Új privát üzeneted érkezett!

Kata!
én délben megyek, és szinte semmit se kell várni :lol:

Dike!
drukk :D
Vendég
 


Fenci!
a kedvedért :lol:

ez 36+4-(1 hetes)
Kép

Kép

Kép
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Még élek én is.Kicsit eltűntem mert húsvét előtt takarítottam,húsvétkor meg tele voltunk programmal.voltunk állatkertbe mi is.vasárnap győrbe,hétfőn veszprémbe.
Most meg a szürke hétköznapok.


vissza kéne olvasnom ha lesz egy kis nyugalmam,mert most átfutottam amit írtatok de nem sok minden ragadt meg.

Sleepin!

Gratulálok!
Vendég
 

 
 

vicuska! nagyon szééép a pocid!!!de már nem sokáig lesz ilyen,jól nézd meg!!!! :)

hőm 37.2.

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!


Vicus
Szép ez a babyszoba! :D Gondolom nagyon várod már, hogy találkozhass Lilla babával. :D

Dike
Szerintem se keseredj el ha nem sikerülne most, hisz ez az első értelmes próbálkozáási hónapotok...az is tele mindenféle balszerencsével.

Zapáné
Valld be, hogy halálra eteted azt a szegény macskát! :lol:

Princzike
Köszi. :oops: Hát neked is mielőbbi javulást a sok nyavajából és mielőbbi babásodást!!!+++ :D

Fenci
Ügyi vagy akkor mostmár a pelussal. :D

Sleepin
Sztem is 7 hetesnek felelnek meg ezek a méretek. :D Gratula!!
Én is kaptam a védőnőtől is beutalót uh-ra is.


Voltunk tegnap a védőnőnél vagy 1 órát. Vittem pisit, reggelit is meg indulás előttit is. :wink: Minden okés volt.
Kaptam kiskönyvet és beutalót vércsapolásra...ahova holnap megyek.
Mostmár nálunk sincs együtt a védőnő és a nőgyógyász. Járogathatsz a választott orvosodhoz. De nem tudom az ki legyen. :?
Igazándiból a barcikai kórház nőgyógyászata és szülészete fel lett újítva vagy 2 éve...tök jól néz ki, csillog-villog, rend, tisztaság, bababarát kórház. A szülésznőket, ápolónőket szeretik...de az orvosok a régiek, s lehet a műszereik is. :? Szerintem Miskolcon a megyei meg lepukkant, orvost talán találni aki jobban ért a szakmájához...egyebet nem tudok...pedig lassan döntenem kell. :?

Reggel korán keltem, takarítottam mert várom a védőnőt...tegnap már be is jelentkezett hozzám mára. :shock: Amúgy egy fiatalasszony, aranyos volt.

Tegnap vettem 2 doboz b6-ot is...mert napi 6-ot zabáltam, erre most olvasom, hogy a terhesség alatti szedésről nincs info, napi egy ajánlott étrendkiegészítőként. :shock: :shock: :shock: Mi van???

Kép
vizkriszisback
 
 


ez mai:
változott? :roll:

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1239780373.4604.jpg[/img

ha eltűnnek a halak a tóból, tudom ki lesz a ludas!nema gólya! :lol:

Kép

Kata!
fagyibaba nincs... :cry: tesóprojekt még kérdéses, lesz-e :roll:

Princi!
reméljük csupa jó hírt kapsz majd a vérvételeken! :D

Dike!
szép a hőd! :D a méhszájamat én sose nézegettem :oops: , sztem ezzel ne stresszeld magad :roll:
apjuk bocsánatot kért?kiengesztelt?

Krisz!
hűha, már látogat is a védőnő?engem csak 2 hete nézett meg először, de a babaszoba akkor se érdekelte :shock:
hát, nincs ismid akimostanában babás, vagy szült, ő kit-mit javasolna? :roll:
én B6-ot nem ettem önmagában, csak Magne B6-ot.vagy Béres Mg-ot.abból meg 2*1-et.de nem volt durva hányingerem se, meg nem is görcsöltem soha....ha igen, bizti többet ettem volna :roll:

Lili!
gyere mesélni!te is állatkertes? :lol:

jelentem a vérnyomim itthon tegnap este meg ma reggel is 100-110/80, az tök jó,nem?lehet hinni ezeknek a csuklós vérnyomimérőknek? :roll:
Vendég
 


na, a kép lemaradt: :oops:

Kép

ja, és tegnap este 1,5 órát locsoltam, idén először slaggal az egész kertet, tujákat...stb.erre miután befejeztem rá fél órára hatalmas zuhi lett!nem voltam mérges! :twisted:
Vendég
 


vicus
jó az a lovas kép Lilla szobájában :D cska nem micimackómániás vagy? :P nem is tünik olyan nagynak a pocakod. de te biztos máshogy érzed. Nekem nagyon fura volt szülés után normálisan beszállni a kádba és simán beleülni. Élveztem :)
De szép a kert! öröm lesz kiülni a babával. Ő békésen alszik, te meg napozol, vagy pihensz egy nyugágyon :)
Kérdéses a tesóbaba? Azért drukkolok, hogy döntsetek egy tesó mellett :lol:
Ja, eső volt rendesen este.
nekem az összes orvosi vérnyomásmérő (mág a felkaros tipusuak) bárhol bármikor 120/70 et mértek. gyanus volt... A védönöé (egyszer csuklós, egyszer felkaros) már mindig mást mér, szoval sztem jobbak a csuklósok.

krisz
tényleg döntened kéne a dokiválasztásban. Nekem nem annyira a korházi körülmények, mint inkább a doki hozzáállása volt a segitség. peti a régi szülészeten született, ott egy db apás szülöszoba volt, ami normálisan nézett ki, képek, rádio, sárga fal. Ott pont nem volt senki, ezért kerültem oda. A másik 4 szülöágy az a régi fajta megoldásos: függyönnyel elválasztva, tehát mindent hallasz, undorito. Davi az uj részlegen született már, egyágyas szülöszobák, halvány fény, képek, de a személyzet ugyanaz. Bár itt nagyon dicsérik a személyzetet. Egyik szülésem sem volt jobb a másiknál csak azért, mert felujitottban szültem. Ugyse a falszint figyeled ilyenkor. Nálunk most a vajudoban van bordásfal meg talán 2 labda. Szoval nem vmi hűde extra. A szülésznők figyelnek rád, a doki segit a kitolásnál (asszem a választott doki is csak a kitolásnál van ott), szoval nekem a doki hozzáállása határozta meg, hogy hogyan éltem meg a szülést. Bár én nagyrész otthon vajudtam, szerencsére nem kellett több müszakváltást is végignéznem a szülöszobán, mint Vikinek. Emberileg szimpatikus legyen neked, no és lelkiismeretes, hogy tényleg a kismama érdekei számitsanak. Tudom, nem egyszerűűűűűűű.
Nekem doki aszonta, 3x1 Mg, maximum 3x2. én is magne b6-ot ezsem.

gyugyi mááá dolgozik. Locsolnak a diákjaid? Milyen volt Andi sznapja? Torta, buli? tudom, kapott már ajándékot :) hozzákaphatta volna a plüssnyuszit is, ha a rozsaszin jön be neki :lol:

dike
én se tudom, hol a méhszájam :shock: nem éreztem semmit ott belül sose. Doki meg oylan mélyen nézte multkor, hogy oda én nem érnék be 8) vezettél a fájos térdeddel??? még mindig feldagad?

képzeljétek, a bnőm husvét elött egy héttel szült, és mivel nagyon jol érezte magát, nagybevásárolt, vasalt, takaritott. Mire szétszakadt a gátvarrata. össze nem varrják ujbol, mert tisztulnia kell a gennynek, ugyhogy majd összeforr magátol. Brrrr. Szenved vele rendesen, fáj nagyon, ülni alig bir. Ugyhogy tessék betartani a 6 hetes gyerekágyas kiméletet mindenkinek!!!
Vendég
 


vicus! de h kért bocsánatot,átbeszéltük ő hajtotta az ő igazát én az enyémet.mi nagyon különbözőek vagyunk. :?

kata! igen vezetek a térdemmel, és igen még mindig feldagad sajna!tegnap meg ma is pihenek vele. a méhszáj nagyon könnyen elérhető főleg ilyenkor mensi előtt.pékor meg nagyon nehezen!általában sőt 90%ban ha vki terhes akkor a mensi megjövetelekor a méhszáj nehezen elérhető és zárt,h ne menjenek fel a bacik.ha elől van,elérhető akkor jön a mensi.babatervezők honlapján olvastam még kép is van róla.

na elugrom az ebédért,remélem finom lesz,mert nagyon éhes vagyok!

krisz.2005 május most jöttél vissza az új pároddal :D olvaslak!

KépKép
dike
 
 


Vicuska!
Szép a pocid, és a Lilla lak: Külön fog aludni töletek?
De jó,hogy már hamarosan babázol. Gyorsan eltelt ez a 9 hónap igaz?

Fenci!
Örülök, hogy megoldódott a pelus probléma. :wink:

Sleepin!
Gratulálok a kismanóhoz, és a szívecskéhez. Amennyire teheted vigyázz magatokra! :P
Amúgym mi is nagyon szeretnénk tesót, kb 2 éves korkülönbséggel. Hát nem tudom ,hogy csináljuk majd,mert itt tényleg nulla segítségünk van. Ès hát az elsö terhességem se volt könnyed. :shock: :?

Amúgy Mazsolám imádni való!!!! Egész nap vigyorog ránk, és éjszakánkét 8-10 órákat alszik. :lol: :lol:
susy75
 
 


Susy
Akkor nagy szerencséd van Vinzenttel. :D

Vicus
Jelentem a védőnő nem nézett körbe, csak megbeszélgettük ami tegnap lemaradt. :) Mondtam neki a b6-ot...azt mondta, hogy maradjak csak a 3x1 mg b6-nál.
Végülis nem voltam ma rosszul...

Dike
Olvasgass csak szorgalmasan! :D Csupa szépet és jó írtam róla. :D

Kata
Majd felhívom azt a Miskolci dokit akihez a tesóm jár és akit ajánlottak (ua.), talizok vele és meglátom.

Kép
vizkriszisback
 
 


hali!

Vicuska: nincs is nagy pocid :wink: de nagyon csini :)

Dike: jobbulast! azért még ne add fel, bár valszeg tényleg jobb lenne, ha nem most jönne össze. de legalábbis nyugisabb :)

Krisz: dokiválasztás tényleg nem egyzserű. nekem könnyű dolgom lenne, mert lassan törzsvásárlói kártyát kapnék, a tesóm szült a dokinál 3-at, az unokatesóm most fogja a 2-at :)
szerintem kérdezősködj körbe tapasztalatokról, kérdezd meg gugli-t is :)

Sleepin: grat, tecc az új vonalzód :)

Princzi: remélem azért jobban vagy? gyomrod? látom pé közeleg! a vérvételekhez kitartást! tavaly én is tűpárnának éreztem magam, főleg a fenekem :) apára fel!

FEnci: nagyon jól haladtok a pelenkakérdéssel! és jobb a pisi a hátán mint a hasmenés :) :twisted:

Lami, Lili: szijjja :D

rólam: tegnap elmentem dokihoz annyira fájt a hasam (amugy is ki akartam iratni magam pár napra, de ez egy másik történet), mondtam, hogy lehet, hogy babás vagyok, erre kértek hcg-t is a vérvételhez, hogy kizárják. hát sikerült nekik, sajna nega :( amugy nem tudják mitól van, persze csak normál UH-t csináltak, hüvelyit, nőgyógyit nem. csak vakbelet. na mindegy valszeg tényleg egy nagy ciszta. de rosszkor jött :(

tegnap este apának szülinapja volt (27.) sütöttem neki pizzát és palacsintatortát, kapott relax fürdőt gyertyákkal. illetve mivel nem volt hajlandó kitalálni mit kér megleptem (magam) némi fehérneművel. örült neki :D :oops: viszont a hasam annyira fájt, hogy keksz ügyben komoly kihivásokkal küszködtünk. de apa kreativ volt :oops: :oops: :oops:

nem tudom mi lehet ez. :cry: :cry: :cry:

a hcg-nek már látszani kellet volna ha összejon, nem? tojcsifehérje múlt hét kedden volt. :shock: :shock: :shock:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Krisz: megkérdezhetem, hogy mi az amit dike olvas?

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Sziasztok!

Ma hazajöhettem a kórházból!!!! :lol: Pihennem kell és gyógyszert szedni. Remélem nem nyíilok tovább és akkor még egy ideig szabadlábon lehetek.

Holnap visszaolvasok és reagálok, most csak annyit, hogy nagyon-nagyon örülök Sleepinnek!!!!

Puszi

KépKép
zsófikukac
 
 


szijja Kukac! örülök, hogy szabadlábra helyeztek :D pihizz sokat!!

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Kukac!
jujj dejó!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
már épp írni akartm sömit, h mizu veletek :oops: :roll:

Gizi!
de a cisztát is látni kellett volna, nem? :roll: sztem még ne add fel! 8)
Dike a topic régi oldalait olvassa....elezdte előlről :shock: :shock: :lol:

Suzy!
de jó h Vinzent ilyen jó baba lett 8)

pénteken megint kell mennem nst-re, most már hetente 2x :shock: :roll:
Vendég
 


Vicuska: akkor ez már tényleg a finish :D

cisztát nem tudom :( látni azt hason keresztül???

köszi az infót, előlről? nem semmi :)

fel nem adom, lepényhal meg utoljára :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Gizi
Megválaszolták a kérdést. :D
Sajnálom a hasfájást..nemtom mi lehet...de szerintem is látták volna a cisztát uh-n.

Zsófi
Isten hozott itthon!Ha fekszel szépen, ua. mint a kórház..csak sokkal jobb. :D

Beszéltam a hugommal is barcikai kórházat illetően...hát ő abban bízok, mire szülök már a Debreceni egyetem még egy csomót javít az itteni állapotokon. Mert nem tudom tudjátok-e, de a Debreceni Egyetem vette át a kórházunk irányítását márc 1-el. :)
Ahogy mondtam, a szülészet nagyon bababarát és stb, míg Miskolc lepukkant és még az újszülöttek is másik épületben vannak, nem az anyák mellett.Hát meggondolandó. :shock:

Kép
vizkriszisback
 
 


Sziasztok!

Bocs,hogy ismeretlenül írok!

VKrisznek szeretnék pár sort írni ha megengeditek!
Én is itt lakom Barcikán,mi is a debreceni Kaáliba jártunk még 2004-ben.Nekem nem volt egy egyszerű terhességem a 18héttől kinyílt a méhszájam,22hetesen már 2ujjnyira nyitott voltam majd a 30.héttől a 35.ig benn feküdtem.Volt időm kitapasztalni a dokikat,nővéreket.Én maximálisan meg voltam(vagyok)elégedve.Nagyon rendesek a nővérek,szülésznők és a dokik zöme is.A csecsemősök is teljesen rendben vannak.Én Szatmárinál szültem és 1999-től járok hozzá.Ő segített végig a rengeteg sikertelen próbálkozás utáni depin,nagyon sokat beszélgettem vele,rengeteget segített.És nem a pénz miatt mivel sosem vett el tőlem pénzt.
Szóval ha dönteni kellene Miskolc és Barcika között szerintem válaszd Barcikát.
Én azon izgultam,hogy legalább 35hétig kibírjam mert akkor már nem visznek el Miskolcra.
Csak ennyit szerettem volna írni!

Mindenkinek drukkolok és mielőbbi babásodást kívánok mert azért a háttérből nyomon követem a sorsotokat(remélem nem baj!)

Sziasztok!
Ildikó

Kép
ildikó74
 
 


sleepin
igen, nehéz az elválsztás lelkileg, mert olyan, mintha kicsit nem a te gyerekd lenne már, vagy nem annyira a tied. jo hülyén hangzik, tudom. De aztán majd rájössz pár hét mulva, h nem ettöl függ.
Nem kell fejni az elején, ha van elég tejed. Én azért fejtem Petivel, mert tudtam mellre tenni, meg nagyon sok tejem volt. Davival meg az elején fejtem a sok tej miatt, de nekem meg azt nem mondta senki beavatott (védönö, csecsemös), hogy ha nem fejem ki mindet, akkor majd beáll magátol. Ezt egy ismeröstöl hallottam, h csak az eleje tejet fejjem ki, h felpuhuljon a mell és be tudja kapni a baba. Aztán 2 honap után beállt arra a mennyiségre, amennyi csak D-nak kellett. Magyarul kicsit apasztanom kellett. Más meg küzd, hogy több legyen :roll:
nagyon édes a babavonalzó :lol:

akinek szépen átalussza a baba az icakát, mondjátok már meg, hoygan csináljátok??? milyen gyakraón esznek napközben? lehet, én ott rontottam el, h minden nyekkenésre mellre tettem, és nem volt etetésrendszerünk. kezdönek számitok ilyen téren. Bár P a lefejt tejjel átaludta 3 honapos korátol, 8-8ig, szoptatva a 2.gyereknél meg nem ment.

krisz
nektek van olyan, h körzetes korház? mert ugy tudom, ha nem ott szülsz, akkor vmi gubanc van (már persze ha nem véletlenül sztülsz más korházban, mert az uyge sügösségi eset, akkor mindegy, hol szülsz). Szoval te szülhetsz hivatalosan is mind2 korházban? ezek után a régios korházátszervezések után...

gizi
jujj, hasfájás :( a beled vagy nöi szerv? azt se sikerült megtudni? a ciszta azért látszott volna, vagy akkor tuti ciszta? tényleg rosszkor. krisz hasizomra gyurt ilyenkor, az szétpukkasztotta, ugye jol emlékszem? fuu, de szép szülinapja lehetett a párodnak!! igazán romantikus hangulatot csináltál. hcg 8.dpo-n, nemtom látszik-e vv-böl, elég koarinak tünik nekem, mert beágyazodás ovu után 7-10 nappal van.

zsofi
üüüüdv, de jooo, azért jobb otthon. fekvés rohadt unalmas, én csak pár napja tapasztalom, tényleg kitartás kell. most már értem, fencinek milyen nehéz lehetett. jobban fáraszt, mintha csinálnál vmit :shock:

krisz
inkább a bababrát korház, az nagyon rossz, ha elviszik máshová a babákat.

vicus
kétszer hetente? én azt hittem, az csak tulhordáskor van. én 39.héten szültem petit, de csak 1x kellett még mennem hetente nst-re vele.
Vendég
 


Zsófikám!!! Nagyon nagyon szépen köszönjük!!! Nagyon édes vagy!! SOk sok pihi!!!!!!!! De gondolom ezt eddig is tudtad... Nem tudni mi a fenétől kezdtél nyílni???????????

Kata, hát igen, ilyen furcsa érzések kavarognak bennem még... emésztés alatt van a dolog. :) Én szopiban is rendszert vezettem be, amennyire tudtam. Nem volt könnyű, de mai napig meghálálja magát. Igaz Bendus sem alussza át az éjszakát (ilyen infokat én is kérek), mert nálunk úgy néz ki, hogy valamikor 3-4-5-6 megébred én átmegyek, franciaágy és alvás együtt tovább... se cici, se inni, se semmi... csak annyi, hogy összebújunk. Szerintem én úgy fogok 8 hónap múlva aludni, hogy egyik oldalamon Bende, másikon Tesóbaba... :) Igazából nem bánom. Így Bendus sem szenved hiányt. Csak tudjam kialudni magam valamennyire mellettük... :shock: Evés: reggeli 8-9 körül (kakaó tápiból, hidegkajcsi), ebédig gyümölcs vagy valami egyéb kajcsi, ebéd 12-fél 1, 2-alvás min. 4ig, 5kor uzsi joghurt, 8kor vacsi, fürcsi és utána még kap az én vacsimból (hidegkaja) ennyi. :) Remélem tudtam segíteni!

Gizi, nem tudsz kérni egy nőgyógy UH-t? Megézhetné mitől fájsz ennyire...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Kata: köszi. hasizmoszást, futást, mindent próbáltam de nem akart kipukkanni. sőt a hasizmozásnál még a méhem is megfájdult, ugyhogy abbahagytam, nehogy többet ártsak. hátha mégis van babó :) az uh-s doki azt mondta, hogy minden ok, semmi olyat nem lát, ami a fájdalmat okozhatná. pedig átnézett rendesen, inkább már az fájt, annyira rányomta az uh fejet :D

lányok, ez nem az én napom. du 5 óta kutyát fürgdetek, nyirok, mert olyan hasmenése lett, hogy lefost@ a bokáját. mire készen lettem, a fürdőt is kitakaritottam, lezuhanyoztam 1/2 10 lett. gondoltam irány az ágy, ki a kontaktlencsével. erre beleesett a lefolyóba. anélkül semmit nem látok, mert ceratokonuszos a szemem, és se szemüveg, se normál lencse nem használ, csak spéci :( ugyhogy bocsi ha hülyeséget irok :)

Vicuska: ha fosik az eb hány napig diétáztassam (14 léves), már 1 hete ez van, neha javul, aztán ujra kijön. akkor jó, ha sok rizst kap, meg jogot és kevesebb husit. ezt a kaját eszi jó ideje gond nélköül, szerintem benyalt vmi bacit :( holmnap megprobéálom elvinni dokihoz, de kontaktlencse nélkül nem merek vezetni :( és este menni kell apósért brüsszelbe.

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Bocsi csajok, hogy sokáig nem jöttem. Valamennyire képben vagyok!

Először is Zsófi! A lényeg, hogy csak akkor kelj fel, ha nagyon muszáj, feküdj sokat és akkor nem lesz semmi baj! Kár, hogy ilyenkor már nem varrnak. Már a felén túl vagy! Én a 9. héttől nyitva voltam,(gyakorlatilag onnantól feküdtem) így utólag már tudom, hogy a külső egy ujjnyi szinte semmi rosszat nem jelent. Persze akkor nagyon bepánikoltam, a következőnél nem így lesz. Milyen gyogyikat szedsz? Nekem maradt Pipolphenem, Gyniprálom, ha gondolod elküldöm, ez mind a méhszáj megtartására van. A Gynipralt itthon nem lehet beszerezni, ezért nem is beszédtéma (nagy kár), mert az a legjobb nyíló méhszájra! Drukkolok!

Gyugyi!

Sajnos nem tudok menni! Ez az utolsó hétvégénk amit együtt töltünk, utána szalma leszek! :( Viszont a következő tanévtől Győrbe költözünk, akkor naponta találkozhatunk, ihatunk és babázhatsz! :P Tudsz nekem valami infóval szolgálni a Fekete István suliról? Van mozgásfejlesztés felsősöknek is? Ezerrel keresek valami megfelelő sulit a gyereknek!

Örülök, hogy a kismamik jól vannak. Vicuska, neked külön drukkolok, hogy gyönyörű szülésed legyen, azért fájjon egy kicsit, attól olyan szép! :wink: Az új kismamiknak pedig szívből gratulálok! :wink:

Mi vagyis én 3 hete beteg vagyok, a fiúk már meggyógyultak, Dóra makk egészséges szerencsére! Muszáj volt elkezdenem a hozzátáplálást, nem volt elég a tejem, asszem! :roll: Egy hónap alatt nem hízott semmit, szopi után üvöltés, éjszaka kelés 3 óránként. Közben betegek voltunk, kimerültem nem is kicsit. Valszeg a tejem is a láz és a betegség miatt lett kevesebb. De asszem jól döntöttem, Dóra 8100 gramm, 3 hét alatt hízott 700 grammot. Délig szopi van, utána fözelék, délután valami gyümi szopival, este fözelék szopival és alszik 10-től 10-ig! Már nem jó neki sem az ágy, sem a járóka, sem a játszószönyeg. Leteszem a nagyfiú mellé a szönyegre és versenyt másznak! Öröm látni őket! Forog minden irányban, ha megkapaszkodik valamiben felül, a pihenőszékből, hordozóból simán hasra vágja magát és kimászik! Dumál ezerrel, érthetően mondja, hogy anya, ami tuti nekem szól! :D Dávid továbbra is Kájgli, a cici ugli, apa pedig ava! Mióta kap fözeléket nem is hallottam sírni csak sikongatni, de azt úgy, mintha őlnék! :D

Nem tom tudom-e tartani itt a tempót, napközben csak fél órákat alszik, aztán a naggyal leckézünk, sétálunk, szinte egész nap kint vagyunk, szép barnák vagyunk. Tavaly olyan voltam, mint a kriptaszökevény, jót tesz a lelkemenek, ha belenézek a tükörbe. Mióta nem szopik Dóra 8-szor, 10-szer szépen olvadnak le a kilók, már kevesebb vagyok, mint szülés elött, viszont a pocak még mindig hasonlít egy kelttésztára... :? Ennyi baj legyen, ruhában nem látszik! :P

Vicuskám!

Ha szülni mész, kérlek küldj nekem egy sms-t. A számom ott van az iwiwes adatlapomon. Hadd izguljak veled! :wink:

Nem tom mi lesz apjuk nélkül, így is nehéz, anyám még 5 hétig gipszben lesz, Dáviddal is vannak még gondok, teljesen kimerítette a betegség, sokat kell sétálnunk, hogy újra jó kondiban legyen, gyakorlatilag 3 mozgásában korlátozott embert látok el és még az sem lesz akinek sírhatnék esténként! :cry:

Kép

Kép
gröni
 
 


Sleepin: próbálok, de csak több hétre elpőre adnak időpontot. addigra meg már elmúlik. eddig volt már ilyen 1-2szer de mire dokihoz jutottam elmúlt:( illetve itt már csalk 3 napi van TB-m addig nem fog lbeleférni:( hátha mensivel elmúlik.

Gröni: csak nem? apa belevág?

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Gizi!

Amiket leírsz tüneteket valóban cisztára utal, de biztos, hogy látták volna hasi uhun is. Nekem a 10 mm-es petezsákot is látták hasin. A cisztáimat eddig matatóssal nézték. A 4cm-es alig fájt, szinte csak éreztem, hogy valami néha belenyilal, az 5 centis már nagyon fájt, szinte minden lépés kín volt, hajolni nem is tudtam. Nagyon durva mensivel múlt el. A 4 centissel meg nem tom mi lett, mert Dóra beelőzött és nem volt mensi! :D De. :cry: Már most hiányzik. Viszont nyáron kimegyünk mi is és hazajön 3 hetente. Isten bizony, ha csak a gyerekekkel lennék nem lenne ennyire rossz!

Kép

Kép
gröni
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Csak gyorsan.....

Gröni :)
De sajnálom...... :(
A sulis dolgot megkérdezem ma! Ott dolgozom a Fekete mellett, egy zebra meg egy játszótér választ el minket! :wink:

Rohanok!!!!!

Kép

KépKép
zapáné
 
 


Na visszaolvastam…

Gizi!
Nem olcsó a kórházi ellátás, cserébe a táppénz is kevesebb a bent töltött idő alatt. Enyém doki szereti ott tudni a veszélyeztetett kismamáit…

Kata!
Sajnálom, hogy Neked is fekvés! Igazad van, gyerek nélkül könnyebb… bent a kórházban két csajszi is volt kisgyerekkel, egyiknek sztrájkba lépett a gyereke és nem evett. Próbálj sokat pihenni. Enyém doki azt mondta, hogy ez nem szigorú fekvés, csak semmi házimunka, de azért tehetek-vehetek, sétálgathatok. Így minden napra beosztom a tennivalókat, közben meg délelőtt, délután pihi. Amúgy a kórházban a nővérek is többször leküldtek az udvarra sétálni. És muszáj azért mozogni kicsit, én az egy hét után is úgy elgyengültem, hogy kapkodom a levegőt, ha felmegyek az emeletre… ja és még annyit mondott a dokim, hogy a séta lassú legyen, mire elkezdtem nevetni, hogy gyorsan már nem is megy.

Gröni!
Köszi a tanácsokat, én is szedem a pipolphent, meg még valamit, ha felálltam majd megnézem a nevét, az valami görcsoldó-méhlazító. Doki azt mondta, hogy ez nem vészes, csak azért fektetett be, hogy figyeljék, hogy így marad-e, meg csináltak labort, kenetet, mert fertőzéstől is nyílhatok. De szerencsére minden negatív lett.

Sleepin!
Dokker azt mondta, hogy 28-30 hetes egyes terhességél ez normális. Akkor van 1 kg körül a baba. Nekem meg a kettő lassan 800 gr, plusz 2 lepény, dupla víz... szóval valószínű a súlyuk, mivel fertőzésem szerencsére nincs.
Annyira örülök Nektek. :lol:

Fenci!
Úgy tudom, hogy lehet kapni koraszülötteknek való pelust, csak nem tudom hol. Az az 1-nél is kisebb. De Márk nagyon ügyi, hamar belenő!!! Köszönöm, hgy felhívtál a kórházban.

Vicus!
Sokat gondoltam rád, kh-ban két szobával arrébb volt az nst, ha elmentem előtte mindig eszembe jutottatok. Nagyon szép a szoba és a pocid is.

Gizi!
Jó kis ajándékot kapott a párod, sajnálom a cisztát.

Princzike!
Köszi Neked is.

Suzy!
Vinzent még mindig olyan éééédes!!! Nálatok milyen idő van?

Babákok egyébként nagyon jól vannak. :lol: Mindketten koponyavégű fekvésű, egyik I-es, másik II-es. Mikor nújtózkodnak, akkor a köldököm két oldalán meg tudom fogni, illetve simizni a kis hátukat, írtó édesek, látszik a pocimon, ahogy mocorognak. Nővérek bent csodájára is jártak, hogy milyen édes pocim van. Még mindig nem híztam, sőt a kórházban lement 2 kg megint. 57 kg voltam tegnap este. :roll: pedig a pocim csomót nőtt ez alatt az 1 hét alatt.

Kórházban reggel-este volt szívhang hallgatás. Málna annyira utálta, hogy mindig elmenekült, szegény nővérek alig tudták megtalálni. Matyi sokkal nyugodtabb baba. A bal oldalamon szabad csak feküdnöm, mert Málna lent van jobb oldalon és ha odafekszem ránehezedik Matyi meg a lepénye és akkor nyomjáj a méhszájamat. Ezt tegnap mondta a doki elbocsájtáskor, de mondtam neki, hogy gondoltam, hogy valami van, mert ha jobb oldalra feküdtem, akkor Málna rúgdosott, vagy szúrt, szóval muszáj volt visszafordulni. Íg meg reggelre az egész bal oldalam zsibbad. :lol: Ma még a fülem is. :lol: :lol: :lol:

Na eldugulok...

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsófi, nekem is volt ilyen egyik oldalamon feküdhetek csak (nekem a vesém miatt) dolog. Kegyetlen rossz volt. A végére már tényleg úgy zsibbadt az oldalam, hogy majd meg őrültem. :? Nem kényelmes, dehár Értünk mindent, ugybár??? :)
Sok puszi és kitartás babákoknak és Neked is!!!

Kép
Kép
sleepin
 
 


kisgizi! sajnálom, h fájdalmaid vannak, bárcsak a babótól lenne. :)

nekem 2 hónapja volt ilyen,és menni is alig birtam,nálam is gyanakodtak cisztára,mert volt egy kis folyadék a hasüregembe...de aztán abbamaradt a fájás,én is hasizmoztam...

vicuska! nekem is dobj léccccci egy smst ha mész szülni :lol:

zsófi! örülök h kiengedtek, pihenj nagyon nagyon sokat!!!

gröni! jobbulást kivánok!

hőm 37.1 nem vmi sok. a mellem nem fáj 2 oldalról mint szokott,de a bimbóm, ha megfogom akkor érzékeny,de már ilyen is volt.semmi terhességre utaló jelet nem fedezek fel,annál inkább a mensijét. :(

KépKép
dike
 
 


Jó reggelt! :lol:

Kukacka!
örülök h jól vagytok meg a Babákok is! :D nem kaptál friss fotót róluk? :roll: :lol: sok sok kitartást a pihizéshez 8)
na, majd a sok pihitől te is végre felszedsz pár kilócskát :P

Gizi!
most akkor meddig dolgozol kint?és utána apácska fog eltartan ugye?te meg jössz haza vizsgálatokra?bocs, ha nem tom jól :oops:
kuty hasmenés diéta:rizs, zöldség(répa, burgonya), fött csirkehús.de vannak erre speckó diétás tápok is készen.adhatsz széntablettát.2*1-et.ja, hány kilós?meg 1 nap koplalás is simán belefér.14 éves? :roll:

Dike!
a 37,1 az még jóóóóóóóóóóó :D a mellbimbó érzékenység is jóóóóóóóóóó :lol: nincs otthon egy kósza teszted?ellőhetnéd :wink:

Gröni!
háááát, nem lehet könnyű neked :shock: apjuk hova megy és mennyi időre?németbe?igyekszek írni :wink: ja, nem pont a szopitól lehet fogyni? :roll:

már 2 napja megint nem tudok aludni...nappal meg olyan vagyok mint a mosott..... :evil:
Vendég
 


isten őrízz h teszteljek! :) 2 nap és megjön,meglátod... :) legalább addig nem depizek :)

pompom,kolibri mi van veletek????

KépKép
dike
 
 


Vicuska: májusban tölti be a 14-et :) 20-21 kg. sok husi nincs rajta, ezért aggodom. nem merem sokat koplaltatni :P most diétán van rizs-joghurt, (a répát kiválogatja a kis gonosz még akkor is ha belereszelem :twisted: , aztán ha pár napig nem javul akkor doki. de nem szeretem feleslegesen gyógyzserezni.

elvileg hétfőn lesz az utolsó munkanapom, de csak elvileg, mert most, hogy elhagytam a lencsem TP-en leszek addig. most jöttem a szemészetről, min 1 hét amig megjön a próbalencse, utána mégkb 1 hónap a végleges :( szemüveg, lágy lencse nem segit, ezt egyedileg kell csináltatni. nélküle viszont gyekorlatilag vak vagyok, na jó, látok, de qrva homályosan. ugyhogy bocsi, ha hülyeséget irook. csak tippelem a betüket a billntyüzeten. a főzés is kész katasztrófa, mindent melléömntök :D

utána elmegyek nyelvsuliba, mert francia nélkül nehetzebb állást találni,. illetve Apácskának segitek be a munkájába + tanitom angolul :)aztán ha öszig nem jön össze a babó akkor keresek munkát, nyárra nem akarok, mert évek óta nem voltunk nyaralni és itt próbaidő alatt nem engednek el szabira. az meg fél év. és akkor már gyakorlatilag egy évet diolgoznék szabi nélkül :(

egy másoddiplomán is nagyon töröm a fejem, mert qrvára elegem van a pénzügyből. állandó túlóra, no szabadság, iszonyú stressz.

csak még ki kell találnom mihez kezdjek. ötletek jöhetnek!!!

ha már ötlet: nincs vmi jó ötletetek esküvői bevonulózenére? versre?

Gröni: nem semmi ti is jót váltotok! ha kinn lesztek taklizhatnánk!


megyek ki kell vinnem az ebet :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Vicuska: tesóm sziopitl hizott az elsőnél, aztán elindult es gyorsan le is fogyott, a 2. 3. gyerkőcnél már nem volt ilyen "gond" :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Gizi, aztán nehogy valami más kuytát vigyél haza... :lol:

Voltunk oltáson Bendussal, mondtam a védőnőnek Tesókát is... Látta rajtam az ijedtséget még. :) Mondta, hogy ilyen szép gyerekből, mint a Bendegúz kell is még. :D

Dike, tartson ki a hőd még 9 hónapig ilyen szép magasan!!!! :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok Csajok!

Gyors bekukk.

Kukac,
De jó hogy kiszabadultál! Vigyázz magadra!

Vicuska,
Jó nagy a pocakod. :D A kertetek is tök szép. Napok óta mi is virágokat ültetünk, fáj mindenem. :? Remélem szép lesz, és megmaradnak.
Szerintem is a candidára van diéta, ez más. Nem emlékszel te mennyi idő alatt szabadultál meg tőle?

Ticsimű,
Szióka!

Gizi,
A petefészek ciszta azért csak látszott volna hason keresztül is.
Jól látom, két hónap múlva esküvő? :)

Gröni,
És mennyi ideig lesz távol a férjed? Az enyém hétvégére szokott elutazni a munkahelyével, de azt is nagyon rosszul viselem. Kitartást kívánok neked!

Jövő hét vége felé megyek dokihoz, addig szedjük a gyógyszert, de szerintem ezt még sokáig kell. :?
Többieknek is puszka, szaladok vissza dolgozni.

Kép
mofly
 
 


Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem... Hol tudnék nagyobb mennyiségben LH tesztet venni?

Előre is köszi :D
Vendég
 


Hú lányok mennyit írtatok!

Pandácska!
Van olyan topik,ahol lehet LH teszteket rendelni! Drukk!!!!!

ZSófi!
Köszi! :lol:
Nálunk is nagyon meleg van. de hétvégére már esöt mond!
Vigyi magatokra, pihizz sokat! :wink:

Gröni!
GYere gyakrabban, bár ahogy látom idöd nem sok!
Szuper, hogy Dóri már ilyen ügyes. Hozzátápit már én is elkezdem pár hét múlva! :wink:

Kata, Sleepin!
Emlékeztek biztos mennyit panaszkodtam, hogy Vinzent alig alszik éjjel és késöbb is csak éjfél körül volt hajlanadó elaludni. Szerencsés vagyok,mert igazából nem tettem semmit érte. Kb 3 hónaposan elörehozta az elalvást 10 óra körülre. Egy ideig még kelt hajnal 4 körül szopizni,aztán ez is elmarad. Már hetek óta reggel 7-8 -ig alszik. :shock: Persze azért néha van kivétel.
Ja és este nem is viszem külön az ágyába fel elalvás elött,mert ha ébren van akkor tuti sírna. Megvárom míg itt a nappaliban kidöl és utánna viszem fel. Szóval itt tv, lámpa mellett alszik el! :wink:
susy75
 
 


Sziasztok! :D

Ildikó
Köszönöm soraidat, örülök, hogy minden jól ment végülis nálatok.
Végülis voltam ma bent vv-en a kórházban, meg leültem az ambulanciára, hogy várok egy dokit aki felírja nekem a duphastont.Végül az asszisztensnő felküldött az első emeletre, a nőgyógyászati szakrendelésre, és ott végül a régi dokimmal futottam össze (Váradival) és ő írta fel a gyógyit végül. Azonnal megismert és vágta a kórtörténetemet, ami pozitív végülis. Meg is beszéltük, hogy majd ő megcsinálja az uh-t jövőhéten. Megegyeztünk csüt 10-ben és hívjam ha ott vagyok. Szóval ma ez történt...de hajolgatok barcika-felé én is....

Gröni
Nem semmi, ennyi mozgáskorlátozottal :? Kitartást neked!!!

Vicus
Elhiszem, hogy nehezn alszol már.De kitartás!Nemsokára még ennyit sem fogsz! :lol:
Én éjjel vagy 8 órát, du meg meg majdnem 4-et aludtam. :oops:

Gizi
Nem lehet túl jó ez a homályos látás...sőt szörnyű lehet. :( Remélem jó lesz a próbalencse!Mi a titanicra vonultunk (saxofonos vált)az Aggteleki Barlangban...ott jól szólt és pont a végére ültünk le. :D

Pandácska
Esthajnalcsillagnál. :D Ahol ez a topicot találod, ott van olyan is, hogy lh, terhességi tesztek eladóak...többilyen topic is van már, úgy láttam.

Zsófi
Te ilyen jól tartod magad? :D 57 kiló?Nagyon csini vagy!Én 63 vagyok. Remélem nem fogok sokat hízni mert én tuti hajlamos vagyok a csíkosodásra...és hát minél többet hízol, annál több lesz.

Ja, amúgy a b6-ot teljesen lehagytam. Reggel nem vettem be bogyókat a vv miatt.Ebédre az elevitet (abban is van mg és b6), és csak este vettem be 1 magneb6-ot. Elég jól bírom, nem émelygek annyira mintha 2x annyira émelyegnék...csak álomkóros vagyok.

Na szép jó éjt! :D

Kép
vizkriszisback
 
 


Krisz!
Ne hari,de olyan jót mosolyogtam, hogy 6x is leírtad az elsö bekezdésben, hogy végül/is :lol: :lol: :lol:
susy75
 
 


Suzy, tényleg!! Észre sem vettem Krisz írásában, nekem az tetszett, hogy hajlamos a csíkosodásra (lásd: vonalzója) :lol: Bocsi, Krisz, nem akartunk kielemezni! :D
Örülök, hogy alvás javult!!! Amúgy tényleg jobb hagyni a saját medrében folyni a dolgokat... Ha tudsz alakítani ok, ha nem, úgysem tudsz mit csinálni... :D Puszi Nektek!!!!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Jó reggelt! :lol:

már reggel 4 óta forgolódok :shock: :?

Pandácska!
megadrukkkkkkkkkkkkkkkkkkk :D

Suzy!
tök ügyesek vagytok a csicsikálással 8)

Krisz!
nekem semmi nem tűnt fel az írásodban :oops: :lol:
majd csak sikerül dokit/kórházat találnod!legkésőbb mikor szülni indulsz 8)
az Aggteleki barlangban volt az esküvő??????? :roll:
Vendég
 


Köszi lányok, megnézem :wink:
Vendég
 


Krisz!
Azért szedjél magnéziumot, ártani nem árthat! Nekem se tűnt fel semmi az írásodban. Alvóka 12. hét után enyhül.
Kilók: hát gebe alkat vagyok, lombikot 59 kg-val kezdtem, aztán hányásoknak köszönhetően visszamentem 56-ra. Kórház előtt már újra 58-59 voltam, de a kórház betett, hiába hoztak otthonról kaját és a kórházi se volt rossz, sőt ikres mamiként plusz kajákat kaptam, de az idegeskedés betett, nem nagyon volt étvágyam, így 57 kg-val jöttem haza. Most próbálom visszaszedni, mert semmi plusz nincs rajtam, pedig a babáknak kelleni fog. kórházban nyugtattak, hogy nem kell elhízni csak azért mert babás vagyok, és babákoknak megvan mindenük. :lol:

Vicus!
Sajálom, hogy nem tudsz aludni, gondolom már sehogy se kényelmes... nekem alig van pocim, de ez ismerős. Most a gyógyik miatt én alszom, mint a bunda... nst-re mikor mész? Már úgy izgulok éretek!!!!

Suzy!
Ügyesen alszik Vinzent baba! Hétvégére ide is esőt mond...

Panda!
Csak nem tesóra gyúrtok?

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok!

Susy
:lol: Hát végülis...igazad van. :lol:
Isteni lehet egy jó alvó baba! :D

Sleepin
:lol: Hát igen, úgy is lehet érteni. :wink: De arra mondtam, hogy combomon már x éve vannak "terhességi csíkok", pedig alapvetően soha nem híztam vagy fogytam sokat...tuti a növekedésnél volt vmikor egy hirtelen növés...de ki emlékszik ilyesmire? :shock:

Zsófi
Mgb6 azért megy, reggel is bevettem. Most meg ittam 10 órainak egy jó banánturmixot (csak banán meg 1,5-ös tej).
Szerencsés alkat vagy! :D Jó szunyókálást amikor jólesik! :D

Beszíneztem a hajam. :D Na most kb olyan lett mint a dobozán:sötétszőke ..bár nekem ezt már világosbarnának hívják.
A tövét kihagytam, sötétebb egy kicsit mint a festett rész...de 100x jobb mint volt. Most azért színeztem sötétszőkére mert amikor először színeztem vagy 3 éve a szőkét, a világosbarna majdnem fekete lett. Na ezt most nem akartam hirtelen.

Ma tanítok 3 embert is...nem sok keddvel...de hát mostanában semmihez sincs. :?

Pusz mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback
 
 


sziasztok! annyira ideges vagyok,tele a tököm ezzel a várakozással....derüljön már ki vmi,szeretnék már örülni, vagy elkezdeni a következő ciklust! ez a legrosszabb reménykedni!vááááááááááááá

minden jel arra utal h nem sikerült,egy az ami nem, h rengeteget járok wcre.de ez csak egy a többi negatív mellett!

nemsokára május 1 ugy néz ki új munkám lesz,olyan kiváncsi vagyok,remélem elterelődik a gondolatom a témáról egy kicsit,és gyorsabban fognak pörögni a napok,mindaddig míg babás nem leszek.

mi most panelban lakunk a párommal, de a szüleim vesznek nekünk családi házat :D már annyira várom,keresgélünk nézelődünk.most voltunk megnézni egyet kívülről,amit titkos infóból tudunk h állítólag árverezik...nem volt otthon senki délután lehet visszamegyek és érdeklődöm, h eladó e meg megnézném belülről.kivülről nagyon nagyon tetszik,ráadásul még nincs bepucolva,ugyh akár én is választhatnám meg a szinét. :) aztán pont arra jött egy ismerős aki mondta apunak,h szerinte még sok lesz elárverezve abba az utcába(ez egy olyan utca ahol csak 1-2 éven belül épült házak vannak),és h ne kapkodjuk el.ahogy aput ismerem nem is fogja. :? pedig én már úúúúgy költöznék! :)

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Vkrisz!
Váradi is jó doki és az elég pozitív ha a doki tudja az összes bajodat és,hogy min mentetek keresztül.
Majd meglátod milyen itt és van még időd eldönteni.

Még annyit szerettem volna,hogy én nagyon hánytam kb.a 20.hétig és nekem a Daedalon kúp jött be.
MagneB6-ot pedig a 36.hétig végig 3*2-t szedtem és semmi bajom nem volt.A 12.hétig volt még 2*1Utrogestan is.

Na nem rontom tovább a levegőt,sok sikert és kitartást mindenkinek!

Lehet egyszer még csatlakozom hozzátok ha megengeditek mert gondolkodunk egy kistesón és biztosan nem fog egy-kettőre sikerülni!

Sziasztok!
Ildikó

Kép
ildikó74
 
 


Helloka!

Dike, hő??????? Ejnyebejnye, illik reménykedni!!! :)

Krisz! Értettem, mire értetted... Ha kenegeted a pocit, talán elkerülhető. De sokan azt mondják, hiába kenőcs, ha valaki hajlamos, de lehet, hogy ezzel csak magukat akarják nyugtatni. Kend és kiderül. Én a johnson babaolajával kentem, de DMben van kimondottan erre krém, Fencike kente magát azzal... Hátha...

Ildikó, várunk, ha aktuális lesz, amúgy sem zavarsz, jó infokat hozol Krisznek... :) Meg lehet másnak is, csak nem tudjuk. :) Jól látom, hogy Thomasos poló van a lányodon? Kisfiam van oda érte... csapból is az folyik... Nagyon érdekes a Mirtill név. Tetszik. :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


hőm 37.1

KépKép
dike
 
 


naaaa, akkor meg??? bízzál már magadban egy picikét!!! Ha holnap sem esik le kéretik tesztelni (amennyiben jó a vonalzód...)!!! Rendben????????

Kép
Kép
sleepin
 
 


sleepin!addig szoktam bizni míg nem jönnek a mensi előjelek,de rendben akkor bízok még! :)

ma a 12.dpo-n vagyok pé után, a vonalzóm siet két napot :)

KépKép
dike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?