Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!
Köszönöm Boti dicséretét...tegnap is már más volt...kis gombóc!-mert hát nem túl hosszú...inkább széles!
:wink:
Pici kék folt van a hasamon és ott érzékeny....de bébim egész este ropta bent,remélem nem kokiztam le...na meg ugye,most már néha fejjel lefele is vannak sokat...remélem Ő úgy volt...ma reggel is jelzett...na meg a hájam is védte tuti!Na de most már lámpa oltás nélkül nem megyek többet a garázsba!
http://aprosagokboltja.hu/shop_artdet.p ... nert_a_003
http://www.tikotiko.hu/babakocsik.html (itt a két v.kék között vacillálnék!)
Ti hol néztétek?
http://www.tegyukfel.hu/item3107_vadona ... ocsik.html
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

***Bener!***
Doktornő is azt mondta,saját magukat csak amnióval védhetik meg a genetikán...ezért ha valakinél volt kis bibi előző terhességeknél,azonnal írják a papírt....csak éppen Én kifogtam egy tapintatlan alakot!Na és megnézte Hajdú doktornő leletét és azt mondta,minden oké....na és a saját kórházam genetikai Uh-ja is ugyan azt mutatta....így megnyugtatott,hogy ezzel a babával csak rutinból akartak amniót csinálni!
Lényegében nagyon aranyos volt....pont augusztus közepén nem lesz szabin....szóval együtt szülünk,ha minden jól megy!

***Kenderike!***Hozzánk a bölcsibe egy anyuka egyszer beállított egy nagy zsák ,ilyen mosható pelussal....na meg bele helyezhető hártyával....kb. 2-3napig bírtuk meg a többi szülő a szagot és macerát,mert ugye,azt egész nap zacsiban tároltuk neki...a hártyán lévő kaki kidobása kész művészet(tuti a wc mellé esik mindig)...na meg a hátyával mindig kirohangálni a nagy kukába(mert ugye azt semmibe nem tudod beburkolni)....fúúúúúúúú,gyorsan lebeszéltük róla....lehet otthon jó,de közösségben plusz embert kíván ez a pelus!
Na meg nyáron jó...gyorsan szárad,de télen...állandóan a szárítón lóg....
Na mindegy,aki használ,majd mesélje el otthoni körülmények közötti használatát....
kandi72
Budapest III. kerület

Jó reggelt !

Ma megyek ultrahangra kontrollra.....úgy izgulok mindig előtte, hogy minden rendben legyen a ksifiammal ! :(

Ágota
Én az eldobható pelus mellett szavazok ! :roll:
Miért kell ennyit várnotok a babakocsira ?

Tündi
Sajnálom, hogy megint elmegy a Férjed, olyan rossz lehet olyankor !

Kandi
Nagyon édes baba Botond !!!!!
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál, de azért a fűnyírókkal vigyázz ! :wink:
Nagyon jók a babakocsik, amiket belinkeltél !!

Bim-bam
Én nem szedek külön calciumot, csak terhességi vitamint !

Linácska
Remélem nem lesz szüksége Lilinek gyerekpszichológusra !!

Earhart
Hogy kerültél olyan messzire ?....hol ismerted meg a Férjedet ?

Dbea
Június 6. mindjárt itt van ! :lol:

Sissi
Mi is akkor megyünk nyaralni, amikor Ti ! :D

Madaran
Ti melyik babakocsik között dilemmáztok ?

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Megjött a vérvételem eredménye, kicsit alacsony a vasam ezért azt írt a doki, nem tudom a nevét mert még nem váltottam ki majd ma fogom a doki írását elolvasni pedig képtelenség. Csak annyit mondott hogy 2x1 et kell bevenni és szétrágni mert valami rágótabletta. A vizelet eredményem jó lett, csak a védőnő említette meg hogy fehérje volt benne.

Tegnap voltunk dokinál legközelebb május 13-án kell mennem.
Hajnussal minden rendben ari volt fogta mindkét kezével a két fülét. Ja és még mindíg lányt látott a doki.
Csak diétáznom kell! Mert idáig 10kg-ot híztam :cry: Azt mondta a doki hogy ha ezt tartom akkor még nincs olyan nagy baj.

A Graco kocsi nekem is bejön olyat vettünk volna ha a szomszédnak nem lenne.
Vendég

Sziasztok Lányok! :D

Huhhh, túl a 75 gr-os cukorterhelésen!!! :D De jó, de jó!
Szerintem nem a lötyi volt olyan borzasztóan rossz, hanem az egészségügyi helyzet és hozzáállás sokkal fárasztóbb!

Pesten járok dokihoz, ott is fogok szülni, a Sote II-n, de itthon végeztettem el a vizsgálatot. Nem nevezném meg a várost, de a híres-hírhedt Hospinvest Kórházbirodalom egyik csoportjában jártam. Onnan kezdődött a helyzet, hogy a doktornő ragaszkodott a 75 gr-os cukorterheléshez, mert az van a jogszabályban is. Elvileg azt lenne kötelező elvégezni a kismamákon. A védőnő nem tudott hozzá kiállítani beutalót, mert azt mondta, hogy ő csak a zsömle-tej variációhoz adhat beutalót. Mennem kellett a háziorvoshoz, ő adta ki a beutalót, mondta, hogy a központi labor végzi a vizsgálatot a kórházban. Kedden direkt odatelefonáltam a laborba, hogy mikortól lehet menni, kell-e vinnem valamilyen gyógyszertári csomagot a 75 gr-os cukorterheléshez. Csodálkozott a hölgy a kérdésemen, és mondta, hogy neeeem, náluk van minden. Odamentem 7-re, rácsodálkoztak a papíromra és azt mondták, hogy ezt nem itt csinálják, hanem a véradó állomáson. Átmentem a véradó állomásra, bár csak 8-kor nyitott. Beszedték előbb a papírokat, kérdezte a hölgy, hogy hoztam e a cukor csomagot. Mondom neki, hogy direkt idetelefonáltam, kérdeztem, hogy kell-e hoznom valamit. Hát pedig ezt be kell szereznem, menjek a kórház gyógyszertárába, ott majd lesz. Mentem a gyógyszertárba, előadom a kérésemet, néznek rám értetlenül. Itt olyan nincsen - közlik velem... :oops: :oops: :oops: :evil: ekkor már kezdett felforrni az agyvizem, pedig alapvetően abszolút higgadt ember vagyok. Kérdeztem, hogy akkor mondják már meg nekem, hol szerezzem be, mert el kell végeztetnem a vizsgálatot. Két perc múlva kiderült, hogy mégiscsak tudnak ilyen "csomagot" adni, amiben sima porcukor volt, 200 Ft-ért. Megkönnyebbülten mentem vissza a véradó állomásra. Ott hamar sorra kerültem, mert már benn voltak a papírjaim. Kérdezik benn tőlem értetlenül, hogy miért kell nekem a 75 gr-os terhelés, azt csak cukorbetegeknél szokták. Mondom, hogy nem, ehhez ragaszkodik a doktornő, ez van a jogszabályban. Látszott, hogy elég egyedi esetnek tűntem... :oops: :oops: levették az első vért, aztán kaptam egy 2 dl-es pohárkát a cukorhoz, beleöntöttem a cukrot, tele lett a 2 dl-es pohár. Látta az egyik hölgy, mondta, hogy hoz egy nagyobb bögrét, apránként keverjem, mert könnyen összeállhat. Tehettem bele igazi citromlevet, sőt még bolti citromlevet is kínáltak hozzá, amit pedig nem lehetne... :roll: :roll: Kétszerre lehúztam. Lehúztam volna elsőre is, de a cukor egy része ott maradt az alján, el kellett még kevernem. Aztán vissza kellett mennem a központi laborba a második vérvételre egy óra múlva.

Szóval ez az én történetem, gondoltam, elmesélem nektek. Náltaok is ilyen kacifántos volt az ügy?? Csodálkozva néztek valakire a 75 gr cukor miatt???

Nagyon fárasztó az egészségügy!!

Hozzátenném még, hogy tudjátok meséltem, hogy két hete kórházban kötöttünk ki egy nyugat-magyarországi városkában, szalmonella-gyanú miatt, azóta sem kaptuk meg az eredményt, hogy vajon mitől volt a kellemetlen eset, úgyhogy ma felhívom a kórházat, és megtudakolom!

Istenem, csak soha ne legyünk betegek, iszonyú kiszolgáltatott mindenki az egészségügyben...!!!

Bocsi, ha kicsit hosszú voltam :oops: :oops:

Babakocsi-ügy: ismeritek a Bergonon belül a BBY Grip & Go típust. Abban kinéztem egy háromfunkciósat, hordozóval, ára: 66 e Ft, van valakinek ilyen típusú babakocsija, hallottatok róla valamit? Nekem nagyon megtetszett.

Tünetek: néhány hete minden éjjel azzal szenvedek, hogy görcsöl a lábszáram, olvastam róla a terheskönyvekben, hogy jellemző tünet a lábikragörcs. Csak annyi történik, hogy egyik oldalamról a másikra fordulok, és iszonyú fájdalom, felébredek rá, ordítani tudnék... éjjel is ez volt... :x jajj, pedig eddig minden olyan jól alakult, élveztem a kismamaságot, de mostanában fokozódnak a problémák. Valamelyikőtök szenved ilyen tünettől??

Puszi mindenkinek, szép napot!

Judi

Kép
judi79

Jaj, Judi ez annyira jellemző sajnos!

Én is hasonlóan jártam, amikor a védőnő diabetológiára küldött... bejelentkeztem, megkérdeztem, két hónap múlva volt időpont, egy órát vártam és elküldtek, hogy nincs beutalóm!
Vendég

Tegnap nem tudtam jönni. :cry:

Ma voltam a táppénzes papíromért a terhestanácsadóban. Éppen a dokim volt ott (amúgy maszekra járok hozzá), de tök rendes volt megvizsgált ott. Minden rendben van persze a cukorértékemen kívül. Úgyhogy kaptam is beutalót a diabetológiára, jövő hét keddre. Azért eléggé izgulok, hogy minden rendben legyen :shock:

Mandaran köszi az infót, ma át is ugrom a sógornőmmel.Igaz annyi babaruhát kaptam már, hogy azt nem kellene vennem. Alig tudtam elpakolni őket annyi van, de magamra hátha találok valamit. Meddig tart a tanítás nálatok?

Kandi vigyázz nagyon magadra, ha belilultál vízesruházd be ott, de szerintem rendesen védve van az a baba.
Én a múltkor az ablakot nyitottam ki, és a sarka sértette fel a pocakomat, az sem volt túl kellemes.

Judi, mi kaptunk egy Bergon babakocsit, ismerőstől, és nekünk nagyon tetszik. Igaz ezt a típust már lehet, hogy nem is gyártják, 2 éves, de szinte új, mert nem használták. Ezért nem kellett vennem kocsit szerencsére.
Apával tologattuk, meg állítgattuk nagyon jól ment. Nem egy kicsi kocsi, de nekünk a kocsiba is befér, és az itteni sz@r terepviszonyokhoz meg ilyen kell!
Cukorterhelés: én is leírtam egy két oldallal előrébb, hogy nekem hogy volt, de ettől a vízre szilárduló szőlőcukortól én is kikészültem, mert ugye ami ott maradt a pohár alján kikanalaztatták. És nekem is engedték volna a bolti citromlé belerakását, de én is a facsartatt raktam bele.

Rilla Uh után gyere az infókkal :wink:

Kenderike gratula a kiscsajhoz. Te apácskád mit szól a teljes nő uralomhoz?

Kata: szép formás a pocakod, csini kismami vagy.

Bea, hogy tervezitek az esküvőt? Lagzis lesz? vagy milyen? Hányan lesztek, mi lesz a menű? Mesélj róla :lol:
Szerintem is nézd meg nyugodtan a sima esküvői ruhaszalonokba a ruhákat. Előre is gratulálok hozzá :D

És voltak többen is akik esküvő elött állnak, tőlük is jöhetne egy kis infó :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Kandi: ha ficánkol a baba, nagy baj nem lehet :D Kis vizesruha meg pihenés biztosan segít, a magzatvíz megvédi a babát az ilyen eseményektől!
Én is kórosan féltem a pocimat, ha bármi közelít hozzá, akkor azonnal ugrok :lol:

Judi: én biztos kiborultam volna ezen a cukros dolgon. Múltkor is nagyon kiakadtam, amikor kombinált teszten voltam, magánrendelésen, időpontra és két és fél órát kellett várni, mert az orvosnak el kellett mennie... Én csak azért voltam mérges, mert egyrészt hogy lehet így működtetni egy ilyen vizsgálati központot, hogy csak egyetlen orvos van, aki ha az egyik betege szül, akkor elrohan, a másik, hogy senki nem mert kimozdulni sem a váróból, mert mi van, ha pont akkor érkezik vissza az orvos, és se egy büfé, se egy automata sehol, étlen-szomjan ott ültek a kismamák sorban. És mindezt nem kevés pénzért :evil: Azóta tanultam az esetből, mindenhová viszek magammal ennivalót, meg újságot :lol:
Lábgörcs: nekem ma éjszaka volt először, nagyon vacak érzés volt... Reggel bevettem egy magnéziumot, ittam rá egy kis calciumot és biztos ami biztos ettem egy banánt is, hátha kálium hiány okozta :lol: :lol: Fő a biztonság :lol: :lol:

Elég kis esküvőt tervezünk, a szertartásra hívunk meg többeket, utána viszont családi ebéd-vacsora lesz szűk körben, aztán este meg egy nagyon laza összejövetel a közeli barátoknak, hogy nagyon senki se maradjon ki. Sosem akartam nagy esküvőt, de most biztos nem is bírnám ki végig, úgyhogy ez tűnik a legjobb megoldásnak... Hát nem kevés szervezkedéssel jár, de remélem legalább addig bírni fogom!!! Utána már nagyon dolgozni sem fogok, úgyhogy másfél hónapot kell még valahogy kibírnom, de már érzem, hogy egyre nehezebb!!!
Ti meddig dolgoztok (aki dolgozik)?

Bea

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!

Judi hát basszus :twisted: ez nem semmi :twisted: .Én nem is tudom mit csináltam volna... :cry:
Csajok én vagyok kivételes helyzetbe vagy nem tudom de ilyet még én nem tapasztaltam most se és Nolival se.
De a dokid nem mondta,hogy mit hova meg minden?
Nállunk tök más minden a vérvételes nő (Erzsike) egy angyal(viszek neki a cukor után ajit is mert annyira aranyos) :P Szájbarágosan mindent elmond a dokim is ,hogy mit hova de ilyen olyan beutaló...nekem mindent a dokim csinál,ad stb..ezért is fizetem nem?
Itt a kórházban a kismamákkal (szerintem) tök kivételesen bánnak.
Ha bemegyünk akkor be kell mindenkinek menni a kartonozóba és mondani,hogy kihez megy és miért de nekünk még sorban állni sem kell a büfébe a kismamákat ki van irva,hogy előbb szolgálják ki meg hasonlók :!:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok

Linacska: ez így nem hangzik túl jól. Nehéz megérteni miért is félhet egy picur bugyitól felnőtt fejjel. Gondolom már minden létező ötletet kipróbáltatok van biztos rengeteg szebbnél szebb bugyija, amiket ő választott boltba magának kedvenc figurákkal. Kívánom hogy mielőbb megoldódjon a gond és ne féljen bugyitól a kishölgy.

Kandi72: Hú azért bölcsődében azért elég gáz lehetet ez a pelenka. Mondjuk szerintem főleg olyanok használják, akik otthon maradnak gyerekkel legalább szobatisztaságig. Nem korrekt idegent terhelni vele szerintem. Jól néznek ki ezek a babakocsik.

Elméletileg vödörbe és vízbe kell tartani a pelenkákat mosásig, a vízbe ecetet kell tenni és talán teafa olajat és akkor nincs szaga. Én amikor még hagyományos tetra pelenkával pelenkáztam lányt 1 hónapig, akkor szaga nem volt vödörnek, én a hártyát kakival együtt mindig kidobtam szemetesbe mint eldobható pellust szokás, zacskóba tetem bekötöttem és ment kukába. Így azzal se volt gond és pelenkából nem kellet kakit vakarnom. Az tény hogy száradási időt bőven kell számolni, és télen az gond lehet, de ha kellő mennyiség van akkor azért az se akkora gond. Szerintem 20-25 darab minimum kell és ekkor van elég váltás. Mondjuk ennyinek ár már elég húzos, szerintem 1 gyereknél kb hasonló ár jön ki mosással együtt mint ha nem a legdrágább eldobhatót használjuk. De aki több gyereket szeretne és ezt szeretné használni annak elsőnél hosszú távra gondolkodva megérheti ezt használni. Mondjuk nem szabad megfeledkezni, hogy lehet hogy gyerekünk, majd bizonyos mosószerre lesz allergiás és esetleg nem is találunk olyat amivel biztonságosan tudjuk pelenkát mosni. De ismerősök közt volt olyan akiknél pedig eldobható váltott ki allergiás reakciót, így ők ezért tértek át moshatóra.

Judi79: jézusom… tulajdonképpen egészségügyet csak a betegek zavarják nagyon úgy néz ki. Nem semmi kálvária volt.

Irdab: Ő imádja lányokat, és nem azért akartunk még gyereket, mert hátha fiú lesz. Ha valaki ezt nekünk előre borítékolta volna, hogy ha vállalunk még gyereket az tuti lány, akkor már hamarabb is kismama lettem volna.
Remélem csak diétáznod kell majd cukor miatt és nem szükséges egyéb.

Kenderike
Kép
kenderike

Sziasztok,

Judi, együttérzésem a cukorvizsgálatért! Ez már önmagában is az egyik legvacakabb labor anélkül is, hogy nehezítenék.

Én is ma estem át a terheléses cukron, szerencsére minden rendben zajlott. Előre beszereztem a 75-ös glükózt, de végül nem kevertem be limonádénak - ki tudja - alapon. Nagyon aranyosak voltak a laborban, elkérték a citromot is, és ott helyben keverték össze nekünk (3-an voltunk terheléses kismamik), előre vettek minket, szóval flottul ment minden.
Nekünk viszont két! órát kellett várni. Vittem magammal egy kis munkát, de nem nagyon tudtam koncentrálni, mert: égett a gyomrom, émelyegtem, pocsék volt a közérzetem ettől a rengeteg glükóztól. Lehet, hogy azért, mert eleve nem cukrozom a teát, és a sütikért sem vagyok oda (sajtos, sós viszont jöhet bármi!), de nekem ez a reggeli nélküli várakozás volt a legrosszabb. Brrrr! De túléltük, most pedig megyek, ebédelek - görög salit, melegszendvicset teljes kiörlésűből... sajttal :wink:

dbea
Azért élvezd ki minden percét a nagy napnak, mindig emlékezni fogsz rá! Nekem életem egyik legjobb emléke, egész nap semmi sem tudta elrontani az örömünket, mindenen nevettünk, és utólag is jólesik rágondolni.

Más: Nekem is görcsöl néha a lábszáram, jó lenne rá valami, kipróbálom a magnéziumot, és csöndben szuszogok, nehogy visszér legyen, az egész család hajlamos rá mindkét női ágon.

Ui. Itt az én pocakom - éppen készülök beszállni a tesóm csónakjába húsvét hétvégén, tehát egészen friss.
Ui.2. Most nézem, hogy beléptem a 6. hónapba! Juhééé!

Mindenkinek szép napot!

Kép[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1239879442.1549.jpg[/img] [/img]
goldplast

Judi,
ez a cukordolog nem semmi. Nekem Lilivel zsömle+tej volt, most meg ugye magánban járok nézetni a cukrom.

Amúgy ahova járok, ott 1000 Ft a 75g-os cukorterhelés, előtte-utána vérvétellel, és délután e-mailben megkapjuk az eredmény. Várni max. 1 percet vártam eddig, örültem, ha a kabátom le tudtam venni. Azt az ezrest megéri.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Goldplast,
a 75 g-os terhelésnél mindig két órát kell várni, a kajásnál egyet, mert ott fele annyi szénhidrátot viszel be kb.
Neked is milyen aranyos helyes pocakod van, én már pingvinnek érzem magam :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szép napot mindenkinek!

Bim-bam
Az egyik debreceni bababoltban rendeltem meg a kocsit.
Én nem szedek külön calciumot.

Kata
Már látszik a pocakodon, hogy baba van benne :lol:

Kandi
Keményedéssel vigyázz!

Rilla
Babakocsit magadnak kell eldönteni, hogy a ti céljaitokra mi felel meg :wink:
Babakocsira azért kell várni, mert csak egy mintadarab van az üzletben, ha valaki olyant akar, akkor megrendelik...

Judi
Nekem is ezt a cukorterheléses vizsgálatot csinálták meg. Mentem a klinikára a doktoromhoz, kiírta a vizsgálatkérőt, és mehettem a laborba másnap :wink:

Mosható pelus
Olvastam róla... és most érdeklődöm... :wink:
Vendég

Goldplast
Csinos a pocakod :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Cscsi miért a védőnő küldött dibetalógiára?
Ő adhat ilyen beutalót?Ez nem a doki dolga?
Már meginnt össze vagyok zavarodva.... :idea:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

A védőnő kielemezte a vérvételem eredményét, és azt javasolta, hogy biztos-ami-biztos menjek el, adott egy telefonszámot a bejelentkezéshez...
A többi már kálvária.
Vendég

Sziasztok lányok!

Judi, én is csodálkozom, hogy 1 óra múlva vették le a vért, nálunk is 2 órát kell várni a lötyi után. Ha esetleg magas lesz az eredményed, akkor mindenképp mondd meg a dokinak, hogy csak 1 óra volt.

A lábikragörcsre a magnéziumot ajánlja a szakirodalom. Én szorgalmasan szedem a MagneB6-ot és eddig csak 2x ébredtem arra, hogy begörcsölt a vádlim, tényleg iszonyú érzés :(!

Én is május végéig tervezem, hogy dolgozok. Utána majd meglátjuk, hogy bírom...

Kép
angelita

[quote="bim-bam"]C írta:bim-bamscsi miért a védőnő küldött dibetalógiára?
Ő adhat ilyen beutalót?Ez nem a doki dolga?
Már meginnt össze vagyok zavarodva.... :idea:

Csilla,

a beutalót a védőnő adja oda, de az orvos (aki erre jogosult) írja alá, elvileg ő adhatja ki. Pl. minden vérvételre a védőnőtől kaptam meg a beutalót, ő írja meg, de az ottani nőgyógyásszal (akit én még csak nem is láttam) íratja alá és pecsételteti le.

Kép
angelita

Angelita,
nálunk is így van, van egy csomó előre pecsételt, aláírt beutalója a védőnőnek a helyi nőgyógyásztól, és ő csak megírja, és ideadja. Ugye itt nálunk nem nagyon dívik a magán nőgyógyász (jó, ha orvoshoz elmennek egyátalán), mindenki jár ehhez az egyhez, mikor mondja a védőnő, hogy jöjjön.

Judy,
ha tényleg 1 óra után vették a vért, akkor szinte ezer %, hogy magas lesz. Főleg, hogy a glükóz gyorsan felszívódó szénhidrát, pillanat alatt nyomja meg a vércukor értéket.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hát csajok akkor most már értem :lol: Csak azt nem értem,hogy a védőnőm akkor miért nem szólt és lobogtatott ilyen beutalót?Mert úgye nekem még az sincs a kiskönyvembe beirva,hogy ki a dokim és nem is beszéltünk róla!Akkor , meg nem tudhatja,hogy príváthoz járok.

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Én eddig minden beutalót az orvostól kaptam, a védőnő még semmilyen vizsgálatra nem adott beutalót, ő csak megméreget, meg beszélget velem és szorgosan pecsétel a kiskönyvbe... (persze az orvos is :lol: )
Csilla, neked az orvosod nem ír a kiskönyvedbe??

Kép

Kép
dbea

Linácska, Ági, köszi szépen a pocak-dícséretet, bár nem(csak) az én érdemem :) . Halkan megsúgom: én azt hittem, kicsit nagyobb lesz ekkorra... Bár az is igaz, hogy nem kalkuláltam 3 hónapos folyamatos hányással :cry: .
Én június végéig szeretnék dolgozni, de majd Tücsök eldönti, meddig bírja napi gyűrődést.
Huh, megyek, iszom egy teát, még mindig vacak a közérzetem a reggeli cukor-attak miatt. A laborban javasolták, hogy sok folyadékkal enyhíthetők a kellemetlen tünetek. Meglátjuk.

Jön valaki a jövő heti Bababörzére?

Kép
goldplast

Hááát mi nagyon el vagyunk kényeztetve a III.kerületben akkor (Margit kórházban)mert ide semmi féle beutaló nem kell...csak a kórház oldalában lévő terhesgondozóba bemész....vannak kis fakkok....beteszed a megfelelő lyukba és már hívnak is az aktuális vizsgálatra.....de mondom,semmi beutaló nem kell!
Védőnő adott az elején egy papírt,amin végig fel van tüntetve,hogy mikor mire kell menni,ill. ha Uh-mikor jelentkezz be,hogy időben legyél stb.
A fakkokra fel van írva,hogy 12.heti kombinált.....másik fakk 18.heti AFP(35év felett vércukor vizsg. is) stb. Szóval nem lehet elrontani!Ill. olyan fakkok,hogy 12.heti lelet,18.heti lelet stb.
-és a cukros lötyit is itthon kellett elkészíteni,meleg vízben....jól lehűtve vinni másnap reggel!

Piroska !***10-et híztál?De bizti nem látszik meg....pocakod nagy?

Kenderike!***Hááát szerintem is sok gyerek tervezésénél érdemes ebbe bele fektetni,na meg otthoni használatra!

Ágota!***Eddig is szedtem Mg-ot,de ha nem keményedtem nagyon,akkor csak 1db-ot reggel...na meg ha lábam görcsölt....de most hátha jobb lesz,ha rendszeresen szedek reggel-este...és ha muszáj,akkor még plusz 1-2szem!Natinál is végig keményedtem és mivel dokim nem szólt,38.hétig szedtem 3-4X2 MgB6 vitamint...ahogy abba hagytam,meg is szültem !

Goldplast!***Én lehet,hogy elmegyek!!!Ha apa elvisz...mert ugye ott kocsival parkolni életveszély...inkább hoz-visz!Ari a pocakod!!!

kandi72
Budapest III. kerület

Lányok, köszi a hozzászólásokat a cukorterheléses vizsgálattal kapcsolatban.
Igen, 1 óra után vették le ismételten a vért. Akkor ez azt jelenti, hogy lehet, hogy megismételtetik velem? Nem nekik kellene hozzáérteni, hogy 2 óra után kell levenni a második vért???
Egyébként tud abban valaki segíteni, hogy honnantól számít magasnak az érték a lötyi megivása után?? Csak hogy fel tudjak készülni minden eshetőségre.
Nagyon köszi!!

Kép
judi79

"A terheléses vércukorteszt akkor pozitív ha:
- 75 g glükózterhelés esetén, ha az éhgyomri és/vagy a kétórás vércukorszint a 7,8 mmol/l-t eléri vagy meghaladja.
- 50 g glükózterhelés esetén, ha az egyórás vércukorérték magasabb, mint 11 mmol/l."

Judi, én ezt találtam, de mint mindennél, ennél is lehetnek eltérő értékek, dokik, vélemények...
Mindenesetre a helyedben rossz lelet esetén azonnal patáliát csapnék, és nem hagynám, hogy második körös vizsgálatra küldjenek, amíg nem csinálják meg az elsőt Bocsánatkéréssel! rendesen!

Azért drukkolok, hogy még így is csodát mutasson a leleted! :lol:

Kandi72,
nagyon jó! Engem is kocsival visz a párom hasonló okból! Egyszerűen képtelen vagyok beparkolni egy zsebkendőnyi helyre 2 kilométerrel arrébb a céltól...

Kép
goldplast

Sziasztok!
Nem voltunk itthon,most meg kertezünk,és emiatt kevés az időm itt írogatni.No de majd jövök és beszámolok mindenről.
No meg majd vissza olvasok 2-3 napig :lol:
Remélem mindenki jól van azért,és jól telt az ünnep mindenkinek4

mimi12

Judy
ugye én elég tapasztalt vagyok cukorkérdésben.
Az a hivatalos verzió, amit Goldplast írt.
DEEE!!!
még nem babásan is a 75g 2 óra után: 6,7 felett már inzulinrezisztencia, 7,8 felett csökkent glükóz tolerancia, 11 felett cukorbetegség.
Most nekem babásan 6,9 volt a terheltem. Egy síma ilyen terheléses vizsgálatnál mindenki boldog lenne, hogy de jó, szuper érték, határértéken belül van... Ahova én járok, és igen komolyan veszik, ott erre már azt mondták, hogy inkább csökkentsem a 30g-os reggelimet 20g-ra, nehogy később gond legyen, pedig hol van még a 7,8-tól.
Az 50g után 1 óra 11-es érték na az már durva lenne. Kb 8 körül már inzulint kapnál.
Alapszabály, hogy nagyjából minden kaja után 1 órával 6,7-en belül kellene lennie. Reggel a legrosszabb a szervezet glükóztoleranciája, azért kell akkor enni a legkevesebbet. Este már több is belefér.
De látom is, hogy jobb, hogy komolyan veszik, mert volt, hogy délben nem 2, hanem 3 szem krumplit ettem, és nem is maradt 6,7-en belül, felment 7,1-re a cukrom. Tehát tuti nem stimmel valami, mégha a terhelés kvázi "jó" is lett.
Na jó sokat írtam. Eldugulok. Amúgy igazából ha túl sokszor, sokáig magas az érték, azt a baba lerendezi, mert neki még jó az inzulinháztartása, viszont a lepény öregszik tőle rendesen, és ezért koraszüléshez vezethet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na, ma én is megjártam a magam útját!
nálunk úgy megy, hogy mivel Bpesten van a magándoki, a védőnő küld terhesgondozóba, ahol aktuálisan -elvileg- mindig tudják, hogy épp milyre kell beutaló.
Épp ezért ma reggel -a védőnő javaslatára- mentem a terhesgondozóba, hogy kérjek laborbeutalókat: védőnő szerint vér és vizelet vizsgálatra, ill. majd a 24. heti cukorra.
Suli előtt mentem, de mivel külön be kell menni a betegfelvételi irodába, fél órám elment a sorbanállással, mire elkocogtam a terhesgondozóba. Ott persze temérdek felháborodott kismami, sehol egy orvos v. védőnő, nekem persze nem volt időm 15 percnél több, így nem jutottam be. Oké, mondom akkor majd suli után, legalább a betegfelvételhez nem kell sorban állnom...
Du. elvileg 14.00-ig van terhesgondozás ---nem is tudom, hogy ér oda, aki mondjuk 16-ig dolgozik. A kiskönyveket 13.30-ig fogadják el. Mi a férjecskémmel 13.10-re értünk oda,sehol senki. 20 perc elteltével jött egy doki, hogy kire várunk, mondtuk, hogy beutalóért stb. Azt mondja: már nincsenek ilyenkor bent!!! :shock: Jött egy védőnő, hogy majd, ő megírja a papírokat... Behívott, ott volt ez a dokika is, erre nekemugrik, hogy miért ide jövök beutalókért, ha Bpestre járok dokihoz!!!!! Csak makogtam, hogy eddig így volt, meg hogy talán, hogy egy vérvétel miatt ne kelljen veszélyeztetett terhesként Bpestre cocóznom... Azt mondta, mondjam meg a dokimnak, hogy ő adjon beutalókat!!!! :shock:
vérvételre, vizeletre nem adott, csak a 24.heti cukorra....
de legalább adott beutalót... :roll: Annyi elég a gyógyszertárban majd v. kell recept is???
most akkor honnan a .....-ból szedjek beutalót ált. vérképre, ill. vizeletre..Vagy az nem is kell, csak a védőnő találta ki???

Tényleg őrjítő, hogy mindenki mást mond!!!!! Ebből is látszik, mekkora a fejetlenség. Öt helyre kell elmenni egy rohadt beutalóért, és akkor még nem lehetsz benne biztos, hogy azt el is fogadják.... :evil:
tessék, ez volt az én sztorim mára...
egyébként a suli viszonylag elviselhető, csak egész de. állni már nem esik jól. Ülve meg képtelen vagyok tanítani...

Adri :lol: a tbányai tanácsadóban voltál???

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Rilla :lol: a dilemmánk:

http://pandababahaz.hu/shop_artdet.php? ... nas_134896

vagy ez:

http://pandababahaz.hu/shop_artdet.php? ... nas_128880

vagy ez:

http://www.babycenter-siofok.hu/katalogus.php?tid=802

Mindhárom háromfunkciós...vannak többféle színben is, nekünk általában a kékek, zöldek tetszenek...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran!
Nekem a dokim adott beutalót.Viszont nekem egy db beutalón rajta van a teljes vérkép a cukor terhelés és a vizelet is.Nem lehet,hogy neked is arra az egyre írták rá??
1éve még 3db beutalót kaptam,mostanra rá jöttek,ha egy helyre megyek egy db A4-es lap felére is lehet nyomtatni az egészet.Ugyanis itt már ilyenre nyomtatják.
Amúgy meg elvileg a dokinak kéne,hogy beutalót adjon ezekre.

mimi12

Kandi72:Én is ott szúrtam ki a Kunert babakocsit!Mármint az aprosagokboltja.hu -n!Nálam is az a favorit!!!Nálunk a lila vagy a sárga ami bejönni!A sárga az olyan univerzális!Az, ha kisfiú, ha kislány, akkor is jó!!!A lila meg csak, akkor jönne be, ha már biztosra tudnánk, hogy leánykánk lesz!!
De nektek tökéletes a kék!Pláne, hogy a Picurka kisfiú lesz!!Remélem jól emlékszem!!!

Értem amit leírtál, az aminóval kapcsolatban!!!Csak én ezzel úgy vagyok, hogy miért kell a kismamát mindenféle vizsgálatnak kitenni, ha felesleges!!!De végülis a lényeg, a lényeg, hogy minden rendben van!!!! :P

Vpiroska:Mindkét kezével fogta a fülét a kis Pindur?!? :lol:
Ezek a kis leányzók hihetetlen, hogy miket nem tudnak csinálni!!!A mi kis Manónk is a fejét simizte a 4D-s UH-on, törökülésbe ült,stb. Egyszerűen meglehet őket zabálni, mert olyan édesek!!!Már alig várom, hogy hétfőn mehessek és újra láthassam a Pincurkánkat!!!

Judi79:Nem irigyellek!!Ennyi macerát egy vizsgálathoz!!Remélem, ha én megyek nem lesz vele ennyi macera!!!Mert az itteni labor sem semmi!!!Én majd csak vagy jövő héten vagy az utánavaló héten megyek!Annyit mondott a védőnő, hogy április végéig csináltassam meg!!!

Dbea:Nekünk is kis esküvőnk volt!!És nagyon, de nagyon kis hangulatos volt!!És anyagilag is olcsóbban kijöttünk!Azt a mardék pénzt, amit pedig a nagyszülők az esküvőre,amúgy is oda akartak adni, azt meg oda adták, csak úgy!!!És azt meg a lakásra tudtuk költeni!

A munkával kapcsolatban:Én június végéig gondoltam, hogy dolgozok!Persze, ha addig nem lesz semmi baj!!Amit nagyon, de nagyon remélek!!!Az az igazság, hogy akkor kapom meg a nyári prémiumot!És tulajdonképpen, nem olyan a munkaköröm, amelyik testileg megterhelő!!Inkább szelleminek mondható!!!De a július és az augusztus eleje a kis Manóé!! :lol:

Bim-bam:Irigyellek, hogy nálatok ilyen a labor!!Bár mondjuk a miénk a ti és a Judi által leírt labor között van!!Szóval annyira nem vészes!!Így Judi után, szavam sem lehet rájuk!!!Bár soron kívüliség nincs!Nem izgat senkit, hogy kismama vagy sem!!!

Goldpast:Csini nagyon a pocakod!! :wink:

Kép
bener

Cscsi,
jól emlékszem, Te írtad még régebben, hogy foglalkozol gyerek filmekkel???
Valahonnan szereznem kellene egy Mickey egér játszóterét. Csak angolul sikerült, de magyarul kellene.
A T-Home TV állandóan elveszíti a felvett műsorokat, most sem működik a felvétel, és mindig eltűnnek Lili filmjei. Ezt az egyet pedig nagyon szereti.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Goldplast: Anyukámmal én is megyek a börzére, eredetileg én kocsival terveztem, de majd meglátjuk :roll:

Madaran: már biztos kérdezték a többiek, de valószínűleg lemaradtam: mit tanítasz és mekkora gyerekeknek? Kemény dolog lehet egész délelőtt állni... Én egy félóra ácsorgás után alig élek, húz előre a pocim :(

Én jövőhéten hétfőn megyek újra dokihoz, gondolom hogy én is kapok beutalókat. Már előre félek ettől a cukros dologtól :shock:

Bea

Kép

Kép
dbea

Jah, jól emlékszel :lol:
Írtam privit!
Vendég

Goldplast!
Nekem nem a parkolással van gondom(egy zsepi helyére is beállok,ha kell,csak legyen annyi hely),hanem a parkoló kereséssel...hamar megunom(na jó 1-2kör) és haza megyek duzzogva!
Akkor lehet,hogy talizunk!?

Bener!A dokinőm még hozzá tette,hogy háááát szerinte és a többi tapasztalat is az,hogy 6vetélés nem véletlenül volt...hanem genetika miatt....(magyaráztam Neki,hogy hormon zavarom van,PCOs vagyok 16éve,4x műtöttek ez miatt és azóta született egy egészséges fiam,férjemmel kromoszoma vizsgálattól kezdve mindenünk volt ....akkor miért a 10-16évvel ezelőtti vetélésemmel foglalkoznak,miért nem a jelenlegi terhességemmel,ami spontán és jó leletekkel rendelkező....csak mosolygott)!Na mindegy...nem idegesítem magam ezen már....de a terhes könyvembe nagy betűkkel bevéste,hogy AMNIO vissza utasítva! :wink: Melyik lila szín és melyik zöld???Padlizsán és virágos? Natika nézte a zöldeket is,Ő zöld mániás!
Nekem a Titi babakocsi a vágyam,de kaptam hordozót...így már annyira nincs szükségem a 3funkciós kocsira...de még nincs veszve semmi...-de ha nem Titi lesz,akkor a két kék közül valamelyik!Igen fiú bébikém lesz!
http://babyfun.axiomarket.hu/item/multi ... -4-szinben
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Jó reggelt !

Tegnap a kontroll uh-n minden rendben volt a kisfiammal, úgyhogy most fülig ér a szám ! :D :D
Én jövő kedden megyek a cukros vizsgálatra, kíváncsi vagyok nálunk hogy fog menni.....

Judi
Szegény, Te jól megjártad evvel a cukros dologgal ! :( .....de sajnos tényleg annyira jellemző ez a magyar egészségügyre ! :twisted:
Nekem eddig még nem volt lábszár fájásom ! :roll:

Madaran

Te is szépen megjártad ! :? Nálunk ennél egyszerűbb a dolog, mert az összes beutalót a terhesgondozáson állítják ki, az meg csak 1 helyen van !
Nagyon jók a babakocsik !!

Piroska
Sajnálom a vasadat és a diétát, de a lényeg, hogy Hajnussal minden rendben van !

Goldplast
Neked legalább rendben ment a cukros dolog és az eredményed is jó lett ! :D
Aranyos a kép !(Amúgy nekem sincs nagy pocim)

Irdab
Drukkolok keddre !!!

Dbea
Én úgy tervezem, hogy augusztus 1-ig dolgozom, de ez még változhat, ha nem fogom bírni !

Holnap megyek a HundM-be tarhesrucikat vásárolni, már alig várom ! :lol:

Kép
Kép
rilla_

Mandaran: nagy k@cs@g orvost fogtál ki! Nem szóltál be neki? Elvileg a terhestnácsadást ott kell ellátni, ahova be vagy jelentve lakcímed szerint.
Én Tatára járok tanácsadásra. Ott mindig van nőgyogyi is. De én maszek dokihoz járok, aki Tatán, és Tatabányán is van a terhestanácsadóban, és a szűléseit Tatabányán csinálja most.
Szóval én Tatára járok terhestanácsadásra, ahol megkapom a beutalókat. Persze a dokim mindent beleír a kiskönyvembe, és a védőnő is. Íg képbe van a védőnő, hogy mi a dolga. (Itt halkan megjegyzem, hogy nem egy főnyeremény sajna a védőnénim :cry: )Jah és ugye a beutalót mindig a terhestanácsadáson lévő doki írja alá akit én általában nem is látok.
És mint Miminek is most egy papíron volt egy csomó vizsgálat is még a cukron kívül. Van egy A4-es lap aztán azon ixeltek, hogy mit vizsgáljanak, nekem ezért pl a terhelésre vízeletett is kellett vinnem.
De most pl a dokim a diabéteszre Tb-ra küldött át jövő hét kedden, oda kaptam beutalót, pedig Tatán is van.
De van olyan bnőm akinek ugyan csak Bp-en volt maszek dokija, és a II. női klinikán szűlt, és nst-től kezdve mindent itt csináltak neki a terhestanácsadáson Tatán (vérvételek, stb)
Igaz volt olyan, hogy az épp ott lévő nődoki leordította, hogy mekkora felelőtlenség, hogy Bp-re akar menni szűlni télen, mert fel is kell jutni.

Adri

Kép

Kép
irdab

Holnap megyünk apával 4dre, nagyon várom már!

Linácska köszi, hogy leírtad ezt a cukros infót :wink:

Igazából attól félek, hogy teljesen felborul a jelenlegi jól bevált kajálásom miatti makka sikerem. Ugyan is amióta reggel Danone activiával indítok, és utánna eszem egy narancsot valamilyen más gyümivel (kivi, alma, banán) azóta minden nap van sikerélményem, és van, hogy többször is. (persze nagyon vágyom már a többi gyümire is) Aminek nagyon örülök, hogy sikerül, mert 3-5 napig is volt, hogy nem tudtam :oops: és az már maga volt a pokol. És ha nem ezzel kezdek akkor semmi sikerélményem nincs arra a napra.
Sok mandulát, és szezánmagot is eszem, mert az is hozzásegít a sikerhez. Nem tudom, hogy ezeket ehetem e majd így tovább?! Lehet, hogy majd kicsit kikészítem a diabetológust.
Persze nagyon szeretném ha rendbejönne ez a cukor dolog, és mindent megteszek azért, hogy rendeződjön, mert a baba miatt meg nagyon aggódom, hogy ne legyen semmi baja.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok
Ma reggel voltam terheléses cukron és kicsit kiakasztott a nőci :(
Tejet és zsömlét kellett fogyasztanom ami nem lenne baj,de viszont rá egy órára levette a véremet megint.
Nem 2órával később kellett volna levennie újra a vérem?
Kíváncsi vagyok ,hogy milyen lesz az eredményem ami kedden lesz meg!
Kaptam nagyon jó diétás dolgokat szintén kismamiktól akiknek nem lett jó az eredménye és ezt kellett alkalmazniuk!
Tehát Én már megpróbáltam felkészülni a dolgokra :D

Nekem a székelés dologra a legjobb ami bevált hosszú hónapok szenvedése után a kecskeméti bébiételből a szilva na meg a frissen préselt alma :D
Még nem vagyok savas és hála égnek tudom alkalmazni az almát.
Szoktam aszalt szilvát is nasizni,mert szeretem ,de nagyon :D

Nagyon kellemes hétvégét kívánok mindenkinek ebbe a kissé borús időben!
Puszi
Noki

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Noki:én ha jól emlékszem zsömi és tejcsi után másfél órával vették le a vérem.Legalábbis januarban is úgy kellett mennem a diabetologiara.

Irdab:a danone activiaval az a baj,hogy azt mondják,ha lehet nem egyél reggelire tejes dolgot.
Én azért nem iszok tejet a reggelimhez.Nekem furcsa is volt az első időkben mert én napi 1/2-1 liter tejet is megtudtam volna inni sajna csak max 1/2 litert lehet egy nap.

Rilla:örülök,hoghy minden rednben volt a dokinál.Jó sokáig akarsz dolgozni.Ha nem titok mit dolgozol?

Én tegnap voltam a védőnőnál még mindig jól állok a kilókkal -3,5 kiló.Védőnő meg is lepődött.
Megmértük Márkot is még mindig nem érte el a 11 kilót.De megbeszéltük,hogy mivel Márk szinte egyfolytában csinál vmit ill nagyon jó az emésztése nem is lesz mostanában sokkal nehezebb.

Ma megyeg a bnőmmel nődokihoz(megigértem,hogy elkisérem) igy legalább megismerem az én dokim fiát akinél ha minden jól megy szülök.Viszem Márkot is ,.mert apa dolgozik és sajna egész 7végén is.
Vendég

Fényképpeket csináltam,de még mindig nem tudom feltenni a gépre,tegnap már jól felhúztam rajta magam.majd ha Márk alszik megint megpróbálom telepiteni a lemezt,hátha utána sikerrel járok.
Vendég

Noki,
zsömle+tej után egy órával kell venni vért, jól csinálták. Abban összesen csak 40g CH van. 6,7-en belül lesz az eredmény, az hivatalosan jó.

Irdab,
de jó nektek, mentek 4D-re, én majd csak 29-én. Aztán meg bejelentkezünk a 4D Genesis-be, mert ott olyan szép képeket csinálnak, az itteni 4D azért nem az igazi.
Activiát szerintem tutira nem ehetsz reggelire. Tejtermék max. tízóraira. Én is akkor iszom a tejeskávémat, csak most még sütit is ettem hozzá. Én már nagyon nehezen birom tartani, úgyhogy alapvető dolgokat betartok, de megy a bűnözés is.

Nem leszek a hétvégén, egykor indulunk Zalalövőre. Ott van apunak egy kis vadászház szerűsége, és a férjem még nem is látta (annyira azért szerintem nincs is oda érte, elég kényelmes típus), és apu mondta, hogy menjünk már el egyszer. Úgyhogy most megyünk mi 3-an, meg apu.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina:jó 7végét nektek! Remélem azért a párod is jól fogja érezni magát.
Vendég

Sissi, Lina köszi a tejcsis infót. Én alapból is nagy tejívó vagyok, és ha tehetem/tehettem én is megbírnám inni a napi literemet. De amióta tudom, hogy milyen sz@r az értékem nem is nagyon ittam.
Lehet, hogy a közeljövőben majd még kérek segítséget tőletek.

Linácska mi is a 4D Genesis-be megyünk :lol:
Majd jövök a képekkel :lol: Jó hétvégét nektek. Jah és ha neked már ilyen jók az értékeid akkor szerintem az a kis bűnözés is belefér :lol:
Itt most csepereg az eső :cry: Éppen főzök, és annyira dagad a bokám, hogy érzem, ahogy feszül a böröm. Jahj :shock:

Adri

Kép

Kép
irdab

linacska:
En is hozzad fordulnek a terhelesem eredmenyevel. Nekem az ehgyomri cukrom lett alacsony: 3,67. A terheles utani 120 perces ertek jo. 5,59. Szerinted ilyen esetben kell szigoritani a dietan?

baratodildi

sziasztok!

Dbea töllem kérdezted,hogy a dokim nem e ir a könyvembe?
De ir csak a védőnőm meg sem nézi mi van ott de én a dokimtól még külön papirt is kapok amit a gép nyomtatt ki különböző adatokkal.

Madaran hebegek-habogok és közben eldobom az agyam :twisted:

Én már azt mondom,hogy a szerencsések közé tartozok..nekem sehova sem kell mennem egybe van minden és a dokim ad beutalót mindenhova.De nállunk a körzeti rendelő is tök jó :P .
A csak beszólsz beutaló nélkül és csinálnak vér-vizelet és ekg is ha kell.

na nagy szám volt a babakocsikkal kapcsolatban..ma lehet,hogy beleszerelmesedtem egybe.Egy Maxi Cosi Spesdissbe :P

Mindenkinek jó hétvégén kívánok mert holnap korán reggel utazunk el és lehet,hogy addig nem jövök :lol:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Hát a vércukor terhelésről most elég rossz tapasztalatom van! A harmadik babámat várom, az előzőeknél jól viseltem a terhelést, de most teljesen ki voltam tőle! Már az éhgyomori dologtól is van mindenbajom, az meg hogy még két órát ne egyek, és igyam meg azt a undorító valamit, kikészítette a gyomrom! Hazajöttem , nehezen ettem egy pár falatot, aztán úgy éreztem, hogy le kell feküdnöm! Így is tettem, aztán fél háromig az ágyban voltam, és pihentem! Meglepő volt mert az előző gyermekeimnél jól bírtam! Hiába változik az ember és minden terhesség más és más!
De végre túl vagyok rajta! :D
Nekem is volt rossz tapasztalatom a beutalóval kapcsolatban! Magándokihoz járok! Mivel messze van megbeszéltük, hogy a mi kerületünkben csináltatjuk a vérvételeket! Nem mindenki akar adni, beutalót, de nem fogok éhgyomorral sokat utazgatni, ha tetszik nekik, ha nem! Az egyik majdnem leharapta a fejemet, hogy mit képzel az én dokim, hogy itt csináljuk meg! Az asszisztens nem győzőtt mentegetőzni, hogy elnézést kér, nem rám haragszanak!

kovisziszka

Bim-bam:nektek is jó 7végét.

Itt már esik ill. esett az eső.

BIldi:szerintem az éhgyomri alacsony cukorral nem kell diétáznod.De Linácska jobban tudja nálam.
A másik fórumon az egyik csajszinak még ennyi sem volt az éhgyomri értéke és nem csinálnak vele semmit.

Hoztam pár képet. Kép Kép kis család Kép Márk szőnyege, ha jól emlékszem Madaran kérte Kép 23 hetes pocak
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?