Zsebi - köszi! Remélem, nem kapja el!

Kép
trombibébi

Sziasztok!

Iszonyat nap van mögöttünk...
Mindjárt esik, és ez csak tetézi az egyébként is szar hangulatomat! Apára nagyon haragszom, mert elég bunkó volt...

Danim ma az üvöltésen és evésen kívül nem sok mindent csinált, akkor aludt amikor toltam, kivéve most, itt szuszog mellettem.

Boci! Holnap megyek megnézem azt a KIK üzletet ott az M6-os-nál, majd beszámolok. Nagyon kíváncsi vagyok rá! Mellette van a Müller, na ott voltunk már egész jó, csak akkor még pocakosan, nem igazán figyeltem meg bébicuccok, a párom nagylányának vettünk ott ezt-azt!

Istenem de jó ez a kis csend...

Kép

Kép
dcili81

Cili! Mi történt, mit csinált a párod?
Itt a mi közelünkben is van Müller és Kik, a Müllert nagyon szeretem, a Kik sem rossz, egész jó árban viszonylag jó dolgokat lehet venni, de azért nem csúcsminőség!

Gabi! Én most jutottam odáig, hogy színes szalagokat vettem a babamókás kesztyűhöz. A zoknira miket varrtál?

zsebi_baba

Zöldidokinéni: Köszönöm, akkor így fogom csinálni! :lol:
Köszi a könyvet is, de asszem megrendelem, a szülinapi szülőkajipénzemet úgysem tudom, mire verjem el. :P :lol:
Esetleg tudnál még ajánlani könyveket, amiket érdemes megvenni, ha már úgyis benne vagyok? :lol: (múltkoriban írtatok itt többet is, de már nem tudom, mikor meg miket)

Trombi: Azért remélem, Panka nem kapja el! Képet kérünk csajszidról! :D

Cili: Sajnálom, hogy így alakult a napotok! :( Néha nekünk is van ilyen sajna... Azért remélem, Apa nem volt nagyon gonosz!
Szegény Danit meg bizti az időjárás viseli meg, ha mindjárt még az eső is esik! Ákosnak is érezhetően rosszabb a kedve olyankor (meg nekem is, lehet, hogy azt érzi...) Kitartás, ennél már csak jobb lesz!
bébic

Köszi a biztatást!
Tegnap semmit nem tudtam csinálni a fiatalúrtól, annyira igényelt, meg hát semmit nem aludt, csak ha mentünk. Megkértem a párom, hogy ha este hazajön segítsen, hogy ki tudja takarítani. Erre hazajön, lefürdik nekiáll enni, aztán nagy dirrel durral nekikezd a mosogatásnak. Nem kértem meg rá! Elmúlt 8 mire bejött és kivette a kezemből a gyereket. Persze Dani továbbra is tiszta nyügi volt, de akkorra már a fáradságtól. Fél órm volt mindenre gondolhatjátok, hogy mekkorát futottam, mire összesöpörtem kimostam felmostam stb..., aztán megfürdettük a gyereket, és aztán kiteregettem és én is lefürödtem. Porszívózni nem tudta mert addigra elaludt...
Á mindegy, nem is izgatom rajta magam...., csak bosszant, mert magától semmit nem csinálna meg csak ha már összeesnék...

Kép

Kép
dcili81

Remélem a bárányhimlőt megússzátok!!!!!

Kép

Kép
dcili81

no mennem kell felébredt, még megpróbálok jönni

Kép

Kép
dcili81

Gabi: Nekem is bizsereg…..:)

Zöldi: Pont a leában mondta egy csaj, hogy túl sok a ruha… mindegy a vöröskereszt V. kerületi fiókjába vittem be.

Cili: Sajnálom!

ÉN most keltem....egy órát aludtam Domival!!!!!!!!!!!!! Juhé az ötletemnek, hogy beszoktatom a délutáni alvásra a kiságyba!!!!!!!

Kép
mannababoca

[quote]c írta:sak bosszant, mert magától semmit nem csinálna meg csak ha már összeesnék

Nálunk dettó, azzal a különbséggel, hogy én ilyenkor azt kapom: miért nem szólsz? Csak nekem már a t...öm tele azzal, hogy mindenért szóljak, hiszen neki is van szeme, a mosatlan edényt elég nehéz nem észrevenni....(mi is pont tegnap este zördültünk össze kicsit, a vége az lett, hogy szerinte én csak azt hajtogatom, hogy NEKEM mennyi dolgom van....csak mert kibuktam, hogy a fürdetés-etetés-fektetés után még én mosogattam, aztán zuhany, és fél 10kor sikerült is leülnöm a seggemre, de akkor még semmit sem ettem-ittam, és kicsit besokalltam, hogy alig van időm egy kis kikapcsolódásra :( )
bébic

Manna: Én is a Vöröskeresztet javasoltam, látom, sikerrel jártál. (Fura is lett volna, ha pont nekik nem kell. :) )
bébic

Bébic, akkor egy cipőben járunk...
Félre ne értsétek imádok a gyerekemmel lenni, csak azt hittem ez közös munka lesz...
Most pl féllábbal tologattam a gyereket közben ettem, de így sem volt jó neki, majd eszek, ha elaludt...

Kép

Kép
dcili81

Baby Björn-ből melyiket érdemes megvenni?Sok fajta van a Brendonban!
Ha sötét színűt veszek nincs melege benne a bébinek?
Ha hosszabb sétára viszem tud benne aludni?

KépKép
lyndee

Cili: Ez érthető, ne félj, szerintem ezt mindenki megérti, hogy így érzel! Én is imádom a fiam, de én is emberből vagyok, és kell az a pár óra, ami este jut magamra, különben bediliznék. És nagyon rossz, ha ez kevesebb lesz, mert mindent nekem kell akkor is csinálnom. :( (mondjuk a kicsi esti ellátásánál meg hétvégén azért segít a férjem, csak sokszor a hozzáállása dühítő.... :( )

Lyndee: Szerintem ebben Zöldi a profi, de az utolsó kérdésre szerintem a válasz: ez babafüggő.
bébic

Látom itt többeknek gondjai vannak a sok dologgal ami "rászakadt" a babával. Sajnálom! :(

bébic, ha máshogy nem akkor tessék megkérni hogy segítsen vagy beszéld meg vele, hogy kérés nélkül is örülnél és jól esne, ha megcsinálna 1-2 dolgot.

Többieknek is kitartás, Cili neked is! Gondolj ilyenkor egy szép mosolyra Danitól. ;)

Amúgy hogy valami öröm legyen nekem a rosszban, itt szüleimnél azért elég jó dolgom van. Hiszen segítek a takarításban, teregetésben, vasalásban, néha a főzésben is, de azért mégiscsak ketten vagyunk rá. :) Ráadásul reggelente anyum mindig kiveszi Nolit, tisztába rakja, játszik vele és addig tudok pihenni én még. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote]h írta:ttp://bookline.hu/product/home!execute.action?type=22&_v=Cziegler_Orsolya_En_Te_Mi_gyerekekrol_szuloknek&id=73153

Bébic! Ezt NE!

Ha visszamentem Pestre, megnézem az állományt - a héten is jött 4 könyv teszveszes, csak már nem tudom, mi a címük.

Lyndee! Szerintem BB-ből mindegyik szuper. (Én nem értek egyet Csaki okfejtésével, miszerint kevésbé egészséges, mint a kendő, vagy az MP típusú cuccok.)

Az én férjem egy angyal. Annyit dolgozik, hogy lóg a bele, de - ha engedném - mindenben segítene a bébi körül.
Asszem mázlim van.

Kép
zölddisznó

zsebi. en meg addig se jutottam el hogy a szallagokat megvegyem, mert ahol neztem 5 metert lehetett csak venni egy gurigan. es mit kezdenek 25m szallaggal?

suzy. valamire elfelejetettem neked valaszolni, de mar nem emlkeszem, hogy mire :oops:
ja es nekunk ilyen zoknink van:
Kép
a masik kettot meg a csuklojara lehet erositeni.
mind a negy csorog is. kincsot meg annyira nem izgatja, mert o meg nem fedezte meg fel a pracliajait, de ha a pihenoszekben van , akkor azert nezegeti.

cili. bebic. kitartas! ilyen nalunk is sokszor van. jelen pillanatban amig fozok este (en akkor szoktam), addig bebi jatszik a jatszoszonyegen vagy figyel a pihenoszekbol, eszunk, majd apa babazik, amig en rendet rakok.

mennem kell, mert apa megy focizni.

KépKép
KépKép
mush589

Aida: Hát, ezt már párszor megtettem, ideig-óráig odafigyel, aztán minden marad a régiben.
Ááá, de nem akarom ám én őt bántani, imádom, nagyon jó ember és nagyon sokat dolgozik értünk, csak néha kicsit nehéz vele és nálam meg hamar be tud telni a pohár, ha éppen rossz passzban vagyok. Azt meg ő viseli el, úgyhogy azt hiszem, megvan, miért házasodtunk össze. :lol: :lol:
Bocsi, hogy itt panaszkodtam nektek!

Mázlista Zöldidokinéni :lol: : Az a könyv ennyire rossz?
Eddig amúgy ezeket néztem ki a Babamóka mellett:

http://bookline.hu/product/home.action? ... _konnyeden
http://bookline.hu/product/home.action? ... kis_konyve
http://bookline.hu/product/home.action? ... _Babatorna
http://bookline.hu/product/home.action? ... nap_titkai

Egyiket sem ismerem, de nekem semmi ilyen könyvem nincs, ezek meg jónak tűnnek....

Musi: Köszi! :)
Dejóóóóóók azok a kis bigyók! :lol:
bébic

mit tesztek a baba furdovizebe? volt gyogyszertari furdetonk, de az elfogyott. merjek johnson and johnsont hasznalni? vagy vegyek valami organikusat(bio)?

KépKép
KépKép
mush589

Na, most értünk haza (vagyis nem igaz, mert már megvolt a fürdés meg a hami :D), egész délután menőben voltunk, az akvárium szűrője megadta magát, azt venni kellett, aztán bevásárlás, haza, "gyors" etetés, szopi után betolt egy deci almát, de minden olyan lett, mert ő akarta egyedül csinálni, szóval apával közösen etettük, vicces lesz jövő héttől egyedül :twisted: , aztán telefonáltak a barátaink, hogy menjünk ki a Dunapartra sétizni meg hekkhalat enni :D

Viszont estére lett menetrendszerű csomósodás (a hülye szopis cicifixtől, utálom :evil:), és megint elég fájdalmas helyen van, remélem, hogy hamar megszabadulok tőle.

Apával nekem is iszonyat mázlim van, de ezt már mondtam :oops:

Kérdés: hol kapok olyan "Baby on board" cuccot, ami tapadókorongos, nem pedig matrica? Teszveszen volt egy tök jó plüssből, csak lemaradtam róla....

Mush: dejóóóóó! Én is akarok ilyet, rá is keresek, de mán!

Zsebi, Susy: nem lett túl nagy durranás a zokni, mert az itteni rövidáru boltban nincsenek túl jó gombok, de egy nagyobb rövidáruban és hobbiboltban lehet venni figurás gombot meg csörgőset (szerintem én is majd lecserélem, ha odajutok)
Amúgy ilyen lett, a célnak ez is megfelel egyelőre, Kobold nagyon rá tud koncentrálni
Kép

Cili, Bébic: sajnálom...

Vera: hát, ja, nálunk mázli, hogy egy ideig le tudja magát kötni benne a játékaival, meg a zenélőjével, sőt, párszor már el is aludt benne :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Mush: Engem a Johnsons babatermékeitől óva intettek, mi most, hogy elfogyott a gyógyszertári, már nem írattam fel a dokival újra, hanem szappanmentes Gabi fürdetőt használunk. (oké, tudom, ezzel nem segítettem, mivel odakint gondolom nincs.... :oops: )

Gabi: Húú, jó kis napotok volt! :lol: Remélem, a cicc hamar helyrejön!
Cukik a zoknik! Ezek a Babamókához vannak, mint a kesztyű?

Ákos amúgy ezt bámulja nagyon, ha a lábán van, olyankor meg tudnám zabálni, ahogy koncentrál :lol: :lol:

Kép kocsicipellő :)
bébic

Jaaaaaaj, olyan Baby on Boardos nem matricás cucc nekem is kéneeeeeeeeee! 8) Mindenhol csak matricásba botlom én is. :(
bébic

Mush!
Nagyon szupik a zoknik!
Már én se tudom mit kérdeztem töled. Lehet azt,hogy megnézted e az ebayen a járókát. :roll:
Èn dm-böl veszem a Penaten márkájút, és azzal fürdetem. Szerintem német márka!

Gabi!
Ügyi vagy. Lehet én is alkotok egyet!

Kismanóm kidölt. Szerencsére jókat alszik éjjel,bár az utobbi két napban kicsit hamarabb kelt szopizni, 5 körül. Ja és nappal szinte alig alszik! :? :?
susy75

bebic. nekem ez van meg. en szeretem.
http://bookline.hu/product/home!execute ... l&id=74069

KépKép
KépKép
mush589

gabi. nezzek neked is olyan zolknit ebayen? olyan 1200 korul szoktak elkelni.

KépKép
KépKép
mush589

http://www.mothercare.com/Winnie-Pooh-B ... 1&mcb=core

nekunk ilyen van. a masik oldalon meg child on board van. mikor nagyobb a bebi meg lehet forditani. 4 font plus a posta innen oda. ha kell valakinek szivesen kuldok. csere uzletben is benne vagyok.

KépKép
KépKép
mush589

Szép estét!!

Annyira elkeseredtem... :cry: Ma voltunk ortopédia kontrollon, csípő rendben, ez ok. Viszont Laja feje hátul nagyon lapos,a néni mondta, tegyem hasra. Igyexem. Kérdeztem, mégis mennyit kellene 1 nap hason lenni, azt mondja akár 24 órát. :twisted: Dehát az én kis minim 1o perc után kikészül, és sír.
A néni ijesztgetett hogy igyfog maradni, ha nem csinálom :twisted:
Tettem elé szines játékokat is, de elfárad a feje egy idő után,és nem oldalra forditva teszi le,hanem belefurodik a arcal a szőnyegbe. :(
Forogni még ugye nem forog, ergo ha rajta mulna csak hanyatt lenne... :(
A félelmem az,hogy mivel 2 csepp Vigantolt nyomunk, gyorsan csontosodni fog és tényleg igymarad...
Ja, és az ortopédos azt mondta, azért ilyen széles a buksija elől,mert nyomodik hátulrol...
Annyira elkeseritett,tiszta padlon vagyok... :( :(

Tényleg széles a feje? Tény hogy magas a homloka... Csak én vagyok elfogult? Vélemény? De őszintén :)

Illetve ha van bármi ötletetek (pl babakocsi helyett sok kenguru),annak nagyon örülnék, hogy hogy tudnánk minél kevesebbet terhelni a buksi hátulját..

Nna, teszek azért képet is...
Kép
Kép

Kép
Kép
zsiraf8

http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/ ... ogId=11051
ez csak 3 font.

http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/ ... ogId=11051

ez meg csak 2

bebic. babatornas konyv nekem is megvan. meg egy dvd ugyanatto a pasitol. egesz jok.

KépKép
KépKép
mush589

Susy: Ákos sem alszik túl sokat nappal, de az éjszakát kábé 10 hetes kora óta átalussza. Már kezdek beletörődni. Most azon vagyok, hogy ennek megfelelően megpróbáljak a nagyjábóli nappali napirendünkbe beilleszteni fix alvásidőket.

Musi: Kösziiiii, megnézem ezt is!
És neked hasznos volt?
bébic

Mush: Nekünk keeeeeeeeeeeeeeeellll olyan Micimackóóóós! :lol: :lol: :lol: :lol:
Férjem teljesen odavan érte, már azt hajtogatja, hogy "ittvanmááá?" :lol:
Hogy tudjuk leboltolni a dolgot?
bébic

Musi, köccce, akkor a babatornást meg is veszem. Mivel itt nincs ilyen foglalkozás sehol (én legalább is nem találtam :( ), megpróbálkozom vele itthon magam.
bébic

Zsiráf: Azért széles a feje elöl, mert nyomódik hátulról???!!!!Na, ilyet se hallottam még! Minek ijesztget ilyenekkel!? (akkor Ákos fejének palacsintasütőnek kéne lennie, mert rengeteget van a hátán, sőt, bár este az oldalára van lefektetve, addig mocorog, amíg hanyatt nem fordul...és egyáltalán nem lapos neki semmi sem ott hátul, csak ki van kopva szegénykém haja :P :oops: )

A hasra tevéshez pedig: ne félj, Laja előbb utóbb egyre tovább fogja bírni. Ákos 2 hete már akkor visított, ha csak megsejtette, hogy hasra akarom tenni. Most meg simán elvan, igaz, nem hosszú ideig, de sokszor kell inkább rövidebb időre hasra tenni, és hamarosan ezek az időszakok meg fogank nyúlni úgy, hogy észre sem veszed. Csak légy kitartó!
És kispasid nagyon vagány! :lol: Főleg abban a kissapiban!
bébic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?