Új privát üzeneted érkezett!

hoxán tegnap is , ma is 2baba,persze mindenki beelőz, de már az utolsó helyre hajtok :lol: :lol: :lol:
Még így is ott csak 14 van, de igyekeznek behozni és még van 2 mellettem a várólistán,akik már esélyesek még, na meg encike is mellém került..szoval még utolérhetjük ezt a szakaszt, pedig 2harmadával levoltunk ott maradva.

Fuuuu Bogi így a szívbajt hozni az emberre, tök köcsögség. De ha meg alapja lenne, akkor minek engedtek haza?
Na erre én is kíváncsi vagyok mekkora a fejünk, ha 37 héten volt 101.

Már készítettem pizsit is holnapra, mivel ha nemszülök nem kell a hülye hálóing, bár azt se tudom mit vigyek még.
kikocska szégyen ide szégyen oda, könyvet olvasni nem szeretek,csak titeket :oops: :oops:
Na jó azért raktam be kismamaújságot, meg könyvet.

kocska

Kocska most már ki kell fáradnia Olivérnek győzd meg hogy jobb ha ő indul el magától!
Ha olvasni nem szeretsz akkor is szerezz be valami önszórakoztatásra alkalmas eszközt mert megbolondulsz ott a várakozásba!
Mikor derül ki hogy indítják-e és hogy ha igen akkor mikor?

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

na csajok én úgy leégettem a pörköltemet pedig finom rizses húsit akartam csinálni de közben neki álltam átültetni pár virágomat.Pedig bőven öntöttem alá levet meg tartalékon főztem.
Gyors nekiálltam szecsuáni csirkét csinálni.
Ja és a derekam leszakad!!! :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
gabka7926

sziasztok!

Na megjöttem én is.....fájás semmi.....méhszájam változatlan..... :cry: :cry: :cry:

Azt mondta a doki, hogy ebből még nem lesz szülés....jövő héten kedden kell visszamennem..... :roll:

azt mondta lehet szexelni, érni nem biztos hogy ér valamit, de legalább jól esik... :lol: :lol: :lol:

Na, úgyhogy én keddig nem foglalkozom ezzel a szülés témával...nem óhajtok begolyózni...... :roll: :roll: :shock:

Hátha így majd lesz valami...végül is papír szerint még van 10 napom.. :roll:

Így holnaptól DVD-zek és olvasni fogok,legalább kipihenem még magam előtte.... :wink:

De jó a dumám, mi....???közbe meg már szülnék, mint állat..... :wink: :wink: :wink: :wink:
Már nagyon fáj hol a derekam, hol ahogy kinyomja a lábát és megfeszül a hasam... :cry: :cry:

De látom máshol is hasonló a helyzet és nem indulnak azok a babák!!!! ..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Hú, Bogi!!!!Elhiszem, hogy kibuktál!!!! :shock: :shock: :shock:
Remélem minden oké!!

Kép

Kép
tasin

Csajok már 3szor mértem délután a vérnyomásom és mindig 140/90 volt.ez baj? :roll: :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Vérnyomásban most ott vagyok a szeren: Az első érték ne menjen tartósan 150 fölé, az alsó pedig 100 fölé, és akkor nincs gond. De ha aggaszt, nyugodtan hívd fel a dokidat vagy a védőnőt. Ha nincs hirtelen ödémásodás mellé, akkor semmi nem utal kezdődő toxémiára, ha viszont igen, AZONNAL indulni a kórházba. A vizeletben felbukkanó fehérje csak a 3. jel a fontosságban.

icamica

oké akkor még megmérem párszor estig! :wink: :wink: köszi

Kép

Kép
gabka7926

Köszi az infot Gizu.
Jegyzem ám a táblázathoz kapcsolódó dolgokat, de majd a kövi babával teszem fel az újat!

Ica, látod, minden a cucc miatt van, csak otthon kellett volna hagyni! :wink:

Uhhh Bogi, nem csodálom, h megijedtél! :shock: :? Minden rendben lesz, tudja a doki, h mit csinál!!!
De mi volt a baj, leesett a szívhang vagy mi??
Igen, lehet, h mégis szülni fogok mostanság….. :wink: :lol:

Gabka, hát már benne vagy a (terhes)korban, bármelyik percben szülhetsz már!!!
Azért ha más nincs, csak a mai magas vérnyomi, akkor még nincs baj, nem? Azért csak figyelj!

Tasin, ne csüggedj, csak nem marad bent a kiscsaj!!!
Szexelni lehet, ez oké, de kádban fürcsizni szabad, ha már nyitva van a méhszáj????? :roll: :roll: :roll: Help :!:

Zsu
svs

sziasztok.

ma hazajöttünk.Alex nagyon szépen szpozik,3510g a hazajövős súlya.tejem is rengeteg van.a menés kicsit még nehézkes,de ez érthető.ma kicsit kijött rajtam a szülés utánni depi,már sírtam párszor a semmin........nehéz feldolgozni hogy nem sikerült természetes úton......

dobok pár képet és holnap majd visszaolvasok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
ettike

Épp most beszéltem telefonon a barátnőmmel, aki ugyanannál a dokinál szült (Zsu, igen, Baltschik az enyém). Nála is a végén derült ki, hogy azért volt kisebb a baba a korához képest, mert két héttel elszámolták a dolgot. A doki azzal magyarázta, hogy nem a menstruáció napjához, hanem a peteéréshez kell viszonyítani.
Könyörgöm, ez mindenkinél eltérő, nem? Mint ahogy a ciklus hossza is.
Nálam a ciklus 28 nap, a doki is ezzel számolt, én is, még sem egyezünk.
Na, mindegy! Most már nem rágódom a dolgon, holnap úgy is beszélek vele.

Zsu, Gaba!
9-es kórterem oké, ha valaha végre odajutok, hogy szüljek.

Kocska!
Holnapra kívánok neked egy kalappal! Hozzátok össze a dolgot minél előbb, hogy minél kevesebbet kelljen benn lenned a kórházban.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
gesztenye74

Ettike! Igazi cuki béb :D :D :D

icamica

Sziasztok!

Áhh!
Bogi!
Ezt a köcsögséget. Velem ugyan ezt csináltak a szülés elötti héten. csütörtökön voltam ts és úgyan ez ment úgy jöttem haza fingom nem volt mi történt... De rá 6 -ra megszültem :-) Nyugi bizti minden oké! HA nem lenne az nem mertek volna elengedni.

Úristen Kocska!
Nagyra becsüllek én már idegösszeropit kaptam volna a helyedben..... Jól megvárat a kis fickó! De szerintem ha holnap "jól"megvizsgálgatnak ki fog jönni.

Gesztenye!
De sajnálom ami történt, de én is úgy tudom hogy amit a 12. hétig mondanak az a mérvadó...... Tarts ki!

Zsu!
Én állítolag már napokkal a szülés elött nyitott voltam (nem tudom honnan tudták), de én akor még belefeküdtem......

Tasin!
Kicsit irigy :-) Úgy megnéznék egy dvd-t :-) Vagy olvasnék vagy aludnék :-) Tényleg használd ki míg lehet...

Tisa!
Jó volt Téged olvasni, de képet rakhattál volna fel...

Valaki kérdezte a fütést. Mi csak este 10 percre fütünk csak a babszobába és a fürdőben....

Képzeljétek ma már 15 percet kint voltunk. Annyira jó volt :-) AMúgy semmi extra...

no mennek mindjárt jön az esti műszak.

Csók nektek és szüljetek már :-)

Kép

Kép
sziszike22

Sziasztok

Lemaradtam egy pár hírről,
Tünemény tényleg megszült?
Mikor mi ujság velük?!

Ettike gratulálok Alexnek. Ne törödje vele hogy nem természetes úton lett meg.

Sára ma nagyon nyügi volt nagyon fáj a hasa. Nem nagyon tudom meg nyugtatni, viszont a cicn elalszik, ugyhogy nekem is egésznap szinte rajta logot.
Most már mérni fogom mennyit eszik, mert szerintem nagyon moho.
Nekem is ahogy már mondtam hasmenésem volt a tejtermelő teától, ugyhogy azt mondta a gyerekorvos ne igyak semmi ilyet ugy is lesz tejem, sokat igyak, stb.
Cseppeket adok neki de hála istennek csak napközben sír keservesen, este hála istennelk alszik 2x kell fel fél egykor és utána 4kor vsgy 5kor.

Légzésfigyelőnek pedig kicseréltük az elemeit majd meglátom hogy beriaszt-e, mivel ma reggel kivettem Sárát és elfelejtettem kikapcsolni elkezdett pittyegni és utána kikapcsolodtt magától.
Szóval nem tudom majd megláttjuk.

Én is sírtam ma egésznap, ugyhogy még mindig a hormonok dolgoznak.
Keresztelőről beszéltem a férjemmel, mert mondtam, hogy a ruhája már meg van és csak 6 hetes korái lesz jó rá, erre azt mondta egyenlőre nincsen pénzünk rá, én mondtam neki, nem kell nagy hacacárét csinálni, csak tényleg a szük család meg a keresztszülő, mire Ő hát nem a nővérem lesz a keresztszülő, mire én NEM mivel ő református, erre elkezdett duzzogni és akkor mondtam neki hogy akkor nem lesz keresztelő. A curva vidéki szokásukra. olyan ideges lettem hogy utána csak sírtam folyamatosan, Sára pedig sírt mert fájt a hasa, Őt is nagyon sajnáltam, szóval ez a nap remélem minnél hamarabb véget ér.

Jól van csajok vigyázzatok magatokra, és mindenkinek sok tejet, meg aki még nem hoozta világra babáját ne aggodjon el jön az idő, a baba tudja.
Puszi
lili&ana

Sziasztok!

Ettike!

Nagyon édes baba Alex :-) És Te is nagyon jól nézel kia képen.
Császár egy pár nap múlva jobb lesz hidd el. Én is nagyon be voltam borulva miatta és napokig ha rágondoltam csak sírtam, de most már jobb és tudok sírás nélkül beszélni róla :-) Szóval nyugi ahogy mennek a napok egyre könyebb lesz elfogadni szerintem. Legalábbis nálam így volt.

na tényleg lépek
puszi

Kép

Kép
sziszike22

Sziasztok!

Én is ma voltam dokinál, de elég lehangoló híreket kaptam. A méhszáj változatlanul 3000! :shock: :(
A baba szíve rendben van, és van már elég szépen méhtevékenység is, de ha nem nyílok, akkor ez nem ér semmit. Úgyhogy mivel holnapra vagyok kiírva péntektől naponta kell mennem CTG-re, meg UH-ra is néhányszor, aztán szerdán megtanácskozza a doki az osztályvezető orvossal, hogy beindítják-e a szülést, vagy várunk még egy hetet. Szóval a legutolsó időpont ápr. 30.!!!! Az még két hét!
Kérdeztem a dokit, mit lehet tenni, erre azt mondta, hogy sok málnalevéltea és sok szex. :oops: :lol: Én már tényleg mindent bevetettem, iszom rendesen a teát, de most elkapom apát, hátha bejön. :D
Egyébként esténként élénkül fel a gyerkőc, igazi bugit rendez odabent, majd kilukad az oldalam. Elég vicces, ahogy hullámzik a hasam. :)

Ettike!
Alex baba nagyon helyes!

Bogi!
Te ugye MÁV-os vagy? Oda játsz CTG-re? Remélem nálam nem játszák el ugyanezt, mint Veled, mert péntektől én is a MÁV-ba megyek CTG-re, meg UH-ra is.

Kép

Kép
kisszilva

Közkívánatra!

Kép Hónaposcsibe

Gabka! Ezt meg külön Neked! :D
Kép Esti pancsolás

Kép
Kép
tisa

Tisa: Léna gyönyörű

nekem csak egy rövid butuska kérdésem van: ha átlagosan 5-6 percenként keményedik az egész hasam, de görcs nincs, akkor abból lehet a közeljövőben szülés?
(holnap NST-re viszem a pakkom..)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

JAJJ EZ A SOK SZÉP KÉP!!!!!!OLYAN JÓ ŐKET NÉZEGETNI!!!!!!!!

ETTIKE:nagyon szép lett Alex!Semmi ránc, gyűrődés meg máz olyan mintha egy hetes lenne.Na és Patrik milyen az öcsivel?Tényleg jól nézel ki a képeken.Örülök neki,hogy van tejcsi is.

Tisa:Ő nem is a ti lányotok, hanem egy újságból vettétek a képet!Milyen kis hosszú ujjai vannak a kisasszonynak! :wink:

Kisszilva: én holnap megyek dokihoz!nagyon kíváncsi vagyok mi van odabent meg odalent!!!KITARTÁS!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabka7926

Bogyó! Csak keményedik vagy vannak fájdogálásaid is?
Elvileg minden lehet... :lol: Én napra pontosan a 38. héten szültem. Nekem is rendszeres keményedéseim voltak. Szinte már egy keményedésből álltam. De fájásom semmi. Talán egy nagyobb, előző nap séta közben, de akkor viszont alig bírtam hazavándorolni. De ennyi. Másnap reggel kipukkant felül a burkom (ezt hallottam is :shock: ), magzatvíz el, be a kórházba, fájás semmi, eltelt 6 óra, még mindig semmi fájás, oxitocin bekötése és szép lassan megindultak a fájások...és végre kibújt Léna! :lol:
Nem tudom, hogy ezzel okosabb lettél-e :wink: .

Kép
Kép
tisa

sokkal :) csak nem tudom nálam ez lesz-e. fájásom semmi. Egy hete voltak görcsök, meg nyilallások, de most semmi. Iszom a teácskámat, de most nagyon keményedek...

na majd meglássssuk :)

Kép

bogyó_beo

Gabka!

:D Ezt is csak Neked! És hogy elhidd, tényleg a mi Lányunk! Vagy csak provokálsz, hogy tegyek még fel képeket???? :lol:
Kép

Kép
Kép
tisa

Így már elhiszed??? :D
Kép

Kép
Kép
tisa

Nekem ma azt mondta a szülésznő, hogy a keményedés is ugyanúgy fájás, és a gép is jelzi. Meg a derékfájás is jósló, nemcsak az, ami elöl van. :?

icamica

Ettike! Megérte túlhordani Alexet, nagyon jó kis krapek lett belőle! A harmadik képtől olvadozok! :lol:

Kép
Kép
tisa

Tisa: nem hiszem el mert csak odalett retusálva a fejed!!! :wink: :wink: :wink: :wink: Még képet, még képet!!!!
Na de komolyra fordítva a szót tényleg nagyon szépek vagytok!

Bogyo: nem ér beelőzni!Kitudja mi lesz még itt az éccaka!!!

Az előbb Andris olyan fickándozásba kezdett, hogy csak na!Én meg próbáltam koncentrálni Dr. House-ra.Megyek is mert reklám és ilyenkor pisiszünet van.

:D :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

na most elmegyek zuhizni egy jó kis forró fürcsi :) nem áll szándékomban előzni :)

jó éjt

(tényleg gyönyörűek vagytok!!!) :)

Kép

bogyó_beo

Gabka szecsuáni csirke rám férne…
Egyébként téged és Tüneményt nagyon magam elé tippeltem. Nem gondoltam, hogy csak most kezd el vacakolni a vérnyomid. De végülis 140 felett veszélyes.

Ahogy olvasom a sok Olivéres hozzászólást úgy csuklik a gyermekem…

Ettike de édes a csemetéd, milyen kislány pofid van és kétgyermekes anyuka vagy hihetetlen.
Na meg az is, hogy ilyen gyorsan haza jöhettek. Nálunk nap a spontán és 7 a császár.

Sziszike ettől félek én is. És lehet még nem is kéne neki, csak jövő 7en.
A párom mamája közölte ő már 9kor szeretne indulni Pécsre, mondta neki Attila hajrá, majd felveszi valahol. Kár, hogy nem negyed 9kor, hogy rakjon csak ki a kórház kapujában. Talán a drága unokáját érdeklik az eredményeink.Fúúú

http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=23135

kocska

Ettike!

Csodaszép lett Alex.
És ne azzal törődj, hogyan, hanem hogy gészségesen született meg. Szerintem ez az egy számít. Te mindent megtettél amit lehetett.

Tisa!

Léna is nagyon szép. :) Büszkék lehettek rá. Aztán pár év múlva Apa nem győzni elkrgetni az udvarlókat.

Bocs, hogy többre nem reagálok, de őszintén szólva azt hiszem egy oldalt kihagytam. Talán holnap lesz erőm elolvasni.
Most megyek lefekszem, amíg lehet.
Vendég

Vérnyomás: Nekem azt mondták, hogy 130/80 felett magas. Máshol 140/90-et olvastam. De ami a lényegesebb, hogy az eredetihez kell viszonyítani. Ha bármelyik érték 30 Hgmm-rel nagyobb a szokásosnál, az már magsanak számít. Tehát ha valakinek alapból alacsony a vérnyomása, annak már a 130/80 is lehet mags, de akinek magsabb, annál esetleg elfogadott érték.

Keményedés: Szerintem az is a fájás egy formája, bár nekem nem volt. De jó odafigyelni rá.
Vendég

Érzékeny búcsút veszek......a legény meg csak keményedik lépten nyomon...puxa

kocska

Jóóóóóóóó reggelt!!!!!

Ma elhatároztam, hogy optimistán fog telni a napom.. :lol:

Először is elkezdek egy listát, hogy miért jó, hogy még nem szültünk meg:

:wink: :wink:

- terhesen megehetek 3 csomag retket

- és megehetek fél kg epret

- egész nap fekhetek az ágyban és dvd-zhetek, vagy olvashatok

- terhesen mindenki tőlem kérdezi hogy vagyok, utána már csak a gyerek fog érdekelni mindenkit

- amíg terhes vagyok, mindenki látja, hogy terhes vagyok, és mosolyogva néznek, utána mindenki csak azt fogja gondolni, milyen dagadt...és mennyi maradt rajta...

- apa naponta többször felhív, hogy vagy Drágám...

- a szex orvosilag ki van írva szülésindítónak......

- mindenki az én kedvem keresi és kényeztet...

- ráérek egész nap itt rontani a levegőt...

Ha eszetekbe jut még valami pozítiv írjátok meg......hátha ez segít a hangulatunkon... :lol: :lol:

Kocska!
Hajrá.....most már hátha nem sok idő!!!!

Tisa!
Nagyon szép Léna, de kérünk rendszeresen képeket, hogy tudjunk benneteket ellenőrizni!! :wink: :lol: :lol:
Liliana, ez rád is vonatkozik!!! :lol: :lol:

Ettike!
Tényleg nagyon fiatal vagy! :shock: Szép kis családod van!!!Szerintem se aggódj a császár miatt, a lényeg, hogy ott a kisfiad a kezedben!!
Tényleg!
Anyós pajtás végül lement a Balcsira?

Szilvi!
Hát elmaradt a randi a szülőszobán.....de hátha még sikerül!!!

Bea!
Nekem múlt héten volt kemény fájásom, de a méhszájamon semmit nem mozdított....ugyhogy szerintem sokat nem jelent, de ahogy olvassuk itt a fórumon,mindenkinek máshogy indul be..
így akármi is lehet......csak nehogy csalódj, mint én :roll:

Sziszike!
Én meg rátok vagyok irigy, akik már babáztok!! :oops:

Zsu!
Valahol azt olvastam, hogy nyitott méhszájnál nem lehet fürödni, de én attól független fürdök azóta is és végig fürödtem..
Igaz, hogy már csak ülök a kádban, mert máshogy már kényelmetlen, így azért nem megy be a víz, minha belefeküdnék..
Bár a szexet is olvastam, hogy nem lehet a doki meg azt mondta, hogy lehet... :shock: :shock: :roll: :roll:

Na nem toom mit akartam még... :oops:

Kép

Kép
tasin

Ajaj
-megehetem a retket, csak nem kívánom
-megehetném az epret, ha láttam volna már idén
-semelyik felemen nem kellemes feküdni
-senki nem kérdezi, hogy vagyok, csak azt, hogy mikor szülök már meg
-a párom nem hívogat
-a szexet már rég elfelejtettem, mert jajnehogybajlegyen
-senki nem kényeztet

Nem vagyok túl pozitív, de télleg ez van. Itthon vagyok, ez azt jelenti, hogy továbbra is nekem jut a házimunkák nagy része, amíg nem kezdek hisztizni, hogy most nem ez a legjobb nekem. Türelmem nincs semmi elfoglaltsághoz. Kényeztetés sehol, és kutyát nem érdekli, mekkora a batyu, amit cipelek, csak az, hogy mikor lehet már babázni. :(

icamica

Icamica!!
Hát én is ezért próbáltam összeszedni néhány dolgot, mert néha már bekattantam volna!! :lol:

De látom ma te inkább a depis oldaladdal ébredtél!!! :lol: :lol:

Házimunka, én mostanában hobbinak űzöm, mert addig se kell másra gondolni..... :roll: :roll:

De ma gondoltam délután megint beülök az autóba és elmegyek vándorútra.... :lol:
Beülök egy kocsmába....... :lol: :lol: ( megyek a páromhoz....mert kocsmáros.. :wink: )
Veszek egy nagy adag jégkrémet és megesszük majd nála..

Hétvégén meg apás hétvége lesz és mennek a csajok el itthonról, így majd gondoltam elcsalom sétálni és egész hétvégén " szülést indítunk" :oops: :oops:

Szóval ráhangolom magam arra, hogy még sok ideig 2:1-ben leszek.... :roll:

de megértelek, mert aludni abszolute nem tudok, nekem az az ujabb, hogy a fülem fekszem el, és az fáj..... :roll: :roll: :shock:

Ja, és tegnap már olyanokat mondtam, hogy szop@n le az összes rokon a rohadt telefonjukkal..mert 2 percenként telefonált valaki,hogy naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??
Anyátok...

Ugye egy Úri Kismama ilyet nem mondhat?? :oops: :oops: :roll:
De olyan köcsög mindenki, úgyis szólunk ha megszültem , nem??
Most mindenkinek azt mondom, hogy a doki szerint van még 3 hét, hátha lekopnak... :wink: :wink:

Így ma elhatároztam, hogy nem bolondulok meg...

Kép

Kép
tasin

jó reggelt.

nagyon jól telt az 1. itthoni iccakánk :lol: :lol: :lol: :lol: Alex felkelt 12-kor,evett,visszaaludt.aztán valamikor még hajnalban kelt enni de utánna is szépen elaludt és reggel 7 kor keltünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a kórházban is mindenki csak nézett,hogy,hogy lehet,hogy én már mehetek haza........miért olyan furcsa az hogy a doki haza enged mikor már nem kapok semmi curit,gyógyszert.volt kaki,tudok menni,gyerekkel minden rendben.sokkal gyorsabban lehet gyógyulni otthol.

meghozták apáék a reggelit,megyek

Kép
Kép
ettike

Tasin, én már nem merek telefonálni, ha mégis, akkor köszönés helyett azt mondom: NEM SZÜLÖK, és csak utána köszönök. Ha valaki hív, az első kérdés a klasszikus: EGYBEN VAGY MÉG? Én meg igyekszem nem ordítva közölni, hogy megbeszéltük, hogy mindenkinek szólunk, ha elkezdődik, ugyeeeee?
Na ennyit az Úri Kismama modorról, ha egyszer nem hagyják...

icamica

Tasin!

Telefont nem kell felvenni, ha nem akarsz beszélni valakivel. Nekem nagyon jól bevált. :D Ha nagyon fontos, majd küld sms-t.

Pozitívumok a terhesség mellett:
-Ha éjszaka felkelsz pisilni, van esélyed, hogy vissza is aludj. Később ezt a gyerek dönti el.
-Nyugodtan elkezdhetsz tévét vagy DVD-t nézni, és nem kell azon izgulnod, hogy vajon mikor ébred fel, hogy éhes, meg kell szoptatni.
-Epren kívül ott van még a kivi is, amit nyugodt szívvel fogyaszthatsz.
-Nem is beszélve a csokik tömkelegéről.
-Pocakban nyugodtan kiviheted a gyereket a friss levegőre egész nap, nem kell azon izgulnod, hogy jót tesz-e neki, nincs-e melege, vagy nem fázik-e...

Ha még eszembe jut, majd írok.
Vendég

Ettike!

Örülök, hogy jó éjszakátok volt.
Nekem a kórházben nagyon hiányzott Beni, de egyébként nagyon örültem, hogy tudok pihenni. Semmi mással nem kellett foglalkoznom, csak Marcival és magammal. Jó volt így az a pár nap.
Vendég

Icamica!!
:lol: :lol: :lol:

Én ezt már egyszer végigcsináltam, amikor még 10 napot ráhúztam......addigra sírógörcsöt kaptam a telefonoktól és nem vettem fel.....elképzelhető, hogy nemsoká most is kikapcsolom.. :roll: :roll:

A másik, amikor mindig megállapítják: hogy ez biztos hogy fiú...
mert a Julcsinak, Katinak, az XY-nek, a Z-nek, stb-nek is poooooont ilyen hasa volt.... :roll: :roll:

Igaz, hogy genetikán is voltam , és minden UH-n lányt mondanak... :lol: :lol:
És mondom nekik, hogy EZ LÁNY ----------erre a válasz: TÉNYLEG???
HÁT, SZERINTÜK AZÉRT NEM BIZTOS... :evil: :evil:
Magamban: anyád..az lány tuti..

Meg a hú, biztos nagy baba lesz.... :roll: :roll: :roll:
pedig egyátalán nincs szerintem akkora hasam..

Kép

Kép
tasin

Cat!!

Köszi a kiegészítést.... :lol: :lol: na ugye vannak itt még pozítívumok!!

( csak már nem látjuk... :wink: :roll: )

Kép

Kép
tasin

Hehe, igen: hegyes a pocakod, ez tuti FIÚ. De az orvos esküszik rá, hogy nem kukis (elég elismert UH-s :D ) Na majd meglátjuk, ha kijött!!! Hát majd ÉN meglátom, ha kijön :P
Nekem a fordítottja: olyan kicsi a hasad, biztos, hogy minden rendben van ezzel a babával? Anyáááád, paráztassál valaki mást, aki vevő rá.
De legalább már röhögök rajta, mert látom, mást is utolér a hülyeség.

icamica

Meg a kedvencem: mennyit híztál??? :evil:

Múltkor a kiflit majdnem lenyomtam a boltos csaj torkán, mert Ő is jött ezzel a nagybaba dumával...

Én meg kérdeztem, hogy miből gondolja..erre azt mondta, hogy persze ÉN NEM LÁTOM MAGAM HÁTULRÓL..............
A jó életbe a seggemre pont nem sokat híztam..( össz 12 kg-t eddig)

de ha a seggemre híztam, akkor attól miért lesz a baba attól nagy???
:roll: :roll:

Ja, igen: várja már a párod, a tesók, mama???

Neeeem, mindenki rosszul van tőle......már előre utálják.... :roll: :roll:

Meg a mi lesz a neve.....én meg még azért se mondom meg senkinek :P :P :P :P
Azt szoktam mondani még nem tudjuk.....peeeeeeeeeeeeersze.....

Kép

Kép
tasin

Ica!

Has méretének semmi köze a baba méretéhez! Ezt mindenki felfoghatná.

Amikor a kórházban voltam az orovosomnál szült egy kismama, császárral. Én előző héten állapítottam meg, hogy kb. hét hónapos terhesen volt ekkora hasam, mint neki.
Ennek ellenére, ikreket szült, az egyik 2600 a másik 3000 g volt. :o Ennyit a has és a baba méretének kapcsolatáról.
Vendég

Tasin!

Lesz ez még rosszabb is... Majd megkérdezik, hogy van a baba, mennyit hízik, hogy alszik... ÉS a tesók hogy fogadják? Örülnek neki?
Itt Te már tuti nem kerülsz képbe, még kiegészítéskén sem.
Vendég

Sziasztok!

Ma én is pozitív leszek... mert akkorát aludtam hogy nemrég keltem és éjjel is csak 1 ébredésem volt! Szóval mondhatni hetek óta nem volt ilyen.... remélem rápihentünk a szülésre! :)

Látom ma dől a hülyeség! :D De jó nagyon mert legalább nevethetnékem van már kora reggel!

Kocska bár te már odabenn vagy azért remélem hogy hamar úgy dönt Olivér hogy mostmár kiváncsi a nagyvilágra is! :)
Szorítok neked nagyon!

Tisa! Gyönyörű Léna! Nagyon büszkék lehettek rá! Biztos azért ilyen szép az összes babaa mert az első ilyen magasra tette a mércét! :)

Ettike! Alex nem bánja hogy került a világra hidd el... nem számít a szülés módja csak te tedd magad túl rajta!

Sziszike köszi a bíztatást már jobb megnyugodtam.... csak mikor az ember feje fölött sopánkodnak és nem tudod mekkora a baj, akkor azért.... főleg hogy én a mákos eddig mindig minden a legnagyobb rendben volt. :oops:

Kisszilva igen MÁV-os vagyok! De ez nem jelent semmit előttem vagy 10 embernél nem volt semmi gond... és utánam se... mivel délig ott voltam jól tájékozott vagyok! Ez nem a kórház bűne. Valamiért Csanádnak épp nem tetszett valami... lehet már pénteken tök jó eredményeink lesznek... Ne izgulj!

Babásoknak jó babázást mára.... nekünk meg pocakosoknak Valami kellemes kis babindító frontot! :D

Később még jövök, most megyek dokihoz táppénzes papírost intézni! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Kisszilva pénteken mikor jössz a MÁV-ba?
Csak mert én is ott kezdek reggel 1/2 8-kor! :)
Lehet összefutunk! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Egész éjszaka alig aludtam, mert folyton felébredtem és nem tudtam visszaszundítani. Aztán hajnali 5-kor arra ébredtem, hogy fájdogál a keresztcsontom és olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Görcs semmi, néha egy-egy nyilallás, viszont az ételt egyáltalán nem kívánom. Ezek már jóslók lehetnek? Vagy kifelé készülődik a kisasszony? Végül is mára vagyok kiírva.

Bogi!
Remélem tényleg nem lesz gond nálunk, és csak Csanád viccelődött veletek. Hú, a doki olyan bonyolultan mondta el, hogy pontosan hova is kell menni a CTG-re, meg UH-ra, hogy kíváncsi leszek, hogyan találok majd oda. Bár reményeim szerint előbb meglátogatjuk a kórház szülészeti osztályát. :)

Egyébként engem is kikészít az, hogy mindenki a baba felől érdeklődik. Hát még szegény férjecskémet mennyien kérdezik. Tegnap jól ki is fakadt emiatt. Mondtam neki, hogy írja ki magára, hogy babakérdéseket nem fogad. :) Tényleg nem értem, miért felfoghatatlan az, hogy majd úgyis szólunk, ha megszületik a baba?!:shock:

Kép

Kép
kisszilva

Bogi!
Én 9-re kaptam időpontot.

Kép

Kép
kisszilva

Sziasztok!

Rég nem jártam erre, s akkor is csak bele-bele olvastam.
Hát én is kicsit másnak terveztem az első heteket, de ha ránézek a csöppségemre, azért feledteti a nehezebb perceket. Gyönyörű, csodálatos, minden vágyaimat felülmúló a mi kicsi Danikánk.

Az elmúlt 2 hetünk arról szólt hogy megtanuljunk enni. A kicsit problémás születés miatt sajna elmaradt az első mellretétel :cry:
Legközelebb másnap reggel kaptam kézbe Danit. Miutám"téraránytalanság" volt, elmagyarázták a hozzáértő csecsemősök az abszolút kezdő maminak, hogy bimbóvédő nélkül meg se próbáljam. Senkinek nem jutott eszébe, hogy kicsi, gyenge, aluszékony. Ráadásul az elhúzódó kitolás miatt, kapott a csöppség egy jókora sárgaságot, amit utolsó reggel elllenőríztek is, de mivel nem lehetett akkor még rendesen kimutatni, ezzel sem kezdtek semmit. Hazajöttünk, a baba folyton aludt, nem evett továbbra sem semmit, ráadásul másnapra begyulladt a mellem, belázasodtam. Miután a kezdődő gyulladástól megszabadultam, hogy a gyerekünk ne fogyjon, 24 órán keresztül etetni próbáltuk. Akkor is, ha aludt. A csúcs az volt, amikor alvás közben 2 és fél óra alatt "beletömtünk" 20 ml tejet kiskanállal cseppenként, s hogy lenyelje, minden kanál után kisuljjal váltottuk ki belőle a szopási reflexet. Szegény kicsimnek igazán idióta szülei vannak.
Kipróbáltunk mindent (kiskanál, fecskendő, pohár, csőrös pohár), mivel szopni továbbra sem volt hajlandó. A végén besokaltunk, s maradt a cumi. Persze szoptatásra eltökélt anyukája addig erősködött (persze finom erőszakkal), hogy másfél hét kemény munkája után most már szopizik a kisfiúnk. Ha néha nagyon türelmetlen, még mindig adunk neki inditó cumit, de nagyrészt, már akkor is csak szopizik. Szóval ezért nem tudtam jelentkezni eddig.
Ezzel együtt jó itthon lenni, s egész jól belejöttem a max 3 óra alvásba is. Most már gyönyörűen hízik, kerekedik, nagyon aranyos baba. Olyan édesen nézelődik! Kedves hangocskája van, s ÉN LEHETEK AZ ANYUKÁJA!!!!!! Nagyon büszke vagyok rá!!!

Lenne egy kérésem. Danit többek között a folyamatos testkontaktussal tudtam a szopizásra ösztökélni. Kaptam egy kendőt is, fel is kötöttem vele valahogy, de félek, hogy nem szabályos. Tudna valaki segíteni, hogy egy 3,80-es kendővel hogyan lehet jól hordozni egy csöppséget?

Most mennem kell, mert enne, ... nagyon... majd jövök, s hozok képeket is a gyönyörűségemről

KépKép
annaszuszi

Helló!
Most nem olvasok csak szólok, hogy 150/100 a vérnyomim már reggel 6kor ennyi volt és most is.Szóval megyek be a kórházba megnéznek.

Kép

Kép
gabka7926

Annaszuszi! nagy vagy! nagyon büszke vagyok rátok, hogy megharcoltátok, és hogy látod, hogy megérte!!!!
Hordozókendőben hogy tudnék segíteni??? Gondolom az első keresztkötést használod. Ha lefényképezed, hogy kötöd fel, tudok esetleg segíteni, hogy mit kellene máshogy. AZ alap az, hogy szoros legyen, és szimmetrikus, és ne lógjon a lába, helyes legyen a terpesztartás, de mikor ilyen picik még általában nem szokott.

Tisa, köszi a képeket!!! nagyon szép Léna! és nekem elsőre nagyon hasonlított rád, szóval tuti a tied :)

Bogi :( hát, van ilyen, a lényeg, hogy midnen rendben.

Ettike, hát, én megértem a bánatod, én is nagyon sokat bőgtem, kevés az az anyuka, aki császárral szül, és nem fáj neki a szíve utána. Tudja az ember, hogy a baba a lényeg, de akkoris, mindig ott marad a tüske... :(

na, mennem kell...
szép napot!

kikocska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?