Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Kati
Nagyon köszönöm a tippeket!
Én mindig azt hittem, hogy a terheléses cukor ua, mint az inzulin. Nem emlékszem, hogy írtad, hogy nem ua. Bocsi. De ez már az én feledékenységem miatt van. De most jól megjegyeztem. Majd említem a dokinak, hogy nézzünk rá.

Bridget
Várom annak a másik filmnek a címét. Tényleg imádom ezeket a kosztümös filmeket. :) Valahogy rossz korba születtem bele. :) Nekem abba a korba kellett volna élnem. :)
A lovaskocsis fiúkat nem fotóztam le, mert csak épp elmentek a ház előtt. Épp kinéztem amikor megláttam őket. Nagyon jópofák voltak. :)

Nócika
Nálatok aztán pörög az élet! :) Azért jó, ha néha-néha 3 percet beszaladsz! :)
Várunk a uh után!
Na mostmár ténlyeg adós vagy azokkal a fotókkal! Tessék elkapni apa nyakát, és felrakni!
A vendégeitek nem voltak valami rendesek. Legalább telefonáltak, hogy bocsi?

Era
Tegyél fel képet a kutyusról. Mindenki szeretné megnézni!
Na helyes, locsoljanak is azok a fiúk! :) Nem szabad elhervadni senkinek! :)
A pcos már szinte tuti. HOlnap megyek még vérvételre, de már szinte biztos. A doki is azt mondta. A doki is furcsálja, hogy eddig ez nem derült ki, mert ugye tavaly a closty mellett havonta jártam uh-ra. Akkor le is írta, hogy sok kicsi tüsző. A doki szernin ebből már rá kellett volna jönniük, hogy ez PCOS. de nem gond, most kiderült, és majd jól kikezelik, és még az idén babás leszek!

Enis
Szerintem nem gáz a magas sarok ekkora magasságnál sem. Pláne így, hogy a férjed jó magas. Miért nem próbálsz néha magasat?
Az inszemmel én is így vagyok. Nem hittem benne, de most épp két olyan emberke van a környezetemben, akik inszemmel lettek babásak. Az egyik épp Zsu. Neki is így sikerült.
Szóval van rá esély.
Na ezt most nem értem. Mi az, hogy nincs ideje a babaügyre? ez fura. Akarják ők egyáltalán a babát? mert nem igazán úgy néz ki! NEkem inkább olyan kifogásnak tűnnek ezek az érvek.
Szegény! Ez a fejfájás nagyon migrénesnek tűnik. Nagyon rossz tud lenni. Jobban lettél?
A barátnődék jól kitalálták az időpontot. : az ilyentől falra mászok. Nálam, ha egyszer azt mondják, hogy ma este, akkor ma este jöjjenek. Nem szeretem, ha változtatják az időpontot. Én ilyen vagyok. A barátnőd meg milyen "rendes", hgoy így odavágja, hogy nincs kisgyermeked. Mintha a lányod már nem is létezne. Na persze nem kicsi már, de vele ugyanúgy kell foglalkozni.
Ezek az ünnepek erről szólnak. Eszünk-iszunk. :) A pohár sör nekem is jól esik néha. :)
A fogyiba meg kárr belehúzni pont az ünnepekre. Majd holnap elkezded. :)

Kitty
Nem a csavaros fagyizóban voltam, hanem feljebb a mediteránba.
A sogorok meg tök rendik. :) Ők a párod testvérei, vagy a testvéred párjai? :) Nem mindegy :)
Én a héten csak szerdán és pénteken délután nem vagyok itthon, egyébként vagyok. Összehozhatjuk a talit. :)
HOlnap megyek Kecskemétre vérvételre, pénteken meg csak max egy órát vagyok távol, mert megyek a dokihoz a táppénzes papíromért.
Volt ám terülj-terülj asztalkám. :) Nem is csoda, hgoy nem vacsiztál. Én sem vacsiztam. :) De ma már gyümölcsnap van. Ránk is fér egy kis böjt. :)
de édes ez a baba!
És gratu a leptetűhöz!
Vendég

Csucsukam
Sok szerencset a visszaolvasashoz :lol: :lol: Csak par kepet tudtam feltnni mert maceras dolog tudod kicsinyiteni elmenteni vissza feltenni :x de majd az albumot megmutizom ha kesz az nekem egyszerubb :wink: Kiskutyuuuuuuus :shock: Kepet kerunk 8) :lol: Milyen fajta :?: :roll:

Enis
Hat a magassarkuakert enis ngyon odavoltam...de mostansag ugy 2eve ugy kell rameroszakolni mert mindig lapor cipokben jarnek :roll: :oops: meg a papcserjaimban :oops: magassarkut ngyon ritkan veszek csak ha kioltozom :oops: mert tuti mindegyik valahol tori a labam :twisted: Koszonom e kepdicseretet :oops: es deee kepzeld apa kezdemenyezett de mar masodszor :shock: jo volt egy het kihagyasunk de mivel pe utan voltam erdekelte a francot,hogy nincs semmi :lol: :roll: :oops: Meglocsolt es igen emlekezett ra...ez olyan mint mikulaskor is....nem tom olvastad e az akkori irasokat...dec.8-an kelunk...mondom neki,hogy ooooh ma jon a mikulas...de mondom nektek kicsit kesobb jon mert meg nem ert ide :roll: (nem vettem meg meg a csomagot a mellettunk levo szupermarketben :oops: )es mondom neki,hogy nekem sose jon a mikulas :( dumalunk dumalunk az agyban fekve keles utan...es akkor mondom elhuzom mar a fuggonyoket menjunk ki a nagyszobaba :arrow: elhuztam a fuggonyt es ott volt az ajiiiiii :P :shock: :shock: :o en majdnem sirtam,hogy nekem nem volt eszemben es o meg a maga mondjan megoldotta :shock: jo nem mikulascsomit de hozott egy rozsaszin papcsert,rozsaszin szivecskes evopalcat,meg egy termo uvegcset :shock: es ott figyeltek ezek az ablakban :shock: az :shock: sem tom mikor tette ki es hogy :shock: na aztan en is rohantam le vettem csomi es betettem az ablakba :lol: eszmeletlen jol esett evek ota nem jart nalam a telapo :roll: es vegre jott....es ez a husvet is ilyen volt mert evek ota nem voltam meglocsolva es ugy hogy en reggel meg azt sem tudtam merre vgyok arccal o meg mondja,hogy akkor most kell meglocsoljalak :?: :) hirtelen nekem mar kiis ment a fejembol :oops: ediiiiii volt :)
A hajszin nalam annyiban szamit,hogy en a sotet haju es szmu pasikra bukok :wink:

Kitty
Apacskanak tettem be egy oriasi pirospontot :lol: Jo hogy kerded igen hazaert a szobatars es parom kerdezte,hogy meglocsolt-e :?: :roll: mondom nem mert en nem mondtam neki :roll: :roll: ztan emberem elmagyarazta neki,hogy ejfelig ha meglocsol akkor kap egy nyuszi csokit :lol: mondom nem ejfelig hanem reggel kell de mindegy vegulis es elmondtam miert kell meg hogy a regi idoben vodor vizzel locsoltak :lol: Ugyhogy meglettem locsolva a szobatars altal is es o is kapott egy nyuszicsokit :wink: aminek beis falta a feneket :lol:
husleves nyami 8) porkolt nyami 8) 4fele suti :shock: nyami 8) rantott husi nyami 8) azta mennyi kaja ezt meg elolvasni is sok volt nemhogy megenni :lol: :lol: :lol: fuuu de irigy-irigy :twisted: :twisted: :lol: Koszonjuk a laptetus kepet 8) ugyi voltal :lol:

Pendi
Hat jo volt az a kor jah de csak akkor ha olyan felsobbrendu voltal :roll: mert a szegenyebbeknek eleg cudar eletuk volt :? A masik film cimet ma meg beteszem csak a szobatars barinoje ul a teven igy nem tom kikeresni :roll:

Jelentes
Ma keltem anyuval beszeltem megtanitottam kepeket feltolteni az iwiw-en :lol: aztan agyhuzas,mosas,hajmosas,tusolas,boltba menes most meg kajat csinalok es jon Pati nezzuk a filmet 8) Jaaah es tegnap szobatars is meglocsolt :lol: Esik azaz esett az eso is :roll: de meleg van polos ido 8) megyek enni :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Pendi,
hát akkor most már megejtjük azt a talit. Mondjuk csüt.? Mert nekem a buszhoz kell igazodnom, ami meg rémes :x
Sógorok a párom öccsei (kettő van), bátyámnak nincs nője...
Kitartást a gyüminaphoz! Még jó, hogy ma van, nem pl holnap.

Bridget,
szobatársnak is jár a piri pont :wink: Apa rendi, hogy megkérdezte, nagyon akar valamit, hogy most ennyire figyelmes :wink:
Jó sok mindent csináltál már ma :shock: Én még csak a reggeliig jutottam, meg megágyaztam, beraktam egy adag mosást. Most meg a kávémat szürcsölöm.
Milyen kaját csinálsz?
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!!

Mindjárt vissza olvasok!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Pendi,
végül mégis jöttek tegnap a barinőmék,annyira kifáradtunk,a lányom még alszik,meg a kutya is
:lol: Itt már fél 11 van :?
Mint írtam,az öcsém szerint még ráérne a baba,és hiába a sógornőm sürgetné,mert az öcsém nagyon makacs,ha ő nem akar,hát nem akar.Érdekes,mert spontán benne van a dologban,de továbblépni nem akar.Nem értem őt én sem,de soha nem is értettem,így nem töröm rajta a fejemet. :lol: A sógornőm egy nagyon csendes,rendes kis nő,nem is érdemli őt meg az öcsém-szerintem.Ennyiben bár a kedvére tehetne a a feleségének,hogy 1x legalább megpróbálják az inszemet.Még azt is mondta,hogy sokba kerül :shock: (100 euró)és majd,ha lesz rá pénzük.Erre apukám rögtön mondta,hogy ha csak ennyi a gond,szívesen fizeti ő,ajándékként.Na,így sem akarta-különben nem a pénz az oka,ez tuti.Jó fizetésük van, mindkettőjüknek.

Te holnap mész vérvételre...igazad van,az a lényeg,hogy kiderült,innen már sínen lesztek. :)
Igen,köszi,jobban lettem aztán,bár fejfájással feküdtem le,de tegnap már jól voltam.

Bridget,
nahát,apa akkor Miklusákor is kitett magáért :shock: Nagyon aranyos :wink: Amúgy nem komolyan írtam,hogy ő is kezdeményezett,azért gondoltam,hogy nem mindig te tepered le őt :lol: De vannak ilyen időszakok,mikor kissé ellustulnak a férfiak,és kell egy kis bíztatás nekik :lol:
Persze,én is megszoktam a kényelmes,lapos cipőket,a hétköznapokban jók is,de mikor kiöltözök,már akkor sem szívesen veszem fel,mert úgy érzem magam,mint egy villanyoszlop :lol: :roll:
Fura,na.
Tavaly is tök jó szandival lepett meg a párom,Németo-ban vette,de nem 10 cm-es sarka van?Kérdezem tőle,miért ilyen magas sarkú,hát mert neki tetszett.Nekem is,de mennyire magas vagyok benne?Nem értette,hogy akkor most mi van.
Itt is esett az éjjel az eső,most azon csodálkoztam, mintha tegnaptól minden még zöldebb lenne. :shock:

Kitty,
nem vacsiztál?Én ettem volna,csak jöttek a barinőmék-szerencsére :lol: És ma jutott eszembe,hogy töltött káposztát nem is ettem ,pedig anyósé a legjobb a világon.Ehhez nagyon ért :lol:
enis

Szia Zsuzska!
Nektek hogy telt az ünnep? :)
Te most hogy vagy,bírsz enni?Hányinger van(volt)?Nem emlékszem,hogy olvastam volna erről :oops: Már jó pár hetes voltál,mikor csatlakoztam,lehet azért maradtam le :)
enis

Enis!
Köszi a pocidícséretet:-)
Hát igen, sok apuka nem gondol bele abba, hogy a babák nem csak szépek és aranyosak, de kaksisok, sírnak, sétálni, foglalkozni kell velük!!!
Nagyon jól néz ki ez a tányér étel!!!

Kitty!
Köszi a dícséretet a pocim nevében:-)

Bridg!
Nagyon szép a hőd!!!!!
És marha jók lettek a képek is!!!!!
De aranyos párodtól, hogy meglocsolt:-)
Irigy irigy Disneyland miatt:-(

Melaszka!
De jóóóóó... jön Marci foga:-) Hát kitartást nektek a fogzáshoz!!! Nagyon megviselte???

Pendi!
Kitartást a gyüminaphoz!!!

Csucsu!
Kitartást a kutyikához!!!!! Milyen fajta??? Yorki lett??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Enis!
Mi péntek este átmentünk Battára öcsémékhez, ott megvacsiztunk sógornőm szüleinél.... olyan aranyosak voltak.... volt fini Hortobágyi húsos palacsinta (iiiiiiiiiiiiiiiiiiimádom :D :D :D :D :D :D ), hagymás krumplisali (iiiiiiiiiiiimádom :D :D :D :D :D :D ), sajtos rúd, kókusztekercs.... szóval minden, ami szájnak ingere :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztánszombat reggel elemntünk anyuékhoz Szolnokra. Anci csinált fini husi levest, Hortobágyi pali, töltött káposzta, csomó süti. Aztán api csinált fini gyümifagyit. Aztán sógornőmmel elmentünk shoppingoltni, majd haza aludni.
Vasárnap reggel mentünk Debrecenbe, megnéztünk a rokonokat, megebédeltünk egy csárdában (az egész nagy család), aztán elmentünk unokatesómékhoz, kaptam tőle, kézi telszívót, meg gépit is, pihenőszéket, hordozót és játszószőnyeget, meg magzatvédő övet kocsiba. Majd teszek képeket, ha lesz egy kis időm.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Enis
te hova akarsz fogyni??? A képeken nagyon is jól nézel ki!
Érdekes öcséd hozzáállása a baba témához :roll: Biztos megijedt egy kicsit a felelősségtől, meg rájött, hogy a babával tényleg foglalkozni kell.
(mondjuk barinőméknél a pasi nem foglalkozik egyáltalán a picivel, barinőm is annyit, hogy tisztába rakja, enni ad neki) :roll:

Zsu,
jó, hogy jöttél! :wink:
Vendég

MA takarítok, elmegyek venni zöldséget és grill pipit, meg vasalok. Holnap jönnek anyuék, hoznak egy csomó kaját, ami maradt hétvégéről otthon (mert mindeg egy hadseregre főz anyum).

Jaj, nem is mondtam, de tegnap délután megszületett keresztfiam kisöccse, Roland baba. 3280g-al és 56 cm-el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csütörtökön jönnek haza és vasárnap meg már babázok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsú,
ezt nekem még olvasni is sok volt,jöttetek-mentetek :shock: :lol: Nem unatkoztatok ti sem,az biztos.
Hortobágyi húsos palacsinta -:oops: soha nem ettem,de muszáj kipróbálnom,annyit hallottam róla.Milyen hússal van?
Gratulálok Roland babához a családnak :)
(Férjem egyik haverjának is megszületett a kislánya.Kérdezem a férjemet,hogy lány vagy fiú,mert csak annyit tudott,hogy megvan a baba és,hogy 3600 g.Erre ő:Hát nem tudom,vagy lány vagy fiú :shock: :lol:
Közben a srác mondta,csak ő nem figyelt.Most hogy kérdezze meg újra,hogy lány vagy fiú?Felhívta,hogy akkor hogy hívják a kicsit?Anita Adrienn,így rájöttünk,hogy akkor lány :lol: )

Kitty,
nem kimondottan fogyni akarok,csak pociból,mert amit eszek,az mind oda rakódik le :evil: És kb 3 hete még elég karcsú voltam,most meg nincs is derekam :evil: :roll:
Na,megyek hajat mosok,mert bűzlök,az este már nem volt időm,fél 12-ig voltak itt a barátnőmék,mire rendet raktam a konyhában,szobákban utánuk,már 1 óra volt :lol:
enis

Enis!
Amúgy én egyszer sem hánytam. Volt némi émleygés, fáradtság, de semmi több.... nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen nyugis terhességem van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu:gratula a kisbabához. De jó lehet majd gyakorolni a babán:)
Szép kis programotok volt a hétvégén.

Bridget: Igen ígérem teszek fel képet a kutyuról. Amúgy tündéri pofa most alszik az ölemben éppen. És igen kis yorki .
Most akkor mi van mentek Amcsiba tuttira? És ha igen mikor?

Kitty: Én lemaradtam.Nem tudom akkor most találtál melót? Vagy rosszul emlékszem?

Pendi: Igen jó, hogy észre vették a pcot. Igy legalább kezelik.

Enis: Öcséd ha nagy kölök akkor a barátnőjének kell tepernie hisz a pasiknak ráér a dolog. De csak lesz babájuk hinni is kell benne.

Kép
csucsu05

Bridget
Az jó, ha meglesz a film címe. Már jeleztem apának, hogy azt a filmet meg kell szerezni. :)
De ügyes vagy, hogy megtanítottad anyukádat iwiw-re képet felrakni. :)
na akkor nem fogsz elhervadni, mert már ketten is meglocsoltak. :)

Kitty
nekem elvileg jó a csütörtök. De előtte nap azért csörögjünk össze, hogy neked is, és nekem is jó legyen biztosra. :) De jó!!! :) :)
Na akkor jó dogod van, a két sógorral! Jól kijössz velük? A sógorok rendesek szoktak lenni. Az enyéim azok legalábbis. :)
A gyüminapot elég jól viselem így, hogy csináltam egy betét nélküli vegeta levest, és sütöttem almát, meg ananászt. :) Aprítottam rá egy kis mandulát és mogyorót.

Zsu
Szijjjaaa!
Na végre, hogy itt vagy! Már hiányoztál!
Micsoda kaja. Hmmm hortobágyi palacsinta? Nem ettem még, de azt mondják nagyon finom.
Elmentetek Debrecenig? Húú az jó messze van tőletek. :)
De jó dolgokat kaptatok! :) Várjuk a képeket!
Gratulálunk a kis jövevényhez! :) :) :) Mit szólt hozzá a keresztfiad? Örül neki?

Enis
na a barátaitok mégiscsak elmentek?
Érdekes tényleg az öcséd hozzáállása. Spontán jöhet, de ha nem jön, akkor nem tesz konkrétan érte. Fura ez, de el kell fogadni. Ne vagyunk egyformák.
Igen, holnap megyek vérvételre. Kíváncsi leszek az eredményre.
Mindenhol baba születik? :) Gratulálunk a kollégának! :)

Csucsu
Én azt hittem, hogy dolgozol. :)
Jajj de édes lehet az a kiskutya, hogy az öledben alszik. :)
Hát igen, még jó, hogy észrevették. :) Aztán innen egyenes út a babához!
Vendég

Nócika,
itt a magyarázat a dillemádra:
"...És hogy miért tojik tojást a nyúl? Erre a biológiai paradoxonra egy régi történet szerint az a magyarázat, hogy Eostre kedvenc madarát nyúllá változtatta a gyerekek szórakoztatására, majd ez a nyúllá lett madár színes tojásokat kezdett tojni."

Remélem kielégítő a válasz...bár én tegnap is megkérdeztem a barinőm férjétől,mert ő aztán mindent tud. :lol:

Pendi,
igen,idén már ő a 3. baba az ismerettségi körünkben,még egy pocaklakónk van,aki majd nyáron születik meg.

Csucsu,
de édes lehet. :D Szabina szeretgeti őt?

Zsuzska,
akkor te tényleg szerencsés vagy(bár én sem hánytam,csak 2x,egyszer pont Pesten a jelzőlámpánál(piros volt épp :oops: )
enis

Kitty
Igen neki is jar na meg a nyuszicsoki :lol: :lol: Apacska meg azert volt figyelmes mert egesz heten elvolt keso hajnalig :twisted: es aszonta hetvegen ezert kiengesztel :wink: Hat meg is tette :lol:
En sokmindent csinaltam de azt ne felejtsd el,hogy itt 7oraval tobb van :wink: :lol: Hat a kajat beraktam pacolni de mugy teleettem magam salataval amit en keszitettem hogy nem fogok meg hust is sutni majd jo lesz holnap ebedre :roll:

ZSu
Neked is jo reggelt :lol:
A hom szep de a tesztjeim negak :cry: ma meg barnaztam is :shock: Koszi a kepdicsereteket 8) A masikban irtam neked a kajak miatt irigy vgyok :twisted: :lol: Mi az a kezi telszivo :shock: :?: Tejszivo akart lenni :?: :roll: A kepeket varjuk 8) Csaladban mar mindenki tud a nagy hirrol :?: :)
Gratula a keresztfiad kisoccsehez :lol: ok azok akik a hazban laknak :?: vgy rosszul emlexem :oops: 3szoros hipp-hipp-hurraKép Mennyi minden tortent veled :shock:

Enis
Nana,hogy nem mindig en teperem le ot de tudod miota hazajottem az elso 3alkalomkor en voltam az :oops: es epp errol volt szo azert mertem megemliteni,hogy most o volt a kezdemenyezo 8) :lol:
Jaj en is most pakolasztam el a csimmaim es vettem elo a nyari szandikat akarom mondani nyari papucsokat :oops: mert a szandikat meg magas sarkuakat benthagytam a szekrenyben :oops: :roll:
Nana,hogy minden meg zoldebb jon a nyar 8)

Csucsu
Gondolom,hogy tunderi pofa nekem is van kutyusom es 15centis volt mikor hazavittem :lol: :lol: Hat ugy nez ki megyunk amcsiba de tudod a tuti az csak a halal neha meg az sem :roll: na felreteve a viccet nyaron akar koltozni :)

Pendi
Az hagyjan,hogy megtanitottam :oops: addig megy neki amig mondom mit csinaljon aztan masnapra mar nem tudja mi meg hogy :lol: de marha nehez az elejen ezekre mind mind emlekezni es azert csak 60eves lesz mar :roll: Meddig is vgy szabin :?: Hogy alakul az anyajegy helye :roll: mikor mesz varratszedesre vgy az nincs csak ilyen felszivodos valami :?: Ne busulj 2010ben mi is szulunk 8) ez most csak igy eszembe jutott es leirtam :roll:

Skacok Pati elment megneztuk a filmet 8) Csinaltunk fotot is majd megmutizom az o 30.hetes pocijat :lol: a szobatars barinoje itt szambazik egy haloingben kozben meg apa mar barmikor johet haza :shock: nem is ertem de ha meg1szer kimer ugy jonni azert szolok neki :twisted: mit ne mondjak orulok,hogy vegre koltozunk mert ez az egyutt eles mar az agyamra megy :x Na megyek sorozatot nezni :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Enis: Útólag gondolom mosolyogsz , hogy a piros lámpánál alkottál:) Persze akkor gondolom kellemetlen volt de igy utólag vicces lehetett a szitu:)

Szabina nagyon is szeretgeti őt. Féltjük nehogy baja
legyen.Képzeljétek most mindkettő alszik. Kevin a terasz ablaknál sütetti magát a lányom meg a szobájában. Most van egy kis nyugtom töllük.

Kép
csucsu05

Enis
[quote]& írta:quot;...És hogy miért tojik tojást a nyúl? Erre a biológiai paradoxonra egy régi történet szerint az a magyarázat, hogy Eostre kedvenc madarát nyúllá változtatta a gyerekek szórakoztatására, majd ez a nyúllá lett madár színes tojásokat kezdett tojni."

Koszonjuk a felvilagositast 8)

Pendi
a masik film cime: "The other Boleyn girl" nem tom mi a magyar cime :? itt a bemutato de ez is angolul van csak meg :?
http://www.youtube.com/watch?v=2YoiWr-yvws

Ez a csaj az idegeimre megy :twisted: most meg elment meloba a csaj es most tette be a mosnivalot a gepbe :twisted: es kifogja neki kivenni a gep lejar fel ora alatt :evil: eszmeletlen :x

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: nyáron?? Hűha akkor nem sok időtők van készülődni. Na meg ez nagy lépés gondolom a pakolás is nagy volumenű lesz.
Hátha akkor nyárig megkéri a kezed. Nagyon jó lenne és szorítok hozzá:)
15cm-es?? Tündéri lehetett a tiéd is. Milyen fajta?

Kép
csucsu05

Csucsu
Igen nyaron...a koltozesig minden eldol...akkor csalodnek mostmar ha megsem mennenk :roll: mert beleeltem magam es erzem is hogy ki kell innen szakadnunk kicsit :x Pakolasra hala a jo egnek itt vannak olyanok kepzeld,hogy jonnek es becsomagolnak neked mindent :shock: de ugy jo alaposan a torekenyet olyan pufi foliaba tekerik meg ilyenek :) ugyhogy max jonnek azok es pakolnak nekem edes mind1 egy borondot megcsinalok amivel megyek a tobbi mind mehet kontenerrel 8) Koszi a szurkolast...talan most mi jovunk...bar most nem egek ebben a lazban talan a valentin nap kornyeken jobban izgatott :roll: de persze minden fejlemenyrol irok majd :wink:
Az en kutyim Bichon Bolonese feher kis szormok es a merete a tobbihez kepest is kissebb :lol: mindig azt hiszik hogy kolyok kutya pedig mar 9eves :shock:

Enis
Milyen piroslampas sztorirol maradtam le :shock: :?: :?: :?: :?: :idea: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
értem én,hogy negák a tesztek,de már meg is jött?Múlt hónapban utánam jött meg 2 nappal,nekem meg vasárnap kell majd. :shock:
Én most nyári csizmát keresek bőszen,de sehol nincs.Vagyis vannak,de nagyon bő a száruk,az én lábaim meg vékonyak :? :roll: Majd megézem Pesten is,remélem ott szerencsésebb leszek.

Ugye milyen ügyes vagyok a nyuszival kapcsolatban?Baloldalt,a cikkajánlóból másoltam ki :oops: :lol:

Zsuzska,
azt még elfelejtettem írni,hogy jó sok mindent kaptatok a babának
:wink:

Csucsu,
hát igen
:oops: ,szerencsére esett az eső és nem járt senki az utcán,meg kocsi sem sok volt a lámpánál.
Szabina akkor nagyon bátor,a lányom 8 éves volt,és igaz,hogy a kutya sem 15 cm :lol: ,de pár napig nagyon félt tőle :lol:
A tegnap,hogy itt voltak a barátnőmék a 4 éves kisfiúkkal és 1 éves lányukkal,a kutya az első 15 perces örömködés után nem tudta hova bújjon. :lol: A reggeli és déli séta kivételével, estétől egyfolytában alszik :lol:
enis

Enis,
ja értem, te már készülsz a strand szezonra :lol:
Jó későn feküdtél le.

Csucsu
majd nyártól fogok dolgozni, vagyis remélem. Még nincs melóhely.

Pendi,
ok majd úgyis beszélünk még addig :wink:
A kaja jól hangzik, biztos fini lett :wink:
Sógoraimmal jól kijövök, az egyik az oszt.társam volt középsuliban, úgy jöttem össze a párommal :oops:

Bridget
tudom, hogy ott 7 órával több van.
Szobatárs barinője nem semmi. Nem csoda, ha kivagy akadva :shock:
Vendég

Enis
Nyari csimma :?: :shock: az mien :roll: Amugy persze,hogy meg nem jott meg 25naposak a ciklusaim igy meg asszem van 3 vgy 4napom :? Milyen jo a memoriad :wink:

Kitty
Es ez meg semmi nem is szoktam leirni mik bantanak mert minden nap sorolhatnam :x Tegnapi sztorim meg vettem egy narancslet 1literest....apanak,hogy reggelente azzal keltsem :oops: erre csaj kibontja es megitta :shock: azt hitte az oveke de kerdem en ha nem o vette akkor nem jut eszebe,hogy esetleg az mien :?: :twisted: masnap vett egy masik dobozzal :arrow: mondom jol van megitta de vett helyette nekem masikat ez igy mar ok...aha nehogy azt hidd...mert tegnap azt is megitta :twisted: erre ma vettem megint egy liter narilevet es rairtam a nevunket :evil: bunkosag ide-vgy oda vazza en nem fogom azert gyorsan meginni amit veszek,hogy meg maradjon nekem is mindenki igya az ovet :evil: Persze mar elore latom apa majd mondja minek irtam ra a nevem...o nem erti meg ezeket a dolgokat :roll: persze n em is a narancslet sajnalom en se...csak hany dobozzal vegyek,hogy egyaltalan igyak is belole :?: meg amugy is lekell menni a boltba es megkell venni :evil: itt van mellettunk levo epulet egy nagy supermarket.... :roll:

Na de ez csak 1sztori...minden napra akad :roll: lehet en is rigolyas vgyok de szeretem a dolgokat a helyen latni elvegre en lakom itt es nem o :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Apa megint nezegette a vizumokat :( Nem ertem miert idegel ezzel :roll: amugy megneztuk es nekem b1/b2-es vizumom van az usa-ba ami azt jelenti 1-6honapig maradhatok :roll: de ezt a hataratlepeskor a manusz aki ott ul o donti el...epp mi alapjan nem tom :? de igy akar lehet csak 1honapra mehetek be...vgy akar 6...sosem lehet tudni :roll: csak azt tudnam miert olyan nehez meghoznia vegre a nagy dontest velem kapcsolatban azaz velunk kapcsolatban :? :roll:

Mentunk aludni mindenkinek tovabbi szep estet :)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
csizma nagyon vékony bőrből és vékony talppal,lehetőleg lukacsos mintázattal,valami ilyesmi(de nem ilyen kéne mégsem):
Kép

Apa :roll: és ilyenkor mit mond, miért nézegeti a vízumokat?Már tudja úgyis,hogy azzal nem mehetsz :roll:
Én sem bírnám a szobatárs barinőjét,persze,hogy nem a narancsléről van itt szó. :roll: A ruhákkal mi lett,ki pakolta ki a mosógépet végül?

Kitty,
én minden nap vagyis minden éjjel későn fekszem.Általában 1-2-kor,de legkorábban 12,negyed 1-kor.Attól függ mennyi megbeszélnivalónk van a férjemmel :lol: Napközben egyfolytában futkos,hazajön pár percre,félórára,ha meg itthon van a szgépnél ül.A komolyabb beszélgetéseket estére hagyjuk :D
Jaa,strandszezon,addig leadom még párszor a pocakomat és vissza is szedem :lol:
enis

Itt jósolgatok magamnak unalmamban(a lányom a barátnőjénél alszik,apát várom haza).
Ez jött ki:

Vidámság
Eljegyzést, esküvőt, gyermekáldást jelent ez a lap. Arra utal, hogy álmaink, vágyaink megvalósulnak, és révbe értünk

Üzenet
Személyes kapcsolatoknál telefonhívást, hirtelen jött információt jelenthet. Azonban időjelző kártya is. Ez azt jelenti, hogy az életünkben zajló eseményeket kb. egy hónapra vetíti elő.

Remény
Ez a lap azt jelenti, hogy amit elterveztünk, amellett tartsunk is ki. Mert odafent figyelnek ránk, és türelmünk gyümölcse be fog érni.

Hihi,de jó hinni,még ha tudom is,hogy nem igazi jóslás ez.Csakis akkor hiszek az ilyemsiben,ha az jön ki,amit szeretnék. :lol:

Már rendeltem apától egy shaormát :oops: ,ennyit a nemevésről :evil: Halok éhen,ami meg itthon van,az nem kell :oops: :roll:

Jó éjt mindenkinek

Kép
enis

Itt vagyok ragyogok!!!

Nos nem rég értem haza! Csajok! van egy kis bibim! Szal nem is kicsi! Bizti most természetes a dolog, mert babos vagyok, de marha ciki és kellemetlen! Szal többször egy nap elöfordul és kezd napi rendszeressé válni, hogy bepipilek! ha itthon vagyok az hadján, de ma is hogy egész nap a dokkert jártam elég tré volt! Mert kocsi nélkül voltam! Reggel irány a korházba Busszal Tarcsára mig oda értem 2x pipi!!! Szal 9,20-ra volt időpontom addig 2x voltam idegen helyen pipiplni! Fél 12-re kerültem be mert kéosz volt a szülészeten! asdzonták mindenki ma szül! Na mondom én tuti nem! Na mindegy ott is voltam 3x! Utálok ilyen helyen még pössenteni is! Nem tom mi lesz velem 4 napig mig bennt kell lenni! Mondjuk kitaláltam, hogy majd pénzelem a takaritó személyzetet! Jobbat nem tok!!!! Mert addig nem engednek haza mig nem nagy Wc-zek és az kellemetlen lesz! Na mindegy reggelizni is csak fél 121 után sikerált! Már majd éhen akartam halni! és 11,50-kor meg indult vissza haza a buszom! Épp hogy elértem! A megálloban jól hasbavágott egy mamika és közölte fennhangon, hogy nem látta, hogy pocakos vagyok! Mondom nem mögülem kéne tolakodniu, de száljon fel elöttem és akkor megynugodhat! na én voltam majdnem az uccsó utas aki felszállt, de így is volt helyem ülni!!! Na minddegy beértem Monorra onna irány a büfébe az egészségházba, de elötte rohanás pössenteni! Majd megint egy szenya egy üccsi egy süti! Ez gyors ebéd! Onnan írány a védőnő onnan házi dokker papirt aláíratni, majd fel a diabetologiára! Na ott jól lecsesztek! Lejjebb vették a napi chmat! MOndták, majd egy hónap mulva megemelik! Pedig a kaja és a süti után kasa lett a cukrom, mert ott gyorsan megmérték és 6,6 lett! És az tök kasa! Na mindegy ennek eredménye, hogy minden kedden reggel vérvétel egy éhomi és egy 90 perces! Délutánra eredmény, majd vissza aznap a diabetologiára jelentkezni! Még legalább 18x! Jó kis programm!
Amugy uhun! A kicsim jól van! A dokker szerint 60%-ban lány és a maradék 40%-ban fiú! Most ettől kicsit kivok! Apa aszongya, hogy nem baj van neki ez is az is! Tesom meg aszongya tud szívatni is majd meg szivni is! Mondom kapd be!!! Valahogy ezt nem kéne! A magzatvíz ami miatt kellett a kontroll uhu! Az most a normális határérték legalján van! Na ettől nem nyugodtam meg! Már kétségbe vagyok kicsit esve! Bár a 4d-n jó volt szal egy ilyen egy olyan állitás! Kinek hidjek??????????????????????????
A dokkerek után haza majd apa elvitt vacsizni! Holnaptól minden erőmmel azon leszek, hogy a diétát betartsam! Esküszöm igyekezni fogok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A szülésznénimmel napi rendszerességgel beszélek és ez jó! Nekem!
Holnap nem dolgozik apa így reggel visz a nődokkerhoz, mert szerintem elkaptam valami nyavaját! Félek gomba! De majd holnap kiderül! Utána megyünk piacra postára aztán haza fözni majd csináljuk a kis veteményesünket!
Ja és a vérnyomásom az egekben! Nem tom mért! A védőnő 132 mért én meg ugy 30 perce 144-et! nem szokott nekem magas lenni! Aszongya anyum lehet közre játszik, hogy ma reggel 6 óta megyek és fáradt vagyok! Hát remélem!!!!! nem vagyok ideges legalábbis szerintem! Én nem érzem zidegesnek magam!
Jól van csajok! Vissza olvastam, de nincs erőm írni többet! Tom most hariztok, de remélem megértitek! Megyek nézem a barátok köztet majd jön a mentalista amit ugy sem tok végig nézni, mert bealszok rajta! Szal elteszem magam vízszintbe azt átadom magamat az álommanonak!!!!
Legyetek jó rosszak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na itt lennek...a mosott ruhat a gepben hagytam persze a gepet kikapcsoltam ne menjen az ara de nem szedtem ki :roll: Majd hajnal fel 3kor kaputelefon csongetesere ebredve megjott a barino :twisted: apa kelt fel en tiszta koma voltam...aztan hajnal fel 5kor meg a szobatars jott meg o meg telefonalt apanak,hogy minnya kaputelefonozik es nyissa mar ki neki az ajtot :twisted: Ugyhogy fasz@ estenk volt megint :evil: Alitolag veszekedtek elvoltak bulizni vgy mit tom en de 1kulcsot hasznalnak ketten es amikor az egyik bejon benthagyja a postaladaban a masiknak a kulcsot :roll: de hogy miert mind a ketto csorgetett ezt nem ertem :twisted:

De a narancslehez nem nyultak pedig az oveket azaz ami az enyem lett volna azt megittak :roll: Aztan reggel azaz most mondja a szobatars felfogja hivni apat,hogy ne haragudjon hogy felkeltete...mondom 2szer is fellett keltve :twisted: aszongya igen?mondom jah eloszor Arisa aztan meg te :? hagy tudjak...de persze nem ugy mondtam... :roll:

Ma vegre sut a nap persze a levego kicsit huvi talan meg koran van :roll: mar letusoltam es atraktam a nyari rucit fellulre a telit alllulra :wink: na meg mosok a valtozatossag kedveert :lol:

Vizum dologbol annyi lett,hogy mondja nekem rosszabb esetben 6honapig maradhatok aztan meg van idonk kitalalni mi legyen :roll: de nem rosszabb esetben van 6honapom hanem a jobbik esetben mert rosszabb esetben 1honapra engednek be :twisted: es kerdezte miert nem akarok en tanulo vizummal kimenni ha egyszer ugyis megyek majd tanulni :?: :twisted: mondom azert mert 32eves letemre nem fogok tanulovizummal a baratom utan menni amerikaba :evil: :roll: aztan simizett meg nem tudott erre mit mondani :roll: lehet tudja o hogy hazassag kell legyen a vegen belole de keszulni akar ra vgy nem tudom :roll: nem is erdekel...aszongya akkor mi lesz maradsz japanban :twisted: mondom nem mivel minek maradnek :roll: aszongya hazamesz M.orszagra mondom miert ne :roll: persze ez mar olyan vicces szojatek volt de egy biztos elhataroztam teljesen magam,hogy csakis ugy megyek utana ha felmerul benne a hazassag :roll: Persze aztan mondom volt karolgatas meg olyan nyugtatgato simi,hogy minden rendben lesz...de nem szeretem en ezt a bizonytalansagot :twisted:

Enis
Okes mostmar vagom :wink: en nem ngyon tudok semmilyen zart ciposzeruseget elviselni a labamon :roll: mondom meg a magassarku cipoket sem inkabb azok a pantos papucsok amiben szabadon van a labam :wink: Na mi lett a joslasod eredmenye :?: :lol: hazaert apa es volt birkozas vgy sem :lol: :lol:

Noci
Nem semmi mar megint mik vannak veled.... :shock: de en nem ertek szinte egyik dologhoz sem :oops: majd jonnek az anyukak es majd ok megmondjak :lol: Mindenesetre nem kell parazni ha baj lenne azt mondtak volna :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah es most voltam a klotyon es megjott :shock: 23cn-en vgyok :? ugyhogy eldontottem elmegyek egy hormon vizsgalatra megint es uhusan is figyeltetem magam :twisted: penteken 3.cn-en megyek :? fasz@ :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt:)

Kép
csucsu05

Nócika: A pisilés normális kismama tünet:) Bár tudom kellemetlen is tud lenni. Sajnos én sem szeretek sehol se elmenni pisilni de ha kell akkor kell.
Lehet kapni a gyógyszertárban egyszer hasznlatos WC deszkára tehető sablont. Bár én mikor szültem vittem egy szivacsot magamnak lemostam a keretet és úgy rá a papirt. Mert szülés után nehéz lesz félig állva kakilni. Bár a pisi az ment. Az első nagy dolog nagyon fontos ne füllents mert nem szabad. Azt jelenti minden megy tovább odabent és a beleid rendben vannak.
De hidd el észre sem veszed ami zajlik majd körülötted hisz a baba lesz az első:)

Enis: A nyári csizma nem meleg?, Annak ellenére, hogy lukacsos meg vékony?
Lehet már írtad milyen fajta de nem emlékszem a kutyusodra. Milyen fajta?

Bridget: Megértelek, hogy most már jó lenne tisztán látni. Mégsem mehetsz úgy el Amerikába, hogy nem tudod meddig is maradhatsz majd ott eldöntik. Szerintem a sors direkt igy alakítja az életed , hogy kiderüljön mi is van most akkor.
De maximálisan igazad van jó lenne ha nem lennél bizonytalanságban.
A kutyus édes lehet ha kicsi maradt. Nekem az a fajta is nagyon tetszett :)
A narancslés sztori meg természetes hisz te megveszed ő ne igya meg mert pofátlanság.
Éjjel mondjuk felkelteni valakit az is.
Konténerbe viszik a ruhákat értékeket?, Na persze hogy másképp. És be is pakolnak?? Hú de jó. Mert a pakolás része a legnagyobb meló.

Nóci: alacsony ÁFP kislányra utal. Nyugi nunis lesz csak. :)

Kép
csucsu05

Kitty: Nyárra biztosan lesz melód. Addig még van pár hónap. Amúgy nézelődsz ? A baba téma most nem is jön szóba?, Vagy azért dolgoztok rajta?? Vagy korai?

Kép
csucsu05

Csucsu
Hat ne is mond mikor ugye mondtam apanak,hogy 1millio ft korul van a petifagyasztas es ugye meg akkor o felsem akarja hasznalni es kitudja meddig ott allnak majd felhasznalatlanul aszonta akkor inkabb hagyjuk majd kint... :roll: gondoltam talan jobb is mert lehe mire jonnenk vissza mar lesz 2gyerekunk is :shock: ha nem 3 :lol:

Szal utana neztem kint a meddoseginek :roll: hat majdnem elajultam :shock: 2miilio 400ezer ft :shock: :shock: :shock: tobb mint duplaja :roll: haaat valahogy ezt is jolenne megbeszelni mert megiscsak jo lenne meg most amig itt vgyunk de en az ilyen ugyesbajos dolgaimmal,hogy csesztessem :roll: :? Tisztara tanacstalan vgyok :roll:

Narancsle hagyjan ma vetem masik dobozos italt is arra is rairtam a nevem :twisted: :roll: Gondolom kontener mert ugye tengerentulra megy es sokk cucc is van :roll: repzivel kuldeni kisse draga lenne :oops: bar a parom amilyen fura meg minden megtortenhet :? mindenesetre amikor ide koltozott 2evvel ezelott akkor o nem pakolt hanem hivatta ezeket a segedeket akik osszepakoltak neki dobozokba es atszallitottak :roll: gondolom most sem akar pakolni :? meg ha nem dragaert dolgoznak :roll:

Kutymorgomrol is majd szerzek valami kepet :oops: az a baj a Pendinek igert szokes kep is olyan regi nem talalom a cd-t :oops: a telom is tavalyi abban sincs regi kep :roll: bar a kuttyrol keszult most is kep hogy otthon voltam szal felteszek majd egyet :wink: te is muti meg legyszi...amugy 2barinomnek is olyan kutyuja van mint nektek :)

SZabina jar meg oviba?Vgy ott is tavaszi szunet van?Kivi leszek akar-e most menni,hogy otthon van a kutyus :lol: Minden rendben nalatok :?: Mikor mesz dokihoz es leptek tovabb baba ugyben :?: :roll:

Na mentem mert apa aszonta ne ulljek ittho mert milyen szep ido van odakint :oops: :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Enis,
én nem bírok olyan sokáig fenn maradni. Extra nagy az alvásigényem :lol:
Mikor olvastam, hogy jósolgatsz, hirtelen a jóslófájás ugrott be :lol: De aztán rájöttem, hogy nem az :lol:

Bridget,
szobatársak nem semmik. Én így nem is tudnék együttélni velük, ahogy magamat ismerem. :roll:
Megértelek a vízummal kapcs, de lehet, apa se tudja még mit akar. Azért a pasiknak nagyobb döntés a házasság :roll:
Most akkor Japánban akarod a petifagyasztást? Mert ha Amcsiban lesztek egy-két, akárhány évig, akkor sztem felesleges. :roll: Bocsi a belepofázásért :wink:
jó az új vonalzód ;)

Nócika
az természetes, hogy sokat pisilsz, mert nyom a baba :wink: Szal nyugi :wink:

Csucsu,
hát remélem is, hogy lesz meló. Amúgy már nézegetek, de megvárom, hogy biztosan tudjam, mikor fejeződik be a suli.
Babaprojekt jövő év elején kezdődik, addig ki szeretném vizsgáltatni magam, hogy tuti minden rendben legyen :wink:
Kutty édi lehet :wink:
Vendég

Micsoda pangas van :?

Kitty
Hat nekem muszaj merthat vegulis en jottem ide de mar epp gondolkodtam,hogy kulon kene mennunk ugyanis most jar le a 2eves szerzodes a lakasra(berelt lakas 8) )de kozbejott ez az utazas :wink: tudom-tudom a pasiknal mashogy van de o mar vegulis megtenne mert mindenkinek azt mondogatta ugye mar miota hogy kell az a plusz....es hat itt van az a plussz hogy miert is vegyen el es most sem latom,hogy konnyebben menne :roll: de majd ha a szobatars esetleg ma idoben hazaer akkor kikerdezem 8) :lol: A petifagyasztast meg vagom en,hogy nem itt kene nyugodtan ird csak meg mi a velemenyed :wink: de ha pl visszatennenk 1-et akkor inkabb itt es most 8) persze ezzel eloalln i epp most mikor milyen sokminden mason kell agyalnia :roll: de mondom kint horribilis osszeg lesz neki :shock: 2es fel milla az azert naon sok :roll: akkor inkabb itt es felaron vgyis meg annal is olcsobban :roll: de hat persze ha neki ugy jo akkor majd ott :roll:
Csak tudod az is eszembe jut,hogy nalunk mindig epp van valami es ha mindig az adando alkalomra varok akkor az sosem fog eljonni :? :roll: Na mind1...
Mikor mesz legkozelebb suliba :?: egy heten hanyszor is mesz?vgy nalatok is tavaszi szunet van :?: v :?: az hetfo ota mar nincs is :shock: :?: :oops: Jovo ev eleje nemsokara itt lesz 8) juhuuu :lol:

jelentes
En elvoltam egy parkban setalni ami 5kor bezart aztan hazagyalogoltam potom 45perc alatt :shock: asszem 3metro megallo 8) aztan kitakaritottam a teknoc lakot es sutom a sutoben a husit 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
A Bridget reggeli írásán felbuzdulva én is előszedtem végre a nyári ruhákat :oops: :lol: De a férjem keresett egy pólót magának,így az ő szekrényében már nincs is rend :evil:

Bridget,
a jóslás eredménye? :lol: Az már csak pár hónap múlva esetleg,ebben semmiképpen sem teljesül ,vasárnap meg kell jönnie.Birkózás volt többször pé után,de már mit érek vele? :evil: :roll: :lol:
Csizmával még nekem sincs tapasztalatom :lol: ,de lehet nem lenne gondom,szerencsére még a gagyi műanyagokabn sem izzad a lábam .Persze azért nem a 40 fokban hordanám,hanem hűvősebb napokon.

Akkor ti sem sokat aludtatok az éjjel:roll: :evil:
Meg is jött már? :shock:

Csucsu,
miénk valami pincsi,de szerintem nem fajtatiszta(bár az állatorvos szerint az-gondolom ő jobban tudja :lol: )Egyetlen gond vele,hogy nagyon makacs,amit a fejébe vesz,annak úgy kell lenni :evil: Nehezen nevelhető,de talán most már mutatkozik valami eredménye a férjem próbálkozásainak.Idén volt 3 éves,de még póráz nélkül nem lehetett sétáltatni,mert nem hallgatott senkire.Idén már elég szófogadó volt azért.Azt nem szeretem benne,hogy hosszú a szőre,és hull is nagyon,tavaly nem bírták megnyírni sem,mert annyira megijedt,hogy féltek,hogy szívinfarktust kap :lol: Idén a férjem vitte,és szó nélkül megállt.Most mindenki azt hiszi,Chiuwawa,úgy néz ki.Azért kicsivel nagyobb.Mindjárt keresek képet.

Kitty,
:lol: Jóslófájás :lol:
Alvásigény...mondjuk én relatíve bírom a nemalvást pár hétig,aztán 2 éjszaka úgy alszom,mint akit leütöttek :lol: Ekkor kialszom magam és kezdődhet előlről.Az éjjel is fél 2-kor kerültem ágyba,aztán valamikor arra ébredtem,hogya férjem ébresztget,hogy nem bír aludni :evil: Gondolhatod,fél 5-kor még én sem bírtam aztán visszaaludni.9-kor ébresztett a telefon :(
enis

Ilyen volt kicsin:

Kép

És ilyen volt nyírás előtt:

Kép
enis

Bridget,
akkor jót sétáltál :D Nekem sem ártana,de lusta vagyok kivinni még a kutyát is.Bár lassan muszáj lesz.
Ügyes voltál ma...

Szobatárs mikor ér haza?Majd oszd meg velünk is mit mondott apával kapcs. :oops: :lol:

A petifagyasztást apától nem kérdezted,mármint ha kint annyival többe kerül :shock: ,nem akarná mégis itt és most? :lol: Már egyszer meg tudtátok beszélni az ezzel kapcsolatos dolgokat,akkor most is menni fog.
enis

Enis
Nem sokat aludtunk de paromat annal inkabb sajnalom mert o reggel kel es megy meloba :twisted: csori meg mindig ott van bar allitolag hamarosan jon haza, 9korul :roll:
A joslast meg azt hittem,hogy apat vartad birkozni es arra vonatkozott a joslas is,hogy legy kitarto esatobbi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jol beneztem :oops: a csimmat mikor mesz el megnezni 8) apa nalunk is mikor polot keres borul az egesz sor :twisted: minden heten hajtogatom a ruhait :evil: o persze mondja,hogy nem kell megcsinalni najah de akkor meg hogy nez ki :twisted: ferfiak :lol: latnad,hogy nez ki a szoba egy hetvege utan :oops: de majd lefotozom :oops: 8) :lol: :lol:
Kepzeld el most mertem magam 55.4 :shock: :oops: :oops: :oops: ugye 54.6-tal jottem vissza wazze :twisted: pedig napok ota salin elek :oops: :oops: :( es erzem is nott a sejhajom meg a combom kivgyok :oops:

Szobatars nem tom mikor jon de mar irt emailt es bocsanatot kert :wink: viszont a barino annyit nem mondott ukk mukk fukk reggel :twisted: amugy szeretem am oket nincs bajom veluk mert jo nepek csak szerintem nekem mar nem megy ez az egyuttlakas :roll:

A petifagyasztassal megvarom amig hazajon :oops: mert munkaban nem zavarom multkoz megmondta nekem :oops: mert epp aznap is x milli dollart bukott a ceg en meg a hule papirugyemmel hivtam fel,hogy igy meg ugy :oops: :oops: jol kibukott :shock: aztan mikor hazajott mondta,hogy melo kozben inkab ne mert nagy a stressz es a hajtas es aznap x millat bukott a ceg es az o hibajukbol :roll: es akkor az en papirintezesem pont nem akkor oda illo dolog :oops: igaza van na... :roll: szal megvarom mig hazajon :lol: kesz a vacsi csinaltam disznohusit sutoben mar a hutoben pacoltam tegnap ota :wink: meg rizs meg brokkoli lesz :wink: eszunk aztan csak ugy informacio gyanant megmutatom neki mire talaltam ra :oops: 8) :lol: :lol:

Lanyodnak elkezdodott a suli :?: Istenem az a kutymorgoooo :shock: :lol: :lol: :lol: de eeeediiiiii :D iiimadom a kutyusokat :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget
én is kivi vagyok, mint mond majd a szobatárs :oops:
Petikét értem, hogy szeretnéd, de van arra még időtök? Úgy tudom, elég sok macera van vele, meg ugye apát is rávenni... Vagy visszamennétek érte Japánba?

Enis
cuki a kutyid :)
Engem is felkeltett a párom fél6-kor, mikor ment dolgozni :? De én nem tudtam visszaaludni, csak forgolódtam 8-ig :?

Ki hova megy nyaralni? Mi már nézegetjük a helyeket, vmi wellness hétvégére megyünk csak, ez is üdülési csekkből lesz.
Vendég

Bridget
nekem most tavaszi szünet van, egész héten :lol:
Amúgy ált. három napot megyek, ha nem jön közbe semmi (óraelmaradás, zh órán kívül, stb).
Én is várom már a jövő év elejét :D

Lepd meg a párod egy gyertyafényes vacsival, aztán finoman közöld a szándékaidat :lol: Mondjuk vmi csábító ruciban :wink:
Vendég

Bridget,
én is úgy akartam mondani,hogy majd,ne most kérdezd,esetleg hétvégén,mikor ő is nyugodtabb.Munka közben zavarod is őt,meg amúgy sem tud odafigyelni rendesen.

Jóslás :lol: jaa,nem,állítólag a terveimre vonatkozott,de tudod ki hisz ebben.Mármint így a szgépen :lol:

Csizmát nem tudom mikor nézek,talán csak jövő héten.

Oké,majd fotózd le a szobát :lol: Nekem ma meg azt mondta,megkér szépen,rendezzem el a ruháit még 1x,na,én benyomtam őket a szekrénybe,és rácsuktam az ajtót. :evil: De én is naponta hajtogatom őket,mert engem zavar :?

Szobatárs akkor rendes,amúgy tudom,hogy szereted őket.
:wink:
Én sajnos nagyon szeretem magam körül a dolgokat úgy tudni,ahogy én hagytam őket.Nyaraláskor sem megy a közösködés senkivel :oops: Sem program szempontjából,sem apartmanon osztozkodni,vagy ilyesmi :oops: Ez nem túl szép képet fest rólam,tudom,de ilyen vagyok :oops: :lol:

Odaégett apa ebédjeeeeeee :evil:
enis

Kitty,

nyaralást mi soha nem tudjuk előre,az mindig akkor dől el,egyik napról a másikra.
Mi szilveszterkor voltunk wellnessezni Hajdúszoboszlón.....az közel van hozzánk.

Melyik hónapban mennétek?

Bridget,
állítólag mensi előtt és az első napokban mindenki több,majd utána mérd meg magad.Salitól csak nem hízol :shock:

Suli csak jövő kedden kezdődik,a románoknak most hétvégén lesz húsvét,az is szabad :)
enis

Hát ja,édi a kutyu,csak kissé túl szőrős(volt) :lol:
A yorkik nem hullatják a szőrüket,igaz?
enis

Sziaszotk!

Én nem rég értem haza Kecskemétről.

Bridget
Az hagyjan,hogy megtanitottam Embarassed addig megy neki amig mondom mit csinaljon aztan masnapra mar nem tudja mi meg hogy
:) Hát igen, az ő generációjának még minig nehéz ez az új technika.
A hegem szépen alakul. Már nem fáj. :) Majd jövő héten megyek varratszedésre. :) és 29.én fogok dolgozni.
A szobatárs barátnője igazán felöltözhetne! Még jó, hgoy költözni fogtok. Kicsit engem is bosszantana! Miért nem másoltatnak kulcsot? nem értem. Így nem kicsit zavarnak benneteket is.
Jó az új vonalzód!
Köszi a filmet. :) Már láttam. A címe: a másik Boleyn lány. Nagyon jó film volt. :)
Na mostmár kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége ennek a vízum témának. Igazán dülőre juthatna a párod!
Piri meg monnyon le! jó korán jött!

Enis
Hú te aztán jó sokáig fenn vagy. Én nem tudok ennyi ideig fenn maradni.
Nekünk is jósólsz egyet majd? Mondjuk skypon?
Tök jó lapok jöttek neked! :)
Mi az a shaorma?
Aranyos a kutyus! :) Igazi rosszcsont pofája van. :)

Nócika
ez a pipilés dolog majd elmúlik, ha meglesz a baba. Addig meg kénytelen vagy mindig wc közelébe lenni. :)
akkor még mindig nem biztos, hogy kislány? Akkor most mi van?
a vérnyomásod lehet, hogy a váltakozó idő miatt van. Ez nem szokott hosszú ideig megmaradni. Azért mérd rendszeresen. Ha meg digitális mérőtök van, az meg nem is biztos, hgoy pontos.

Csucsu
Hogy tellnek a napok? Otthon, pihenés?

Kitty
te most akkor szünetelsz?
HOlnap várlak! de jó! :)

Nem rég értünk haza a vérvételről. nagoyn megfájdult a fejem. Eredményem majd a jövő héten lesz.
Most megyek, hátha tudok aludni egyet. Ne haragudjatok, hogy szűkszavú voltam, de tényleg fáj a fejem.
Vendég

Szia Pendi,
most látom,hogy vérvételen voltál

:oops: Csak a nekem szóló részt olvastam el figyelmesen :oops: .Azt akartam kérdezni,amit már leírtál.Akkor jövő hét...melyik nap?
Szegény,most neked fáj a fejed
:( Remélem el tudsz aludni,és nem ébredsz ugyanúgy fejfájással.Az még rosszabb
Jósolás csak ilyen netes volt,cigánykártyákkal,húztam 3 lapot,aztán ennyi.Csak véletlenül jött ki az ,ami.Nem értek a jósláshoz :(
Skype-na,ezzel kapcsolatban akartam már többször írni,hogy nekem nincs,régebben volt,de mivel nem használtam,egy újratelepítés után azt már nem telepítettem vissza.A múlt héten töröltem az msn-t is,mert azt sem használom.Ritkán szoktam a yahoo messengert,de ti azt nem használjátok,igaz?
Shaorma az a gyros,ki hogy ismeri.

Itt jósoltam,4. sor,cigánykártya
http://www.noiportal.hu/josda/cimlap.html

Néha szoktam,mikor nincs jobb dolgom :lol:
enis

Enis,
muszáj volt jósolnom. :lol:

Ez jött ki:
Házasság
Tartós kapcsolatban házasságkötést jelöl. Kialakulóban lévő kapcsolat esetén pedig hosszútávú, stabil együttélést jelenthet.
Nagypénz
Hirtelen jött, nem várt nagy összeget, üzleti életben sikereket jelöl ez a lap. Párkapcsolati kérdésekben - ha megjelenik ez a lap - nagy boldogságot jelent.
Üzenet
Személyes kapcsolatoknál telefonhívást, hirtelen jött információt jelenthet. Azonban időjelző kártya is. Ez azt jelenti, hogy az életünkben zajló eseményeket kb. egy hónapra vetíti elő.

Pendi
holnap megyek! De te pihenjél, jól van??? :twisted: Irgum-burgum!
Vendég

Pendi: dehogy pihenek. Takarítok, ajtókat mosok, vasalok, kertészkedek. Mindent csak nem pihenek.
Lassan megyek az oviba a lányomért.

Bridget: megértelek , hogy szeretnéd tudni mi is van. Este próbálj beszélni. Hisz ennyi jár neked, hogy legalább megmondja mire gondol ő.

Enis: édi a kutyus. Igen a yorki nem hullajtja a szőrét. Azért is ezt választottuk de Bridget kutyusa sem. A férjem szőrallegiás. tehát ez a két kutya jöhetett szóba.

Kép
csucsu05

Csucsu
Beszeltem vele a tobbit a iromanyos aljan a jelentesbe teszem 8) Igen a mi kutyinknak sem hullik a szore ez nekem is nagy ervem volt :roll: mert en valahogy nem tok kutyaszoros lakast elkepzelni :oops: a macskaszorre meg allergias vgyok :? de eleg csak a macsekkal osszecirokoznom es maris pruszkolok szal ha nem hullatna is allergias lennek szegenykekre :( pedig oket is szeretem :) kar,hogy nyaron nem ugy jott ki,hogy talizzunk pedig a lanyodnak hoztam kis ajandekot is :oops: Persze megvan otthon van majd legkozelebb mikor megyek :wink:
Kerteszkedsz dejoooo :) kepet kerunk ha van 8) csak nem te is ultettel :shock: Meddig vagy meg otthon :?: tudom mondtad de kihagy az agyam :oops:

Kitty
Minnya en is josolok egyet magamnak :lol: Szobatars nem tom mikor jon de apa mar itthon ugyhogy ma mar nem tudunk meg semmit :twisted: petifagyasztasra meg van ido mert egyszeruen csak ciklus 3.napjan menni kell es abban a hoban vissza is teszik mar ha ugyhogy megvan sitty sutty foleg hogy most jott meg akar mar mehetnek is :roll: itt nem kell sorszamot huzni :? De persze csak ugy van ertelme ha vissza is teszunk :roll: ugyhogy ha nem egyezne abba bele lehet hulyeseg lenne ugy :? :roll: Hajra tavaszi szunet :lol: a parom nem olyan ot nem lehet sexis cuccal levenni a labarol :lol: De mar beszeltunk :wink: Nyaralaaas :oops: koszi nem megyunk juniusban usa-ba eskuvore aztan koltozes juli agusztusban es meg haza is akartam menni :oops: :? uhhh :x

Enis
Minnya josolok en is :lol: :lol: 8) melo utan meglehet csak ne napkozben legyen :lol: de mar beszeltem vele 8) :lol:
Sokat jartok Pestre? :roll: Fu en nem birnek annyit utazni kocsiban :oops: :? Szobat meglatod a kaoszban elajulsz :lol: pedig 2nap alatt csinalja :lol: :oops: nala az egnek hetkoznap o inget es oltonyt visel igy nem tur ossze semmit :twisted: :lol: ezert csak hetvegen van gaz foleg mikor ugy viselkedik mint egy no :twisted: es kivesz vgy 3-4fele polot meg vagy 2fele gatyat mire kitalalja mit is vesz fel :twisted: :lol: :lol:
Nem tudom tudod-e de anno 2eve ok ketten a 2szingli osszekoltozott egy nagy 140nm-es lakasba,hogy majd lesznek nagy buli meg csajok pia juhuuu :lol: aztan mikor mar osszekoltoztek akkor mar megvoltam en de nem laktam itt...aprilis elejen koltoztek ide...en meg juli vegetol lakom itt de akkor is megvolt meg a lakasom egeszen masik ev majusig 8) szal igy 3man laktunk es en voltam a sister-je a szobatarsnak aki nem is szobatars hanem lakotars de igy jobban hangzik hivni....neki mindig mas csajai voltak na az sem volt semmi :twisted: mindig attol feltem melyiktol mit kapok majd el :twisted: :twisted: eg jo,hogy 2wc van es azok oda jartak mar amelyik tudta :roll: na mind1 szal ez a barinoje megvan oktoben ota asszem :roll: orulunk neki,hogy 1valaki van neki de a csak 22 a fiu annyi mint mi 32a csaj japan a szobatars amerikai(taiwan-i osokkel) ugyhogy nehez dolog na...meg megvolt a mi kis 3mas atmoszferank...fiuk meloztak es azert kettojuk utan rendettartok...de amikor jon egy 4.es lany :twisted: felborult az egyensuly :oops: ugyhogy nem vgy ezzel egyedul foleg ha sokaig valaki mar a megszokott kis eletet eli :roll: a barinok azok masok akiket te valasztassz de aki csak ugy odakerul melled haat :roll: na nem vgy egyedul :lol:
Apa ebedje odaegett :?: :shock: ohooooh :oops: ez is a bnet miatt van :lol: :oops: :roll: kapsz majd :roll: :oops: :lol: :lol:
Jo majd menzi utan is raallok a merlegre 8) :lol: most kicsit megnyugodtam :oops: :lol: :lol:
Hogyhogy nalatok most lesz husvet :?: :shock: Ott nem ugyanakkor tamadt fel Jezus :roll: nem ertem :? :oops:
Lanyoddal terveztek valamit meg :?:

Pendi
Tudom,hogy nekik nehez a szamitogep vilaga...nekem se volt konnyu en emlexem meg ra :oops: :oops: :lol:
Orulok,hogy hogyul a heged :wink: azt hittem ilyen felszivodo varrat van benned :shock: 29.e meg jo messze van addig meg bulizhattok is egyet 8) :lol:
A szobatars barinoje meg ilyet meg nem is csinalt :shock: egy szall kombineban flangalt :shock: lehet melege volt de akkor is :twisted: Igen en is orulok a koltozesnek 8) :lol:
Kulcsmasolaaaas :?: aaaah felejts el ezek a zarak olyanok,hogy van hozza 3kulcs es semmi tobb vagyis az elejen kersz amennyit kersz es aztan semmi tobbet...ezekhez csak annyi kulcs jar ha elhagyod akkor zarcsere amihez szinten egyeni kulcsok jarnak a zarcsere 100ezer ft!!!!!!igen jol olvasod :shock: 1szer elhagyta a szobatars es csere lett :twisted: akkor lett nekem is kulcs kerve :wink: Koszi a vonalzi dicseretet :wink: A masik film hasonlo es ngyon jo a csaj aki jatsza marmint a szineszkedese jo 8)
Vizumrol egyenlore nem fog kiderulni semmi egyenlore most hagyom is... :roll: nem tok mast csinalni :?
Piri meg monnyon le jah :twisted:

Jelentes
Mennem kell igy nem tom elmeselni mit mondott apa mindenesetre semmit nem mondott na de megmutattam neki,hogy mien draga kint es mennyi itthon :roll: roviden ennyi nem szolt semmit :oops: :roll:
Csajok kinek jott meg meg mert mar elfelejtettem :oops:

Na pusszancs mindenkinek mentunk aludni 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?