Új privát üzeneted érkezett!

Emese,
én is sokkoltam apát a vadító cuccokkal :) amikor megvettem, alig vártam hogy ő is lássa :D
volt jó nagy röhögés belőle.

Sajnállak a furulyázó gyerekek miatt. A szomszéd gyerek nálunk gitározni tanult, amikor egész nap a boci boci tarkát nyomta hard rock-ban erősítőre kötve,akkor már ki voltam én is bukva :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Na itt is esett egy pindurkát...de legalább jó illat van!

Az uram is hazajött végre!!Hurrrááá!!!

Trixi!
Üdv itt!Ilyen gondok amiket leírtál nekem nem voltak,így passzolok.Tényleg jó sok mindenen mentél át...csodállak az erőd és a kitartásod miatt!! :wink:

Zöld ruha:tényleg meg kell kérdezni h az adott helyen hogy szokás.Nálunk pl nem kell vinni,de adnak a kórházban az apukának.Még a cipőre is adnak zacsit,bár javasolták h hozzunk neki papucsot mert abban kényelmesebb is és akkor nem kell rá zacsi sem :wink:

Székrekedés:nekem is volt h mindegy mit ettem semmi nem segített...aztán megoldódott vhogy! :wink:

Szerintem a gyerekek már össze tudják kötni h azért nem vitted le mert nem aludt el...persze nem tudom h ez jó megoldás e,fogalmam nincs én mit csinálnék ilyen esetben.
Kicsit más példa,de pl a szomszéd kisfiú aki még csak20 hónapos is sok mindent megért,csak ugye válaszolni nem tud még :lol: De ha megyünk le sétálni és ugye lemegyek hozzájuk akkor ő már menne is ki.De mondjuk neki h még cipőt kell felvenni meg kabát stb és ő már megy is és hozza őket!A múltkor olyan cuki volt.Már fel voltunk öltözve,csak az anyja elment még a WCre,ő meg megfogta a táskákat.Tudta hogy azt is vinni szoktuk.Aztán fel alá járkált a 2 tatyóval,majd meg zabáltam olyan cuki volt :lol: :lol: Szóval nagyo okosak ezek a gyerkőcök!!!!

annus11
 
 


Anita!
Örülök a jó eredménynek!!!És akkor 1 hét múlva már felkelhetsz??

Én zongorázni tanultam,öcsém meg klarinétozott :oops: Szegény szomszédok....végül is csak olyan 6 évig kellett elviselniük.De én nem nagyon gyakoroltam,szóval egy szavuk sem lehet :wink: :lol: :lol:

annus11
 
 

 
 

asszemha legközelebb el akarok vkit csábytani, felveszem a tena betétet a rögzítőbugyiban, hozzá meg a szopis melltartót... és 1 hétig nem mosok hajat sem, sztm az első hetekre igaz is lesz...

Anita,
szép nagy baba gubbaszt a pocakodban!!!!

emese1979
 
 


Na itt is vagyok.Lent voltunk Stellával,mielőtt elér ide is az eső.Sétáltunk olyan 3/4 órát,de én annyira elfáradtam.A pocakomban olyan érzés volt,mintha minden lépésnél Riki ki szeretne bújni(pedig popóval nehéz is lenne) meg megfájdult a derekam is. Szóval elég volt ennyi.Öregesek vagyunk már,no. :lol: Stella olyan jópofa volt.A parkban két öregúr épp nekilátott az uzsonnának,Stella meg odaállt eléjük,aztán leült,ahogy itthon is kéri a vacsit.Olyan jót nevettünk neki.Szerencsére az apók is jól fogták,ők is nevettek.Annyira aranyos volt. :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja,azt hogyan tudom megnézni,hogy a mózest be lehet-e kötni?? Mert ez egy sima babakocsiba való mózes. Jajj,hogy is írjam körbe?Nincs ráírva ez a bekötős dolog. :shock:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Anita,
örülök, hogy jók lettek az eredményeid.
Pihizz. Hanna is jó húsban van :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Kutyafüle,
Stella gondolom előadta az "éheztetnek, nem szeretnek" különszámot :D :D

emese1979
 
 


Kutyafüle!
Azt látod hogy be lehet e kötni!Mert van rajta ilyen kampó féleség ahova a biztonsági övet kell betenni,na meg elméletileg rajta is van hogy kell.Talán olvasd el a leírását,abból tuti kiderül!Ha meg csak a hordozót lehet,akkor esetleg tegyél bele egy plédet hogy minnél egyenesebb legyen a fekvő felülete.De talán egy hazahozatal erejéig nem lesz gond,de tényleg a vizszintes a legjobb nekik :wink:

annus11
 
 


Sziasztok csajok! Végre itt!

Vanni drágám, nagyon sok szeretettel gratulálok Marci babához! Hála nektek végigbömböltem a visszaolvasást a meghatottságtól!

Böbikém, a Te bátyádnak is nagyon örülök! Meg tudtad látogatni? Mi hír róla?

Annus, a tábliba beírnád, hogy április 29. a következő doki nekem?

Lányok, én annyi mindent akartam írni, de semmi se jut most az eszembe! kérek haladékot holnapig!

Addig is üdv az újaknak, a betegeskedőknek pedig jobbulást kívánok!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Senki ne aggógjon, a hordozóban nyugodtan haza lehet hozni a babát. Ilyen rövid idő alatt nem lesz semmi gond. Egyébként meg ha annyira káros lenne, nem felelne meg az uniós szabályoknak. Az alatt az egy óra alatt mire mindenki hazaér a kórházból nem lesz gerinc problémája a gyereknek. :wink: Gondolom senki nem akarja egész nap abban tartani a gyerekét.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Trixi üdv itt!

Mózesről annyit, hogy szerintem általában amit a babakocsihoz adnak, azt nem lehet bekötni a kocsiba. Persze biztos vannak kivételek.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Üdv az Újjaknak.

Reny
Visszaigazoltalak. Nagyon kis csini lányod van. A cica nagyon kis helyes a fülikkel.

Ma voltam Ctg-n. Minden ok. Voltak olyan kiugrásaim, hogy csak lestem. 2x kellett ébreszteni, mert bealudt.
Mostmár hetente kell mennem ctg-re. A dokim Rómában van konferencián, így jövőhéten randizunk és lesz manuális vizsgálat is. Uh 30-án. Ja nekem úgy nyomja a bordámat kifelé, hogy már belilult az oldalam, de a helyettesdoki azt mondta, hogy ez normális majd szülés után elmúlik. Köszi, de Marcinál ilyen nem volt.
Nekem is van jóslóm. Tegnap meg ma pl. úgy görcsöltem, hogy azt hittem baj lesz, de kb. 1/2 óra múlva rendeződött minden csak mozdulni nem bírtam. A lábaim estére duplázódnak bokában, a gyűrűt le kellett vágatnom , mert már semmien trükkel nem jött le és eléggé szorított+ kezdett beépülni a bőrömbe.

Na most dugulok, de valszeg még jövök ma.

Sziasztok.

Kép
Kép
incike
 
 


Elnézést, hogy beszemtelenkedek. Egy májusi babvárót keresek, aki nem aktív, de olvas Benneteket.

Kedves Ágnes!

Nem egészen 2 hónapja együtt feküdtünk a tétenyi kórház szülészetén. Nekem akkor indították a szülésem, te meg fájások miatt voltál bent. Ha magadra ismersz, kérlek dobj egy privit. Csak szeretném tudni, hogy vagy.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


Incike,
Marci örült a nyuszinak? A kutty mit szólt hozzá?

emese1979
 
 


Emese!Hát persze.És még a jó kutya vagyok amúgy pofát is hozzávette.
Értem már.Van olyan mózes,amit be lehet kötni?Ezen most meglepődtem.Természetesen ez nem olyan.De mi 10 perc alatt érünk haza,ha tolni kell a kocsit. :lol: Kép Dobok képet.Nekünk ilyen mózes van a kocsihoz.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus: nem tudom, a viselkedésterapeuták azt ajánlják, hogy minél kisebb a gyerek, annál inkább kövesse közvetlenül a rossz cselekedetet a büntetés és ne legyen a kioltandó viselkedés és a büntetés között sok idő. Sőt, ezt általában is ajánlják, ha büntetést alkalmaz az ember, hogy lehetőleg közvetlenül következzen a bünti, sőt még jobb, ha már a ráutaló magatartásnál megtörténik a bünti, vagyis megelőzi a büntetés a kioltandó viselkedést. De mindig össze kell kapcsolni a rossz büntetését egy alternatív viselkedés jutalmazásával. Mondjuk megmondom őszintén, én ezekben nem vagyok profi, mert nem vagyok ilyen irányultságú és nem is szoktam alkalmazni ilyenféle büntiket. Ha van valami bünti, akkor szintén azonnali a dolog, nem szoktam hosszabbtávú büntit csinálni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kuyafüle: van olyan mózes szerintem, amit be lehet kötni, én már láttam olyat. De ha nem tudod bekötni az autóba a mózest, akkor inkább hordozóba tedd majd a babót. Mondjuk én mondom, aki pólyában és kézben hoztam haza Tücit kocsival. :oops: (Persze, nem én vezettem. :lol: ) Igaz, akkor még nem is volt hordozónk, csak később kaptunk kölcsön. Most van hordozó, úgyhogy abba fogom tenni Csongit.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Eddig pihiztem,mindjárt fürdés.Gréti is elfáradt,ma fagyizott is idén elöször.Én is örültem hogy kicsit kimozdulhattam.
A súlyt a védőnő szerinti táblázatból néztük,de ha picivel kevesebb is,akkor is jó.
Gréti ma is nagyon hisztis,nyafis volt.Elkezdődött ez a korszak,csak éljük túl.Majd holnap mesélek.
Szép estét!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hát, ha vannak még nem aktív olvasóink, akik várnak babát májusra, felfedhetnék magukat, hogy mi is örülhessünk nekik! :wink: Mindenkit nagy szeretettel fogadunk!

Kutyafüle! Teljesen nyugodtan haza lehet vinni a babát a kocsis hordozóban! Samu is úgy jött haza, szóval már egy bizonyítékom van rá, hogy nem lesz tőle semmi baja egy kisembernek! :wink:
Aranyos lehetett kuty! :)

Szofi! Helló! Jó, hogy hazajöttél! Hiányoztál! Mesélj majd!

Nálunk apának tetszett a szopis melltartó. :)

Anita! Örülök, hogy minden rendben! Így tovább!

Hát, mi mindketten férjurammal elég sokat boldogítottuk a szomszédokat... De állítólag szerették, mikor gyakoroltunk. :)
Vendég
 


Halihó mindenkinek!

Na wazze, lemeradtam az első topicbabáról?! Vanni, Marci a lehető legjobbakat nektek, sok-sok-sok tejcsit, egészséget meg mindent!!!!!!! :D :D :D :D :D
Ez olyan izgalmas, lassan tényleg elérkezik a vége... :shock: :shock:

Nekem még mindig nincsenek jóslóim, pedig holnap betöltöm a 38. hetet, és Önagysága is meglehetősen fenn trónol a pociban, szóval én már lélekben készülök a túlhordásra. Na mind1, hátha csütörtökön, az újabb NST-n kiderül, hogy mégsem.. :wink: :wink:

Tinu, Szofi, Hean, remélem jön valaki holnap relaxra!!! De kérlek, maradjatok tőlem minél távolabb, eléggé megfáztam sajna... :? :? Most már egész tűrhető, de az elmúlt napokat nem kívánom senkinek... Orrdugulás, fej- és torokfájás, köhögés, nyűgösség... Nah, részletezzem? Azon rimánkodtam, hogy nehogy bármi beinduljon most, mert úgy szülni, hogy levegőt csak hébe-hóba kapok... Nahh... :twisted: :twisted:

Mindenkinek sok-sok puszi,
Zsüci

Kép

Kép
zsüci
 
 


Zsüci, Hean, Szofi: na ezért ültem ide, de elfelejtettem. Szóval a lényeg, hogy úgy döntöttem, most már inkább kihagyom a relaxot. Az egy órás BKV-zás már nem esik jól, főleg odafelé, amikor sietnem is kell és elég sokat sétálni a csanától a buszmegállóig, meg a csanáig eleve. Ráadásul még megyek egyetemre is holnap, holnapután. Ha már betöltöm a 40. hetet, akkor megint elmegyek relaxálódni, hátha beindítja a szülést. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Halihó!

Babócim takarékra rakta magát...nem ficánkol ma annyit.
Én viszonyt keményedek, fájogatok...írom, de tök rendszertelen még....jaj, legyen már valami, én ezt nem nagyon bírom még 2 hétig (vagy túlhordásnál akár 3ig!).

Emese!
A csábszerkódon szakadtam a röhögéstől! :lol: :lol: :lol:
Én még megspékelném egy orvosi hasszorítóval is! :lol: És pl. egy fejőgép még a vállon...úúúúúúúúúúú....szexiiiiiii. :lol: :lol: :lol:
Nem hiába nem lehet szexelni 6-7 hétig szülés után....a férjeket is kímélni kell (ettől a vadító látványtól :lol: )

Kép
mozza
 
 


Mozza! :lol: Nagyon vártam már, hogy írj vmit... :) Hát, kiváncsi voltam nagyon, mi a helyzet! Drukkolok, hogy hamar kialakuljon már vmi, vagy az, hogy lenyugszik még egy kicsit a méhed, vagy az, hogy úgy dönt, most nagyot akar dolgozni!
Vendég
 


Mozza,ez nagyon jó volt,tetszett!!!! :lol: :lol: Dani is imádja a szopis melltartómat.Igaz az eldobható bugyit még nem mutattam magamon neki,de a Tena betétet már prezentáltam neki.Kiakadt a szeme és elsőre megkérdezte ez most a babának kell vagy Neked? Mozza,Riki is meglehetősen inaktív.
Ettem néhány pogit,meg egy tálka epret vacsira,de olyan hányingerem van.Mintha a nyelőcsövemben maradt volna.Hát a pici nem ad túl sok helyet mostmár.De azért csendben megjegyzem ma elértem a 20kg-t. :( Sebaj,majd lemegy.
Nosztalgiáztam és visszaolvastam az első oldalt.Tinu,Panndi,Mozza,Vicuska az első babás hírrel jövők.De rég is volt, pedig olyan,mintha tegnap lett volna.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja,én csak görcsöket érzek,mint,amikor megjön és kellemtelen,de keményedést nem. Akkor ezek eszerint mégsem jóslók? Akkor mik ezek? Mert kezdődik megint.Napközben csak elvétve van,de estére beindul.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok csajok

Azt hiszem el vagyok átkozva.
Csüt hazaengedtek, pénteken itthon voltam.
Hajnalban hasmenés, reggel hatkörül már hányás is, szombat délelőtt már súlyosan kiszáradva kerültem újra kórházba.

Szülőszobán vettek fel, így láttam végre Petrust, de járni sem tudtam, annyira kikészültem.
Infúziók garmadája + elkülönítés következett (fent az osztályon), mert fertőzésre gyanakodtak.
Mára kiderült hogy szalmonella (amit azért kaptam el ilyen könnyen gyakorlatilag bármilyen ételtől itthon, mert az előző bentlétemnél kapott antibiotikum gyakorlatilag ócska nejlonzacskót csinált az emésztő/bél - rendszeremből)és nem maradt bélflóra, se semmi, így hazaküldtek mert fertőző beteg abban a kórházban nem lehet.
Most itthon próbálok kijönni belőle.
Baba rendben van, az életveszély elmúlt az infúziók után.

Méhszáj továbbnyílt, már 2 ujj (4cm), szigorú fekvés, bármikor szülhetek, a legroszabb az lenne ha gyógyulás előtt indulna el a baba. De igyekszem vigyázni, csak hát a sok wc-re járás meg a gyomorsav learkódás miatti köhögés nincs segítségemre.
Hasmenés tart még, és a fájdalom a gyomorban és a belekben.

PÁr nap múlva ha sikerül jobban lenni jövök még.

MIndenki vigyázzon nagyon magára!!!!
Gondolok rátok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi! Jobbulást! Neked se könnyű menet, amin átmész így a végefelé! Drukkolunk, hogy minél tovább maradjon Nóri! De ne félj, nem lesz semmi baj, már most is szép nagy, ha előbújik, akkor max. előbb találkoztok, mint hitted! :)

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég
 


Nem tudok visszaolvasni, valami vírust kaptam el, voltam ma orrjáratátmosáson, csütörtökön kell visszam mennem a dokihoz, kaptam gyógyszereket, és már lázam is van :(

Betegeknek jobbulást, pár nap múlva újra felveszem a tempót :)
Vendég
 


Kutyafüle! Ezek is jóslók. Mindenki másképp éli meg. Az is jósló, ha nem fáj, csak keményedik. Szóval sokan vagyunk, sokféle módon érezzük-éljük át ezt az egészet!
Vendég
 


Panndi! Akkor talán ne rohangálj Zsófival kint annyit... :roll: Jobbulást!
Vendég
 


Mozza,
:D :D a fejőgép kifejezetten tetszett :)

na most kicsit mérges vagyok, sógornőm lánybúcsúja most pénteken lesz, a csaj, aki szervezi, 10-kor akarja kezdeni... írtam, h legyen kicsit korábban, meg sztm nem este 10-kor kezdik a lánybúcsúkat (legalábbis az enyém nem akkor kezdődött, lehetett alapozni legakább - hm, régi szép idők :lol: :oops: ), de neki nincs ideje szervezgetni... na mind1, így biztos nem megyek el, este fél10-kor már azért szülés előtt 6 héttel nem szívesen kóválygok...

emese1979
 
 


Pingi,ez nagyon durva!!!!!Jobbulást Neked!Vigyázz nagyon magadra!!Illetve magatokra!
Na megyek elteszem magam holnapra. Jó éjt!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Pingi,
drukkolunk, hogy még 2-3 hetet legalább egybe legyetek, bár Nóri már tényleg nagy baba!

Panndi,
Neked is jobbulást!!!

emese1979
 
 


Pingi,
kitartás! pihenj sokat! Jobbulást!

Panndi,
Neked is jobbulást :(

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Emese
Marci nagyon örült a nyuszinak, haza is hoztuk. Igaz csak hétvégéig lesz itt a lakásban utána megy a szabadba ki a telekre.
A kuty mmeg nagyon édi volt. Megszaglászta az ölemben és utána lefeküdt nyüszögve, hogy tegyem le neki játszani, de nem bántja csak szaglássza és tisztes távolból szemléli. Igaz a mi kutyánk még a macskát sem bántja csak játszanak egymással, mint a kölyökkutyák.
Kép

Kép
Kép
incike
 
 


Jó reggelt :)

Láztalanul ébredtem, éljenéljenéljen! :)
Vendég
 


Jó reggelt!

Pingi,
csak kitartás, ha rendben vannak a méretei akkor szerintem nyugodtan jöhet.Már van egy szép példánk arra hogy a korábban született babák is lehetnek jól fejlettek. :wink:

Köszi a székrekedéses tippeket.Az a baj hogy Gábor még mindíg nagyon magasan van.Néha már levegőt se kapok rendesen.Pedig tegnap azt hittem leszállt ahova kellett, de aztán visszaszállt :lol:

Kutyafüle,
én se nagyon keményedek csak ezek a mensis görcsök vannak.Reggel este, de mindíg attól félek hogy egy rossz mozdulat és megszülök.Tudom hülyeség de annyira rossz hogy az ember ilyen bizonytalan abban hogy miket is érez.

Ma megyünk ékszerészhez a gyűrűkért.Már nagyon izgatott vagyok.
próbáltam intézni az esküvőt de meg kell várnunk azt a 30 napot hiába próbáltam Gábort is bevetni, sajna max egy hónap múlva, de akkor meg még pici lesz.Szóval szerintem majd a nyár vége fele.Azért a gyűrűmet hordani fogom :P

Megyek hajatmosni, talán ma már senki nem fog meglocsolni :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Milyen lesz a gyűrű?

Mindenkinek szép napot!

Panndi! Jó, hogy jobban vagy! :)

Inci! Helyesek lehetnek ezek az állatkák! :)

Elment Apa... :cry: Kórustáboroztat. Valahogy csak kibírjuk, de olyan rossz ilyenkor... Tudom, sokan tudjátok. :)

Na, majd még jövök.
Vendég
 


Jó reggelt!

Ritka sz*r egy éjszakám volt ismét, egész éjjel forgolódtam, reggelre a hasam is kőkemény volr, egész éjjel görcsölt a vádlim...

Panndi,
örülök, h jobban vagy. Veled álmodtam, elkezdődött a szülésed, de még otthon pakolgattál, a végén olyan gyorsan jött a baba, h otthon született meg :)

Incike,
nagyon aranyos lehetet a kuytus, jó, h ilyen barátkozó!!!

Dóri,
meddig lesz távol a férjed?

emese1979
 
 


Jó reggelt!
Akkorát,de akkorát aludtam.Nem gyötörtek a görcsök.Egy pisilés és más semmi. :lol: :lol: :lol:
Panndi,de örülök.Az nagyon jó jel, hogy lement a lázad. A többi már viszonylag gyorsan múlik.
Legyen mindenkinek szép napja!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Harhaj!
Biztos szép lesz az esküvő akkor is!!!Főleg h Gábor ott lesz mellettetek!!!!A gyűrűt meg hord!Ugye nincs bedagadva az ujjad?Nehogy aztán szűkíteni kelljen belőle! :wink: :lol:

Mózes:általában a kemény szélű mózeseket lehet bekötni,érthető módon.Tehát ami olyan,mint amit Kutyafüle mutatott az ugye nem véd,nem is tudod rögzíteni az övvel :wink: De nyugodtan hozdd haza hordozóban!!!
Tényleg:szerintetek haza lehet sétálni a babával?Mi lehet h nem kocsizunk....10 perc séta az én tempómban...mire elmennénk a kocsihoz ,bekötnénk,aztán vhol meg tudnánk álni,kiszedni stb sokkal több időt venne el....

Nekem akkor mázlim van mert Iza lenn van...igaz cserébe kaptam h odalenn iszonyatosan szúr....de legalább enni tudok!

Pingi!
És mit mondtak mivel tudod visszaálítani a rendet odabenn?Adtak vmi gyógyszert?Gyomorsavra pl szedhetsz vmit?Remélem hamar túlleszel rajta és még pár hétig benn marad a babó!!!

Minden betegnek jobbulást!!!!Vigyázzatok magatokra így az utolsó hetekben!!!!!Ráadásul elindult az allergia szezon is...lehet a sok orrfújás ezért van :wink:

Kutyafüle!
Szerintem a lényeg h dolgozik a méhed,készül a nagy munkára!Az h nálad ez hogy jelentkezik az szerintem is egyéni!Mint ahogy az is hogy mennyire érzed ezt meg,mennyire fájdalom vagy csak kellemetlen érzés.Amúgy kifejezett fájdalmat nem érzek én se,csak kellemetlen...mondjuk a szúrkálás az ami talán már fáj....de ha nem nyílok akkor minek...


Mozza!
Megértelek!Én is ezt mondtam h én 2-3 hetet nem bírok ki ilyen tünetekkel.Minek ez a szenvedés a végére :lol: :lol:

Tegnap este apcim megkérdezte hogy mikor megyek uhra,mert h kíváncsi mekkora buci feje van a gyereknek :lol: :lol: Ezen olyan jót röhögtem :wink:

Na megyek,várom a védőnőt,csak fogalmam nincs h mikor ér ide...

annus11
 
 


emese: :) Pont ma írta egy volt általános iskolai osztálytársam, hogy azt álmodta, megszületett Fruzsi :wink: Azért itthon nem szeretnék szülni, bár végülis, ha olyan gyorsan jön, az sem olyan nagy baj :) De azért a kórházba érjek csak be.

Nekünk holnap CTG, UH, vizsgálat, meg vissza kell mennem a fül-orr-gégészhez is. Jó kis délelőtt lesz :)
Vendég
 


Na ami kimaradt!
Emese!
És ha korábban mennél?Gonolom úgyse maradtál volna végig...inni se lehet,de legalább egy picit kikapcsolódsz! :wink:

Álom:na én is álmodtam!Én 4 kor felkeltem mert ugye akkor kel az uram,és utána hogy visszaaludtam...olyat álmodtam...Kórházban voltam és vártam a szülésre.De ilyen tök hülyeségek.Kaptam egy ágyat,3 ágyas szoba volt.Apcim is terhes volt,ő feküdt az egyik ágyon.Meg volt még 2 másik helység.Vittem a kenyérsütőmet is,és feltettem egy kenyeret sütni.Aztán meg feküdni kellett és vmi gézt nyomogattak oda...hogy ez majd tágít.Aztán el kellet menni zuhanyozni.Meg még dobtam egy smst nektek h megyek a szülőszobára(ja fájások nem voltak)És pont arra jártak ketten,az egyik Tinu volt.Kérdezte mikor megyek haza,mondom nem tudom,mert h most megyek szülni :lol: :lol: Aztán volt vmi h az orvosomat keresték hogy hol van,majd felriadtam...szóval elég zaklatottan keltem ettől a hülyeségtől :roll: :lol:

annus11
 
 


Jó reggelt!
Pingi,jobbulást,hidd el nem lesz gond!
Panndi,örülök hogy mára már jobban vagy!
Annus következő nst április 20 hétfő.Beírod a tábliba?Köszi.
Harhaj,milyen a gyűrű?Én is hordanám.
Dóri kitartás,én tudom milyen ha távol van az ember. :) Apa is megy majd ha Hanna betölti a 6 hetet.
Lányok híztam most járok 13.5kg plusznál. :oops:
Tegnap óta Hanna kinyújtózott,feje lenn,lábai a bordám alatt,meg a feneke is.Sokszor alig kapok levegőt és hányingerem van,meg lenn nyom a fejével.Nem sok helye van.
Uh-án is bordán rugott,a doki odavitte a kütyüt és telibe látszott a talpa.
Csak a mai nap teljen el,mert ma töltöm a 36 hetet.Gréti ekkor indult el,Hannának nem szabad.Még véletlen kikapnánk Annustól!!!
Annus szerintem nyugodtan hazasétálhattok,babakocsiba nem éri semmi,max dobsz egy pelust a kupola nyitott részére.
Na megyek fekszem tovább.
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Emese! Tulajdonképpen szombat estig. Bár holnap este meg péntek este hazanéz. De hazajönni szombat este fog. De azért jó, hogy nem megszakítás nélkül lesz távol 4 napig. :)

Fáradt vagyok, sokáig segítettem a készülődésben férjuramnak, meg korán keltünk, hogy időben odaérjen a buszhoz, ha már elvisz táborozni 50 embert, és ő a főnök... :lol:

No, most tisztába teszek. :)
Vendég
 


Na látom, mindenki agya a szülés körül forog :)

Annus,
az a baj, hogy 10kor kezdődik, a sógornőm is 10-re jön csak, meg sokan a többiek közül :(
Meg mi másnap utazunk el Gyulára, Csepelről meg azért este 10-re bemenni a városba nem annyira nincs kedvem, meg ha 11ig nem indulnék el, maradna a taxi :?

emese1979
 
 


Annus!Azért hátha elkezdtél tágulni.Valamit csak jelentenek ezek a görcsök.Arra szolgálnak valamilyen szinten.Egyik ismerősön szegény járt úgy, hogy 3 hétig jöttek neki a jóslók.De az utolsó héten már nem is jóslók voltak, hanem 15 perces,rendszeres fájások. Azt hiszem kétszer mentek be a szülészetre, hogy most akkor mi lesz, de haza is engedték.Közben kinyílt azért mire kezdődött a valódi 10 perces fájás 2 ujjnyira. Bár túlhordta a kislányt vagy egy héttel, de aztán viszonylag gyorsan meglett. Nem azt akarom mondani, hogy Rád is ilyen kálvária vár,hanem hogy ezek a görcsök csak végeznek bent jótékony "munkát".

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok,

Nagyon nagyon gratulálunk Vanninak!!!!! Visszaolvasni még nem volt időm, de Esztó volt olyan kedves, hogy sms-ben tájékoztatott a részletekről! :-)

Megjöttünk a húsvéti túrából, elkezdtek visszaolvasni, bár nemsokára indulnom kell vérvételre, így valószínűleg csak du-ra marad a vége, addig is minden jót.
Vendég
 


Szia, Böbi! Végre itt vagy! Hiányoztál! Jó volt a húsvét? Bátyádról van vmi hír? Várunk du.! :)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: