Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Hát megint semmi.A dokim ma sem ért rá.Megvolt az NST, vagy 3x-4x ébresztették a picit. Megnézte,de már rohant is a szülőszobára.Majd pénteken nézi meg TALÁN uh-val.Meg elvileg ránéz a méhszájamra is. Lányok,én sosem fogok szülni. Az NST egy ici-pici méhtevékenységet sem mutatott.Meg sem mozdult azt a 3 rúgást leszámítva,mikor felébredt a drága. Szóval belövöm magamnak május 9-et,mert annál tovább úgyse engedik hordani. :?
Most még van majd két órám izgulni a bőrgyógyászon. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hean: ki is a szülésznőd? Már mondtad, csak elfelejtettem. :oops: (Szerintem még simán válthatsz szülésznőt!!! És igenis van lehetőség szülőszoba-látogatásra, én is voltam anno.) Amúgy nekem az a tippem, hogy UM szeret a kórházban dolgozni és ott érzi magát igazán elemében. A magánrendelés gondolom, csak egy kötelező nyűg, ami kell a megélhetéshez stb. Szerintem UM nem annyira az emberek miatt szereti a munkáját, mint maga a tevékenység miatt és az a kórházban gondolom, izgalmasabb. De ez abszolút csak az én gondolatom, nem is ismerem igazán. :lol: Hol operáltattad le az anyajegyeket? És direkt a szülés után 1 évvel kellett menni?

Kép
Kép
tinu
 
 


Incike,
köszi, igyexem :)

Hean,
miért kell befeküdnöd?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

 
 

Kutyafüle: ne viccelj már! Nekem aznap, mikor szültem, sem mutatott semmit az NST, aztán mégis szültem aznap. Minden beavatkozástól mentesen. Ne keseredj már el mindig ilyen kis hülye apróságokon! :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Kutyafüle
Ne idegeskedj, mert, ha jól nézem akkor azért még 1+1/2 heted van a kiírt időpontig. Előbb utóbb szülni fogsz, ezt elhiheted itt bármeikünknek, de ne stresszeld magad, mert az nem jó.

Kép
Kép
incike
 
 


Tényleg nem jelent semmit még az sem, hogyha fent van a méhszáj, éretlen, zárt, meg minden, az sem! A fájástevékenységről nem is beszélve. Szerintem csak vmi általánosságot tudnak esetleg ezekből a vizsgálatokból. De ANNYIRA más minden szülés, hogy sztem SEMMIRE sem lehet igazán következtetni az időpontot illetően. Nem baj, ha május 9-cel számolsz, addigra tuti kint lesz Riki! :wink:

Mozza! Kérdezz csak! Irtó profik vagyunk! :lol: Én már várom, mikor fogok én kérdezgetni itt mindenkitől, szerintem ezt másodszorra sem lehet jobban "tudni", mint elsőre! :wink: De, ha kiderül, hogy a magzatvíz az, akkor menni kell a kórházba, mert fertőzésveszély lép fel!
Vendég
 


Különben is! Te már engedélyezetten szülhetsz! :) Mikor is van/volt/lesz párodnak USA?
Vendég
 


Mozza,
ne érezd már magadat bénának! hát nem tudhat az ember mindent :) vszinű én is feltenném ezeket a kérdéseket, amiket te.
Ha van vmi fejlemény okvetlenül irj :)

Kutyafüle,
kitartás, lehet, te vagy a következő :) de ez a doki elég érdekes. sose ér rá?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jajj Tinu,Incike aranyosak vagytok,de nem keseredtem el a szülésen,csak azon, hogy a doki megint nem ért rá.Idestova 6-7 hete nem nézett uh-val, és szeretném látni, hogy jól van-e, használható-e még a lepényem stb. A 9-ét némi öniróniával írtam,mert emlékezzetek,én mindig azt mondtam, hogy túl fogom hordani, ez a megérzésem.És egyre erősebben kezd beigazolódni. Szóval ezen nem parázok.Ha annyit fájna,mint szegény Mozzának vagy Annusnak,akkor türelmetlenebb lennék. Bocs,ha félreérthető voltam.Így visszaolvastam és tényleg ez jött le, pedig csak ironizálni próbáltam-hát nem sikerült. :oops: :lol: Ideges meg a bőrgyógyi miatt vagyok,de ha valaki egyszer kiveri belőlem a hipochondriát,akkor én azt szentté avatom!!!!!!!!! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Eszti,nem akarok következő lenni.Én mostmár szegény Mozzának drukkolok ezért,mert már eléggé megkínlódik ezekkel a fájásokkal,keményedésekkel.Neki szinte megváltás lenne,ha kibújna a kicsilány.Én meg teljesen jól vagyok.A gyomorsavat és az "öreges tempót" leszámítva kutya bajom,szóval kihúzom még három hétig is így,ha kell. :wink: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Mi a Bánya u-ban lakunk. (Sportpálya mellett)

Amikor vagyok,akkor szinte alig jár erre valaki, de ha lépek, alig tudok visszaolvasni,annyit írtok! :D

Nos, tegnap én is nagyon tré módon voltam, azt hittem, este szülök, de aztán mára elmúlt. A CTG jó lett, a méhszáj szűk egy ujjnyi. De ez nem lep meg, mert az első szülésemkor beindultak a fájások, (5 percesek voltak órákig) aztán elaludtam, majd elmúltak. Két hétig folyamatosan tágultam, és fájdogáltam, 4 ujjnyi méhszájjal mentem be szülni. Indítani akarták, de nem kellett, mert amikor megvizsgált a doki, elöntött a magzatvíz. Vagy két liternyi biztosan volt, és még utána is folyt végig a szülés alatt. Akkor azt mondták, pár óra és meglesz a bébi. Ehhez képest 12 óra után császároztak.
A másodiknál meg azonnal 3 perces fájásokkal indultunk, majd ahogy hánytam, elfolyt a víz! Nála is sok jött ki, pedig itthon történt. Kb 6 óra után született meg Szabi, de mivel kora baba volt, csak 3 órát élt.
Gondolom a méretei miatt tartott csak "ilyen rövid ideig" a szülés.
De az az igazság, hogy sztem mindenki bizonytalan, ám ha ott az idő,akkor tutira tudja, hogy mikor kell menni. Azt semmivel sem lehet összetéveszteni!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Kutyafüle,
:) azt majd Riki eldönti, hogy Ti lesztek e a következők :)
de ez a doki dolog nem szimpi nekem...

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Azért kell befeküdnöm a 39. héten, mert az előző császár volt, de nagyon szeretnék természetesen szülni, ezért megfigyelés alatt akarnak tartnai. Főleg az előző csaszi hegét kell nézni, ami már kezd vékonyodni. Ha programozott csaszi lenne a második, azt már 27-én megcsinálnák. Ezt én nagyon nem akartam.

Az anyajegyeimet a fehérvári úti sztk-ban operálták le, nagyon csúnya lett a helyük. Most is van egy-két növögető anyajegyem, amire hasonló sors vár, de most valahol máshol fogom leszedetni.

Tinu! A szülésznőm Mészáros Erzsébet, elvileg jókat hallottam, olvastam róla.

Kép

Kép
hean
 
 


Van valakinek olyan fogadott orvosa, aki nem jelenti ki előre, hogy mennyit kér a szülésért?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Na én is itt!!!

Védőnő megvolt.Tetszett neki a lakásunk :lol: Végül semmi különöset nem mondott.De jót pletyiztünk :wink: Mondta ha megvan a baba akkor dobjak egy smst!Amúgy megnézte a CTG papírokat,kérdezte h nem félek e a szüléstől,hogy apás szülés lesz e,hogy végül mennyinél járok.Mondta h lejjebb van a pocak,meg ugye azért nyilal annyira lenn.Mondtam neki h drukkoljon h hétvégén meglegyen a baba :lol:


Amúgy most én is szarul lettem...lehet h már a holnapi időt érzem????Hányingerem is lett,a hasam is fáj minden mozdulatnál.

Mozza!
Nekem is ma több a folyásom.Már be kellett tennem egy betétet is,mert mindig olyan volt mintha becsurgott volna....pedig nem.
Ha van vmi akkor szólj!!!

Beírtam a tábliba a dolgokat!Ha van még vmi szóljatok!!

Lassan ebédet kéne gyártanom....az uram focizni van,csak 4 után jön.

Vmit még akartam,de elfelejtettem.... :roll:

annus11
 
 


Hean!
Jól gondolom, hogy a Szt. Imrében szülsz te is???

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Trixi! Az enyém nem mondta. Kicsit faramuci is a helyzet, mert ugye úgy vett át 25. hét környékén, magánrendelője nincs, így sztk-ba járok hozzá. Sztk-ban meg nem fizetek, rákérdezni nem akarok- egyrészt szeretném én eldönteni, h mennyit adok, meg a székről sem akarok leesni esetlegesen. :D

Egyébként még nem vizsgált meg a lehetséges 3 találkozásunkkor... Majd jövő héten. Remélem. :roll:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


haho

Vanninak es Marcinak hatalmas gratula!!!!!!!

Pingi!
402/3-as agyon fekudtel? az 1-es agyat bereltem, csak oda nem mehettem vissza, mert azt mondtak, fertozo beteg van bent... remelem jobban vagy!! hol taliztunk, szuloszoban? melyikben volta? miert nem szoltal????? :)

Mozza
detto igy kinlodok csutortok ota.... 10-5-2 perces fajasok voltak csut 6 oran at, nem hat marsemmi gyogyszer, es meg birjak ki min. 2 hetet :(

de mar osztalyon vagyok, mar nagyon kinlodok, mindenem faj, babak salig fernek :( varom a frontokat, hatha... holnaptol mar elvileg nem allitjak le, bar mar nincs is mivel, semmi sem hat :(
Vendég
 


Na itt vagyok, termeltetek rendesen! :-)

Vanni, elpityeregtem magamat a soraidon, de nekem is pont az eufórikus szó jutott eszembe, mint Tinunak! Még egyszer nagyon sok boldogságot Nektek!!! Majd számolj be részletesen mindenről!!!

Vki17 és Trixi! Üdv közöttünk! Soha nem késő csatlakozni, az igazi kérdések a szülés után jönnek! :lol:

Mozza, hogy vagy? Keményedsz? Folydogálsz még?

Mi anyósnál húsvétoztunk, szo-szo, ami szuper volt, hogy a férjemnek tegnap volt a születésnapja és elmentünk Mátraházára kirándulni és Gyöngyvirág először mondta ki, hogy APPA. Tiszta könny lett az apukája szeme a meghatottságtól! :-)

Én jól vagyok, kissé vizesedik a lábam, de nem vészes, ami gáz, hogy a lábgörcseim hajnalban már már elviselhetetlenek. Ma hajnalban zokogtam, egyszerre görcsölt be a vádlim, elöl és a talpam.

A tesómnál voltam, tökre tud kommunikálni, igen és nem-re mozgatja a fejét, kezdetleges mosolya is van, sírt is és megfogta a kezemet! Feltámadásra feltámadt! :lol: Már itatják, kb két hét múlva már etetik is.

Annus, nagyon tetszik az új tábli!
Vendég
 


Petrus, ez azt jelenti, hogy akár holnap megindulhatnak a babák?
Vendég
 


petrus, azért drukkolok, hogy még ne szülj!

trixi: enyémnek sincs tarifája :)
Vendég
 


Petra!

És mekkorák most a babák??Akkor ha elindulnak kifelé már zöld utat kapnak?
Gondolok rád akkor a frontok alatt...én mondjuk pont ezekben bízok!Átvállalom helyetted is a szülést,oké :wink: Te meg még tartsd benn egy picit a babókat!!!


Jut eszembe!
Vanni!!!!!??????Hogy vagytok??

annus11
 
 


Böbi,
annyira jó hogy jobban van a tesód és már ennyi mindent tud! :)
Gyöngy aranyos lehetett, elhiszem hogy megkönnyezte az apukája :)

Petrus,
kitartás. Még picit bírjátok ki.

Krémmel mi lehet?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Böbi!
De jó, örülök, hogy a bátyód jobban van....óriási erő lehet benne! :)

Petrus!
Bakker, ezt te hogy bírod már hetek/hónapok óta? Le a kalappal! Én csak péntek óta vagyok így...de már kész vagyok.
Remélem a front ellenére babóid még pociban maradnak!

Hean!
Drukkolok, hogy simán megszülj! Elindítani nem lehet a szülést már? Babád hogy fekszik?

Annus!
Totál ilyen érzés nekem is....és a betét nem is marad száraz....de azért decikben még nem mérhető a mennyiség.....nem kapott anyósom sehol magzatvíz csekkoló kütyüt....mindenhol tudták mit keres, de nem volt.... :evil:
Ha nem változik a helyzet, akkor nem megyek be ma kórházba, megvárom a holnapi NST+ UHt.
Te is csütörtökönként jársz, nem? Írj, majd, kiváncsi vagyok neked mit mondanak.

Kép
mozza
 
 


Böbi,örülök hogy jobban van bátyád!Gyöngy édes lehetett!!
Petrus,jó sok mindent kibírtál már és persze a babák is!Én még azért drukkolok,hogy kicsit bírjátok egyben.
A dokimnak nincs kimondottan tarifája szülésre,ki mennyit gondol.
Vanni??Amúgy Marci baba Marcell,vagy Márton?
Hanna nagyon aktív,de nem jó feküdni,nem kapok levegőt.Pedig még elvileg feküdnöm kéne.
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok lányok!

Mozza, a szoba alakul! Már össze vannak szerelve a bútorok, csak még a végleges helyüket keresik, illetve nincsenek a falhoz rögzítve. Szerintem jövő héten már lesz mit fotóznom nekem is! Ami a szülés beindulását illeti: a doki azt mondta a szülésfelkészítőn, hogy az olyan mint az orgazmus - sajnos nem érzésre. Mármint ha nem tudod, hogy az van-e, akkor nincs... Vagyis egyértelműen kiderül számodra, ha a kórházba kell indulni...

Bencusbabus, Dorottya nevű gyermekednek nem csinálsz vonalzót?

Novygirl, először nem vágtam ezt a "férjemnek is volt része furulyázásban" témát, és egész más szálon kezdtem el gondolkodni, hogy mi lehetett... :oops: :oops:

Hean, szerintem sem késő szülésznőt váltani! Tök gáz, hogy ilyen paraszt volt veled a csaj. Lehet, hogy jókat írnak róla, de neked pont elég, ha veled tahó. És mi az, hogy nem lehet szülőszobalátogatni? Hát én voltam, marha érdekes! Viszont, ha befekszel, és gondolod, nagyon szivesen meglátogatlak!!! Sokat járok arra :D Csak dobj egy smst!

Trixi, az én orvosom nem mondott konkrét összeget, pedig kerek-perec rákérdeztünk. Lényegében azt mondta, hogy nyilván nincs ingyen, ha ő rendelkezésre áll, és bevágtázik akármikor, de azt mi döntsük el, hogy ez nekünk mennyit ér, illetve mik a lehetőségeink.

Köszönöm a +-okat anyukámnak! Nagyon hálás vagyok. Dóri, elég súlyos pajzsmirigy túlműködése van (nem írtam még egyébként), de nem is ezt látom a fő gondnak. A más negatív leletei ellenére mindenféle tünetet "produkál" (pl. gyomortükrözés teljesen ok, mégis fáj a gyomra, és nem eszik), ami szerintem lelki eredetű problémákra utal, és nagyon nem vall rá! Tudod, ő mindig küzdő típus volt, most meg mintha nem is akarna igazán meggyógyulni, nem tud akarni. Rettenetes, komolyan... Köszi mindenkinek, aki szurkol értünk!

Sok puszi mindenkinek!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi, imádkozom. Biztos rendben lesz minden a mamáddal, és a kis unoka egyből eltölti energiával!!!

Hean, sajnálom, hogy be kell feküdnöd, bár ( kövezzetek meg nyugodtan) :) a programozott császár nem lehet annyira borzasztó... A főnöknőm is terhes, ő osztrák, és ott a kismamák szabad választása, hogy természetes szülést vagy császárt akarnak-e (persze mindkettőért fizetni kell, a császár kábé 3x annyiba kerül). Bevallom, kicsit irigylem, mert már most tudja, hogy június 15-én fog szülni, helyi érzéstelenítéssel megy a dolog, vagyis azonnal láthatja a babát, és a császár heg gyógyulása semmivel sem rosszabb vagy hosszabb, mint mondjuk egy gátvarrásé... Semmi vajúdás, repedés, érzéstelenítés nélküli vágás + varrás, mindez tizedannyi idő alatt... Szóval Hean: én irigyellek! :D :D

Tinu, ha esetleg van kedved (és nem szülök meg jövő szerdáig) :lol: :lol: , szívesen elfuvarozlak relaxra! Bár nem lakunk közel egymáshoz, de szívesen vezetek, és szívesen elmegyek érted.

Mozza, pár hete én is kerestem a neten ezt a bizonyos magzatvíz-érzékelőt, de mindenhol azt olvastam, hogy már nem nagyon tartanak a gyógyszertárakban (nincs rá kereslet). Szerintem ha nagyon aggaszt a dolog, hívd fel a szülésznődet, legrosszabb esetben behív a kórházba és ott leellenőrzik, hogy mi szivárog. Btw, én is csatlakozom hozzád és Annushoz, nekem is volt "valami" reggel, de mivel nekem inkább fehéres/opálos volt, ráfogtam, hogy szimpla folyás, csak bővebb a szokásosnál.

Holnap reggel vérvétel + NST. Kíváncsi vagyok, változott-e valami múlt hét óta. :?: :?:

Jah: végre kész a kórházi csomagom!!!! (nem kapkodtam el) :oops: :oops:

Kész, mára eldugultam. :D :D

Kép

Kép
zsüci
 
 


Ja, és Böbi! Nagyon-nagyon örülök, hogy a tesókád ennyit javult! És Gyöngyhöz is!

Anita, ne legyél ilyen kis rosszkedvű... Ha kell elmondok egy rettenetes székely viccet, amit a relaxáción tanultam!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Zdori felhívására jelentkezem csak be, mert én is egy olyan kismama vagyok, aki nem szokott írni, de olvasgatlak titeket. Vagyis egyszer bejelentkeztem már, de rájöttem, hogy akkora itt a nyüzsi, hogy azt én nem tudom naprakészen olvasni, hozzászólni meg práne ... (na meg akkor még dolgoztam).

Pingi!
Őszintén együttérzek veled szalmonella ügyben. sajnos nekem sem ismeretlen. Máté születése után (császárral lett) ért el engem. Valószínű a szervezetem túlságosan legyengült a műtét alatt, és könnyebben kijött rajtam, de szörnyű volt. Friss vágással a wc-re szaladgálni úgy, hogy alig tudtam lekecmeregni a magas ágyról. Persze, hogy szalmonella okozta a rosszulléteket, csak a hazakerülésünk után derült ki, de nem kívánom senkinek. Ma azt mondom , hogy ha muszáj, legyen a császár, csak a mellette levő szalmonella kerüljön el.
Pingi gyors gyógyulást neked!

Egyelőre ennyi...

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Szofi!
Lehet három gyereknek is?? Én már próbáztam, de nem fér be a bemásolandó szöveg abba a rublikába, ahová ezeket tenni kell... :(
Vagy rosszul csináltam valamit?
Te is Szt. Imrés vagy, ugye?

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Szofi,
nem hangzik túl jól, de azért reméljük visszajön anyud küzdeni akarása!

halljuk azt a viccet :)

Zsüci,
nekem is program császár lesz, epidurállal. Igy is izgi a dolog :)

hú de nincs kedvem tanulni...

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Üdv itt MOncsi :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Böbi!úgy örülök a bátyád miatt,olyan szépen írtad,hogy "feltámadáskor feltámadt"!!!!!
Annus,én is jót nevettem az álmodon. :D
Dóri! A Tolnaynál szülsz?nagyon kedvelem őt,bár nem ismerem olyan alaposan,házaskörön hallottam előadását a Mártival. Egyébként novemberben játszunk majd nálatok,remélem ott találkozunk.
Nekem nem múlik ez a hülye viszketés és mától én is szúrkálok ott lent. Semmi ilyet nem produkáltam a lányokkal.de az is lehet,hogy már nem emlékszem.Ma éjjel én is keményedtem,úgy félek a frontoktól,nekem minden időjárásváltozás egy próbatétel.
Betegek,Görcsölők KITARTÁS!

Kép
f.ancsi
 
 


Üdv köztünk Moncsi!

Zsüci
hát azért én nem hasonlítanám össze a gátsebet a császársebbel (egy nagy hasi műtéttel, igaz hogy rutinműtét...). Én nem adnám a szülés élményét semmiért :-) Remélem te is hamarosan így gondolod majd!
pumuklii
 
 


Pumukli, persze, igazad van, csak hát az ember mindig a könnyebb ellenállás felé próbál(na) haladni... De mondtam, ide a köveket!!! :D :D :D

Moncsi, szia! Szerintem nyugodtan írhatsz, néha én sem voltam napokig/hetekig, de sztem itt ezért senki nem haragszik... :D :D

Újabb szobadekorációs elemek (nem akarok untatni senkit, de annyira büszke vagyok magamra, mert világéletemben kétbalkezes voltam, és most a terhesség utsó 4 hetében kitört belőlem a kreatív) :lol: :lol: Szóval előre is bocs!!!!

(Jah, ezek üvegfestmények)

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsüci
 
 


Zsüci,
naagyon profi.
tök ügyi vagy. Még tervezel ilyen alkotásokat?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Zsüci!
Nagyon jók ezek a dekorációk!Én se vagyok vmi ügyeskezű,de az ember próbálkozik akkor csak összehoz vmi tutit!Türelem kell hozzá és akkor ilyen profi dolgokat alkot az ember!! :wink: Látszik h szívből csináltad,akkor csak is jó lehet! :wink:

Moncsi!
Üdv itt!!!Na tök jó hogy mindig gyarapodunk!Mesélj még magadról ha van kedved!2.baba kislány lesz?Vagy nem tudjátok még?Csak a vonalzónál nem láttam nevet :oops: csak a szinéből következtettem h lány :wink: :lol:

Zsüci!
Hát ami a császár kontra természetes szülést illeti...ha választhatnék akkor nem választanám a császárt az tuti!Sokkal tovább tart belőle felépülni...Persze ha okkal történik az más tészta,nem ellenkeznék ellene hogy de én csak azért is megszülöm.
Na meg nem véletlenül van ám kitalálva a nő erre a feladatra odalenn :wink:

Én is holnap megyek CTGre igen!Fél8ra,utána doki.

annus11
 
 


Én is holnap CTG-zek :)
Vendég
 


Szofi, én valahol elsiklottam anyukád felett, de most kívánok Neki jobbulást és sok erőt!!

Moncsi, üdv közöttünk, ahogy Annus mondaná, mindig jönnek újak! :-)

Én azt olvastam a császárról, hogy ha 2 generáció, pl nagymama, anya is császárral szült, akkor a 3. generáció már nem lesz képes természetes úton szülni. Vagyis ha mindenki császárral szülne, akkor előbb utóbb a nők elveszítenék efféle képességüket. Állítólag ez már bizonyított dolog. Persze nagyon jó dolog a császár, ha baj van és életmentő én sem haboznék egy másodpercig sem. Viszont ha más országban már hivatalosan is választható, akkor azért megkérdőjelezem saját magamat, mert nem hiszem, hogy ilyen be mernének vállani.

Zsüci, nagyon ügyes vagy! Hozzánk is jöhetnél! :lol:
Vendég
 


Nekem is holnap CTG, utána 11. erület kenet eredmény, majdutána Kistarcsa a mai vérvétel eredménye.
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Vanni, mi van már??? Bocsi, hogy türelmetlenkedek... :oops:

Bencusbabus, én már láttam olyan anyukát a fórumon, akinek volt 3-4 vonalzója, viszont asszem valami kisebb fajtából? Annus Te vagy a PC guru, nem tudsz segíteni??? Én annyira nem értek hozzá!
És igen, én is Imrés vagyok, csak kicsit későn hozzátok képest... :cry:

Zsüci, szuper a dekoráció, nagyon tetszik! Ami a császárt illeti, engem elkeserített, amit írtál, mármint az, hogy pénzért lehet azt választani más országokban. Ez az én szemeben a természet megerőszakolása, amikor az ember akar mindenen uralkodni, és ennek nem szokott jó vége lenni... A császárral nekem is az a bajom privátban, hogy az a nap ugyanúgy eltelik, hiszen 24 órából áll, akármilyen módszerrel szülök is, viszont utána baromira nem mindegy a felépülés!!!

Moncsi, gyere nyugodtan, amikor tudsz! Én emlékeztem rád!

A vicc pedig annyira rossz, hogy kénytelen vagyok az egyezményes jelünket használni, amit a szörnyűségekkor szoktunk, azaz apróval írom a gyengébb idegzetűek kedvéért:
Ketten jönnek ki az erdőből, az egyik futva, a másik medve...



Üdv mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Megjöttem doki bácsitól! 8)
Minden ok, külső méhszáj nyitva, belső elvékonyodott (vagy mi?!)
Azt írta a kiskönyvembe, hogy 2100-as! Azt mondta, ez jó lesz, mert ezek szerint jóslófájások nélkül is remekül tágulok!
Baba bizti jól van, mert nagyon mocorog, és a szívecskéje is szépen vert! :lol:
Ápr. 28. lesz az első NST (CTG)! :D

Annyira izgatott vagyok, hogy vajon melyikőtök lesz a következő! :roll: Ez már olyan jó! :D :D

KépKép
ancsika80
 
 


Jaj, köszönöm a dicséreteket, olyan aranyosak vagytok!! :lol: :lol: Igen, valahogy így, hogy a saját gyerekemnek csináltam, valahogy "megszállt" a tehetség, és sokkal (de tényleg, klasszisokkal) ügyesebb voltam / vagyok, mint egyébként szoktam lenni (isiben csak azért kaptam 2-est mindig rajzból, mert amúgy színjeles voltam, és ciki lett volna megbukni... :oops: :lol: )

Esztó, kérdésedre válaszolva igen, tervezek még ilyen alkotásokat, szóval ha valaki szeretne, szívesen készítek ilyen üvegképeket leendő / meglévő gyerkőcnek is, grátisz. Legalábbis a szülésig, aztán nem tudom, lesz-e rá időm... :lol: :lol: (nem hiszem) Amúgy nagyon szívesen csinálnék még faliképeket is, de sajnos a kisszobánk már elég zsúfolt :lol: , meg azért az fizikailag elég megerőltető.

Huh, úgy tűnik, nálunk mindenki eléggé elutasítja a császárt... Persze megértem, nagy valószínűséggel én is így állnék hozzá, de lehet, hogy csak azért, mert nálunk ez a megszokott, vagyis még mindig él az a beidegződés, hogy aki nem "normálisan" szül, az nem is igazi anya, nem is szült igazán, stb. Hasonló lehet ez, mint például a "mikor menjünk vissza dolgozni" kérdés. Nálunk sokan megbotránkoznak azon, amikor egy francia vagy osztrák nő a 2 hónapos csecsemője mellett már dolgozik, de persze a teljes igazsághoz az is hozzátartozik, hogy pl. Ausztriában a kismama-ellátás 2 hónapig felel meg a mi TGYÁS-unknak, azután olyasmi, mint nálunk a GYES, és azért ott sem milliomos minden férj... Szóval csak arra akartam rámutatni, hogy a (több generációra kiterjedő) szocializáció nagyon sokban meghatározza a hozzállásunkat ilyen alapvető dolgokhoz. És ígérem, többet egy szót sem ejtek a témáról...
:lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Szofi!
Létezik kisebb fajta vonalzó is??? Én még nem láttam olyat... :(
Kár, hogy ti későbbiek vagytok, mert akkor pont nem talizunk a kórházban! :(

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


F.ancsi!

Én is viszketek, meg égek, de azt mondta a doki, hogy nem gomba, uh nem érti, ezért vett le tenyésztést,aminek 1 hét múlva lesz eredménye!!! :(
Addig pimafucort krémet kell használnom!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Szofi!

Másik állatos vicc - sajna jelen helyzet:
Farkasszex: apu ül a luknál és vonyít.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vki17 2009.04.15 19:02-kor.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Egy kis édesség utáni vágykeltés miatt jöttem még vissza! :P :P

Most sütöttem ki néháyn túrófánkot, marha fini lett! :lol: :lol:

KépKép
ancsika80
 
 


Bencusbabus! Igen én is szt. Imrében fogok szülni! Talán ismered az említett szülésznőt?

Böbi! örülök, hogy jobban van Tesód!

Mozza! Előzetes csaszi után nem lehet szülést indítani, de a baba amúgy jó helyen van, fejjel lefelé.

Szofi! Köszi! Majd dobok sms-t, ha úgy alakul.

Zsüci! Hát én egy császárt már átéltem, de inkább szültem volna. Lassan és nehezen épültem fel. A hasi seb sokkal jobban fájt, mint a vajúdás, bár persze más a kettő.

Kép

Kép
hean
 
 


Szofi,
ezen a viccen tök jót röhögtem :D

Vki,
Te annyira pici betüvel írtad, hogy nem látom :(


Az én apum is kórházba került ma, vérzik a gyomra :( mi is kérjük a pozitív energiát...

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Helló!

Esztó, megy a pozitív energia ezerrel!!!

Vki, én is megküzdöttem az olvasással, de megérte: rettenetes a Te vicced is! :lol:

Bencusbabus, nézd meg Esztóét felettem, vagy Hean-nek a másodikját. Ha rákattintasz, tudsz olyat csinálni!

Puszi, jó éjt lányok!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: