Új privát üzeneted érkezett!

Szofi: köszi a tippet, majd ügyködöm! :)

Hean: nem ismerem a szülésznőt, mert nekem is csaszim lesz, immáron a 3. Csak valahogy ráéreztem... :)

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Hean: lehet, hogy talizunk a kórházban? Bár nekem tervezett szülésem lesz máj. 12-én...
Tényleg, tudsz valamit a fizetős, egyágyas szobáról? Valóban nagyon nehéz bejutni?

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Böbi: jó volt olvasni a tesódról! :)

Zsüci: aranyos vagy, de neked is nagyon korán kéne kelned, hogy elvigyél relaxra, nem venném a szívemre. :wink: Amúgy én is holnap megyek NST-re, csak délre. Gondolom, te már addigra végzel, pedig milyen jó lett volna összefutni. :( Amúgy meg én nem gondolom azt, hogy rossz anya lenne, aki császárral szül, vagy tápszert ad a gyerekének, de azért a császár mégse szülés. Nem az és kész. Hogy lehetne összehasonlítani azt, hogy felvágnak, kiveszik a gyereket, sem érzelmileg, sem testileg nem tudod átélni a gyermek világrajöttét, azzal, amit a szülés jelent? Ráadásul még nem is biztos, hogy olyan hosszadalmas és fárasztó és fájdalmas. Lsd. az én szülésem. :P Annyira jó volt, eszemben sincs császárra vágyni! Főleg, hogy ahhoz megdöfik az embert, meg műtétre felkészítenek stb. Nekem gátsebem sem volt, aminek fájnia kellett volna. Szóval nekem maximálisan nem érte volna meg a császár.
És még annyit, hogy azért szerintem különbség van aközött, hogy választhatod a császárt (meg a mellplasztikát, szájplasztikát stb., tápszert), vagy valamiért szükség van rá és nincs választásod. Hát persze, hogy az utóbbi esetben senki nem gondol rosszat a nőről.

Hean: a Picúrnak becézett a szülésznőd? Nem ismerem amúgy. De nem számít, hogy másnak milyen volt, ha neked nem szimpi... Akkor már inkább az ügyeletesnél szülnék.

Felmenőknek sok-sok ++++++++++++++++++++! (Szofi, anyukádnak nem tenne jót egy kis alternatív gyógyászat?)

Kép
Kép
tinu
 
 

 
 

Hean tényleg, ezek szerint semmiképp nem vár majd UM a kiírt időpontodig? Olyan jó lenne egy szobába gyerekágyazni... De nem tudom, hogy az én lurkóm mikor akar kijönni. Pedig ha ismerőssel lehetnék egy szobában, akkor nem pályáznék az egyágyasra. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu: mivel te is Imrés anyuci vagy, téged is kérdezlek, hogy lehet bővebbet tudni az egyágyasról?? Tényleg olyan nehéz bejutni? Én is pályáznék rá...

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Kicsit megcsúsztam a házimunkával,meg sétáltunk nagyot Stellával.Szóval az anyajegyen semmi kórós nem látható, hanem minden anyajegyem megnőtt,ahogy az én testem is.Csak ez a mellemen látványosan nagyobb. Szóval megnyugodtam. Tinu, Te tanultál pszichológiát:a hipochondriától hogy lehet megszabadulni?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jajj,de rossz volt,hogy ennyit írtatok a császárról. :cry: :cry: :cry: Megint elfogott a totál para. Én nem ítélem el azt,egyébként, aki választja a császárt. Utána keményebb szenvedés jut neki, mint annak aki simán szül. Azért az egy komoly hasi seb. A szülés(bár még nem éltem át) fájdalmas,vagy közben vagy utána. Inkább szerintem maga a szülés élménye marad ki-ami miatt egyébként én is legjobban félek a csaszitól,persze más egyéb,bár kevésbé fontos okok miatt. Ez olyan,mint ma az NST-n beszélgettem egy kismamával,akinek szintén csaszija lesz a szeme miatt.Mondtam, hogy én is tartok tőle.És elkezdett győzködni, hogy az altatás miért rosszabb. Ez szerintem megint olyan dolog, hogy hagy döntse el az,aki oda kerül, hogy mi a jobb neki.A babának meg ha ártana,akkor az én korosztályom már nem élne.És azóta is csak fejlődött az orvostudomány és orvostechnológia.Én 50 perc alatt születtem mindenestől,az én dokim 25 perc alatt végez. Mindegy.Csak rossz volt hallgatni a rosszalló kritikáját. :(

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Huh, annyi minden volt, amire szerettem volna írni vmit...

Esztó! Édesapádra is gondolok!
A vizsgára meg tényleg hajrá!

Szofi! Anyukáddal tudsz beszélgetni? Csak lesz kedve küzdeni újból az unokájáért!
Nekem van még 2 ilyen viccem... Ezt ismertem, de mi gyűjtjük férjemmel az ilyen agyament vicceket. :)

A nagyon apró betűket úgy könnyebb elolvasni, ha kijelölitek őket - a kék háttéren a fehér betűk jobban látszanak. :wink:

Moncsi! HELLÓ! :) Jó, hogy bejelentkeztél! Részemről mindenkinek nagyon örülök! :) Mesélsz még vmit te is magatokról?

Böbi! Majd írok mindjárt 1 privit. Gyöngy nagyon aranyos lehetett!

Az én orvosomnak sincs tarifája, semmilyen mértékben nem befolyásolja őt az, hogy hogyan áll a betegéhez, hogy fizet-e egyáltalán, vagy hogy mennyit fizet. Elmesélte a felesége, hogy neki kínos elfogadni ezeket a pénzeket, magát kell legyőznie a családjára gondolva, hogy ne utasítsa vissza.

Császár-nem császár... Én nem köveznék meg senkit csak ilyen okból (más okból sem...)... :lol: De minden esetre úgy gondolom, hogy nem véletlenül van úgy kitalálva ez a szülés-dolog, ahogy van. :) Szóval, amíg kivitelezhető anya és magzata veszélyeztetése nélkül, akkor alapvetően ez a helyes. De megértem, ha vki másként dönt, ha van rá lehetősége, vagy természetesen, ha gond van, akkor szükséges a császár. Magam részéről nem választanám a sok óra vajúdás helyett sem.
Zsüci! Nagyon királyakat alkottál!!! :) Én most tervezem a Kisvakondos naptárból faliképeket csinálni, de még nem vagyok eléggé eltökélt, kéne tudnom, hogy férjuramnak tetszik-e az ötlet... :roll:

Holnapi vizsgálatosoknak minden jót, aztán hamar halljunk felőletek!! (Mozza, hallod? Nem ám ottragadni, aztán ne tudjuk, mi van! :lol: )

Petrus! Szerintem nagyon jól csinálod! Egy kis kitartás még! Mostmár holnap megvan a 34 hét, manók jól vannak, egyszer meg úgyis elő kell kerülniük onnan! :)

Betegeknek jobbulást!

Ha eszembe jut még vmi, lehet, hogy visszatérek, ha nem, jó éjszakát!
Vendég
 


Kutyafüle! Tényleg nem rosszallom a császárosokat! Csak inkább azt sajnálom, hogy talán nem is tudják, hogy milyen lehetőségek közül választanak igaziból. :wink: Ha pl. azért döntenek így, mert "megússzák" a fájdalmat - de nem tudják, hogy arról mondanak le, hogy átéljék a szülés fájdalmas, de csodálatos élményét.
Vendég
 


Szofi, Esztó! Szülőknek jobbulást, gyors felépülést!

Császárhoz annyit, hogy én -mint tudjátok- most a másodiknál szeretném elkerülni. Önként ezt választani ha nincs semmi indikációja, a legnagyobb butaság. Nem kívánom senkinek az utána lévő 3 hetet. Persze nem vagyunk egyformák, lehet, hogy valakinek meg sem kottyan ha átvágják a hasán az összes izmot és ideget, engem eléggé megviselt. A mai napig vannak olyan részek a hasamon amit nem érzek. Gáz. Inkább szenvedek azon az egy napon, mint utána hetekig.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Esztó, apukádnak jobbulást!! Mi van vele? Fekély?

Na jó kis vitatéma alakult ki a csasziról, de szerintem általános vélemény, hogy attól még nem rosszabb anya senki, ha csaszival szül vagy nem tud szoptatani, pont elég baj egy kismaminak, ha így alakul.
Én pl Reny helyében lehet hogy önként mennék a második császárra, de szerencsére és hálát adok Istennek, hogy a természetes szülésre készülhetek.

Priviszoba: Szt Imre, 7000 az ár/éjszaka és nem sok van, de ha van éppen üres, amikor bekerül az ember, akkor nem nehéz bejutni, ha nincs, akkor sajnos nincs, de holnap NST-n rákérdezek pontosan a szülésznőre, mert engem is érdekel.

Szép álmokat mindenkinek, én előre félek a lábgörcstől.....
Vendég
 


SMS Petrustól:

"Ma este felmondták albérletünket! 2 zöld ruhás lábamnál fogva 21.59-kor kirángatott, majd hugicámat fejénél fogva 22.02-kor. Most átmeneti szálláson vagyunk, ahol a 2210 g 44 cm-rel és a 2160 g 47 cm-rel kényelmesen elférünk! Üdv: Bence és Luca"

Sok szeretettel gratulálunk, Petrus, nagyon ügyesek voltatok, jó egészséget és sok örömet Lucához és Bencéhez!
Vendég
 


Szép reggelt! :D

Szeretek ilyen örömhírre ébredni! :D

Petrusnak és az újdonsült Apukának tiszta szívből GRATULÁLOK!!!!!
Lucának és Bencének üdv. a "fedélzeten" :D
Nagyon jó egészséget, boldogságot és sok tejcsit a mamának!!!!!!!

Nagyon örülök! :D

Üdv.:

Timi

Kép
sün balázs
 
 


Hurrráá!!!!!Gratulálok Petra!!!!Jó egészséget nektek!!!!

annus11
 
 


Petrus gratulálok Bencéhez és Lucához!Nagyon ügyesek voltatok!Szép nagy babák!!!
Még nem tudtam visszaolvasni!Majd később.
Most amúgy sem látok,Petrus könnyeket csaltatok a szemembe!A nevek nagyon szépek!
Jó egészséget és sok-sok tejcsit nektek!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


ANNUS!

írtam privit.

Timi

Kép
sün balázs
 
 


Nagyon sok szeretettel gratulálok, Petrus!!! Isten éltesse Jancsit és Juliskát! :lol: Nagyon szép neveket választottatok! Légy kis családoddal együtt nagyon boldog! És mesélj majd, ha tudsz...

Mindenkinek szép reggelt!
Vendég
 



Petrus, kivánok én is sok sok egészséget nektek, gratulálok a babákhoz,nagyon szépek a nevek!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Petrus: juhééé! Gratulálok a szép nevű ikrekhez! És végre felkelhetsz lassacskán! :wink:

Böbi: én azt hittem, bár elég rossz a számmemóriám, hogy 4000 Ft/éj a szoba. Na majd én is megkérdem ma. :P

Lányok, éjjel ezek szerint Petrussal szolidarítottam, mert azt hittem, megyünk a kórházba. Nekem még sose volt jóslófájásom (Tücivel "csak" rendes volt, szülés közben). De tegnap este olyan fél 11-től hajnal fél 1-ig, utána meg hajnal 3-kor is egy jó ideig fájásokat éreztem, ráadásul rendszeresen, 5 percenként. :shock: Nem voltak nagyon erősek, gondoltam, inkább megpróbálok aludni egyet, mert még nem akarok szülni (nincs összekészítve a babaruha repertoár, még vizesen lóg a köntösöm a fogason stb.). A forró víz elmulasztotta őket, de kis idő múlva visszatértek. Aztán szerencsére reggel lett, és most viszem Tücit bölcsibe, rakok pénzt a pénztárcámba taxira és a leleteim is nálam lesznek. Biztos, ami biztos. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, az igen vigyázz csak óvatosan azért nem semmi, de hát te is már a 37ik hétben vagy, és második szülés tehát bármi lehetséges, vigyázz magadra.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Jó reegelt!

Petrus hatalmas gratula a babákhoz.Jó egészséget mindannyiotoknak!

KépKép
harhaj
 
 


Micsoda hírekre jövök reggel!!!!
Gratulálok Petrus!!!!!Jó egészséget és sok tejcsit kívánok a piciknek!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 




Petrus, szívből gratulálok a Babákhoz, szép naggyá cseperedtek ők is!!! (biztos a perec :) sok tejcsit Nektek!!!



Na én meg a felét elfelejtettem annak, amit olvastam...

Tinu,
ha Nálad is beindul a dolog, valakinek dobj egy üzit feltétlenül :) De hátha Csongi még szeretne maradni egy néhány napot, bár lehet, a névnapján ki szeretne bújni, szóval boldog nébanpot neki!

Böbi,
örülök, hogy testvéred ilyen szépen javul!!!

Szofi,
édesanyádnak mennek az energiák, hátha, az unoka majd visszahozza az életkedvét, és újra küzdeni fog!!

Esztó,
Nektek is drukk ezerrel, reméljük nem lesz apuddal semmi komoly, Neked egy nagy kalappal a vizsgára!

A császárról csak egy gondolat, mert már sokan elmondtátok, amit én is gondolok - a babónak is azért úgy tudom jobb, ha természetes úton jön a világra. persze ha a babámmal bármi baj lenne, egy fél percig nem gondolkodnék rajta, h mit válasszak... És attól, h valaki így szül, sztm is ugyanolyan édesanya, mint aki természetes úton.

Zsüci,
nézd meg ezt a videót a csasziról, ha még nem láttad, de persze csak ha bírod az ilyesmit (korábbanm ár egyszer felraktam), - mióta láttam, eszembe sem jutna a császárt választani!

http://www.youtube.com/watch?v=u5oPZe5hbco

Moncsi,
üdv itt, jó hogy jöttél :)

Mozza,
még ezt találtam neten, bár már sokan leírták, a teszt neve pedig AL Sense Kit, de ahogy látom, már nem gyártják, elvétve akad gondolom csak 1-2 db. itt-ott. Egyben vagytok még amúgy :lol: :lol:
I. Magzatvíz elfolyik
i. Ha lent reped meg a magzatburok:

Ř Pukkanás
Ř Tócsában állok
Ř Nem tudom visszatartani

TEENDŐ: gyors zuhanyzás és jövünk a kórházba.

Nem azért, mert annyira gyorsan megjön után a baba, hanem a fertőzés veszély miatt. Kb. 16 órával a magzatvíz elfolyása után jön a baba.

ii. Ha fent reped meg a magzatburok:

Ř 1 óra alatt átázik a tisztasági betét
Ř 1 óra múlva egy másik is, akkor ez szivárgás
Ř ha biztonytalanok vagyunk, mert lehet erősebb hüvely váladék különösen reggel, melegben, akkor 5-6 papírzsepit tegyünk be, ha 1 óra alatt átázik, akkor az magzatvíz (papírzsepi jobban mutatja, mint a tisztasági betét, ezért ez a javaslat)

TEENDŐ: ha magzatvíz, ua mint fent: gyors zuhanyzás és jövünk a kórházba.

emese1979
 
 


Már 3 babánál járunk!
Petrus! Gratulálok a szép nagy babákhoz!

Tinu
nem semmi éjszaka!
pumuklii
 
 


Petrus: Nagyon sok gratuláció nektek, ügyes voltál! Jó egészséget és sok tejcsikét kívánok a picurkáknak!!!

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Jó reggelt,

még nem olvastam vissza, csak a jó hírt :)

NAGY NAGY GRATULA PETRUSÉKNAK!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.eszter 2009.04.16 08:02-kor.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Olyan jó ilyen hírekre jönni!!!

Petrus,
nagyon nagy gratula a babukhoz, tényleg szép neveket választottatok! A méretük is nagyon szép, ügyesek voltatok, jó egészséget nektek!



Szofi,
a furulyás dolgot amikor visszaolvastam, már sejtettem, hogy lesz, aki más szálon indul el. Első blikkre tényleg félreérthető :lol:

KépKép
novygirl
 
 


Jó reggelt!

Megint micsoda hír!!!! Petrus! Nagyon sok boldogságot nektek! Ügyes voltál, hogy eddig bent tartottad a gézengúzokat! Mihamarabb képeket és élménybeszámolót kérünk! Szép neveket választottatok.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Halihó!

Petrus, Apuka, Luca és Bence, nagyon örülünk nektek! Gratulálok ehhez a szép családhoz!!!

Tinu, hát, vigyázz magadra, mostmár bármi megtörténhet, ahogyan itt Ági is írta. Legalább mégis együtt lesztek Hean-nel! :)
Ha anyummal kapcsolatban van valami ötleted, akkor megírnád priviben? Én már nem tudom mi segítene... Előre is köszi!

Dóri, ami anyukámat illeti, szerencsére nagyon jó a kapcsolatunk, sokat beszélgetünk, mindennap többször, de ezek is mostanában kicsit olyanok, mint ha én lennék az ő anyja... (Mit ettél, tudtál aludni, stb...) :lol: :cry:

Ja, Tinu, megint: Te ma hova is mész? Mikor is mész? Csak azért, mert én kettőre megyek Icához, ha ott jársz arrafelé, akkor összefuthatnánk!

Sok puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Tinu! Nekem is voltak múltkor ilyen fájásaim, de a meleg zuhi után fokozatosan elmúltak. Azért ne ma utazd körbe a várost! :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Böbi,
nem fekély, hanem egy ér ment szét a gyomránál, az vérzik.

Görcsölt a lábad éjjel? én este beveszek egy magnéziumot, és akkor nem görcsöl. Bár gondolom ezt már próbáltad :)

Tinu,
izgi éjszaka lehetett. Azért óvatosan. :wink:
Ja, és boldog névnapot Csonginak :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Na Petrának már gratuláltam!Mindjárt átrakom a másik tábliba!

Ancsika!
Tök jó h te már nyiladozol :oops: Ennyivel is kevesebb dolgod lesz a szülésnél :wink:

Eszti,Szofi!
Drukkolok nektek,pontosabban a szülőknek h hamar felépüljenek!!!

Vonalzó:tényleg van olyan ami kisebb helyet foglal el,de az látszik is a többieknél pl picibaba.hu,babafalva.hu,vagy ami nem magyar mint Esztónak.De egyszerű elkészíteni :wink:

Na én megjártam a CTGt.Minden oké.Szépen viselkedett Iza.Majd feldobom hogy milyen lett,most nem volt olyan brutál méhtevékenység mint 1 hete :wink: .Doki is megnézett,teljesen zárt vagyok....hát én sose szülök,szóval feladtam h Iza elöbb jönne...
Jövőhéten pénteken megyek CTGre,majd utána UH és doki!Kíváncsi vagyok mekkora lesz addigra Iza!2 hét múlva pedig már heti 2szer járok CTGre!

Császár:nem azért nem választanám a császárt mert az nem "igazi" anya aki nem normál úton szül,hanem a kockázat és a felépülés miatt!Azért van különbség!Ja és úgy hogy fizetni kellene érte..ráadásul 3szor többet mint amúgy,tuti h a dokik is inkáb erre hajlanak...és tényleg nem tájékoztatnak rendesen :roll: Na persze ez csak tipp :wink:
Kép

annus11
 
 


Elszállt, amit írtam...

Na, még egyszer...

Emese! Neked működik a link? Mert, amikor először felraktad, nem mertem megnézni, de most megnézném, asszem, csak nekem nem tölti be. De lehet, ugyanaz a hiba, amiért elszállt az írományom, majd megpróbálom picit később.

A magzatvízelfolyás meg... Szerintem sokkal jobb rendszer nálunk, hogy az anyukákat rögtön kórházba hívják ilyenkor, van külföldön, hogy bármikor is ment el a víz, csak akkor negednek befeküdni a kórházba, ha már 5 perces fájásaid vannak. Nekem ez egy kicsit fura...

Tinu! Akkor ezek szerint nálad is beindultak a dolgok!!! Vigyázz, kikapsz Annustól! :lol:
Mi lesz így a vizsgákkal? :shock:
Boldog névnapot a még-pocaklakónak!

Esztó, hajrá! Apudnak is!

Szofi! Biztos naív vagyok, de nem tudsz úgy beszélni vele, hogy elmondod neki, hogy szükséged van rá, szedje össze magát, akarjon élni, mert szeretnéd, ha együtt lehetnének sokat az unokájával? Nem tudom elképzelni, milyen állapotban lehet... :roll:
Vendég
 


Petrus ! G R A T U L Á L O K!!!!!!!!!!
Nagyon ügyesek vagytok,kívánok Nektek minden-minden jót!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
f.ancsi
 
 


Azért most is volt vmi, Annus! Szerintem ne add fel, Iza is elő fog kerülni odabentről! :)
Mekkora most??
Vendég
 


Helló, Ancsi, írtam privit!
Vendég
 


Annus,
az alsó jelzi a méhtevékenységet? (bocs ha már írtad :oops: )

hú csajok, nekem Álmos most annyira mozog, hogy megint kezdek émelyegni. nagyon durva. de így tanulni se bírok.

köszönjük a drukkokat.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Dóri,
ha nem jön be a linken, akkor a youtube.com-on próbáld beírni a keresőbe h "cesarean section in milano - sztm feldobja majd úhgy, egy 9 perc 53mp-s videó.

Annus,
ne aggódj, többen is írták már, nem jelent semmit, abban a kiragadott időben mit mutat a méhed, többen is így mentek innen szülni :lol: :lol:

emese1979
 
 


Szofi: anyuddal kapcsolatban majd írok püt, csak most rohannom kell. AMúgy sajna nekem 2-kor már doktori órám lesz, szóval bizti nem leszek a kórházban. Kivéve, ha szülök, de akkor meg felhívlak. És Ica akkor különben is velem lesz elfoglalva. :lol: :lol: :lol:

Reny: pedig ma épp olyan napom van, hogy körbe kell rohannom a várost. Végülis mindegy, honnan indulok a kórházba, nem? :wink:

Nem is tudtam, hogy ma van Csongor-nap! :o

Most nem tudok többet írni, mert ebédet kell főznöm, bepakolni a mosást (babaruhák :wink: , aztán csak kiteregeti, kivasalja valaki, ha én már nem tudom...), bepakolni a kórházi táskákat, utána délben NST a kórházban (1 óra BKV...), utána érvényesíttetni kéne a diákomat, és 2-4-ig doktori órám van. Aztán még a Pszichodráma Egyesületbe kéne beugranom, hogy visszavigyem a könyveket, amiket kikölcsönöztem, majd haza kb. fél 6-ra. "Csak" ennyi lenne ma a napom. Ha nem szülök meg közben, akkor CSongi még bent marad egy ideig szerintem. 8)

Kép
Kép
tinu
 
 


Csak sikerül visszaolvasnom.

Családtagoknak sok erőt a gyógyuláshoz!

Azért már mindenki érzi a végét.Kissebb nagyobb görcsök meg keményedések.A tacasz előcsalogatja a babákat :)

Na én meg megjártam tegnap Győrt.Kocsival, Veszprém Győr Veszprém.Vittem magammal a kiskönyvemet hátha történne valami, de szerencsére jól bírtam az utat.Semmi keményedés, semmi görcs vagy fájás.Babó kicsit ficánkolt de úgy látszik ő se bírja a magyar utakat :P
A gyűrűinket csináltattuk meg, hó végén mehetünk értük.Az enyémben lesz egy kis cirkónium kő is meg később belegravíroztatjuk majd az esküvő időpontját. Csak munkadíjat fizetünk abból is 10.000-et elengedett nekünk így lesz 25 ezer a két gyűrű.Azt hiszem egész jól megúsztuk.

Holnap kemény nap lesz, ctg, uh, titer, labor.Mindez egy délelőtt alatt.
3 héttel ezelőtt kértem időpontot uh-ra és így sem volt már helyem a 36.hétre.Kicsit sokan vagyunk egy kórházra :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Gratula Petrusnak és a csöppségeknek! Sok tejcsit meg boldogságot!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Eszti!
Igen!A felső görbe a baba szívhangja,az alsó a méhösszehúzódás!

Amúgy nekünk mintha azt is mondták volna erre a magzatvíz elfolyásra,hogy azért is kell sietni mert ahogy megreped a burok,ugye minden elindul lefelé.Tehát baba is,de a köldökzsinór is,és abból lehet baj ha a zsinór kerül előre vagy vmi ilyesmi.Szerencsésebb esetben a baba feje torlaszolja el a repedést,és akkor ugye nem folyik tovább,de ezzel a köldökzsinórral vigyázni kell,ezt meg ugye csak odabenn tudják megmondani.Hát remélem nem írtam hülyeséget :oops:

Tinu!
Te meg vigyázz magadra akkor!!!Jó húzós napod lesz!!!

Ma nekem is sokat mocorog Iza...de hát front van!!!!!Szóval tessék ezzel számolni ma és holnap! :wink:

annus11
 
 


Természetesen én is csatlakozom a Gratulálók táborához!!! :D :D :D


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Kép


Sün Balázs!
Írtam vissza! :wink:

annus11
 
 


Megkaptam a képeket a Minimano fotótól. Nem tudom emlékszik e még valaki, 2 hete voltunk Kismama klubban és ott kaptunk ajiba egy 5000 ft-os kupont amit a helyszínen el is fényképeztünk, tréningben és kissé sápadtan, de legalább megörökítettek minket. Ha nem bánjátok felteszek belőle 2 képet.
Na mindjárt.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Annus,
jó a tábli :)

Reny,
kiváncsi vagyok a fotókra :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Kép 2009.04.04. Kép

Kép
Kép
g_reny
 
 


Tök jók a képek, szépek vagytok :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


A lányomra meg a férjemre büszke vagyok. Az én fejemről meg nem kell beszélni. :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny, szépek vagytok! Te is, sugárzol!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: