Új privát üzeneted érkezett!

bébic, nem berni, bocsi csak kissé szétszórt vagyok

KépKép

Kép
orsimorsi

Enikő!

Szerintem rugózás és terheltség függő a rázás. Rugózása kiváló, csomag meg lesz bőven...vagy féltégla ;)

Amit beraktál képet, az ölég gagyesz. Amúgy ugyanaz a konstrukció, csak a 3. kereket akkor teszik rá, ha babakocsizni is akarnak vele.
http://www.bringababy.hu/start.html
Croozer kid2 ... csak nem 420 euróért, hanem 30000.- ért használtan.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!!

Cili!!!!!!!!!!!! Ránéztem a képre és máris felugrott fél kiló!

Mush: ?????????????????????? Én rendszeresem iszom egy pohár bort! Múlt héten még egy campari is lecsúszott….ne küldjétek a gyámügyet!

Zsiráf: Az ábel anitás dolgot nem is hallottam, na akkor aggódnék! Te ne tedd!

Berni!!! Kiegészíteném a ketteske előtti felsorolást egy-két átaludt éjszakával, egy két utazással. ÉS jöhet a ketteske!

Domi már megint kilencig aludt. Ez maradhatna így. :D

Kép
mannababoca

Mush! Tényleg rendes apósod van! Nagyon jó a szék!

Verzsó! Fiaid nagyon szépek! Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Szoritok nektek, hogy kezelés nélkül összejöjjön a kistestvér!

Tesóprojekt! Nem mondom, hogy nem jutott már eszembe, de legalább 3 éves legyen a kicsi! És annyira szeretnék egy lányt!
Vera! Nektek hogy sikerült a lány? Ezért figyeltétek a peteérést?

Zsiráf! A babakocsit nyugodtan használhatod már akkor is, ha nem teljesen vizszintesig dönthető. Egyébként is felhúzzák már magukat ennyire!
Forgással kapcsolatban: bizots csak lusta, vagy semmi nem motiválja hogy elforduljon. Tegyél mellé játékokat, ahogy mágnes is írta és fordulni fog, ha meg hason van, lehet tenni el és kuszik utána!

Bébic! Köszi a BLW-s infót! Én sem tudtam mi az.

lyndee! Mi is a dentinoxot használtuk Leventének. Nekünk jó volt! Én az előirt mennyiséget az ujjamra tettem és sokáig massziroztam vee az ínyét. Egy idő után, ha meglátta a dobozt már vigyorgott és nyitotta a száját! :lol:

Ibernuska! Ügyes Zsófi!
Milán is kb 2 hete már, hogy hangosan kacag és egy hete kb, hogy gyönyörűen nyúl mindenért és fog! Mostanig a hüvelykujját nem fordította szembe, ha fogott valamit, így az kiesett a kezéből, de pár napja olyan ügyesen megfog bármit. :lol:
Az allergiát sajnálom! Ha ennyire érzékeny, lehet meg kellene várnod a 6 hót minden hozzátáplálással!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zsiráf! A 160°már bőven mehet.
6 hónaposan se kezdj el aggódni, ha nem forog, csak beszélj a dévényeseddel!
Bocs, ma láttam csak, hogy hívtál. Szombatig Lellén vagyunk.

Verzsó! Gyógyulást a pasiknak! Nagyon édik!

Mági! Gratula a nyúláshoz!

Bébic! Nem csak kipirosodatt a jó levegőn? Meg is kapta a nap?

Berni! Hajrá, jó a programod! :)
[quote]M írta:i augusztusban megyünk balcsizni,

Akkor majd Musival áttekerünk hozzátok!
Apósodat már most imádom!!! :)

Kép
zölddisznó

[quote]M írta:egyek fejek, mert szétdurranok!

Cili! Miért adsz hozzátáplálást? És miért akarod itatni?

Kép
zölddisznó

Cili! Az idegeiden másfél, 2 évesen fog táncolni! De akkor rendesen! :lol:
BANÁNT, KÖRTÉT nem mondta nektek védőnéni, hogy még ne adjatok?
Nálunk a banánt csak 1 éves kor után, a körtét 8 hós korátol javasolják!

Orsimorsi!
"az biztos, hogy a következőt nem karácsonykor szeretném megszülni."
Ezt én is így terveztem, sőt a teljes decembert, januárt ki szerettem volna hagyni! Milán másképp gondolta! :lol:

Bébic! Cumizavarra sajnos semmit nem tudok! Nálunk is az van, csak mi már ott tartunk, hogy Milán egyáltalán nem cicizik!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Csóközön!

Délelőtt fodrásznál voltam, kicsit szőkébb lettem (most már látszik is, nem csak odabent :twisted: :P ), ezért 8-kor fel kellett ébreszteni gyerkőcöt, hogy egyen :oops: :P :lol:

Fiúk sétálni vannak, én meg addig elzsákoltam a kinőtt Kobold-rucikat, olyan furi volt, és persze rengeteg van, csak gyűjtögettem őket egy kupacba...

Ketteske projekt: állambácsi ugye 8 évet adott, és Kristóf már pocakban volt (kb. 4 hete :wink: :lol: ), mikor megkötöttük a "vérszerződést", szóval időm még van, de 35 éves korom előtt én is szeretnék még egy gyerkőcöt. Persze előtte teljesüljenek az általatok már említett "feltételek" (evés-ivás-fogyi-miegymás) :D

Bölcsi + Bajnai program: elmehet a bánatba, volt pofája azt mondani, hogy ne aggódjunk 1700 új férőhely lesz biztosítva. Az meg ugyan mire elég?????? Már most sem egyszerű még annak sem, akinek muszáj. Nálunk pölö az itteni bölcsiben már nincs hely :(

Mush: Sophie gyönyörű, a kedvencünk a "Kerti party" kép.

Zöldi:
[quote] írta:n nem kenném még naptejjel.

Miért?
Ha júni végén Lellézel, lehet, hogy jól meglepünk :lol:

Verzsó: komolyak a fiúk! Főleg a 2. kép, mint egy kis kidobó szigorú arccal :lol:
Gyors gyógyulást nekik!

Csakegy: hogy megnőttek a gyerkőcök :)

Zsiráf: tök jó! Kobold is egyre jobban élvezi, főleg a végét, mikor "szabadprogi" van, és az oktató bedob egy csomó játékot a medencébe, azokkal imád játszani. Na, igen, a merülést még mi se forszírozzuk. Csak a locsolós "trükköt".
Nálunk is apával úszik, a szombati csoportban ez a "szokás" (ettől még mondjuk én is úszhatnék vele), az apukáknak ez a jutalma :)

Berni: :( én is sajnálom.
[quote]m írta:ellettem simán soványnak éreznéd magad.
Hülyesééééééég!
Szerintem egy deci bort simán ihatsz. Száraz vörösbor (főleg Szekszárd környékéről) nekem is a gyengém, és én simán megiszogatom este 9-10 körül úgy, hogy 11-kor Kristóf még hamizik.

Kép

Kép
gabilany79

Banán:
vigyázni kell vele, heti egy banán a javasolt 1 éves kor alatt, mivel magas a kálium tartalma, és megterhelheti a szívet. A banán, és körte olyan 10 hós kor körül ajánlott.

Tesóprojekt:
Mi is 3 év múlva szeretnénk, és én kimondottan szeretném a harmadikat is decemberben (január elején ) szülni. :lol: Nekem ez annyira bejött, a karácsonyi hangulat miatt amúgy is felfokozottabb állapotban van az ember, én sokszor azt éreztem, hogy még a város is az én babám miatt öltözött díszbe :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi: Azt hiszem, nem, mert 2 napja olyan kis pirospozsgás az arca, előtte nem volt olyan, ezért is tűnt fel. Most már kezd halványulni.

Enikő: Sajnálom, hogy Milán nem cicizik, úgy néz ki, mi is erősen afelé haladunk így.... Akkor te mindig lefejed és úgy adod neki? Nem csökkent így a tejmennyiséged?

Mági: Én ugyan így vagyok vele, nekem is ez a december eleji szülés volt a legjobb időpontilag! :lol: :lol:
bébic

Enikö!
Légyszi segítsél már!! Csinálnám a kekszszalámit,de elakadtam. A receptehez van írva 3 dl víz. Azt a cukorszirup fözéshez használom csak? Ès pluszban kell még víz ,hogy rumosan meglocsoljam? Ahhoz mennyit kell használni?
susy75

Sziasztok!

Gondoltam csak bekukucskálok. :)

Tesódolog: Én is akarok ám minden rossz dolog ellenére! Azt nem tudom még mikor, kinek, hova, hogyan, merre :D de biztosan szeretnék. De kizárólag már akkor ha végeztem a sulival, minimum 1 diplomám van és legalább 1,5 év normális munkaviszony a hátam mögött. És kislányt!! Kicsi Emmát! :D Vagy kicsi Noémit.

Hozzátáplálás: Noel 5 nap múlva 4 hónapos, én már nagyon várom hogy kapjon valamit, így szeretnék neki akkor répapürét adni megkóstoltatni. Itt többen látom hívei a 6 hónapos korban kezdett hozzátáplálásnak. Miért? Nem jobb minél előbb hozzászokik az ízekhez? Mondjuk mind1, én nem bírok várni. :D És hallottam már olyan véleményt, hogy 4 hónapos kortól nyugodtan lehet. Néha picit.

Miért van az hogy Noel kap tápszert is ha sír meg van anyatej is, nem is bukik olyan sokat és mégsem hízik már vagy 2-3 hete?? Nem tudom pontosan. Habár hosszra megnyúlt de a súlya most totálisan megállt. Pedig nyugodt, nem sír, elégedett. Nem értem.

Voltunk kedden kontrollon a csípőjével minden oké. :) Ja meg megyünk a kardiológiára mert zörög a szívünk. Nem aggódok egyelőre mert nekem is van szívzörejem, de semmi bajom és azt mondták, hogy akár 100 évig is élhetek vele. Gondolom Noli elörökölte.

Mush, néztem a képeid nagyon édesek mind!! Kis tündér! És nagyon jó minőségű géppel lett csinálva, igaz? Legalábbis az én gépem nem ilyen szépeket csinál. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bébic! Igen fejem és úgy adom, de sajnos naponta csak 3-szor tudok fejni, így már nagyon kevés van (napi 300-400)

Susy! Fél kg kekszhez, csak 1,5 dl víz kell szirupot főzni. Locsolni én mindig rum és rumaroma keveréket használok, nagyon kevés vízzel vegyítem ( kb 1, dl rum, rumaroma + fél dl víz) és jól összeforgatom a kekszet

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikö!
köszi! Persze tudom, hogy csak a fele víz kell, csak a receptböl idéztem. Akkor a locsoláshoz külön víz kell, és kevés!
susy75

Nekem nem mondott semmi ilyet a védőnő, hogy ne adjam, sőt az itatást is ő mondta, hogy nyugodtan adjak neki inni.
Egyenlőre nincs semmi baja a pocakjának, emberesebbeket kakil, az biztos!
Jaj Enikő ne ijesztegess légyszi!!!!!! :)

Fejnem a egyik mellemet kellett, a másikat kiszívta....

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok,

Huh pár nap off és ezer oldalnyi visszaolvasás.

Húsvét megvolt, anyámék jöttek, azt sem tudták hol lakunk, kiszálltak az emeletünkön, majd fentebb sétáltak egy emeletet. Majd felhívtak telefonon hogy what the f..k. Már bocsánat. Mintha először jártak volna itt.
Csináltam pár kaját, persze semmit nem ettek, mert mentek wellnessbe és ott akartak ebédelni. Az agyam eldobom, ha nem csinálok semmit az a baj, ha csinálok akkor meg az.
Hoztak ajit, FP csörgőt, persze anyu megjegyezte h jó kis ára van. Hát nem akartam mondani hogy ennyit talán kibírt mióta megszületett Marci ja meg 1x egy ruha még korábban.
Persze cipőztek a lakásban, kértem h ne, válasz: tiszta a talpa, persze a gyerekszobában is így járkáltak.
Anyu nem érti h Marci miért nem hallgat még a nevére, és amikor nem voltam a szobában éppen egy pogácsadarabot tartott a szájához. Na ekkor eldurrant az agyam..

Másik issue: keresztelő.
Meg van h ők mihez ragaszkodnak és kiket akarnak meghívni !!! Erre párom beintett (még csak) nekem h mivel anyám szapulta az ő szüleit nehogy azt gondolják hogy most majd odavonul a családja, főleg h anyám még senkivel nem találkozott. Apának már megvan az elképzelése h kik lesznek a keresztszülők stb. stb. ja és még talán májusban le kellene tudni.
Mondtam h nem, mivel éppen kezdődik a vizsgaidőszakom illetve minek rohanni.
Annyira gázok vagyunk.
Én ezt nem bírom.

Hétfőn széchenyi-hegyi gyermekvasúton voltunk. Nagyon jó volt az egész nap.

Végre megtörtént a nagy csoda, napok óta nézegeti a lábát, hogyan lehetne valahogy közelébe kerülnie. Állandóan emelgeti, persze kinyújtva és próbálja minél közelebb a szájához, ami naná hogy nem sikerül. És tegnap megfogta a kezével a lábfejét, azóta szinte el sem engedi ha ébren van. Nem tudom mi van Marcival, mert ma a reggeli etetés után 12.30-kor kelt, séta, végig alvás, etetés, azóta újra alvás….. hát jó alvókája van az tuti.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

[quote]
írta:
Idézet:
Mi augusztusban megyünk balcsizni,

Akkor majd Musival áttekerünk hozzátok!

Zöldi és hozzám Földvárra nem ??? :D

kubuspace

[quote="gabilany79"]
írta:
gabilany79Zöldi:
[quote] írta:n nem kenném még naptejjel.

Miért?
Ha júni végén Lellézel, lehet, hogy jól meglepünk :lol:

engem is :D addigra már túl leszek a fránya vizsgaidőszakon is :twisted:

kubuspace

és akkor egy kép rólunk is, vonatozni jaj de jó :D

Kép

kubuspace

Cili! Nem rémisztgetlek! Komolyan mondom! :lol: :lol:

Kubu! Tündéri a kicsi fiad és szuper a kengurud!
Most én is lőttem egyet:
ezt:
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=607777423
Így kettő van. A Hauck-ot akkor használom, ha hidegebb van, vagy háton akarom vinni a gyerkőcöt, ezt meg majd melegebb időben. :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő,

teljesen jó amit most lőttél. Nagyon jó az ár is :D
ügyi vagy

kubuspace

sziasztok.

babák éédi

Én meg gyógyultam de Izánál az én antibogyóm aftaként reagált a szervezete szegénykémnek. Most kenem sárga löttyel. pénteken megyek vele a gasztróra.
hoztam én is frisseket

Kép
Kép
nem hallom amit mondtok mert alszom

Kép
ugri bugrika

Kép
Kép Kép
hinta palinta

harivera
Budapest XXI. kerület

Kubu:
[quote]e írta:ngem is

Jóóóóóó! :D

Vera: Iza nagyon csini csajszi :)

Enikő: nagyon jó a kenguru :)

Kép

Kép
gabilany79

vera. ilyen bebi kompba meg a felakasztott hintaba mar bele lehet tenni oket? nem csak 6 hotol?

KépKép
KépKép
mush589

mennyi ifo alatt bujik ki egy fog?

boci. te honnan tudtad, hogy a foga jon?

kubu. marci nagyon cuki.
sajnalom anyukadekat! :evil: :evil:

berni. nekem sem jott meg meg. mikor egy honpos volt kincso akkor azt hittem, hogy igen,de igy utolag, azeg a szules miatt volt, mert azota se semmi. ha jol tudom a szoptatasnak van fogamzogatlo hatasa.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Aida: Mit jelent, hogy nem hízik? Egyáltalán egy dekát sem? Három hétig?

Kubu: Miért nem hallgat a nevére? Jézusom. Miért ő tud latinul? Már elnézést de az ilyen megjegyzésektől eldurran az agyam. Tegyél már fel képet magatokról!!!! Volt ilyen hét, hogy mindenki leírta a megismerkedésük történetet KÉPPEL!

Mush: Azt mondják az okosok (dévényesek, illetve az ortopédián), hogy addig nem szabad ülő helyzetbe tenni a babót, ameddig magától nem tud ülni. Az pedig általában 6 hónapos kor.

Kép
mannababoca

Gabi! Azért nem kenném még naptejjel, mert alapvetően kemikália-ellenes vagyok. Nem fanatikusan, de bébinél megpróbálom minimalizálni a kegyszereket.

[quote] írta:s én simán megiszogatom este 9-10 körül úgy, hogy 11-kor Kristóf még hamizik.

Én is.

[quote]I írta:tt többen látom hívei a 6 hónapos korban kezdett hozzátáplálásnak. Miért? Nem jobb minél előbb hozzászokik az ízekhez? Mondjuk mind1, én nem bírok várni. És hallottam már olyan véleményt, hogy 4 hónapos kortól nyugodtan lehet. Néha picit.

Aida! Lehet, de teljesen felesleges. Az anyatejnél jobbat még nem teremtett a teremtő. Az ízekhez meg mindegy, hogy mikor szokik hozzá.

[quote]Z írta:öldi és hozzám Földvárra nem ???

Kubu! Hát hogy a viharba ne! :)

[quote]M írta:ost én is lőttem egyet:

Enikő! Ez nagy mázli volt! Tök jó, hogy már neked is ilyen van. Kényelmes, mi?

Vera! Nagyin édi, de nem korai még az a hinta...meg a komp?

Kép
zölddisznó

[quote="csakegy"] írta:csakegymax. sinlacot, fruttapura,
Mi egy hónap múlva kezdünk :)

ezek mik?

a kasat meg a kukorica darat is meg tudja enni kezzel?

KépKép
KépKép
mush589

eniko. szuper a baby bjornod.
en hetek ota vadaszok egy baby bjorn activera, de mindig eleg dragan fejezodnek be az aukciok. igy tegnap vegre sikrult nyernem egyet kb 16 ezerert. alitolag vadi uj. meglassuk. de nagyon jo vasart csinaltal!!!

lyndee. akartam kerdezni, miert szeded ki a fikuszt az orrabol? kijon az magatol

zoldi. mar nagyon varom a lellezest

KépKép
KépKép
mush589

mush: sinlac: asszem Nestlé tápszer-szerűség, tejmentes, gluténmentes, ezért alleriás babáknak adják, sűrű pépet lehet belőle gyártani. Főzéshez nagyon jó :) (malachízlaló szer). Receptre is meg lehet itthon venni, úgy is aranyáron van, de praktikus. (Én mondjuk csak 1 éves kora után adtam Lillának anno nagyon felhigítva cumisüvegből, hogy hízzon...)

Fruttapura: Dobozos gyümölcspüré (most nem ugrik be ki gyártja). Nincs benne semmi szemét csak 100% gyümölcs (nincs se citromsav se semmi benne), kis műanyag dobozokban van mint a joghurt, marha praktikus ha úton van az ember. Millió plusz egy fajta pürét lehet kapni, nálunk ez volt az egyetlen ami nem rontott Lilla ekcémáján anno (szerintem a Nestlé a sajátjaiba beletesz valamit csak nem írja rá a dobozra)

kása/kukoricadara: én mindig megvártam amíg kihült, akkor felkockáztam és úgy már simán meg tudta markolni (bár ha túl folyós lett én akkor is odadtam, max. többet kellett utána takarítani)

Ha a BLW mellett döntesz, szerezz be teljes vegyvédelmi felszerelést is :) (ld. műanyag etetőkabát, zsebes szilikon előke - pl. a Tomee Tipee gyárt ilyeneket)
Vendég

Musi! Király!
Kiságy, kád, babakocsi (nagyon retro) lesz ölég, azt nem kell szerezned.

Kép
zölddisznó

mush: ne BB-t vegyél hanem Ergo-t vagy Beco-t vagy egy MeiTai-t. A BB is olyan mint egy sima kenguru a baba szempontjából, max. (ha az Active-ot veszed) a te gerincednek jobb egy fokkal de össze se lehet hasonlítani egy Ergoval vagy egy Mei-tai-al. (A kenguruban lóg a gyerek, az összes súly a gerincére terhelődik, az elején határozottan rosszat tesz neki, később meg simán kényelmetlen arról nem is beszélve hogy ahányszor lépsz egyet, a gyerek is veled lép. Borzalmas látvány). Jaaa... ha mégis BB lesz, akkor max. otthon hordozd úgy, hogy kifelé nézzen és ne sokáig mert az is hazavágja a gerincét plusz túlterheli szegény gyerek pufferét is.

Nálam most a kényelmességi sorrend: kendő, mei-tai, ergo. Praktikussági sorrend: Ergo, mei-tai, kendő
Vendég

mush: na, megint szelektíven olvastam, látom, már megvetted a BB-t... akkor csak a kifelé néző hordozásról szóló részt érdemes elolvasnod :)
Vendég

[quote]A írta: kenguruban lóg a gyerek, az összes súly a gerincére terhelődik, az elején határozottan rosszat tesz neki, később meg simán kényelmetlen arról nem is beszélve hogy ahányszor lépsz egyet, a gyerek is veled lép

...ha rosszul használod, akkor igen, amúgy tökéletesen rád simul, akárcsak a többi említett cuccnál.

Kép
zölddisznó

de máshogy áll a gyerek lába... attól, hogy rádsimul még a gerincén lesz a teher, max. neked lesz kényelmesebb. Én végig a gyerek kényelméről beszéltem. (a lépegetésre mondjuk azt mondta a gyógytornász, hogy valszeg csak akkor árt hosszú távon ha valakinek eleve gond van a csípőjével mert pl. túl laza, csak látványnak borzalmas)
Vendég

Na csak a rend kedvéért, hogy szemléltessem mit akarok írni, hátha zavaros voltam.

Itten van egy BB (Active - ami jó a szülő hátának)
Kép

Jól látszik, hogy áll a gyerek lába, az is jól látszik, hol találkozik apuci lábával (ami főleg egy hosszabb babánál feltűnő)

Ez a változatosság kedvéért néhány MT a netről ... itt is látszik, hogy áll a gyerek lába:

előre kötve:
Kép

hátra kötve (pl.) (bár ez lehet, hogy nem is MT hanem egy onbuhimo de egykutya):
Kép
Vendég

Vera! Iza tündéri!

Zöldi! Én is örülök nek! Még nem próbáltam, most hozza a posta! :)

Mush!
Miért nem ezekből vettél?
http://www.teszvesz.hu/item609861127_ba ... otban.html
http://www.teszvesz.hu/item609861111_ba ... olcso.html

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Morgen,

Vera,

Iza gyönyörű, örülök h meggyógyultál, azonban sajnálom a picurt, mielőbbi gyógyulást neki is.
Csatlakoznék a többiekhez a kérdésemmel, tényleg nem korai még az ültetés ?

Manna,

Én is leírtam a megismerkedésünket anno. Megnéznéd a az 507. oldalt 23.55-kor volt a hozzászólásom. :D :D Sőt írtam is egy későbbi hozzászólásodra h az egyik kép Bánkon a tónál készült a szállodával a háttérben.

Marci hihetetlen keze-lába jár, figurákat ezerrel nyomkodja, persze miután megpróbálta lecsekkolni a szájával. A reggeli pelenkázás tragédia volt, szinte semmi hajlandóságot nem mutatott arra hogy elengedje a lábát amikor pelust akartam cserélni. Mindkét lábát fogta ám a kismanó.

Apa tegnap 11-ig megbeszélt, sokára jött haza, és manóka természetesen megvárta. Fülig ér a szája amikor meglátja apucit.
Ma megpróbálok babakocsival elmenni a postára, már többször néztem az ajtót, hááát kétséges h be tudok e rajta menni. Nah majd meglátjuk. Este meg matek-statek tanár jön hozzám. Idáig apa volt aki segített, de most nem vállalta :twisted: Mindegy addig vigyázz Marcikára.
Hétvégén megint családi happening lesz, hugiék csinálnak egy ebédet és ott lesznek ő anyósáék, anyuék és mi.... lovely dobely :lol: :lol: :lol:

Akartam mondani hogy ketteskén már mi is gondolkozunk, mivel Marci is hosszú idő után jött, jó lenne ha most spontán és gyorsan sikerülne..

kubuspace

És akkor a legfrissebb képek

Kép

a nevére ugyan nem hallgat, de olvasni már tud :lol: :lol:

Kép

akkor is megfogom

Kép

csak 2 percre mentem ki a szobából, előtte éppen kicsomagoltam a hálózsákból és csak rátettem, gondoltam elkészítem a kajáját....

Kép
Kép

kubuspace

Csajszik,

előre is bocs....

offolhatom a topikot egy kicsit ??? nem vagyok ilyen, csak most h "unatkozó" kismamaként otthon vagyok miért is ne...

szóval valakit is érdekelne egy olyan kötelezettségek nélküli lehetőség amiben nem adunk el semmit, nem arulunk semmit, nem kell venni semmit, csak egy rendszer amelyben ha benne vagy kedvezményekkel vásárolhatsz, tankolhatsz...

ha bárkit érdekelne akkor priviben írjon és leírom a részleteket

és mégegyszer bocs, de ha nekem jó, miért is ne lehetne másoknak is ???

kubuspace

Kubu: Mindjárt elsüllyedek...megyek is vissza aludni... :oops: :oops: :oops:

Kép
mannababoca

Manna,

a süllyedés helyett inkább jó alvást.
:D :D :D :D

Ne viccelj már, annyira pörög a topic....

kubuspace

csaki. ezekrol a hordozokrol meg nem is hallottam. :oops: a BB-t pedig nagyon sokan ajanlottak.

itt a hipp organic csinal olyan pureket. azt a masikat nem ismerem.

KépKép
KépKép
mush589

hallod ezek jo dragak! most neztem ebeyen. :shock:

KépKép
KépKép
mush589

kubu. edes marcid. nagyon tetszik a haja.

eniko. hat ize. nem szoktam teszveszezni, veterazni... nincs is magyar bank szamlam ahonnan tudnek utalni. ebayen meg a BB active nem occso, de meg mindig jobb, mint a boltban. az vigasztal, hogy majd ha el akarom adni, akkor tul sokat nem veszitek majd rajta.
de most ez a mei tai is nagyon megtetszett.
ja es most jutott eszembe hogy a konyves privire nem valaszoltam :oops: en szivesen kuldenek konyvet, de 6 emebert nem tudnek beszervezni, plussz nem hiszem, hogy szivesen kuldenek angliaba a tobbiek....

csaki. az extra support nagyon kell a hatamnak, mert totalkaros az egyutt alvastol. :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Csak egy gyors!

Mush: olvastam már a fogzással kapcsolatos kérdésedet, de mióta a sz.r sem jó napjaink vannak, nem igazán jutok ide, vagy csak addig hogy olvasok de válaszolni nincs időm. Már most is reklamál. Szóval nagyon durván nyáladzott, erősen tömködte az öklét a szájába, nyűgös és duzzad az ínye. A védőnéni megnézte és ő erősített meg abban hogy elkezdődött. Persze még nincs kint a foga, és lehet még hetekig hónapokig eltart mire kijön, de a folyamat elindult. Éjszakára segít a Chamomilla 5CH!

Később még jövök, már ha engedi Mártonunk!!!! :cry: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.16 09:41-kor.
Vendég

Sziasztok Csajok!

Hát úgy néz ki, Zsófi hozzátáplálás kezdésével meg kell várnunk a 6 hót. :-( Kiütéses lett a pocija, de mára elmúlt...

Ma mentünk volna Dévényre, de sajna közbejött valami a csajnak. Pedig szívesen eldicsekedtem volna neki, hogy mennyit fejlődött 1 hét alatt Zsoff. Na majd legközelebb.

Kubu!
Marci nagyon édes! Enyém Apa is vett kislányának hasonló bodyt, mint amiben Marcitok van az uccsó képeken. :-D

Vera!
Iza cukorfalat!!! Bírom a kiegészítőit. :-D Csat, hajpánt... zabálnivaló!

Bébikomp: Én tuti nem rakom ilyenbe Zsófit soha. Állítólag rengeteget árt.

Ültetés: Ugye úgy lehet már ültetni, hogy az ölemben van, fogom az oldalát? Zsófi már ezt nagyon igényli.

Mush!
Igen, a szoptatásnak van fogigátló hatása, de azért voltak már kivételek. Apukám és tesója között is egy év korkülönbség van. :-D

Zöldi! Mush!
Augusztusi taliban benne vagyok!

Manna!Zöldi!Gabi! és a többi alkesz :-D
Én nem érem be egy pohár borral. :-D Inkább kiböjtölöm a szopi végéig. Nekem a nyáresti udvaron töltött borozgatások-dumálások hiányoznak. :-D

Kép
Kép
lbernuska

mush:nálunk még soha nem jött ki magátol a cicakaka,nálatok igen?
Én úgy vettem észre hogy fogzik hogy már kint volt a foga. :lol:
Illetve most a másik oldalon az ínye piros dudorodik,nyomásra fáj neki,nyáladzik nagyon és rág.

lányok,éppen most szántam rá magam hogy veszek egy ilyen BB kengurut,mivel sokszor macerásabb a babakocsit tolni a tömegben és Arni is szeret már fentről nézelődni.De most akkor vegyek vagy ne?
6 hós kora után viszont feleslegesnek tartom mivel már most 7 kiló,akkorra min 8 biztosan lesz.És álltalában 10kg-ig írják a használatát.

kubu:ki vagyok akadva a szüleiden,nem semmi.Főleg hogy pogácsa volt a szájában...ne hagyd hogy beleszóljanak marci nevelésébe!

Ha mindenki Balcsizik nyáron ki marad a fórumon???? :lol:

KépKép
lyndee

[quote="mannababoca"]
írta:
mannababocaAida: Mit jelent, hogy nem hízik? Egyáltalán egy dekát sem? Három hétig?

Igen, jelenleg 5 kilón áll már egy ideje.

Zöldi, köszi a választ!!

Más: Mivel fogalmam sincs hol leszek szeptembertől így nem kezdtem még el a bölcsődei előrejegyzését Nolinak. Írtam egy 3. kerületi bölcsinek (mivel a sulim ott van) de persze csak 3.kerületi gyerekeket vesznek fel. Aztán írta hogy náluk már amúgy is 2010.szeptemberére is 40 várakozó van! Most megijedtem. Muszáj lesz csinálnom az iskolát szeptembertől viszont így nem tudom majd hova rakni a babát!!! Ötlet valami? Minden bölcsi ilyen vajon vagy lehet még esélyem valahol??? Nagyon megijedtem. Nem elég már hogy a munkám, az otthonom, az életem ráment erre az egészre most már a sulimat is fel kell adjam vagy mi lesz? Aztán majd leszek gyermekét egyedül nevelő mosogatónő?? :shock: Gratulálok az életnek. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kubu! Annnnnyira tuti Marcikép! Az utolsóba belezúgtam...nem is mutatom meg Hannámnak ;)

[quote]B írta:ébikomp: Én tuti nem rakom ilyenbe Zsófit soha. Állítólag rengeteget árt.

...hat. Akkor van bibi, ha nem ér le a bébi talpa, vagy nem hajlandó, csak lábujjhegyen "hajtani". Na, akkor azonnal ki kell belőle venni.
Berni! Támasztva lehet ültetni, csak nem egész nap...nyilván.
[quote] írta:n nem érem be egy pohár borral.

Szesztestvérem! Nekünk ku...a nagy poharaink vannak!!! :)

Aida! A tesóm koleszból ment szülni, az egyetemista csóró férje 4 nap alatt kellett albérletet keressen, többedmagukkal laktak társbérletben, felváltva jártak éjjel dolgozni és a sulit is később fejezték be. Fel a fejjel! És ha tudunk segíteni, tényleg szólj!

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?